Un produs Blogger.

duminică, iulie 03, 2016

Varciu, de kko. Asa ceva la tv?

42 comments



42 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

E cel mai antipatic din tot show bizz-ul romanesc, plin de ifose si gretzos de nu-i ajungi cu prajina la nas! Nu va avea o familie niciodata, pentru ca e un anti social desavarsit si de o nesimtire ce frizeaza prostia! Nu-l agreez si cred ca nici homosexualii verosi n-ar saliva la fundul lui pastramit! El se simte bine doar intre zdrente ca el, recte un Pepe...ne borhait cu toate alifiile nesimtirii si ingamfat ca un curcan impanat la cuptor! Iac-asa si cu pseudostarurile astea de cositor coclit!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Iar nasoasa aia care se crede star show bizz, e mai simpatica atunci cand nu se straduieste s-o faca pe intelectuala! De fapt, prin expresia scapata, s-a adresat pe numele gretosului de Limbric Varcolac! Traim in Romanistan, ati uitat? La miezul noptii pe Cloaca 3, cu grecoteiul pacatos, sa vedeti muhaiele si hohaiele de toata jalea si voma!

instalatoru spunea...

Cu respect, nu va suparati, dar cine este D-L Varciu? Si cu ce ocazie vine printre rezervistii militari? Nu ca ar conta, da asa sa ne mai amuzam si noi...

Soarele spunea...

Nu inteleg de ce lumea nu e de acord cu homosexualii .Cu ce va deranjeaza pe voi cat timp nu se cupleaza pe strada?

Soarele spunea...

Corneliu la care homalai te referi?

Unknown spunea...

Intr-o tara in care cetatenii cu multa materie cenusie sunt marginalizati si fortati sa ia calea pribegiei, facandu-le loc acestor inculti,inseamna ca ceva este putred. Mai rau este ca multi dintre concetateni cu pregatire precara ii adora si ii venereaza. Asta castiga intr-o luna cat castigam noi intr-un an.
Deci,astazi, prostia este platita bine. Pensionarii,bataia de joc a statului si a guvernantilor vremelnici pe la putere. Si ca sa fac un joc de cuvinte "PROSTIA MAI TARE CA MILITARIA"

Huhu Rezea spunea...

@Mares
Nu ar avea nimeni ceva cu ei daca si-ar cenzura nesimtirea de a face mitinguri despre cum si-o trag ei anal, cu barbati si cu femei.
Nu e vorba de homosesualitate ci de apologia pentru pervertirea sexuala, pentru savarsirea de orice fel de acte nefiresti in legatura cu viata sexuala" sau "deturnarea modului de obtinere a placecrii sexuale, diferit de caile naturale".
Ce ar insemnba ca si majoritatea hetero sa faca mitinguri despre sex?

O judecatoare i-a dat pedeapsa maxima unui " analist".
O prietena a rugat-o sa-si justifice exigenta.
-Da-i dracu, nu mai poti sa iei o sula in gura ca pute a rahat.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ HUHUREZ: De coma sfarsitul postarii Dv! Pentru ceilalti: Cititi mai bine ca am zis faptul ca are un cur stafidit de-l refuza pana si homo! Aici fac un joc de cuvinte spre sublinierea unui caracter, nu a fizicului. Poate nu stiu toti ca sunt si ziarist pamfletar si jonglez cu expresiile, cum e firesc! Nu am zis homalai, am zis hohaiele! Dar va rog eu sa nu ma luati la anchetat pentru ce scriu, ca basistii! E bine cand apar controverse, dar sporiti atentia in luneta oglinzii! Aici nu postam sa ne taxam unii pe altii, ci doar sa ne dam cu parerile asa cum stie fiecare! Cat despre homo, are dreptate adminul si am zis-o si eu: E normal sa faci gay parada si copiii sa se uite la grupuscule care si-o sugeau in public sau se penetrau dosnic si copiii cascau gura nedumeriti la ce faceau? Lucian Mandruta a postat un filmulet de-ti vomiti si ficatii ce fac acesti intorsi pe dos in public si la parade! Am tinut acea postare s-o vada lumea, pe urma, scarbit, am ascuns-o sa n-o vada copiii! Nici acum nu-mi vine sa cred ce pot face doi barbati in intimitate, dar de buna seama ca ceea ce fac e de domeniul animalelor salbatice, dar nici acelea nu fac asa ceva! E de-o monstruozitate ce ne face specia umana de cacat! Adica acea materie pe care ei si-o inghit cu pofta si cu placere ca pe niste prajituri asortate in orgiile lor sexuale! Se merita sa-i mai aveti cumva la suflet?

F16 spunea...

Sunteți nebuni cu toții,de maimuțoiul asta ne.... Pe noi grija?

Soarele spunea...

Ce faci Mares iei apararea homalailor?De fapt de ce ma mir intre tine si Olescu sigur e ceva necurat.Dar chiar asa sa ii aperi pe homalai pe fata ?Participi si la marsul diversitatii?

Iulian Mareș spunea...

Huhurez,
Intrucat, niste jeguri de infiltrati, diversionisti batrani, probabil fosti lucratori / prezenti colaboratori ai fostului CI, au interes sa ma denigreze constant, te rog sa stergi postarile sub nume fals, Iulian Mares, si comentariile brigadierului comunist!
Acelasi lucru murdar l-au incecat si pe R26500, dar Olescu i-a blocat!
Astia sunt scursurile armatei! Mai mult ca sigur, este Maxime One sau Cezar, ambii postand periodic cu nume schimbat!
Canalii!
Aici ai dovada...03.07.2016 ora 17.52!

https://r-26500.blogspot.ro/2016/07/ordinul-militar-r-26500-elita-solicita.html?showComment=1467535640998#c3920669130326990431

Iulian Mareș spunea...

Inclusiv pe a ta de la 21.10, cand ai fost indus in eroare!
Verifica contul, pls!

Huhu Rezea spunea...

@Maxim One, @calugarul, travestit in @Mares

Avertismenr, "Analistule"
Nu-ti mai public comentariile pubicate pe alt nume decât Maxim One.

Nu ar avea nimeni ceva cu ei daca si-ar cenzura nesimtirea de a face mitinguri despre cum si-o trag ei anal, cu barbati si cu femei.
Nu e vorba de homosesualitate ci de apologia pentru pervertirea sexuala, pentru savarsirea de orice fel de acte nefiresti in legatura cu viata sexuala" sau "deturnarea modului de obtinere a placecrii sexuale, diferit de caile naturale".
Ce ar insemnba ca si majoritatea hetero sa faca mitinguri despre sex?

O judecatoare i-a dat pedeapsa maxima unui " analist".
O prietena a rugat-o sa-si justifice exigenta.
-Da-i dracu, nu mai poti sa iei o sula in gura ca pute a rahat.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iulian Mares, eram convins ca cineva se substituie numelui tau! Nu uita ca te bucuri in continuare de aprecierea si respectul meu pentru un ofiter intelectual, foarte bine pregatit si cu un trecut nepatat! Toate cele bune cu sanatate si tot ce-ti doresti! In ce privesc sicanele cu acele ,,glume'' ale colegilor, ma amuza, insa destul de amar atunci cand sunt puse la indoiala calitatile morale si verticale ale altcuiva! Barem sa notati ca a fost o gluma, altfel cel lezat isi poate pierde increderea camarazii in el si pus la indoiala pe nedrept! Nu e bine, tovarasci, nu e bine!...Mai bine va amuzati citind pagina mea de fb, CORNELIU IFRIM, si fiind mai multi tizi ma deosebiti avand un pulover rosu si un fular alb la gat, in profil, o poza facuta in casa fiului meu din Sur Alzette de Louxembourg, Felix- Flavius. Pe pagina mea va puteti amuza la orice ora caci aveti ce sa vedeti, intrucat am inceput sa selectez cele mai tari postari umoristice de pe fb! Vizionari si postari placute caci accept sa-mi postati toate traznaile gasite pe fb, fara insa a ataca persoane la modul grobian si ilegal! ,,Succesuri,'' tavarasci!

R-26500 spunea...

@ brigadierul duminică, 3 iulie 2016, 21:44:00 EEST. Furtul de identitate a altor useri, practicat de tine, in scopul denigrraii celor in cauza este si caz ... penal. Metoda este pur securistica si printre cele mai murdare. Colaboratorule reactivat al SRI! Cat primesti pe luna la faza asta?

Iulian Mareș spunea...

Huhurez si R26500
Va multumesc amandurora pt pozitia transanta luata!

Pt magarii batrani!
Azi, am depus plangere la MI si SRI in scopul identificarii persoanelor care m-au denigrat constat!
Cu aceasta ocazie îi asigur ca eu nu glumesc cu delatorii, mai ales cand atacurile suburbane imi vizeaza reputatia! Cu aceasta ocazie invit pe cei suspectati sa studieze codul de procedura penala, in forma actuala!
Cand eu postez cu nume real, tu un abject comunist, deprins cu tehnici de diversiune, afla ca esti un NIMENI IN DRUM, oricati ati fi!
Ramaneti in lumea voastra, de pestera din zorii Evului Mediu, caci niciodata nu puteti sa intelegeti conceptul privind schimbarea de mentalitate! Ati mers prea departe si prea des ca sa nu platiti!.....ne vom vedea in sala!

Huhu Rezea spunea...

@Mares
Mai corect spus "lumea de pestera din zorii Erei Primitive"

Iulian Mareș spunea...

Huhurez,
Afirmativ!
Trebuie sa terminam odata cu hahalerele ce au pretentii de ofiteri!
Eu nu sunt camarad cu ei si nici nu mi-e mila de ei!
Sa-i ierte El, aici pe pamant eu nu pot!
De ce crezi ca nu mai posteaza? Cand citeam materiale ca in ROU sunt aprox 6 mil de colaboratori ai DSS/1989 nu-mi venea sa cred! Acum, constat pe pielea mea, nu numai ca am devenit tinta, ci ca numarul acestora se mentine constant!
Mi-e sila ca poate, candva, undeva, am vorbit, ne-am cunoscut, ne-am salutat cu "Am onoarea!"
Eu, da, voi delatorilor grobieni NU! In veci, marsavi ai oricaror timpuri!
Va asigur ca timpul celor 2 a murit azi!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Tuturor postatorilor de pe Huhurez: Eu cred ca s-a ajuns prea departe cu glumele proaste! Iulian Mares, de prima data a fost sincer si cinstit si nu s-a ascuns sub un pseudonim. Daca nu era el, poate ca si acum ma ascundeam dupa un deget, zis si pseudonim, si care nu-mi folosea la nimic, mai ales ca sunt sincer. Ba chiar ca, din postari, s-a vazut ca stie ce face si e cu capul pe umeri! Nu merita sa primesca astfel de lovituri care sa-l puna intr-o situatie jenanta. Hai, faci o gluma, doua dar ca sa te substitui persoanei sale si sa postezi in numele lui, cred ca nu-i de acceptat. Ar fi mai potrivit ca cei in cauza sa-si ceara scuze public si sa nu se ajunga prea departe cu acest conflict, intrucat nu va fi folositor nimanui sa-si petreaca timpul prin sala pasilor pierduti, care necesita foarte mult timp, consum emotional, financiar si alte neajunsuri! Desi consider ca impotriva lui Iulian Mares nu cred ca i-am gresit cu ceva vreodata, ba inca ii sunt recunoscator ca nu o data m-a sprijinit si m-a ajutat moral si cu sfatuiri foarte importante alaturi de admin, fac eu primul pas in numele celor incriminati si ii cer public scuze pentru daunele morale ce l-au afectat, asigurandu-l totodata de sincerele mele intentii ca si de acum incolo relatiile umane si colegiale dintre noi sa aiba din partea mea un aport bazat pe stima , incredere si respect! Doamne, ajuta! Cine vrea sa-mi urmeze atitudinea il invit cu toata inima sincera s-o faca!

Huhu Rezea spunea...

@Mares
Dincolo de enormitatea afirmatiei cu 6 milioane de colaboratori DSS + DIA ,ce voiai sa faca? Nu pot , aia cati au fost, sa dispara decât pe cale naturala.
Te credeam mai rational.
In alta ordine de idei, nu putem cadea in cliseele neiubitorilor de tara sau ale naivilor. Nu exista serviciu de informatii pe lumea asta fara colaboratori. Si pe lumea cealalta, daca e lume si acolo, Al de Sus trebuie sa aiba colaboratori, ca s-o stapaneasca.:):)

CEZAR spunea...

Ohohoooo...!
Daca asi NUMARA EU de cate ori mi-a furat ID..acest coltos numit T2 si de cate ori a publicat sub numele si poza mea (cezar )..injurand in stanga si dreapta ..cu scopul de a ma compromite pe mine ...
Nu va mai amintiti dezmintirile mele ..pe MH..sau pe b(e)lita ..sau chiar pe aici ..
Uite ca se gasi unul care sa vorbeasca de dat in judecata si alte chestii ..
m-ale ..mai nene DE CE NU-TI CAUTI o slujba ..sa ne arati ce valoare reala ai ...???
Sa treci si tu prin niste interviuri in care asa zisii angajatori..sa se uite asa la tine cu nedisimulata admiratie si ..simpatie ..si sa te tot intrebe ba de una ba de alta ..
Apoi la final sa zambeasca ..stingher si sa articuleze cu greu ..
Domnule dumneata esti om pregatit ..dar DIN FERICIRE ..noi aici NU FACEM ..razboi ..facem ..paine ace brice si carice ..
Postul de director .adjunct ..economic ...etc sunt ocupate de ..familie !
Nu te vad cu sacul de faina care trage minim 50 kile prin hala de productie ...

Mihai spunea...

@ Mares
Foarte bine faci Mares ca pui piciorul in prag . Daca ai nevoie de martori eu ti-l recomand pe R 26500. El este in stare ca sub juramînt sa le demonsreze și ca Argesul curge de la Curtea de Arges catre Vidraru si nu invers. In cite procese a fost implicat pe absolut toate le-a ”cîstigat”. Succes !

Soarele spunea...

''Huhurez'' tocmai te-ai ales cu un dosar penal pentru calomie .Am depus plangerea penala 4577/6/2016 la judecatoria sectorului 4 Bucuresti pentru afirmatii calomnioase .Puteai usor sa verifici IP sa vezi cine posteaza cu nikul lui Mares nu sa ma acuzi pe mine. O sa primesti citatia acasa .Fara stima.

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
Intr-un fel tu ai dreptate, dar stii unde? Iti explic:
-am cu ce trai!
-tinerii trebuie sa aiba locuri de munca
-ma injosesc tragand de saci de faina...etc!
-cunosc, patronatul roman si pe cel strain! Ai vaga imoresie ca se despica lumea de IQ lor?
-daca stiu sa fac meseria armelor nu e de rau! Stiu multe alte lucruri, dar nu-i locul si momentul, aici!
-diferenta specifica intre noi, este ca eu nu am pt ce sa accept!..... a intrat in repetabilitate!
-de ce ar trebui sa arat asa zisa, de tine "valoare reala"? Eu am muncit, invatat si valoarea mea reala a fost valorizata de cineva cu pregatire, studii, competente, functii foarte mari! Acum, la pensie, la experienta de viata pe care o am, fac bilanturi nu candidez la pozitii de 2000 lei! Cum ti-am mai scris, sunt enorm de multi copii f buni, care vor si trebuie sa munceasca! Noi, ne-am facut treaba si...uneori, chiar îi incurcam sau franam!
Sa dea Dumnezeu sa aiba noroc si noi sa nu le fim o povara!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Ce mult imi doresc sa fi gresit! Poate sunt putin emotional azi si sa fi exagerat....cu 1bilion!
DSS si DIA, zici? Azi DGIA, SRI, SIE (stia un fost sef, timp de 2 luni, ce zice), DGIPi, Penitenciare, STS, SPP (au structuri proprii), partidele, ORNIS, firmele mari, multinationalele, ambasade....etc! Chiar si ANI, as zice!
Citat din Melescan: "Nici noi nu mai stim cati suntem!"
Sa le fie de bine!
Eu am trecut mereu la toate testele nationale si NATO, la cel mai inalt nivel!

Soarele spunea...

Huhurez de ce nu postezi ce scriu si manipulezi cu nerusinare ?

Soarele spunea...

Vad ca ai facut primul pas si ai pus postarea mea .Huhurez astept dezmintiri si scuze publice aici.Apoi imi voi retrage plangerea penala.

Huhu Rezea spunea...

@Maxim One
Dupa ce ca esti fraierica, te mai si....in curtea manastirii.
Oricare dintre cititori, nu numai eu, poate sa verifice ca aceasta postare a ta este facuta de acelasi individ care s-a dat mai sus Iulian Mares. E suficient sa dea click pe numele tau si pe cel in travesti, de Mares, si sus, in bara, apare acelasi profi!l blogger, adica amprenta electronica, de ....https://www.blogger.com/profile/15314553669522010510

Soarele spunea...

Huhurez nu cumva ai postat chiar tu sub pseudonim ? Ma pui pe ganduri.

Huhu Rezea spunea...

@calugare
Strânge hora, nu fi hot! :)
Eu am alta amprenta electronica, analistule.

Iulian Mareș spunea...

Delatorule,
Am toate probele si print scrin-urile!
Nu-ti fa curaj, caci eu nu glumesc!
Vei lua o lectie sanatoasa ca sa tii minte!
Stii cum se spune? Ori din proprie initiativa, ori pus de altii, la comanda...., cel mai sigur, proasta minte ai avut!
Asa patesc cei care umbla pe net, dupa ureche, fara sa citeasca in carti!
Vom vedea in curand cine-s eu si cine esti tu! Si mai ales de ce?
In viata asta totul se plateste......sper ca ai ceva rezerve!

Unknown spunea...

De ce unii pensionari militari sunt multumiti si nu-i intereseaza soarta legii 223/ Ei sunt convinsi ca vor ramane cu pensia in plata si nu-si pun problema bazei de calcul al noii legi.Cine sunt acestia?
Pai sunt:
- coloneii si generalii care au pensii;le calculate pe Legea 263/2010 si care au avut cate 30 de ani vechime ca militar dar carora pensiile li s-au calculat la stagiul minim de cotizare de 20 de ani, toti acestia au intre 7-15, sunt multumiti si nu fac valuri de teama de a nu pierde aceste cuantumuri=rezonabile;
-MM de la aviati, marina, parasutisti, care au, tot asa, in jur de 30 de ani vechime si pensii intre 5-10, foarte multumiti si cu teama sa nu-si piarda aceste sume;
Toti acestia reprezinta cam 20% din totalul pensionarilor militari.
restul se "lafaie " cam asa:
-ofiteri,cpt,mr si lt col cu sume intre 2-5
-MM si SO cu sume intre 1-4
Acestia sunt cei pagubiti, in jur de 80% dintre pensionarii militari.
De ce tac?
-din necunoasterea realitatii sau cunoasterea din 'gura" celor mari si tari,
-nepasare, lasitate ,indiferenta.
Eu, impreuna cu alti colegi ne straduim sa il aratam pe DUMNEZEU(ADEVARUL) dar ei il vad numai pe DRACU'(FALSITATEA)

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Sunt costernat de sensul pe care l-au luat discutiile pe aici, ori s-au descoperit "universurile paralele", devenind din visul unor psiho...(ce doriti), realitate . Vad ca din discutiile serioase despre cum trebuie reparata chestia cu pensiile militare si , mai ales, cu baza de calcul- baza care trebuie sa se alinieze legalitatii si calculului celorlalte baze asemanatoare ( la pensiile speciale din justitie, aviatia civila, etc)=PENSII NEPLATITE DIN FONDUL NATIONAL DE PENSII, asta pentru a nu se mai hlizi pe sticla toate tzatzele de prin judetul violatorilor si a ne acuza ca le"mancam cu doua guri" banutii depusi de ei in cei 60 de ani de munca.
Noi am avut activitate/munca speciala asa ca trebuie sa fim remunerati in alt sistem, sistem special, din fondul de stat),stat pe care l-am slujit sub juramant.Asa se intampla in toate tarile adevarate si , mai ales in tarile apartinatoare NATO, din care cu onor si spor dar fara salar si pensie la nivel, facem parte. Adecatelea suntem surori, noi Cenusareasa si ei fetele babei.
Asadar , observ ca unii ati inceput sa vorbiti in termeni APOCALIPTICI gen :
-scaderea plafonului de calcul al pensiilor la 45% din baza de calcul
-marirea duratei in rezerva la 70 de ani
-taierea unor drepturi
-si ...trimiterea la ocna.
Fiti cu picioarele pe Pamant, om fi noi delasatori si blegi dar exista pericolul(pentru ei) sa ne indarjim, atunci sa vedeti cum nu va mai sta piatra pe piatra.Treburile se vor indrepta -PANA LA ALEGERILE DIN TOAMNA!!!

Mihai spunea...

@ Mares ,fii jmecher,nu mai ameninta ca dai de bucluc ce loveste după metoda lui R 26500 din intoarcere si fara urme _zic eu.

CEZAR spunea...

@Huhu..ne obligi la infinit sa citim aberatiile unui idiot ..T-2 (cu uncoi !) care se lafaie cu o pensie de 3800 si nu-i ajunge la burdihanul lui slinos ..
El vrea Adevarul si Dreptatea ..adica o pensie scoasa din ,,laba"-sporuri ..de peste 15000.???
Este posibil asa ceva ....
Un idiot ca asta si un retardat ca R-123 Trepanatul ..care la o vechime de nici 20 de ani are datorita prostiei lu Ponta ..tot peste 3500..- ne fac educatie ??
Astia cer..demisia unor institutii ..??
Sa iasa in piata publica sau pe sticla si cu cuponul in mana sa vorbeasca lumii ..poporului..de cat de nedreptatiti sunt ei !! Apoi mai vorbim asta daca mai ramane ceva din ei ...
L-ai auzit pe m-ALUL..?? Se injoseste daca- cauta-si cauta o slujba de 20.000 euro pe luna la Romtasa de exemplu ..ca tot s-a laudat...bla bla ..
Niste rai si niste fameni
I-e rusine omenirii
Sa le zica lor ..oameni ...

Unknown spunea...

@" ave ciurdar imperator" Vezi ca ti-au intrat caprili-n holde si tu bantui pe net.
te cam roade invidia despre pensiilor altora(cu toate ca ar mai trebui adaugat 45% la acest cuantum), dar ce putem face daca la viata mea am muncit cu tovarasa Moarte sub scaun , pe vremea cand tu te imbatai si vindeai TABuri la clanurile lui Carpaci.
Acuma, cand cainele moare de batran tu nu poti trai de grija altuia!

CEZAR spunea...

Potecarul..Trepanat ..se tot scalambaie cu ordinul lui militar care cere demisii ...nu realizeaza saracutul cat ii de ridicol ..macar daca ar face un ONG..cu aceasta titulatura ...
Dar de ce nu se ia de mana cu scarba de T-2..si ipocritul de m-Al si sa se infatiseze militareste la seful SMG..si sa-si latre nemultumirile
Pana acum cica erau comunisti ..bla ..bla ..bla ..
Acum il au pe al lor trecut prin fronturile externe ..prin cursurile si scolile NATO!!
Sa-i clampaneasca lui fata in fata milogul de T-2:
Ba generale Ciuca ..tocmai tu ne regulezi ..??
Baga ba mie (t-2 Milogul)..o pensioara de vreo 15000..care sa depaseasca obligatoriu ..salariul tau de comandant al Armatei!
Lasa ba investitiile in Armament si tehnica ..baga aicea la jigodiosii..care am frecat menta pe langa un Tractor cu sfarleaza (MI8)
Cine-i opreste cunoscand faptul ca opera de ..reparare a ineptiilor din 223..revine in primul rand MApN..??

R-26500 spunea...

@ Huhu Rez. Si eu am multiple comentarii denigratoare despre tine, dar pe care le-am retinut la SPAM. La fel cum procedez si cu atacurile suburbane intre diversi useri. Cea mai mare primitiva forma de forum este aceea in care userii in loc sa se refere la tema, isi exprima dejectiile asupra altor useri. Atat am avut de spus!

Mihai spunea...

Măi căprare,pardon ,dle Cezar,stapîn a 1/2 din stînă, tu nu pricepi ca daca lui R 26500 i-ai oferi cea mai buna lege a p.m. din lumea asta pămînteană, el tot ar avea un cui impotriva la ceva din acea lege sau din sistem.
Tu înca nu te-ai prins ca el vrea legea lui,guvernul lui (mău),armata lui,trupele lui paramilitare ,conștitutiunea lui. Tu nu te-ai prins înca că el vrea ca atunci cînd trebuie sa fie cu trupa în atac pe cîmpul de instructie sa fie în sedinta la PSD sau daca nu-i convine de astia sa faca transhumanța la PNL si daca nu-i convine de nici unii sa-și faca propriul partid din pozitia de cdt de batalion avindu-l ca sef de partid pe plutonierul de subunitate ales cu majoritate fiindca era ”băiat bun”.
Mă fii atent aci. Tare aș vrea sa-l vad mare politician ales,apoi numit ministru de finante din pozitia de cdt de batalion ,însarcinat sa puna in aplicare gogosile lui fosta madama de la M Muncii care promitea salarii de la 3000 -7000 pentru profesori si medici.
Ma tare as vrea sa-l vad cum ar subventiona el din pozitia de executant al ordinelor partidului si cdt de batalion dotarea armatei la standardele de care tot pomeneste concomitent cu asigurarea salariilor si pensiilor de 150% din SB si concomitent cu marirea salariilor pentru tot sistemul bugetar si asigurarea unor pensii decente pentru civili.
Mă caprare ,io cred ca nici daca ar trece prin toate astea nu si-ar da seama pe ce lume traieste si tot asa ca acum ar tine-o in continuare.
Totusi mă căprare ,mai am o speranta ca-și va reveni după vizita externa pe problematică militara la care a fost invitat. Se intîlnește cred cu mos Alecu în Cismigiu (la barul ala cu nume strain) si pun de o noua lege 164 ,aia cu bagă des pe ultima lună de dragoste sau ultima lună de miere ,după care ca de regulă li se intîmplă dezastrul sau divortul(adio ultima lună de placere).

CEZAR spunea...

3/4..te rog frumos pyloate ..!!

Iulian Mareș spunea...

Mr.Padina,
Incurci leii cu €, adaugi cate un 0, caratul de saci cu ROMATSA, dar nu o faci din neatentie ci intentionat, mai ales ca, eu am si explicat de ce nu sunt interesat!
Atunci, cand faci toate astea cu rea vointa esti sau nu mincinos si intrigant?
Stai calm, ROMATSA nu-si plateste oamenii din banii tai sau ai tarii, ci din cei veniti de la Eurocontrol!
Si ce treaba am eu cu Romatsa? Am fost sau sunt platit de ei? As fi vrut eu!
Un sfat! Ataca doar cand esti pregatit, ai date si informatii si folosind un limbaj decent, dar mai ales cu idei coerente!.....in concluzie, calm, ia ceva de calmare, si tensiune!