Un produs Blogger.

sâmbătă, iulie 23, 2016

Profil de premier? Mai bine exercitiu aviatic la Turda

21 comments



21 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Premierul asta care primeste semnele inaltei iubiri din partea poporului, de fapt aceste afectuoase sarutari cu lopata au si rolul de antimahureala dupa o bauta cu strigaturi in sediul PLM! Haida-de! Mai cu sete la ureche sa-i treaca de streche! Cu cat ma multe si indesate, cu atat el si partidul vor merge spre celebritale si eternitate in cimitirul din cetate! Aleluia!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Nu va ganditi ca nu-i posibil sa vina prim paharnic la masa imparateasca, acest bahic conflictual si grobian pana-n varful unghiilor! Pai, n-a fost de doua ori ales la doua maini de catre fanaticii politici autisti, mutanti si oligfreni, chiar si la Referendum, de parca le-ar fi dat lapte de pasare branzita sa suga de la laptaria sa gushata? Lumea urla demiterea, ei se imbulzeau sa-l mentina...Se uita repede desfiintarea spitalelor, razuirea pensiilor si salariilor, miliardele de euroi furate cu sacii de mafia portocalie...Totul se uita! Sa vedeti cum astia, intr-o ureche pe dreapta drumului, cum se duc ca taunii sa-i voteze tomberonul, PLM, plin cu toate gunoaiele si putregaiurile politice, dupa care, marele interlop praduitor de case il va numi pe matelotul intr-un ochi la carma timonei de o sa ajungem ultima lada de gunoi a Europei de la subsol! Totul e posibil cand politica e facuta cu ajutorul votantilor oligofreni irecuperabili!

Unknown spunea...

https://m.youtube.com/watch?v=sYp5oTLd6f8

Unknown spunea...

Soros hotareste cine v-a fi pus prim slugoi.Masa verde sau tot bozgorasul mason adeptul lui Bivolaru adica Ciolos

F16 spunea...

E clar,ești DEMENT!!!

Unknown spunea...

@ Adrian Bontas Dupa cum te dai fata mare-n urechi pari a fi ,, om de servici'' la 'fo manastire de maici !!!. Si nu cred ca te-a ofuscat ,, fucking hell'' ci BASAU-BASANAU !!!. Nu-I asa , bashitule ?????.

Unknown spunea...

@ Corneliu Am onoarea , camarade !!. In colonii stapanii n-au nevoie decat de slugoi obedientzi , de cat mai joasa factura [ spetza] , insi cat mai limitatzi !!!. Sa fie precum mieii sugaci cu ei si stapani absolutzi peste colonia ce-o ,, guverneaza''. Basoiu e verificat de licurici de pe vremea cand era ,, pe mare'' , unde si zicea ca se-ntoarce dupa ce ,,iese din politica'' . Povestea bagabontu' ca-l punea pe cate unu' sa-l care-n spate , probabil era beat-mort , rupt !!!. Eu l-as fi aruncat peste bord !. In toate ,,statele esuate'' zic anal-istii ce pun coada la prunica politicii , in fapt distruse , asa cum e Romania , portetul-robot ideal al ,, guvernatorului'', ,, gauleiterului'' , ,, satrapului''' e al Basoiului-bas-BASAU-BASANAU !!!. La noi , asa de oha , pentru prostani si pentru prostit prostii l-au bagat in cartzi pe MALAKU' PLAVAN OT SIBIU !!!. ARE VACANTZE , DEPLASARI NON-STOP COTROCENI-SIBIU , ACU' I-AU CUMPARAT SI AVION PERSONAL , vorbeste putzin si tamp , e o marioneta pe cinste !!!!. Vai noua , vai tzie , Romanie !!!.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Pentru prietenii care ma sustin: Pana nu moare aceasta generatie slugarnic-servila pana la injosire morala, sustinatoare a dreptei cretinoid-oligofrena, e greu de crezut ca se mai poate face ceva, pentru ca cei care-l sustin pe Basanau, dar si pe Interlop Ciolannus Smen, au caracterele lor: egoisti, ipocriti, avari lacomi, bahici, grandomani, farisei, nesimtiti, lipsiti de empatie si solidaritate, cu sange rece de macelari, smenari, farseuri, manipulatori, egocentristi, pacalici si popa prostu' din carti! Pe scurt! Le tremura capriorii curului sa ma (ne) injure aici ca la usa cortului, ne-ar impusca, ne-ar rastigni si ne-ar linsa pentru popandaii alienati ce-i sustin cu slugarnicie, servilism si o atitudine de linge blide, mai josnic decat lichelismul bolsevic!

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
Nu vârsta este cauza derutei politice a populatiei, ci gradul redus de instructie si cultura generala.
In rândul tinereilor nu conteaza convingerile politice ci mimarea gesturilor unor personaje cool. Daca acele jalnice personaje spun ca stânga politica inseamna comunism, confuzia este ca si facuta.

Unknown spunea...

Ha, ha, ha.... panarama de exercitiu... Ha, ha, ha... Cand eram tanar locotenent , ca in pusca si cureaua lata , eram intr/o subunitate de Art.A.A. pe un aerodrom la start... Inca ma face sa rad acest videoclip.... Scuze... La zboruri de noapte decolau in acelasi timp 2 la 4 MIGuri si a doua zi ma dureau plamanii de la vibratii.... Scotea fiecare mai mkult de cinci cercuri de foc si simteam ca avem armata... Cand trecea sonda pe deasupra vibra si pamantul sub picioare... Bz.71Av.V.B. era in subordinea noastra .... Si aici ca si in celelalte GRUPURI erau meseriasi adevarati... NU DLE KISS?... Ce aveti voi aici e panarama... Sa fi vazut decolari la aproape 90 de grade sau treceri la cativa metrii... Ehe he....

Unknown spunea...

Stanga politica condusa de milionari in euro ca PSD? La noi exista o singura doctrina, jaful.

iceparu spunea...

Vasilica,nu sunt un adept al guvernantilor tehnocrati.Sunt impotriva lor pentru guvernarea dezastruoasa ca si tine .Am avut colegi unguri cu care m-am inteles foarte bine.Unul mi-a fost sef direct si pot afirma ca a fost om printre oameni.Cuvantul "bozgor" nu se merita folosit indiferent de cat de nemultumiti suntem de prestatia unui om sau a unui grup.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iceparu, eu cred ca oamenii trebuie sa-si refuleze antipatia anti ungureasca! Circula pe fb niste postari cu discursuri anti romanesti rostite de copii, tineri si varstnici de-ti vine sa dai cu ei de pamant! Si eu am avut colegi maghiari, unul fiind prins chiar cu scula unui soldat in mestecatoare, fiind ,,indaratnic'' si a fost trecut in rezerva in 24 de ore! Cam toti cochetau cu shoparlica de pruna, erau destul de abordabili si pareau a fi patrioti pentru soldele frumusele, iar nevestele lor strigau lozinci ardelenesti in asternuturile mele! De aia ii iubeam, pentru ca nevestele lor erau si cele mai bune amante ale mele, n-am sa le uit niciodata, si pentru ca voi trai fix 110 ani le voi da de pomana din cand in cand atunci cand voi considera ca au trecut de partea cealalta a etapei vesnice! In rest, termenele cu cre-i etichetam nu sunt chiar cele mai fericite, dar cel putin sunt un raspuns la obrazniciile si aspiratiile lor teritoriale neantemeiate!

Sa nu uitam ca ei nu sunt domnisoare de pension, au sange de salbatici mongoloizi, iar la o adica, daca te-ar prinde in ofsaid, te-ar rastigni pe gard, ti-ar insirui intestinele si ti-ar orna mestecatoarea cu propriile-ti testicole, asa cum au mai facut-o in secolul trecut cu majoritatea romanilor din Ardeal, si chiar la lovitura de stat din 1989, recte martie 1990!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Vasilica, da toti fura! Dar ceva ii diferentiaza: Stanga da la pensii si salarii, mai scapa ceva, mai pune acolo un banut, te mai astepti la o cat de mica dreptate, te mai baga in seama, te mai asculta, mai da ceva procente, nu baga fierul rosu in inima, te mai mangaie pe freza, dar dreapta este total si complet autista, idioata si oligofrena: Ei doar taie, taie si taie sau nu da absolut nimic si nu te asculta la plageri de te-ar vedea crapand in o mie de bucati! E clara diferenta? Nu de hotii vorbim, ca toti fura, e vorba de empatie si solidaritate, de o mica atentie fata de problemele populatie de care dreapta este absolut total straina si masonii si sorosistii din cadrul ei interzic total dezvoltarea si acordarea de orice marire! Ai votat drapta, sa fii sigur ca vei muri fara nici o sansa ca pensia ta sa reflecte adevarul! Tehnocratii sunt de dreapta? SUNT DE DREAPTA MASONIC-SOROSISTA! Iti place ce fac cu OuG 57? Iti place ca pun la cale razuiri rasunatoare si lumea e zilnic in strada? Dar daca vin basistii iar, te astepti la dreptate? Vai, noua, daca vine dreapta iar la putere!

Unknown spunea...

Baza e de fapt Flotila 71 , precum chelu' cu tichia de margaritar -nu mai are avioane [par] da' are general commandant ???!!!.In '89 ,in aviatzie erau fo 14 regimente , cu cateva sute de avioane si elicoptere si 1 sau 2 generali la CAvM -acu' au mai ramas 3 [ flotile] , Bacau si bobocu , da' ghenerali , kklau !!!!!. @ iceparu- si eu am avut o perioada un sef ungur , nea Feri baci[ da cu cracii si omoara totzi gandacii]. Eu invatzasem ceva istorie si dupa mai multe discutzii l-am intrebat -Ce plm cautzi tu in armata ROMANIEI , parca-i fi de-al lu' Horty .Cand I-am zis ca limba romana e latina , de la Roma iar a lor fino-ungrica din pustiurile Asiei s-a uitat la mine de ,dac-ar fi avut o baioneta m-ar fi spintecat !!. Si nu l-am mai auzit vreodata macanind despre Ardeal !!!!.Si nume precum Covaci sau Silaghi , ale unor romani pe care i-am cunoscut si-i cunosc sunt ,, dovezile scrise '' ale maghiarizarii si deznatzionalizarii .Fara ,, succes''. Acum ne deznatzionalizam singuri , ne pustiim tzara si neamul .

Unknown spunea...

@ Corneliu Pan-o sa moara generatzia asta de otrepe, noi o sa fim dusi de mult !!. ,,Generatia'' asta abia acum se ridica si intra-n paine [ paine cu mult unt pentru ei si neagra si goala pentru noi]. ,, AU CRESCUT COPIII NOSTRI DINTZI / MUSCA DIN BUNICI SI DIN PARINTZI !. E generatzia ,, motherfuckerilor'' - adica, textul, ar foote-o si pe muma-sa ca sa se ajunga.Si sunt crescutzi de mici -au trecut deja 25 de ani de GDS-ism , sorosism ,fo' 15 de basism .Astia si-au lasat peste tot icrele si au ,,populat si infestat''cu mutantzi degeneratzi vana si-asa anemica si din ce in ce mai nevolnica a neamului romanesc !!!.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ M. Lupi: Exact! Otrepe, otrepe si iar otrepe sustinute de boborul din ce in ce mai natang si care-si fura singuri caciula pentru un mic si-o bere sa-i aduca la putere, sau gaozari cu studii elevate ce-i stuchesc in public si si-i voteza pe la spate!

Unknown spunea...

@ Corneliu Astia-s votatzi pe calculator , nu-I voteaza nici dracu' , doar cornutele trepanate ,,, tinerii frumosi si liberi''.Am fost sa votez cand s-a ales Malaku' , de trei ori am fost si n-am avut nicio sansa !!!. O adunatura de cocalari si putori bloca intrarea si holurile sectziei de votare !!. Nimeni nu venea , nimeni nu pleca , cel putzin cat am stat eu pe-acolo . Am auzit c-au fost adusi cu avioanele special ca sa blocheze sectziile de votare si cred ca asta-i adevarat !!!. Cat despre mici si bere - fosta-i lele cat ai fost , nu mai au nevoie , le aranjaza din soft !!.Asa a avut ghibolu' plavan 50 si cat la % , ca doar nu Numara nimeni buletinele de vot !. Si chiar daca aia din sectziile de votare le Numara , cand se trage linie , iese cine trebuie !!!!. Adu-tzi aminte de Videanu , cum radea si cu kooru' de hrebenciuc. Si vor iesi mereu , o sa vezi la toamna !!!!.

Unknown spunea...

M lupi esti baiat destept. Felicitari.

Iulian Mareș spunea...

S-a trezit Hollande, dar al nostru este.....in vacanta!

http://www.dcnews.ro/mobile/francois-hollande-decizie-radicala-dupa-atentatul-de-la-nisa_511402.html

Unknown spunea...

Si inca ceva cu scuzele de rigoare pentru cei din aviatie.... Ce dracului v/au spalat pe creiere ? Tezaurul in aur al tarii este mare parte la Londra , Isarescu da cu imprumut rezerva valutara a tarii , cu dobanzi de rahat ( cele 32.000.000.000 de euroi) si pe voi va fenteaza si va aduc jeguri de F16 tunate si la second hand .... Ce dracului voi vreti sa va dati cu trabanturile portughezilor? Voi nu intelegeti ca oricand , voi sau colegii vostri vor putea sa cada cu noile sicrie? Nimeni, dar nimeni nu stie mai bine ca voi ce inseamna un fuselaj invechit, un motor refacut la niste avioane care au trait pe tarmul oceanului....