Un produs Blogger.

miercuri, octombrie 28, 2015

Coloana lui Iohannis claxonata copios de bucuresteni

19 comments
Cine seamana vânt culege furtuna!
Ce a dorit „necomunicatorul” si ce a iesit!
Klaus Iohannis se îndrepta astazi spre târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei.

19 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cufarul asta de zestre umblator, Sase Case Smenuite, cu târtiţa cat un sifonier, ocarinele lipite cu super glue de prompter, creierul cu sertarele deschise si aerisite prin vilegiaturi pe bani bublici, drujba de pensii si salarii la cingatoare si ,,Open'' pe butonul ciocofonului de la supraveghetoarea de trafic Pe Centura Capitalei, Aluna Burghiu, numai cand ataca codoş si pe la spate oameni internati in spitale , sa inculpe inchipuit pe altii in accidente, sau sa darame guverne cu Sistemele de Forţă putea astazi sa produca un carambol ca cel al vagonetilor dintr-o mina de carbuni! La ceanga parpales, la misto, mo!

Anonim spunea...

Da ca Ilici Kgb a fost huiduit de sute de oameni la iesirea din parchet nu ai aflat ? I n rest Iohanis e tot un profitor ca toti politicienii romani.

Huhu Rezea spunea...

Faptul ca Iliescu si Basescu sunt huiduiti nu mai constituie o stire.

Anonim spunea...

Diferenta e ca Iohanis 6 case e doar un mason ,hot incompetent iar Basescu si Iliescu sunt implicati in crime contra umanitati si genocid.Singura diferenta intre cei doi criminali e ca Iliescu nu e si hot ca masa verde.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Maxim One, sunt respectuos fata de parerile si opiniile altora, dar m-am chinuit sa descifrez sintagma ,,nu e hot ca masa verde''!...Eu sunt obisnuit, in principiu, cu hotiile...,,masei portocalii''! Am putea fi si noi beneficiarii traducerii? Thank you!

iceparu spunea...

Cand nu are raspuns ranjeste . Macar,Piratul era spontan.Respectivul cand nu da rateu percuteaza cu intarziere.Nu astept nimic bun pentru militari de la un individ care se exprima public ca pentru el armata a fost o pierdere de timp.Halal judecata,halal dilomatie.Am ales pana am cules.

Dan B. spunea...

Un vechi si prost obicei, acela de a deturna subiectul postarii de catre fripturistii anonimi, gen Maxim One, lasa o impresie de haos in postarile tematice.
Administratorul a invitat la comentarii ref la "facuta" neamtului, cea in care a fost copios claxonat de uriasele coloane de autoturisme, blocate pentru a facilita trecerea sasalaului (la targul agricultorilor, nu si-a carat si nevasta, caci ii pute!).
Cum necum, anonimul cu pricina "scoate din joben" si situatiile in care au mai fost huiduiti Iliescu si Basescu (l-o fi uitat pe Constantinescu?), absolut aiurea, in conditiile in care azi se pune problema abuzului de escorte.
Deontologic ar fi sa comentam doar ce ne propune administratorul grupului de discutii, iar eventualele alte subiecte sa fie publicate in alte pagini.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iceparu: Traian Basescu e un animal politic viclean, direct, spontan si dispus la riposte verbale cand este provocat! Nu prea se ascunde dupa deget si ti-o spune verde in fata ce are de spus, pe cand dulapul asta voiajor cu haine e tainic si ascuns, deci perfid si periculos! Traian Basescu tinea consilierii pe langa el ca pe niste bibelouri pe servante, in semn de recunostinta pentru serviciile prestate in campaniile electorale, dar nu le admitea sa-i dea sfaturi sau sa opereze pe cord deschis in numele sau! Dar Calaus Smenar De Case, ca este condus din umbra de sotie, ca Ceausescu de Elena, nici nu incape indoiala la cat de incapabil si impotent logic si logoreic este! Are un cosilier somnoros care tine loc de ciocofon in relatiile telefonice si publice, si nu de putine ori a fost surprins dormind ca raâtanul in păpuşoaie, facand de ras institutia prezidentiala! E un robot ametit, dezorientat, cu un rictus rigid si se misca precum o papusa de ventrilocie, manuita cu dibacie, de dupa draperii, de Aluna Burghiu si Bleaga Dulau! Ca orice laş, are pasiunile sapatului si cutitului infipt pe la spate, lacomiei, schilodirea veniturilor si discriminarii! S-a inhaitat intr-o aventura cu un partid politic ce o sa-l coste mandatul si va ajunge un ratat politic, pana la sfarsitul zilelor! E demn de toata mila si compasiunea pentru ca, fiind un infantil incorijibil, tot ce tine in mana duce cu lacomie la gura (tradus: in conturi!). Da-i, Doamne, mintea cea de pe urma, ca nu stie ce face(SANCHI!)!

Huhu Rezea spunea...

N-as fi vrut ca ca reactiile comentatorilor sa duca in alta parte decât in sensul in care au actionat bucurestenii, sanctionând atât abuzul de coloane in trafic cât si cinismul lui Johannis care a dorit sa deturneze un nefericit eveniment in scopuri politice, in interesul sau.
Cred ca s-a dat startul unei noi mode. Orice coloana oficiala va fi huiduita in trafic.
Papusarii manipularii unui tragic eveniment au primit o lectie civica.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhurez: Korek, onorabile! Despre acest personaj politruk pârât, cocotat fortat si impins de la spate in prepeleacul de la Cotrocello pe scara rupta a voturilor ametite ale diasporei prost informate si mintite cu nerusinare, comentez jenat ca ma cobor atat de jos pe treaptele valorilor umane sa-mi stric personalitatea, dar m-a revoltat crunt ipocrizia, dupa ce l-a tavalit prin noroi si l-a dezonorat pe un General al Armatei romane! De fapt, ce sa-i ceri unui individ papusa de ventrilocie pe sfori , fara verticalitate, si care graieste din gandirea unui consilier adormit prin papusoaie, drept razbunare ca un General cu onoare si intelept nu a acceptat TRADAREA?

Anonim spunea...

Securistull Basescu numit de Leana la Anvers e un genocidar, hot de la bugetul de stat .Despre hotiile lui e plina presa asa nu insist.Cat despre miile de pensionari militari omorati de Basescu inainte de vreme prin decizii aberante de taiere a pensiilor ce sa mai zic( in timp ce de la ANRP se furau miliarde de euro)...Genocid curat murdar bine organizat. De flota nu mai zic aia s-a evaporat singura.Cat deslre masonul cu sortulet Iohanis 6 case ai dreptate.

Anonim spunea...

Comentariile trebuie sa fie doar de genul....Da ,da, da , aveti dreptate ce destept sunteti .Daca persoana gandeste si nu e yesmen trebuie cenzurat.Logic.

Huhu Rezea spunea...

@maxim
Cat timp nu-ti retragi prostiile scrise pe blogul Potecarului sub numdle Victor Aldea nu ai ce sa mai comentezi aici. fFugi...ca te alearga CI-stii!

Huhu Rezea spunea...

@maxim
Cat timp nu-ti retragi prostiile scrise pe blogul Potecarului sub numdle Victor Aldea nu ai ce sa mai comentezi aici. fFugi...ca te alearga CI-stii!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Nu degeaba MINIM ULTIM ONE si-a reprezentat identitatea cu un stilet, pentru ca aceasta arma este un simbol al razbunarii viclene pe la spate! Parol d' honnorre ca individul primeste parai de la un partid sa creeze diversiune pe blogurile civilizate, pe aici mai existand vre-o doi care se tot excita nevrozati si haotic, doar sa se afle-n treaba si sa puna paie pe foc ca sa compromita negativ blogul! Băi, geolgăi, pica frunza si n-ar cine s-o toace la maidanezi! Ia dati o fuga in Piata Universitatii unde va tot place sa latrati la Luna pusi de stapani, si dezvoltati-va pe tocatoare cu stiletele alea sirete, uite ca va mor cainii vagabonzi ai haiticului vostru de foame si voi va pierdeti timpul haotic pe aici! Hai, cărel poteca!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@MINIM ONE: Hai sa-ti vand un pont, vad ca ti s-a pus pata pe ,,Ilici'': Dupa lovitura de stat din '89, de la o hepatita netratata am facut o ciroza cu ascita, lichida, si daca o luam naturist in faza incipienta cu tratamente naturiste aveam sansa de a ma vindeca, ceea ce s-a si intamplat cu un tratament descoperit de mine, dar nu aveam bani suficienti sa obtin cele necesare, dat fiind pensia mica de boala pe care o am. Am scris potentatilor vremurilor de atunci, chiar si lui Ratiu si Campeanu, dar nici nu m-au bagat in seama sa ma ajute cu un leu, dat fiind ca erau milionari! Am scris, asa intr-o doara, si lui Iliescu. La cateva zile am primit suma respectiva prin mandat postal, pusa chiar de domnia sa, personal, si fara nici un comentariu! M-am tratat, acum nu mai am decat o faza a unei hepatite persistente, dar nu e grav si ma simt bine, nu mai am burta la gura cu lichid, mananc orice, dar nu pun toxine in gura, gen alcool si alte alea. Ii datorez viata acestui mare OM cu empatie si minunat! Sa-i dea Dumnezeu sanatate in fericire si sa traiasca peste 100 de ani! Valoarea unui individ o masor prin gradul de omenie, nu prin actele politice sau statutul de politician, asa cum sunt la noi etichetate personalitatile, teteo, ai inteles? Si acest mare politician este mai intai si de toate un mare OM! Dar daca n-ai sa-ti dai jos ochelerii de cal sa mai vezi si tu ce e in jurul tau, degeaba...

Anonim spunea...

Crezi ca daca tu traiesti crimele lui Ilici kgb pot fi iertate ?( moartea a sute te tineri nevinovati) si distrugerea in totalitate a industriei(care a dus la alte morti inainte de vreme) impreuna cu Newlander Roman si fesenistii emanati dupa lovilutie.Si Hitler si Stalin au facut si fapte bune dar asta nu-i absolva de genocid.In alta ordine de idei mai bine marea Ilici pensiile militare la toti militarii (sunt multi bolnavi dupa viata grea ca militar) nu sa -ti trimita pomana in plic.Ca bani erau destui la Bancorex (miliarde de dolari) bani praduiti de fostii comunistii vopsiti in fesenisti, pesedisti etc.Cat despre partidele istorice m-am lamurit..O adunatura de hoti infiltrati si ei de fosta secu.Si cam atat.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Maxim One: Cum as putea sa te contrazic, daca asta ti-e parerea? Daca n-ar fi pareri diferite, am fi lineari si ne-am plictisi! Cu Bancorex nu se va rezolva niciodata, atata timp cat Kovesi va fi in functie (asa cum Oltean, Blaga, Berceanu, Anastase si alti corifei ai coruptiei endemice sunt protejati pe faţă), intrucat de la Bancorex s-au infruptat si unii magistrati! Hitler si Stalin nu pot fi comparati cu amarastenii de la noi pentru ca nu se aseamana contextele.

mosmartin16 spunea...

Ce e cu lentoarea asta ?!!!