Un produs Blogger.

vineri, iunie 24, 2016

Un Brexit de doi bani

4 comments
Nigel Farage

Este un Brexit de 2 bani pentru ca acesta a fost impactul pe ca l-a avut in devalorizarea leului romanesc fata de euro.
Perversul Albion a folosit temerile amalgamului de natii  bastinase  sau parvenite in Insula, pentru a deschide un nou câmp de negocieri cu birocratia UE de la Bruxelles.
Au vrut sa mai adauge un M la UE pentru a o persifla pe Merkel. N-au prevazut ca,  printre  cei mai vehementi adversari ai UE si ai liberei circulatii a fortei de munca au devenit chiar imigrantii, care au capatat cetatenia britanica s-au au primit drept de munca in Regat. Acestia, care au avut drept de vot,  s-au adaugat euroscepticilor, au votat pentru iesire. De ce sa mai vina si alti conationali in UK ca sa-i concureze pe piata muncii? De ce sa treaca   tiganii asa de usor Canalul Mânecii pentru a-i face de râs cu cersitul lor agresiv si agasant pentru britanici?
Perversul Albion are acum castanele fierbinti in mâna si incearca o iesire din situatie, nu din UE, prin Parlament, pentru care, din punct de vedere legal, referendumul are doar un rol consultativ, asa cum a fost referendumul lui Basescu, despre Parlamentul cu o singura Camera. Cum sa riste ca Scotia si Irlanda de Nord sa parasasca UK?
Vestea proasta pentru toti imigrantii  este ca a fost deschisa Cutia Pandorei si ca extremistii lui Farage ar putea ajunge la guvernare si vor impune o legislatie dura de curatare a teritoriului de intrusi.



4 comentarii:

Soarele spunea...

http://www.stiripesurse.ro/gafa-uria-a-a-bnr-tot-aurul-romaniei-e-la-londra_1140289.html

brenda spunea...

de mult le spuneam prietenilor meu ca se va intampla asa,tonul fiind dat ,vor urma si altii ,este ca atunci cand desiri un pulovar ,trebuie mers pana la capat , nimic nu tine o vesnicie , SA vina copii nostru sa invete acasa , sa se puna pe munca aci ,acasa are tara nevie de muncitori ca[abilin , exista pamant nemuncit , parintii sant lasati la batranete singuri ,la fel copii , sa stea fiecare la cel acasa , altfel o sa ne alerge cu bata din toate tarile , forte bine ca si UNIUNEA ASTA EUROPESNAS E PLINA DE PROFITORI , ,nu am castigat decat ca lumea umbla brambura prin lume FUECARE IN TAA LUI ; FIE PINEA CAT DE REA TOT MAI BUNAIN TARA MEA .asa cred eu

Unknown spunea...

Bine,bine,sa vina in tara sa lucreze! Ar fi ideal!Dar,unde sa mai lucreze? Fabricile si uzinle,au fost vandute la fier vechi,patronii romani le platesc cam 800-900 lei sal.net,fara carte de munca,sau cu CM dar 4 ore pt pensie.Aia sunt invatati pe bani multi.Ori,vin in tara,isi investesc banii sransi si itr-un an,doi dau faliment si mor de foame.In ceea ce ii priveste pe englezi,nu degeaba Napoleon(gresesc?)i-a numit "Perfidul Albion". Englezii sunt oameni reci,ca dealtfel,cum este si vremea pe la ei,pe acolo,si urasc strainii care le calca tara.Mai ales pe cei care le fura locurile de munca.In schimb,in ceea ce priveste civilizatia,dreptatea sociala si multe,multe aspecte,nu le pune nimeni la indoiala!E singura tara din UE unde romanii care lucreaza legal,sunt platiti si l-i se respecta drepturile.Fata de exemplu Italia,unde romanul munceste 10 ore,si chiar mai mult, fara libere si bani mai putini.Ce-o fi,vom vedea!

Unknown spunea...

Vad ca unii au mancat cirese vinificate si visinile din visinata de anul trecut ca sa elibereze damigenele, isi dau cu parerea fara pic de analiza,sau judecata, adica...dau cu mucii-n fasole!. Acestia sunt marii pupatori de cadavre, cei care stau cu ochii pe cer si asteapta Mila Domnului.
Mai dragi talharasi si voi FA, decat sa emiteti asemenea judecati de gaina, mai bine cititi si cugetati in tre o samanta si un scuipat.