Un produs Blogger.

luni, iulie 11, 2016

Lusitanii i-au cazat pe frantuji la hotelul Aleluia

17 comments
Chiar exista hotelul Aleluia in localitatea Fatima din Portugalia, loc de pelerinaj pentru crestinii catolici.
Hotelul Aleluia, din Fatima
-
Comentatorii portughezi au innebunit! Ascultati-le strigatele de bucurie.

Portugalia-Franta 1-0 in finala Euro 2016. A inscris Eder, in prelungiri,  pe Stade de France,  Saint- Denis, din Paris.

17 comentarii:

Huhu Rezea spunea...

@ Huhurez: Am vazut cel mai alb gol din Istoria fotbalului, dat de catre un inger negru, venit din Paradisul auriu sa acorde o clipa argintie de fericire Europei!! la Cum serbeaza Turcia centenarul Republicii?
Publicați | Ștergere | Spam
Corneliu

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhurez: Un meci antologic si care mi-a renascut foamea pentru Fotbalul Rege! Va multumesc pentru afisarea citatului dar, mai degraba, eu cred ca blogul Huhurez mi-a trezit renasterea! Va multumesc pentru acest minunat blog al libertatii de gandire si exprimare ale celor care inca mai cred in Dreptate si Adevar! Fotbalul uneste, pentru ca este un liant al indivizilor si natiunilor, pe cand politicul dezbina si creeaza situatii antagoniste, poate dezbina indivizi si popoare, poate sa puna in genunchi si in sclavie natiuni! Chiar si in al Doilea Razboi mondial, fotbalul a pus in aplicare armistitii macar pentru 90 de minute, pentru ca beligerantii sa-si dea mana in Pace pentru o clipa de Glorie! Gloria Solidaritatii prin Fotbal!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhurez: O singura litera il desparte pe fotbalistul de abanos, cu sufletul de aur, cu gheata binecuvantata si creierul in varful bombeului, Eder, de sinonimul biblic, Eden, ceea ce inseamna, RAI! DA, exista Dumnezeu si exista Dreptate pe aceasta planeta! Erau prea multi admiratori ai echipei Portugaliei pentru ca Dumnezeu sa-i pedepseasca prin dezamagire! Era prea crud ca Ronaldo sa fie macelarit caineste si Dumnezeu sa nu pedepseasca aceasta asomare ca de Ignat! Traznetul a cazut in moalele capetelor frantuzilor cu atata violenta incat, un secol de acum incolo, famfaronii si groparii nationale Romaniei vor merge pe stadioane cu o cocarda neagra la revere intru decesul inganfarii nationalei lor de fotbal! Dumnezeu sa le ierte moartea prin infrangerea si sa ridice in Glorie succesul lusitan! Renasterea mea prin fotbal va fi revelatia personala a acestui prim sfert de veac al Secolului XXI!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Pot sa declar sincer, si fara sa gresesc, ca astazi in Romania a murit PASIUNEA! Da, doamnelor si domnilor, a murit minunata si angelica Pasiune de a trai, de a iubi, de a fi fericit, de a fi de acord cu parerie si optiunile semenului tau si de a mai crede cu adevarat in Dumnezeu! Politicul si coruptia au ucis omenia, empatia si solidaritatea dintre oameni! A ucis pana si pasiunea pentru acest sport minunat, FOTBALUL, si care odinioara ne tinea uniti si solidari intr-o saracie uniforma si fericita! Politicul si coruptia ne-a invrajbit si ne-a indepartat unul de celalalt, a disparut prietenia si camaraderia, respectul reciproc, demnitatea si onoarea de militari si de simplii cetateni cu drepturi egale, dar un nivel de trai adanc de diferit! Am uitat, foarte multi dintre noi, de educatie si moralitate, de verticalitate si, mai ales, de reputatie! Am ales anonimatul de aici sa pastram o falsa reputatie in alta parte publica unde afisam ca suntem cei puri care ne-am nascut sa inducem sentimentul fals de verticalitate unui public care de fapt e si el la fel de mort sentimental ca si noi! Cand pe un blog se moare incet si interesul scade, trebuie sa aflati ca o data cu el veti muri si voi ca oameni, sentimente si calitati morale, intrand intr-un anonimat de singuratate, dureros, fara de sperante si lipsit de PASIUNE...

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
Ura si badarania au fost cultivate de regimul basescu. Se perpertueaza in institutiile create in acel regim si la cei care l-au votat de trei ori.
Se pare ca debasizarea Romaniei va fi mai grea si decât decomunizarea. Comunismul a fost acceptat de putini romani, pe cand de basism a fost contaminata jumatate din populatia adulta a tarii.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhurez; Un creier contaminat de acest virus al basismului ranced si putregait, si care induce stari de euforie bahica si conflictuala pe un fond mai mult sau mai putin badaranesc, nu se poate acomoda pe un blog elevat, pentru intelectuali sau oameni obisniti, dar discreti si modesti, deschis spre o comunicare fructuoasa cu semnele de respect exterioare ale bunei cuviintei si educatiei primite acasa si in institutiile de stat, fie civile, fie militare, mai ales - si cred ca dedesubturile nevazute ale blogului ascunde o lume de spamuri si refuzuri de postari ale unor provocari, obscenitati si stari conflictuale venite de la cei care se cred in varfurile ierarhiei militare si printre cei cu pretentii de a fi civilizati si culti, dar mai ales cu pretentia de a fi respectati sau adulati de altii! In momentul cand se iveste o ocazie proprice de a se comenta momente si probleme care le depasesc limitele de intelect si de judecata impartiala, sau sa dezbata subiecte publice valoroase, chiar si banale, brusc dispar, pentru a reveni doar atunci cad platoul si tabloul le favorizeaza iesirile care-i caracterizeaza de fapt ca basisti: Cel care duce la angoase, antagonisme si emanatii noroioase in limbaj si comportament! Nu se modeleaza dupa subiect, ci isi aleg subiectele unde se poate musca si injecta dulcele venin al razbunarii pe aproapele cel mai slab sau cei care ii depasesc in inteligenta! Abia dupa iesirea la pensie poti sa judeci un militar de cariera. Pana atunci este imbracat cu haina falsei identitati, obligat sa fie incorsetat de uniforma si regulamentele si legile care-l limiteaza la ordine si disciplina cazona, si care-l obliga sa fie demn si civilizat, dar care-i ascunde si caracterul din nastere, pe care si-l pune in practica in prima secunda dupa trecerea in rezerva, sau cand este acceptat pe un blog de aiurea si i se ofera dreptul la exprmare si manifestare publica! Cei care nu se simt cu musca pe caciula, de ce ar mai refuza sa posteze deschis si sincer ceea ce simt si gandesc in limitele bunei cuviinte si a demnitatii de militar?

Unknown spunea...

Hai sa redenumim site-ul Corez.com. Si asa subiectele cazone au fost(poate cu intentie)inlocuite cu unele fara importanta.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Marian Dunareanu: Nu trebuie redenumit in Durez.com, de exemplu, ci trebuie sa posteze fiecare cu ce-l doare, daca are, daca nu, atunci doar sa doarma culcat ori in picioare, ca sa termin ideea intr-un mod liric! Bag seama ca doar citesti si te bucuri de munca si postarile altora, dar intervii inoportun, din moment ce numele nu-ti apare ca fiind interesat sa posteze ,,subiecte cazone!'' Chiar esti multumit de toate masurile impotriva rezervistilor de nu-ti aperi interesele public si sa ni te alaturi pentru a fi o forta auzita acolo unde trebuie? Te-as fi apreciat daca te aflai in primele randuri ale luptei comune, da asa doar sa vii ironic cu o propunere care nu cred ca va avea priza si ecou printre postatori, nu cred ca va da bine ca idee. E treaba fiecaruia, dar parca ipocrizia nu s-ar potrivi in acest context cand inca nu ti s-au facut auzite parerile intr-un mod care sa-ti legitimeze moral propunerea ironica. Parca se vorbea sa luptam pentru drepturile noatre.Care-s luptele tale, ideile individuale, propunerile si sugestiile care sa ne dea ceva sperante, sau sa ne mai aline suspinele de pe aceste bloguri? DOAR E UN BLOG DE SOLIDARITATE SI COEZIUNE INTRE NOI, NU?

brenda spunea...

o sa fie ALELUIA si cu pensiile rezervistilor , nu vedeti ca se agara PNL de maghiari sa faca majoritate si sa ramana FRANTUZITUL la carma tarii? .Daca pana in toamna nu se bate in cuie ;egea pensiilor militare .asa cum trebuie , sa nu va mirati sa se treaca din nou pe aia unitara . ca tot e galceava . Ar trbuii sa ne multumim cu ce s-a votat in senat , iar alta batalie sa se dea anul viitor , ca nu e bine sa fugim dupa mai multi iepuri . Asa ca lasati meciurile si grabiti-va cumva la meciul cu ciolanis .MOTOC etc. alooooo camera deputatilor ,ce inseamna la voi ;;procedura de urgenta;; ......alooooo va avem in vedere la alegeri .

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Draga Brenda, liberalii deocamdata sunt agatati si chiar ancorati de-o buturuga mica sa nu se duca la fund! De tot. Nu-ti fa griji, soro! Ei hamaie dar snaga nu mai au. Fug toti pe rupte de la ei si se dau de ceasul mortii sa prinda o ciosvarta pe la Tariceanu, cu gandul ca dupa alegeri sa fuga inapoi la pedelisto-limberali! Stai asa si cu Tariceanu ca a incept barcutza lui sa ia apa serios in apele tulburi ale DNA-ului. Periculos ramane doar acel partid tradator, masonist si sorosist, care se va transforma din USB in USR, si pe care bucurestenii si unii de pe aici paraleli cu realitatile l-au votat la doua maini s-o impiedice pe Firea! Pentru ca ei lupta permanent sa aduca in Capitala toate scursurile, gunoaiele si putregaiurile sociale, si Nu oameni verticali, intelectuali si rasati, ca Firea, sau sa-i insurubeze pe unii ca Basescu si Iohannis in politica de stat. Ce aleg, aia au si apoi vin pe aici sa scheaune ca sunt distrusi la pensii, saracan de ei! Aasa ca nici mama blogului onorabilului Huhurez nu-i mai poate educa si da la intors din drumul lor spre pierzanie, dar macar sunt sigur ca PSD VA INVINGE SI NE VA FI PUTIN MAI USOR!

brenda spunea...

care liberali , domnul meu , niste scursuri care pe vremea lui cel impuscat ,nu erau buni nici de pus sa spele podele.Acestia zic ca sant niste liberali , nu sant decat noste derbedei pusi pe cioredeala , asa cum sant de altfelcam toti . partide istorice nascute din PCR ,ce partide sant ? au furat niste nume si se dau liberali ,conservatori, cel putin PSD ar mai ceva ,dar si acestia s-au imbuibat ,imbogatit din munca dvs ,a celor care erau cu adevarat la munca inainte de 1989 . da inainte de 1989, nu era colt din tara in care sa nu fie o scoala , o mica fabricuta , pamanturi irigate si cate si mai cate , erau 8 mil de salariati \, din munca carora s-au imbogatit astia din TOATE PARTIDELE ,care au furat si denumirea pertidelor istorice asa ca ce sa mai asteptam , asteptam sa isi bata joc de tot si toate......ALELUIA,ata

Anonim spunea...

Buna ziua.....dl. Huhurez, a iesit vreo decizie de pensie actualizata si recalculata de la M.Ap.N. ? Din unele informatii am inteles ca cei de la MAI ne-au luat-o inainte si de data asta. Deja ei au emis decizii urmand ca luna aceasta sa intre prima pensie recalculata plus banii din urma de la 01.01.2016.......multumesc !

tehnocrat spunea...

La MApN nu s-a recalculat nici o decizie pe legea 223/2015.
Centrele militare n-au actualizat nici macar o baza de calcul , cu elementele salariale actualizate la data de 01/01/2016
La intalnirile semestriale publice (ultima cam pe la sfarsitul lunii iunie 2016) organizate de ancmrr, in unele judete au participat si factori de raspundete din cadrul centrelor militare. Acestia au precizat faptul ca n-au actualizat nici o baza de calcul si ca inca n-au primit softul necesar.
Paretea mea este ca cei din MApN nu se asteptau ca asa de multi activi sa se pensioneze incepand cu 01/01/2016. N-au prevazut buget, n-au fonduri si pt recalculare.
O pensie recalculata trebuie pusa in plata din luna imediat urmatoate emiterii deciziei de recalculare.
Concluzie: la MApN n-au fonduri, ada ca trag de timp

brenda spunea...

nu se recalculeaza nicaeri nimic , la MAI buci atat ,cine v=a spus a mintit

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Nu ca ma laud, dar mie mi s-a spus de la CMJ si de la Casa sectoriala ca dosarul meu a fost finalizat in totalitate, trecute toate perioadele si toate celea necesare, precizandu-va domniilor voastre ca fiind pana in 2015 am fost in pensie de boala si cred ca le-au fost usor sa lucreze in el, neavand foarte multe de lucrat la el, dar banuiesc, fara certitudine, ca si alte dosare au fost finalizate daca s-a lucrat a al meu. Acum depinde si de centrele judetene, de ravna lor si seriozitatea care troneaza acolo, Bacaul fiind renumit prin a lucra repede si eficient de cand ii stiu si afland si de la alti pensionar cu care m-am intanlit intamplator. Nu-l contrazic absolut deloc pe Tehnocrat, pentru ca n-ar fi scris daca n-ar fi fost informat, si mi-a dat de inteles ca este serios in afirmatii. Aici, Tehnocratul vine cu o precizare foarte importanta, care spune clar despre calcularea acestora, si nu completarea, asa cum mi s-a precizat mie telefonic de la autoritati! DECI UNA E COMPLETAREA, ALTA CALCULAREA SI A PRECIZAT BINE TEHNOCRATUL SA FIU SI EU LAMURIT! MULTUMESC, TEHNOCRAT!

Huhu Rezea spunea...

@tehnocrat
Din ce au mai scris unii pe aici, decizii de pensionare s-au mai dat, dar activii sunt foarte secretosi, nu au dorit sa arate notele de calcul.
Deciziilor de recalculare nu le-a venit sorocul, in termenele stabilite de lege. Ati uitat ca in anul 2016 nu este prevazuta bugetare pentru recalculare, de parca se temeau ca vor creste pensiile cu ordonanta lor. Conform legii originale cresteau pensiile in plata.
Ce bugetare ai vrea pentru noii pensionari? In locul soldelor primesc pensii.

brenda spunea...

si in nici un caz nu vor creste , sa fim multumiti daca vor ramane asa cum sant , in rest ALELUIA .nu se aude nimic despre lege , despre oug , camera deputatilor lucreaza in comisii ,dar pe ordinea de zi nimic cu pensiile militare .