Un produs Blogger.

luni, mai 23, 2016

Masina lui Condrea circula in tandem cu alt autoturism spre locul accidentului.

40 comments
Cu numai câteva minute inainte de accident Condrea rula linistit cu masina  in spatele altui autoturism care circula spre Buftea. A fost surprins de 2 camere din satele Petresti si Tamas.
La ora 18.28, afaceristul nu ieşise încă din Corbeanca. Maşina lui, Opel Astra, mergea lent în spatele unui alt autoturism (cel mai probabil un Peugeot combi) fără să-l depăşească. Se afla în dreptul şcolii din Tamaşi (la ieşire din Corbeanca), foarte aproape de locul aşa-zisului accident.
De la Scoala din Tamasi pâna la locul accidentului sunt mai putin de 3 km. Accidentul s-ar fi petrecut in jurul orei 18,40. Distanta ar fi putut-o parcurge in cca 5 minute.Nu ies la socoteala vreo 10-15 minute.Cele 2 autoturisme par a merge in tandem.




Oare...ce suflu a zburat hainele de pe trupul accidentatului?

40 de comentarii:

Vlad Tepes spunea...

De ce nu avem rabdare sa-i faca testul ADN si amprenta si apoi sa vorbim,adica sa clevetim.

Soarele spunea...

Condrea e deja departe acum. Noi ramanem cu cadavrul plantat in locul lui .Exact ca si in cazul Patriciu.

Iulian Mareș spunea...

A murit sau " a murit" cand a trebuit!
Ca sa taca!
Oare a fost sinucis? S-ar parea ca da!......si testament modificat pe 6 mai!

Soarele spunea...

Oricum varianta care v- a impusa de stapanii Romanistanului e ca cadavrul ala era Condrea si s- a sinucis din cauza depresiei..

Soarele spunea...

http://www.stiripesurse.ro/rasturnare-de-situa-ie-ma-ina-care-apare-in-inregistrari-nu-e-a-lui-dan-condrea-video_1135244.html

Ioan spunea...

Ce test ADN acesta era facut cu o zi doua inainte,toata lumea vorbeste prostii,personajul asta trieste

Ioan spunea...

Ce test ADN acesta era facut cu o zi doua inainte,toata lumea vorbeste prostii,personajul asta trieste

micutzul spunea...

Ce naiba suntem copii? Autopsii, ADN, ... aici unde orice este posibil? Doar traim in tara lui Pacalici. Si puteau sa aleaga si un cadavru mai slab asa ca si Condrea...Si care haine au fost recunoscute? Ca par sa fie luate de la Colectiv.... Dar sincer nu ma intereseaza . Astea sunt treburi care se rezolva in Famiglia.

Iulian Mareș spunea...

Eu m-am intaalnit azi cu el la Moll Afi Palace Cotroceni!
Era la o cafea si avea laptopul pe masa, dar era vesel!
Pustanii îi cereau dezinfectant si el le turna dintr-un pet!

brenda spunea...

nu inteleg cum putea sa se faca tandari acea masina . in cel mai bun caz aceasra dupa izbitura se rupea in doua sau mai mult .dar ca sa se faca in bucati asa de mici nu se putea face dacat in cazul unei explozii , aceasta masina a fost detonata . > poate chiar de la distanta. Bine . masina bucati , dar acel individ sa se faca tot bucati , e prea de tot . chiar si desfigurat? cu ochii iesiti din orbite , nu este in regula , acea masina a fost detonata . eu am avut in familie un asemenea caz ,masina grav avariata ,dar nu praf, omul aproape ca nu a avut nimic .....asa ca

Soarele spunea...

http://www.curentul.info/actualitate/14730-fosta-agenta-secreta-a-armatei-la-hexi-pharma-se-produceau-droguri-de-mare-risc-condrea-e-in-venezuela

Soarele spunea...

Martorul sri de la’' ferma '' pe bicicleta a disparut subit din peisaj .Acum a aparut un alt martor care a vazut ca masina lui Condrea ( care e fapt era a lui tasu) era urmarita de aproape de o alta masina .Bai hotarati- va odata asupra scenariului ca sa stim ce minciuna o luam ca adevar.Nu de alta dar il derutati si pe Condrea din Venezuela cum zic bulangii aia din FSB.Dar ce stiu aia .P. S Sa - i dati omului si laptopul '''disparut ’'in accident inapoi ca nu mai stie omul unde sa vireze banii pe drogurile sintetice facute in laboratoarele Hexi Pharma.Rusine SRI scuze Mosad

Iulian Mareș spunea...

Acum se vede clar de ce au facut perdea de fum legendatii de la Black Cub!

micutzul spunea...

Hopa Mitica, cade-n c--r si se ridica... Masina din filmulet , a lui Condrea , se pare ca nu este masina lui Condrea... Difera marca , stopurile spate .... Antena 3

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

La naiba, am probleme si cu noul calculator! Satan imi da tarcoale calculatoarelor: E al patrulea in sase, sapte ani si care patesc toate precum...Condrea care a fost...sinucis! Vom trai si vom vedea cum l-au lichidat rachetii lui nevasta-sa! Aia e o mafiota sadea care, desi are o clinica de oftalmologie particulara, fiind medic oculist, a invartit niste treburi mafiote pe la Ministerul Cataniei Nationale, care minister si ministru au retrogradat o functie de medic militar din Spitalul Cazon Central, au creeat in loc o functie de personal contractul civil ca s-o angajeze pe ea. Din aceasta pozitie ea s-a folosit de traficul de influenta prin observatii si manareli ca sa poata controla comertul cu dezinfectanti diluati, putand evalua de acolo cererea si oferta prin observare directa. Eu cred cu tarie ca lucreaza pentru serviciile de spionaj rusesc sa ne submineze sanatatea si slabirea structurii de sanatate din Romanistan! Vom mai auzi asta in viitor, nu numai din gura mea. E chestia urata ca sunt implicati multi gusteri si granguri in mafia asta nenorocita, iar interlopul Ciolannus doarme pe trihirica aia a lui de scula in izmene, sau se plimba ca un nabab prin croaziere, lasa totul pe mana consilierilor de mare cacat si incompetenta, dar arata cu degetul spre alti vinovati! Interlopul trebuie demis si arestat, impreuna cu ministrul catanelor care a destructurat acel post din Spitalul pastailor verzi ca s-o introduca pe mafiota ocultista, mai degraba decat oculista, impreuna cu toata mafia care stia ca se livreaza substanta activa diluata de-a lungul timpului. Securistii si-au facut treaba, au raportat, dar spaga a pus leucoplast pe multe mestecatori. Condrea e o victima sigura a mafiei, fiind fortat s-o ia la goana nebuna cu habitatul pe roti, a fost doar ciupit din lateral spate si trimis in cei trei copaci fatali! Sotii Aldea Teodorovici au fost asasinati in acelasi stil, soferul mafiot de la volanul masinii lor nu a mai fost vazut niciodata de atunci, iar cazuri de acest fel se intampla la ordinea zilei, insa se pune batista pe tambal ca de fiecare data cand anchetele ajung cu finalizarile in zona politicului. Traim in Romanistan si tragediile la ordinea zilei fac parte din folclorul actual de care depindem sa nu murim dintr-o curiozitate nesaturata, ca cele ale babelor de la tara cu garlejele inhipte-n-tre ulucile gardurilor ca sa nu piarda nici un amanunt pretios pentru barfe! Statul mafiot nu doarme si da tributuri grele in sange pe altarele Mafiei transnationale si acceptate de la Interlopul sef din varful prepeleacului, pana la sergentul reangajat din Vama, care n-are nici macar bani de chistoace din solda lui de mare si imputit cacat african!

Soarele spunea...

http://www.flux24.ro/un-nou-scandal-cu-servicii-secrete-in-sanatate-afacerile-varului-generalului-sri-coldea/

Iulian Mareș spunea...

Dar, oare capacitatea industiala a Hexi producea numai solutii dezinfectante?
S-ar parea ca nu!

Soarele spunea...

http://m.ziuanews.ro/stiri/pericol-in-spitale-bacterie-periculoasa-descoperita-in-sapunul-lichid-133301

Petrescu spunea...

Dar n-am aflat cine şi unde anume băgau ăştia dezinfectant botezat în sticle. Văd la ziar că toată fabrica este alături de Boss, cu lacrimi pe obraji, plini de vorbe frumoase ... Probabil aici aveau marfă bună... Mister !

micutzul spunea...

@ Petrescu
Eu unul nu bag mana in foc ca din fabrica sinucisului pleca marfa chiar atat de botezata. Dar precum nevastasa mii de angajati ai spitalelor si dispensarelor de stat lucreaza cu inca o norma in spitalele si cabinetele private care sunt cu miile in tara. Daca facem un calcul simplu cum ca acestia ar dilua personal solutiile din spitalele de stat , macar cate un litru , pentru a le ,, dona,, cabinetelor sau clinicilor private in care lucreaza ulterior , vom vedea ca se ajunge la cifre de ordinul tonelor de solutii.... Acum intelegi de ce se pare ca Condrea era un pic nelamurit ?
Si fiindca la spitale este conducere pulitica, si fiindca stia bine cine sunt cei cu clinici , spitale si servicii de ambulanta private Condrea a inteles perfect ca el trebuia sa fie ,, prostul de serviciu,, .
Sa vezi in spitale ce urla doctorii si asistentele de oboseala si cand termina programul o zbughesc proaspeti la tura de la privat ...
Si tare imi este teama ca si medicamentele din spitale iau acelasi traseu....
Ce zici DNA...?
Si tot un serviciu medical privat ii poarta sambetele SMURD-ului ca sa intelegi de ce toti vor privatizarea acestui extraordinar serviciu dar numai unul o sa castige.... Cat timp este Arafat acolo nu pot dar il vor da jos si pe el....si noi toti stam si ne uitam ca prostii cum baietii ne privatizeaza viata...

Mihai spunea...

Savantii lumii s-au reunit si după studii aprofundate au scris o carte de mii de pagini cu titlul ”Sa întelegem femeia”.După ce au dat-o spre tiparire la editură au fost nevoiti sa-si revizuiasca scrierile deoarece între timp ”femeia s-a razgîndit” si....!!!!!!!!!!

Apropo de asta,prin toate televiziunile marii ziaristi ,politicieni si tot genul de presupunaci au emanat fel si fel de scenarii ,presupuneri,etc,etc . Numai ca după doua zile a venit martorul cheie si le-a dat peste cap toata stiinta si opinteala in facatura de supozitii si judecati care mai de care mai deochiate, etc.

Asta-i nivelul si caracteristica intregului spectru incepind de la politica,administratie centrala si locala ,etc. Haos,slaba pregatire peste tot,sinecuri,hotie ,mizerie ,totul facut de mîntuiala începind de la facerea legiilor , aplicare si control.

Aici am ajuns cu las că merge si asa, noi ne facem ca muncim , ziua trece ,leafa merge.
Mai este nevoie de salarii de salarii pentru bugetari si pensii speciale pentru primari ,consilieri si presedintii de CJ. Aici era buba !!!!!!!!

Iulian Mareș spunea...

Micutzule,
Probe pt analize s-au luat din recipienti sigilati!
Ca se lungeste....in spitale, cred!

Unknown spunea...

Ancheta va stabili adevarul sau poate nu, pentru ca asa trebuie. Pana atunci scenariile curg garla, iar cand se va da verdictul , chiar real , nu va fi credibil. Asa i la noi scenariile sunt facute de specialisti si apoi aruncate pe piata, pentru ca cetateanul sa nu mai inteleaga nimic.

Soarele spunea...

Scenariul SRI e cel care v-a invinge.Au cei mai multi ziaristi acoperiti.

Iulian Mareș spunea...

Eu cred in institutiile democratice ale statului, in SRI, DNA, Parchetul general, ca de aia este general, cred in ICJC, in guvern, ANAF, ANI, BNR si Presedentie! Chiar si in ONG-uri! Toti ne vor binele, dar noi...Nu si Nu!
Ce? Nu cred bine?
Ah, uitasem.....a fost o gluma!

Soarele spunea...

Cezar Preda a spus ca Dan Condrea este ofiter SIE .Si a zis ''este"" nu ca a fost .. Intelegeti aluzia ? Acum se desluseste si fabricarea de droguri de cei de la Hexi Pharma si apoi vandute afara.A si nu uitati ca SIE inseamna Mosad si CIA.

Soarele spunea...

Mares da ai dreptate .Ne vor ’'binele’'.Ce nevoie au romanii acum exterminati cu salbaticie de ""bine'' ? Nu mai bine il pastreaza ei?

Huhu Rezea spunea...

Daca gaseste cineva vreo dispozitie legala care obliga serviciile de informatii sa obtina mandat de la judecator sau procuror, ca sa faca filaj sau sa investigheze o persoana, s-o trimita si comisiilor de control parlamentar al serviciilor, ca sa nu se mai lase pacalite de raspunsurile primite.

Iulian Mareș spunea...

Al 6-lea Calaret al Apocalipsei!

Eu sunt Armaghedon?
Ce am postat eu la 25 mai 06.26?

Huhurez,
Pai, sa citim legea de organizare si functionare a lor!
Parca exista prevederea de informare a Parchetului General, pt incalcari ale legii ..... si nu al celui laminat?

brenda spunea...

atentie la prima nevasta........

Iulian Mareș spunea...

Uite Romania mea!

http://www.dcnews.ro/mobile/gunter-krichbaum-catalin-predoiu-are-sus-inerea-mea-a-angelei-merkel-i-a-grupului-parlamentar-al-cdu_506652.html

Iulian Mareș spunea...

Brenda,
Mi s-a parut o femeie bolnava de schizofrenie.....nu sunt specialist, dar numai acestia trec rapid din real in fantasmagorii!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iulian Mares, iti dau dreptate cu schizo 100% despre cucoana dintai! Si eu i-am analizat vorbele si comportamentul, si sunt convins ca are probleme psihice si ca este in tratament psihiatric, altfel nici justitia nu avea cum sa-i dea lui copilul cu foarte multe restrictii pentru ea! Faptul ca debiteaza enormitati, precum ca ar fi fost ofiter SIE, dar si altele, da dovada ca fabuleaza ideatic si pe un fond de dezechilibru mintal...

Huhu Rezea spunea...

@corneliu
Nu pui baza pe judecatile unui tulburat mintal, dar nu poti sa ignori relatarile lui.Mai als cand bolnavul este cadru medical.
Nu poti trece cu vederea ca fiica i-a spus ca nu l-a mai vazut pe Condrea de miercuri

Mihai spunea...

De regula se spune ca ”prostul spune adevarul”. La femeia asta insa se vede clar ca a avut o minte stralucita . Poate ca fenomenele prin care a trecut i-au generat suferinte enorme si un dezechilibru psihic evident si prea putin de luat in seama în relatarile lucide pe care le-a transmis aseara ca semnal la A3
Sunt de spus multe in legatura cu mizeria morala si sociala in care am adusi de mai marii vremelnici cîrmuitori . Daca nu se vor lua masuri drastice(care nu se intrevad) vorba unui prieten medic ”daca nu murim ,ne omoara ei”.(asta tinînd cont si de faptul ca mîine poimîne se vor umple spitalele de asa zisi medici scoliti prin tot felul de fabrici de diplome din afara centrelor de renume ,Cluj,TG Mures ,Bucuresti).Oricum in spitale nu prinzi un post de medic oricit de bun ai fi decît daca esti fiul,fiica sau nepotul sistemului.
Traditia este ca si daca se vor lua masuri vor tine trei zile după care practicile si metehnele mioritice se vor reinstala.
Cînd ma gîndesc ca in Germania esti dus cu patul de la salon la sala de operatie apoi acel pat se reîntoarce in salon după ce trece prin camera de dezinfectie,adica se intoarce in salor serilizat ,punem face comparatie la ce nivel suntem si aici fiind vorba si de mentalitatati.
Suntem departe si parca nu vrem sa luam de nicaieri ce este bun ci numai metode de furat si tot ce este mai prost.
Si uite asa daca dormim pe noi fara zgomote si zanganeli pe ulita boiereasca parca ne meritam soarta.
Tare as vrea sa vad momentul introducerii in scoala de la virste fragede cel putin educatia sanitara,educatia civica ,educatie juridica.Tare as vrea sa vad controale pe linie de igiena in toate localurile si locurile unde se desfac produse alimentare. Poate asa s-ar mai schimba mentalitati si nu am mai vedea pietele agro pline de” maimute” care dupa ce cumpăra de pe taraba de la vînzatori nu tocmai prieteni cu sapunul, fac doi pasi apoi desfac punga si baga in gura totul nespalat.Poate daca ne vom revolta nu vom mai vedea prin spitale ca femeia de serviciu după ce a spalat Wc-ul,salonul si holul,si a strins pampersii de la citiva nedeplasabili vine si iti serveste cu mÎinele nespălate hrana la pat.
Ce sa mai zic de serbarile de campanii electorale,zilele satelor ,oraselor etc unde numai naiba controleaza in ce conditii de igiena desfac produsele alimentare. Si ”maimutele” pun botul de parca pîna atunci nu au mai vazut mîncare. Apoi se prezinta la spital. Si cîte si mai cite.
Si daca multe lipsesc cu desavîrsire ce-ar fi de facut atunci cînd avem privilegiul de a fi contemporani cu o clasa politica mediocra si in stare de nimic (pentru oameni bineinteles).

ifrim spunea...

Dar oare saltelele din spitalele de boli infectioase cand si cum se dezinfecteaza?

Vlad Tepes spunea...

Punctul de pensie va fi 45% din SMB, noi, pensionarii militari nu vom fi "nici in car , nici in caruta , nici cu curu-n telegutza!". Ce-si mai bat joc de noi si au de cine.Molailor!

CEZAR spunea...

Foarte bine Tepenel (alias T.2..cu un ..oi)
Ati vrut pensie militara ...aveti ..
Eu am ramas pe contributivitate..pam pam ...

Vlad Tepes spunea...

deocamdata , toti (vechii) suntem pe contributivitate, chestia este ca daca se va mari punctul de pensie, noi militarii nu vom beneficia , cica de la 1 ian 2016 suntem pe "penzii meletare" asa ca "pam ,pam " in mana o luam!

emillian123 spunea...

E ciudat(ce coincidenta STRANIE...!) ca 1-ul plop "lovit" de Condrea(...?) e "julit...!-pe marginea spre sosea-la baza trunchiului-inca-cel putin din 2012 -de cand sunt imaginile de pe GOOGLE MAPS...!
DJ101
Buftea, Județul Ilfov
Street View – sept. 2012
Street ViewPhoto Sphere