Un produs Blogger.

sâmbătă, mai 21, 2016

Si Johannis se va pierde cu Firea

30 comments
Ultimul sondaj pentru alegerile de primar pentru Bucuresti o plaseaza pe Gabriela Firea pe primul loc, cu 37,5% din intentiile de vot, la mare distanta de locul 2, ocupat de  civicul Nicusor Dan, cu 19,5%, si cu peste de patru ori mai multe intentii de vot fata de vanzatorul de elefanfi roz al liberalilor pedelizati.
De remarcat ca, potrivit aceluiasi sondaj, Firea are cu 10% mai multe intentii de vot decât alianta politica PSD-UNPR care o sustine.
Sunt sanse uriase ca Gabriela Firea sa devina primarul Bucurestilor pe 5 iunie. Si nu numai.
Firea ia o optiune serioasa  pentru de a deveni la alegerile prezidentiale urmatoare primul presedinte femeie al României.
Mai multe informatii AICI




GABRIELA VRANCEANU FIREA: Baiatul pe care-l iubeam m-a parasit pentru ca eram prea saraca

„Tata ne batea si pe noi, copiii, si pe mama“
„N-as putea sa am aceleasi cuvinte de lauda pentru tata. Avea mari probleme cu bautura si, normal, cu serviciul. Mama, dupa ce ca le avea pe ale ei pe cap, trebuia sa mai bata si pe la tot felul de usi sa-i gaseasca din nou de lucru, dupa ce el isi pierdea slujba. La un moment dat nu mai avea unde sa se duca, pentru ca-l stia toata lumea ca pe un cal breaz. Bea foarte mult si ne batea si pe noi, copiii, si pe mama. Pina la urma am hotarit sa-l parasim. Chiar imi revendic meritul ca eu am convins-o pe mama sa divorteze. Aveam 14 ani. L-am lasat singur in apartament si am plecat cu totii. Ne-am mutat tot la doua camere, dar intr-un apartament complet gol, pentru ca lucrurile ramasesera la tata. Am luat-o de la zero.
A fost ingrozitor de greu, dar macar stiam ca putem dormi linistiti, fara spaima de racnete si bataie. Dar vreau sa spun – si nu sint citusi de putin ipocrita – ca eu nu eram cea de acum, daca nu as fi avut o asemenea copilarie… Nici in adolescenta n-am fost scutita de umilinte. Am iubit si eu, ca orice fata, asa cum se iubeste la virsta asta. Prin clasa a zecea aveam un prieten de care eram indragostita si care zicea, la rindul lui, ca si el e indragostit de mine. Pina intr-o zi, cind mi-a spus ca nu mai putem fi prieteni, pentru ca parintii lui nu-i mai dau voie. Motivul era diferenta de conditie sociala. El facea parte dintr-o familie instarita. Cu alte cuvinte, m-a parasit pentru ca eram saraca. Si eram doar niste copii de 16 ani, amindoi… Dar toate acestea, asa cum am spus, au facut din mine ceea ce sunt acum. Caci pe mine frustrarile si umilintele ma deprima pe termen scurt, dar ma motiveaza pe termen lung“.  

30 de comentarii:

Soarele spunea...

http://prahova.comisarul.ro/articol/bomba!!!-hexi-pharma--societate-acoperita-a-sri!!!_764547.html

Unknown spunea...

Bucurestenii,insfarsit,ar face o alegere buna,dupa atatea catastrofe gen Halaicu,Lis,Bas(escu),Videanu.Este ofemeie frumoasa,destepta si cum zice romanul"ai cu cine pleca in lume"!

Iulian Mareș spunea...

Gabi, buna pentru Bucuresti si Romania, peste 3 ani si 1 / 2!
Nu ascund faptul ca....as dori cat mai repede!
Pana in vacanta de iarna! Hai Gabi, ca poti!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Si interlopul Ciolannus se va pierde printre randurile Legii mortilor nefotografiati, umpluti ca pe carnati cu vatoaie imbibate in formol si in sicrie blindate, ca de tanc, sa nu se deranjeze burdihanurile de la siesta! Moleculare procente mai au golanii interlopi din politica Romanistanului! Se vor pierde cu Firea printre sutiene, budigai si bikini ca sa ajunga macar cu mânurile pe scara de la cota cu zero cu minus, pramatiile! Ne-ati regulat voi cat ati vrut, dar stati asa ca acum va umplem noi si frigiderele cu macra! Stati asa ca vine curand si parlamentarele! Mai jucati-va voi cu blestemata OuG 57 si cancerosul Art. 40! V-o tragem ca la Verdun si Stalingrad! Va veti cruci, jegosilor, ce rezultate ve-ti avea la locale! Crucea mare e la parlamentare si acolo va vom freca noi ridichea bine! Sa ne tineti minte, cat o sa traiti, ca nu-i de joaca cu catanele rezerviste! Camarazi, haideti sa cantam, iar ei sa ca joace popa-prostu' cum vrea muschiu' nostru!

Mihai spunea...

Asta va mai trebuia la Bucale ca in rest ati avut pe alese din toate speciile.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Puneti frana, limberalilor, cu apasare adanca la semaforul rosu, ca nu veti vedea lumina verde a voturilor de la rezervistii militari, la cate rele ne-ati tot facut pana acum! Luati-i de gat pe tehnoretardatii din guvărnul mău si pe interlopul smenar de casoaie, cu tot cu funie si cu bolovani, si dati-va pe Dunare ca submarinele! Sa va pescuiasca tocmai in Bosfor si Dardanele, cu traulerul, si sa va depuna cartilagiile sub bolovanii pustiului sterp al Corintului unde sa va cante cucul la cap slagare de baiaram oriental si departe de sfintele spagi care v-au ridicat la rangul de martafoi politici ortodoxi! Acolo sa mai auzim de numele si de bafta voastra, care pana acum ne-au arucat doar resturile de la mesele voastre imparatesti si ciolanele despuiate destinate dulailor de curte boiereasca, ca nici alora nu le-ati da de mancare sa va latre averile smenuite, de teama talharilor ca voi! La bulivard, birjar sa-mi dau votul celor care mi-au mai pus cate o țandră de unt pe coaja mea de paine uscata si mucegaita, dar care ma ridica cu demnitate deasupra voastra, gunoaielor! Ce pacat ca traim in Romanistanul care toata ziua ne-o ocupa cu umor negru!

Unknown spunea...

Eu nu ma pierd cu Firea .Votez cu Bogdan Diaconu.

Huhu Rezea spunea...

@Aldea
Voturile date pentru descoperitul Turcescu, nationalistul Bogdan, cel care-l parodiaza pe fostul intelectual Vadim, si pentru sâsâitul Pledoiu se cheama voturi irosite.

Vlad Tepes spunea...

@dan aldea, vezi ca a inceput transhumanta,ia-ti berbecii si valea lasa voturile pentru oameni...

Soarele spunea...

Voturile date pana acum pentru toti politicienii romani care au fost la putere pana acum se cheama participare la genocid .Contrazice-ma daca poti.

Mihai spunea...

Io zic sa împrumutati unul din Ardeal ca ce aveti pe acolo nu-s de nicio treaba.

Unknown spunea...

Daca bucurestenii o voteaza pe nesimtita asta sa le fie de bine! De ce nu se-ntreaba de unde are doar bijuterii de 100.000 de euro dintr-un salariu de bugetar atat ea cat si escrocul de Pandele care vi se urineaza in capu-va. Sper sa fie arestata si sa aiba soarta lui Oprescu(alta lichea) daca DNA-ul isi face datoria.

Iulian Mareș spunea...

Lazar,
Nu a fost bugetara!
Daca apare asta in declaratia de avere inseamna ca nu are pt ce sa se teama!

Huhu Rezea spunea...

@Stoenescu
Nu ma asteptam, ca pari om serios, sa fii asa de neinformat.Frustrarile politice iti cam intuneca mintea.
Firea nu a prea fost angajata la stat, in afara de scurta perioada in care a fost purtator din cuvant al Guvernului Isarescu.In rest a lucrat in sectorul privat, cu deosebire in mass media.
A absolvit Liceul de aviatie Bacau.

Uite si ce pregatire are:


Dupa ce a absolvit cursurile Liceului de aviatie “Henri Coanda” din localitatea natala, a obtinut Licenta in filologie la Facultatea de Litere, Universitatea Bucuresti cu specializarea "Stiinta Informarii".

La acelasi capitol al studiilor sau a cursurilor de specialitate pe care le urmeaza sau le-a urmat mai trebuie amintite urmatoarele:
- Doctorand n economie, Academia de Studii Economice, Facultatea de Finante
- Asigurari, Banci si Burse de Valori, Specialitatea Moneda si credit
- Curs Postuniversitar “Management Bancar si Bursier”, Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori, Academia de Studii Economice, Bucuresti
- Curs Postuniversitar “Mecanisme valutare si fiscale internationale”, Facultatea de Finante, Asigurari si Burse de Valori, Academia de Studii Economice, Bucuresti
- Bursa de Valori: Curs de broker (specialist pe piata de capital)
- Curs “Fundamentele Profesiunii Bancare”, Institutul Bancar Roman, Bucuresti
- Curs “Management Financiar Bancar”, Open Business School

Soarele spunea...


http://www.art-emis.ro/jurnalistica/2960-asistam-la-stergerea-identitatii-nationale-a-poporului-roman.html

Cornel spunea...

Băsiștii rămân tot Băsiști, chiar dacă au suferit după genocidul național propagat de mafia portocalie cu Boc cel căzut în cap și care acum prin șantaj și corupere au reușit să se disipeze în culoarea galbenă a PNL-ului pentru ca proștii să nu-i mai recunoască și să-i voteze.

micutzul spunea...

Miticii ( puneti accentul cum va place)au avut de ales de fiecare data intre tigani si excroci... Este prima data cand au de ales intre o femeie desteapta si frumoasa si o femeie cu experienta politica si sociala , cu o INTENSA ACTIVITATE IN MEDIUL PRIVAT.
De fapt cu experienta ei si cu inteligenta de care a dat dovada , o sa mature cu contracandidatii...
Exista insa o problema si cei care o consiliaza trebuie sa o pregateasca din timp... Sacalii raniti vor incerca in toate felurile sa distruga leoaica...Vor ataca cu nesimtire si cu mizerii din toate partile fiindca vor simti ca sunt in cadere libera. Si nu va lupta leoaica cu loserul Predoiu , candidatul de serviciu al PNLPDL ci cu nascatoarea si buldogul imbatranit .
De altfel Predoiu ar cam trebui sa inteleaga ca si el o sa ajunga la fel ca Diaconescu , o carpa aruncata in fata atunci cand PNLPDL simte ca nu are sanse.... Paratraznetul fraier....

Vlad Tepes spunea...

Chestia cea mai tare este ca Firea este moldoveanca get-beget asa ca are un atu in plus ca Bucurestiul este plin de pinguini.

Unknown spunea...

Hai Gabriela! sa pocneasca ficatii in dusmani si sa le dai planurile peste cap ONG-istilor si Soros-istilor.Asa sa le ajute Dzeu cat isi bat ei joc de tara asta.Adevarul e ca au si de cine fiind ajutati si din interior...numai ca o vorba veche spune ca "cine tradeaza, de tradare va pieri"....nici tradatorilor nu le va fi bine.....asa ca:"Hai Gabriela!!!!"

Mihai spunea...

Huhurez, un coleg cu functie mare,mare a adunat la un moment dat vreo 15 diplome universitare in timp foarte scurt (cursuri,mastere,etc,era si doctorand) si nu se ridica nici macar la nivelul Mares.
Sunt multi baieti cu adevarat studiati si pragmatici care s-au aciuit si ei prin partide in scopul obtinerii unei pozitii mai bune in sistemul promovarilor pe criterii politice insa daca nu au avut propulsia necesara in spate li s-a pus capac. Nu acelasi lucru s-a intîmplat la aceasta doamna ,stie ea ce stie dar nu-i pentru lucruri de o asemenea anvergură.Ca sa tina cîrma bine pe acest traseu se pare ca are nevoie si de cîrmaci cu staif.
Dar înca o ratare pentru mostenitorii lui Bucur sigur nicio pierdere,pentru ei este lux,mai ales daca analizam bine ce contracatindati are în campanie.
Vai de noi si vorba lui Mark Twain ”daca alegerile ar putea schimba ceva atunci sigur nu ne-ar mai chema la vot”.

Huhu Rezea spunea...

@avianyk
Postarea aceasta este doar constatatoare. E treaba bucurestenilor pe cine voteaza. Evolutia politica a doamnei Firea ma intereseaza doar in perspectiva alegerilor prezidentiale viitoare. Are sanse sa devina candidatul social-democratilor la prezidentiale. Dupa parerea mea, ea, nu Ponta, trebuia sa candideze si in 2014, dupa retragerea santajatului Antonescu.Chiar daca pierdea, nu s-ar fi ostilizat atât de mult Binomul impotriva PSD.
Apropo, tu ce convingeri ai? Basist-liberale sau nazist-Grup Etnic Germane?

CEZAR spunea...

duminică, 22 mai 2016, 11:04:00 EEST
micutzul spunea...
Tu sigur ai renuntat la ...alcool ..metilic ...!!
Dar cu Chanel five ...??..te mai dai pe mustata ...????

Mihai spunea...

Draga vecine, apropo de ”convingeri” cred ca se o sa ai de descîlcit cît de curind o mare problemă si mare dilema in acelasi timp.Mult mai complicata decît alea ci 1+2 si 2+3,etc.
Daca cumva ”comunitatea sighiana conlocuitoare” de bastina de la Turnu Rosu mai în jos , mai voteaza alaturi de comunitatea bastinasa cu 70-80% inca un sas primare la Sighi ,atunci ce mai zici?
O si tare as vrea sa catindeze mai sus numita la presedentiale. Numai asa îi mai bate Iohan inca odata. Altfel mai greu cu accesul la al doilea mandat pentru sas.
Ce sa-i facem atîta timp cît in politica nu exista ,adevar,moralitate ,seriozitate,coloana vertebrala,etc.
Mai ieri un preten de pe fb,tot de-al nostru cu cascheta , il sapunea pe Iohan cum îi venea la gura si il lauda pe Ponta de parca el pusese usa la ce a renovat el cu satenii in comunitate. Partea cea mai hazlie consta in faptul ca satenii stiindu-l om de treaba ,serios si de isprava,implicat in rezolvarea problemelor comunitatii benevol ,fara pretentii, i-au propus sa candideze la primarie si spre ghinionul lui nu i-au mai gasit loc decît din partea pnl. Si ce crezi ca vad,acum pe toate postarile si afisele electo lauda de rupe pămantul pnl-ul si pe domnul Iohan de-i convinge pe toti. A uitat ca pdl-istii i-au chiar taiat pensia.
Necazul meu cel mare-i ca il stiam bine, era un om foarte serios,asezat in familie ,un bun profesionist ,calculat si meticulos in tot ce facea , un om foarte de cuvînt in primul rind.
Si atunci la ce sa mai pierdem timpul pe la vot cu asemenea convingeri si convingatori? Asa doar din datorie cetateneasca? Hai sa treaca si astea si om mai vedea!

Huhu Rezea spunea...

@avianyk
Eu stiam ca ciobanii din Marginime sunt bastinasii locului.
La sud de Turnu Rosu nu prea gasesti conlocuitori GEG.
Daca le cumperi branza si mieii, faci ce vrei cu ciobanii.

Mihai spunea...

Sunt ,sunt si de la Horezu si împrejurimi cîta frunza si iarba.
Iar cu brinza bastinasilor se rezolva fara probleme. Daca trece țurcana cu alaiul de vrajit din comuna in comuna nici nu le mai ramîne de balmoș la gratar. Daca mai vine apoi si psd-istul condamnat penal de la judeteana cu alaiul lui de vrajitori bieții ciobeni nu au alta iesire decît sa scoata la bataie pentru alt balmoș la gratar si rezerva strategica din borcanele vidate cu untura de porc pe deasupra brînzei.
Si uite ,merge si economia,multumiti de rezultate si catindatii, patru ani ,trai pe vatrai.
Mai sîmbata trecuta era in adunatura nationala gasca pnl-ista in Sighi de nu aveai loc de parcare in juma de oras. Grea povara pe bietii hotelieri si mai ales pe ciobanii asteptatori ai festivalul de convingeri si consum la gratar de orice pot scapa ei cu ocazia asta .

micutzul spunea...

@ Huhurez
Si cu ciombanitele...?
@ Cezar
Bai Turbinca tu crezi ca la noi la manastire se bea alcohol ...metilic? Nu tataie, avem vin si jinars adevarate... Cat priveste Chanel5... il las pe Klaus sa se dea, pas cu pas..,. Mesaj pentru tine in cheie morse
.I.
@ All
Acum un an am luat de la o vecina un pui de pisica foarte frumos . Asta fiindca vecina mi-a spus ca este motan. Acum 3 saptamani motanul meu a nascut 5 pui.... Sunt primul care are un motan nascator... Va dati seama ca este nepretuit, nu?
Cine vrea un motan , fiindca si eu va garantez ca toti sunt motani sa imi spuna .... Sunt foarte foarte frumosi....Vreau doar 1 leu pentru fiecare sa le fie de sanatate....

Anonim spunea...

eu nu inteleg cum cei de pe aici,hai sa zicem 10-15(impartiti in doua grupe mari si late,adica raman vreo 5-6 din fiecare parte) pot gandi: vom castiga vom face si vom drege(indiferent de partid) sau exprimari de genul......"noi rezervistii militari care suntem cu familii cu tot vreo 200.000 vom vota cu "icsulescu"
Dar de unde stiti voi ma chestiile astea??,sau 2-3 navlegi au impresia ca ce vor ei sa voteze e universal valabil.....eheee ce v-ati incins!! va trebuie multa apa rece de la robinet ca sa va racoriti
PS remarcati ca nu am spus nimic nici de candidatul x nici de y.......

Huhu Rezea spunea...

@ingurgitatorul
Scrie domnule comentariile la locul lor, nu amesteca fotbalul cu politica.


Inghititorul de sabii
pe 22.05.2016

Voi credeti ca Dan Condrea seful lojei P - due in Romanistan a murit adica ca l-au sinucis ?Asta v-a fi varianta oficiala . Va garantez ca e bine mersi si se reface dupa operatia estetica facuta un SUA .Stiu daca nu poate fi identificat dupa fata exista adn, grupa de sange si amprenta dentara .Voi credeti ca ei nu s-au gandit la asta si nu au probele deja pregatite ?Asa dispar urmele genocidului a peste 1 milion de romani ( in 20 de ani) .Binenteles airbagul care ii proteja fata lui Condrea nu s-a declansat ca mortul pus acolo sa nu poata fi identificat .E la fel cu temperatura de 1200 de grade de la Colectiv obtinuta prin arderea buretelui plus gaze toxice neidentificate si aflate in plamanii victimelor. Apropo de ce credeti ca mormantul lui Patriciu e pazit zi si noapte ca un obiectiv militar si acum ?Sa vezi acum trepanatii tv ''ca nu se poate asa ceva” ca asta e teoria conspiratieii blaa, bla, bla .Sfatul meu e sa ganditi cu capul vostru nu sa inghititi ce va ofera gata mestecat la Noul Imn al suporterilor nationalei României
Publicați | Ștergere | Spam
Inghititorul de sabii
pe 22.05.2016

Iulian Mareș spunea...

T3,
Nu este mai bine pt tine sa faci aprecieri la nivel, cel mult orizontal?
Cat, despre geniile politice si administrative ale ardelenilor....., mai ca nu as deschide subiectul!
Stii, era un proverb...Cine-i prost sa stea acasa!
.....nu jignesc pe nimeni, ma refer doar la unii politicieni, care au trecut Carpatii si nici fata nu i-a ajutat!

Unknown spunea...

Daca asi fi bucurestean,as vota-o pe GABI FIREA fara nici o retinere,dar sunt din provincie si marturisesc ca in urbea mea nu am pe listele de candidati o persoana de calibrul acestei femei.Are calitati,studii,hotarare si ambitie incontestabile.Sa nu uitam ascensiunea rapida in politica,are trasaturile si atuurile unui adevarat LIDER.Sper ca bucurestenii dupa atatia ani de experienta trista cu Halaicu,Lis,Basalau,Videanu sa aleaga de data asta exact ce au nevoie.Pot sa spun cu certitudine ca fata asta are mare viitor, ambitioasa cum o stim cu totii,demna si onesta,intr-un viitor nu prea indepartat va ocupa functii inalte in Statul Roman,poate devenii chiar presedinte al Romaniei-Succes si Dumnezeu sa o binecuvanteze pe ia si atat incercatul Popor Roman.