Un produs Blogger.

duminică, iulie 31, 2016

Care era miza lui SOV in 2008?

3 comments
Numirea sorosistului Liviu Mihai ca guvernator al Deltei Dunarii era in anul 2008 un obiectiv minor al mogulului de la Realitatea tv. Mobilul cumpararii de influenta era mult mai important pentru Vantu. Incepuse deja meciul Basescu - SOV RealitateaTV.  Mogulul a investit atunci multi bani pentru a realiza la alegerile parlamentare din noiembrie 2008 o majoritate parlamentara  intre PDL Vasile Blaga si PNL condus de premierul in functie, Calin Popescu Tariceanu.
În 28 noiembrie 2008, cu două zile înainte de alegeri, un filmuleț cu Bogdan Olteanu și Călin Popescu Tăriceanu apărea pe youtube, iar subiectul înregistrării era marele Vasile Blaga:  "Lovitura finala: Bogdan Olteanu si Tariceanu vireaza catre PDL. Filmare document cu cateva zile inainte de alegeri. Si asta nu e totul...". Olteanu îi aducea în video un omagiu lui Vasile Blaga.
La aceea vreme PNL era în conflict deschis cu Băsescu.
Tot la acel moment, Olteanu avea o relație cu actualul co-președinte PNL, Alina Gorghiu, și a susținut-o pe aceasta pentru primul mandat de parlamentar. Nu se știe în acest moment dacă firmele lui SOV i-au făcut campania lui Gorghiu.
Interesant este că sfătuit de firma lui SOV, Bogdan Olteanu susținea cu 2 zile înainte de alegeri o alianță cu  aripa Vasile Blaga din PDL și afirma că acesta urma să fie prezent în viitorul guvern.
La aceea vreme, Blaga era deja în conflict cu Traian Băsescu.
Se pare că potrivit unor surse citate de FLUX 24 in contul banilor pe care Bogdan Olteanu ii primise de la SOV via Eftimie jr, intra si intelegerea cu aripa Blaga din PDL. 
Multa lume se intreba de ce in seara alegerilor din 2008 Tariceanu nu a respectat intelegerea de a iesi pe TV impreuna cu Geoana pentru a anunta continuarea colaborarii intre PSD si PNL in formarea noului guvern de dupa alegeri.
Raspunsul il avem in aceasta inregistrare regizata de maleficul Dan Andronic. 
Cât de revolutionar este Bogdan Olteanu in a combate coruptia din PSD, dupa ce luase milionul de euro de la SOV!


Basscu a dejucat planul lui Sorin Ovidiu Vantu, mosind alianta temporara PDL -PSD(boc-geoana-ponta) care, prin Emil Boc,  a guvernat Romania in 2009, punand bazele realegerii lui Basescu ca presedinte.
La alegerile prezidentiale din 2009, SOV a fost santajat ca sa-l compromita pe Mircea Geoana, chemându-l sa se relaxeze in SPA-ul  de la domiciliul  sau pazit de oamenii lui Basescu. Prostanacul s-a dus si a pierdut alegerile.


3 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Gasiti pe pagina Huhu Rez o ipoteza fulminanta despre caderea guvernului Ponta, pe acolo e strecurat si numele acestui individ placid, sters si rece ca un sloi! Aluna Burghiu, nu pentru sfredelul lui l-a tinut pe sub pualele ei, ci pentru marile manarii de milioane! Ba chiar a invatat si ,,jmecherii'' cu fente din buric sa agonseasca bani moca! SOV i-a avut pe toti la degetul sau mic. Milioanele atrag balele politicienilor, Mihaela dragostea mea a scapat din careul de asi tocmai popa din coada, bahicul si conflictualul a cules voturi bune cu el, dupa care i-a tras a trei-a cizma, mari ziaristi de mare caca s-au compromis lingandu-i clantele, Liviu Malaiu i-a lins cred ca si rozeta si i-a supt si soseta, Dar Irealitatea TV si-a tras sufletul de foame tot din pricina masinatiunilor acestui rafinat mafiot. Asta-i Romanistanul, domnilor! Nu va vine sa credeti de ce ne plangem de pensii si salarii? Uite ca lor li se aproba pensiile speciale, noua inca nu cele de drept. Dar voturile multora dintre Dv.se vor duce si la toamna in dreapta, acolo unde se intampla cele mai mari acte si actiuni mafiote si sunt conduse de catre oameni aidoma lui SOV! Parol?

Unknown spunea...

Sa ne fereasca D-zeu sa ramana in toamna la putere!
Va fi vai si amar de tarisoara noastra! Sa nu ziceti ca nu v-am spus!
@Corneliu
Credeti d-voastra ca o sa conteze voturile noastre? Om trai si vom vedea!
Inca din 2000 nu mai cred in alegeri libere si corecte. Nu vedeti ca,cine indeamna oamenii sa mearga la vot sunt condamnati,iar cine ii indeamna sa stea acasa,nu!
In primul caz,nu si-a creat un avantaj,dar a fost condamnat,in schimb,in al doilea caz,si-a creiat avantaj prin a determina cetatenii sa nu mearga la vot si este curat ca lacrima. Oare populatia acestei tari a uitat ce i-a facut acest smecheras si camarila lui? Sper ca nu!

emillian123 spunea...

Domnilor: va tot spun ca acesti+ acestea "fac" parte din acelasi "consortiu"(in toate sensurile acestui cuvant),deci nu conteaza cine va "ramane la putere" la iarna;TOT 'AIA ESTE...!