Un produs Blogger.

miercuri, martie 23, 2016

Priviti mutrele teroristilor de pe aeroportul din Bruxelles. Sfaturi SRI

23 comments
Sunt surprinsi de camerele de supraveghere, impingând  carucioare cu geamantane purtatoare de exploziv, potrivit politiei belgiene.
Cei 2 tineri "frumosi" , in geci negre, au pierit in atacul terorist de tip kamikaze, iar cel de-al treilea, in geaca deschisa la culoare,  este cautat de politie, scapand cu viata, cel mai probabil, datorita ratarii detonarii incarcaturii explozive.
O asemenea imagine ar fi trezit suspiciuni pe un aeroport din Romania, Ungaria, Polonia, Ucraina sau alte tari est-europene, nu si in orasele multiculturale din Europa de Vest.
"Limbajul" trupurilor celor trei teroristi  va constitui obiect de studiu pentru politiile din intreaga lume, pentru viitoarele actiuni de prevenire a atacurilor teroriste in locuri aglomerate.

Serviciul Român de Informaţii îi sfătuieşte pe cei care au planificate deplasări cu avionul să anunţe orice amănunt suspect personalului de securitate din aeroport.
'Pasagerii care au planificate zboruri sunt sfătuiţi: să anunţe de îndată orice amănunt suspect personalului de securitate din aeroport; să nu accepte să transporte sau să supravegheze bagaje care nu le aparţin; să nu îşi lase bagajele nesupravegheate; să fie calmi şi să urmeze instrucţiunile personalului de securitate, în cazul unor incidente', se arată pe pagina de Facebook a SRI.
De asemenea, SRI prezintă un 'Ghid de autoprotecţie' ce conţine mai multe capitole: 'Ghid practic de protecţie a informaţiilor clasificate', 'Sfaturi şi bune practici pentru o navigare sigură pe Internet', 'Cum poţi semnala un posibil risc terorist', 'Când şi cum să te protejezi de acţiunea unor servicii secrete străine', 'Ghidul practic privind colectarea, transportul, distribuirea şi protecţia corespondenţei clasificate'.
În respectivul ghid se menţionează că, în cazul în care o persoană are suspiciuni cu privire la un posibil risc terorist, poate apela linia telefonică gratuită TELVERDE: 0800800100. 
- See more at: http://www.dcnews.ro/ce-sfaturi-da-sri-dupa-atentatul-din-belgia_500847.html#sthash.f9KDWR4x.dpuf

23 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Acesti trei idioti criminali par mai degraba mutilatorii de pensii militare din Romanistanul mioritic-carpatin! Priviti ce muie de elaborat OuG 57 au, dupa ce o noapte s-au masturbat in grup si au practicat sexul cu papusile gonflabile, tipic pentru cei care intocmesc Art.40 la OuG 57! Spitalul nr 9, Alexandru Obregia, s-ar mandri cu asemenea pacienti sa-i tina legati fedeles si injectati masiv cu plegomazin in pavilionul alcoolicilor anonimi, bine pazit si unde se practica terapia in grup! D-alde astia pot fi eradicati doar la urnele de vot, cu parul sau pusi sa munceasca la salubritate in gropile de gunoi, la fel ca si caracterul lor infect si criminal!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Al trei-lea cyborg tehnoretardat a ramas in viata sa continuie praduirea pensiilor militare, intrucat, daca va uitati bine si atent, este dotat cu sortuleţ pe cuculeţ si are la gat colanul masonico-sorosist, deci nu e arab terorist, ci doar razuitor de pensii militare cu scula pipernicita din dotare ce-i atarna-n-tre chicioare, adicatelea o trihirica sMotocita! Militarii sunt rugati, alaturi de politisti si agentii secreti, sa-l urmareasca pe la ghenele de gunoi, closete sau morgile de spital pe unde se ascunde, si cand l-or prinde sa-i dea o mama de sMotoceala, paruiala si cafteala, si batut in cap cu muchia de la OuG 57 pana ce-o vedea stelele si gradele de pe epoletii cadrelor militare pentru care-si merita pensiile militare din dotare, dupa care sa-l expuna la peleul gol la Muzeul Antipa pentru a fi stuchit de vizitatori, fiind o reminiscenta a epocilor salbatice timpurii ale epocii de piatra!

Unknown spunea...

Eu sper din tot sufletul ca pe teritoriul Romaniei sa nu se intample astfel de atrocitati. Oricat de blamate ar fi "serviciile" romane eu am incredere in ele. Nu uitati ca inainte de 89 alaturi de Mosad, de KGB noi am fost recunoscuti pentru profesionalismul nostru. Sper sa se fi pastrat modul de operare cu agenturile si ca toti lucratorii sa-si faca treaba. Lucratorii nu au nicio vina ca s-a politizat totul, imi pun speranta ca in aceasta problema toti sunt romani si vor uita de interesele lor meschine. In astfel de momente suntem cu totii romani, nu PNL, nu PSD, nu UNPR, etc. Fereasca-ne Dumnezeu de tot ce este rau. DOAMNE OCROTESTE-I PE ROMANI.

Trofin spunea...

Ca un moment de respiro pana ce vor incepe dezbateri furtunoase pe tema PMS va recomand sa cititi ( studiati chiar ) articolul :

Epistola sfântului ambasador Klemm către români

http://adrianseverin.com/epistola-sfantului-ambasador-klemm-catre-romani/

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

In Şparlamentul Romanistanului s-a descoperit un pachet capcana suspect in aceasta dimineata! La interventia trupelor de guerila, cam lenoasă din pricina neactualizarii soldelor de cersetori si milogi cu mana intinsa la banii statului, pachetul a fost desfacut in siguranta maxima, fiind descoperita o boambă periculoasă dintr-o măligă de neam prost uitată de un tehnoretardat sMotocit, avand un focos deosebit de periculos dintr-o ceapa verde de Buzau si o bucata de săpun (slană)! Fermierii protestanti, care au patruns fraudulos si cu forta in Şparlament, au navalit infometati asupra mascatilor, atacandu+i furibund sa le smulga mmăliga buclucasa pentru a-si astampara foametea de care sufera de la inceperea acestor proteste! Situatia este foarte grava, pentru ca obiectul muncii fiind unicat si propus pentru Muzeul satului paraginit din Romanistan, se risca sa ne pierdem originile latino-dacice de mamaligari si neamuri proaste ale Ieuropei! Situatia fiind tensionata la 380 de V, sa apelat la pensionarii militari transmisionisti sa detensioneze aceasta stare de vreme in schimbare, si care dauneza grav psihicului acestor manifestanti, drept pentru care iar s-a apelat la rezervistii militari meteorologi, medici, etc si amd, dar si de la cei specializati in zoo pentru a le arata pisica si sa-i sperie de moarte! Se scandeaza la aceasta ora: ,,Nu vrem bani, nu vrem valuta, Doamna 2 lei vrem sa ne...Doamne, ajuta!''

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

La Şparlament se duc lupte greco-catolice, pe viata si pe moarte, intre mulgatorii de ugere si mulgatorii de pensii si salarii, din cand in cand cate unii din taberele antagoniste procedand si la mulgerea sanilor din Şparlament, grevista foamei fiind lasata aprope stearpa, chiar si de idei! Acum vor sa ajunga la guvernanti, sa-i mulga cosurile de pe muian, dar şi cei doi lei din dotare, blondei şprinţare care habar n-are de atributiunile din dotare! Diseara sunt asteptati porcarii, gainarii si ingrijitorii de alte lighioane din dotare, militaurii lasandu-se rugati sau mituiti cu a 13 a pensie pentru inmormantare! Succesuri, camarazi, si nu plecati la lupta fara gamela full cu ce ce-oti dori sa va intareasca moralul cazut in luptele grele cu OuG 57! Daţi-i tare, fără buleală, până la victoria finală!

iceparu spunea...

Belgienii suporta greselile inaintasilor lor.Belgienii,francezii si altii daca nu dezintegreaza ghetourile vor mai avea asemenea evenimente. Aproape ca-mi doresc sa avem securitatea regimului Ceausescu.La naiba cu democratia.

Anonim spunea...

@corneliu
fara suparare:
ti-a spus cineva ca esti plictisitor si limitat? Daca nu, iti spun eu:
poate altii nu au curaj pt ca ai "gura spurcata"
PS si deasemeni nu inteleg cum faci postarile:.....te vaiti de 2-3 ori ca mori de foame dupa care te lauzi ce mancaruri fine si scumpe faci tu.....concubina nu mai e sotie,sotia a devenit concubina,soros te culca soros te trezeste,masonii te pupa si tot masonii te f*t.
Ce e in capul tau?????
PS nu ma astept sa intelegi ca nu poti.As fi vrut sa-ti spun ca ai in cap o varza de brussels dar tinand cont de circumstante ma abtin.oricum esti varza si poti continua cu ce reclamatii vrei si unde vrei,e dreptul tau sa te plictisesti dar sa nu-i lasi pe altii sa traiasca.La papa de la roma ai incercat? Ia vezi ca poate iti "iese pasienta"
De procesomani sunt satul:
@ corneliu
stii ca in america un oarecare l-a dat in judecata pe Dumnezeu?...e perfect real! dementi gasesti pe toate drumurile

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Atentie, militari! Tineti de şase, pentru ca teroristii au furat cateva idei de la tehnoretardati, care sunt de 100 de ori mai explozive decat TNT-ul traditional, mioritic-carpatin, sau trotilul gumos, C-12, pentru demolat idioti cu aceste idei demolatoare, intrucat au in continutul lor nitroglicerina de razuit pensii si salarii, cat si alte drepturi constitutionale! Nu stati in preajma chiolhanurilor si locurilor lor de agrement sa nu va sară caşcheturile de pe tărtacuţe in aer, neutralizarea acestora facandu-se cu strada, laptarii si laptaresele, vacarii, porcarii, gainarii si sifonarii; militarimea urmand sa aplice lovitura de gratie nimicitoare cu OuG 57, muchia Art 40 direct peste mestecatoare! Şase!

Anonim spunea...

@@miercuri, 23 martie 2016, 12:18:00 EET
iceparu spunea..

exact la asta ma gandesc si eu...colonii peste colonii/spoliere si iar spoliere/forta de munca exploatata si needucata in tari de "adoptie" pt ca altii/rezidentii sa duca o viata imbelsugata.....etc
iata ca a aparut reversul monedei.Oare este o necesitate istorica sau doar un accident?
A nu se intelege ca dau dreptate teroristilor.Imi trebuie doar un akm si 4 incarcatoare(unitate de foc) si le voi raspunde:"ochi pentru ochi"....fara politeturi inutile si fara pierdere de timp....gloante si PUNCT

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Don Corleone, esti total dus in derizoriu! Tu gandesti pentru tehnoretardati si in apararea acestora, bag seama bine! Crezi ca daca astia ma batjocoresc cu o pensie de maturator, desi am studii si scoli, chiar daca am avut ghinionul sa ma accidentez la munca in Armata, sau sunt chiar singur pe lume si nu ma juta nimeni in situatia in care ma aflu!? Nu-mi purta grija, ca am eu grija de mine si sotia care zilnic face tensiunea 20-22 si luni iar o internez, dar daca am o situatie foarte grea asta nu inseamna sa ma resemnez sau sa nu-i atac pe cei care ma fura la drepturi! Ai grija de pensia ta frumoasa si lupta in continuare sa ti-o faci mai obeza, daca nu-ti ajunge, ca e treaba mea cum si cu ce lupt sa-mi exprim revolta si dezamagirea pe clasa politica idioata sau imporiva tehnoretardatilor masonisti si sorositi care i-au atacat pe camarazii mei nebasisti si neliberali, cam cum esti tu dupa opinii! Comuteaza butonul de pe telecomanda daca nu-ti plac, aici e un blog de critica la adresa guvernantilor tradatori fata de interesele comune ale militarilor si politistilor, iar daca ai fost politist si te avantajeaza pensia, uite ca pe militari i-au razuit bine tehnoretardatii cu OuG7, drept pentru care voi tace cand se vor indrepta lucrurile spre bine in favoarea militarilor, nu numai ale unor politisti! E clar? De ce nu te angajezi bagator de seama la Aeroport, daca esti asa de vigilent cu altii, ar fi nevoie de tine sa descoperi teroristii transati si bagati la geamantane, in loc de bomboase fumegacioase! Pe Elitta te vad ca te dezvolti ca un pitt bull impotriva tuturor, cu mine n-ai avea nici o sansa daca te-as lua in baloane de cateva ori, dar pun inainte respectul colegial si camaraderesc, sa nu ajung in situatia ta de a declara ca nu-ti suporti un coleg pentru opinii... Esti cumva indrituit sa emiti judecati de valoare din sitiatia de coordonator de moralitate publica? Eu am statut de formator de opinii, ca ziarist, deocamdata, dar tare ma tem de ageamiii care se pretind ceea ce nu le permite statutul si morala din societate!

Anonim spunea...

Putin a declarat:
E treaba teroristilor daca vor sa ajunga la Dumnezeu.Treaba mea e sa ii trimit la el.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Don Corleone, pe Dumnezeu l-a dat in judecata un infractor oltean, din Craiova, ca s-a rugat sa nu-l bage la parnaie si nu i-a indeplinit dorinta, dupa ce i-a facut lui Dumnezeu o rugaminte in scris intr-o camera de hotel, aopoi s-a predat autoritatilor pentru arestare si judecare, umand apoi ghinionul; Un american a facut o declaratie publica, dupa care a facut un act notarial ca nu exista Dumnezeu, acesta fiind un miliardar batran, si dupa ce i-a murit sora de cancer...Acum a crapat si el de cateva luni, cam pe la inceputul acestui an...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Don Corleone, pentru ca n-ai pus in viata ta mana pe-o cratita, ti se pare ca ce fac eu e scump! Fasolea e scumpa? Racitura e scumpa? Eu, daca-mi dai pe mana o camara saraca, iti fac o haleala din ce rsturi gasesc pe rafturile ei de dai cu caciula de pamant, pentru ca sunt cult, inteligent, informat, pregatit si imaginativ din toate punctele de vedere! Da-mi pe mana cea mai apriga femeie, pentru o noapte, si va pleca de la mine in pasi de dans de balerina, mltumita, visatoare, fericita si calma! Eu muncesc mai intai cu inima si cu sufletul, apoi fizic in toate si in orice! Creierul doar imi produce acele informatii strict necesare pentru a ajunge in scurt timp pe culmile succesului! Lucrez dupa pricipiul universal stiut ,,Dati-mi un punct de sprijin ca sa rastorn Pamantul,'' emitentul medieval tinand cont de logica, si nu de proportii!

Unknown spunea...

GATA! Stiu de ce la noi nu se va-ntampla ce s-a intamplat in Belgia. Ce Isis, ce Al-Qaeda, pai noi avem teroristii nostri. Astia au terorizat o intreaga tara de 22 milioane in cateva luni. Pai daca exportam una bucata guvern Boc si una bucata guvern Ciolos, astia rezolva toata treaba murdara a islamistilor radicali.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Dupa cate vad eu, sustinatorii OuG57 au inceput sa intre in convulsii epileptice! Le e teama de consecintele protestelor noastre la adresa strambaciunilor cuprinse in aceasta idiotenie impotriva naturii, dar si ale drepturilor rezervistilor, ca altfel, qui prodest, ca noi am da cu ea de pamant de-ar fata cai verzi pe pereti si ar lua-o toti dracii din...glume! E perfect real cu sustinerea acestei idiotenii care l-a suparat pana si pe Dumnezeu: ,,Dementi gasesti pe toate drumurile!''

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Si pentru ca afara e frig si ploua, meritati sa va postez cateva versuri bacoviene, potrivite varstelor ,,fragede'' pe care le aveti ca adolescenti pensionari. Un om cult mai trebuie sa si diversifice continutul acestor pustari, altfel riscam sa cadem in desuetudine si sa-i suparam pe fanii basisti-tehnoretardati:
................................................................
,,In orasul in care ploua de trei ori pe saptamana,
Cetatenii, pe trotuare, merg in cadenta picaturilor de ploaie...

Si in orasul in care ploua de trei ori pe saptamana,
Un batran si o batrana, doua jucarii stricate, merg tinandu-se de mana''...

Trofin spunea...

Cred ca pauza s-a terminat.
S-a publicat pe siteul CPS Ordinul ministrului apararii nationale nr. M25 /2016 privind aprobarea procedurilor de recalculare a PMS. Cred ca are foarte putine modificari fata de proiect. Pensionarilor de la art. 109 din Legea 223/2015 nu le ofera nicio bucurie.

Iulian Mareș spunea...

Corneliu,
Chiar ma intrebam cand iti vine randul?
Nu citi suburbanul iesit din cotetzul galinaceelor! .... este pe baza de COOH!....mult si des!
Mediocrii jignesc mereu! ...si cand respira!

tigri2 spunea...

Bataia de joc si umilirea continua,de ce nu s-a prevazut comunicarea fiecarui pensionar a situatiei actualizate a soldelor pe ultimii cinci ani pentru ca noi sa facem cereri in cunostinta de cauza.Sunt rai si dusmanosi.

Alex Ionut spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iuliane, stii ce greu mi-e sa cobor, uneori, atat de jos sa raspund laturilor? Norocul meu ca uit repede rautatile, iar pe emitenti ii alatur acelora de care sa-mi fie mila pentru saracia lor intelectuala si morala. Noi, mergem impetuos mai departe, pentru ca viata ne este atat de lunga si frumoasa, neavand grija altora....

Iulian Mareș spunea...

Corneliu,
Ba sa nu îi ierti si sa-i taxezi pe asa zisii moralisti antisistem!
Niste decimati de COOH, clantai acum, caci toata viata au fost doar serbi!
Ei isi neaga toti fostii sefi, toti, dar absolut toti au fost niste prosti parveniti, ei, doar ei munceau si le baunea mintea, dar au fost lipsiti de noroc, ca vadanele grase de barbati in pat!
Niste farisei, carora trebuie sa le spui in fata cine au fost si sunt!
Adica, 14 din carti!.....