Un produs Blogger.

miercuri, februarie 24, 2016

ANAF solicita instantei evacuarea Antenelor

11 comments
Anaf a decis sa nu negocieze cu Antenele prelungirea contractului de inchiriere, considerând ca a incetat dreptul lor de folosinta a cladirilor, conform art. 1038 al Noului Cod de Procedura Civila .
Art. 1038
Notificarea ocupantului
Atunci când proprietarul unui imobil doreşte să îl evacueze pe ocupantul acestuia, după ce dreptul de a ocupa imobilul a încetat, proprietarul va notifica în scris ocupantul, punându-i în vedere să elibereze imobilul pe care îl ocupă fără niciun drept, în termen de 5 zile de la comunicarea notificării.
Ieri,  ANAF a  solicitat Judecatoriei Sectorului 1 evacuarea Antenelor.
Antena 3 are suficienta forta economica sa reziste hachitelor Binomului.A decis sa se mute in alt sediu.

Portalul Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti
Sortare după: 
41-42 din 42 rezultate
Pictogramă element
Numãr unic dosar: 8965/299/2016
… CALITATE DE REPREZENTANT AL STATULUI ROMÂN - SEDIUL ALES si ANTENA TV GROUP S.A. si INTACT PRODUCTION S.R.L. si ANTENA 3 S.A. si SANGOLD DEVELOPMENT S.R.L. si Civil
Obiectul cauzei: evacuare art. 1033 CPC ş.u.
Stadiu procesual: Fond
Materia juridicã: Civil
Pictogramă element
Numãr unic dosar: 8967/299/2016
… CALITATE DE REPREZENTANT AL STATULUI ROMÂN - SEDIUL ALES si ANTENA TV GROUP S.A. si INTACT PRODUCTION S.R.L. si ANTENA 3 S.A. si Civil
Obiectul cauzei: evacuare art. 1033 CPC ş.u.
Stadiu procesual: Fond
Materia juridicã: Civil

11 comentarii:

Mario spunea...

Cititi sa vedeti in ce hal de umilire am juns http://gazetadecluj.ro/mapn-lipsa-de-respect-fata-de-dragonii-transilvani-ce-s-au-intors-din-afganistan/

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Huhurez: ANAF: ,,Eu cand vreau sa fluier, fluier!'' Cand Soros-baci, Loja masonica si Licuriciul au hotarat ceva, asa va fi!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Daca ANAF solicita evacuarea unui grup de presa, de ce persoanelor implicate in coruptie, dovediti in instante ca trebuie sa inapoieze statului pagubele nu li se solicita acelasi lucru, desi exista hotarari irevocabile judecatoresti. Se stie pana la Comisia Europeana de acestea, dar nu se aplica confiscarile, de s-a ajuns chiar sa se propuna sa se aprobe in Parlament (cand si asta?)o Comisie de aplicare a acestor hotarari judecatoresti. Miroase de la Bruxelless, nu de la o posta, ca asta miroase a razbunare politica basitoida pentru cat l-au tocat marunt si pe muchie pe bahicul si conflictualul matelot Antenele, cat si pe mafia lui portocalie sustinatoare! Un linsaj pe fata si fara scrupule, o razbunare publica fara precedent! Dar, o data creeat precedentul, va fi cumplit pentru libertatea cuvantului intr-o societate in care doar presa putea sa se exprime public, fara abuz de drept, si pe materialul clientului, avand doar consecinte cunoasterea de catre publicul larg al adevarului...
Uite ca se poate pune pumnul in gura si cu o evacuare abuziva!

Unknown spunea...

Nenorociti oameni! Pai daca nu mai vor ei, nu mai vor.Este strigator la cer! Domne, daca rafuielile astea personale se rasfrang asupra unor oameni, care vor ramane fara loc de munca, este cazul ori sa-i punem la zid pe toti ori plecam noi vazand cu ochii. Aici nu este vorba doar de Voiculescu, de Gadea de Ursu, etc., acolo mai muncesc atatea zeci de oameni, sunt 5 televiziuni. Cat de negru poti sa fi in cerul gurii, cat jeg si ura poti sa ai in suflet fata de un om, incat sa distrugi atatia oameni, plus noi astia, destul de multi, care urmarim aceste Antene? Cine ridica sabia, de sabie va muri!

Huhu Rezea spunea...

@MaximOne
Pana nu-ti detectezi antiromanismul din gândirea si educatia ta, pe acest blog nu-ti vei mai vedea publicat vreun comentariu.
Du-te neica pa Evz, pe blogul lui Cristoiu, pe Hotnews tapalaga, adevaruil .ro si alte publicatii sorosiste.

Cornel spunea...

H, nu trebuia să-l mai atenționezi, oricum nu este nici-o pierdere.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ma tot uit la Romania TV cum se bucura de moartea caprei vecinului si cum antameaza Antena 3 cu mistocarescul *Antena PNL*. Au incercat si ei, in disperare de cauza, sa se apropie de masonii sorosisti in contextul in care, prin invitarea in emisiunile lor, sa se faca auziti si intelesi din chiar locul executiei, rastignirii, al tragediei emotionale, sentimentale si materiale si nu dintr-un motiv de abandonare a principiilor anti basistoitde, din lasitate, tradare fata de telespectatori sau curvie mediatica. Disperarea pentru pierderea sediului, a locurilor de munca si a fanilor telespectatori trebuie s-o intelegem mai intai ca oameni sufletisti, chiar si religiosi-iertatori, apoi din alte unghiuri si sentimente personale. Regret ca sunt si cei care vad lucrurile dintr-o pozitie rigida, fixista si neiertatoare, pentru ca orientarea politica de dreapta asa le dicteaza peste constiinta umana si cerebrala!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Huhurez: Ţăranoiul ăsta ramolit de Ghionoiu Cristomelniţoiu, peltic, imbarligator si puţind a oaie si seu basist este din satul cumnatilor mei, Gagesti, Bolotesti, Vrancea. Ma mir cum de pe acele coclauri pline cu butuci de vie si cazane cu rachiu s-a cizelat un vacar, in sensul ca stie sa mearga cu metroul si cu liftul, a invatat sa-si stearga noroiul de pe pantofi pe presurile de la usile vecinilor de la bloc si sa-si sufle mucălăii cu un deşt pe bordura asfaltului, si nu in caciulă, ca acasă pi uliţa satului, ca in rest are tot atitudinea si gandirea de grăjdar de la coada vacii băsiste!
Cat despre îmbălegatul de Talpăbleagă, un alt cusurgiu cu mucii in fasole, purtator de griji si codos basist pana la intrarea in putrefactie, va muri fara sa fi putut vreodata sa zambeasca, cel putin muierii din dotare, cu morga aia a lui de basist incrancenat si pus pe rele. Va muri trist ca n-a fost macar o data in viata capabil sa scrie ceva pozitiv, ceva amuzant, constructiv, inaltator, uman sau optimist, ci doar impovarat de grija altora si cum sa-i bage la belea, cum sa mai darame un soclu, cum sa mai infiereze un nevinovat, cum sa mai bage in mormant un lucru construit cu greu, cu migala si multa cheltuiala! Hales-bules cu amandoi codoşii astia basistoizi care-si fac condeiele de ruşine si ocară prin presa pe care o dezonorează!

Iulian Mareș spunea...

La stabilirea modului special de tratament aplicat televiziunilor din Trustul Intact posibil sa fi stat si faptul ca A3 a reusit sa impuna preluarea emisiunilor in lb romana si engleza la PE, eliminand din grila de program o alta televiziune obscura, dar aliata lor!
"Ce nu te omoara, te intareste!"
Pe cand si evacuarea din redactie a Jurnalului National?

.....in fond, telecomanda este arma definitorie in mana clientului, dar si contractele de publicitate dirijate de guvern fac bine, alaturi de bani in sacosa! Nu?...sau Da!?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iulian Mares, cred ca ai pus foarte bine punctul pe *I* si cred ca poate fi definitoriu, pe langa factorul politic!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Armata romana a fost tratata cu *inalte onoruri militare* fiind culcata pe jos si cu capul pe ranite intr-o obscura sala de sport dintr-un obscur cartier al Campiei Turzii, ca pe niste caini comunitari pripasiti, la reantoarcerea de pe fronturile din Afganistan! Ce poate sa faca masonismul si sorosismul tradator din ministrul Apararii nationale si niste slugi deschizatoare de sertare cu aer din birourile MApN!! La cata batjocora si umilinta pot fi supusi militarii de pe mana unor astfel de ignoranti si lipsiti de caracter! Rusine, ignorantilor si nesimtitilor fara coloanana verticala si demnitate de oameni! Ati pangarit floarea Istoriei Romaniei, Armata, si ati siluit-o sadic de la solde si pensii, pana la a o dezonora si o degrada din toate punctele de vedere, nemernicilor! Pentru ce va mai luati caciulile alea pline cu solde si salarii din minister daca sunteti numai frâne impotriva activilor si rezervistilor Romaniei?!