Un produs Blogger.

marți, decembrie 08, 2015

Senatoarea Anghel Cristina-Irina, discurs despre minciuna prin omisiune

4 comments
Doamna senator a sustinut un excelent discurs in Senat cu ocazia incuviintarii arestarii preventive a unui senator. Prin ricoseu, l-a facut zob pe fostul primare de Sibiu, Klaus Iohannis.
Presa obedienta a continuat minciuna prin omisiune, lasînd in uitare discursul senatoarei.
Pentru ca doamna senator a promovat interesele militarilor in Parlament, spargând blocajul in care intrase adoptarea Legii pensiilor militare, public acel discurs pentru a fi ascultat si de cititorii acestui blog.

4 comentarii:

Huhu Rezea spunea...

Acoperitii din presa si-au facut datoria, tragând un semnal de alarma in legatura cu susotelile despre o eventuala intentie de modificare a legii pensiilor militare. Este de inteles; si-au facut datoria prin exagerare, nu prin omisiune. Isi aparau viitoarele lor drepturi de pensie, nu?

Unknown spunea...

dle h ce e cu legea asta? cum adica sa modifice legea inainte cu nici o luna inainte de aplicarea ei , mai ales ca nu se aplica nici o modificare a cuantumului pensiilo? ca norme de aplicare urmau sa fie la 90 zile dupa intrarea in vigoare , ce este cu zapaceala asta? in legtura cu postarea cu dna ANGHEL ,ce sa zic . ff bine sa dea un raspuns si dl Acela ,,....

Huhu Rezea spunea...

@eufrosina
Eu nu cred ca vreun membru al Guvernului s-a impiedicat de aceasta lege cu aplicabilitate, in ceea ce privesc recalcularea si actualizarea pensiilor in plata, peste 1-2 ani.
Mai degraba sunt neintelegeri intre institutiile militare cu privire la redactarea Ordinului Comun si unii, crezându-se mai smecheri, ameninta cu modificarea legii... daca nu sunt acceptate punctele lor de vedere.
Hai sa ne grabim sa le redactam Ordinul cum vrem noi, inainte ca Guvernul, chipurile, sa emita un act normativ, n-au nimerit ce, ordonanta simpla, ordonanta de urgenta, hotarâre de guvern, de modificare a legii.
Au pus toti agentii sa impuie site-urile cu diversiunea modificarii legii.

Unknown spunea...

pai si assta vor,dezbinare , incertitudine si mai ales vrajba intre mapn si mai , asta e , vom vedae, va dati seama ca sant cativa amarati care abia asteapta sa isi depuna cererea de pensionare pe legea asta, .. dar nu mai mult si daca se alege praful , asa ne trebuie...sau le trebuie . stiu ca dvs ne veti tine la curent cu adevaratele informatii pentru care EU va multumesc