Un produs Blogger.

luni, iunie 27, 2016

Lovitura grea de imagine impotriva Turciei pentru genocidul armean

9 comments
Papa Francisc a vizitat timp de trei zile Armenia, majoritar ortodoxa, folosind pentru deplasare un modest autoturism Dacia Logan.
Fastuoasa ceremonie militaro-religioasa la mauzoleul victimelor genocidului din anul 1914. Vezi  video!
Turcii nu recunosc genocidul.




9 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am mai comentat despre genocid pe pagina fb Huhurez, si reafirm marea greseala a Turciei de a nu recunoaste genocidul produs de catre aceasta tara asupra armenilor. Tot acolo, am scris cum ungurii din Transilvania au copiat cu fidelitate actele de cruzime ( hmmm, popor mongoloid) ale turcaletilor. Nu va mai scarbesc cu ce au facut ei romanilor, dar si turcii armenilor, insa o greseala poate fi indreptata prin recunoastere si Istoria poate fi repusa in drepturi. Uitarea duce la repetare si de aceea trebuie mereu tapetat acest subiect. Dar, parca ungurii au fost mult mai sadici si verosi cu cetatenii romani decat turcaletii cu armenii! Cine a citit si a vazut din documentare aceste mari tragedii umane, nu le va putea uita si ierta niciodata! Eu ii pot ierta pe turci, dar pe unguri nici macar dincolo de mormant!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Lui Papa nu-i pute in Dacia, dar bagabontului naimit, imbarbosat, puhav si lacom de la Patriarhia Romana nu-i intra boasele decat in Mertan sofisticat!
Papa a facut-o de oaie afirmand ca homosexualii nu pacatuiesc si ca ar trebui ca bisrica sa-si ceara iertare de la ei pentru abuzurile asupra pacatelor lor! Hai, Papo-popo ca o dadusi aiurea in bara si in barbi cu asta! Nu sunt eu in masura sa judec si sa emit judecati de valoare, dar voi, clericii catolici, sunteti cu totii cu apucaturi de la masturbari turbate pana la pedofilie si alte poponareli! Pai, sa-mi violeze mie cineva copilul, nu-l rastignesc pe cruce ca pe Hristos? Sau sa ma practice unul in dosnic, nu-l las fara bijuteriile coroanei si cu durligele goale? Papo, o luasi razna de cand ai tras cannabis din lulea si ti s-au incalcit creierii!

Viss spunea...

În primul rând, Armenia+Rusia=Love
În al doilea rând, rușii sunt pe nașpa cu turcii.
În al treilea rând, postacii ruși sunt mulți și vigilenți. Încă, pentru că petrolul încă nu a atins corecta valoare pe piața mondială.

Unknown spunea...

Eu,nu i-am inteles si nu-i inteleg pe acesti homo,cand pe lumea asta sunt atatea femei frumoase si focoase iar acestia si-o pun intre ei prin partile dorsale.O cnostinta,spunea odata:"lasa d-ne ca e bine in acest fel raman eu cu toate femeile!"Daca si Papa gandeste asa...,vai mama lor.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Distrugatorule de mituri, pe cand masa, dansul si darul sa mergem si noi sa ne cracanam mestecatorile a mirare de nunta asta mare intre doua pacatoase de fecioare?! Are cinste mireasa, bai, in dosul din budigai?

Huhu Rezea spunea...


Inteligent om politic, Erdogan.
Nu vrea sa lupte concomitent pe 2 fronturi dupa lovitura din Armenia.
Tocmai acum il gasira remuscarile si, spasit, cere scuza lui Putin pentru avionul rusesc doborât in Siria.
-Pentru ca am taiat macaroana de a se labarta discutiile despre perversiunile sexuale, orice ar zice si Papa pe aceasta tema, homosexualitatea este o deviere de la normal a instinctelor, o placere neaducatoare de viata.
Homosexualitatea si heterosexualitatea sunt tot atât de deranjante când sunt aduse, cu nesimtire, in spatiul public.


PERVERSITÁTE, perversități, s. f. 1. Înclinare spre rău, plăcere (patologică) de a face rău, de a provoca suferință și de a se bucura de suferința altuia; deviere de la normal a instinctelor, a judecății; tendință (patologică) de a comite acte imorale; corupție, depravare, imoralitate; spec. anomalie sexuală. 4 Fățărnicie, perfidie, falsitate. 2. Faptă, comportare de om pervers. – Din fr. perversité.

Iulian Mareș spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Eu n-am nimic cu homosexualii, nu sunt homofob, dar nu le permit exchibitionismele si practicile in fata minorilor, sa fie foarte clar! Devierile si deviatiile de orice fel, si din orice societate, sunt respinse de lumea civilizata, pentru ca pot distruge normalitatea si firescul de care ne bucuram fiecare, si orice deranj de la normal aduce controverse, tulburari si chiar manifestari de violenta. Sa umblii in curul gol pe strada si in fata minorilor, este normal si firesc? Sa simulezi actul sexual pervers si chiar sa-l practici in vazul lumii si in public te poate compara cu acei caini bagabonti dintre blocuri, pentru ca doar pe acestia ii mai vedem imbarligati grotesc pe strazi si prin boscheti! Ei se preleveaza de dreptul de-asi practica perversiunile fara sa fie discrimineati, dar vad ca abuzeaza chiar penal de acest drept, si uitati-va pe fb cum se duc copiii la paradele lor sa se holbeze la organele lor genitale sau la practicile lor perverse de parca s-ar uita la niscaiva desene animate! Nu e legal si firesc, nu e normal si nu e drept sa le batjocorim si sa le intinam educatia si fragilitatea varstei acestora cu imagini si practici daunatoare educatiei lor, si tocmai de aceea le condamn cu fermitate comportamentul innapoiat si dezgustator! Rusine sa le fie, daca cumva le-au mai ramas vre-un dram in creierele alea seci!

Unknown spunea...

Am uitat că suntem totuşi nişte ....căţeluşi de pluş,???? Poporul român prin ce a supravieţuit milenii ? - Prin credinţă şi înţelepciune în strategie ! Nu mai moare acum nimeni pentru ţară! Mă înşel oare ? Asat, apropo de bârfit ,,Dulăii"