Un produs Blogger.

vineri, februarie 26, 2016

O palma, smoala si fulgi pentru apostolii austeritatii

13 comments

Update - 1 MILIARD de RON ( peste 200 milioane EURO) incasate in plus la buget in Ianuarie 2016 doar din TVA - desi a scazut cota de la 24 la 9% !!!
Incasari din CAS cu 11% mai mari desi am scazut cu 5 puncte procentuale!
Incasari din accize mai mari cu 16% prin reorganizarea ANAF si activitatea Directiei Antifrauda!
Din acesti bani s-au acoperit fara nicio dificultate cresterile meritate de salarii de 25% educatie si sanatate, si 10% restul sectorului bugetar!
Si cu siguranta , daca exista vointa politica , reprezinta baza sustenabila pentru legea salarizarii si noi masuri de scadere a CAS!
Sunt foarte mandru ca am avut mintea si curajul sa implementam aceste masuri economice si sociale - si ca am rezistat la toate criticile si atacurile din tara sau afara / toti impostorii, urechistii si"apostolii austeritatii" ( genul Ionut Dumitru si alti basisti sinistri) ar merita tavaliti prin smoala, umpluti cu pene si fugariti prin piata publica😀😀😀! Sau macar sa le taiem din salariile lor de milioane cum au taiat si ei in 2011! Acum insa au revenit la Putere, si probabil vor face din nou ce stiu ei mai bine!

13 comentarii:

Unknown spunea...

Ponta a fost un Prim Ministru bun.Dar,a facut 2 sau 3 mari greseli ,foarte mari,catre l-au costat. Le stiti care sunt.

brenda spunea...

si atunci ce o sa mai zica ciolanis si iohanis , DOGARU si pensionarii si bugetrii sa iasa cu totii si sa le sara in cap

mega2005 spunea...

Ti-ai dat demisia ca un prostanac...fiindca te-ai incuscrit cu cine nu trebuie.
Esti slab, slab, slab...ai dovedit-o la referendum in 2012 si dupa ...
De ce a trebuit sa iti dai TU demisia??..."de prost si de frica ce mi-a fost"...asta-i raspunsul corect.
Dragnea e si asta o "putza verde"...gata, s-a dus tzarisoara asta....cu de-ALDE tine, Moliceanu, Chucky-Antonescu...v-ati asumat NIMIC si v-ati batut joc de atatia oameni care v-au ales in 2012 ca sa schimbati prin LEGI NOI camarila basista.
V-a durut in pl de noi, Sa stai in banca ta, PONTA SI SA NU INDRAZNESTI SA REVII IN POLITICA PE POST DE CATINDAT CA NU MERITI!!!

Huhu Rezea spunea...

Ca premier, Ponta a fost cel mai liberal social-democrat si cel mai social- democrat liberal.
Ca politician, un novice.
In primii ani dupa rebeliune era un liberal anti iliescian.
Mai mare "rasplata"... ca OUG 57/2015, pentru rezervistii votanti de reprezentanti ai intereselor antiromânesti, nici ca se putea.

Miki, YO7CW spunea...

- Ce rost are articolul acesta aici, si mai ales acum?
Iata ca Ponta poate deveni oricand subiect cand este vorba despre incapacitatea
de a aplica legi care sunt sub semnatura lui....
STOP!!! Nu va grabiti sa-mi spuneti ca el a facut legea (223/2015) si astia care au venit nu sunt in stare sa o aplice, stiind ca Ponta a avut mai tot timpul FINALITATE pe tot ce si-a propus (vezi restituirea a ce a taiat BOC,etc).
- Este ca daca se mai forta putin putea sa o aplice in mandatul lui?....
- Stia, sau simtea ca e pe FINAL?
- De ce ne-a lasat fara FINALIZARE?
- Este intamplare, premeditare sau in mod egal din ambele?

Iulian Mareș spunea...

Consider ca OUG 57 a fost pregatita pe timpul lui Ponta si ea s-a transformat in mina cu efect intarziat pt Ciolos!
Acuma, daca semnezi a la Bruxelles/primar de Romania...iti iei suflul si schijele in bot!
Si odata cu el si liberalii si Johanis, moralistul ipocrit!

Elisav spunea...

Alt tradator.Primul Antonescu si apoi Ponta. Cand il vad cum se lauda imi aduc aminte de fuga in Istanbul si apoi de demisia in fata a cateva mii de oameni. Iar el trebuia sa administreze o tara. El avea treaba cu facebook-ul nu cu tara. Drum bun si mai lasa-ne
Ai plecat singur cand tara avea nevoie de buget. A dat voie unor nulitati sa-si bata joc de noi. Acum se lauda?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Fenomenul Ponta este o enigma, nu personajul. Ca personaj, este un revoltat rebel si cu gandire liberala, dar cu actiuni social democrate. Ca fenomen, a starnit framantari in cancelariile europene si a dat frisoane masono-sorosistilor si basisti-liberalilor. Daca nu era sabotat si din interiorul partidului, acum era presedinte. Ponta este un aristrocrat in blana rosie, socialista. Este deschis la dialog, stapan pe sine, increzator in tot ce face si optimist, dar sa nu-l abati de la ideile sale fixe. Anturajul nu stie sa si-l aleaga si are incredere in oameni dubiosi, nu o data luand apararea coruptilor din haita social democrata, dand-o in bara si cu apropiati penali pentru ca nu s-a folosit de Justitie si Servicii sa le afle dedesubturile trecutului la fiecare, bazandu-se doar pe fler si intuitie, vezi cazul Sova, dar si altii, precum presedintele Cons. Jud Constanta, sau Mazare & Comp. ceea ce i-a scazut din popularitate. Nu este un heirupist al problemelor sociale, ci le intelege in profunzime, fiind certat cu nedreptatile si inechitatile, deci fiind aproape de cei napastuiti, e clar. I se poate imputa, pe buna dreptate, ca nu s-a asigurat ca militarii sa fie foarte rapid repusi in drepturi si sa li se promulge Legea pensiilor militare in maxima urgenta. Este civilizat in relatiile interumane, dar e taios ca o coasa in replici cand este calcat pe coada, fiind din cale afara de orgolios! Replica de pe coperta il caracterizeaza ca personalitate, nelasand netaxat tot ce-i negativ, ceea ce nu-i rau deloc, pentru ca la ora actuala ne lipsesc oamenii cu atitudine. Ponta, daca ar avea si o companie selecta, incoruptibila, ar fi un genial politician, dar are bafta asta sa se bazeze pe oameni indoielnici si corupti si care sa-l sape la radacini. Asa i-o fi ghinionul vietii. Eu l-as dori inapoi sa termine tot ce a inceput bine, si va asigur ca altul mai bun decat el, sa actioneze catre o directie relativ buna, nu avem nici pe pat si nici sub pat! In afara de Ponta, singurul care ma mai poate incredinta ca ar actiona intr-o directie satisfacatoare, ar fi Tariceanu, dar conditiile actuale, politice, nu-i permit decat un orizont restrans si limitat ideologic si de actiune, pentru ca si el se afla bagat intr-o alta cloaca de sacali!

Cornel spunea...

Articolul se vrea o demonstrație a faptului că prin măsuri politice corecte se putea pune în aplicare și Legea 223/2015, nemodificată. Dar cei care huliți măsurile luate de Ponta, ce iubiți măsurile lui Boc-Băsescu sau Ciolhanis?

Huhu Rezea spunea...

@mega si @elisav emilian
Cand ati votat cu Johanis, impotriva lui Ponta, nu v-ati gandit si la pensioarele voastre?
Divinitatea nu bate cu parul.Bate cu OUG:):)

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Nu dati cu pietre in Ponta, si v-as ruga sa-mi retineti aceste cuvinte: Pana la sfarsitul acestui secol, altul ca el, care sa ridice economia la standardele pe care le-a lasat la plecare, sa mareasca pensii si salarii cat de cat, sa faca dreptate cu niste restante, sa ia masurile sociale pe care el le-a luat, relansarea fiscala, reducerea TVA, dar si altele, nu va mai fi, nu va mai exista altul! Si asta din cauza ca doar cei dintre dumneavoastra vor pune stampilele la votare doar pe cei care sunt impotriva tuturor acestor masuri sociale, doar duneavoastra va taiati singuri pensiile si salariile, va faceti viata grea si un cosmar alegandu-i pe toti acesti monstrii politici din dreapta esichierului politic, adica basisti, liberali si mafioti portocalii pripasiti cam peste tot in dreapta politica! Cine l-a votat pe Ciolannus, a votat basisti si liberali, degeaba se mai plang pe aici...

brenda spunea...

asa este ,ponta are sa explice in legatura cu legea pensiilor militare , chiar si cu cea a civililoe . trebuia imediat ce a venit la guvernare sa separe cele 2 legi ,dar totusi sa nu neglijam si ce a facut bine , prin comparatie , era tanar si abia spre sfarsitul guvernarii incepuse sa inteleaga mai multe luceuri , sa vedem ce facem cu astia care nu au mama si nici tata

iceparu spunea...

Imi pare rau sa constat ca acest blog devine tribuna politica fara sa se declare.
Ponta si guvernul sau ce au facut ne-a prins bine.Cu totii am simtit ca a dus o politica sociala.Ca doream mai mult ,e alta poveste.Problema este ce facem cu aceasta autointitulata dreapta?Tare mi-e tama ca in situatia in care ajunge dreapta la putere avem parte de era Chiorului.Dreapta vrea dezvoltarea patronatului adica haiducia pe invers.Tineretul nostru inconstient,vrea dreapta.Tineretul nostru acuza batranii ca nu muncesc uitand ca de fapt acesti batranii cand erau tineri munceau mai mult decat ei azi.Tinerii spun despre batrani ca sunt inculti dar nu vor sa recunoasca ca azi sunt mai multi analfabeti tineri decat batrani.
Personal m-am pacalit odata votand Chiorul.Sper ca dupa, m-am copt la minte.