Un produs Blogger.

sâmbătă, mai 14, 2016

Zgonitul nu este acoperit. Este agent strain de infuenta.

9 comments
Când Ponta a comentat pe  facebook ca nu e bine ca partidul sa ramâna pe mana unor acoperiti, daca pleaca  Dragnea, condamnat pentru ca in 2012 a mobilizat lumea sa mearga la vot....  sa-l demita pe Basalau, pe multi isteti i-a dus mintea ca ar face aluzii la amarâtul de Zgonea, omul  care ar fi infiltrat   in partid de serviciile românesti. Ca asa e in Romania: e deplorabil sa se spuna ca faci parte din serviciile de informatii nationale.
Se adevereste peste numai câteva saptamani ca enigmatica zicere a fostului premier,  el insusi fiind banuit de utilizare in exterior de SIE,  are o noima.
Se pare ca Ponta a vrut sa spuna ca Zgonea este agent de influenta al Departamentului de Stat al SUA, asta ca sa nu spunem numele vreunui serviciu american de spionaj.
Nimic nu e intâmplator. In numai 24 de ore, americanii i-au dat cu tilfa fostului premier, neinvitându-l la  operaţionalizarea sistemului antirachetă Aegis Ashore de la Deveselu, in schimb ambasadorul lor la Bucuresti  i-a facut o vizita de curtuazie zgornitului din PSD, inca ramas presedinte al Camerei Deputatilor, pentru a transmite semnalul ca si  el este omul ales, alaturi de alte cozi de topor, sa instaureze statul de drept discretionar  dorit in România de USA(Uniunea Sovietica Ailalta). Greu test de românism are de dat PSD in saptamânile urmatoare.
De ce nu s-a dus Klemm  la presedintele Senatului ca sa-l traga de urechi despre  legile care n-ar trebui date in România? Aaaa...! Tariceanu a refuzat sa mearga la Deveselu, desi fusese invitat.!


Codrin Ştefănescu a subliniat, însă, că "Zgonea, care era foarte apropiat de Ambasada SUA la Bucureşti şi foarte des în vizite acolo, de multe ori în vizite fără a comunica nici măcar în interiorul partidului că are aşa de multe vizite pe zona asta, aşa cum niciodată nu ne comunica ce vizite face pe la Cotroceni, probabil că s-a milogit, pur şi simplu pentru această întâlnire. Zgonea nu face altceva decât să devină şi mai ridicol. Atât de ridicol a devenit, încât, pur şi simplu, opinia publică în general au o stare de acreală numai când aud de acest personaj, pentru modul în care s-a comportat", notează DCnews



9 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Acest Zgoro este un pacalici de 2 lei tona!
S―a comportat lanentabil mereu, dand dovada de infantilism intelectual si politic. Acum, ca a ales sa se desconspire, ca ultima solutie, te apuca greata!
Asa se intampla cand nu evaluezi oamenii pe care―i pui in functii mari!
Se cunoaste ca si―a completat studiile tarziu!...in fapt se cunoaste ca nu are o baza solida, dezvoltata de la simplu la complex!
In esenta, este putin mai evaluat decat Marean, dar ala a fost un amarat de cizmar analfabet, eliminat ce―i drept, tarziu!
Sunt tare curios cum se va sfarsi mizeria asta!

Nasul spunea...

Naivilor .In colonia de sclavi Romanistan TOTI politicienii si ziaristii romanistani (care conteaza) sunt agenti ai serviciilor straine.Chiar si cei recrutati dd SRI se supun acun Mosad via SUA.

Nasul spunea...

https://searchnewsglobal.wordpress.com/2014/05/18/romania-este-in-stare-de-ocupatie-nedeclarata-si-plateste-tribut/

Nasul spunea...

Noul Zyklon B pentru romani din lagare de exterminare ( spitalele romanesti) e pioceanicul si stafilococul auriu .Multi vad putin pricep.60 000 omorati pe an si 1,2 milioane in 20 de ani e o performanta de care Hitler ar fi mandru .

brenda spunea...

va dati seama pe cine avem la camera deputatilor . nu ma mai mir dece merg asa de greu toate comisiile , dar daca se lasa pe mana unui idiot asa le trebuie , este pe fata un tradator , rusine

Huhu Rezea spunea...


Fostul prim ministru, Victor Ponta, reacționează pe pagina sa de Facebook, publicând o fotografie prin care contrazice afirmația că nu a fost loc pentru toată lumea la inaugurarea scutului de la Deveselu. „Dar după cum vedeți în poză, nu era niciun loc liber!”, scrie acesta ironic.



„Wow - ce frumoasă e diplomația, poți să spui chiar orice și nu se supără nimeni. E drăguț să inviți la o inaugurare NUMAI oameni care nu au avut nicio treabă cu Proiectul și NICIUNUL dintre cei care din 2011 încoace au muncit la el. Dar după cum vedeți în poză, nu era niciun loc liber!”

Sursa foto: Victor Ponta / Facebook

Adevărul este că nu greșește Domnul Ambasador Klemm - domnia sa a venit recent la București (sau Budapesta, tot aia), era gata Scutul, practic la inaugurare ca și Cioloș. Proști suntem toți cei care am crezut că fapta noastră bună va rămâne nepedepsită!”

Unknown spunea...

Dupa mine, daca vrei sa jignesti un om, atunci fa-l TRADATOR. Cuvantul asta incumba toata mojicia si murdaria sufleteasca a unei persoane. Pai ce este mai grav sa-ti spuna cineva TRADATORULE MI-AI INSELAT INCREDEREA, M-AI INJUNGHEAT PE LA SPATE, MI-AM PUS SUFLETUL PE TAVA, M-AM DESCHIS CA O CARTE IN FATA TA SI TU M-AI TRADAT. Cand spui IUDA spui TRADARE, a tradat tot ce a fost mai sfant. Pai Zgonea este Iuda. Si-a tradat prietenii, tara si poporul care l-a pus acolo ca sa-l slujeasca pe el, pe popor, nu pe straini. O scursura care isi lasa substanta mucoasa ca de melc pe la usi straine. Ar trebui ca PSD-ul sa nu se lase intimidat de ambasadorul Americii si sa-l dea, pe acest Batman de Romania, JOS.

Unknown spunea...

Se actioneaza in puncte vulnerabile, interesele sunt majore, iar persoana ce ocupa aceasta functie, poate fi folosita oricum, cu usurinta si fara costuri mari, doar sprijinul de asi pastra scaunul.

Unknown spunea...

VAI COPII AI DURERII !!!. CATA JALE , CATE LAMENTARI , TRADATORI , COZI DE TOPOR , VALEU SI VALELEU !!!!!!. BIETZII ROMANASI PARCA ACUM S-AU TREZIT DIN VISELE MINUNATE ALE ,, DEMOCRATZIEI, LIBERTATZII , DE CE NU , STAT DE DREPT''???!!! . DOAR DACA ESTI ,, MEMBRU'' AL TURMEI DE CORNUTE IN CARE VOR SA NE TRANSFORME MADARFACKARII CE CONDUC OMENIREA- PRECUM IN ,, FERMA ANIMALELOR'', MAI POTZI PUNE BOTUL LA ASEMENEA IMBECILITATZI DEBITATE DE JIVINELE , CANALIILE CE CONDUC SI DIRIJEAZA LUCRURILE IN LUMEA ASTA NENOROCITA IN CARE TRAIM . MAI NOU SE NUMESC ,, TINERII FRUMOSI SI LIBERI'' , ORI DIASPORA , , TEHNOKKATZI , DUPA CE DECENII AU FOST ,, SOCIETATEA CIVILA [ SUB ACOPERIRE] , ,, ANALISTI'' SI FORMATORI DE OPINIE. IN REALITATE AGENTZI SUB ACOPERIRE SI AGENTZI DE INFLUENTZA , IUDE SI VANZATORI PARSHIVI DE NEAM SI TZARA. AR TREBUI SA VA GANDITZI DE CE ROMANICA NU A AVUT SOARTA CEHOSLOVACIEI , A YUGOSLAVIEI , MOLDOVEI , GRECIEI - ERA NEVOIE DE UN TERITORIU ,, STABIL'' , FARA CONVUSII SOCIALE SAU CU VECINII PENTRU VIITOARELE BAZE ALE ,, PARTENERULUI STARTEGIC'' SAU LICURICIUL 'AL MARE , VORBA SOOGACIULUI BASAU-BASANAU !!!. DE AIA N-AM AVUT RAZBOI SI DE AIA MINERII AU FOST ATAT DE ,, BLESTEMATZI'' DE SCURSURI SI APLAUDATZI DE POPULATZIA BUCURESTILOR !! . EI AU SALVAT ROMANIA IN '90 ASA CUM SECURITATEA A VANDUT-O IN '89 !!!!. IAR ACUM - ACUM UN LIMBRIC , UN FIU DE CATZEA PRECUM ZGONEA E ,,SEFUL'' CD - PENTRU CA ASA SE DISTRUGE O TZARA DIN INTERIOR , PUNAND ,, PUTEREA'' IN MAINILE CELOR MAI JOSNICE NULITATZI SI CANALII CE SUNT FOLOSITZI PRECUM SCULELE PENTRU EXECUTAREA CELOR MAI MURDARE TREBURI . EXEMPLE : CONSTANTINESCU , STOLOJAN , BABIUC , BASAU-BASANAU, JOIANI-SS , TEHNOKKATZII AVORTATZI AI BRUXELLESULUI , MUNGIU-PIPPIDI SI PUZDERIA DE MANIPULATORI , ANALISTI SI ,, JURNALISTI'' ,ONG-URI SI SOCIETATZI CIVILE - DAR SI STRUCTURI DE FORTZA SI SECURITATE ALE STATULUI [ SPUNEA BASOIU - CUM DREAQ SE DUCE DUCE GEN. ALA DE LA SRI SA FIE DECORAT DE AMBASADA FRANTZEI ????. AIA MACAR L-AU DECORAT , ADEVARATZII STAPANI NU DAU DOUA PARALE PE EI, TOT POPORUL ROMAN LE PLATESTE FUNCTZIILE BABANE SI SINECURILE SI MAI BABANE, CULMEA !!!. ADICA SI FUTUTZI SI CU BANII LUATZI]. SI CUM E F-UNU' CARE NU ASCULTA SI NU SUGE - NASTASE , PONTA , PE ILIESCU NUMAI L-AU FACUT IN TOATE FELURILE DA' L-AU IERTAT CA-N PROSTIA LUI DE ,, REVOLUTZIONAR'' L-A LICHIDAT PE 'AL BATRAN- , ORICINE MISCA-N FRONT E RAS !!!!!. NU MAI SCRIU CA-MI VINE SA VOMIT !!!!!.