Un produs Blogger.

duminică, aprilie 24, 2016

Romania in imagini fantastice

41 comments

Potrivit lui Laurenţiu Bălăceanu, cel care a postat filmuletul pe internet, filmările au durat nouă luni şi au fost realizate, spune acesta, pentru a promova România ca destinaţie turistică.
- See more at: http://www.dcnews.ro/frumusetile-romaniei-prezentate-intr-o-superba-filmare-aeriana_503748.html#sthash.nBozhQp2.dpuf

41 de comentarii:

brenda spunea...

tara piere si baba se piaptana , zau asa , e intersant , vad ca vreti sa nr abateti de la subiectul cu oug 57 , ce sa facem asta e , astia se cearta pe putere si noi stam cu gura cascata la ei , degeaba e frumoasa romania , da e frumoasa pentru unii nu pentru toti , stiti bine asta.DLE h ar zice sa venim la oile noastre.CUM aflam ce vor sa faca astia cu acel art 40

Unknown spunea...

Tara noastra a fost din totdeauna vanata de toate liftele straine.De ce?Datorita faptului ca,avem pamant manos(granarul Europei),bogatii nebanuite si nu in ultimul rand zona strategica in care ne aflam.Avem cei mai frumosi copii,cele mai frumoase femei din lume,dar,si mai multi tradatori pe cap de locuitor.Nu, domnilor,tara noastra nu este o colonie si nu va deveni colonia cuiva vreodata!Cei ce vor raul acestei tari frumoase se vor spulbera ca praful luat de vanturile vremii.Aceasta tara a fost ocupata dar nu transformata in pasalac turcesc niciodata.Poporul roman a avut puterea sa renasca din propria lui cenuse,iar tradatorii de neam vor fi aruncati la lada de gunoi a istoriei.Se incearca distrugerea armatei romane.Niciodata!Ne vor face sa suferim,asta da,se observa acest lucru,dar nu o vor ditruge.Onor armiei romane!

Unknown spunea...

Imaginile astea poate mai trezesc patriotismul in noi, poate ne rascolesc si la un moment dat vom pune piciorul in prag. ROMANIA TREZESTE-TE!! Este bine sa mai vedem si sa mai dicutam si altceva. Cat putem sa o tinem langa si cu OUG 57, ca mi s-a acrit.

Unknown spunea...

Intr-adevar foarte frumoase zone si peisaje pitoresti cum putine tari se pot lauda.Pe majoritatea dintre ele le am vizitat.ROMANIA are foarte multe locuri mirifice date de DUMNEZEU blindului si ospitalierului popor roman.Avem 33%campie,33%deal si 33% munte,unde mai gasesti asa ceva,dar avem si multe javre gen Macovei,Udrea,Videanu,Blaga,Boc,Berceanu,Anastase,Blejnar,Duta si multi, multi alti hoti care au jefuit si tradat acest oropsit popor.In fruntea acestor lichele se afla si s-a aflat mereu,hotul hotilor,penalul penalilor-TRAIAN BASESCU zis si BASALAUL-JAVRA ORDINARA,care a fost ales presedinte cu cinci milioane de voturi iar cand sapte milioane cinci sute i-au cerut prin vot sa plece a bagat capul in pamant ca strutul, marele hahaila,acum propovadueste din nou pe televiziuni ce este bine pentru acest popor.Nu putem sa-i raspundem decat-MARS AFARA(ACASA)JAVRA ORDINARA cu toata familia ta de penali.Se strange latul si sper sa nu mai dureze mult pana o sa il vedem la PUSCARIE pe acest nenorocit.

karadeniz spunea...

@ brenda
Cam 170 de mii de pensionari militari nu înseamnă chiar țara și nici ăștia nu pier ci doar speră la ceva mai mult. Cum nu se implică iar când o fac o fac dezorganizat rezultatele vor fi pe măsură.
Referitor la soarta art. 40 vom afla probabil ceva prin mai, dar până se vor apuca de recalculat și până vor trimite deciziile mai e loc de 2-3 ordonanțe.

iceparu spunea...

Mai am un singur dor,sa-l vad pe chior cu "bratari" la maini.O mai fi celula pregatita de baieti.

Nasul spunea...

Basescu cia si Ilici kgb nu vor face niciodata puscarie .Atat

instalatoru spunea...

Aşa, ca o revenire la subiectul real al preocupărilor majorităţii postacilor, ştie cineva ceva de celebrul soft (program de calcul) prin care se actualizează soldele pentru stabilirea bazei de calcul al micuţei atenţii numită frumos pensie militară? Dacă da, postaţi cu încredere, să mai ştim cum stăm! Cu mulţumiri şi sănătate!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Azi am fost numit responsabil la departamentul de comunicare la un partid! Nou, nout! Adicatelea partidul. Eu le-am zis: Repuneti ziarul meu drag pe picioare si va arat eu comunicari cu sangerande sagetari, nu functia asta de lingau de partid livid si invalid, doar cu functia si cu urlatul la stele paralele! Pai, eu sunt clonat ca un ciobanesc turbat, cu aptitudini de muscare si latrare, nu de sedentare la partide prin sertare! Am fost mucles cateva zile, ca un om pierdut in tavalite asternuturi de iubire, ca am tridat treierand si patruped alergand dupa semnaturi exceland in latraturi pentru cateva semnaturi jegoase cu angoase!
Sunt secretos si cam...atat, dar nu si jegos! Ma bag si intr-o hazna pentru cauza mea, dar si pentru ca dumneata ai dreptate ca la pensiile militare sa ni se faca parte dupa legalitate de constitutionalitate! Tot Onestiul mi-au cerut sa scriu pamflete acidulate impotriva partidelor avortate, precum spre aventurierii libertini si cretini! Si-am s-o fac si fara bani, firea-ti ai dracului de golani care m-ati retezat la pensioara de n-am o para choara! Bine v-am regasit, prieteni cu kaki nadragi si doamnele mele dragi! Domnule Huhurez, mi-ati descoperit furtul din pensie si va multumesc in mod dumnezeiesc! Sufar...Cumplit sufar, mai ales ca ei ma aburesc! Dar va veni vremea umflata ca acordeonul ca si ei sa-mi abureasca si mie microfonul!He, he, doar colaborez la un post de radio fm! Sanki, cu aburitul ca in umezeala nu se aprinde kibritul! De Pasti, jmielul lu'ţaţa suge ţâţa! Să moară mama sub moară daca nu-i aşa! Eu vorbesc in parabole cand de foame mananc barabule,iar ei mananca si sug banane, file-ar viaţa a dreaku de panarame!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Moare blogu' daca mor si eu! Alo, miscati in front, nu va lasati infranti! Napoleon, in Rusia, a dat de dracu', dar a avut ,,lifiţerii'' care l-au scos din cacat! Au stat iarna la minus 20 de grade pana la brau in apa cu sloiuri si au ridicat un pod in Rusia ca sa treaca trupele in retragere! Au scapat neprinsi, chiar daca au murit 100.000 de luptatori! Din 150.000 au scapat in jur de 30.000 din acea grea iarna a unei Moscove ocupata doar din mandria de a astepta capitularea Tarului, ceea ce nu s-a intamplat!Vre-o 20.000 au tradat si au cerut azil politic din pozitia de prizonieri in siberia...Noi stam pe uscat si latram de dupa perdele cu timiditatea domnisoarelor de pension! Ne e greu sa fim NAPOLEON? Unde-i acel cap al nostru sa-si asume mandria acestui nume glorios in numele tuturor? Bai, ma lasati cu trogloditii de pe sticla TV care vorbesc in numele Armatei din pozitia sexuala 26.500?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Romania in imagini fantastice inseamna pictura naiva a taranilor romani, cimitirul vesel ardelean, casele de paianta, gardurile de nuiele impletite si portile sculptate, camerele cu lazile se zestre, costumele populare, brandul iei romanesti, Maria Tanase si mostenirea liniei melodice, pirostiile, potcovariile, rotariile, horele, doinele, plaiurile pline de capite de fan, stanele din creierii muntilor, obiceiurile si traditiile din sarbatorile de iarna si Pasti, painea copta-n ţăst, Calusarii, fluierul, naiul, ţitera, vioara cu goarna, hora, braul, batuta, plozii crescuti si leganati in covata, preotii barbosi si plini de evlavie din catunele izolate, manastirile seculare, albastrul de Voronet, sarutul pe furis de la tara, poale-n brau si pasca, raciturile, sarmalele, ciorba de burta si de ciocanele pe care eu le fac la perfectiune, palinca, salamurile de la Greci, Tulcea, cascaveaua de Prahova, carnatii de Plescoi, covrigii de Buzau, si alte milioane de minuni, precum pamfletele mele mizerabile! Iac-asa! Nea' Ifrime, multumesc pentru aprecierile dintr-un alt blog! Fereasca Dumnezeu sa innebunesc, intr-o zi, si sa le zic eu mai multe! Bine ca @ onor Huhurez are controlul,asupra mea! Cand scap caii ma taxeaza, dar va asigur ca lupt cu mine sa nu-l supar! Ca atare, si excluderile de la postari nu depasesc cel mult doua! Sa mor eu daca mint! Apropo, pentru toti: Este exclus total ca eu sa gresesc diacriticile din cauza ca as fi analfabet sau ca as fi agramat! Scriu foarte repede la tastatura si nu am rabdare sa recitesc si sa ma corectez dupa ce scriu! Imi repugna acest ritual pe care-l folosesc la redactarea articolelor de la ziar! Ce scriu, e bun scris si, la revedere, taica, si noroc! Dau ok si asa se duce! Sa ma corectez eu pentru porcarii jegosi de politicieni? Cu cat mai stramb, cu atat se confirma justetea afirmatiilor mele! Pentru strambi, scriu stramb! Uitam: Bine v-am regasit, doamnelor de pe aces blog! Mi-era dor de Dv!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Uitate-n ochii mei cum lacrimile joaca-n ei! De ce m-ai furat, Armata, din pensie? Chiar nu ti-e mila de mine ca ma tarai prin viata sa supravietuiesc?
Azi, cersind semnaturi pentru alesul meu, pentru un fost coleg de la ziar, ca sa ajunga primar, dar foarte mandru de milogeala mea, am dat de un alt milog cu mana intinsa caruia i-am dat 1 leu si o tigara, chiar daca m-am lasat de fumat dar, uneori mai iau la bucata cate 2-3 tigari sa ma calmez cand cate un idiot ma contrazice in argumente...( de ce sa sa-mi mai motivezi pacatul?)Am ramas surprins cand mi-a zis pe nume si m-a intrebat de ce nu mai apare ziarul, el de fapt fiind un mare admirator al meu. Abia atunci am realizat ca era un cunoscut din vedere, de multa vreme, un fost absolvent al unei facultati de inginerie, cu media maxima de 10, candva citindu-mi toate poeziile ce i le-am dat cu incredere si mi le-a inapoiat la timp, acum 20 de ani, nesitind atunci situatia lui, ci doar existenta acelei diplome de 10, lasata ca o garantie, care nu are nici un fel de defect decat ca este bolnav de parazitism social, adica e o boala de comoditate, el fiind in continuare un mare cititor de carti, un erudit si filozof care nu plictiseste, dar traind in desertaciune, din mila publica si asa vazand el lumea...Un ciudat foarte cinsit, chiar curat igienic, corect si nederanjand societatea decat prin atitudine...Eram eu, cersetorul de semnaturi, fost mlitar inselat de Armata, si el, cersetorul obiectului de supravietuire...doi jalnici! Ploua, flecaream, fumam si chiar admiram frumoasele doamne care ne treceau prin fata...Iubesc fmeia pamâna la lacrimi, indiferent cine-i ea, si o respect, sarutadu-i cu repect talpile pentru virtutea de a fi capabila de a fi mama...Ploua, eram ud ca un porc vesel, si imi era drag ca sunt liber, cu un derbedeu intelectual la flecareala, fumam cu placere si eram fericit ca simteam o libertate, chiar daca era falsa...PLOAIA DANSA SI EU STATEAM IN ACEST IURES AL DANSULUI AMETITOR CARE-MI DAEA FIORI SI PLACERI DE OM LIBER...De ce nu mi-am facut un selfie cu el? Meritam! Am fumat cu el la un semafor si am flecarit! Si-a scos buletinul si mi-a acordat, ca cersetor, semnatura ca unui coleg cersetor...Dar pentru ca ma elogia ostentativ, am aruncat tigara si am plecat la cersit de semnaturi ca sa-i las lui loc de cersit bani...Mi-era ciuda ca el era mai avantajat decat mine sa-si ia o paine din ce uzita el pe teme sociale, pe cand eu, din uzitarea politica, am luat-o-n mana ca sa i-o transmit mai departe ministrului meu al Apararii infractiunilor financiare ale pensiilor militare!
Cand iese Armata la greve prin Romanistan, pare o gloata imensa de cersetori, de la soldat si pana la colonel...Doar atat: Pana la colonel. Pana la ultimul colonel!Asta-i limita cersetoriei in Armata! Generalii au perdele groase de catifea dupa care stau ascunsi ca niste lasi, si fotolii prevazute cu masaje ,,eroice!'' Fumeaza trabuce, grohaiesc din gusi de porci si privesc gloata de colonei si alte grade moleculare...Grohaiesc sorbind cafele, pipeaza si privesc jalnicul tablou cu disperati, cu grade moleculare lor, urlandu-si durerile...Viagra le-ar prii acum pentru ca siesta sa le fie completata. De aia moare Armata; GENERALII GROHAIESC DE DUPA PERDELE GROASE, NOI MURIM CA N-AVEM OASE, CAND LA CARNE NE MIROASE...Cand noi vom mai castiga un oscior, grosul va fi tot al LOR! Si, atunci, ce am facut? Cine-i fraier, cine-i ciufut? Vai de steaua noastră amară cand caţaua stă să moară!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Si-a dat demisia o alta javra tehnoredactata, de la ,,funduri'' europene, fi-ar viata scurtata, ca fusta ei plisata! Oftati dupa ea? Eu am plans si mi-am puns batista pe tambal, nu pe (p)tenis...Basescu are latul de gat, dar nu se lasa. E inculpat. Dar e atat de insignifiant pe langa Predoiu...Un lingau jalnic, basist, in prima faza, acum chiar o curva politica...De ce nu mi se da ocazia sa i-o spun in fata pentru ca nu mi-e frica de lichele? El e cel care s-a dus in America cu o carte de vizita in care se prezenta ca viitor prim ministru al tinutului salbatic si inapoiat, Romanistan?
Monica Macovei, este o jalnica comunista din nastere si va muri cu premeditare cu nota zero la purtare, dar e atat de nula incat ma pierd in visele mele despre primarita din Craiova pe care as saruata-o pe gat daca da inapoi ce a manglit!
Presedintele PSD s-a olarit la mustoaca olarita de bulibsa cu 2 ani de parnaie suspendata pe sarma! Dar cretinul taran, sef peste Senat, , omul 2 in stat, si mi-e scarba sa-i pronunt numele, ajuns din calfa argat de partid, l-a contestat din pozitia 2 din stat... Curvoiul asta tradator e omul lui Iohannis si un securist jegos, dar va fi exclus, sau se va exclude, dar ce ma fac cu Piedone care se caca pe el primare pe mandat de la procuratura? Ce jeg de om in vremuri triste traim! Bai, daca esti pork, de ce nu te tai la gat singur? Plang mame si rude, de ce nu ai buna cuviinta? Asteapta sa zica Justitia ca ai sau nu dreptate, nu profana inimi!
Boc are caracter alunecos si unsuros...De ce tactu-tău, bă, nu ti-a dat cu oul in cap pana la căpiere? Pe Elena Mooe Woodrea as trage-o si eu o data...de maneca, ca e sincera spunand basme pentru copii, pe care le cred cretinii! Sa mor eu ca e sexoasa, ca acum 3 ani, la Bacau, la lansarea ei la presedentia asocitiei de locatari, i-am sarutat mana ca un lingau, ca ziarist, si imi venea sa-i iau un interviu in toaleta Ateneului cu microfonul iesit din proţap...Dar nu ma lasa ala care a luat condamnare pentru un vagon de pui, senatorul puilor, si care recent a luat condamnare, si se tinea de fusta ei gelos, ca zau ii faceam salamandra daca o slabea macar o clipa! Se zice ca stie sa faca cruce cu limba, stand in genunchi si sub ...PUALE!
Sunteti mici fata de cate le stiu eu, dar le tin secret sa nu-mi periclitez niste mari prieteni...Ce scap pe aici ,,e'' mizilicuri de divertisment, dar ce e tare le tin pentru mine! Freaka-freaca ca nu stiu greaca! Sa va zic ceva de Oprisan de Vn. cu care m-am pisat cot la cot intr-un closet de lux, intr-un restaurant de lux, din Focsani, si l-am plimbat cu ursul de m-a bagat in seama la un festin la care m-am imbuibat ca un pork? Nu-i cuviincios sa-ti critici gazda! Dar e de gasca, golanasul! Ii multumesc de vinul de Buzau si bucatele gatite de cumnata mea! Ce bandit esti cad promiti ceva si nu te tii de cuvant! Nu-i asa, PORTOFELE?
Orban, firavul, mirosea fin EN GROS a cognac crud cand ii luam un interviu, dupa ce a venit cu masina de la Bucuresti la o gascaliada penelista! Dar fiind un fin betivanas, il iert. Bai, numai sa nu mai calci copii a doua oara cu masina la prostitutia cu beutura! Atunci il insoteau escortele de politie in calitate de ministru cu damf in botos! Lor nu le-a mirosit a doaga, chiar de la plecarea din Bucale? Ce curve sunteti voi, politicienilor, care mi-ati furat pensia, de gat cu Armata! Va smardoiesc eu, fiti fara grija! Dati-mi pensia furata inapoi si voi tacea ca pestele!

Nasul spunea...

http://descrieri.ro/masura-extrema-anticoruptie-china-trece-la-executarea-parlamentarilor-corupti/

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

O baba beata si-a aratat ce are sub catrafuse la un jurnalist de sticla TV, fiind manga! Fiind blurata imaginea, am vazut doar un drac de stufaris negrotei intre capriorii popoului din fatza, atat de grotesc si extins, ca un focar de infectie, incat am ramas impotent vreme de ceva vreme! Parca, de atunci, am ramas depresiv...
Sucareala pornea de la faptul ca era intr-un conflict cu o alta jegoasa beata, probabil de la un tractorist din dotarea uneia, insa ma nu ma dumiresc de ce mi s-a aratat flocaraia si nu de ce certaraia!
Pur si simplu si-a pus poale in cap, ca tigancile! Asa a procedat si taranul PSD care l-a contestată pe ăla cu mustoacă olarită, opărită si pătată pe mestecatoare, precum bulibasii de fierătanii!
Tractoristul asta cu liceul la seral, cu bulionul pe felia de paine neagra in timpul scolarizarii PCR, zgarcit ca un Zgonea, sic, si care si-a lasat muierea pentru o prospatura, e un securist VANZATOR LA PNL prost! Dar atat de prost, ca si facultatea lui de la seral! De ce nu mai am eu acum, macar 50 de ani, chiar daca nu difer acum cu nimic in ceea ce privesc performantele de amant, sa-i fur muierea ca sa i-o fac in ciuda? Bai, dar ce i-as mai frige-o cu ciuda draceasca ca sa ma racoresc de toate datoriile! Sa-l vad cum moare pe pragul pesedeului si cu ochii stinsi dupa seful lui de partid! Merita, golanul!
Rog sa nu ofteze nimeni dupa amintirile mele despre pesedisti fraierosi...Sa planga doar daca nu au avut ocazia sa ma cunoasca ca OM! ZGONEAla mare ca pesedeul il vrea la liberare! AI IN PU........A MEA RABDARE!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am avut ocazia, intr-un moment de euforie launtrica, sa-i recit unei doamne, vanzatoare de la paine, cateva versuri de iubire, privind cu o lacomie nerusinata catre niste exuberante ce-i impungeau, cu aceaiasi nerusinare, panzele freatice ale bluzei din dotare I-as fi sarutat buricul in dosul caruia pastreaza 9 luni un suflet nou, atunci cand lacomia noastra, impletita cu foamea lor, permit suprema privire catre Soare...Smechera cucoana si tinea la avansuri...Chiar avea impresia, in visarea mea launtrica, faptul ca eram amanti, dar nu ne regaseam intr-un regn care sa ne puna intr-un fapt implinit...
Eu ma opresc la timp din visare si revin in mlastina din care decolez, pentru ca nu vreau s vand iluzii pierdute care sa doara...E cumplit sa amagesti o femeie din vorbe...E cumplit sa vinzi pensii militare la bucata, pe iluzii, asa cum face Miniterul Apararii Nationale! Ma uitam cu o o foame flamanda la sanii ei, la coapsele ei, dar ma gandeam ca as proceda ca ministrul Apararii s-o seduc si apoi s-o abandonez...Ce minunata femeie, ca un militar trecut la pensie si cu hormonii intacti din cauza detasarilor in punctele fierbinti din centrele si focarele ce clocotesc scenele antagoniste! Ma gandeam la noi, ca militari, ce fierbe sangele in noi cand glontul a iesit pe teava si nu stim precis daca moartea ravnita asupra dusmanului si-a atins, sau nu, scopul...As fi o tragedie a lumii stiind ca am ucis, dar m-as resemna stiind ca Patria mi-a dat aceptul sa curm VIATA! Ce sinistrtru e destinul nostru de ucigasi frumosi, cu sotii si iubite acasa, cu prunci pe care ii mangaiem, dar ne permitem sa curmam cusul vietii celor care ne stau impotriva...Hristos, daca existi, de ce permiti crima oficiala?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Aligatorul: Pe un blog ma apreciezi si iti multumesc! Cu Igas ai dreptate: Am lins la cur un om cu pedigree basist, dar am facut-o personal si in numele kamarazilor, apeland, ca un milog , ca la multi politicieni, si din disperare, sa fim ajutati, dar omul a fost punctual si a sarit sa ne ajute! L-am descoperit ca anturajul l-a stricat, dar ca om este crestin cu frica si-i pare rau de crimele impotriva celor de la MAI din care nu fac parte...Nu o dau cotita ca intretin o relaie cu sperante ca voi mai avea nevoie de bunavointa si clementa de a fi ajutati. Curvia din inima noastra ne tradeaza tagma maimutelor din copac si ma recunosc in asta din cauza ca asa am ajuns sa ne milogim fiind si curve din auza sistemului: Fa-te frate cu dracul pana treci puntea! Dar ma bucur ca m-ai descoperit din scrieri! Eu nefind las imi recunosc faptele, dar repet ca folosc arme, strategii si metode pur militare sa-mi ating scopul pentru binele general, nu personal! Un ziarist care se respecta trebuie sa aiba scoala curvelor, si nu de pension. Cand ajungi apogeul orgasmului sa-ti atingi telul, pui frana si iti muti obiectivul pe o alta victima politica. Eu, raman o curva castigata, el un politician cu un orgasm dintr-o polutie nocturna, dar nereala! Sa-mi intelegi jocul rebusist de cuvinte, altfel vei crede ca nu sunt serios, si ar fi pacat, prietene! E greu in lumea hienelor cand iti vrei aparata bucatica de prada sa nu ti-o fure haita straina!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Brenda, pe alt blog ma sustii intr-o cauza, dar Coarna ti s-a lipit de suflet. Si e normal, pentru ca apara cauza politistilor, drept pentru care ai dreptate sa-l sustii. La urma urmelor, fiecare are dreptul sa creada si sa-si apere ce crede de cuviinta, si nu te voi contrazice niciodata. Da, Coarna este un lider de sindicat activ, cu bune si cu rele, dar noi, militarii, avem nevoie de un Napoleon Bonaparte care inca nu s-a nascut din marea de lasitati ale generalilor de carton asfaltat! Bine c-am zis-o! Altfel, nci ei nu stiau ca poarta pe umeri niste cartoane instelate si imbibate cu smoala care se monteaza pe epoleti la apelul bocancilor cu cheia franceza si cheia inelara de 14-17...Vai, lor! Vorba lui tizul Ifrim: As trece cu senilele tancului peste umeri sa le lateasca instelatele pana la gradul de plutonier!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iceparu: Amin. Basanescu azi ne vorbeste din poarta puscariei, cu prosopul pe manuri si sapunul scapat pe jos, mii de priviri flamande si atintite pe el sa-l ridice! Cand se va auzi un racnet inforator peste Romanistan, vom sti ca ridicat sapunul! Sa-i iasa prin ochiul ala chior! Nu vom fi usurati pana ce Smen 6 minus 2 case nu va racni, precum cele 7 tropete din Apocalipsa, la al doilea sapun ridicat! Ii va iesi lingamul prin biletul ultimului bilet de avion spre Miami, ascuns si ala in cur! Abia atunci va fi sfarsitul lumii: interlope!

calin spunea...

La ceas inaintat din seara, Corneliu, vorbind mai mult singur, constata:
"...stam pe uscat si latram de dupa perdele cu timiditatea domnisoarelor de pension! Ne e greu sa fim NAPOLEON?"
Suna aproape a verdict - daca renunta la semnul intrebarii...
Unii nu latra, nu fac galagie, dar actioneaza! Si o fac bine! S-ar putea sa rada de noi si civilii din armata...
http://www.stiripesurse.ro/personalul-civil-din-mapn-ar-putea-fi-incadrat-in-conditii-similare-celui-militar_992202.html

Unknown spunea...

D-le Corneliu o intamplare similara am trait si eu zilele trecute. Poate in aceeasi zi, poate la aceeasi ora, l-am intalnit pe strada pe Catalin un fost vecin de bloc unde am copilarit si de unde am plecat, nu foarte de parte, la 21 ani. Tatal lui militar canta intr-o fanfara sau nu stiu cum se numeste, mama lui nu stiu ce invartea. Catalin i-a calcat pe urme tatalui, tot in armata, din cate stiu a absolvit un liceu de muzica, amanunte nu cunosc, ne salutam si atat. Acum era intr-o situatie dezolanta si cu toate astea l-am recunoscut. Ce mai, un adevarat boschetar. Se plangea ca a pierdut apartamentul parintilor care au murit intre timp, iar fosta sotie nu-l lasa sa-si vada fiica de 15 ani. In situatia in care a ajuns, cred ca nici eu nu l-as fi lasat. I-am dat 10 lei si am plecat amarata. Ca el atatia altii, fosti profesori, regizori chiar si medici. Un fost militar...

Nasul spunea...

Azi se voteaza in senat pensii speciale pentru miile de primari fripturisti astfel: 80% din media TUTUROR VENITURILOR ( chiar si a indemnizatiilor de deplasare si vacanta) din ultimile 6 luni .Pe armata chinuita si MAI politicienii spagari s-au pisat cu bolta , pentru primarii miliardari si hoti se gasesc mereu bani de la buget . Armata plina de privatiuni a devenit locul, haznaua , unde urineaza toti politicianii tradatori , slugile lui Soros..Mai apare cate un ''militar '' ca-karadenitz care zice ca e multumit sa fie batjocurit.

Nasul spunea...

Vin iar ciobanii in Bucuresti .Tremura guvernul criminal al bozgorului francez Julien pus de Soros.Pe militari nu-i baga nimeni in seama .O adunatura care nu se pot apara macar pe ei Cum sa apere tara ( ma rog colonia) ?

Unknown spunea...

Adevarul este ca nici noi nu facem nimic ca sa fim bagati in seama. Ies in strada 200 - 300 de militari si vrem sa mute muntii din loc? Hai sa fim seriosi, toti ceilalti unde sunt? Asa ca am face bine sa nu ne mai plangem.

brenda spunea...

dleCORNELIU. coarna asta vad ca nu mai zice nimic, ai aflam cate ceva de la el ,se baga prin comisii si asa stiam cate ceva , vedeti bine ca nu mai spune nimeni nimic , e o aiureala de nedescris .

Unknown spunea...

D-na Brenda azi mi-a ajuns dosarul la casa de pensii a MAI. Cei de la cadre mi-au spus ca se va face calculul pe OUG 57 fara amendamente, adica cu 65%. Cum imi ajunge decizia acasa va spun tot ce va intereseaza.

Unknown spunea...

@gorea.
D-le,va inteleg frustarea,dar,"colonie" suna urat rau de tot.Nu tara este de vina.Cei care au condus-o si o conduc sunt vinovati.Depinde de noi ca in viitor sa nu mai fie condusa de acesti"lupi infometati"care nu se mai satura odata.Primarilor,le face lege speciala pentru un singur scop,sa-i ajute in alegeri.Noi,militarii in rezerva,pentru politicieni, suntem o cantitate neglijabila,pe acesti lupi infometati ii intereseaza numai ciolanul,nu pensiile militare(asa cred ei).Pentru ce credeti ca se lupta ei,pentru binele poporului?Nu mai pot ei de popor!Daca, poporul voteaza de 27 de aceiasi politicieni care i-a infometat,au distrus industria,au vandut pamanturile srainilor,au distrus padurile si multe,multe alte matrapaslacuri,inseamna ca poporului ii place si isi merita soarta!Va veni si acea vreme cand acesti "lupi infometati" vor plati nota de plata pt.tot ce au consumat.Dar,din pacate,acea vreme nu va fi prea curand.

Huhu Rezea spunea...

@Gigi
Si pana acum a depins de noi cine ne-a condus.
Una vorbim si alta fumam.
Romanii zic ca sunt impotriva coruptiei, dar i-au votat in draci pe cei care aveau dosare penale pentru acte de coruptie.
Se va vedea si la actualele alegeri locale.

Nasul spunea...

Gigi tu ai idee ce ibseamna tara? Noi romanii nu mai avem controlul la nimic in colonia asta de k k.Resursele Romanistanului sunt toate concesionate altor tari pana la epuizare , ce a mai ramas din economie apartine tot altor tari , serviciile se subordoneaza direct altor servici straine , armata asa in zdrente se subordoneaza NATO , pamantul apartine in mare parte strainilor guvernatorul e impus de afara , sparlamentul corupt controlat prin OMG - uri se subordoneaza direct lui Soros prin liderii de partide numiti de el , sistemul bancar nu are nici o treaba cu Romanistanul pana si guvernatorul bancii nationale e pus de grupul Bildembrrg .Mas media e in intregime in mana celor din servicii ( si) prin ziaristii acoperiti si pe deplin conspirati care sunt trasi de sfori acum de perciunati.Despre care tara vorbesti tu ? Tara in care DNA ancheteaza selectiv la ordinul FBI si Mosad ?Tara in care alimentele sunt otravite intentionat cu plastice si zeci de e-uri criminale prin ''codex alimentarius'' sau tara in care in spitale se practica un genocid intentionat prin infectii intraspitalicesti ascunse vulgului ? Treziti-va fratilor ''din sonnul cel de moarte ''vorba imnului national si nu mai visati cai verzi pe pereti.

Nasul spunea...

Huhurez ai dreptate dar ce sa aleaga vulgul? De obicei e pus sa aleaga intentionat intre 2-3 corupti si oricum o da tot prost iese.Asa ii si piere cheful de vot.

brenda spunea...

da , dle MARES ,ase se face calculul pe legea 223 vciuntita cu acea nenorocita de ordonanta . ciolanis sau nu mai stim cu cine in cardasie , au siluit legea pensiilor militare , in asa fel incat cei ce primesc pensie in acest an sa fie cat mai mica , ca sa poata sa isi faca ei salarii de 3 ori mai mari , sa le fie rusine

Huhu Rezea spunea...

@calugare
Hotaraste-te la un nume ca, daca in fiecare zi iti dai un nume, nu iti mai public comentariile. Din r espect pentreu cititori.

Unknown spunea...

Da,d-le,asta am spus si eu,"armata"din teritoriu a politicienilor formata din primari,consilieri si ceilalti angajati lucreaza pentru ei.De ce se lupta in parlamet sa le faca salarii si pensii mari?Nu pentru a mobiliza amaratii astia sa-i voteze?Le dau aj.sociale si-i ameninta ca le vor taia daca nu voteaza pe cine vor ei.Asta nu este o mita mascata?Sunt de acord cu aceste aj.sa fie acordate celor ce nu pot sa munceasca,nu la celor apti de munca si care stau toata ziua in carciumi.Asta le-am spus la toti politicienii pe care ii cunosc.Toti mi-au dat dreptate dar,se merge tot pe aceleasi principii.In rest,cand vine vorba de pensiile militare,nu sunt bani,tara e saraca,sa fim solidari etc.

Unknown spunea...

De acord,cunosc si eu,aveti perfecta dreptate!Personal,nu voi numi niciodata"colonie",cu toate ca asta este adevarul!Un adevar dureros pentru cei care mai simt ceva pt.aceasta tara.

Unknown spunea...

BREAKING NEWS! Iohannis a fost operat! I-a fost extirpat si ultimul neuron din cutia de rezonanta! Poate ii administreaza cantitati mai mari de anestezic si face nani pana in 2019.

Unknown spunea...

Oricum,el face nani de cand a vazut lumina zilei,altii lucreaza si gandesc pt.el.Somn usor!

Nasul spunea...

Mocanu gresesti .Lui Ciolanis nu puteau sa-i ''exterpeze ''ultimul neuron.Sti ce ? Neuronul ala debil nu-i apartine lui ci lui Soros.

Nasul spunea...

Lasitatea noastra a creeat acest morti vii http://m.activenews.ro/stiri/Mesajul-impresionant-al-tinerilor-catre-clasa-politica-Ati-dat-spaga-ca-sa-intram-in-NATO-Ati-dat-spaga-ca-sa-intram-in-UE-In-tara-noastra-ne-ati-facut-sclavi-slujitorii-altora-si-ne-ati-luat-dreptul-de-a-fi-romani-126125

iceparu spunea...

Doamna,Mocanu va urez o pensie multumitoare.Atentie insa ca daca pensia dumneavoastra devine mai mare decat a sotului isi baga scaraoschi coada si nu e de bine.Adica ,o pensie mai mare a sotiei e cu dus ,intors.Stimuleaza independenta dar si ciocul mic al cocosului, fiindca cine detine puterea economica detine si puterea politica.

brenda spunea...

azi la comisia de munca a venit noul ministru al mincii , a spus ca sre bani pentru mame ,au mai discutat si de salarizare , oare cineva o fi ridicat problema nenorocitei de ordonanta?

Unknown spunea...

D-le ICEPARU daca ar fi fost cazul v-as fi spus ca sotul nu are incotro si va trebui sa faca ciocul mic. Insa nu este cazul, nu pentru ca pensia nu va fi mai mare ci pentru simplu motiv ca nu exista sot. Deci daca nu-mi convine pensia am sa fac tot eu ciocul mic. Ca in vorba aia : eu centrez, eu dau cu capul. Oricum pensia cred ca va fi multumitoare dupa calculele celor de la cadre, sa vedem ce spun si cei de la casa de pensii.