Un produs Blogger.

luni, aprilie 11, 2016

Protestul unei asociatii a rezervistilor mai putin cunoscute

17 comments
2014-REZERVA MILITARĂ NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI DUPĂ 10 ANI ÎN CIOR - NATO, REPERE ŞI MODELE



17 comentarii:

micutzul spunea...

Cu respect sunt perfect de acord cu cele expuse. Sunt de parere ca intreaga conducere a MApN cat si a Casei de pensii trebuie sa demisioneze. Acestia nu mai prezinta incredere nici pentru activi nici pentru rezervisti in cazul unei agresiuni sau a vreunei CALAMiTATI. Un sef militar care solicita anularea unor drepturi ale subordonatilor trebuie sa dispara . Devine periculos pentru indeplinirea eventualelor misiuni si pentru integritatea fizica si morala a subordonatilor.
Solicit sefului SMG sa ia urgent pozitie fata de interesele militarilor activi , in rezerva si a celor ce cu onoare se afla in retragere.

Nasul spunea...

Seful SMG afe o singura ''pozitie'' in fata politicienilor .Pozitia capra.

ifrim spunea...

Prigoana impotriva militarilor are si o latura buna! SNApOP nu face politica dar politicul hotaraste gradul de umplere a frigiderului nostru.Deci anul acesta votam in perfecta cunostinta de cauza, constienti fiind ca urmatorii 4 ani nu mai avem nici o parghie asupra lor. Remuscarile tardive nu se pun!

brenda spunea...

azi vad ca la comisiapentru administratie publica ,pe ordinea de zi ,la primul punct ,este recut PLx82 . este acolo si comisia de aparare , sedinta incepe la 10 si 30 min /sa vedem ce mai iese si de aici , daca nu fug iarasi de la dezbateri cei de la aparare ,asa cum au facut data trecuta ,in urma ravasului primit de la MOTOC etcdeci comisia pentru administratie publica si amenajare teritoriu

Huhu Rezea spunea...

Dura si directa reactia acestei asociatii.
Pacat ca pana in prezent s-a mentinut in sferele rarefiate ale realitatilor rezervistilor. Nu a intervenit in bataliile pentru drepturi care s-au purtat in ultimii cinci ani.
Ce bine ar fi daca si domnii Toba si Hellvig ar primii astfel de reactii peste nas de la asociatiile de rezervisti din MAI si SRI.

Unknown spunea...

Oameni ce fac dovada cunoasterii domeniului de activitate, atat in tara, cat si in structurile euroatlantice. Felicitari pentru demersul facut.

Unknown spunea...

De acord in totalitate cu protestul asociatiei insa nu vad ce cauta Stanculescu acolo. De capul lui sa fie.

calin spunea...

AORR este infiintata in 2004. Membra CIOR, nu si-a permis sa joace precum un sindicat. Au destule initiative dar s-au pastrat in zona "oficiala". Daca cititi cu atentie scrisorile, concluzia e ca acestea au aparut la presiunea membrilor. Si mai e un aspect, de data asta foarte serios. Noi, ma rog, unii, am criticat lipsa de reactie a sefului armatei. Cititi art.2 din Statutul acestei organizatii....

Unknown spunea...

Minerii astia in produc mai multa suferinta cat salariile si pensiile la un loc

Flamand si goi, far-adapost,
Mi-ai pus pe umeri cat ai vrut,
Si m-ai scuipat si m-ai batut
Si cane eu ti-am fost!
Ciocoi pribeag, adus de vant,
De ai cu iadul legamant
Sa-ti fim toti cani, loveste-n noi!
Rabdam poveri, rabdam nevoi
Si ham de cai, si jug de boi;
Dar vrem pamant!


Sa nu dea Dumnezeu cel sfant
Sa vrem noi sange, nu pamant!
Cand nu vom mai putea rabda,
Cand foamea ne va rascula,
Hristosi sa fiti, nu veti scapa
Nici in mormant!

Unknown spunea...

Interesanta si corecta opinia acestei ASOCIATII,de acord cu demersul lor,sa vedem si pozitia navetistului de la SIBIU.Ma surprinde lipsa totala de reactie a activilor din toate structurile militare,oare chiar nu-i intereseaza aceasta intreaga bataie de joc privind pensiile militare sau nu mai vor pensii,asigurandu-si batranetele cu economiile facute in timpul carierei.

Alin P spunea...

Am mai spus-o pe acest site. Ar fi interesant să aflăm din ce partide fac parte cei care sunt împotriva noastră. Reprezentanții noștri la ședințele comisiilor ar trebui să aibă în vedere acest lucru și să ne informeze...cumva. La alegerile ce vor urma trebuie să fim atenți cu cine vom vota...

Alin P spunea...

Nu ne spune nimeni ce s-a întâmplat azi la comisia pentru administrație? (evident pentru Plx 82/2016).....

Huhu Rezea spunea...

@Alin
Foarte putin conteaza ce se intampla cu avizul Comisiei pentru administratie.
Grav este ca niciuna din comisiile raportoare nu a mai inclus ordonanta pe ordinea de zi de saptamâna asta, dupa ce si-au retras participarea de la programata sedinta comuna din data de 05 aprilie.
Este semn ca ordonanta a fost trecuta pe linia de asteptare pâna la noi indicatii.

Alin P spunea...

Mrs.H....mă gândeam că s-a băgat cineva în seamă pe acolo...gen comisiile raportoare.

Unknown spunea...

Pe ei nu-i intereseaza acum.Cunosc cativa care au iesit cu 01.01.2016 si care nu prea le convine.In schimb cand au fost in activitate nu au facut nimic pentru noi carw am iesit mai devreme ca acestia Asa o sa le vina si celor, care acum,in activitate fiind,ii doare undeva.Macar cei care mai au cativa ani pana la pensie sa le pese!

brenda spunea...

da , se pare ca CIOLOSI se razbuna .prin acesra hotarare pe care ar vrea sa o aplice, de asta cred ca se tot amana si cu oug 57, mai ales ca cei ce ies acum la pensie li se aplica 65 . ,asa ca au primit ,probabil, ordin sa o tot amane , ca aceia care vor primii decizii de pensie sa nu poata cere reca;cularea pe 80 , sa le fie de cap , totusi trebuie sa se faca presiuni

brenda spunea...

si care indicatii ,adica cum parlamentarii fac legi si rezolva problemele cu indicatii , nu cum scrie la legem atunci unde vom alunge , vad ca dl COARNA tace , tace , era asa de convins ca li s-au aprobat amendamentele , camera de munca e in asteptare , ce vasteptare , deci asa o sa fie , o sa o amane pana la toamna .sant niste nenorociti si astia din comisii.Aseara la antena 3 esra dl de la comisia de aparare , nu a scos o voeba , deci atentie la vot