Un produs Blogger.

miercuri, februarie 17, 2016

Test pe care un copil il rezolva in câteva secunde

22 comments
Priveşte cu atenţie poza şi spune care este numărul locului de parcare pe care se află maşina. Te-ai apucat deja să faci calcule complicate şi să cauţi legături între cifrele înşirate acolo? Ei bine, mergi în direcţia greşită. 

22 de comentarii:

CEZAR spunea...

87..!!

CEZAR spunea...

Nu publica ..las sa se mai adune ....

Mirage 2000 spunea...

Numarul locului de parcare pe care se afla masina reprezinta procentul din baza de calcul a PM in care procent (pentru a nu lasa loc de interpretare) este inclusa CPS si OMM

Huhu Rezea spunea...

Miraje
7 ani vechime peste procentul de pensie propus de deputatul Mircovici.

Army Fan Club Eufrosina spunea...

Raspunsul este 87. Vizualizati din punctul de vedere al soferului!

Army Fan Club Eufrosina spunea...

Precis ca raspunsul Eufrosinei, daca va fi, ar putea fi in sensul: "va rup capu, firea-ti ai dreacu, Dle. H asta parcheaza neregulamentar, sa nu-i mai dam pensie.

tigri2 spunea...

"porcheria" asta circula pe net de asta vara.Chiar asa rau ai ajuns Huhu,nu mai ai material? Ia de aici:

CU PASI MICI SI SIGURI SPRE VICTORIA FINALA MULTUMIRI DOMNILOR SENATORI

Catre
Comisia pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala a Senatului
Domnule presedinte, Marius Lucian OBREJA,

Doamnelor si domnilor senatori,
Biroul Operativ Central al Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (S.C.M.D.) va transmite pe aceasta cale multumiri pentru analiza pertinenta si votul de respingere dat proiectului de lege pentru aprobarea OUG nr. 57/2015, o ordonanta de urgenta in care s-a strecurat neconstitutional, ca simplu articol (nr. 40), textul unei alte ordonante de 30 de articole, vizand anularea practic a prevederilor reparatorii ale Legii nr. 223/2015 a pensiilor militare de stat.
Avizul dvs. negativ din 15.02.2016 este cu atat mai important cu cat reprezentantii guvernului si ai ministerelor de resort fac presiuni pentru adoptarea ad litteram si, din nefericire, si unii lideri de ONG-uri militare si ai unor sindicate din politie accepta textul neconstitutionalei ordonante, cu mici modificari. Doar S.C.M.D., sindicatele UNIPOL si DIAMANTUL din politie, precum si zecile de ONG-uri ale rezervistilor care s-au asociat demersului nostru, la mitingurile din 28 decembrie 2015 si 24 ianuarie 2016, solicita parlamentarilor si Avocatului poporului, respingerea, pe motiv de neconstitutionalitate, a Art. 40 din OUG nr. 57/2015.
Fie ca plenul Senatului, comisiile si plenul Camerei Deputatilor sa transpuna in realitate verdictul dvs. prin vot negativ! Va atragem, totodata, respectuos, atentia si asupra criminalei OUG nr. 95/2014 care isi bate joc de Istoria romanilor, de militari si de revolutionari, a carei respingere o solicitam in egala masura.
In numele tuturor rezervistilor, care mai au curajul sa gandeasca si sa lupte pentru drepturile lor, ale natiunii si pentru Tara, va aducem respectuoase multumiri.

uber spunea...

87

tigri2 spunea...

Imaginea cu autoturismul este privita din fata nu din sensul privirii soferulu si de aceea numerele apar invers,daca era 34si 35,mai existau speculatii copilaresti? Astea sunt probleme pentru alde cezar si ciobanasii lui...va rog.

Ubuntu spunea...

Comentariul postacului "Mirage 2000" reprezinta un protest. "Suntem golani sau nu mai suntem", ne mai ocupam de problema pentru care exista acest sait sau devine ceva ca mazga ce ne invadeaza internetul? Raspunsul la intrebare este 87, dar aveam alte asteptari fata de acest sait.

Ubuntu spunea...

Comentariul postacului "Mirage 2000" reprezinta un protest. "Suntem golani sau nu mai suntem", ne mai ocupam de problema pentru care exista acest sait sau devine ceva ca mazga ce ne invadeaza internetul? Raspunsul la intrebare este 87, dar aveam alte pretentii fata de acest sait.

Mirage 2000 spunea...

HUHU-le atat, atat va fi si procentul din baza de calcul a PM cu CPS,OMM si spor de 7 ani de acasa pentru cativa doar.

A.Mărăşteanu spunea...

Este simplu. Numarul locului de parcare este 87. Logic, conducatorii auto vizioneaza numerotarea in ordine fireasca, pe cand in foto, imaginea este rasturnata.

Eufrosina Nedelci spunea...

deci da ca nu se mai nu. chiar daca rasp se este 36 ueu stiu ca nu mai este ca este.ca care nu se mai nu.Dle H. dle R. avem multe probleme sa ne care cum nu noi cu pensile nu cu parcarea.

brenda spunea...

numai prostii

Mirage 2000 spunea...

HUHU, atât, procent care include CPS,OMM si 7 ani de acasa, doar la unii!

Huhu Rezea spunea...

@Tigri
Ai un fix de acomenta p ultimul post, chiar daca te potrivesti ca nuca pe perete.
Este greu pentru Dogaru sa inteleaga ca Ordonanta nu este pe de-a-ntregul neconstitutionala.
Si i s-a spus de atâte ori. El nu doreste sa i se recalculeze pensia.

tigri2 spunea...

***cucuvaie ,fara suparare, daca tu esti cel cu adevarul absolut ,atunci de ce nu esti prea frecventabil,uite la R-26500,care este mult mai permisiv ,intelegator si accepta si parerile altora ,lumea scrie cu placere si are dever nu gluma cate 150 / zi numai la interventii pe blog pe cand la tine care te comporti ca o mimoza si admiti numai ce crezi tu ,ai cate 10 / zi ,vad ca si Cornel te-a cam parasit ,o sa ma retrag si eu...esti cam prea infumurat pentru pozitia ta.

Huhu Rezea spunea...

@tigri
Vezi ca daca mai cârâi ca... ciorile pe fostele silozuri din Baragan, ramâi complet pe dinafara. Iti tai vederea pe blog.

Ubuntu spunea...

Domnule Tigri2, referitor la numarul de postari/zi, va rog sa fiti de acord ca numarul nu substituie calitatea. Si aici cei care vor, posteaza cu placere, nici aici calitatea postarilor nu exceleaza (cu exceptia unor postaci consacrati, care chiar sunt "cu toate tiglele pe casa"), acest lucru se intampla pe toate blogurile. Ce s-ar intampla daca acest blog nu ne-ar mai fi accesibil? Ce s-ar intampla daca nu am mai avea nici o platforma in care sa ne refulam necazurile noastre de pensionari militari?
Domnule Huhurez, lasati si pe cei care nu sunt obisnuiti cu exprimarea libera sa se manifeste asa cum cred ei de cuviinta, moderati derapajele, dar lasati oamenii care se exprima "regulamentar" (cuviincios) sa-si spuna parerile.

dan spunea...

a cui este masina? are girofar? face parte din vreo coloana? astea erau intrebarile care trebuiau puse:)

emillian123 spunea...

100..!