4 aprilie 2016

Adăugat în: ,

Scandalos! Reteaua americana „Agent of changes” din Justitia româneasca inlocuieste SIPA

Danilet si Camelia Bogdan,  straini in noapte la Karaoke(si video)
Multi se intreaba de unde tupeul unor reprezentanti ai parchetelor si ai instantelor judecatoresti de a aplica discretionar si selectiv legea penala?
Altii se intreaba de ce ambasadorii americani de la Bucuresti sustin incalcarea principiului separatiunii puterilor in stat, condamnand orice incercare a Legislativului din România de a restabili echilibrul intre autoritatile statului si de a tempera abuzurile pe care si le permit unele institutii ale sistemului judiciar?
Oare de ce a fost aruncat la gunoi votul a peste 7 milioane de români la referendumul din 2012?
Raspunsul il avem dintr-un interviu pe care Cristi Danilet, judecator in CSM, l-a acordat in luna noiembrie 2013 in Ziare.com, la intoarcerea de la o reuniune de la Praga a CEELI Institute (Central & Eastern European Judicial Exchange Network), o organizatie non-guvernamentala aflata in legatura directa cu Departamentul de Stat al SUA, interviu pe care l-a reprodus pe blogul sau sub titlul Afara cu coruptii!” – interviu Ziare.com.
Citam din acel interviu:

-Reporter Ziare. com; Ce s-a discutat la reuniunea de la Praga?
Judecator Cristi Danilet„Statele Unite investesc in mai multe programe din Europa pentru dezvoltarea democratiilor si in special a celor din tarile din centrul si estul Europei. Unul dintre programe este cel din cadrul CEELI Institute (Central & Eastern European Judicial Exchange Network), o organizatie non-guvernamentala aflata in legatura directa cu Departamentul de Stat al SUA.
In 2008, eu am participat in Statele Unite la un program similar, la finalul caruia mi-am obtinut si certificatul de magistrat pregatit in domeniul anticoruptiei judiciare. Acum insa se doreste mai mult decat atat, si anume institutionalizarea in Europa a acestui tip de pregatire.
La Praga s-au reunit judecatori din tarile aflate inca in tranzitie dupa caderea comunismului. Au fost invitati cate 1-2 reprezentanti din 15 state, pentru training si schimb de experienta. Doi judecatori cu cariere in magistratura de peste 20 de ani, unul din SUA si unul din Olanda, ne-au spus cum stau lucrurile la ei, incepand de la independenta justitiei si mergand pana la chestiuni de integritate. Ne-au vorbit despre cat de curajosi trebuie sa fie judecatorii in functie.
Intentia este sa se constituie un fel de retea europeana pentru aceste state, iar noi, la randul nostru, sa devenim un fel de experti pentru colegii nostri din tara. „Agent of changes” se numesc, adica oameni care pot sa schimbe lucruri la ei in tara.
Din Romania am fost invitat eu si doamna judecator Camelia Bogdan, despre care s-a scris in presa cu ocazia celebrului dosar Sorin Ovidiu Vintu. Noi am fost de acord sa facem parte din aceasta retea, urmeaza sa ne intalnim cu totii din nou in luna decembrie.”

Constatam din spusele judecatorului Danielet ca SUA si-a creat o retea de agenti in randul magistratilor din România, care nu se supun numai juramântului pe Constitutia României ci si unor comandamente straine, necontrolate de vreo autoritate româna.
Putem astfel avea raspunsul de ce DNA aplica selectiv legea penala  si tine la sertar dosare in nelucrare, de ce unii judecatori dau sentinte aiuritoare, ca in dosarele „ICA” si „Microsoft”, de ce judecatoarea Camelia Bogdan a fost teleghidata in cateva zile sa judece dosarul ICA.
Isi propune oare vreun parlamentar sa ceara infiintarea unei Comisii de ancheta pentru identificarea intregii retele americane din rândul magistratilor si care sunt obiectivele pe care le urmareste in România?    


  

8 comments:

bar.bosul spunea...

Nu inteleg ce va mai mirati.Suntem oficial o colonie de k k gen batustana cu politicieni hoti si tradatori de tara.

R-26500 spunea...

Huhu Rez! Ai sesizat corect! Face parte din metodele de subjugare a unui stat. Nu doar magistrati lucreaza la ordinele altor state, ci si politicieni, si chiar si serviciile. Asa se procedeaza pe stil nou cand vrei sa cuceresti un stat: implantezi in intregul sistem al acelui stat, propriii oameni ai puterii externe.

Mocanu Rares Ionut spunea...

Altii mai reprezentativi, SUA chiar nici nu gaseau: Danilet si Bogdan Daca o mai puneau si pe Macovei, pachetul era complet. Ba nu Macovei ptr. ca rama asta de sorosista a desfiintat SIPA. Era buna SIPA aia veche nu asta care se preconizeaza a fi infiintata cu alde Danilet si Bogdan Cu astia doi o sa semene a CSM 2. Spaima barbatilor, adica Monica Macovei, prima data, cand a ajuns ministru, a desfiintat SIPA. Pai cum sa vada ofiterii de informatii ce spagi luau judecatorii si procurorii. Iata ce se intampla acum, sunt liberi sa faca ce vor, adica sa ia cat vor.

brenda spunea...

lichele, tradatori , paiate , astia calca in picioare tot ce e in tara asta pe care o dau de-a dura , iar dvs doar constatati , puneti mana pe ei si trimite-tii undeva ,acolo unde li se da ordin sa faca ce fac, adunati-va sub steag si faceti ceva , daca nu,atunci taceti

Mocanu Rares Ionut spunea...

Bai fratilor unde sunteti nu mai scrie nimeni? Voiam sa va invit sa mergem in fata parlamentului sa-i sustinem pe sindicalisti, ca este scandal mare. Este un moment bun

bar.bosul spunea...

Mocanu militarii nostrii sumt buni de gura dar cam lasi.Din pacate doar gura e de ei.

Mocanu Rares Ionut spunea...

Pai daca nici acum cand se iveste o oportunitate nu ne miscam atunci cand? Probabil atunci cand zarurile sunt aruncate. Cand apare in monitorul oficial, Culmea este ca eu nu am ce pierde!

calin spunea...

Greu de plasat o noutate sau de urmarit un subiect anume, atata timp cat la ultimele comentarii sunt vizate patru materiale ala adminului.
Userul Traian a plasat intr-un comentariu o informatie, pe surse zice dansul.
Mai apare sus in stanga, cititi !