Un produs Blogger.

joi, ianuarie 21, 2016

Rezervistii de la Iasi au fost convinsi sa nu perturbe Ziua Alichirii

90 comments
Ce le vor raspunde Ciolos si Iohannis?
Ca nu mai este de competenta lor sa modifice sau sa abroge art. 40 al OUG nr. 57, ci a Parlamentului.
Art. 64 din L nr. 24/2000 spune ca o dispozitie abrogata este abrogata definitiv.  cu exceptia dispozitiilor abrogate prin oug, modificata sau abrogata prin lege in Parlament.
Mitingul de la Bucuresti,  Piata Victoriei, se desfasoara de la ora 11,00


COMUNICAT

1.  Urmare discutiilor constructive purtate intre membrii Biroului Operativ al SCMD Filiala Iasi in ziua de 19.01.2016 cu dl.Mihai Chirica, primarul interimar al municipiului si in ziua de 20. 01. 2016 cu dl.Razvan Bogdan Abalasi, subprefectul judetului (la solicitarea expresa a acestora) Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, Filiala Iasi a hotarat sa renunte la organizarea si desfasurarea mitingului de protest programat in ziua de 24 ianuarie intre orele 15.30- 17.30 pe spatiul public din fata sediului Institutiei Prefectului Iasi (str.Anastasie Panu nr.60) si aprobat prin "Dispozitia nr.45/14.01.2016 privind aprobarea solicitarii SCMD filiala Iasi privind organizarea unei adunari publice (actiune de pichetare) ".
2.  Institutia Prefectului si Primaria Iasi intreprind demersuri oficiale comune pe langa Guvernul Romaniei pentru organizarea unei intalniri de lucru intre o delegatie a sindicatului si dl.prim ministru Dacian Ciolos in timpul cat acesta se va afla la Iasi, pentru informare concreta asupra revendicărilor militarilor în rezervă şi în retragere pe care dorim să le soluţioneze in timpul cel mai scurt.
3.  In consecinta si in conformitate cu cele convenite ,incepand cu 21.01 2016 orele 08.00, toate masurile de organizare si defasurare a mitingului de protest se sisteaza.
4.  Despre anularea mitingului de protest va fi informata si Primaria Iasi, emitenta a "Dispozitiei nr.45/14.01.2016 privind aprobarea solicitarii SCMD filiala Iasi privind organizarea unei adunari publice (actiune de pichetare) autorizatiei de desfasurare a adunarii publice".
5.  In calitate de cetateni ai Iasului, rezervistii pot participa conform deciziilor proprii si in mod individual, la adunarea populara ce se va desfasura in ziua de 24 ianuarie 2016 ,incepand cu orele 11.30 in Piata Unirii.

Biroul Operativ al SCMD Filala 1 Iasi

90 de comentarii:

Unknown spunea...

perfect ,atunci in parlament sa o respinga , presiune de pe acum pe parlament fiidca pe 16 feb, trebuie sa se dea aviz comisia de aparare , in fond legea a fost votata in unanimitate asa ca nu inteleg cand celelalte comisii au dat aviz favorabil se sevia legatura cu aceste personae din comisii si sa ii intrebe dece au procedat asa ,,, asa ca , ce sa mai zicem ramane tot incurcata

iceparu spunea...

Nu cred o iota .Parca vad ca ramane ca in gara.Ca sa vezi.Dupa ce se va vede cu sacii in caruta se va grabi fiindca este in criza de timp.

Elisav spunea...

Cand cel indreptatit renunta de bunavoie la solicitarile legale ce se mai poate spune?

sergiu spunea...

Birou operativ de cacao.V-as desfiinta toata filiala.Daca nu aveti putinta necesara, MARS! la Bucuresti.

Anonim spunea...

''Un fleac ne-au ciuruit''.Victorie ..''Am infrant''.Eu cand va soun ca conducerile din majoritatea organizatilor militare sunt formate din politruci gata sa se vanda mai ceva ca centuristele.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
tigri2 spunea...

COMUNICAT,MITINGUL DE PE 24 IANUARIE DIN PIATA VICTORIEI

1. Autocarele si microbuzele care se vor deplasa din provincie spre Bucuresti, vor fi asteptate si preluate de catre echipaje ale Politiei rutiere, care vor intampina manifestantii la principalele puncte de intrare in Bucuresti si, incepand cu 10.30, ii vor conduce spre Piata Victoriei. In acest scop rugam sefii mijloacelor de transport sa comunice la Secretariatul General al SCMD numerele de inmatriculare, pana vineri, 22.01.2016, ora 11.00 si, la intrarea in Bucuresti, sa afiseze pe lunetele autobuzelor si microbuzelor afise/bannere cu textul "PARTICIPANTI LA MITING". Punctele de preluare sunt:
a. DN 1 - Fantana Miorita;
b. A1 - Militari, Alveola de la Scoala de soferi
c. DN 2 - Parcul Plumbuita
d. Pentru cei care vin cu trenul, in Gara de Nord exista patrule ale Jandarmeriei care au misiunea de a indruma catre Piata Victoriei pe manifestanti.
2. Responsabilul organizatoric al manifestatiei este dl. Gl. Fl. Aer. (r) Balan Iosif. Rugam membrii SCMD, sefii de delegatii si pe toti manifestantii, sa respecte intocmai indicatiile domniei sale privind locurile de amplasare a diverselor grupuri de manifestanti si alte precizari organizatorice. Persoanele care vor incerca sa provoace tulburari sau diverse conflicte, vor fi predate imediat jandarmilor, pentru evacuarea din zona mitingului.
3. Presedintii de sindicate si ONG-uri participante, sunt rugati sa comunice, tot pana la 22.01.2016, ora 11.00, la Secretariatul General al SCMD, numarul de participanti, numele si prenumele sefului de delegatie si daca vor sa ia cuvantul in timpul manifestatiei.

tigri2 spunea...

***MAXIM ONE se spune" NE-AM INFRANT!"

Iulian Mareș spunea...

Tigrule 2
aici shadow1!

Iasiul s-a curvit sau curbit?..... asta e!
Ne batem la Bucuresti si daca e nevoie la Tapae!
Il stii pe Balan!......pe vremuri am stat in acelasi bloc!
Vii la capitala? .....pe astia din Iasi ii ducem la Antipa!...:-)

Marian spunea...

Inca o dovada in plus. Ne convingem cine este impotriva noastra, conducerea SCMD si ANMCRR. Venim la Bucuresti sa il ascultam pe dogaru cum cere a 13-a pensie si sa rada presa de pensionarii militari.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Parerea mea: Eu cred ca de fapt a fost prost aleasa aceasta zi de sarbatoare a Unirii mici. Nu toti civilii privesc cu ochi buni acest lucru, considerandu-se ca se perturba ceva sacru. Nici o zi de sarbatoare nu e buna de miting. Cel mai bine e sa se faca in cursul saptamanii cand sunt si gusatii politici la lucru. Nu stiu ce sa zic despre ieseni. Ar fi putut sa faca deriva catre Bucuresti. Intr-un cuvant: Mitingul a fost prost pregatit! Nici macar nu s-a ajuns la un consens in urma unor dezbateri intre toate filialele, descoperind aici ca sunt disensiuni si pareri diferite ce anume revendicari sa se prezinte primului ministru. Vadit este ca daca-si pun in cap sa ne disperseze, pot s-o faca, fara griji, bazandu-se pe traditionala vorba ca ,,romanul e cam curva!''

tigri2 spunea...

Reprezentatii urziceniului suntem prezenti,la ora 9.00 plecam din fata de la Catedrala ,dupa ce ne sfinteste preotul si ne da binecuvantarea .
GATA DE LUPTA ! VOM LUPTA CA LA TERMOPILE!

emanuel spunea...

... imi este scaraba de ofiterii pensionari din Iasi , imi este scaraba de lingaii si pupincuristii care au fost si sunt in MApN - imi este scaraba de toti cei ce se fac pres in fata unui primar de doi lei. Marii luptatori de la Iasi - sunt de fapt niste lingai a cururilor politicenilor - sunt o rusine a Armatei !... in caz de razboi ... toiti acesti pupincuristi se predau inamicului - halal ofiteri a avut si are Armata Romana - se intoarce Cuza in mormant !!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cand am afirmat ieri ca in Iasi inca se mai petrece Revelionul, uite ca n-am gresit! Iar daca cele afirmate ca acel lider va ajunge consilier in urma tradarii, si se va adeveri, acela trebuie exclus definitiv dintre noi! S-a votat la ONU Carta Drepturilor Omului, si la Articolul 1 s-a declarat ca demnitatea de OM nu poate s-o incalce nimeni si este inviolabila. Dar ca sa-ti incalci singur demnitatea prin tradare, este o injosire si imoralitate personala!

Iulian Mareș spunea...

MI, cu sidicalistii lor se alatura?..... sau i-a cornit Coarna?

sergiu spunea...

Iata ce aveau pe blog pe 19.01.2016


""In ziua de 24 ianuarie nu vom putea sarbatori laolalta cu ceilalti aceasta zi importanta din viata Moldovei si nu numai dintr-un motiv foarte simplu: nu avem cum sa ne prindem intr-o hora a unirii alaturi de presedintele Iohannis sau de prim-ministrul Ciolos intrucat acestia au sa-si incalce flagrant angajamentul luat la investire, prin care spuneau ca nu vor modifica cu nimic legile si masurile positive luate in beneficiul oamenilor muncii”, a spus presedintele filialei iesene a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, col (r) Georgel Moraru.""

FILIALA IASI
Col. (r) Moraru Danut-Georgel, Presedinte
Telefon: 0736601113(Cosmote scurt-309), 0742627259
E-mail: danmoraru2005@yahoo.com

Col. (r) conf. univ. dr. Ciochina Barbu Ioan, Prim Vicepresedinte
Telefon: 0744709643
E-mail: ioan_ciochina@yahoo.com

Mr. (r) Cernat Cornel - Secretar
Tel. 0746036460
E-mail: cernatrcr@yahoo.com

Col. (r) Antohi Aurel- Vicepresedinte cu probleme de organizare
Telefon: 0746851007
E-mail: aurelantohi@yahoo.com

Col. (r) Acatrinei Marcel - Vicepresedinte si adminstrator de cont
Telefon: 0741427067, 0736601114(Cosmote scurt-310)
E-mail: acatrineimarcel@gmail.com

Col. (r) dr. ing. Suvei Ioan-Stefan, Vicepresedinte
Telefon: 0745390144
E-mail: stefansuvei@yahoo.com

Lt. Col. (r) Pintilie Adrian - Vicepresedinte coordonator probleme MAI (politie),SRI
Telefon: 0742045276

Cred ca Maxim are dreptate cu manjirea acestora

Iulian Mareș spunea...

Ce drak are CE...zar asta?
Numai cearta cauta.....muska ca oaia!
Mi-e mila de el!

calin spunea...

Te lasa fara cuvinte ! Acum doua zile am facut o trimitere la protestele ciobanilor. Acum am ajuns la concluzia ca nu le ajungem la varful opincilor...Cititi si va cruciti:

http://scmdorganizare.blogspot.ro/2016/01/apel-catre-camarazi-24-ianuarie-2016.html
-comentariile, pentru ca acolo sunt tradatorii si cei cu misiuni...

Dogaru nu s-a dezmintit! A trantit toata actiunea. Daca va fi ceva, va fi la initiativa celor care mai cred ca putem obtine ceva in strada.

CEZAR spunea...

Cinste ..razasilor ..! Stefan ii mandru de voi !!
PS..Iulica ..da unde te muscai frate ..sau ti-am lasat urme pe scoarta ..!!

calin spunea...

@tigri2 ai afirmat:
"GATA DE LUPTA ! VOM LUPTA CA LA TERMOPILE!"
Dogaru ameninta:
"Persoanele care vor incerca sa provoace tulburari sau diverse conflicte, vor fi predate imediat jandarmilor, pentru evacuarea din zona mitingului."
Acum, ramane de vazut ce fac jandarmii...

Dan B. spunea...


Am inteles ca nu e de bon ton sa protestezi la marea Hora a Unirii, in sensul ca nu-i poti lua de mana pe Iohannis si Ciolos sa sa joci cu ei!
Dar, la finalul manifestarii, tot de bon ton, ar fi ca cei doi sa fie luati de par si sa le fie deschise urechile pentru a receptiona principalele revendicari ale militarilor, fie activi, fie trecuti in rezerva.
A te baza doar pe puterea de convingere a primarului, este o utopie!
L-as intreba pe seful SCMD Iasi, col Moraru Dan, care sunt consecintele unui eventual esec al intreprinderii sale, respectivul non-combat?
Si, daca tot a renuntat la mitingul de protest, de ce nu a organizat o deplasare la Bucuresti, din moment ce nu mai are nevoie de toti rezervistii din urbe si din imprejurimi?

Anonim spunea...

ORDIN către CEZAR
Bei ,imperatore Cezar (Cezar = dr.docent in cezar-iene la capre) ordin de la-mpărăție.
1.să montezi urgent parabolica la stînă ca sa fii la curent cu evenimentele in derulare. Am sa-ti trimit ajutor la recoltat brînză două băcițe (majore ,fuzelaj extra,lipsa dinți in gură) ca sa te mai degrevez de sarcini pentru aceasta perioadă.
2.Cod rosu. Pregatești mioarele si caprele pentru indicativul ”Muntii de Bronz”(atenție mare la Hurzicari cu bronzul). La semnal, pornesti cu turma spre Piata Victoriei. Daca se sperie aia din cladire si iese la tine d-na parlamentar pentru relatia cu oierii cu vreun proiect de lege sa-i vorbesti frumos si sa nu-i rupi proiectul.Dar sa fie clar ,nu te intorci pînă nu faci ordine in legea asta. Cîinii ca sa nu faca prapăd îi legi la caruta iar la intrare in Bucale predai caruta cu ciobănitele lui Tigri 2( după ce o pui pe cap compas mos Alecu) ca stie el ce-i de facut,adică pe pe cine sa calce primul.
Sper ca ai înteles si pînă la Bucale nu o sa pierzi oile precum TAB-ul sau mai rau sa gresesti azimutul si sa trebuiasca sa te recuperez de la Belgrad.

Mario spunea...


Poate intereseaza pe cineva...
Precizări privind situaţia salarizării soldaţilor şi gradaţilor profesionişti-------
http://www.armataromaniei.ro/blog/11211/preciz%C4%83ri-privind-situa%C5%A3ia-salariz%C4%83rii-solda%C5%A3ilor-%C5%9Fi-grada%C5%A3ilor-profesioni%C5%9Fti

Anonim spunea...

Corect

Cuza spunea...

Un senator PSD-ist mi-a confirmat ca fosta coalitie nu a pus in aplicare o lege favorabila pensionarilor militari deoarece "Dogaru a fost cu curul in patru luntrii"(!!!). Il cred pe senator(am motive intemeiate) si m-am convins azi de faptul ca si "latraii" din teritoriu ai lui Dogaru sunt tradatori, manipulati si ...curve(Moraru@scmd iasi). In final, pentru voturi, se va pleca de la 80% calcul la pensie, dar sunt sictirit, am luptat pentru o idee, pentru onoare, nu pentru niste firfirei. Daca la Iasi au tradat, voi fi in Bucuresti. Sper sa nu fiu dezamagit si acolo!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Gen. Oprea tace. Cand mergea cu girofarul si s-a produs accidentul nefericit, n-a cazut in groapa, asa ca e in ca viu. Nici in urma exploziei de la ,,Colhoz'' nu i-a cazut vre-o usa peste gura sa-i rupa mandibulele, asa ca inca nu-i mut. Cand la fiescare Apel Solemn de seara, pentru evocarea mortilor militari, a luat si dansul cate un grad, de a transformat epoletii in bolte instelate, atunci s-a iluminat atat de tare incat si-a facut si un partid de buzunar pentru manevre tactice in Parlament (santaj) cu puterea si opozitia. Acum tace. Adanc tace si sufocat. Pentru ca il apasa doua dosare penale pe constiinta. Başca faptul ca o guvernare buna si-a gasit sfarsitul in urma refuzului de a-si lua maxilarele de pe inalta functie ce-i aducea mandria si justificarea boltelor instelate de pe epoleti. La urma urmelor, ce are sula cu Prefectura? Adicatelea vanzoleala noastra cu tacerea domniei sale!? Are tot ce-i trebuie de la viata si de la Armata? Are. Atunci, de ce l-ar mai durea ceva de durerile noastre cand destinul i-a oferit tot ce si-a dorit doar de pe spatele si realizarile militarilor fraieri?! Stati linistit, D.le General, ca nu va vom deranja cu nimic. Pentru ca noi nu-i mai deranjam pe cei care-si fac siesta dupa ospaturile copioase ale realizarilor si implinirilor vietii pana la refuz. Indigestia produs in astefel de cazuri poate sa fie fatala si noi nu dorim nimanui sa i se intample aceasta fatalitate. Daca va fi sa vina de undeva ceva, numai D.na medic ambulanţier, Kovesi, poate sa stie! Ea e, pe deasupra, si moaşă, şi popă...Ea va poate (re)naste, tot ea va poate si ingropa! Pe bune! Somn bun pana atunci, D.le General!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

D.le Col. istoric, Dogaru, va apreciez fluxul activ pentru rezolvarea problemelor pensionarilor, insa ma uimeste ca plecati la lupta cu armele ruginite, decalibrate si in stare de casare. Si ca sa pricepeti ce zic, am sa va invoc incoerenta doleantelor catre autoritati. Daca va osteneati sa va aruncati o privire catre postarile militarilor de pe blogul Huhurez, care este cel mai accesat din tara la aceasta ora si nu numai, aveati sa constatati nemultumirile rezervistilor care nu sunt de acord cu majoritatea propunerilor catre prim ministru si presedintie. Orice propunere pe care aveti de gand s-o faceti, treceti-o si prin filtrul acestor oameni cu asteptari de la Dv, provocandu-i la discutii, mese rotunde, agape sau organizarea unei intanliri ad-hoc cu reprezentantii acestora. Nu cred ca doi, trei ofiteri superiori si generali stiu totul despre problemele generale, sau propunerile acestui grup pot fi reprezentative si pentru toata trupa. Ati ales si o zi nepotrivita pentru miting ce coincide cu o sarbatoare pe care civilii si-o doresc comemorativa, si nu una pentru perturbari si scandari, apoi toti politicienii sunt plecati care incotro si nu vom fi bagati in seama de nimeni. Ne mai putem alege si cu un oprobiu din partea civililor si nu cred ca ne-ar aduce faima acest lucru. Va rog sa iesiti din izolarea, ce denota egoism si marginire fata de gloata, si intrati in grosul problemelor si randul nostru ca sa intelegeti mai bine fenomenul revoltelor noastre. Altfel, vom fi nevoiti sa va tratam cu aceeasi indiferenta si va vom marginaliza opiniile egoiste de care nu mai avem nevoie!

Huhu Rezea spunea...

@cuza
Asta...asa ca sa gasim si alte vinovati.
Ce vroiati mai mult sa lase fosta guvernare decat o lege prin care cuantumul ajungea si la 130ⁿ% din solda lunara prezenta. Sa precizam pentru sicofantii noului pdl ca solda lunara bruta a militarului este mai mica decat ceea ce primeste activulpe stat. Vedeti cate nu intra in baza decalcul in art. 28.

totoiany48@gmail.com spunea...

PT.DL.CORNELIU
POATE AVETI DREPTATE , DAR CRED CĂ ERA BINE CA OBS. SA LE FI FĂCUT DUPĂ EVENIMENT.
PUȚIN DINTRE NOI AR ,, RÂVNI, , LA FUNCTIA LUI DOGARU.
CÂND CERI CEVA LA IMPARATIE NU ESTE BINE SA CERI LUCRURI TINTITE.
SE CERE O PALETA DE LUCRURI ȘI FARA A INDICA MODALITATEA DE REZOLVARE.
LUCRURILE CONCRETE SE DEFINITIVEAZA DE SPECIALISTI , DVS., HUHU, CAMARAZI CU EXPERTIZA ÎN DOMENIU ETC.
E UȘOR A ....CRITICA.

tigri2 spunea...

***Mitica Alaska ,woi Mnitica,woi,alias '"avianyc",ma tu ai calcat in scuipat de smecher ca tare mintos te dai la lume.Sper ca smecherul ala sa nu fi fost tuberculos ,ca vaz ca ai o amprenta inconfundabila si irefutabila.Si ca terminam odata cu asemenea smecherasi da Dambovita,cand ti-o fata mintea un pui, sa mi-l dai sa-l strivesc ca pe o plosnita urat mirositoare.
A pro pos, cand mai ai chef de glume tip golanas scolit si trait printre parfumuri de stewardese in calduri te rog sa nu te mai iei de persoana mea ,ca sa nu fiu nevoit sa te fac un mic coletel si sa te trimit in p... ma-ti!Ai inteles c... cu doua fetze?

Mihai spunea...

@ Tigri 2 alias Maxim One si vorba lu mos Alecu -motanul kakacios.
Niciodata nu m-am bagat in comentariile tale si nu te-am jignit desi as fi putut sa-ti raspund cu aceeasi moneda (adica sa te trimit de unde ai venit)de fiecare data . Avînd alfel mobilat etajul nu-mi permit sa arunc astfel de invective asupra cuiva. La tine treaba asta este o normalitate de colonie Hurzicara si nu de oameni civilizati. Nu concurez cu tine in nimic si nu ma intereseaza competentele tale. Nu te-am jignit,nu te-am bagat in seama dar fiind a treia oara cînd ti-ai expus apucaturile kakaciose (vorba lu mos Alecu)de om turbat psihopat trebuie sa-ti precizez ca te-am atacat usor ca sa stii ca-l stiu pe Maxim One in persoana lui tigri2 si ca mai astept si azi scuze din partea lui de pe tastatura ta. Deci nu te da usa de biserica cînd de fapt esti un pervers cacacios ,usa de WC.
Nu-mi sta in caracter dar asta ca sa fim chit daca tu nu ai capacitatea sa intelegi ca una-i o” hîrjoneala ” si cu totul altceva ceeace faci tu.

emanuel spunea...

... stau si ma crucesc , cat de lingai , pupincuristi sunt acesti <> ce sunt sefi de filiale , de sindicate , de organizatii asa zise militare ... care se manifesta precum politrucii ... si nu au nimic in comun cu trasaturile , caracterul si demnitatea unui militar. Toto Iany ...care vad ca-I iei apararea lui Dogaru ...ia uimeste-ma pe mine - ce stie sa conduca Dogaru ... ? ,, paharul la gura ? "... eu am impresia ca voi in general nu stiti sa conduceti nimic ...nici nevasta in pat ...lasati sa o conduca altii ! De cand militarii isi negoceaza drepturile ? De cand militarii se apleaca in fata politiceniilor ? De cand militarii se manifesta ca si civilii ? De cand militarii fac coalitii cu civilii ?...De cand militarii actioneaza ca si turma ? ori suntem MILITARI ori CIVILI ? ... in 1989 la Timisoara in strada nu a fost nici-un << Colonel >> ... doar Lt. , Lt. maj ... ici colo cate un Cpt....iar , daca executam ordinile primate si nu stiam sa dejucam diversiunile facute de << Coloneii>> lingai si pupincuristi ( precum sunt si astazi ) ar fi fost zeci de mii de morti si ... nu mai latra nimeni pe aici ... asa ca mai usor cu lectiile privind ( organizarea si conducerea )si ... marii luptatori de pe taste sa se abtina , fiindca nu stiu sa fie adevarati militarI ! Vad ca majoritatea ce scrieti pe aici ati fost soareci de birou sau civili imbracati in haine militare . MILITARUL - are CINSTE , ONOARE , DEMNITATE ...voi averti doar - pensie ...

tigri2 spunea...

PENSIONARI MILITARI, DE CE LEGEA 223,FARA MODIFICARI?

PENSII: 1.CONFORM OUG,2. ACTUALA,3. CONFORM L 223
FARA SPORURI / CU SPORURI(IC,SM) [LEI]
MM(pr) sau PLT.ADJ.SUP:1=1350; 2=1700; 3=2200.
CPT:1=1400; 2=1850; 3=2600.
MR.(LT.C-DOR):1=1550/2250; 2=2400/3500; 3=3400/5000.
LT.COL (CPT.C-DOR):1=1850/2550; 2=2700/2800; 3=3700/5500
COL(C-DOR);1=2400/4200; 2=4200/6000; 3=5000/7500.
Avem motive sa iesim in strada,este un drept al nostru,un drept castigat ,care ne-a fost ciuntit,ni s-au taiat toate sporurile,primele si premiile,iar baza de calcul redusa la 65% ,pe cand toate categoriile de pensionari au baza de la 80% in sus.
Duminica 24 ianuarie in Piata Victoriei,pentru redobandirea onoarei de militar!

Iulian Mareș spunea...

Tigri2
Cine sunt fiintele astea, care ne tot musca?
Eu unul incep sa nu-i mai inteleg.
Mereu au ceva de comentat urat.....ca exemplu, uite la ce se dedau Anonimii!

http://scmdorganizare.blogspot.ro/2016/01/apel-catre-camarazi-24-ianuarie-2016.html?showComment=1453444942821#c7267107832861215131
Astia au facut ceva in viata?
Ca daca nu au facut, atunci se explica de ce nu au de aparat!
Pana si pe Admin/Huhurez incearca sa-l descalifice!
Chiar asa s-a ajuns?.....morala, onoare, camaraderie?

tigri2 spunea...

***avianyc,esti un sperjur ordinar,iar eu ,jur ca n-am nicio tangenta ci Maxim One.

Mihai spunea...

România ,te iubesc!
www.plaicuoi.ro/rovana-plumb-i-a-luat-lu-fiisu-masina-de-250-000-eur..
Se pare ca-n spatele afacerii stau turmele lui Cezar !

Dan B. spunea...


Pentru CORNELIU X:

Poate depasesc limitele discretiei, insa tot v-as intreba „cand ati ajuns prin Romanica?” sau „pe unde va aflati la 24.01.2011?”. Caci aceasta data are o anume rezonanta in sufletele militarilor rezervisti romani. Daca, pt dumneata, aceasta data nu reprezinta decat aniversarea Unirii, inseamna ca habar n-ai de catanie, intrucat istoria recenta a marcat pentru aceasta zi si solidarizarea tuturor rezervistilor, proveniti din toate structurile militare in scopul unui protest de amploare impotriva lui Basescu-Boc-Oprea, „artizanii” samavolniciilor care au afectat grav traiul nostru, al tuturor militarilor, activi si in rezerva.
Am participat atunci si sunt mandru ca am facut-o, caci a fost una dintre rarele ocazii cand solitaritatea noastra a fost la cote maxime, capul coloanei de manifestanti fiind la sediul MApN, iar coada inca aflandu-se pe bd Libertatii, in conditiile in care intreg carosabilul pe sens, ocupat integral, era aglomerat.
Asadar, ziua cu pricina nu a fost aleasa intamplator pentru protest, caci ea are o anume rezonanta in sufletele participantilor de atunci, din 2011, mai ales ca a si fost incununata de succes (OUG-1/2011) pentru toti colegii trecuti in rezerva la limita de varsta. Iar reactia de atunci a guvernantilor denota teama pentru protestul pensionarilor proveniti mai din toate categoriile socio-profesionale, inclusiv din a noastra.
Aveti dreptate in legatura cu strategia lui Dogaru, insa el, acum, reprezinta si interesele unei semnificative parti a Societatii Civile, insa nu cred ca se va mai atinge amploarea participarii rezervistilor din 2011, desi incl. cei cu pensii marite substantial atunci ar avea argumente (siluirea Statutului Cadrelor Militare, instabilitatea legislativa privind domeniul militar, alterarea onoarei si demnitatii militare de catre guvernanti, etc) privind prezenta lor in Piata Victoriei.
Realitatea este ca, fara demersul lui Dogaru, acest protest programat nu ar fi avut loc, iar cum intentia de participare este semnificativa, inclusiv din teritoriu, asta semnifica alegerea inspirata a datei de desfasurare.
Tin sa va reamintesc ca nu fac parte de ani buni din SCMD, caci managementul acestei structuri a fost, in opinia mea, dezastruos, insa particip ca neafiliat; va reamintesc ca, la forumul organizat de catre FMR la 11.01, toate structurile asociative ale rezervistilor s-au angajat, prin liderii lor, la participare in Pta Victoriei, obiectivul protestului fiind unul comun.

tigri2 spunea...

***Iulian,cin'sa fie,cin' sa fie ...aceiasi dobitoci care ne critica si pe aici,gen:avianyc zece fetze,cezar muci si inca un agramat ,pe care nu-l pot identifica,deocamdata,dara daca le studiezi limbajul ,ei fiind limbisti de meserie, o sa-ti dai seama cu cine ai de-a face.Cel mai "feroce" este acest mistocar da dambovita, un pilot raspopit care invidiaza pilotii militari si se da 'stilat" in fata noastra ,lui ii apartin expresiile "MM care-mi tinea scara la avion" si alea cu "vulvoiul".Apoi expresiile natange ale lui cezar muci,gen"brr oita la strunga-impotriva lui Dogy" etc

CEZAR spunea...

Un anut publicitar .....!!!
Viurel MaKak, var bun cu Viurel MaKis, zis si Aostriacu da Hurziceni21 ianuarie 2016, 01:44

Mo, care l-ai vazut pe var-miu Viurel de Hurziceni, zis si tigri2 cu-n coi, cel mai mare cariciopterist in viata, sa-i zice s-o ia si pe baragladina aia de piranda-sa la capitala, cu tot cu puradei, ca sa para mitingul mai infoiat ! Si, mo praleo, sa-i zice sa nu se-ncalte cu pantofii cu gaurele, de la promotie, ca e jer mare si musai sa-si puna coviltirul pe Vulvoi !
Răspundeți

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Avem un batalion de Generali care s-au propulsat prin ,,trambulina'' plina de onoare a gradului de Colonel. Poate un batalion e putin spus, insa pun in fatza modestia. Dar ce fac acum domnii Generali pentru coloneii de astazi, fostii lor colegi, pentru soldatii, gradatii, subofiterii, maistrii militari si ofiterii cu ajutorul carora au obtinut aceste ultime grade? Cat degetele de la o mana as putea compara numarul celor curajosi si onorabili care ies acum in fata cu atitudine si revolta pentru camarazii cu grade mai mici! Ceilalti, ca sa nu folosesc onomatopeic expresia ,,restul,'' unde au disparut? Problemele rezervistilor nu este o arena de privit un spectacol grotesc de dupa draperii, stimati domni Generali! Gradele, Onoarea si Demnitatea trebuie sa va arunce cu patos si daruire in fata Punctului de comanda de pe linia frontului, nu pripasiti in locuri caldute, la adapostul intemperiilor si a luptelor la baioneta pentru drepturile tuturor subordonatilor! Militarii nu mor niciodata, cu atat mai putin Generalii! Avem nevoie de sprijinul, influenta, taria si capacitatea Dumneavoastra! Facem apel la onor Dumneavoastra sa va mobilizati impreuna in numele tuturor rezervistilor si sa ajungeti pana la primul ministru si presedinte, inclusiv la sefii de partide si presedintii celor doua Camere decizionale ale Parlamentului cu rezolvarea doleantelor noastre, pana nu-i prea tarziu! Este mare nevoie de domniile voastre si cred ca a venit timpul sa actionati in corpore si hotarat sa iesiti din acest anonimat daunator si care nu va onoreaza! Va multumim!

Anonim spunea...

Generalul ismana zis si Gropea sufera...O digestie buna dupa o masa copioasa la carciumi de lux nu se poate face decat din goana limuzinelor cu girofar stropind cu noroi ''viermii ' de pe trotoar care nu se dau repede la o parte din fata altetei sale regale printul chilotilor si al ismenelor celebrul scriitor si viitor maresal de Poarta Alba .Numai ca acolo da tot de stapanul lui regele perciunatilor masa verde alt viitor scriitor celebru ( dupa ce stapanii coloniei amerlocii cu beculet alb pe cap il uita dar vulgul umilit ba)

Anonim spunea...

Corect

Anonim spunea...

Mitica asta pupincuristul de serviciu al SNPPC incape inapoi de unde a iesit ? Inseamna ca are statu(tu)l mic .

Anonim spunea...

Ma cunosti tu pe mine? .Eu nu am intre cunostinte zdrete de centura.Daca ma cunoasteai cum te lauzi urinai pe tine de frica bai papleaca .Atat ca nu pierd timpul cu scursuri .

Anonim spunea...

Corect.Un comentariu obiectiv.Respectele mele.

Sebi spunea...

Din cate inteleg eu, sunt de la sine compromise sansele ca executivul tehnocrat sa dreaga busuiocul ordonantei 57, in ciuda oricaror forme de protest urmate sau nu de negocieri. Nu prea e nimic de negociat in partea asta, teoretic raul facut e ireversibil. Corectati-ma daca gresesc.
Probabil ca SCMD a inteles asta, comitand insa eroarea, in opinia mea, de a bate in retragere in loc sa initieze schimbarea tacticii chiar si in ceasul al 12-lea, prin vizarea in exclusivitate a pensiilor militarilor si mai ales prin reglarea tirului.
Tinta trebuie sa fie Parlamentul.
Acolo (si doar acolo) ne putem afla dreptatea, prin modificarea art. 40 al ordonantei astfel incat (reducandu-ma la esential) sa se revina la procentele initiale ale Legii 223: 80% din baza de calcul pentru cei 25 de ani, respectiv ridicarea pragului la 100%.
Concluzia ar fi ca lupta trebuie dusa in continuare, indiferent de gerul de afara, cat mai in forta si totodata cat mai inteligent, dar nu in negocierea cu guvernul, ci in vizorul clasei politice.
Huhurez, te rog comenteaza daca am sau nu dreptate. Ceilalti nu ridicati piatra daca aveti alte opinii sau daca am spus ceva gresit, pentru ca nu imi doresc decat sa se limpezeasca prioritatile in acest haos de vorbe si de polemici… adesea pe langa subiect.

Moraru Dan spunea...

Motivatiile deciziei Scmd Filiala Iasi de a renunta la un MITING in fata prefecturii Iasi (autorizat intre orele 15.30- 17.30), vor fi prezentate ( daca va mai fi nevoie !) dupa cele " 2 zile de liniste si concentrare" cerute de d-l col.Edmond Milea ,cu care suntem de acord. Suces tuturor ! In special celor din Piata Victoriei, unde vor fi prezenti multi rezervisti ieseni!

Anonim spunea...

Corect .Pupincuristii sistemului putred au intrat in trepidatii si se zbat pe forumuri sa denigreze si sa bagatelizeze acest miting. Inseamna ca le este cu adevarat frica de militari .Pe cei de la Iasi i-au cumparat e adevarat ( la kilogram ) dar nu-i pot cumpara pe toti.Mai sunt militari cu onoare care nu se vand ca curvele pe centura pentru un loc pe listele unui partid.

Anonim spunea...

Am si eu un anunt .Vand porc autocastrat (cu dintii). Are limba veche de lemn e expert la batut tarusi cu curul ( vorba lui A P), are ratul gros si jegos si adora laturile proaspete de latrina de la GAZ .Raspunde la numele de Cezar. Il cedez gratis ( cu un sut in fund) sau contra unui tab pierdut la betie. P.S . Porcul a fost degradat din pacate datorita faptului ca era mereu scuipat de trupa dupa pierderea tabului.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
tigri2 spunea...

Cu manifestatia de la Iasi,cam jucam la quinta la doua capete si s-ar putea sa pprindem o biata quinta sparta.Adica din trei pe "ha mai lunga" cu toate ca mitingul din capitala va fi cel hotarator. Miscarea este inteligenta ,este OK!

Unknown spunea...

ia sa vedeti caDL DRAGNEA s-a adresat luiCIOLOSI printrea cele legate de alleger sa nu se mai apuce sa dea ordonante de urgenta inainte cu nustiu cate luni inainte de alegeri , si nici ordonante la legi organite..,,,,,,,acum ar trebuii preset psd si sa le atraga celor din comusiile care au dat avize favorabile pana acum ca nu vor mai fii votati ,,,,

tigri2 spunea...

Uitati ce inseamna sa fii "smecher". De cand cu tevatura iesirii in strada pe 24 ianuarie,smecherila de R-26500 a plecat sa-si faca himenoplastie la gura si apoi pe 25,dupa epuizarea evenimentului se va intoarce "fata mare".
Oare ne crede fraieri sau se crede istet? >>>Doua falsuri evidente.
De data asta AM INVINS! STIMATI CAMARAZI SUNTEM APROAPE DE VICTORIE!!!

iceparu spunea...

Ce fel de militari sunteti?Propuneri sunt multe.Hotararea a fost luata.Dupa ce hotararea,buna sau rea, a fost luata, suntem obligati sa luptam ca ea sa aiba succes.Lasati-i pe cei de la Iasi sa faca ce li s-a aprobat.Noi trebuie sa fim la Bucuresti.
Terminati cu criticile la adresa lui Dogaru.Uite ca el e singurul care reuseste cat de cat sa ne mobilizeze.Deasemenea e singurul care reuseste sa iasa pe sticla.Ne intalnim pe 24 la Bucuresti fiecare cum putem.Acum sau niciodata.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Domnule fanariot si baron politic Dragnea,
In linistea palatului cu peste 24 de camere, in care va lafaiti mustatile de lingurar olarite pe buzele ofilite de kentane, va petreceti lungile sieste, ragaind lenes si satul dupa macrele argentiniene in sange, bandu-va cabernetul sauvignion ursaresc, n-aveti cum si cand sa ne auziti strigatele de deznadejde si disperare pentru ce ni se intampla din partea guvernantilor...La inaltimea imparatestilor titluri si functii pe care le purtati nu pot ajunge strigatele indurerate ale muritorilor de rand inferiori...Nu-i usor in asteptarea unei sentinte drepte a completului de judecata intr-un dosar in care sunteti acuzat ca v-ati trecut in opisurile cu traitori olteni toti locatarii cimitirelor cu raposati pentru a putea vota impreuna cu intreaga lor familie...N-ati putea sa va deranjati augusta si aureolata personalitate politica pe cale de disparitie si sa faceti risipa de vre-o doua, trei vorbe catre servitorii de partid, chiar si personal, daca nu va risipiti vre-o lacrima de sudoare in acest chinuitor efort de a ne sari in ajutor cu interventii politice catre Maria Sa Intangibila si Nepretuita, Klaus Iohannis Cel Mare si Fulgerul agriculturii europene, Ciolos Frantuzitul pentru a revedea si a corecta Ordonanta 57, cat si alte inexactitati rezultate di Legea 223/2015? Legea nu ne da voie sa va acordam o spaga durdulie pentru acest monstruos efort, dar vom pune mana de la mana sa va punem la dispozitie in penitenciarul Jilava, sau in Beciul Domnesc de la Politia Capitalei, nepretuitele kentane in cazul in care ne puteti rezolva aceste probleme arzatoare si pentru care suntem dispusi sa iesim in strada, chiar in sacra zi a Micii Uniri a Principatelor Romane, dar sa va ramanem si profund recunoscatori moral pentru toata viata! Pana atunci, siesta serafimifica si dulce pe acordurile melancolice ale ,,Anotimpurilor'' de Vivaldi!...

Anonim spunea...

Ba deloc. Gresesti total .Serviciile au inteles prioritatea .Dupa ce au degrevat Iasul ( pe 24 plin de politicienii care conteaza ) de prostimea militara ( zic ei) ce e la Bucuresti nu v-a mai valora mare lucru ( decat daca sunt evenimente ). Mitigul din piata Victoriei va fi usor de bagatelizat in mas media controlata in totalitate . Acolo la Iasi era cheia. O sa intelegi in curand (dupa 24) Guvernantilor masoni sorosisti nu de militari propru zis le e frica ci de mediatizarea politicienilor cu obrazul gros plini de privilegii( vezi si pensii speciale nemeritate) in antiteza cu militari nemultumiti si disperati ( cu pensiile taiate in viitor pe Oug 57) care striga de foame alaturi de civilii care s-au mai trezit din abureala perciunatilor cu guvernul de ''tehnocrati'''De aia au rezolvat cu prioritate problema Iasului (acolo era cheia) iar serviciile au inteles repede .Baieti destepti recunosc desi mitingul era si in interesul lor.

Anonim spunea...

Dragnea e ca ursul care danseaza pe carbunii incinsi de DNA .Cine controleaza DNA controleaza si PSD.Asta e tot.

Unknown spunea...

este acel domn MARIAN NEACSU care il face praf pe DOGARU , dleH acest neacsu este Acela care a primit decurand o funcie in parlament? daca e asa ,in loc sa il faca praf pe dogaru sa faca ceva acolo ,in parlament la comisiile acelea de dau avize

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Clasa politica din Romania, cea care v-ati batut cu caramida in piept pentru drepturile tuturor militarilor, anul acesta este unul electoral. Anul acesta vom separa graul de neghina. Vom fi liberi sa votam pe cine dorim, dar mai ales pe cei care s-au evidentiat in mod deosebita sa ne sara in ajutor pentru drepturile noastre. Pana acum, o mare de liniste s-a asezat peste intreaga suflare politica si de nicaieri nu se intrezareste vre-un sprijin, vre-o atitudine pozitiva. Nici macar o gargara cu apa rece de incurajare. Noi, inca mai asteptam rabdatori. Suntem in silenzzio stampa cam de 26 de ani. Daca veti continua sa ne ignorati, mai ales acum cand avem mare nevoie de sprijin si intelegere, peste nici sase luni cat si la toamna va sosi timpul scadentei si socotelilor politice. Atunci sa va vedem cu ce obraz veti veni in fata noastra si sa ne cereti votul! Atunci veti afla si raspunsul nostru. Pana atunci insa, totul depinde de ce veti face pentru rezolvarea problemelor noastre. Ce ne dati, aceea veti si primi! Juram ca asa vom si face!

Unknown spunea...

dle Corneliu, asa ,dar scriti asta alora de au dat aviz favorabil pe ordonanta aia care face lege din art 40 . trimiteti asa ceva la parlament la psd ,la pnl

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Dan Buzescu: Pe acea data ma aflam internat intr-un Spital Militar pentru tratament, intrucat am gr. 2 inv. MApN din 1989, stimabile. Daca n-as avea probleme chiar grave in situatia mea si a familiei, cu mare patos si placere as participa si pe 24 Ian. a. c. Nu exista blog sa nu-l fi remarcat si evideentiat pe Col. Dogaru, atragandu-mi critici si oprobiu din partea unor camarazi, adminul putand sa confirme aceast lucru. Dar, tinand cont ca de data aceasta nu opteaza pentru solutii care sa acopere toate cerintele, i-am atras atentia in mod respectuos ca sa organizeze intruniri comune cu toti reprezentantii militarilor, si nu numai cu cei favorizati, cunoscuti intim sau un grup restras cu grade superioare, ca Armata are in componenta absolut toate gradele militare de astazi, de la soldat si pana la General. I s-a mai atras atentia ca cei in grad de invalditate au pensii de muritori de foame si sa propuna acordarea a cate un grad macar sa li se mai infiripeze pensiile celor cu venituri foarte mici, dar nu a luat nici un fel de atitudine in aceasta privinta. Sunt fosti militari care sunt in situatii disperate si cersesc, se stia? In curtea cazarmilor au devenit infirmi, sau pe santierele patriei, eu in Mina Lupeni, si nu la mamele noastre pe mosii si tarlale! Fiecare cu cel doare, domnule! A se reciti ce i-am adresat D.lui Dogaru si se va observa ca nu-i aduc nici un fel de atingere, decat ca este indiferent la problemele celor in situatii foarte disperate, respectiv eu, caruia, la trecerea in rezerva, am fost praduit de locuinta de catre unitate prin inselaciune, desi aveam acte pe apartament, promitandu-mi-se o garsoniera la schimb si pe care nici in ziua de ai n-am mai vazut-o, abia acum avand la pensie cu putin de trei lei peste 1000, dar pana in 2011 traind doar cu 470 de lei. Se poate trai cu acesti bani stand cu chirie si intretinere de 800 de lei lunar, sotia in gr, 1 inv cu boli cumplite, cu 340 lei? Mai sunt: medicamente, cablu, curent electric, telefoane, alte utilitati, hrana, imbracaminte etc, se poate trai cu un total de 1340 lei 2 persoane in grad de inv. si fara sprijinul nimanui? Rog o scurta meditare la cele afirmate...Eu pun mai presus de orice situatia mea disperata! Cine are bani nu ma poate intelege...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

La Iasi, Armata a fost tradata de politruci! Dar militarii ieseni nu vor tine cont de cele savarsite de capii vremelnici pusi in slujba politicului, nu le vor inghiti trombonelile cu favorurile catre Ciolos, se vor imbarca in trenuri si masini si foarte multi vor veni la Bucuresti! Nu vor sa imparta pacatele cu asa zisii ,,stapani'' de sindicate! Nu trebuie sa-i condamnam pe pensionarii de rand pentru faptele celor din slujba puterii si pentru interesele lor personale, iar cei care vor ramane in Iasi, sunt sigur ca nu vor sta cu mainile in san si, alaturi de societatea civila, se vor manifesta intr-un fel. Fiti siguri de asta!

tigri2 spunea...

Ca sa nu-i mai plangeti pe ofiterii din SMG ,luati de aici:
Accesati pe GOOGLE si veti observa cifre mai mari de cate trei ori decat pensiile noastre."Tabel cu veniturile salariale nete aferente lunii noiembrie 2015, achitate personalului din aparatul central al Ministerului Apărării Naţionale în luna decembrie 2015"

Anonim spunea...

O sa fim acolo . Vad ca si vremea se incalzeste ceea ce e de bine.

Anonim spunea...

Daca sunt adevarati militarii in rezerva se pot organiza si protesta si peste capul vandutilor din conducerea SCMD Iasi .Dar ma indoiesc.

tigri2 spunea...

Daca legea 223 / 2015 si-ar intra in drepturi atunci un colonel va avea urmatoarea pensie:
Sa vedem ce pensie va primi un colonel cu o vechime efectiva de peste 25 de ani, cu o vechime cumulata de peste 45 de ani, care nu a avut indemnizatie de comanda. Tinem cont de valorile soldelor din draftul proiectului de lege a salarizarii

-Media actualizata a soldei de functie pe 6 luni consecutive alese din ultimii 5 ani de activitate= 3664 lei, presupunând ca a avut aceeasi functie la maxim corespunzatoare gradului de colonel.
-Solda actualizata a gradului avut la data pensionarii = 356 lei
-Gradatii la data pensionarii 7. Valoarea lor actualizata in solda functiei de baza: 7 x 3%.3664= 800 lei
Total solda functiei de baza actualizata = 4820 lei

Daca a avut si alte sporuri si indemnizatii, acestea nu pot depasi 30% din solda functiei de baza, adica=1446 lei.

Baza de calcul actualizata, adica veniturile brute actualizate = 6266 lei.

Cuantumul pensiei dupa aplicarea art.29, tinând cont de vechimea cumulata, este 100% din 6266 lei, chiar daca baza de calcul ar fi majorata cu 15%, conform art.28.

Cuantumul pensiei dupa aplicarea procentului de 9% pentru pensie suplimentara este 6266 + 9% din 6266 = 6830 lei
Cuantumul pensiei dupa aplicarea procentului de 20%, pentru OMM, este de 8196 lei.
Aceasta ar fi varianta optimista, cu sporuri de 30% din solda functiei de baza.

Anonim spunea...

Neascu si Dogaru sunt doar doua fete ale securitatii controlate acum de perciunati ( in oglinda pentru initiati).Amandoi au semnat pactul cu diavolul si amandoi incerca sa devina lideri pentru a primii oarece avantaje de la stapani. Problena lor e ca Dogaru e controlat de sri iar Neacsu de DIA.Fiecare e nervos ca prostimea militara nu adera in totalitate la scopurile lor. Oricum acum amandoi au primit acelasi ordin de zi: Sa reduca proportiile mitingului de pe 24. Dogaru a reusit sa anuleze mitingul de la Iasi iar Neacsu sperie militarii pe forumul lui ca vor fi fotografiati, filati si chiar provocati asa ca e mai bine sa stea acasa.Asta denota ca guvernantilor sorosisti le-a intrat frica in oase.Se spune in popor ca de ti-e frica nu scapi.

Dan B. spunea...

Domnule X Corneliu,
As fi crezut ca ati inteles ca am o mare rezerva in a-l „urca” pe Dogaru pe un piedestal, insa fiind cel care a initiat demersul si a obtinut avizul pentru desfasurarea protestului, ........
Eu si alte zeci de mii colegi, neafiliati SCMD, si dezinteresati de „bucataria” lui acolo, cu membrii sai, ne-am hotarat, uitandu-ne unii in ochii celorlalti, sa participam (14 structuri asociative) la mitingul din Pta Victoriei, caci, de data asta, scopurile noastre coincid.
Imi pare rau ca situatia dtale, medicala, financiara si locativa, iti este ca o piatra de moara legata de gat, insa nici eu si nici alti colegi nu ti-am luat casa pe seama naivitatii dtale. Iar absenta dtale din 2011 aste determinanta in a aprecia incorect semnificatia unei solidarizari ample, unice pana azi.
Asadar, frustrarea dtale este evidenta iar „fructele” acesteia sunt amare, insa nu o indrepta asupra colegilor, ca nu ei te-au adus in actuala stare!

Anonim spunea...

Ciudata postarea asta ..Tigri 2 tu al cui dracu mai esti de manipulezi in halul asta?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Dan BUZESCU: Nu ma mai intind la explicatii repetate. Un om dupa un accident si care a fost in comotie cerbrala mult timp, nu putea sa realizeze ce i se intampla, si s-a profitat de situatia aceasta medicala. Eu sunt obisnuit cu refuzuri, critici si nepasari, cu atat mai mult cu cei care n-au depus niciodata un efort in a ma ajuta. Asa ca mi-am luat situatia in propriile maini, si chiar daca traiesc de azi pe maine in demnitate, nu uit ca sa-mi cer drepturile si sa lupt pentru mai binele meu si al sotiei, asa cum ma pricep mai bine: Prin scris! Dumnezeu sa-i ajute pe toti, si pe cei care ma plac, si pe cei care nu ma plac! Dar eu ii plac pe toti. Intr-un final, tot acolo ajungem cu totii...

iceparu spunea...

Mai Viorele@fii serios.De data asta aberezi.Ce spui tu sunt exceptii de la regula.Tu chiar crezi ca asa mobilizezi oamenii?
Neacsu Marin,are vocatie de jurnalist,si ce scrie ,scrie bine.Pacat ca are ceva personal cu Dogaru.Nu ar fi nici un bai daca ne-ar servi cu ceva acum.

Iulian Mareș spunea...

Mi-am luat deja bilet si plec de sambata, ca sa fiu odihnit!
Vor fotografii?.....le dam!
Nu aveti de ce va teme....vor fi si reprezentanti ai media din strainatate!
Dreptate avem noi, nu ei?
ORA "C"=11 am!.....sau pt aviatori...LT!
Aduc eu camera de fotografiat si filmat! .....vreau sa imortalizez o hora uriasa!

CEZAR spunea...

Tot mapamondul doreste o poza cu Motanelul Kakacios ..vorbind la megafon ..!
Restul ii apa de ploaie ..

Huhu Rezea spunea...

Tare nesimtit poti sa fii@Cezar, daca dupa ce numesti panarama si securan acest blog, pe site-ul de organizare al scmd, iti curg balele toata ziua pe blog.

CEZAR spunea...

Securane ..hai nu fii hain .....!!

Iulian Mareș spunea...

Huhurez,
te rog sa-l ierti ca oamenii mai gresesc. Poate isi revine, caci aflat ca si magarul oilor are dreptul la IC!

wassy_g spunea...

TIGRI 2
De unde ai scos cifrele astea? Media soldei de functie pt .colonel 3664 lei.Este o aberatie.Daca inmultesti coeficientul de functie maxim care este 5.5 cu V.R.S ,care este 217,..ajungi la cu totul alte cifre.Unii.neavizati care se uita pe aceste comentarii raman cruciti.

tigri2 spunea...

***wassy_g Aceasta este o copie a unui articol aparut,nu l-am scos eu,nu l-am inventat eu. Unde am facut aplicatii precise,cu privire la calculul pensiei unui maior sau colonel,imi asum parerile ,dar aici este o copie,momentan nu-mi amintesc de unde am luat-odar o sa caut ,cu toate ca nu-i vad relevanta deoarece rezultatul final este corect.Sanatate!

tigri2 spunea...

***cezar muci,doar mamicuta si surioara ta doresc aceasta poza.

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
CEZAR spunea...

Toata lumea sa fie cu ochii beliti ..pe Motanelul Kakacios !
Pewrsonal Ciolos ii va anunta ca i-a bagat toaaaate sporureile plus CIUCALATA !
Drept urmare ,,...nu mai aveti motiv pentru a merge isi a muri eroic cu mucii pe piept in ..Piata !!

Iulian Mareș spunea...

Cum se varezolva Tigrule?
Ne criogeneaza?
Eu, kam il inteleg cumva... asemnat adaugarea pct.40 la oug57 ca primarul, crezand ca daca vine de la "specialisti" este si de bine!
Acum.....cum sa o dreaga?
Niste colegi ai nostri...unde au fost? Nu au transmis nimic in rapoarte?
Ce interes au avut?

PS...ministru agriculturii si seful departamentului zootehnie i-a trimis scrisoare unui prieten al nostru ca va primi si IC, precum si AC, respectiv an/an pt ca suportat toata viata mirosul pestilential de balegar!

CEZAR spunea...

Se puse si securanul pe tren ..! Ne-am dat dreak ...
w

Anonim spunea...

mares tocmai a spus ca pleaca din seara asta la bucale ca sa fie maine odihnit,citez:

"Blogger Iulian Mares spunea...
Mi-am luat deja bilet si plec de sambata, ca sa fiu odihnit!"


acum sunt 4 variante.
1-deja a ajuns si posteaza din camera de hotel
2-posteaza pe WI-FI din tren cu lap-ul pe genunchi sau pe tel.:):)?????
3-s-a razgandit, n-a mai plecat si a pierdut si contravaloarea biletelor
SAU
4- a mintit si nenea asta de ingheata apele.....de parca ar mai fi fost nevoie

eu am varianta mea pe care n-o spun dar de mincinosi mi-e scarba!
Pe unde va aflati dom. Iulian Mares? ca huhu stie sigur zona in care va aflati....numai ca pe mine nu ma intereseaza

Iulian Mareș spunea...

Unii pe tren, altii pe avion sau cu masina!
Dar tu, mereu pe oi, vaci, porci?
Huhurez, de ce-l mai accepti aici?
Cunoscatorii stiu despre cine-i vorba!.....si nu este o alegorie!
El este doar un rudimentar cu personalitate si fete multiple!....Joker!

tigri2 spunea...

Se aude ca va va rezolva cezar muci ,vacarul tradator ca linge pe la cei ce sunt impotriva noastra,de fapt ,colegii lui de LM de la Breaza spun ca inca din liceu a fost un mare soptiric pe la CIst,asa ca naravul din fire...n-are lecuire,javra tot javra ramane.Mi-e scarba de astfel de camarazi.

Iulian Mareș spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

@mares
esti in confuzie totala.
IP-ul meu cat si al tau spun de unde postam fiecare......dar pe mincinosi tot nu-i suport!

Anonim spunea...

Ce dracu e aia REI ?? ai vazut filme SF sau ce!! Io cred ca-ti "bate lantu" dar rau de tot!!

Iulian Mareș spunea...

Doru,
REl= razboi electronic!
Scuza-ma daca...si daca!
Fii sigur ca maine sunt alaturi de tine!
Ce spune, camarade, IP meu?....eu spun si scriu ce cred...si ma cunosc foarte bine!
Faptul ca numele si prenumele se potriveste cu cineva nu inseamna ca sunt in confuzie totala!
Eu am facut foar o supozitie!
Daca am gresit, scuze!....., dar asa se numeste si un fost coleg, intelegi?