Un produs Blogger.

vineri, noiembrie 27, 2015

Coloana oficiala a lui Iohannis sperie România. Urgentati Autostrada Sibiu-Pitesti!

14 comments

Iohannis trece ca nebunul prin staţiunea Călimăneşti. Oamenii, speriaţi, copiii plâng

Iohannis trece ca nebunul prin staţiunea Călimăneşti. Oamenii, speriaţi, copiii plângColoana oficială a preşedintelui Klaus Iohannis a fost huiduită şi claxonată pe bulevardul Iuliu Maniu.( astazi, 29 11 20150 Şeful statului se îndrepta dinspre Cotroceni spre Autostrada Bucureşti-Piteşti.

Poliţiştii au blocat timp de 10 minute traficul, pentru a face loc coloanei oficiale, iar în momentul în care aceasta a trecut pe bulevardul Iuliu Maniu, şoferii nemuţumiţi au claxonat şi huiduit.

Coloana de weekend a preşedintelui a ajuns de pomină în staţiunea Călimăneşti – Căciulata, pe unde Iohannis trece cu viteza vântului spre Sibiu şi de la Sibiu, speriind turiştii şi facându-i pe copii să plângă.

Dacă se va continua în acest stil agresiv, ceasul rău este aproape.
  **********************

   Solutia ca Iohannis sa scape de claxoanele soferilor din trafic: 
Construirea rapida a Autostrazii Sibiu-Pitesti, pe varianta verde, cu trecerea pe lânga Rm-Valcea si statiunea Calimanesti- Caciulata. Diferenta de lungime fata de varianta preconizata a strabate pustietatea muntilor este de numai 2 km.
Vezi aici variantele propuse de CNADMR

Vezi aici Petitia valcenilor.



14 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Coloana asta oficiala imi aminteste de cea a lui Hrusciov in 1983 cand trecea impetuos si impunator prin Romanica starnid prafalaul, cainii care hamaiau ca la urs, copiii tipau speriati si fugeau care incotro, babele stucheau in san si facandu-si cruci adanci! Cu se se deosebeste coloana de atunci cu cea a lui Ciolannus? Cu nimic! Cu ce se deosebea Hruscicv de Ciolannus? Doar cu casele: Ala avea mai multe case, dar erau ale statului sovietic, Iohannis are 6 case, tot ale statului, numai ca au fost traficate catre proprietatea-i personala! Pana acum, Justitia i-a gabuit doua! Calatoria Justitiei continua...Sa nu se uite ca a saptea casa e...Beciul Domnesc, si e tot a statului!

Anonim spunea...

Corneliu Pana la urma masonul nazist Ciolanis 6-2 case o sa faca ca tradatorul de tara Basescu O sa foloseasca elicopterul .Probabil nu e sigur daca perciunatii stapanii coloniei il simpatizeaza si de aia nu se suie in caricioplane Om vedea

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Rectific anul venirii lui Hrusciov in Romanistan: 1963, luna mai! Eh, batranetea si pacatele din tinerete cu prea multe dame!...Maxim One, se pare ca elicopterul ii da frison si frica, mai ales ca sunt conduse de catre militarii carora le tine sabia ridicata deasupra capului cu soldele si pensiile! Daca s-o gasi vre-un nebun sa confunde creasta muntelui cu linia dreapta a traseului?

Mihai spunea...

Daca vîlcenii îl mai aleg pentru inca un mandat, va garantez ca aveți autostrada. Altfel de la psd doar ”mari proiecte” la dna. Da, poate trece pe acolo si madam dep.incompatibil S. Cătaniciu -12 case cu mercedesul catre Cluj si pune de un proiect de lege din partea d-nului Alde. Succes!

Huhu Rezea spunea...

@avi
Sa stii ca si din cauza ca spagarul Sova mutase autostrada pe varianta Sibiu-Brasov, ca sa verse laptele in pasatul PPrivat Brasov-Comarnic, Ponta a pierdut alegerile in Rm Valcea si in nordul judetului Vâlcea.
Asa va pati si Johannis daca nu se realizeaza varianta verde a Autostrazii.

Mihai spunea...

Huhurez în mod inevitabil se va realiza deoarece pe Sibiu ,mîine-poimîne ,vor descarca doua autostrazi destul de circulate ,cea de la Nădlac si cea de la Turda . Deci ,motivatie ar fi, mai trebuie vointă.

Mihai spunea...

PS
Pentru asta într-adevăr merita iesit în stradă.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Vai, vai vai ce-am mai hurducait acum patru ani pe drumurile romanesti cand m-a dus fiu-meu in Luxemburg cu masina lui, Audi A6! Si-a bagat masina in Service cand a ajuns in Sur Alzette de Louxembourg!Am facut o zi intreaga pana la Nadlac si seara am dormit acolo la un motel ca eram rupti de oboseala, stres si nervi de la gropi si ambuteiaje! Adoua zi, am intrat in raiul autostrazilor europene, si am traversat intr-o zi Ungaria, Austria, Germania si Luxemburgul -cat ne-a luat sa traversam de la Bacau pana la Nadlac! Atunci am realizat necesitatea autostrazilor si ca se merita investitii uriase in ele! Fiu-meu, fiind pe un TIR NATO, mi-a zis ca au interzis sa intre in Romania din cauza soselelor si altor pericole iminente care nu se intampla in spatiul european! Va dati seama ca realizand aceasta diferenta am constatat inapoierea in care traim?

Anonim spunea...

Culmea am investit in CNADR peste o sura de miliarde de euro in ultimii 26 de ani.Bani praduiti de toate guvernele si politicienii.De fapt CNADR e pusculita partidelor. Nici DNA nu se baga acolo ca e desfintat imediat.

Mihai spunea...

Trist. Se pune in miscare propaganda basista !
http://capitalismpepaine.com/2014/05/29/polonia-taie-pensiile-comunistilor/
sau pe facebook
B1 TV ! FAN GRUP !

Huhu Rezea spunea...

@Avy

Ne arunci aci un articol vechi al frustratului M Giurgea,
Pentru toti cei care vântura cliseul ca militarii n-au platit contributie pentru pensii trebuie sa le reamintim ca pâna la L 19/2001 niciun salariat din România n-a platit contributie individuala pentru pensie, in afara de contributia pentru pensia suplimentara, platita de toti salariatii, inclusiv militarii, din anul 1968.
Pentru documentare a se citi

http://www.huhurez.com/2012/03/istoricul-pensiilor-in-romania-in.html
articol pe care il voi readuce in actualitate.

calin spunea...

http://www.paginadepolitica.ro/halucinant-centura-din-comarnic-gandita-pe-o-harta-veche-in-limba-rusa-pe-cine-da-vina-compania-de-drumuri/
Cred ca nu mai avem ce comenta! Daca nu ne miscam cumva, cat mai curand, ne cam ducem! Fiind si cititor de luju...ma gandesc serios la alternative...

calin spunea...

http://www.paginadepolitica.ro/halucinant-centura-din-comarnic-gandita-pe-o-harta-veche-in-limba-rusa-pe-cine-da-vina-compania-de-drumuri/
...se mai poate comenta ceva? Astia conduc ! Marii specialisti...a lui peste prajit ! Cum au ajuns acolo ? Parca nu stim ?...cat mai inghitim bataia de joc...si nu numai acolo...justitia e praf ( vezi luju si nu numai)-entitatea care trebuia sa zbarnaie la foc continuu de mai bine de 10 ani, n-a facut decat sa se plaseze pe locu 1 la cele mai nocive sisteme ale natiei facand jocul murdar al altor interese. Adevarul doare, din nenorocire pe noi ne doare...vad ca bucurestenii chitaie prin masini in cozile imense spre marile placeri montane...se simt bine !!! Daca miile de masini parcau in fata parlamentului nu era mai bine? Ca si acolo au conditii de un gratar si-o bere. La noi nu se poate ! Suntem romani, al dracului de fuduli in limuzine...dar cat de prosti !!!

fiducius55 spunea...

Informare Norme aplicarea Legea 223/2015
preluat de pe scmd
INFORMARE Avand în vedere anumite informatii, apărute în mediul online, referitoare la aplicarea prevederilor Legii 223/2015 privind pensiile militare de stat, dorim să facem câteva precizări.
La încercarea reprezentanţilor MApN de a amenda Legea pensiilor militare de stat, în defavoarea pensionarilor militari, în perioada 20 - 24.11.2015, reprezentanţii SNPPC, ROMIL si AORR au participat la mai multe întâlniri la sediile ministerelor de resort (implicate în aplicarea legii) în vederea stopării oricăror alte încercări de acest fel cu privire la aplicarea Legii nr. 223/2015.
Activităţile respective s-au realizat, în principal, prin acţiunea d.lui Dumitru COARNĂ (SNPPC), cel care a contribuit, decisiv, la elaborarea şi promulgarea legii dar şi la stoparea încercărilor de amendare a legii de către reprezentanţii MApN.
Chiar dacă, atât la sediul Guvernului cât şi la MApN s-a încercat eludarea opiniei pensionarilor militari prin eliminarea dialogului solicitat de către reprezentanţii SNPPC, ROMIL şi AORR, actiunea comună a reprezentanţilor celor trei structuri a stopat, încă odată, încercarea de a devia aplicarea legii, iar sprijinul venit din partea membrilor SNPPC şi ROMIL prezenţi la sediul MApN a constituit dovada colaborării atât la nivel conceptual cât şi acţional a acestor structuri.
Precizăm că SCMD nu a participat la aceste acţiuni, dar, în nota obişnuită, îşi permite să emită comunicate ce dezinformează pe cei interesaţi.
În perioada ce urmează, în baza contactelor realizate de dl. Dumitru COARNĂ, structurile care au participat la acţiunile respective (SNPPC, ROMIL, AORR) îşi asumă obligaţia de a informa corect şi oportun, toţi pensionarii din SNAOPS, despre evoluţia demersurilor acestora în vederea punerii în aplicare a Legii nr.223/2015.