Un produs Blogger.

marți, iunie 28, 2016

Islanda a provocat Brexit din CE

11 comments
Comentatorul televizunii islandeze si-a piedut vocea si cuvintele.


11 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ma bucur ca doamna mea urmareste CM de fotbal, pe cand eu, un fost fan stelist si al Nationalei, ma limitez doar sa trag cu coada ochiului, in mod cu totul intamplator, complet dezinteresat de orice se intampla si de scoruri, pentru ca in urma cu vre-o zece ani am luat hotararea drastica sa scot total fotbalul din viata mea! Chiar si la ziarul la care scriu am refuzat sa scriu despre fotbal si sport, in general, din cauza dopajului si coruptiei, lasand o colega sa se ocupe cu astfel de activitati indoielnice ca si corectitudine in Romanistan! Cauza abandonarii fotbalului? Jaga Oaie Becali, Borcea Porcea Butelie, Nasu' Mircea Mita, Mitica Guralivu' Portofel, Gica Lacomosu' Mutu Tras pe o Nara si alte jeguri care au manarit meciuri si scoruri de a ajuns fotbalul romanesc o cloaca de porci sau care au sau au tras fumuri si prafuri ! Sau din cauza curvarilor si betivanilor de jucatori care se ,,antreneaza'' doar in asternuturile curvelor de duzina, sau in cluburile de noapte, si la meciuri de abia se tarasc pe teren, dupa ce au baut tone de posarca si au fumegat cartoane de duhane! Am urmarit cateva minute meciul dintre romani si francezi si vedeam cum se tarau pe teren de parca aveau legate bile de parnaisi de picioare! Niste bagabonti cu totii pe bani grei sa nu faca nimic, iar antrenorul Perpules Delirium Misticum, pupatorul grotesc de icoane e doar un maimutoi care face de rusine gradul de General acordat la apelul bocancilor cu crampoane in tendoane! E mai bine de mine: Nu voi face infarct, nu ma imbolnavesc de nervi si nu-mi irosesc timpul sa urmaresc niste cadavre in putrefactie cum se tarasc dupa o basica umflata pe un teren cu iarba proaspat cosita! Asa ca va urez vizionare placuta la meciurile care nu se merita sa le mai vedem niciodata, pentru ca si Spania a dovedit ca este o alta Romanie cu o alta palarie, iar Islanda are legi anticoruptie atat de drastice si aplicate in integrum, incat s-au rasfrant si in fotbalul national, devenit astfel de o mare calitate si care le poate aduce si Cupa Mondiala! Dixi.

Adi 4 you spunea...

Anglia a iesit de 2 ori din Europa.....

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Colega mea de la ziarul Ora 25, si crainica la Connect fm Onesti, Monica Sibisteanu, m-a abordat provocator pe fb pe un subiect educational printr-o postare in care troneaza cu mare nesimtire vataful de la Cotroceni! Dupa ce i-am raspuns intr-o nota aspra despre personajul sedentar care nu are ce cauta intr-un asemenea subiect care ii da o conotatie electorala, s-a motivat cu pretextul ca Programul educational a fost emis de catre Administratia prezidentiala. Ne-am harjait in contexte contradictorii, uitand ca, desi n-am facultatile absolvite de ea, nativ pot sa aduc argumente si contra argumente sa pot ruina iluziile oricui ar crede ca ma poate da la intors intr-un domeniu, daca am cunostintele si priceperea necesara s-o fac! In concluzie, smenarul de la Cotroceni incearca sa se ocupe si de Educatie, dupa ce a ruinat total Apararea Romaniei cu OuG 57 CARE NE-A DISTRUS DEFINITIV! Ei, ce sa spun?! Se ocupa, precum Ceausescu, de toate, incusiv de smenit case, vanzari de minori, dulgherie, closete si chiuvete, acum de educatie!!! I-am propus sa-l scoata din context daca vrea sa realizeze ceva cu ONG-ul pentru care practica si i-am atras atentia ca si oengistii sunt politicieni sub acoperire. Nu stiu ce a inteles dragalasa de ea, insa faptul ca Iohannis lipseste de pe pachetele de tigari si fleicile gheboase de inghetata pentru copii denota ca inca nu s-a ajuns la apogeul cultului personalitatii si inca se mai lucreaza la idei novatoare pe acest subiect in laboratoarele Cotroceniului...D.kle Motoc, si asa dupa ce ne-ai bagat focoasele de grenada in fund cu Oug 57, PANA LA RAZUIRE, n-ai putea dumneata sa-i dai mentorului dumitale idei electorale ridicatorae, ca scula dintre picioare, sa stea pe plantare pana vine din groapaare sa-l ia la plimbare?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am scapat adineaori din mana o postare necorectata, dandu-i click dintr-o eroare inexplicabila, si asta ma refer la corecturi de dactilografiere, pentru ca scriu repede si fara sa ma uit in urma, apoi facand corecturile de rigoare la terminarea textului, drept urmare imi cer scuze pentru eventualele greseli gramaticale, independente de vointa mea! Nu de alta, dar ,,prietenii'' ma asteapta la colt cu maciuca ridicata!

Soarele spunea...

http://www.flux24.ro/exclusiv-video-tren-cu-tancuri-americane-abrams-in-zona-vatra-dornei/

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Uite ca, reintrand in posesia noului calculator, pot introspecta foarte usor toate blogurile militare de pe Google si fb. Raman uimit de amorteala militarilor si nu vad cam pe nicaieri sa-si apere drepturile, exceptie facand Huhurez si Elita. Suntem chiar asa de multumiti de situatia in care ne aflam, sau acceptam resemnati dezastrul pe care ni l-a oferit, cu generozitate guvernul tehnocrat, la ideea cretinoida a vatafului de mosie, Motoc? Ma intristeaza si faptul ca sunt poate zeci de mii de batrane catane, politisti si spioni, tot din categoria soimilor patriei, care habar nu au de L 223, Oug 57 cu banditescul si criminalul Art 40, cererile de recalculare-reactualizare, grupele de munca si alte drepturi legale sau drujbarite, dupa metoda fascistoid-masono-sorosista Motoc Ghemotoc pitit intr-un mop ca nu-l mai aude si nu-l mai vede nimeni, deloc, atat de tare se face el ca munceste in folosul catanelor Romanistanului! Nici macar un punct de vedere, un interviu, o parere, o injuratura, un blestem sau o ocara, daca tot ne-a varat morcovul in fund si batul prin gard, ca sa stim si noi de ce ne persecuta la ordinul lui Soros Baci, Anghela Hloci Golasi Merkel si seful lui de la masonii masochisti! Se bazeaza ei, tehnoretardatii, pe ideea fascista ca asa vor castiga la budget pacalind batrani neinformati, senili si bolnavi, conform practicilor Dr. Mengele-Auschvitz? Dar si aici, cand odinioara se dezbateau idei, se faceau calcule, se postau atitudini si controverse interesante si chiar utile, acum s-a asezat o liniste ca de cavou! Au ramas doar cei mai atasati acestui blog, dar am si impresia ca fiind interzise controversele veninoase si in stil de mahalagism, amatorii de asa ceva au migrat peste gard, acolo unde sangele si veninul curg garla! Aparati-va pielea, fratilor prin atitudine, combativitate, critici severe la adresa criminalilor nostrii, a politicului marlanesc care ne-a injunghiat pe la spate si ne-a dezonorat ca militari, nu cu atacuri intre domniile voastre, v-as ruga respectuos! Stau intr-un bloc foarte scump in ce privesc chiria si utilitatile, fata de pensia mea rusinos de mica si drujbarita penal si cu intentie de idioti, iar patroana locatiei spune asa: ,,Pot sa raman doar cu un singur locatar chirias, dar daca e bun platitor la zi, imi este deajuns!'' Asa si aici: Pot posta si putini, dar daca sunt civilizati in relatiile interumane si camaraderesti, sunt deajuns! Dar mai ales foarte acizi si combativi cu acesti calai si drujbari care muncesc zi de zi sa gaseasca noi solutii si metode de a ni se taia din toate drepturile militare, pana la eradicarea lor totala si sa traim doar din mult doritele lor ajutoare sociale!

Unknown spunea...

Riscul la care ne expun conducatorii nostri fara pic de dragoste de tara, in vene, este enorm. Singura lor dragoste este banul, acesta ii aduna, aduna-i-ar Skaraotki,facand aliante, grupari mafiote de interese si batandu-si joc de acest popor, fara remuscari.Acesti mediocri, care ne-au amagit si pe care i-am ales s-au batut cu pumnii in piept , precum goriloii, in fata unei puteri mondiale, Rusia, simtindu-se protejati de un alt egal in ale puterii militare , SUA. Ba, au mers mai departe si s-au gudurat pe langa marile puteri nucleare ale Europului, Franta si Marea Britanie, facand parte, ca si noi din UE.
Acuma cand Marea Britanie se pregateste de iesire din sistem , "curajosii" au inceput sa cam tremure: Turcia care se zburlise la Tata Ivan, si-a cerut scuze. De asemenea , aceiasi Turcie se impaca cu Israelul, oare cine este , acuma, in vizorul lui Putin?
Eu cred ca Romania, prea i-am suparat si persiflat...toate ca toate dar daca rusul se supara si vrea sa-si largeasca ograda, noi ce facem , ca pana vine Unchiul Tom suntem "mancati" . Armata care era un garant, cat de cat , am "spart-o" , de rezervisti si-au batut si-si bat joc. Cu ce si cu cine ne vom opune,cu cativa sergenti, cateva fetite si o droaie de generali de carton , plini de doctorate si cursuri?

CEZAR spunea...

Domnule Matok MaKiss..ne bazam pe tractorul tau cu sfarleaza ..!!
Nu vezi mai gioarsa ...mai sus cum vin Tc USA in Ro ..! Ai habar cu ce se mananca astea ..??
Turcia isi cere scuze ..?? Asa la mihto narodule ...sa mai slabeasca robinetul de gaze si sa mai trimita cativa parliti in concediu in Alytalia .
Daca Rusia ..dadea jos vreo 10 avioane turcesti..la contrapartida ..mai ziceam ..HARASO...!!!

Mihai spunea...

Dom Kis ,cît timp R 26500 este in actiune iar catelul de casa Mares pe lant si pe post de alarma, stau linistit cu burta la soare fara sa port grija ”navalirii” rusilor.Din cîte mi-a transmis la Soci, Putin (baiat destept) are alte prioritati. Si uite asa, acusica mai putem pune cîte ”o capra” pe protap si ne uitam pe satelit la meciuri la stîna.Sper sa nu mai aud vreun comentator de genul celui islandez si sa-mi stric ziua crezînd ca acolo te strînge cineva de coaie. Daca poti face nevazut cardul din bucatarie esti bine venit si tu.
Ca masura de siguranta o sa luam cu noi si armele de vînatoare fiindca din ultima autocaracterizare a lui R 26500 nu-mi dau seama daca cei doi(R+M) ,in curînd angajati la ”o” firma nemteasca de electronice(manageri de mina a 2-a si a 4-a) au in cap numai farazi sau numai fazani.
Politica interna si externa o punem in cui. Oricum după cum bine stii si tu ”cosa nostra-gulere albe UE” e mai desteapta-n cur decît politrucii nostri de duzina in cap.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Avyanic: Sincer ca mi-era dor sa mai postezi si pe aci! Mi-e dor si de ceilalti care, inexplicabil, au dezertat de pe fregata noastra! Poate da Dumnezeu sa se reuneasca vechiul pluton de executie a politicienilor de pe blogul Huhurez! Cel mai mare in grad si functie sa preia comanda si sa se execute foc lovituri-ciocan in scafarliile alea autiste! Sa va dea Dumnezeu sanatate tuturor, oriunde v-ati afla, stimati camarazi! Si nu uitati: Singurul nostru dusman sunt cei care sunt impotriva drepturilor rezervistilor, dar si actrivilor militari! Impotriva lor, cu o vointa de fier, pana la capat!

karadeniz spunea...

Viiin americaniiiiii !
Câţi, cu ce şi unde vin? Chiar crede cineva că vre-o cinci mii de oameni, câteva duzini de tancuri, una-doua nave de luptă prin Marea Neagră, in sejururi de trei săptămâni și câteva zeci de rachete de la Deveselu vor apăra România în cazul unui conflict?
Adică noi stăm cu deștu-n gură de mai bine de un sfert de secol, avem o armată doar cu numele, o țară putred de coruptă, vândută întregului mapamond dar protejată de cei peste 30 de mii de SRI-iști și SIE-iști ca o prostituată făcută poștă de o companie de diribiști și tragem nădejde că vin copii unchiului Sam să-și dea viața pentru a apăra democrația și valorile României.
Dacă va fi nevoie americanii se vor bate pentru ei în stilul clasic, de foarte sus și de la mare distanță ca să aibă cât mai puține pierderi.
Trânta cu ursul o vom da noi, cei de prin jurul lui și tot noi vom suferi pierderile cele mai grele, din ambele părți, pentru că aici va fi tabla de șah în centru căreia se vor sacrifica pionii. Piesele grele ne vor dirija și încuraja dincolo de câmpul tactic de o pătrățică care i-ar face vulnerabili.