Un produs Blogger.

duminică, februarie 21, 2016

În cazul unui atac de cord ai 10 secunde să reacționezi!

46 comments
Dacă simți că vei face infarct, ai în jur de 10 secunde să reacționezi înainte să îți pierzi cunoștința.
Un gest care îți poate salva viața e tusea. Tușește cu putere, încontinuu și respiră adânc.
În cazul în care începi să te simți mai bine, oprește-te din tușit.
Pentru mai multe detalii, urmărește următorul filmuleț:

46 de comentarii:

micutzul spunea...

Da, este adevarat.
Dar atentie, cei care se stiu hipertensivi, cu colesterol mare sa faca cure cu magneziu si sa aiba asupra lor TOTDEAUNA aspirina...Cand simtiti ca va doare foarte rau in piept, va injunghie in zona umarului si aveti transpiratie rece spargeti aspirina intre dinti si puneti/o sub limba....

Iulian Mareș spunea...

Sfaturile sun f practice!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Multumesc pentru postare! Mi-am invatat deja sotia ce are de facut! ZILNIC FACE TENSIUNE PANA IN 20-21, DAR A AVUT 2 CAZURI CU 22 SI UNUL DE 24, IN DEC. DE A LESINAT SI ABIA AU SALVAT-O FIIND IN SPITAL SI CU MULTI MEDICI LANGA EA! Tensiunea i-o iau eu, dar mai mult si-o ia singura cu aparatul manual-auditiv, fiind si cel mai sigur. Diabetul are si el influentele lui...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Micutzule: ASPENTERUL e si mai bun si bland, aspirina e hemoragica si poate perfora stomacul. 1 aspenter pe zi si numai dupa masa de pranz. E bine sa ai la tine nitroglicerina sau captopril, se ia sublingual, plus un diureretic rapid, ca furosemidul, sa evacueze apa rapid din organism.

R-26500 spunea...

Sfaturi OK! Problema foarte complicata este ca este extrem de posibil sa nu realizezi ca esti supus unui infarct. Am constatat acest lucru cand cineva din familia mea acuza dureri in ... dreapta spate. Si de fapt suferise un infarct! Ulterior am aflat ca de la caz la caz, durerea poate fi resimtita oriunde.

tigri2 spunea...

***Micutule,nu aspirina te va salva ci un banal ARDEI IUTE sau UN CATEL DE USTUROI!

tigri2 spunea...

CE-I MANA PE EI IN LUPTA...
Ce a vrul acel...SMG?

De ce n-au loc de pensiile aviatorilor,parasutistilor si marinarilor?
Sa facem o mica analiza.
In timpul activitatii ,aviatia si marina aveau solde mai mari cu aproximativ 40% decat celelalte categorii de forte ale Armatei,datorate CLASIFICARII si PRIMELOR si daca urmarim statele de plata din perioada activitatii vom observa ca un colonel de infanterie avea venituri mult mai mici decat un maior, pilot de aviatie ,sau chiar decat un MM tehnic de bord,atunci nu este normal ca si la pensie sa se intample asa?.
NU este in RRomanika ,deoarece intervine INVIDIA sI MANDRIA DE SINE. Baietii cu trese groase din birourile caldute au impresia ca nu mai avem nevoie de aceste arme ,suntem protejati de SCUTUL NATO, ori realitatea este alta : UMBRELA te apara de ploaie atat timp cat nu bate vantul,dar cand vine vijelia, poti s-o arunci, sau ti-o ia vantul. Amerlocii ne vor apara doar de vre-un atac din partea Ucrainei,sau Jugoslaviei ,ori,poate a Siriei ,dar daca vom fi atacati de Rusia sau China ,nu se vor amesteca. Nu se vor amesteca nici daca ne va ataca Ungaria,care isi intareste Armata pe cand noi o umilim ,o impartim si desconsideram Armata de rezerva.Intr-un eventual conflict dintre Rusia si Turcia ,uitati ce zic tarile Europului: "Nu ne amestecam,nu ne vom implica in acest conflict,nu noi l-am provocat", normal sa aiba aceasta atitudine ,pana ar sosi americanii ,rusii ar ocupa Parisul in "
- Rusia poate ocupa in 36-60 de ore toate capitalele statelor NATO vulnerabile "
Nu vrem altceva ,vrem drepturile noastre ;sporurile si primele specifice aviatiei,parasutistilor si marine! Fara discriminare!.
Unii spun ca ar rezulta pensii foarte mari, MINCIUNI, exagerari ,nu sunt mari in comparatie cu cat iau alte capusi din justitie,aviatia civila,sau parlament si primarii locale.Comparati imp[ortanta si privatiunile muncii de militar si veti sesiza ca este putin,comparati cu alte tari ,cu care suntem in NATO si veti vedea cat suntem de umiliti!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Tigrisorule: Interesant cu ardeiul iute! Am asimilat-o si pe asta. Eu o fortez pe doamna mea zilnic sa manance usturoi, motiveaza ca-i miroase gura, dar vazand c-o fac mereu, s-a adaptat si ea. Cand mananca usturoi, nu prea o vad ca-si ia tensiunea, dar e cam dificila si reticenta la naturism, doar cu impunerea se foloseste, si doar ca eu eliminand medicamentele de sinteza si luand-o absolut pe naturiste m-am vindecat total si absolut de ciroza hepatica, hemoroizi, prostata si nici macar hepatita nu mai am de i-am uimit pe medici! Eu iau dimineata pe burta goala 2-3 catei de usturoi si indeosebi usturoi mic, romanesc, luati cu ceai sau apa. Asa nu simt niciodata batai aiurea de cord, ardei mananc aproape zilnic. Eu consum asa ceva intrucat avand nereu constipatie, preantampin un cancer de colon, si poate ca luand mereu cateii aia de usturoi am scapat, vad, de constipatie. Si ceapa o consum frecvent, mai ales aia rosie cat si praz. Cu ceaiurile si metodele astea naturiste am scapat de multe necazuri din sanatate, am iesit din starea aceea de ramolit. De la gonartroza mergeam in baston, dar am ras castane in gaz lampant pe care mi l-a dat cineva, acolo am pus si urzici proaspete tocate, am tinut asa mai mult timp la macerat, n-am avut si untul pamantului ca puneam, si dupa macerare si zbatere zilnica a sticlei m-am dat seara si dimineata si am lepadat bastonul, iar crizele care te taie la ficati, nu le mai am. O sa ma intrebati cum am facut cu ciroza: Va zic ca e foarte greu, de la tratamentul naturist, regim si o viata spartana in toate, pana la a fi motivat de o gandire extrem de pozitiva si increzatoare ca ma voi face bine, sunt un optimist iremediabil si ma folosesc si de metodele lui Pavel Corut pentru a-mi merge bine. Daca eram un om cu bani si increzator in medici, acum eram mort: Nu mai dau doi bani pe anumite tratamente, mai ales ca aveam si o pancreatita foarte grava si acum fluier! Doar hernia ombilicala care e cat pumnul ma sacaie si mi-e teama de cutit, si daca era ceva sa se repare naturist, o faceam!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Tigrisor: Eu regret de fiecare arma cand pierde cate ceva la pensie, de fiecare grad si functie, mai ales nu cei sedentari, la anexe care acum ar vrea sa-i concureze pe cei care au practicat efectiv arma la care a fost incadrat pe functie corespunzatoare, eu plangandu-i pe cei cu munca efectiva, la manse, in poligoane, pe teren, in actiuni! Tocmai, sa zicem, un tanchist care a servit toata viata din birouri calde tancul si tancodromul, acum poate face legea, la fel un artilerist, infanterist, sau un aviator care a practicat aviatia din stilou printr-o sala la Marele Stat Major si a vazut avioane ca un turist prin aplicatii cu binoclul si vrea pensie de pilot, dar si alte exemple, si de aici se inmultesc pretendentii la pensii uriase si nu mai ies socotelile pentru practicantii efectivi ai armelor in poligoane, aplicatii sau teatre de razboi. Daca as interveni cu o parere, dezvolt ura si polemici pe aici. Normal, ar fi ca cei care au avut soldele cu coeficienti reiesiti din practica aplicata, din ore efective de tancodrom, de zbor, de trageri pe teren, etc, sa-i dobandeasca si la pensie sa fie o multumire, dar si ei, bastanii ministerului, stiu ca sunt nemultumiri si izbucniri de orgolii, ei motivandu-se noua ca nu sunt bani si sa ne multumim cu ce ne da ca la milogi! Uite asa rezulta si nedreptatile, cei in cauza fiind frustati si dezamagiti pe buna dreptate. Tragic e ca cei din birouri au pensii la fel ca cei practicanti cu sudoare, efort si distrugerea metodica a sanatatii! Nu-i exclus sa aiba chiar si mai mult! Ce sa mai zic si de vechii politruci cu mainile la spate si care o viata n-au miscat un pai, acum avand pensii pe arma avuta si ne rad in fata, fara ca macar sa fi tras un glonte, un obuz, sa fi avut o ora de tancodrom, poligon sau de zbor! Aia e, si asta e norocul lor, doar nu-mi iau din buzunarul meu sau din pensia mea, dar la bugetul general, pe Armata, toate se aduna...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

S-a dezvoltat un conflict, mai mult tacit, neantagonist, intre tafnoasa Turcie si obraznica Rusie si care risca sa devina antagonist. Turcia cu pretentiile ei asupra tinutului kurd, sprijinul impotriva gruparilor teroriste, dar cu antipatie pentru conducerea Siriei, se crede un fel de Mesia intre arabi. A prins tupeu avandu-i ca parteneri pe cei din NATO. Care NATO se da deoparte si le zic niet turcilor in acest conflict cu rusii. Turcia, in 1915 a savarsit un genocid cumplit in Armenia, comparabil cu cel fascist, dar sar de cur in sus si nu-l recunosc, desi Istoria si Google geme de dovezi cu fotografii. Tot Turcia practica un genocid permanent asupra kurzilor din nordul tarii, care ar fi in toata zona care cuprinde mai multe tari, precum Irak, Iran, Armenia, Azerbaidjan, Afganistan si altele cam vre-o 23 mil. Un popor urgisit si ramas fara patrie, precum evreii pana in 1947. Am cunoscut kurzi, si nu exisa kurd sa nu poarte asupra sa un cutit! Turcii, cam fiind ei buricul pamantului in zona, au intrat in conflicte cu rusii de la niste spionaje aeriene. Orgoliul e prea mare si periculos sa creezi un conflict armat din aceste acte ale Rusiei care le produce avand interese in zona, fiind si pro guvernamentali sirieni, deci impotriva viziunii turcesti. NATO dezicandu-se de declaratiile turcilor cu vederi ofensive la rusi, le mai inmoaie macaroana la turcaleti, si nu cred ca se vor mai intinde mai mult decat la nivelul declarativ. Ar fi periculos si pentru rusi un asemenea conflict, turcia fiind musulmana iar Rusia inconjurata mai din toate partile orientale de musulmani ar fi extrem de periculos. Sa nu uitam ce au facut si ei in Cecenia musulmana si Afganistan, si cam toti musulmanii sunt cu un dinte impotriva lor! Razboiul dintre Dumnezeu si...Allah nu se va produce: Cum sa se bata Dumnezeu cu chipul Sau din oglinda, Allah?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ VESTE BOMBA! Ciolos si Guvernul resping Legea salarizarii! Motiv de iesire in strada pe 06.03! CANCI SOLDE LA ACTIVI, CANCI ACTUALIZARI, CANCI PENSII MARITE!

calin spunea...

@Corneliu / duminică, 21 februarie 2016, 17:26:00 EET
Mai baiatule, pai tu esti sanatos tun! Bun de armata! N-ar trebui sa te plangi. Esti bun de ture in SPL fara probleme!...Desigur, glumesc. Ma bate gandul sa-mi schimb stilul de viata...sunt alergic la medicamentele invocate si trebuie sa gasesc alte cai...una, si cea mai sigura, ar fi sa termin odata cu grija pentru viitorul apropiat caci cel indelungat nu-mi mai apartine. Ce zici? Vom mai scapa de grija asta? Cei ajunsi nu se inghesuie sa ne rezolve-in bine, sau (mai repede)in rau. Sperantele ne raman in tineri. Cine-i are! Copiii nostri. Cine nu...sa nu-si mai cumpere batrani, e prea tarziu!

cfb spunea...

Poate ca putina lume stie ca aviatia este extrem de costisitoare.Asta inseamna ca un pilot are pe mana atunci cand decoleaza cateva milioane de dolari la care adaugam viata sa ,a echipajului si a pasagerilor in functie de categoria de aeronava.Aceasta suma imensa si vietile oamenilor pot fi pierdute in fiecare secunda a zborului daca pilotul face o greseala,daca tehnicienii de la sol au facut o greseala sau daca, si pilotii si tehnicienii au gresit.Dar, pt.greselile tuturor celor de care am amintit , platesc pilotii cu sanatatea lor si,de multe ori, cu viata..Daca un militar de la alta arma era indisciplinat era pedepsit si, uneori, pt fapte grave ,era bagat in arest sau trecut in rezerva.Un act grav de indisciplina in timpul zborului se pedepseste ,de regula ,cu pedeapsa capitala.Adica, practic, mori pedepsit chiar de aeronava pe care zbori. Exista o vorba in aviatie:"Avionul nu tine seama de grade"..Cine nu tine cont de vorba asta ,fie rupe aeronava si ,daca are noroc, scapa ,fie moare..Daca esti pilot si nu stii meserie ,poti sa ai chiar si gradul de general,ca mori pt simplul motiv ca avionul nu se uita la gradele tale.Daca esti inginer/maistru militar si nu stii meserie ,indiferent de ce grad ai ,esti un potential criminal, pt ca dintr-o eroare a ta pot muri pilotii.Nu vreau sa minimalizez stresul si pericolele la care sunt supusi militarii din celelalte categorii de arme.Ele exista, dar impactul asupra sanatatii si vietii personalului este altul.Daca se opreste sau face explozie un motor intr-un TAB ,tanc,nava,tragi pe dreapta sau plutesti in deriva ,sau ai o barca , un colac de salvare,mai ai o sansa.Daca se opreste sau explodeaza motorul unei aeronave in conditii meteo grele, nu prea mai ai sanse daca aeronava e monomotor...Un pilot tine in zbor, cu mansa lui, cateva milioane de dolari + costurile de intretinere pe toata durata de viata a aeronavei+ costurile asigurarii zborului ,plus viata lui ,a echipajului si a pasagerilor ,dupa caz.La milioanele astea de dolari adaugam "valoarea “ unui pilot ,aceasta valoare reprezinta este cam cat greutatea lui in aur.Asta nu e o metafora este adevarul pur.Numai daca iau in calcul kerosenul/gazul( la preturile d-atunci) pe care la ars in cariera lui si vad cati bani ar costa asta ,la care adaugam cheltuielile mari care se fac pt sustinerea zborului, si tot va rezulta o suma imensa care este foarte aproape de valoarea baneasca a greutatii sale in aur pur.Asta e investitia pe care statul roman a facut-o in acesti oameni.Si iute ca exista oameni care n-au riscat nimic in viata lor,dar care-si bat joc de ei si le arunca primele de zbor la cosul de gunoi, de parca banii astia ar fi fost furati si nu castigati in conditii de stres extrem.Toti comandantii de la diferite esaloane primesc prime de comanda pt. ca asta fac,comanda.Pilotii primesc prime de zbor pt. ca asta fac,zboara.Cam cum ar fi sa vina cineva si sa le taie comandantilor de prin comandamente primele de comanda interzicandu-le sa le fie luate in calcul la pensie ,asa cum vad ca se-ntampla cu personalul navigant?Ar fi corect asa?Cred ca nu.Atunci de ce sunt discriminati personalul navigant si personalul tehnic din aviatia militara?Ne place sau nu,pilotii reprezinta virful biologic al unei natii,iar pilotii de supersonice reprezinta varful acestui varf.Asta pt ca Dumnezeu a pus in aceasti oameni ,in dozaje aproape perfecte ,numai de el stiute,tot ce-i trebuie unui om cu inteligenta cu mult peste medie,pt a putea rezista si a ramane lucid in conditii stres extrem, cand trebuie sa ia decizii si sa actioneze in fractiuni de secunda ,sa prelucreze rapid o cantitate imensa de informatii din cabina si din mediu in care se desfasoara actiunile de lupta sau antrenamant .Cand dintr-o natie nu se mai pot recruta piloti/piloti de supersonice pt ca nu mai au de unde sa-i recruteze, inseamna ca natiunea aia a degenerat fizic si psihic.Si cred ca spre asta se vrea sa ne indreptam!

micutzul spunea...

In cazul in care faceti un infarct trebuie sa fiti pregatiti din timp. Trebuie sa analizati cu deosebita atentie trecutul apropiat si mediu indepartat , pentru a afla in proportie de 90% motivul invocat de cordul propriu care intra in greva spontana....C-asa-i in lume....
De obicei daca in seara respectiva ( fiindca in 95% din cazuri cordul intra in greva noaptea sau dimineata) l-ati vazut la televizor pe Basescu sau pe Boc , trebuie sa luati instant medicamente pentru inima....puteti bloca infarctul cu un coniac tare ,,,pana la capat sau cu .....o fata moale....atat cat puteti.... Nu faceti abuz de medicamente ca pot genera alte chestii.... daca ati vazut-o si pe Nuti...spaima...tii , adica blonda de la Institutul Fericirii , este cazul sa va pregatiti si alifii pentru arsuri, bazate pe albus de ou....de gaina , nu va ganditi la prostii.... Aprindeti o lampa puternica , cat va da voie Enelu, ca restul l-a luat Nea Nelu....Olteanu nu altu.... si puneti mana utilizata sa se usuce.... Nu loviti imaginea lui Base care nici usturoi n-a mancat nici gura nu-i miroase a wisiki....Are asta un tupeu in seara asta la RTV ca te miri cat de prosti sunt romanii....
Ptiu drace si inchinati-va , pupati mana scheletelor si va rugati sub sutaan unui preot care vine beat de la un botez unde a facut si el 500 de euroi , mai abitir ca formatia de muzica.... Asa scapati si de noi si de infarct....Daca durerea persista incepeti sa spuneti , in genunchi ,, Tatal Nostru,, ...atat cat mai puteti...
Amin...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Calin, mai am probleme nerezolvate, ca de pilda un plaman nu-mi mai functioneaza deloc si am respiratie 50%, pur si simplu s-a uscat de la viroze si gripe repetate, dar si duhanul din tinerete, dar si altele, insa mai grave ca ciroza, pancreatita si adenomul de prostata care mi-au dat spaime cumplite si eram pregatit de inmormantare pentru ca erau galopante, astea sunt mizilicuri. Important e ca nu ies dintr-un ceai de intretinere, inventat de mine, si care rezolva toate bolile: In mod egal cantitatile de plante care se refac mereu: PEDICUŢĂ, GALBENELE, PUFULIŢĂ CU FLORI MICI, BUSUIOC, URZICA MOARTA ALBA, URZICA VIE, COADA CALULUI, BUSUIOC. O lingurita varfuita cu acest amestec, bine amestecat, pui in cana, apoi torni apa in clocot, pui capac la cana, tii 1 minut, strecori si-l bei caldut, cu inghitituri mici si rare, apoi stai culcat pe dreapta 30. min, iar care au si prostata stau pe dreapta 10 min, pe spate 10 min, si pe dreapta 10 min. O cana seara, 1 dimineata, cu 30 min inaintea meselor. Da urinari dese si curata tot din tine. Te trezesti fara prostata si alte boli in timp. La cei grav, este o schema mai complicata si am sa va v-o transmit pe aici intr-o zi. Dar acest ceai baut toata viata te scuteste de multe. Cei cu prostata renunta la ardei iuti, acrituri, chiar si bors, lamai, muraturi, alcoolul exclus definitiv! Se vindeca intr-un an, doi, iar Prostamolul e o amagire, va asigur! Se ajunge la cutit cu el, cu ce va zic eu, NU! In ciroze si pancreatite am alta schema, complicata dar vindeca, dar baza raman aceste ceaiuri de mai sus. Nu pe toti ii vindeca daca nu tin regim si nu renunta la pahar, sau daca nu au un moral echilibrat sa creada ca se fac bine, efectul placebo vindecand 50%! Plantele se cumpara din Plafar, le amesteci si le pui la loc in pungulitele de hartie, in camara. Cand se termina, refaci amestecul. Uneori mai iau pauze, pentru ca acum fac intretinere, dar si in tratament se iau pauze, dar in prostate nu faci deloc pana la vindecare, iar toamna sa nu-ti lipseasca catina, o lingurita pe zi, singura ,,acreala'' admisa avand un efect curativ si cu toate vitaminile, dar se poate lua si catinofort. Aici n-am loc de intors vaca, dar voi posta intr-o zi ce va intereseaza pe toti!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ cfb :Te sustin si subscriu. Acum ma refer la toti: Vad ca vi s-a inmuiat snaga si v-ati culcat pe-o ureche ca OuG57 modificata s-a plimbat prin niste maini! Incet, incet parasiti blogul Huhurez crezand eronat ca v-ati vazut sacii in carucioaba. Aici v-ati exprimat revoltele si ati aflat noutati, aici v-ati facut calcule si ati fost indrumati, aici v-ati deschis sufletele si v-ati incurajat reciproc, ba chiar v-ati si ciondanit! Cei platiti sa va urmareasca din umbra deja au raportat la tehnoretardati ca ati fost amagiti, ca sa nu zic prostiti, ca v-ati retras de pe metereze! Stiati ca Legea salarizarii va dansa tot pe loc, pe loc, pe loc pana la sfantul asteapta, mai ales daca coborati octavele si va abandonati protestele virtuale, sau STRADALE? Stiati ca Ordonanta modificata e posibil sa nu treaca? O sa va treziti ca protestati prea tarziu, si dupa ce flacara va fi stinsa! Spuneam pe aici ca fiind asigurati de bruma de modificari nici nu veti iesi pe 06 03 alaturi de Col. Dogaru. Ei abia asteapta, de aceea au si aprobat formal niste amendamente ca sa va mai ostoiasca, dar nu se stie nimic ce se va intampla, iar daca nu aveti atitudine neostoita in continuare, va treziti cu surprize! Lupta nu tebuie sa inceteze nici dupa primirea Deciziei, pentru ca atunci vom vedea toti cum am fost manariti! E treaba fiecaruia ce face si cum lupta, eu nu renunt nici de-al dracului! Sa stie ca eu am coltii mai ascutiti ca ai lor si ca nu scapa de mine ca de un scai incapatanat! Mi se pune o broascoi in in garleaja, ca la Olteanu pizdalaru, pana ce nu-i vad demascati pe toti manipulantii ai OUg57 Art. 40, SA FIE DESTITUITI SI JUDECATI PENTRU SABOTAREA ANTICONSTITUTIONALA A lEGII 223/2015, DEMITEREA MINISTRULUI APARARII SI FACUTA ORDINE IN CASA SECTORIALA, LA VARF SI IN RANDUL TRADATORILOR! INJURATI-MA PE MINE, MA SACRIFIC SA STAU RASTIGNIT SI SA MA PIETRUITI, DACA CREDETI CA N-AM DREPTATE, SAU SUNT PREA VOCAL, DAR NU PARASITI METEREZELE SA LE DATI LOR SATISFACTIE, CAMARAZI! EU, CAND CRED TOTI CA SUNT LA PAMANT SI APROAPE MORT, ATUNCI MUSC MAI TARE SI DAU CU EI DE PAMANT, ATUNCI MA RIDIC IN GENUNCHI SI DE ACOLO DREPT IN PICIOARE SI SETOS DE VICTORIE! ORI MORT, ORI IN PICIOARE, DAR NICIODATA IN GENUNCHI! DIXI!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Vedeti ca la reteta am postat de doua ori busuioc! Atent si la ce se petrece si pe TV, o mai dau in bara cu scrisul!

Iulian Mareș spunea...

Eu nu cred ca va fi o lege a salarizarii unice anul acesta!
Si poate este mai bine asa!
Guvernul asta a fost investit de Parlament doar cu probleme administrative....si oricat de greu ne-ar fi sa acceptam, ar fi cazul sa se abtina de la schimbari esentiale!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

RESPECT PENTRU POLITISTI! Un val de proteste s-au starnit in randurile politistilor! Astazi se duc cu totii la Brasov sa-l sustina pe politistul Godina! Vor DREPTATE PANA LA CAPAT! ARMATA TREBUIE SA LE IA EXEMPLUL IN CAZUL OuG 57 PANA TRECE PERICOLUL! ASA TREBUIE PROCEDAT IMPOTRIVA CELOR CARE AU MANARIT OuG 57 PENTRU CA MILITARILOR SA LI SE AMPUTEZE DREPTURILE, SI SA PROTESTAM PANA VOR FI INLATURATI TOTI VINOVATII SI DEFERITI JUSTITIEI PENTRU CA AU ATENTAT LA O LEGE ORGANICA! NU MAI ACCEPTAM SA FIM INJOSITI SI DEZONORATI! NU MAI ACCEPTAM COMPROMISURI! NU MAI ACCEPTAM MISTIFICARI! NU MAI ACCEPTAM AMPUTARI LA DREPTURILE MILITARILOR! VREM PENSII MILITARE JUSTE IN REGIM DE URGENTA! VREM RECUNOASTEREA STATULUI PENTRU MUNCA, RESTRISCTIILE SI SACRIFICIILE NOASTRE! VREM CA TOATE DREPTURILE SA NE FIE RECUNOSCUTE SI APLICATE CONF. VECHIMII, ARMELOR, FUNCTIILOR SI GRADELOR DETINUTE! VREM DREPTATE PANA LA CAPAT!

calin spunea...

@Corneliu
Multumim pentru "retete". Din pacate scoti la iveala ceea ce de mult se intampla, si nu ar trebui. Ne doftoricim singuri. Cunostinte in domeniu e foarte bine sa ai, dar farmacista si fata de la "Plafar" ne-au devenit cele mai bune prietene si de, prietenul la nevoie se cunoaste! Cu alte cuvinte cele 6 farmacii care le am in jurul meu pe o raza de 500 m, suplinesc acreala medicului de familie care te planifica peste 20 zile, chiar daca ai febra 40gr acum...Fetele in cauza, ne cunosc pe toti, de parca le suntem parinti. Medicul de familie ma intreaba de nume si prenume la intrarea in cabinet, dupa care incep trimiterile la specialisti - ce-am facut? Alte cozi, alt timp pierdut si bolile nu stau la coada. De spital ce sa mai vorbesc? Mi-e frica de el de cand un membru de familie a murit cu zile de la o infectie cu "stafilococul auriu". Nimic nu mai e cum a fost. Toate s-au schimbat in rau.

Trofin spunea...

Sa speram ca articolul nu are caracter de premonitie daca OG57/2015 nu va fi adoptata de Parlament asa cum ne asteptam noi , cei putii la numar.

maiag spunea...

am probleme cu picioarele si vreau sa merg undeva intr o statiune,stie cineva daca pot obtine bilet la tratament prin casa de pensii a militarilor?
ssi cum se procedeaza.multumesc

tigri2 spunea...

***maiag si eu am asemenea probleme dar mi s-a spus asa,de catre medici specialisti,am consultat medici din mai multe spitale si am facut o intersectare a spuselor lor.Atata timp cat ai probleme cu inima si diabetul ,nu te duce la nicio statiune de refacere / recuperare sau tratament,si nu sta la plaja,doar miscarea si regimul te p[ot repara cat de cat.Tratamentele nu respecta toate regulile si nci ce spun ei nu este real,pentru a atrage clienti sunt in stare de orice.Fa plimbari,vine primavara ,vara ,du-te pe Transfagarasan,du-te prin Apuseni,umbla mult in aer curat si fara sare,zahar,grasimi,prajeli,paste ,cartofi si orez.Alcool si tutun =zero!

Iulian Mareș spunea...

Da, prin CMJ sau Cdm Log Întrunit!
Faci solocitare scrisa!

micutzul spunea...

@trofin
Pai tu crezi ca huhurez pune articole la intamplare ? Sa vezi ca urmatorul articol o sa fie despre calitatea canepei, buna ei relatie cu sapunul si despre necesitatea alegerii munitiei corespunzatoare pentru pistolul pe care ne gandim sa il cumparam...Nu mai vorbesc de ,, les niveaux des eau de Danube...,,.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Calin, va promit ca va voi scrcie tratamentul cu care as putea deveni milionar in euro! Cel cara m-a salvat de ciroza, pentru ca Dumnezeu m-a ajutat si astefel vreau sa-i mutumesc! O data facut, va vindeca: CIROZE, HEPATITE, PANCEATITE, AFECTIUNI ALE FIERII SI SPLINEI, PROSTATA, HEMOROIZII, ULCERELE, GASTRITELE, CURATA RINICHII, FLUIDIZEAZA SANGELE, DETOXIFICA, CURATA TOT CORPUL IN INTERIOR, INDREAPTA, REGENEREAZA! Se compune din SIROPUL DE ROSTOPASCA CU MIERE DE ALBINE SI CEAIURI, PLUS VITAMINIZARE CU CATINA. TINE DOUA LUNI, SE REPATA DUPA SASE LUNI SIROPUL DAR VA AVEA O CONTINUITATE CU PAUZE LA CEAIURI. CAND SE SCHIMBA PAGINA IL VOI PUBLICA, DACA AM TIMP IL BAG CHIAR AZI, AICI, DAR LA URMA VA SCRIU TOTI INDICII ANALIZELOR DUPA ULTIMA EXTERNARE SA VEDETI CA DUPA O CIROZA DECOMPENSATA, LICHIDA, CU ASCITA SI PANCREATITA CRONICA, CARE E MORTALA, SPLINA SI PROSTATA PRAF, ERAM O LEGUMA TARATOARE, O EPAVA CARE MA URINAM DE 20-30 ORI PE ZI, CU BURTA PLINA DE ASCITA PANA LA GURA CA O FEMEIE GRAVIDA! AZI AM ANALIZELE CA LA 18 ANI! NIMENI NU VA OBLIGA SA-L FACETI, DAR E BINE DE TINUT LA ICOANA LA NEVOIE! DACA FACEAM CE MI-AU DAT MEDICII SA FAC, PE ZECI SI ZECI DE MILIOANE PE CARE AM REFUZAT SA LE IAU SI NICI N-AVEAM BANII ASTIA, ASTAZI IMI CANTA CUCUL LA CIMITIR, DUPA 10 ANI DE LA DEBUTUL BOLII GALOPANTE IN CARE MI S-A DAT DE TRAIT INTRE 6 LUNI SI MAX UN AN, IAR GEBERATIA DE CIROZATI SI PANCREATICI O DATA CU MINE, TOTI SUNT LA DOMNUL, IAR EU FLUIER, BAIETI!

Sebi spunea...

UN SOLDAT...

Un soldat ţinându-se cu mâinile
de marginea unui nor...
De bocancii lui, cu mâinile încleştate
se ţine alt soldat. De bocancii lui
altul, apoi altul, apoi altul şi altul,
şi-aşa până-n miezul pământului.

Eu mă las s-alunec pe şirul lor
ca pe-o frânghie,
şi-alunecând, cataramele
centurilor lor, îmi zgârie faţa.

Şi-alunecând, îmi zgârie pieptul
şi-alunecând, alunecând, îmi sfâşie
fâşii de carne,
şi-alunecând, alunecând rămâne din mine
numai scheletul.

Când în sfârşit ajung, mă-ntind cu tâmpla
pe o piatră.
În timp ce dorm, fâşiile smulse
se-ntorc de sus şi mă-nvelesc.
M-ajunge din urmă şi sângele pierdut,
şi durerea.

Deschid ochii, mă uit.
Coloana de soldaţi, nu se mai vede.
Probabil că vântul a-mpins-o
cu nor cu tot, în altă parte.

Nichita Stanescu

CEZAR spunea...

Armya blog....
Anonim22 februarie 2016, 09:46

tigri222 februarie 2016, 09:32
***R-26500,daca nu-l stopezi pe acest cezar cu declinatii fascistoide ,de ura si jigniri eu,promit sa nu mai scriu pe acest blog,la fel am facut-o si cu huhurez blog,pe care nu-l mai frecventez.daca tu consideri ca aplicatiile acestui neica nimeni sunt mai bune ,eu te salut si ma retrag.

Răspundeți
===============================

Mare paguba-n ciuperci ca nu ne mai scrie buhaiul asta burdihanoso-libidinos, caruia nu-i mai ajunge pensia si zbiara toata ziua ca un scapete, sa iasa lumea-n strada, ca sa-i salveze lui drepturile de fost mare cariciopterist gazator de colorado-in timpul liber, respectiv de politruc bob partid, fara de care, vezi doamne, ar crapa de foame !
Bai Scarface cu blana-n nace, capisci ca s-a cam saturat lumea de grohaielile tale interminabile, cu nush ce prime si clasificari ? Ori not capisci. Gata, mai lasa-i si pe astia care vin din urma sa se pronunte, pentru ca tie ti-a dat patria, deja, mai mult decat iti trebuie !
R-ai a dreaq de baragladina, ca nu te mai saturi !
RăspundețiȘtergere
Anonim22 februarie 2016, 12:49

Cretinul asta de Viurel Lord ot Hurzicesti si Mare Halitoriu de Labede in Viana, minte si cand doarme:

tigri222 februarie 2016, 09:32
***R-26500,daca nu-l stopezi pe acest cezar cu declinatii fascistoide ,de ura si jigniri eu,promit sa nu mai scriu pe acest blog,la fel am facut-o si cu huhurez blog,pe care nu-l mai frecventez.daca tu consideri ca aplicatiile acestui neica nimeni sunt mai bune ,eu te salut si ma retrag.
Răspundeți
Si, uite asa, nici nu trecura bine vreo doua ore, ca a si reaparut rahatul de Hurziceni, care, si la ora actuala, inca mai umbla imbracat cu izmenele de camgarn albastru, date moca de la magazia de kiloti-izmene ! Si mai zbiara ca nu-i ajunge pensia...

Uite-aici:
=======================

tigri2 spunea...
***maiag si eu am asemenea probleme dar mi s-a spus asa,de catre medici specialisti: du-te ba de te interneaza la Balaceanca si nu mai bantui toata ziua pe bloguri !

luni, 22 februarie 2016, 10:58:00 EET
RăspundețiȘtergere
Anonim22 februarie 2016, 13:25

tigri222 februarie 2016, 11:34
DUPA CUM NE TRATATI...
Toata viata mi-am petrecut-o ,plecat fiind, in misiuni de cate o saptamana ,doua sau cate o luna,cu elicopterul.
========================

Minti ca o mangalitza ( https://www.google.ro/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=mangalita%20poze ) !
Stropitul barabulelor pentru combaterea gandacului de Colorado dureaza doar cateva saptamani, asa ca nu mai minti ca te-ai dat, toata viata, cu cariciopterul, pe cerul patriei !
Ii hi fost tu plecat, daca zici, cu lunile, insa undeva prin dosul hangarului, la frecat menta, ori la sedinte bob partid !
Iar acum zbieri ca un scapete ca te-au facut bagabontii la portofel si ca-ti moare satra de foame !
RăspundețiȘtergere

brenda spunea...

maine bomisia buget finante, daca se depun aci amendamentele acelea , poate intra inraport si pleaca mai departe ,,traseul acestora va fi lung

Unknown spunea...

Dragi colegi, cu tot respectul va rog ca inainte sa postati comentariile, sa le recititi pentru ca de multe ori chiar nu inteleg ce vreti sa spuneti.

iceparu spunea...

Eu am avut un asemenea eveniment.Adevarul ca poti sa dai coltul.Depinde de noroc.Poti sa scapi cu stent (daca ai noroc) sau mai dificil cu baipas.Eu am 2 stenturi unul in prelungirea celuilat.Probabil ca o voi duce pana se rupe ata.Dupa doctori zice-se ca ar fi fumatul si stresul.Altii zic ca din cauza traiului bun.Daca mai ai si diabet ,nu e cazul meu,e si mai nasol.Ca unul care sunt Stan potitul va recomand prieteneste faceti cam de la 55 de ani coronarografie.E sipla si nu comporta nici un risc.Va spune daca aveti sau nu vase de sange la inima opturate.Infarctul apare din cauza opturarii peste 40% a vaselor.
Va recomand un lot de pamant la in jur de 1000m pe care sa va faceti de lucru fara mare efort.Aduce deconectare.Renuntati la fumat .Alcoolul in exces nu dauneaza la inima dar pune in pioneze ficatul si creiaza dependenta.
Pentru amicul Tigri 2@cu simpatie.Nu pune totul la inima ca patesti ca mine.Atentie mare la colesterol.

Unknown spunea...

Domne, nenorociti oameni! L-am auzit mai devreme pe Iohannis spunand ca in viitor s-ar putea sa asistam la colapsul pensiilor si salariilor romanilor. Nu i-ar fi rusine, in loc sa se preocupe impreuna cu tehnocratii lui, cum sa creeze locuri de munca ei aleg varianta cea mai usoara: sa le taie sau sa le inghete. Chiar daca unii nu vor sa iasa in strada pentru pensii si salarii sau pentru ca sunt comozi, macar sa iasa ca sa ne vada ca suntem multi si uniti. Macar sa se mai salveze ce se poate salva, sa ne gandim la copiii si nepotii nostri. IESITI IN STRADA, hai sa ne trezim din amorteala asta!

Mihai spunea...

Caline
Umblatu la farmacie da dependentă si daca farmacistele-s la vîrsta cînd îs mai coapte ,inima accelereaza.
Uite ca eu după un puseu cu plus 300 pe cadran, pe linga tratamentul de mentinere folosit permanent am recurs la naturistul usturoi macerat în palincă de prune sau mere, 55 grade, baut in fiecare dimineata o gura cît o ligurita buna. La fel si la oboseala, lucru afară ,in curte,gradina,etc.
După o luna m-a întrebat doctorul ce-am facut fiindca ,cu medicamentele lui nu scadea sub15- 16 cu 10. Asa am adus-o la 14-9.
Am fost nevoit sa renunt din cauza mirosului creat de usturoi prin transpiratie.
Un alt tratament, una ceasca suc ghimbir,una de suc de lamîie,una ceasca de oțet de mere,una ceasca de de miere de albine. Pune in borcan si bea zilnic o lingura bună dimineata. Merge bine si pe tensiune si pe colesterol,circulatie periferică plus altele(antimicrobian). Am luat-o de aici de la Huhurez.
Se face bine in Nutribulletul de la Delimano.Ma simt mai usor si mai dinamic si tensiunea buna.
Și ma simt si mai bine cînd lucrul in gradina casei la cîte trebuie pe acolo începînd de primavara pîna toamna ma face sa uit de televizor ,blog si alte lucruri enervante si stresante. O scurta informarea seara ajunge. Iarna-i mai greu iar scrisul pe blog uneori iti face bine ca te descarca si te deconecteaza alteori cînd se recurge la jigniri pe pareri contrarii nu-i recomandabil mai ales pentru cei care pun la inimă.
Daca-i de bine cu prima ocazie dai un ștampăl de 55.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Carpe Diem: Multumesc, prietne! Trebuie sa ne urlam drepturile sa-i scoatem din amorteala si ignoranta! Sunt de o rara nesimtire si lipsa de epatie! Eu sufar de sindromul natural al buzunarelor si portofelelor goale din cauza acestor rapitori!

@Cezarica, m-ai intrecut cu pamfletul ala! Nota zece! Revolta personala te-a readus
inapoi dintr-o lume prea zgomotoasa si tumultoasa in care, de atata freamat, din ouale de curca din cuibar pot iesi pui care sug la doi sani de uliu!

@ Iceparau: Sincer ma rog la Dumnezeu pentru sanatate si vindecare totala! Doamne, ajuta! Boala de inima nu-i o joaca si presupune multe restrictii. dar viata e lunga si frumoasa si o sa ti-o traiesti pana la adanci batraneti!

@ Sebi Toderascu, iti multumesc pentru incantatorul poem a lui Nichita! Ce frumos zice el in versurile catre iubita lui, din ce mai tin minte si eu din tinerete: ,,Ti-am sarutat talpa/ Si de teama sa nu-mi strivesti sarutul/ Ai mers pe calcai!" Sau: ,,Foaie verde de maiastru/ Mi-e dor de un cal albastru''... Prietene si dragi camarazi, nu trebuie sa fi excesiv de cult sa-ti placa poezia, trebuie doar sa plutesti impreuna cu ea pe nourii viselor si ale imaginatiilor pentru a scapa de tragedia veacurilor pe care le traim...La trezire, ne vom afla tot in aceeasi lume, numai ca nu vom muri de tristete...

@ Mocanu Rares Ionut: Spre fericirea noastra, tot ce a citit in Parlament,mult prea absentul Iohannis, n-a inteles nimc, pentru ca asemenea idiotenii nici capul lui nu le poate emite, nici procesa, iar cand va ajunge acasa va fi total inconstient de tot ce s-a petrecut astazi cu ,,augusta-i" persoana...

@ Brenda: Viitorul tehnocratilor sta in puterea lor de decizie de a aproba, prin Parlament, dar si ei, Legea salarizarii si OuG 57 tradusa din limba extraterestilor in cea a omeniei si dreptatii! Viata lor politica va fi pana in momentul respingerii, sau aprobarii acestora!

iceparu spunea...

Vrea si Klaus asta sa ne salveze precum Chiorul?El si-a tras 14000 si-l doare in pix.Crede ca daca am fost prosti odata ramanem prosti pe vecie.

Mihai spunea...

Scrierile si zicerile alor nostri politicieni postdecembristi.
Lucruri fara noimă, apuse mîine-poimîne si prafuite prin sertare si rafturile arhivelor. Si asa vor ramîne.
Uitati de ele la aceasta vîrstă si traiti departe de mizeria lumii moderne îmbibate cu interese meschine.
În Apuseni,unde mereu reîncărc bateriile, mereu stau de vorba cu niste tarani harnici si gospodari,ale caror gospodării ”se înghesuie ” la sute de metri una de alta și de la care ma aprovizionez cu produse pur naturale cînd sunt la mica proprietate din lemn de brad. Atîta minte,atîta întelepciune , atîta munca zilnică in liniste, pace si frica de Dumnezeu la oamenii locurilor încît m-au fascinat si pentru acea zona si oamenii locului din vîrf munte aș renunta la orice statiune pentru tratamente cardio-relaxante. O seara cu ei si povestile lor la stîna sau in jurul unui ceaun cu ceva de ale gurii in el te fac sa-ți pui multe întrebari.Și mă intreb așa de multe ori de ce le neglijem intelepciunea si gîndul lor bun pentru Romania si viitorul ei si al copiilor si nepotilor nostri. Ei, de multe ori batînd pe zi sau noapte pe jos cararile muntelui pîna la locul de munca au facut baraje,hidrocentrale,combinate,au impadurit muntii,au scos argila si aurul din adîncul muntelui,etcși le-au dat toate tării,adică tuturor, iar acum in lipsa unei pensii decente și-au tras turme de oi si vite si te fascineaza cu povestile lor și modul demn in care se descurca si nu se pling la nimeni. Le este prieten codru ,izvorul si caprioarele iar la boala de multe ori daca nu-i ceva grav, leacul lor babesc este buruiana cîmpului sau creanga codrului. Stiu sa ”lecuiasca ” si ursu daca nu-i cuminte.Acolo vezi ce tara si oameni minunati am avut si incă mai avem. Si doamne ce au facut „maidanezii” astia din tara si oameni. Chiar nu merita sa mai citesti ce scriu și vorbesc acesti oricine se cred ei a fi ca trecatori prin lumea asta . Este pentru noi mai sanatos sa porti grija zilei de azi si mîine si atît deși oamenii din Apuseni spuneau ” Dumnezeu are o cale pentru fiecare si daca ai credinta nu te lasa ,totdeauna iti mai deschide o portiță .Am trăit noi vremuri mai grele și cu ajutorul bunului Dumnezeu am razbit,ne-am crescut si așezat copii la casele lor ,unii pe aici altii s-au facut domni la oraș. Doar razboi să nu fie”. Mare adevar. Doamne cîta întelepciune la acesti oameni truditi si chibzuiti.Adevarat leac recomandat pentru inimă si suflet. Cind ma intorc de acolo stau cîteva momente pe gînduri si ma întreb în gînd ,oare cum vor arata Apusenii cînd nu vor mai fi fiindca au ajuns la vîrsta cînd unul cîte unul sunt chemati în împaratia tatalui ceresc.
Dar oare cum va arata România cînd va fi condusa de oameni care nici macar nu stiu ce-i ăla serviciu militar. Ce credeti ca vor avea de spus militarilor activi si in rezerva?
Oare cînd vom mai avea conducatori sa se aplece sa asculte si povata acestor oameni minunati care atunci cînd îi desparti de cîine si animal stiu sa faca hotărîti un drum pînă la Parlament.
Mari sperante nu vad, ai nostri actuali si viitori asa ziși ”mari doctori politicieni” nu-și vor mai murdari miinile cu niste palme batatorite de trudă si nici nu-și vor mai murdari luxoșii pantofi pe ulita satelor copilariei multora dintre noi.
Trist iar daca-i si adevarat este si mai trist.
Ajuta-ne doamne și ne păzește de rău și viclenia oamenilor.

tigri2 spunea...

Amice Iceparu,dar ce poti face cand tu te zbati pentru niste drepturi ,nu ceri mila sau favoruri si apare cate un nenorocit precum cezar si te sacaie din toate unghiurile posibile.iti spun sincer ,am umblat prin multe tari dar nicio natie nu este atat de uracioasa cu semenii sai,nu este atat de invidioasa si rautacioasa.mi-e sila,o sa ma retrag,nu mai scriu pe aceste bloguri ,sunt infectate cu indivizi ca acest ciobarlau-cezar care ne poate umple pe toti de SIDA sau de raie capreasca.Snatate ,tie si oamenilor onesti de pe aici,javra aia numit cezar muci va dispare in peisaj,va fi marginalizat de toti fiindca are un caracter infect,josnic!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

VESTE BOMBA DE ULTIMA ORA: Senatorul Serban Nicolae a prezentat in PSD textul Motiunii de Cenzura pentru daramarea Guvernului Ciolor! Uraaaaa! Daca este dus pana la capat, v-om scapa de cel mai impotent, distructiv si incompetent guvern de stransura pe care l-a avut Romania post decembrista, chiar mai idiot decat guvernarea Boc! Sustinem Motiunea! Vivat Democratia! Jos Guvernul tehnoretardat!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Tigri 3: Oamenii apusenilor dorm noaptea pe cetina de brad, la taiatul copacilor strambi pentru drepte treburi, fara sa se cunoasca locul de unde s-a taiat, fara sa faca pagube prin furt si toamna-primavara sadesc altii in loc. Cand la asfinjtit isi prajesc slana la foc molcom, jivinele stau tolanite lenes in preajma si asteapta sa li se arunce resturi, fara a-i ataca, pentru ca sunt ca fratii si se tolereaza de milenii in linistea padurii. Acolo exista civilizatia tolerantei si a coexistentei, iar de unde ,,rasare'' soarele, deasupra Parlamentului, e locul salbataciunilor si jivinelor turbate, si care nu pot fi domesticite decat cu greve agresive si ciomege sanatoase! Ne-am duce toti in Apuseni, in creierii Ceahlaului sau in toate cotloanele si padurile muntilor Carpati, dar nu vom gasi decat rani adanci incotro te-ai uita, jafuri peste jafuri in codrii si maruntaiele muntilor rascoliti de bogatii...Curand nu vom mai avea unde sa ne retragem si vom cauta racoarea din arsita verii doar la umbra sinistrelor blocuri...

Sebi spunea...

@ Corneliu
Prietene drag, toata opera poetica a lui Nichita, din adolescenta pana la apus, este, spre deosebire de cea a ”poetilor” de curte pe care imi este sila sa-i amintesc, marcata de fascinatia, respectul si dragostea pentru eroismul militar, o dragoste sublimata metaforic, de cele mai multe ori, prin cuvantul ”soldat”.
Am ales-o pe aceasta, ”de marginea unui nor”, pentru ca ne imbratiseaza pe toti deopotriva, de la cei cu aripi... in jos.
Acolo unde scroafele de cuvinte sunt prea putine, ori neputincioase, pentru a certa ori pentru a ierta, haide sa-i lasam pe poeti sa-si faca datoria. Sa-l lasam pe maresalul Nichita Stanescu sa ne iubeasca, daca noi nu mai stim.

Anonim spunea...

Carpe Diem ai dreptate dar e prea tarziu pentru noi .Suntem cu totii morti dar noi nu stim. Bem si mancam plastic cancerigen, urmarim la tv doar emisiuni facute pentru cei cu IQ sub 50, istorie si literatura nu mai avem , marii scriitori in frunte cu Cioran si Eliade sunt interzisi. Tara de care eram mandrii odata e acum doar o colonie ruinata si praduita cu salbaticie de toate spurcaciunile masonice si politice .Traim ca niste zombii impinsi din spate (de politicieni masoni slugi ale perciunatilor asa zisii ''iluminati '') catre prapastie .E prea tarziu pentru Romanistan.Deja 23 000 000 de copii romanistani au fost avortati din 89 pana acum iar mortalitatea in Romanistan e cumplita.Milioane de romanistane au ajuns prostituatele altor neamuri la stapanii coloniei . Neamul romanistan dispare cu repeziciune si toti asteptam cu capul plecat ca vitele la macelarie.Meritam tot ce ni se intampla ca suntem un neam de lasi. Cred ca si Dumnezeu s-a scarbit de lasitatea noastra si ne lasa sa disparem.

brenda spunea...

astazi ,la ultimul punct de pe ordinea de zi de la comisia buget finante . figureaza luarea in discutie a propunerilor de modificare a ordonantei . in alt context , nu va mirati cititi ce spun cei de ;a sidicatul militarilor de la PITESTI ,au publicat cam ce se pune la cale pentru romania /adica si pentru romania , inca din 1990. cu intelegere intre germania si rusia , asa ca dl IOHANIS se pare ca va contribui la ceva de genul acesta , de altfel vedeti cum armata romana este slabita ,aproape de desfiintare , sa vedem ce va mai urma

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

S-a schimbat calimera, fratilor! Greierele trubadur si libertinist, Ludovic Orbete va fi noul candidat la Primaria Capitalei, fiind agreat de conducerea libertinista, fata de Cristian Buşon cel infantil, afon si bufon! Orbete, e cel care in campania electorala prezidentiala devenise circarul ambulant al libertinistilor prin atitudinea slugarnica si grotesca prin ode, osanale si slavi aduse conducatorului iubit, si atat de leorbaitoare incat iti dadeau senzatia de repulsie si voma! Un prostan schimbat cu un bahic guraliv! I-am sters si nr. de telefon din agenda mea, dupa o perioada in care am colaborat si i-am luat si un interviu pentru ziarul meu, atat mi-a fost de sila de propaganda aceea de sluga si zdreanta politica! Cand venea prin orasul meu, in cuibul ala infect de trepadusi libertinisti, o cloaca de infractori care au pus pe chituci sistemul centralizat de incalzire si au instrainat toate serviciile locale, dandu-le pe mana unor mafioti ce le-au praduit si falimentat si care au contribuit si la ramanerea Casei de Cultura a Sindicatelor in patrimoniul statului, refuzand in Consiliul local sa acorde votul pentru trecerea in patrimoniul local al cetatenilor, acest greiere ambulant venea tot pe post de circar la care m-am uitat mereu ca la un infantil necopt si neserios! Si acum vrea Primaria s-o preia intre corzile zdranganitoarei lui pe care o chinuie ca pe o baba la marginea si pe stinghia divanului! O serie de bulibase si balabuste au avut Capitala pe mana, si acum ii lipsea acest nedeterminat, neterminat, fara cap si coada de la care nu te poti astepta decat sa se taraie pe coate si genunchi slugarnic sa linga moastele stapanilor care i-ar ordona sa razuie toata visteria si elitele birocratice, asa cum le sta bine libertinistilor in caracter si comportament! Ia-ti zongora, mai, si du-te la bodega sa mai faci un ban de intretinere, ca la Capitala sa pui laba pe ce-a mai scapat din furaciunile lui Sonel Opărescu, slabe sperante! Romanii nu mai ,,e" chiar asa prosti dupa ce i-ati praduit atatia ani!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iceparu: Ciolannus Smen si-a tras 64.000 euroi din chirii pe viloiul confiscat de Justitie, nu 14.000. Sunt curios cum o s-o rezolve Justitia asta orbete si ,,impartiala!'' Acesti bani trebuiesc sa fie confiscati in contul statului, sotii Ciolannus sa se duca la bulau pentru fals, uz de fals si inselaciune...Ce frumos visez eu!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Sebi Toderascu: Daca Nichita avea sa traiasca acum, in timpurile relative ale libertatii cuvantului, opera sa magistrala avea sa devina super geniala prin atitutinea cuvinelor fata de dureroasele actualitati, insa, pe langa genialitate, avea sa capete patina mata a contemporaneitatii absurde din cauza trairilor si faptelor politice in care, daca te implici emotional si scriptic, stirbesti din valoarea literara esenta puritatii si a candidului natural, pe care alti poeti l-au relatat dintr-o societate nepoluata politic...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Brenda, avem sansa ca pana la toamna nu mai e timp pentru de prea multe sabotaje in toate domeniile, cu precadere in invatamant si socio-legislativ, iar daca PSD face miscarea tactica de a depune o Motiune de Cenzura, frana aceasta mai poate salva Romania de la un colaps total pana la alegeri! Dar, numai sa se produca. Altfel, va fi foarte greu de reparat toate tragediile ce se pot produce prin masurile acestor masono-sorosisti de o rara si perfida idiotenie!