Un produs Blogger.

vineri, februarie 26, 2016

Guru a cazut in spirala politiei române la Paris

35 comments




Formatia Devas, alcatuita din membri MISA, canta excelent
Grigore Bivolaru, meditatorul Misa, a fost arestat  la Paris, fiind dat in urmarire  internationala dupa ce ICCJ l-a condamnat 6 ani inchisoare pentru relatii sexuale cu un minor.

Gregorian Bivolaru, liderul MISA, a fost reţinut, vineri dimineaţă, la Salonul de Anticariat Champerret, aflat într-un cartier din nordul Parisului, fiind plasat în detenţie judiciară în aşteptarea extrădării, anunţă surse citate de postul France Info.

Curios este faptul ca Guru a fost arestat tocmai acum,  cand se pregatea sa revina in tara, dupa ce prietenii sai , care amesteca crestinismul cu  kamasutra, au ajuns la guvernare, asa cum dezvaluie Ziarul de Arges.

"Agenția de Investigații Media a publicat, în 9 ianuarie 2012, un articol în care se preciza că „un grup muzical fondat în cadrul sectei porno MISA de către cursanți de-ai lui Gregorian Bivolaru este capul de afiș al unei manifestări dedicate lui Mihai Eminescu la Parlamentul European. (…) Și pentru ca bomboana să se așeze confortabil pe colivă, sau, dacă vreți, cireașa pe tort, cine credeți că girează manifestarea dedicată lui Eminescu la PE, Sala Yehudi Menuhin? Ei bine, nimeni altul decât Dacian Cioloș, comisar european, fost ministru al agriculturii, dar și cursant MISA. Iată de ce cred că nu se poate vorbi aici despre vreo coincidență. Mai ales că există informații că, și în prezent, Bivolaru și Cioloș se văd frecvent, cel puțin conform marelui guru, care se tot laudă cu faptul că înaltul comisar nu ia decizii importante, înainte de a se sfătui cu el. Mai mult decât atât, Cioloș a participat, în mai 2011, la tabara MISA de la Herculane, iar în perioada 26 decembrie 2010 – 3 ianuarie 2011, la tabăra de „revelare a sinelui” de la Costinești.”

35 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Zoaia asta umana si-a batut joc de toti prostii Romanistanului, adunandu-i intr-o haita pseudo religioasa si plina de orgii sexualae! In anii '80, cei care tin minte si erau la curent cu dedesubturile societatii de atunci, acesti adepti erau dintre cei mai buni generali, medici militari, protipendada si elita comunista pentru ca, in prima faza au fost acceptati ca yoghini ce practicau un tratament novice si adjvant in unele tulburari circulaturii, de stres si depresii, cat si de relaxare. Securitatea a aflat, nu greu, despre ce era vorba si au cazut atunci multe capete, care acum se vaicaresc de persecutie politica comunista! S-a descoperit ca, in aceasta ,,inofensiva'' adunatura, sau cum dracul i-o mai zice, erau infiltrati si spioni occidentali care, prin hipnoza, smulgeau secrete militare si de stat de la acesti practicanti care erau, culmea, numai elitele statului, si nu prostimea de rand! Am vazut atunci ditai generalii, ministrii, medici de renume, agitatori politici cu staif si chiar apropiati ai fam. Ceausescu daramati de pe soclu si trimisi la munca de jos pentru tradare, dupa ce au pupat saltelele si pernele Jilavei! Un astfel de jeg si de gunoi ar trebui expulzat pe viata doar la Polul Nord, singurul loc unde ar mai merita sa mai stea pe aceasta planeta, pentru ca prezinta un pericol pentru orice societate pe unde s-ar vantura, iar cei care se inhaiteaza dogmelor acestuia, nu sunt decat niste rebuturi ale societatilor in care traiesc...

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
Cred ca faci confuzia cu meditatia transcedentala a lui Plesu.Era pentru elite, nu pentru scarbosi yogini care fac gargara cu urina si mediteaza sexual in grup.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

2 Huhurez: Implicarea lui Ciolosderos in Missa nu este intamplatoare. Ciolosderos, fiind din start un infantil credul si usor de dus cu zaharelul, poate fi racolat in orice organizatie, deja fiind mason si sorosist, si as avea marea curiozitate sa-l intreb si cand se va inscrie si intr-o organizatie fascista, intrucat a dat intodeauna dovada de veleitati si aptitudini in acest domeniu, in care zilnic ne dovedeste cu cate ceva din actiunile idreptate impotriva populatiei Romanistanului! Domnule, ai facut ceva bun in viata asta a dumitale sa vezi un om multumit, un om indestulat, o actiune care sa bucure pe cineva, sa multumeasca o persoana sau colectivitate pentru o realizare mareata si benefica, in afara de cloaca aia sorosist-masonista de la care primesti ordine malefice sa ne distrugi vietile si destinele dupa cum doresc ei? La ce Dumnezeu te inchini dumneata, si in ce religie te aflii daca si Sfanta Biblie ai tratat-o cu ignoranta si sfidare, ca si pe Sfanta Cruce, comune si sacre intregii suflari romanesti? Nu m-ar mira sa te inchini celei imbarligate, la cat de devotat esti dumneata orientarilor si practicilor pagane de rastignire pe stalpul nedreptatilor inumane a acestui popor bland si urgisit!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhurez, deci stiam ce stiam, insa candva mi-a povestit cineva ca n-ar fi lipsit de acolo si acest personaj de joasa speta, Guru care-si foloseste c...u'! Sunt multi ani de cand s-a discutat pe aceasta tema, prea multe nu mi-au mai ramas in cap datorita faptului ca am repulsie fata de aceste organizatii si grupuscule care ascund ceva in dosul firmelor stralucitoare. Pentru mine, personajul zgârâitor, Pleşuvul, este aidoma legat de Pataviperciun, doi basisti pana la ultima speta de slugarnicie, si care se intrec, in ,,Dilema ruginita,'' in masonisme si sorosisme fascistoide si balacarirea poetului national, Eminescu, a Eroilor neamului, negarea unor figuri proeminente din literatura romana, preotime si unele elite ale societatii!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Vreau sa va afirm aici ca toti practicantii de swing (un cerc restrans care-si fac schimb de sotii pentru felaţii orale si sex total) frecventeaza si Misa! Daca Ciolosderos a participat la manifestarile Misa, este si un practicant de swing, presupun, ca un om normal si educat nu s-ar compromite in asa ceva oripilant si condamnabil! Cum de a putut sa fie numit premier, cu un asemenea comportament si apucaturi sexuale, domnule Ciolannus ? Nu-i jenant pentru Romanistan si presedintie?

Iulian Mareș spunea...

Ciolos membru MISA?
Cu fata aia?.....nici nu MI SE....

brenda spunea...

confirm ce spune dl H .era vorba de trancedentali ,a fost o intreaga zapaceala , CEAUSESCU s-a suparat tare atunci pe securitate , fiindca multi dintre ministrii lui asrasera la acele practici transecedentale , cu ritualuri fel de fel ,asa este stiu asta de la cineva de la fosta directie de cercetari penale dir 6 . nu m-ar mira ca ciolanis sa aiba si el ceva practici de soiul asta ha ha

brenda spunea...

mai confirm o data ce spune dl H cu zapaceala care cu securitatea cu practici ha ha chiar si cu cea a civililoe . trebuia imediat ce a venit la gunvernare sa separe cele 2 legi ponta este de vina aia intelege luceueue ., ca da ha ha

Iulian Mareș spunea...

MISA practica si urinoterapia?......pt cosuri?

Iulian Mareș spunea...

Daca Bivolaru a fost arestat, urmeaza R H, apoi C!
Sunt adepti activi!

iceparu spunea...

Mai putin ma preocupa Bivolaru.Ca a tras in teapa cu voia lor, niste minore ,cand minorele practica prostitutia incepand de la varsta de 12 ani din punctul meu de vedere nu mai e o crima.Afurisitele nici nu vor sa-si scrie pe poponeata ca sunt minore.Ma preocupa pensia mea care urmeaza sa fie violata,siluita,amputata.

Huhu Rezea spunea...

@iceparu
Cred ca nu este nicio deosebire intre modul tau de perceptie si al minorelor vioalate in Integrarea in Absolut a lui Bivolaru.
Cum ele ii iubesc pe violatori si corupatori de minore asa ii stimezi si votezi si tu pe violatorii, siluitorii si amputatorii pensiei tele.
Ce vorbim noi de minore, când intelectuale in toata regula au fost spalate pe creier si nici nu realizeaza ca in sedintele kamasutra practica prostitutia in grup.

Bucataru Ciprian Paul spunea...

Ma numesc Bucataru C.Podu Iloaiei,Iasi,pensionar MAIO,ce se mai aude,noutati,cu art.40 din Ordonanta,se mai aplica,mai stam sau trimitem cereri la Casa de pensii,noutati...multumesc!este inregistrat fiul meu Bucataru Paul-Ciprian,eu am E.mail=bucataructin@yahoo.com=

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Bivolarii astia, practicanti de freaka karmasutra prin Intrarea in Absolut cu ghiftuirea tuturor găurilor cu fibră de carne macră, proaspătă, sau vrejuri ofilite, boşorogite si fleoştorogite sunt si gargaragii urinari pe gârlejele însetate de sex, dimineaţa, în loc de Danone sau Milca pentru a se purifica, cică! Dati-va seama că după o masă copioasă cu usturoi, hrean cu oţet, ceapa, chipăruşi iuţi de le sar capacele, vre-un sos picant de le ard gărlejele şi găoazele să-şi înceapa ziua cu o felaţie (sex botos), după care sa se gargarisească si sa bea câte o stacană de urină proaspătă de răcorire, după toată torboseala aia nenorociră de masă de cu seara! Vă dati seama ce infectie bucală si intestinala o fi la panaramele astea spalate pe creiere, fratilor? Ptiu, drace! Numai borhoteala aia din borhaiele lor e mai naşpa decât lăturoaiele porcilor, si ei cica intra puri in Absolut! Vai, mama lor de nenorociţi, ca mai bine ar bea zămărca de la furtunul de evacuare a masinii de spalat decat lăturoiul ăla de urină infectă!

iceparu spunea...

Tragi concluzii eronateM-am invartit destyl de mult in vediul civil incat vad mai departe de marginea cozorocului caschetei.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Brenda, in prima faza, chiar Elena Ceausecu se pare ca a practicat meditatia transcedentala. Dar, securistilor le-au dat de gandit faptul ca practicantii erau, dupa un anume timp de acomodare si instalare a miscarii in societate, atent selectionati de catre capii miscarii din randul celor care detineau sau manipulau secrete de serviciu si de stat si, se zice, ca incepusera sa aplice pe acestia metode de ,,vindecare si relaxare'' prin hipnoza cand, fiind in stare de inconstienta, le erau smulse anumite secrete! Ca o fi asa, ca nu o fi asa, dar a fost un mare cutremur la varful elitelor acelor timpuri cand au fost toti zburati din functii si trimisi la munca de jos, pe la Canal sau alte santiere, unii racorindu-se de caldurile meditatiilor si pe la Jilava. Dar, in prima faza, si stiu foarte bine ca se facea propaganda libera chiar si pe aviziere, treaba a fost foarte buna si chiar promovata, pana au ajuns ei la concluzia asta ca se *fuflau* secreţele din trompeţele! Cand auziti pe vreunul ca se plange de persecutie religioasa, mai intai intrebati-l daca i-a placut maimuţăreala transcedentală în budigăi din tinerete, si apoi va vor pica fisele in bancomat cu cine aveti de-a face! Nici aia nu erau mai breji, iar Boul baltii, Bivolaru si-a plimbat urina si pe acolo, marcandu-si teritoriul, ca animalele, prin ridicarea in sus a unui piciorus si jetuind anumite cavirati orale de granguri si fufe ale timpului orizonturilor rosii! Decat Bivolaru, nu mai bine i-ar zice Urinaru?!_

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Si, acum va zic ceva foarte serios: Pe statiile orbitale, cosmonautii refolosesc toata apa din acele statii: urina, transpiratia, aburii, apa din toate componentele care sunt toaate captate intr-o instalatie cu filtre si substante chimice de purificare si intra intr-un circuit permanent de folosire, regenerare, refolosire perpetuum mobile! Se pune totusi o intrebare: Sperma aia zăcută si rezultata din poluţiile nocturne (ejacularile spontane din visele *eroice* din timpul somnului) este recogenerata, precum cele din facturile noastre de electricitate şmenuite?!

Draculea spunea...

2NA

He,hei Toma Alimos
Schimbai Ponta cu Ciolos,
Mandru,mare tehnocrat,
Ce-a facut din praf...rahat.

Cum ajunse la butoane
Ne baga poporu-n foame.
Ciolos in simbrii straine,
Lasa tara fara paine.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Scrisoare Deschisa Prim Ministrului Romaniei

Domnule prim ministru, Dacian Ciolos,

Ca cetateni ai acestei tari, am dori si noi sa ne impartasiti din experienta Dv. de participant activ in cadrul Miscarii de Integrare in Absolut, Misa-Bivolaru, asa cum rezulta din relatarile mass-mediei, si daca putem sa va urmam exemplul pentru a ne trata cu succes starile de sanatate precare, cat si devierile si deviatiile nesanatoase si daunatoare din OuG 57/ 2015 care ne pot periclita integritatea pensiilor militare, prin ingerarea urinii umane, asa cum se practica frecvent in aceasta miscare si la care ati participat activ o perioada, avand experienta! V-am fi recunoscatori daca ne-ati onora cu un raspuns competent!


Semneaza, O parte dintre rezervistii militari, indreptatiti sa afle adevarul despre minunile consumului de urina umana in scopul insanatosirii fizice, psihice, spirituale si de Integrare in Absurd, pardon, Absolut!

27.02.2017-Romania

Huhu Rezea spunea...

@iceparule
Ca sa inteleaga si cititorii..Pentru tine mediul militar este de rang inferior.
Am vazut cât de entuziasmat erai, e adevarat ca nu
numau tu, când tinerii frumosi l-au doborât de pe sa pe cârlan.
De ce nu va adresati voi acelorasi tineri frumosi si de dreapta sa va rezolve si necazul cu Ordonanta? Aaaa...nu aveti bani sa-i stimulati.
Vezi ca ti-a cazut cozorocul peste ochi.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Huhurez: Perioada stagiului de cotizare, asa zis ,,stagiu potential,'' se regaseste in actula pensie de limita de varsta prin acordarea cuantumului avantajos, si va fi introdus in urmatoarea recalculare pana la implinirea celor 25 de ani, dupa cate am inteles de la Mitica Olteanu, care a avut amabilitatea sa-mi explice pe larg situatia, si coincide cu explicatiile Dv. Fiind aplicat cuantumul avantajos, dispare de fapt punctul nr. 1 de la punctajele de calcul pe asa zisul ,,stagiu potential,'' de fapt fiind stagiul de cotizare. Intreb totusi: De ce la pct.1 in loc sa dispara rubrica punctajului la stagiul de cotizare, sau potential, de ce nu mi-au scris in acel chenar de rubrica faptul ca este regasit in cuantumul avantajos ce mi s-a aplicat? Si, mai explica Mitica Olteanu, mi s-a acordat pensia limita de varsta cam tarziu ca varsta, abia la 59 de ani si 2 luni, fiind putin ,,uitat'' de CPS! ORICUM, IMI VOR DA SI EI EXPLICATII SUPLIMENTARE LA MEMORIUL TRIMIS LA INCEPUTUL ACESTEI SAPTAMANI SI CU CARE VA VOI TINE LA CURENT.

Iulian Mareș spunea...

Corneliu,
eu cred ca era o chestiune de morala mai mult, cu Meditatia aia!
Adevaratele secrete SSID....sunt pagini intregi, zeci, nu o fraza-doua ca sa o memorezi si sa o reproduci!..... Bine, un principiu, ceva esential, da, dar intregul continut, cam nu!

Filip spunea...

In ultima saptamana am intampinat probleme la accesarea blogului . 3-5 ore/ zi si in special dimineata primeam raspunsul " permisiune refuzata ". Sunt pensionar militar din 2002 si citesc aproape zilnic blogul dumneavoastra . Pentru mine este o sursa sigura de documentare . Va rog verificati setarile pentru a nu mai intampina asemenea probleme . Cu respect Lt col(r) Nicolae Filip . Va rog sa nu-mi publicati comentariul .

Huhu Rezea spunea...

@Filip si alti cititori
Daca doriti sa cititi blogul si cand este setat pe privat, trimititi-mi o adresa de mail pe formularul de contact al blogului sau pe adresa huhurez2013@gmail.com si va trimit o invitatie permanenta, asa cum au deja câteva sute de cititori.
Vor fi tot mai frecvente situatiile de setare a blogului in asa fel incât sa fie accesat numai de cititorii sai fideli.

brenda spunea...

multumesc,ca ma acceptati ,vor veni informatzii foarte importante penntru mine in urmatoarele zile

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
Nu domnule, nu este corect ce va spune acel M. Olteanu.
Perioada cât ati avut pensie de invaliditate trebuia sa se regaseasca in decizia de pensie pentru limita de varsta emisa in baza art. 82 din L 263/2010 sub denumirea de stagii asimilate vechimii in munca.

Este foarte usor de verificat pe nota de calcul. Daca nu aveti punctaje anuale de pensie in anii urmatori datei in care ati primit pensia de invaliditate inseamna ca au omis sa-i includa in pensia pentru limita de vârsta.
Problema poate sa fie reala, in sensul ca acei ani s-au pierdut din neatentie, din cauza diferentei de reglementare dintre art. 36 din Legea 164/2001 si art. 82 din Legea 263/2010, ambele referitoare la transformarea pensiei de invaliditate in pensie pentru limita de varsta.
Probabil ai indeplinit vârsta standard inainte de anul 2011 si ti-au aplicat art. 36 din L 164/2001, care permitea optiunea intre pensia de invaliditate si pensia pentru liumita de vartsta.Zici ca ai optat pentru pensia de invaliditate.
A venit insa art. 82 al L 263/2010 care nu mai permite optiunea ci obliga transformarea pensiei de invaliditate in pensie pentru limita de vârsta si aplicarea din oficiu a cuantumului mai avantajos.
Se compara cuantumul pensiei de invaliditate, care include si stagiul potential, cu cuantumul pensiei pentru limita de vârsta, care include si stagiul potential sub forma de stagiu asimilat vechimii in munca.
Daca au gresit cand au emis decizia pe L 263 trebuia folosita procedura contestarii deciziei, in termenele prevazute de lege, si nu a unor simple sesizari, memorii.

iceparu spunea...

Iar tragi concluzii eronate.Eu nu am concluzionat ca mediul cazon este de rang inferior ci ca viata din unitate are alte reguli decat cele din viata civila.Ai indeie cati eminenti in scoala au devenit dupa terminarea scolii prada diferitilor indivizi si individe?In viata civila nu intotdeauna drumul cel mai scurt intre 2 puncte este linia dreapta.Dece in decembrie 1989 v-au tinut inchisi in cazarmi?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhurez: Este exact cum ati zis, dar eu nesisizand din lipsa de profesionalism si informatii, uite ca pierd nefacand o contestatie la timp si, atunci, ce-mi mai ramane de facut, onorabile? Oare scrisoarea mea de atentionare ii pot trezi la realitate sa puna viitoarea recalculare in drepturi legale? Sau e o chestie de instanta? Poate ca la sosirea noii recalculari sa o atac cu o contestatie, ghidandu-ma de toate indicatiile prezente in postarea de mai sus si sa i le tapetez pentru indreptarea erorii, eu zic!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Huhurez: Cei 55 ani i-am implinit in 15 oct 2010

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Daca vreti sa vedeti exact ce mi-a scris Olteanu, e pe E. 26500, al doilea blog in jos cu titlul de conluzii ale celor care au fost pe tern sa propovaduiasca Ordonanta, cam ultima postare, si a raspuns in locul unui anonim care abnordase problema stagiului potential. Este rusinos sa insele stiind ca oamenii nu stapanesc legislatia, poate varsta nu mai permite o analiza competenta, si merita sa-i tarasti in instanta pentru rea credinta, abuz in serviciu si inselaciune in dauna persoanelor cu anumite dizabilitati si sa le ceri daune materiale si morale...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iuliane, aici este vorba mai mult de principii, de etica, de morala! Daca un prim ministru este numit fara sa fie verificat ce a facut in trecut, e grav, foarte grav! Din moment ce s-a descoperit ca Ciolos a practicat Misa, trebuia demis din prima secunda, si nu acoperit sau cauza ignorata, si de aceea eu fac taraboi pe acest caz! Dacian Ciolos trebuie demis pentru imoralitate si lipsa de verticalitate, pentru ca s-a dovedit ca MISA este nociva societatii prin practicile oculte si de perversiuni sexuale, mai ales cu minori! Chiar nu mai exista o morala in Romania pentru cei in functii inalte? Iar Meditatia transcedentala, la vremea ei, a fost o chestie de inalta tradare raportat la acele timpuri si practicile politice si sociale de atunci, ca si morala. Oricum, aceste organizatii de asa zisa Illuminare ascund intotdeauna si ceva malefic si marginal care este opus practicii si moralei normale ale societatii... Noi suntem prea mici sa descalcim un intreg ce ascunde multe taine si pericole, si daca sunt infiltrate in politic sa le capteze in actiuni, e si mai periculos prin intentiile si scopurile ascunse, vezi prin comparatie masonismul si sorosismul cu similitudini in MISA si Meditatia transcendentala!

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
Este ceea ce baniam.
Daca din nota de calcul a ultimei decizii de pensie lipsesc punctajele de pensie pe anii 2002-2010, ar fi dovada ca este o greseala care apartine casei si nu este interesata sa o repare daca vede ca bãjbâi.
Daca lipsesc puntajele pe anii respectivi, calea de indreptare este formularea unei cereri de revizuire a pensiei in baza art. 107 a Legii 263/2010 si a art. 109 din L 223/2015 prin care soliciti includerea peroadei 2002-2010, sau cum ai in documente, in
Vechimea cumulata pentru calculul pensiei.
De ce sa mai astepti 2 ani?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Huhurez: Din 31 03 2001 nu mai am nici un punctaj, nici o forma de calcul, nici pana in 2010 la 55 ani, nici pana in 2014 cand m-au scos in limita. Eu, acum ce cer: Calcularea pana in 2010 la implinirea a 55 de ani, sau pana in 2014 cand m-au scos in pensie limita de varsta la 59 ani si 2 luni? Sa nu uitam ca mi-a venit in scris in 2010 ce pensie aleg intre pensia de boala si limita de varsta, iar eu am cerut in scris ca vreau boala, pentru ca cea de limita imi micsora pensia cu 100 de lei. Intrebarea mi-a venit in primavara, iar in 15 oct implineam cei 55 ani si am ramas asa in boala pana in dec 2014 cand m-au scos la limita, dar eu deja vedeam lipsa multe procentaje si pensia razuita cu peste 200 lei, dar dandu-mi cea mai avantajoasa si multumit ca nu sunt mutilat, dar mai ales nepricepandu-ma am tacut, nimeni nestiind sa ma invete ce e bine si ce e rau.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Huhurez: Sare in ochi lipsa acelor ani netrecuti, drept urmare am si scris cererea de Revizuire si maine, poimaine o si pun la posta, nu mai stau deloc pentru ca pierd si bani din asta. Va mutumesc foarte mult, si inca o data s-a dovedit utilitatea acestui blog de a se indrepta unele lucruri care se pot strecura in Deciziile de Pensii, cu voie sau fara voie, cu intentie sau fara intentie, dar si probleme legislative pe care noi, ca novici, nu le intelegem din lipsa de pregatire juridica, asa ca-i invit pe toti nelamuritii si neeperimentatii sa apeleze la acest blog de incredere si siguranta! Doamne, ajuta!

mega2005 spunea...

IAR ESTE VORBA DE O OPERATIUNE A LA SECU'...CU TINTA DIRECTA,...CIOLOS, MACOVEIM ETC....ASTIA SUNT SI ADEPTI MISA...ASA IMI SPUNE MIE "INTELECTU'"....