Un produs Blogger.

joi, decembrie 31, 2015

CA, un psiho-energo sugestiv jurist al ANCMRR

27 comments
Constantin Alexandru
Navy Comandor (Retired)alextradu@yahoo.com

MARTURII: Constantin Alexandru

Timp de peste 25 de ani am lucrat in domenii care presupun o foarte buna cunoastere a omului, atat sub aspect fiziologic, functional, dar mai ales din punct de vedere psihologic, atat in conditii normale, dar mai ales in situatii de tensiune, de criza. In ultimii ani, am reusit sa structurez cunostintele acumulate si sa inteleg spectrul extrem de complex al energiilor generate de organismul uman. Dar ce a fost si este mai important, am reusit sa inteleg, poate nu in totalitate, interactiunea energiilor generate de organismul viu cu energiile existente in mediul universal. Am inteles ce inseamna capacitatea organismului uman de a emite si receptiona energii modulate cu informatii complexe si exacte despre starea si functionarea organismelor vii, inclusiv cel uman, de la celula vie pana la organele care formeaza intregul fiintei. Este vorba de inforenergie, respectiv energia subtila, de stare, pe care sunt modulate toate informatiile privind functionarea celulei, organului sau segmentului de organ studiat. De aceste probleme se ocupa, de multi ani, diversi oameni de stiinta din SUA, Rusia, din alte tari, inclusiv Romania.

Pentru ca astfel de cunostinte sa fie puse in slujba sanatatii omului, am lucrat si lucrez cu dl Bologan Vasile, caruia i-am impartasit cunostintele mele, avand in vedere ca acesta dispune de capacitati si cunostinte de bioenergie si hipnoterapie, dublate de o cultura generala si medicala remarcabila. Este unul dintre foarte putinii oameni care poseda toate aceste capacitati. Cunostintele in materie de inforenergie si radiestezie acumulate rapid, capacitatea de a lucra cu oameni avand diverse afectiuni fizice sau psihice, dar si disponibilitatea de a comunica usor cu diverse persoane, au facut ca acesta sa obtina rezultate remarcabile in tratarea unor afectiuni in fata carora medicina alopata este aproape neputincioasa. Este vorba de dereglari si disfunctii energetice ale organismului, de afectiuni psihologice generate de astfel de disfunctii. Nu se substituie insa medicinei alopate, atunci cand este vorba de interventii chirurgicale, boli infectioase, psihiatrie, degenerescenta, s.a.
–Constantin Alexandru, Bucuresti, Romania

27 de comentarii:

iceparu spunea...

Ujebist.Uniunea javrelor batrane.Stie cineva ce a profesat asta?Comandor de atelaj cu cai.

Anonim spunea...

Mare javra acest Constantin juristul p...O jigodie pupincurista a politicienilor .Nici o flegma nu merita .

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Pe tovarasul din subiect il recunosc ca psihopat, nu ca si psihoterapeut! Doar faciesul usor crispat si sprancenele de sovietic submersibil, ce ni-l vizualizam cu tigara aprinsa in coltul buzelor si in adancurile Donului, ma face sa cred ca avem de-a face cu un pachet de crezuri si ideatii bolsevice de cea mai joasa speta posibila si adunate intr-un creier complet spalat in facultatea rosie, Lomonosov! Pentru el, Dumnezeu este tovarasul infractor ce trebuie sa moara in gulagul siberian, iar toti militarii de pe langa augusta-i autoritate si inaltul sau grad militar trebuie sa moara, precum porcii, in mocirla unui canal sau in adancul unei mine de uraniu pentru pacatul de a fi purtat candva aceleasi uniforme ce i-au fost rezervate exclusiv doar lui si inegalabilei sale autoritati divine! Dupa ce va muri, iadul ii va fi prea stramt pentru tot ce merita a fi facut pe aceasta lume! Amin.

Huhu Rezea spunea...

Eu cred ca nenea asta a lucrat ca specialist DIA pe la vreun consulat militar.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhurez: Si eu cred ca subiectul cu care se lauda in postarea copertii de blog, acopera de fapt un trecut mocirlos si sumbru in care si-a trait viata in mod tenebros, ca o umbra moarta in spatele celor vii, cu scopul de a le descoperi esecurile si greselile pentru a le reteza prezentul si ratarea viitorului! Securistii astia, deghizati in purtatori de uniforme respectabile, i-am cunoscut candva si nu pentru toti am pastrat amintiri laudabile si demne de respect...Unii supravietuiesc public in mod miraculos, si asta datorita capacitatii lor de introvertiti si cu dorinta innascuta spre un scop malefic si daunator celor din jur. Individul prezinta, prin apucaturi si punerea in practica a ideatiilor contra fostilor camarazi, sindromul unui infantilism primitiv si punitiv al individului ce doreste sa calce si pe cadavre numai pentru egoismul egocentrismului pentru care sufera cumplit, slujind ca un sclav numai celor si acolo unde i se si ofera aceasta oportunitate de ,,calitati'' suburbane si subumane! Dixi.

fiducius55 spunea...

Sanatate in noul an.NIHIL SINE DEO
NORME METODOLOGICE din 23 decembrie 2015 privind încadrarea în condiţii deosebite, condiţii speciale şi alte condiţii, specifice personalului militar
EMITENT: MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE
PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 982 din 30 decembrie 2015
Data Intrarii in vigoare: 01 Ianuarie 2016
  ART. 1
  În sensul prezentelor norme metodologice, noţiunea de personal militar este cea definită la art. 3 lit. a) din Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, cu modificările şi completările ulterioare.
  ART. 2
  (1) Locurile de muncă şi activităţile ce dau dreptul personalului militar din Ministerul Apărării Naţionale la sporuri de vechime în serviciu pentru stabilirea pensiei, în sensul Legii nr. 223/2015, cu modificările şi completările ulterioare, sunt cele prevăzute în anexa nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 1.294/2001 privind stabilirea locurilor de muncă şi activităţilor cu condiţii deosebite, condiţii speciale şi alte condiţii, specifice pentru cadrele militare în activitate, cu modificările ulterioare.
  (2) Denumirile locurilor de muncă, unităţilor, activităţilor şi/sau ale funcţiilor care se încadrează în prevederile anexei nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 1.294/2001, cu modificările ulterioare, menţionate la alin. (1), sunt prevăzute în anexa nr. 1*).──────────

  *) Anexa nr. 1 la normele metodologice nu se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, fiind clasificată potrivit art. 6 din Hotărârea Guvernului nr. 1.294/2001, cu modificările ulterioare.
──────────
  (3) Locurile de muncă şi activităţile care nu se regăsesc în anexa nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 1.294/2001, cu modificările ulterioare, se încadrează în condiţii de muncă potrivit legislaţiei anterioare şi în conformitate cu prevederile art. 4 alin. (2) din Hotărârea Guvernului nr. 1.294/2001, cu modificările ulterioare.
  vezi MO

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Va doresc tuturor, dragi camarazi, un nou an plin de idealuri si satisfactii implinite, sanatate, prosperitate si fericire alaturi de cei dragi! Fie ca acele capete luminate sa apara din neant si sa repare toate nedreptatile care s-au tot abatut asupra militarilor din partea clasei politice iresponsabile si lipsite de respect la adresa Armatei, Politiei, Jandarmeriei si Serviciilor speciale! La multi ani 2016! La multi ani Romania! La multi ani, Dreptate, Justitie si Adevar! Doamne, ajuta!

Iosif spunea...

La multi ani cu sanatate.
Cu stima

Anonim spunea...

Pe asta juristul asta criptocomunist nici scaraoschi nu-l vrea .E sub nivelul iadului

Anonim spunea...

Corect

Huhu Rezea spunea...

La multi ani!
Fie ca noul an sa ne readuca in Parlament cuantumul pensiei calculat potrivit Legii 223 la 100% din baza
Jos art. 30 modificat de OUG!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sorcova vesela
Sa traiti sa imbatraniti
Sa scapaţi de draci beliţi,
Tare ca piatra
E capul lor ca nuca,
Tare ca fularul
Le este creierul,
Iute ca sageata
Le e pe şpagă mâna!
La anul si la multi ani
Sa aveti parte de bani
Din pensii indexate
Si de dreptate
Pe Legea 223
Ca sa crape fierea-n ei!

tigri2 spunea...

MESAJ PENTRU PRIMMINISTRUL DACIAN CIOLOS

Oare este frumos ce ne-ai facut ,noua pensionarilor militari, acuma in prag de sarbatori? Aceasta-i rasplata pentru ca ne-am oferit viata si sanatatea pentru patrie?
Am plecat de la 14 ani dintr-un satuc de langa Dej,am plecat la liceul militar, am devenit pilot de elicoptere,mi-am servit patria cu drag,mi-am daruti tot ce-am avut mai bun
si acuma sa nu beneficiez de roadele muncii mele? tocmai zborul,care a fost dragostea vietii mele mi l-ati ciuntit in calculul pensiei
Sun conjudetean si fan de-a lui Cosbuc..."al meu si pentru calul meu ,ma iau de piept cu Dumnezeu"
Pe 24 ianuarie ,eu si inca cateva zeci de mii ca si mine suntem gata sa ne mai oferim o data viata ,macar sa stim ca o sa scapam tara de misei si rauvoitori. de ce NUMAI CU NOI aveti treaba sa ne nedreptatiti???Nu va urez nimic ,sper ca Domnul sau NOI sa facem dreptate!

Cuza spunea...

La multi ani, tuturor militarilor si familiilor acestora, indiferent de structura din care provin! Unitatea este singura solutie in fata exterminarii neamului romanesc de catre guvernarea SOROS GYORGY - CSOLOS JULIEN DACIAN - WERNER IOHANNIS KLAUS ( in totalitate romaneasca!). As dori sa aflu in ce categorie (c0nditii) se incadreaza durata de 3 ani a Scolii de Ofiteri. Multumesc!

Huhu Rezea spunea...

@Cuza
Scoala de ofiteri = conditii normale

tigri2 spunea...

Cucurigu boieri grei
Dati punga cu doi,doi,trei.
Dragi boieri nu fiti golani,
Nu ne shulfaniti la bani!

almis spunea...

RUGACIUNEA ROMANULUI.

Doamne, preasfinte Doamne, care-ai creat pamantul
Si muntele si marea, si soarele si vantul
Acum cand nu stiu inca ce zile-mi mai raman
Da-mi, Doamne, iar mandria ca m-am nascut ROMAN!!!

Nu-ti cer nici bogatie, nici glorie, nici avere
Pamanturi, acareturi, sau slava si putere
Un singur lucru, Doamne, imi este deajuns
Sa am iar fericirea sa mor cu fruntea sus!!!

De ce-ai lasat Tu, Doamne, acest popor blajin
Ce te-a slavit deapururi cu cuget de crestin
Ce ti-a`nchinat biserici in fiecare sat
S`ajunga azi sa umble cu capul aplecat?

Cand azi totul se vinde si cumpara pe bani,
Cand Tara e condusa de hoti si sarlatani,
Asculta , Doamne Sfinte si ultima mea ruga:
Fa, Doamne-n Tara asta sa fiu stapan, nu sluga!!

Da-mi, Doamne iar taria sa lupt cu toti dusmanii
Ce cred ca sunt puternici fiindc`au furat toti banii.
Cand constiinta tace in TARA ROMANEASCA
Fa, Doamne, ca poporul DIN SOMN SA SE TREZEASCA!!

Si ca un nou VLAD TEPES, si ca un nou STEFAN
Sa curete mosia de orice hotoman
S-alunge parazitii ce-i s-au urcat in spate
Si sa traiasca mandru, in cinste si dreptate!!!

.

Autor anonim.

Anonim spunea...

La multi ani si multe impliniri in cariera cuza cel mic!!.....nu ca noi astia "hodorogiti"
si acum pe "sobect"
cu tot respectul il contrazic pe dom' huhu
scoala de of sau subof daaaa au fost in conditii normale....pana pe 30 12 2015 atunci cand a aparut si M.Of. Incepand cu data de 01.01.2016.in conformitate cu ord ref la grupele de munca atat scolile militare cat si cursurile se incadreaza in CD sau CS in functie de specializarea scolii respective.
Ia vezi dom huhu am dreptate.....(desi la mine nu ma ajuta cu nimic)>dupa calcul ma opresc fix la xx ani si fo 5 luni.....adica imi da cu -. Asta e!!

iceparu spunea...

Individul marinar de birou.O vreme a bantuit pe la Partidul Romania Mare.Incearca acum sa se lipeasca pe langa gl.Strainu.Este un mosneag in varsta ,peste 75 de ani,libidinos,iesit la pensie prin 1990 la o varsta impresionanta,stabilit in Bucuresti.Fost obscur activist de partid in Consiliul politic Marina militara,propagandist,candva sef al lui Fratila.Nu a profesat niciodata ca jurist.Dupa cum stiti ,activistii de partid nu au primit decat conditii normale .Deasemenea nu au beneficiat nici indemnizatie de comanda.In asemenea situatie i-au venit ca o manuse legile lui Boc,care i-au dublat pensia.

mega2005 spunea...

Ce a postat domnul Puiu Gheorghe este de o importanta capitala pentru stabilirea drepturilor de pensie. Ma si mir ca nu a sesizat prea multa lume golania de publicare in penultima zi a anului a acestor norme metodologice...ale caror prevederi iarasi nu ne pot fi aduse la cunostinta!! Practic Anexa la HG ramane un mare mister, de parca drepturile de pensie ale unui militar nu ar trebui cunoscute de nimeni...nici macar de titular. Deh,...vechea conceptie de kkt a ministerului apararii(de cine??) fata de proprii rezervisti. "Ce mai vor domne' si astia"...??
Ma intreb ce au modificat in anexa...de bine nu cred ca e.
Asa ca,...cucurigu, cucurigu da' sa vedeti ce or sa mai ciuntreasca si din sporurile astea!!!
Adio M116 si MS o suta toamna, parca.....sa vedeti caterinca pe la CMJ-uri cu REINTOCMIREA fisei ANEXA nr.3. Sa vedeti scandal pe grupele de munca...sa deie Domnul sa ma insel...

iceparu spunea...

Astept ca cineva sa faca comentatii documentate pe marginea Anexei Nr,1.Daca au crescut grupele ,este o biluta alba pentru conducere.

mega2005 spunea...

Mda,...se pare ca nu au umblat la Anexa. Dar nu am inteles treaba cu scolile militare....care sunt criteriile?? Si iar se pune intrebarea,,,,rezervistii beneficiaza de incadrare in conditii de munca pe perioada scolarizarii sau numai cei din activitate??...o sa vedeti brambureala si mistocareala de pe la CMJ-uri....

Vasile spunea...

Cat de lipsit de demnitate sa fii, ca sa umbli cu "para"!? Sa-ti fie rusine colonele! Ai imbatranit degeaba. Din pacate, in cariera mea militara, am intalnit si eu asemenea specimene, de fiinte vii. Mi-e scarba de asemenea fiinte!

tigri2 spunea...

Cei de la aviatie am zburat pe timpul anilor de scoala militara,sase luni / an de ce nu ni s-ar recunoaste conditiile??? Sau, atunci, eram simpli"roboti'?

Huhu Rezea spunea...

Cititorii mai vechi ai blogului stiu ca gasesc Anexa nr.1 a Hg 1294/2001, valabila pentru MApN, pe prima pagina a blogului.

mega2005 spunea...

Da, Anexa este cea modificata la sfarsitul lui 2010....corect, anexa MApN, asa "clasificata" a "transpirat" din minister la vremea respectiva. Ideea este ca acum trebuie sa mergem din nou la CMJ-uri sa lustruim clantele pe acolo cu cereri, altminteri ramanem cu drepturile de incadrare pe HGR 1294 initial. Ce este, cred eu, de lamurit are legatura cu masura in care se va tine cont DE INSCRISURILE DEJA EXISTENTE IN MEMORIILE ORIGINALE, RESPECTIV FISELE ANEXA NR.3 APROBATE SI VIZATE DE CONDUCERILE UM-URILOR DE LA CARE MILITARII AU TRECUT IN REZERVA PRECUM SI ANEXELE NR. 3 INTOCMITE DE INSASI CMJ-URILE.,
Spun asta pentru ca , in esenta, pentru locurile si activitatile care de la trei luni spor se acorda acum sase luni sau de la sase luni se acorda spor de an pe an ar trebui sa se tina cont de perioadele inscrise SI NU SA INCEAPA BAIETII SI FETELE DE LA CMJ-URI SA DECIDA EI CINE SI CE DREPTURI DE INCADRARE ARE. AICI CRED CA VA FI MAREA POROBLEMA.
Mai pot fi situatii, cum am eu, cand 9 ani de activitate mi-au fost stabilite conditii normale si acum sunt incadrate cu spor de trei luni... Din fisa de evidenta si aprecierile de serviciu reiese clar ca functia de instructor militar pe care am fost incadrat imi confera acest drept , dar m-as putea trezi cu formula,...,du-te si vino cu adeverinta de la unitatea respectiva ca altfel noi nu putem sa-ti stabilim acest spor,...si alte chestii de genul asta. Intr-un cuvant, va reincepe joaca de-a soarecele cu pisica cu blestematele de adeverinte, unitati militare care nu mai exista, arhive care "nu gasessc datele solicitate", etc. Si daca nu am dreptate contraziceti-ma....

mateineculai38@yahoo.com spunea...

Maty spunea :
Cand am vazut poza mi-am dat seama cine este juristul.Am colaborat cu el in tinerete.Era un fel de sef la Consiliul Politic Superior condus ,la acea data, de Gl.Ilie Ceausescu.