Un produs Blogger.

luni, noiembrie 30, 2015

Lasati spalatii pe creier sa iasa in strada de 1 Decembrie 2015 !!

49 comments



Apelul istoricului Mircea Dogaru, presedintele SCMD

„Hecatomba de la  „Colectiv”, provocata, ca si decesul ministrului Milea in 1989, a constituit pretextul. Pe un fond de solidaritate nationala fara precedent, cand toata tara plangea sacrificarea, inexplicabila, a zeci de tineri nevinovati, presedintele Romaniei anunta, cu cinism, ca era nevoie ca acestia sa moara pentru ca guvernul sa cada si a incitat la iesirea in strada.  O iesire fara un obiect concret, fara perspective, pe ideea ca cineva trebuie sa ia nota ca vrem doar sa fie bine si tot romanul sa prospere. Tot presedintele a dat si lozinca, la fel de siderala, „Jos coruptia care ucide!”.  A fost secondat de Traian Basescu si de oameni de afaceri deghizati in ziaristi, care au manipulat in directia obiectivului vizat: „Demisia!”. Pe fond, agenti externi si tradatori interni au pregatit mimarea razboiului civil. Pentru a doua oara (ca si-n 16 decembrie 2014) criza a fost dezamorsata de catre cei care i-au sugerat lui Victor Ponta sa-si dea demisia. Guvernul ales si democratia au cazut si ne-am trezit, in locul lor, cu un guvernator si cu viceguvernatori impusi de Banca Mondiala, FMI si George Soros. Dar nu le este destul! Vor distrugerea Romaniei si o fac, pas cu pas, prin readucerea in strada a tinerilor care nu au inteles nimic.
Ceausescu a fost asasinat in ziua de Craciun. Se vrea asasinarea Romaniei de Ziua ei, 1 Decembrie 2015. Semnalul l-a dat tot presedintele, care a refuzat sa marcheze Ziua Nationala in fata reprezentantilor marilor puteri, sub pretextul ca niste tineri au fost asasinati in cluburi din Bucuresti si Paris. A uitat ca aceasta zi nu este una „de chermeza”, ci de comemorare a celor peste 969.000 de tineri morti cu arma in mana, in anii 1916 - 1919, pentru ca noi sa avem o Tara numita Romania. A uitat si zecile de mii de patrioti romani dezertori din armatele de ocupatie austro-ungara si tarista sau voluntari din SUA si Canada care au murit, tot atunci, pentru acelasi ideal. Si, ceea ce este si mai jignitor, a uitat ca tocmai a serbat cu sampanie, la Cotroceni, instalarea ginerelui Sefului Serviciilor Secrete Franceze, pe post de Guvernator al Romaniei. A nu se intelege ca Franta are vre-un amestec. In spate se afla, nu numai transnationalele, ci si traditionala prostie germana care, dupa inmormantarea Uniunii Europene (2003) a transformat Europa Occidentala intr-o anexa a Rusiei Imperiale a Tarului Putin”
„Spalatii pe creier ai lui SOROS indeamna, de luni de zile, pe Facebook, sa se iasa in strada pe 1 Decembrie. Impotriva Parlamentului, impotriva Democratiei, impotriva Romaniei. De ce si in numele a ce? Daca sobolanii iti invadeaza casa, ii starpesti, nu dai foc acesteia la vreme de iarna! Drept urmare, in numele Societatii Civile Organizate, adresez, tuturor romanilor care mai gandesc, rugamintea de a-si lamuri copiii si nepotii ca fac jocul asasinilor Romaniei si ai propriului lor viitor.
Pe cale de consecinta, dragi romani, in noaptea de 1 spre 2 Decembrie 2015, STATI IN CASE! Lasati doar asasinii (straini si romani) si tradatorii (constienti sau nu) de neam si Tara, sa iasa in strada! Pentru ca rudimentele Armatei, Jandarmeriei si Politiei Romane sa-si poata face datoria. Cu sau fara voia pseudogeneralilor, pseudochestorilor si ministrilor impusi de cloaca politica internationala!”

49 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Huhurez: Cata dreptate are Dl. Dogaru! Vor sa iasa liberalii, ca si la Colectiv, impreuna cu masonii, sorosistii si tradatotii de neam si tara! Golania asta este orchestrata de Anghela Hloci Golasi si Ciolannus Smen, finantata de Soros baci si masonii cu urechile mascate! Daca se iesea sa-l dea jos pe Şmen Sorţuleţ Pe Cuculeţ mai era ce mai era, dar ei o iau inainte, ca si centuristele, sa nu le zic qurve! Ar fi minunat sa iasa si tabara cealalta sa le umple frigiderele de carnuri si schinarile de ghioage, sa le treaca de loviturile astea de stat ce urmaresc, in principiu, scindarea Romanistanului si alipirea Ardealului la Hunia Barbara! Un Romanistan impartit la 3 nu mai prezinta nici un pericol pentru nimeni, Ghermania fascistoida se va simti razbunata pentru tradarea istorica, mongolii ghiftuiti si noi ne putem simti linistiti in pieile de sclavi europeni! Asa va trebuie, votantilor cu rapandulele astea pe care tot puneti stampilele ca besmeticii de la PNT-cd incoace, ca niste idioti!

Anonim spunea...

Asta cam asa e .Chiar daca tinerii vor iesii in strada impotriva clasei politice corupte in totalitate masonii si serviciile noastre ( unele) vor deturna protestul in directia dorita de ei. Iar Soros cu masonii lui si sluga , tradatorul de tara triplu agen MRU unguent ,seful SIE stau la panda..Diavolul stie ce mai pun la cale dar astia nu se potolesc niciodata..

Army Fan Club Eufrosina spunea...

Iesirile in strada de 1 Decembrie erau programate ca un apogeu al manifestatiilor incepute dupa nefericitul "accident" de la "Colectiv", pentru a schimba guvernul si a aduce la putere PNL. Demisia lui Ponta a lasat in degringolada pe organizatori.
"Si acum, noi ce facem?" Daca tot era programat, hai sa organizam o "strangere", ca altceva tot nu suntem in stare.
Inca nu inteleg pe deplin jocul partidelor si presedintelui, dar am impresia ca voi afla, cat de curand, pe pielea mea.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ TUTUROR: Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, urez absolut tuturor postatorilor acestor bloguri, cat si adnminului care ne gazduieste, sanatate, fericire si prosperitate intr-o viata foarte lunga, alaturi de cei dragi, rezolvarea favorabila si cu o crestere semnificativa a pensiilor militare, alaturi de traditionala urare LA MULTI ANI! Doamne, ajuta!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Army Fan Eufrosina: Cam de multisor se discuta pe fb sa iasa lumea in strada pe 1 Dec. sa-l dea jos pe Ciolan Smen si clica liberal- basistoida si masonii din Guvern. Au aflat si au intrat sorosistii si sculele prezidentiale pe fir, clar ca si iredentistii maghiari, si au deturnat smecheria in daramarea Parlamentului, profitand ca la noi nu se sta bine cu substanta cenusie si ca o parte dintre romani se plimba dupa cum bate vantul si antipatizeaza tot ce e politic! Ca sa fiu mai concret, se urmareste scoaterea din arena politica a intregului Parlament si procedarea la incalcarea Constitutiei prin numirea din oficiu a unui Prlament de Salvare Nationala, ati ghicit daca v-ati gandit ca fiind format din...tehnocrati! Ce va mirati? Dar l-a oprit cineva pe Smenar sa numeasca un Guvern tehnocrat-masonic si acum sa schimbe liniile doi si trei in ministere, directii si institutiile statului? Voi nu vedeti pasivitatea asta parsiva a lui tradatorul Dragnea care se muleaza pe o complicitate tacita? Doar Tariceanu mai misca in front, acum aliindu-se cu Basanau pentru capital politic si o mimare a opozitiei la ce se intampla, iar Aluna Gorghiu a aruncat in foc grenada: Nu mai e de acord cu nici o marire salariala! Acum se monteaza mai multe focoase fuzante si explozive pe un fond de degringolada si debandada orientativa, de buimaceala in sanul populatiei care nu se anunta de bun augur! Se vede de la o posta ca din afara se trag sforile la papusile de ventrilocie din Romanaistan, se urmareste scindarea teritoriala si punerea genunchiului pe grumazul romanilor, mai ales ca spectrul Unirii cu Moldova le da fiori pe sira spinarii si europenilor, si rusilor, amandoi la acest capitol cooperand sa nu se intample asta niciodata! Vom trai si vom vedea miscarile de trupe, si mai sper ca frigul, burnita si prea mult alcool sa-i tina pe romanii in case si in caldura ,,dintrebucilor'' si plapumilor!

Huhu Rezea spunea...

@Fan
Iesirile in strada de 1 Decembrie erau planificate inainte de incendiul de la Pionierul. Erau prevazute ca un apogeu pentru miscarile de strada in vederea instalarii „guvernului meu”.
Hazardul sau o mâna criminala a grabit indeplinirea vrerii neamtului.

Army Fan Club Eufrosina spunea...

Domnule Huhurez, asa stiu si eu. Cred ca avem aceleasi surse de informatii.
Poate ca, daca nu-i mai baga nimeni in seama, se vor linisti.
DAR DACA NU?

Mihai spunea...

Subscriu. La multi ani și multa sanatate, dragi camarazi .
La Multi Ani România !

uber spunea...

Din pacate poporul roman are memoria scurta si nu invata nimic din istorie, aici ma refer la cei care au uitat ca nu cu foarte mult timp in urma erau considerati natiune tolerata chiar pe pamantul stramosilor lor iar acum se considera speciali si deasupra tuturor. Sper ca cei care au de gand sa iasa in strada si sunt de buna credinta sa inteleaga ca nu se pot opune manipularii, jigodiile folosesc specialisti in asemenea activitati.
Dar cred ca si-au facut calculele prost, Unchiul Sam nu cred ca si-a dat acordul, sau cel putin asa sper.

uber spunea...

Pe de alta parte chiar daca nu sunt intru totul de acord cu ce scrie Dogaru cam ar avea logica sa se intample "ceva" tocmai cand o buna parte din armata se afla in Bucuresti pentru defilare, eu unul un astfel de moment as alege.
Dar am mai scris, Unchiul Sam hotaraste si eu zic ca nu va aproba asa ceva.
La multi ani tuturor romanilor si sa ne de Dumnezeu mintea de pe urma.

Army Fan Club Eufrosina spunea...

Domnule Huhurez, referitor la "o mana criminala", va spun, ca din discutiile cu unul dintre membrii Fan Club-ului, un genist cu multa experienta, cred ca a fost o conjunctura nefericita, un complex de factori datorati neglijentei inexplicabile a artificierilor, probabil calificati "la bec", si mediului in care s-au declansat artificiile (burete inflamabil, probabil stropit cu ceva insecticid si mai inflamabil).
Genistul meu spune ca trebuie acordata aceeasi atentie si unei pocnitori de revelion ca si unei incarcaturi de sute de Kg. de T.N.T. care realizeaza numai cateva zeci de metri de sant antitanc. Asemenea artificii, ca la Colectiv, nu se folosesc in spatii inchise. Puteau sa aprinda si hainele participantilor, chiar daca nu era acel burete blestemat.
Asa ca eu nu cred ca a fost ceva planificat, dar mai stii...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

In urma declaratiei Alunei Gorghiu, responsabila cu muscatura pe bordura de pe Centura, de a nu fi de acord impreuna cu limberalii cu maririle de salarii, strada se mobilizeaza! Cuiva ii tremura izmenele de pe capriorii popoului! Vor fi doua tabere antagoniste, si tare ma tem ca se pune de-o ghiogareala si-o explozie sociala, incontrolabila, de ambele parti! Galeriile de fotbal abia asteapta sa se dezvolte tărâţa-n rânza lor, iredentistii piromani sa aprinda artificiile pe Şparlament si ate institutii, iar sorosistii mafioti sa puna mana pe putere pentru Şmen Sorţuleţ pe cuculeţ! La Cluj Citty, asteapta in intuneric o banda de iredentisti si tradatori sa proclame Republica Ardeal...Ce scenariu sumbru!...

Army Fan Club Eufrosina spunea...

Domnule Corneliu, referitor la comentariul Dv de la 19.31, stiti foarte bine ca sunt pe aceeasi fracventa cu Dv, "dacat ca" eu cred ca pasivitatea lui Dragnea nu se datoreaza altui fapt decat asteptarea sentintei. Ar putea fi de acord in aceste conditii si cu schimbarea Legii Gravitatiei.

Mihai spunea...

Huhurez ,poti sa ma lamuresti si pe mine cînd trebuie sa fiu în acord cu istoricul.
-cînd iesea la televizor pe RTv imediat dupa iesirea in strada a multimii si era cît pe ce sa-si asume in numele societatii sale civile miscarea de strada.S-a oprit la timp nu cumva sa primeasca vreo replica de la strada.
-cînd a cerut sa fie primit la Cotroceni in numele societatii civile (evident după ce a ratat startul în Piata Universitatii). Ce voia de fapt sa-i spuna presedintelui in numele strazii?
- acum cînd din textul afisat nu inteleg pe unde mai bate !
Nu credeti ca prea usor va lasati manipulati?Chiar nu stiati ca de sindicat s-a pus in biroul lui Hrebenciuc.
Poate tinerii astia chiar l-au citit pe K.Marx si au inteles cum stau lucrurile cu ”plusvalorea” creata prin munca lor. ONG-urile evident ca-l considera depăsit.
S-apoi vorba lu moșu.Mai baiete, cît o fi ”democratie ” domnii si hotii vor sta la masa si se vor ghiftui. Am avut si noi doi care au vrut sa fie mai altfel cumva pentru norod, numai ca pe unul l-au exilat iar pe celalalt l-au împuscat.
Degeaba la români ,mintea de pe urma! Tot la fasole cu ciolan si mici trag.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Avyanic: Sunt de acord cu afirmatiile Col. Dogaru din capul blogului, pentru ca face niste afirmatii care circula si in spatiul media si virtual si, daca citesti atent, face referire la folosirea institutiilor de forta in caz de necesitate in care se poate uza, sau nu, si de alternativa participatiei noastre ca rezervisisti, fapt ce poate dovedi marele nostru rol in apararea Romanistanului. Stiu, asa cum ne afirmi, Avianyc, si ca se lasa viclean de pe un picior in altul, ori de la betesugul diabetului, ori dupa vantul politic in consonanta cu ce vrea sa manareasca pentru sindicatul sau, si exclus pentru prostimea marii gloate, maruntelor grade si functii din afara clanului sindical, pentru ca şpârla-i repugna si-i exclusa si din ecuatia leganarii, ci doar din considerente medicale, zicea domnia sa, candva, pe-o sticla TV! E bine sa-i vedem pe beligeranti de la distanta, la o adica paruiala mai zdravana, si mi-as dori ca disperarea sa-i determine pe speriatii puterii sa ne reechipeze pentru linistea publica si sa realizeze ca noi inca mai avem un cuvant de spus pana la capat, si ca cerintele noastre financiare nu difera cu nimic cu ale tuturor catanelor lumii care se bucura de tot respectul si recunostinta societatii si politicului...

Huhu Rezea spunea...

@avianyk
In binecunoscuta lipsa de orientare politica au fost ei rezervisti, multi disponibilizati, unii comerntatori pe acest blog, care isi doreau plecarea guvernului Ponta, cu toate ca era evident in paguba lor. De un an de zile le tot spun: vedeti ce va doriti ca s-ar putea sa vi se indeplineasca naivitatile.
Daca s-a cerut la Cotroceni, fii sigur ca Dogaru nu pe sorosistii ezoterici si-i dorea sa guverneze România.
Nici acum nu te-ai convins ca fara Dogaru si SCMD aveai si acum pensia calculata ca in ianuarie 2011, nu dupa veniturile reale... ci dupa salariul mediu pe economie?
Pentru nerecunoscatori nu este niciodata bine sa faci bine.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Army Fan: Dragnea este propriul sau prizonier si speriat de moarte de bulau! Cand vrea sa latre olteneste spre Cotroceni sau liberali, i se pune oglinda in fata ocarinelor unde isi vede sosia Franco Nero in zeghe, si atunci chelacaie si se gudura intr-un dans liberal pe muzica de Smen! L-a prins pe Pontanello cu calcaile pe marginea scarilor si i-a facut vant din spate, dupa ce l-a ros ca o molie pe dedesubt si in taina la ordinul Marelui Şorţuleţ pe Cuculeţ si si-a redus partidul la stadiul de mucles-silentio stampa sa nu fie auzit din sediul lui Codruta Soros-DNA! Pana la sentinta, sta intins in sicriu cu mainile pe chiept si-o face pe mortul ca rasuflarea sa nu-i stinga lumanarea!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Maxim One: Daca tot ai adus vorba de boangheni, sa va povestesc, fratilor, un episod de patriotism in Armata romana. Am fost, de la sfarsitul anilor '70 si pana la mijlocul lui '80, lector Cdt. Plt. la UM 02269 Scoala soferi, Braila, si aveam un subofiter, Bolocan Mircea, un vracean de pamant, care avea in gestiune CL cat si calcularea foilor de parcurs, fiind unul dintre cei mai destoinici si isteti subofiteri din unitate, un om sobru si serios, dar si un mare dinamovist si fan al echipei nationale de fotbal. Stiu ca am avut un meci cu Ungaria ce s-a desfasurat ziua si atunci cand Gen. Olteanu ne-a impus sa lucram 10 ore pe zi, o lunga perioada de timp, daca va mai amintiti. Nu ne-am mai dus acasa, si am vazut meciul alaturi de trupeti in dormitoare, alaturi de Seful de stat major, politruk si Comandant, Col. Spatariu Zaharia, si cei care au lucrat la inceputul anilor '90 in SPP cred il cunosc, pentru ca a fost la Comandament Seful Serviciului Tehnic, fiind un om sobru si perfectionist. La un moment dat, Ungaria ne-a bagat necazul in plasa si toti am amutit, dar, dintr-o data, o explozie de bucurie cu un ,,gooooool'' prelung ne-a scos din inmarmurire! Urlau trupetii boangheni fericiti de golul incasat de romani! Dintr-o data, Plt. Bolocan a sarit ca ars din bancuta lui, rosu ca un rac peste tuciuriul tenului din dotare, si a urlat ca o fiara ca toata ungurimea sa iasa adunata pe trei randuri in fata pavilionului, netinand cont de C.d-tii de plutoane,Companii si superiorii amintiti! Dupa care am asistat, pana la sfarsitul meciului, la cea mai apriga instructie tactica si de front pe care n-o mai vazusem cand facusem Regimentala la Bacau, cand facusem acolo armata! La sfarsit, trupetii mongoloizi erau flenduri si carpe leoarca, iar bravul Plutonier, Bolocan vorbea ragusit si curgeau apele de pe el sirloaie! Dupa ce le-a ordonat sa se incadreze in programul urmator, tacut, si-a luat clasicul ,,diplomat'' de maner si a plecat acasa, fara ca nimeni sa-i adreseze macar un cuvintel, dar nici in zilele ce-au urmat! In tot acest timp noi nu ne-am mai uitat la meci, pare-se am ramas in remiza sau am luat bataie, ci am privit uimiti la exercitiile tactice aplicate cu sarguinta si hotarare de bravul subofiter Bolocan! In Ardeal, tare ne-ar mai trebui cateva batalioane de ,,Bolocani!'' Nu credeti?

Mihai spunea...

Pentru asta nu a demonstrat nimeni,pentru asta nu s-a zbatut niciun parlamentar al zonei ,pentru asta guvernele nu au reusit sa scoata o lege.
Romania = un puroi politic = mizeria Danes-Arad -satul retrocedat in totalitate.
Pentru taranii- oameni cu respect si frica de Dumnezeu, hartuiti de executori flancati si imbrînciti de jandarmi merita iesit in strada.
La Multi Ani , Romania. Te iubim ! Respect pentru mîna de tarani care a rasturnat mafia intretinuta de institutiile statului.Respect pentru taranii care nu au vrut sa-și otraveasca apa cu gaze de șist.
POSTED BY: EXPUNERE.COM NOVEMBER 27, 2015
Adrian Grigoriu,

VICTORIE!!!!! S-A SUSPENDAT EXCUTAREA 27.11.2015

Ora estimata: 09:00
Complet: S1
Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de contestatorul Biriş Iovu împotriva intimaţilor Colţeu Mihai-Alexandru, Colţeu Viorica şi BEJ Găluţi Alexandru pentru suspendare provizorie a executării silite . Dispune suspendarea provizorie a executării silite din dosar execuţional nr.312/2012 al Biroului Executor Judecătoresc Găluţi Alexandru, până la soluţionarea cererii de suspendare din cadrul contestaţiei la executare, ce face obiectul dosarului civil nr.1372/246/2015 al Judecătoriei Ineu.Fără cale de atac.Pronunţată în şedinţa publică din 27.11.2015.

Document: 615/2015 27.11.2015
Luis Bratu Solidaritatea tuturor Romanilor a invins Mafia retrocedarilor!

Jos Mafia Sus Patria !!!

Anonim spunea...

Azi iar a fost un cutremur de la la cautarea pentru praduire a gazelor de sist .Binenteles minciuna cu ''epicentru in Vrancea''' e obligatorie desi acolo in Vrancea nu se simt deloc ( cu toate ca sunt de adancime mica ) ci se simt doar exact unde se imjecteaza otrava la sute de atm .in pamant de firma Nis( subsidiara Gazprom) ,Omv si firmele capuse sub care se as unde acum Chevron. Dar romanul e credul si crede tot ce vede la tembelizor '' ( vezi comunicate de la institul de fizica a pamantului condus de un general acoperit agent dublu ) cu ''epicentru in Vrancea ''Asa ca beti si mancat de ziua coloniei in timp ce alti ne sapa ( la propriu) si deasupra si dedesupt .Romanistani ganditi cu capul vostru ca nu doare..

Anonim spunea...

Ba da .Acum probabil un militar curajos ca acest subofiter Bolocan ar fi arestat si dat afara de politrucii care conduc armia noastra spre desfintare Inca o data felicitari acelui subofiter

Anonim spunea...

Culmea tupeului ca bozgorii au pus mana pe satul Nades cu acte false.Acei judecatori care ''au retrocedat'' abuziv (unui grof) un sat intreg populat cu romani de mii de ani ar trebui arestati .Numai vorbesc ca nici o tara fosta socialista { nu colonie a perciunatilor ca noi ) noii nu are ( si nu a avut ) legea'' retrocedarii in natura'' care permite abuzuri fara sfarsit.Suntem fugariti mai rau ca scavii si am ajuns tolerati pe pamantul strabunilor nostrii. Dar noi acum ajunsi sclavii altora sarbatorim cu mici si vin gratis Dumnezeu stie ce.si de ce .

Anonim spunea...

Liderii PSD şi cei ai UDMR au convenit ca legea steagurilor, parte a acordului parlamentar semnat înaintea învestirii în Parlament a guvernului Ponta 3, să fie adoptată în Parlament, în acest sens udemeriştii urmând să depună un proiect legislativ. Informaţia a fost confirmată pentru Gândul de vicepremierii Kelemen Hunor şi Liviu Dragnea. Deputatul UDMR, Marton Arpad, susţine că în problema steagului secuiesc se face din ţânţar armăsar, dar că această lege va face referire la steagurile arborate de unităţile administrativ teritoriale. Cu toate acestea, el vorbeşte despre un vid legislativ şi o interpretare eronată a problemei steagurilor de către unii prefecţi şi instanţe. Potrivit acestuia, legea va intra în vigoare în acest an sau la începutul anului viitor.

Coaliţia de guvernare a decis în şedinţa de săptămâna trecută ca „legea steagurilor”, cea care va permite autorităţilor locale să arboreze steaguri judeţene şi regionale pe instituţiile publice, să fie adoptată în Parlament, în acest sens urmând să fie depus un proiect legislativ de către UDMR. Vicepremierii Kelemen Hunor şi Liviu Dragnea au confirmat pentru gândul această înţelegere între partenerii de guvernare, primul precizând că proiectul legislativ va fi depus săptămâna aceasta în Parlament. Înaintea intrării UDMR la guvernare, prefecţii din Harghita şi Covasna au acţionat în instanţă mai multe primării pentru că au arborat steagul secuiesc la anumite manifestări, unele procese fiind deja câştigate de prefecturi.

Articol de cateva luni in urna pe care nu l-am uitat .Citez : .„Am discutat despre legea steagurilor, urmează să fie depus un proiect legislativ în acest sens”, a declarat pentru gândul vicepremierul Liviu Dragnea.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Maxim One: Multumesc in numele lui! Acel om a avut, dupa vre-o doi ani, un accident vascular cerebral in urma unei explozii de bucurie la un gol al echipei Dinamo urmarit pe TV (eu fiind stelist, eram mereu in contradictie cu el!), urmat de o semipareza, dar si-a reveni miraculos, a refuzat pensionarea pe caz de boala si a iesit la pensie cam cu ocazia Elitei 26.500, se pare! Ultima oara l-am vazut si am fost internat cu el in Spitalul Militar, Focsani, unde mi-a povestit periplul Scolii de Soferi din Braila la Sacele, Brasov, Targoviste si inapoi la Braila, cand in urma unui ordin unitatea a fost desfiintata! Acele cadre au tras un chin nemaipomenit mutandu-se ca tiganul cu cortul, si o parte dintre cei mai buni ofiteri si subofiteri, oameni ce-i stiam sanatosi si zdraveni, au murit unul dupa altul, din '90 incoace, din motive medicale stupide...Sistemul nervos in stransa legatura cu organele interne a facut sa le cedeze si sa se inalte la cer oameni care oscilau in jurul varstei de 50 ani, ceea ce denota ca stresul serviciului in care noi am lucrat ne-a ruinat fizic si psihic de tineri, si prea putini am mai ramas sa ne ,,bucuram'' de aceste mizerabile, si mai mult cersitele astea de pensii nenorocite, si pentru care am ajuns sa ne batem in Şparlament, in istitutii si bloguri, ca pe front!
@Avyanic: Ne otravesc pamanturile, apele si oamenii iar Romanistanul nu se alege cu mai nimic din toate mafiile astea transnationale, doar o mana de politicieni maridu-si conturile grase din Elvetia! Kovesi ne-a anuntat ca insasi Ziua Nationala nu va fi scutita de arestari in randurile politicienilor, dar o intreb: Mai, cucoana, de ani si ani urlam la voi cu presa cu tot sa-i arestati, judecati si inchideti pe smenuitori, cum dreaku' acum v-ati apucat asa, precum cufuritii, dintr-o data de arestarilea astea tarzii ca apoi sa le dati liber la domiciliu si iarasi sa ne hranim cu circ, iar ei sa continue sa-si ia lefurile alea grase de demnitari?! Mai bine da-ti, cucoana, demisia si lasa pe cineva mai vrednic sa ne scuteasca de circaraiele astea gratuite care toate vor sfarsi cu condamnari simple, cu suspendari, cu NUP-uri si averile ramase in fizic si conturile pline in banci! Cat a fost Basescu doar i-ati protejat si ascuns, i-ati acoperit si adapostit inapoia Justitiei ani si ani de-a randul, si daca un ziarist scria ceva despre jafurile lor erati in stare sa-l duceti in fata plutonului de executie pentru denunt calomnios si ofensa adusa autoritatilor de stat, partasilor la jaful si distrugerea economiei nationale! Ati ajuns chiar sa permiteti cu ochii inchisi si scoaterea din Codul Penal a sintagmei subminarea economiei nationale, nulitatilor!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ceea ce s-a intamplat la Nades nu s-a mai intanlit in intreaga Istorie a Omenirii, nu la noi! Aici nu s-au exprimat cu un cuvintel nici un politician cu rang inalt, precum primul ministrul, presedintele, presedintii celor doua camere, dar nici macar ONG-urile astea care, de fapt, ce sa le ceri daca sunt finantate de Soros, iar toti politicienii sunt slugile masonice sorosiste si vasalii Europei?!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Maxim One: Dragnea in loc sa-si negocieze puscaria, cu cine sa stea in celula dintre Fane Spoitoru si Bercea Mondial, negociaza amplasarea steagului tradatorilor iredentisti si sorosisti! Uite ca de aia n-are ursul coada si din prostiile si tampeniile astea PSD-ul in sondaje o sa cada!

Anonim spunea...

Toti politicienii sunt la fel au o singura patrie -contul bancar-.

Anonim spunea...

Kovesii a semnat amgajamente cu trei servicii din care doar unul romanistan si ala supus tot perciunatilor cu sef tot perciunat .Asa ca bozgorita executa doar ce i se ordona .P S . Barbatul de care a divortat Kovesi a fost expulzat( in timpul casatoriei) din Romanistan pentru spionaj in favoarea Ungariei.Asa intelegi cine e Kovesi.

tigri2 spunea...

Vad ca toti va "dati mari smecheri" si va laudati cu relatiile voastre,dar niciunul nu este in stare sa afle ceva din Normele de aplicare ale L223 / 2015 si sa afle care va fi modalitatea de calcul conform art 28"

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Bravii nostrii lucratori de la Serviciile Secrete au dejucat un plan diabolic de atentat cu bomba artizanala al iredentistilor maghiari, planificat sa se produca la Tg. Secuiesc in timpul evenimentelor de sarbatorire a Zilei Nationale a Romaniei! Procurorii deja l-au arestat pe principalul atentator din Org. terorista ,,64 de comitate din Tinutul Secuiesc!'' Felicitari tuturor celor care au dejucat planul terorist si criminal! Romania si Ardealul vor fi in veci inseparabile si un tot unitar indestructibil! Vina apartine in totalitate politicienilor de carton romani si Justitiei, care de zeci si zeci de ani tot tolereaza violarea insemnelor de stat, tolereaza batjocorirea romanilor la ei acasa si nu iau nici o masura de stopare a acestor acte de terorism si agresiune, continuand sa amane la nesfarsit expulzarea iredentistilor maghiari si confiscarea averilor acestora, trimiterea lor in puscarii si scoaterea UDMR in afara spatiului public si a legii pentru ca sustin si finanteaza toate actele de barbarie anti romanesti! Vivat, Romania!

Huhu Rezea spunea...

@Fiaro
Ai ramas printre putinii rezervistii care nu inteleg ca art.28 se aplica celor care se vor pensiona pe Legea 223/2015 si nu contine nicio dispozitie tranzitorie pentru pensiile in plata.

Pensiilor in plata nu li se poate aplica, in vederea recalcularii, actualizarea de la data trecerii in rezerva, ca in art.28, ci de la data intrarii in vigoare a legii.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

2 Huhrez: Punct ochit, punct lovit! Am inteles cum stam cu Art. 28! Si era atat de simplu...

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Sa nu fie o gulguta .

tigri2 spunea...

***cucuvaie/strigoaie,de ce esti pacatos si consumi alcool in Postul Craciunului, o sa-i scriu lui Arsenie Boca ,fostul legionar /homosexual care a fost sfintit ,pe cand marele patriot si militar adevarat, Ion Antonescu este hulit de toti POLITIHOTII actuali. O sa-i scriu lui Boca ca esti un pacatos desavarsit ,sa -ti dea cu "anatema " in cap ca sa nu mai ataci legile statului romanesc.
Acuma ,gluma-i gluma si legea-i lege,daca toti "oamini" cu coaie duble iti spun ca legea se va aplica asupra "tutulol pensionariilor" tu de ce esti Gica Opozitie, de ce iesi ca paduchele in barba popii ,precum Tariceanu Razgandeanu sapte neveste?
Retine un aspect,acuma chiar ca nu glumesc:Recalcularea pensiilor tuturor pensionarilor,incepand din 1948 incoace se va face incepand cu 01.01 .2016 in termen de MAXIM 12 luni,iar primele plati vor fi facute in primul trimestru al anului,deci pana in aprilie 2016 ,baza de calcul fiind MEDIA VENITURILOR BRUTE, celor sase luni consecutive ,din ultimii cinci ani ,actualizata la data iesirii la pensie din sistemul militar.(punct)Lucru pe care poti sa-l constati colo pe joi / vineri ,saptamana asta cand va apare legea bugetului pentru la anul,unde se vor distinge sume alocate suplimentar pentru chestia asta.

tigri2 spunea...

***cucuvaie:" Art. 110.

(1) Pensiile militarilor, poliţiştilor şi funcţionarilor publici cu statut special stabilite în baza Legii nr. 263/2010, cu modificările şi completările ulterioare, se recalculează potrivit prevederilor prezentei legi, în raport cu vechimea valorificată prin ultima decizie de pensie.

(2) Recalcularea pensiilor prevăzută la alin. (1) se realizează în termen de maximum 12 luni de la intrarea în vigoare a prezentei legi.

***Corneliu & Maxim One,fiti mai expliciti ,la cine anume va referiti,cine este "greu de cap" si ce era "atat de simplu"? Voi stiti ce vorbiti sau vorbiti ce stiti?

***all, si nu mai fiti asa de aroganti cand raspundeti cuiva ,sau veniti cu lamuriri suplimentare ca pe nimeni nu l-a fatat ma-sa destept!"Cei sapte ani de acasa"

Huhu Rezea spunea...

@@salbaticule
Si...ziii asa, daca omul a iesit la pensie in 2000 si isi alege 6 luni din 1998, dupa mintea ta acele venituri brute se actualizeaza doar pâna in anul 2000. Pai.. te pune omul la acatiste la Prislop, ca l-ai dat inapoi cu actualizarea. Pe Legea 164 avusese pensia actualizatea pââââna in anul 2008.
Vezi, de aia iti spuneam ca pentru pensionarii militari in plata articolul 28 nu se aplica in totalitate la fel ca pentru activi.
Dupa cum vezi si in primele articole ale ciornei Ordinului comun, pentru recalcularea pensiilor militare veniturile brute din cele 6 luni alese se actualizeaza pentru toti la data intrarii in vigoare a legii, adica la 01 01 2016.
Vezi ca platile se fac in primul trimestru al anului 2017... si asta daca ai crestere fata de pensia de pe cuponul din luna ianuarie 2016.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhurez: D.le, eu nu stiam, foarte sincer, ca Art. 28 se refera la cei care ies in pensie la 01 01 2016, si nu la cei in plata! Departe de mine de a face glume proaste! Greu de cap, daca este s-o luam asa, sunt eu ca citesc repede si inteleg, uneori, mai greu, pentru ca si Legea e amalgamata si nu explicita. Apoi, e prima data cand imi bat capul cu aceste legi, dat fiind faptul ca lasam la latitudinea Casei sa-si faca treaba, fara sa ma mai complic si implic personal! Eu sunt lamurit si nu mai complic situatia cu nimic! Si asa nu ma pot culca senin ca scrie acolo intr-un fel, iar peste noapte vin ,,tehnocratii'' lu' peste si cotrobaie prin lege ca prin sertare!

Anonim spunea...

Corect

Anonim spunea...

Gresit Pkatile se vor face inainte de 2017 in functie de alocarile bugetare .

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Tigrisorule, uite ca ma adresasem adminului din greseala! Stai linistit, frate, sa vedem cum canta legea salarizarii si daca sorosistii mafioti nu se vor fi manarit in ea sa umble ca ala de la morga in cadavre! Oricare dintre domniile voastre poate sa aiba dreptate, dar haideti sa asteptam sfanta cunminecatura data de apostolul Ciolosderos dupa ce i-a cazut si vre-o tigla pe creier de la Cotroceni!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Si, uite asa, in loc sa ma duc maine sanatos si bine sa ma internez in spital, la relaxare in perfuzii si indopat cu pastila de putut, ma duc mai bolnav decat m-am nascut! Mama ei de faianta cand se sparge si trebuie gletuita alta! O sa-mi lipsiti o vreme, altii se vor mai racori de mine! A avut dreptate Col. Dogaru ca vor iesi la sosea spalatii pe creierele alea raschetate! S-au pus pe cateva lupte greco-catolice! Sunt aia care trag pe-o nara cu bani de la Soros si resturi de galerii de fotbaliatori. Sa fiu ca mascatii aia, le-as trage un batalion de pulane la liberalii aia sorosisti sa le cada parul care le acopera urechile! Daca nu mai scriu pe aici, va las cu sanatate si sa ne reantanlim pe Legea 223/2015 perfectata, actualizata, cu orgasmele la zi in Carnetul de sanatacus si gata de fatatoare! Eu cred ca va fi bine! Speranta moare ultima, daca si-a primit portia de felatii de la deznadajduiti! Dumnezeu sa va ajute pe toti si sa ma iertati daca v-am gresit cu ceva! Doamne, ajuta!

Huhu Rezea spunea...

Ai grija de tine, @Corneliu!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Huhurez: Multumesc, onorabile, si va promit ca ma intorc mai sanatos ca niciodata! Sunt un luptator, invingator si castigator cu o vointa de fier! Daca mi se mareste si pensia, dupa 1 ian, voi bea in mod sigur doua beri! I-am uitat si mama gustului de cand traiesc pe uscat! Nu m-ar omori, dar nici bine nu-mi face, asa ca ma lipsesc de bautura, ca nici in tinerete nu eram ud la picioare! Cand ma intorc, va voi invata pe toti cum sa faceti cea mai buna tinctura de branca ursului pentru potenta, si in paralel tratarea si a bolilor de inima, care au problemele astea! Nu-i o gluma, si daca nu ma credeti, cititi despre planta asta, branca ursului, pe Google, dar acolo nu sunt trecute si secretele mele ce le-am invatat de la inventatorul tincturii cu ani in urma, un brasovean, acolo unde branca ursului creste si pe marginea drumurilor! Puteti sa va luati si planta uscata, s-o rasniti si s-o pastrati la borcan cu filet si sa luati cate o lingurita rasa de planta uscata dimineata si seara sub limba, tinuta acolo cam 10-15 minute, dupa care o inghititi cu un pahar cu apa, cei care nu aveti voie sa ingerati alcool! Se gaseste si in Plafar, dar secretul este sa fie tinctura in alcool de 70 de grade, altfel e caca maca! Jur ca nu ma folosesc de asa ceva pentru potenta, dar stiu ca unii mai au nevoie si e bine sa-ti ajuti camarazii cu tropele decedate! Care-i grabit si vrea sa treaca la treaba, s-o ia din Plafar, dar sa fie cam neaparat de 70 grade, ar fi si celelalte bunicele, planta uscata si tinuta sub limba e si ea foarte buna, va invata chiar prospectul, fratilor, si acolo in prospect va lamureste! Cei cu prostata in batista, luati planta asta uscata tinuta sub limba minutele alea, apoi cu apa, nu o folositi ca tinctura in cazurile astea! Dar nu uitati ca tratamentul se face 2 luni, maxim 3, si efectul de sculare a ostasului e de, atentie, UN AN! Doar o singura lingurita de tinctura intr-un pahar cu apa: unul seara, celalalt dimineata, numai pe stomacul gol si o jumatate de ora inainte si dupa nu se papa nimic, pe o durata de 2 luni, maxim trei, intr-un an, si atat!Si e important ca dupa aceasta perioada sa faceti o cura de 2 luni cu ceaiuri de pufulita cu flori mici, infuzie cu o lingurita planta la o cana, seara si dimineata, sa va linisteasca prostata, pentru ca desteptarile pentru inviorari vor fi foarte dese, de fapt ca in tinerete si va veti speria nevestele sau amantele! O sa ziceti ca-s nebun, dar bagati la bibi ce va invata tata mosu' al plantelor de leac ce si cum sa va tratati si panaramele alea de prostate care va pot duce la bisturiu, ca eu m-am tratat si-s vindecat, dupa ce ma ţarâiam de 5-6 ori pe noapte! Va invat eu si astea, toate la timpul lor! Sa nu va puna necuratul sa faceti ceai din planta ca nu-si mai face efectul, fiind buna doar in boli de plamani, raceli grave si tuse , in cazul ceaiurilor de branca ursului! V-am lasat loc de comentarii dupa plecarea mea, dar nu ma vor supara ironiile, caci fac parte din viata noastra de pensionari hatrii!

Anonim spunea...

Sanatate

tigri2 spunea...

***Corneliu sa te faci bine si sa te intorci sanatos pe aici ,la discutii,inca vre-un sfert de secol. Trebuie neaparat sa vii,caci colo prin martie sa-i injuram pe cei ce au incercat sa ne distruga sperantele ,mintind voit in legatura cu prevederile Legii 223 privind pensiile militare.Sanatate si voie buna!

emillian123 spunea...

D-l Dogaru e un DIVERSIONIST..avand multe in comun cu cei pe care se face ca-i critica....De ce? raspuns: 1.guvernul Ponta si majoritatea PSD nu au fost alese-ele singure,ci intr-o alianta social- liberala (cat de liberala- e un alt subiect de discutie...interesanta...!-Crin Antonescu/Tariceanu/Quintus -ar avea de dat niste... EXPLICATII....pe larg....!), iar "majoritatea" s-a incropit prin "furt"si "ademnire" de parlamentari... 2.Guvernul Ciolos e un GUVERN NET- PSD+PDL=FSN-ist-uitati-va la posturile ministeriale FORTE...;Ba mai mult chiar: chiar the president Iohannis este "omul"...lor...!; in rest-totul e manipulare...!

Huhu Rezea spunea...

@emilian
Rar am vazut o mai mare consecventa in comentariile politice ca la d-ta. O consecventa reductionist-atemporala. Reduci totul in politica postcomunista la FSN, indiferent de cine vorbesti.