Un produs Blogger.

luni, august 29, 2016

Dana Grecu il spulbera pe Iohanis cu poza din Mallorca

3 comments
Dana Grecu este cea care a dat publicității poza cu Klaus Iohannis în aeroport, în vacanță.A recunoscut in emisiunea de duminica seara si a povestit cum a  primit poza.
Poza a primit-o de la prietena ei, Ionela, care o primise la rândul ei de la o verișoară. Dana Grecu a luat o poziție tranșantă din cauza controversei create cu privire la scandalul din jurul pozei: "Mai ușor cu isteria, frate!". 
"Un om normal i-a dat poza unui alt om normal și acel om normal știa un jurnalist, pe mine", a afirmat Dana Grecu, în emisiunea "Ediție Specială". Ea a adăugat: "Nu vă așteptați acum să se lege președintele de Bucegi, de Sfinx?". 
Dana Grecu a întrebat: "Ce voiați să fac cu ea, s-o dau la Palatul Cotroceni?".
*********
Buna precizarea Danei Grecu.
A inchis gura propagandei Sistemului, care sarise sa combata " facatura" Antena 3.
Raspunsul batrânului Johannis spune multe despre educatia primita in familie si convinerile politice ale fiului sau.



Tatal lui Iohanns nu confirma ca fi-su a fost in concediu in Germania. Zice ca  el nu se informeaza de la Antena3.



3 comentarii:

Unknown spunea...

Sa nu fim rai cu Ciolanis sluga obedienta a lui Soros si al ""iluminatilor''.El primeste (in plic )si executa toate ordinele de la stapanii sai sionisti.Stapani care de altfel l-au si numit guvernator al coloniei cu ajutorul softului de la BEC, controlat acum prin satelitii militari unei tari.( reteaua Monsad ).Sau credeti ca pe mutul Ciolanis l-au ales guvernator cei manipulati (pe facebuci )din diaspora adica doar 2% din voturile totale (atat au votat in diaspora conform cifrelor oficiale ) .Ca asta e varianta mas mediei perciunate obediente .De aia Ciolanis 6-1 case e toata ziua in vacanta sau pe drumuri ( mai ales la sediul NOM in Florida)pentru a primii plicul cu ordine. Pierdeti vremea cu acest zombi e absolut inutil .Pana si regele ospatar Duda era mai bun vorba celor de pe ’'belita''.

Unknown spunea...

Oricum Dana Grecu e singura ziarista de la Antena 3 care mai misca ceva.Restul sunt deja recrutati de diferite servicii sau masoni ( (vezi Ciuvica si Ursu din loje diferite ).Feliciari Dana pentru curaj.

Unknown spunea...

are vreo importanta unde pleaca acest om prin lume? ae fii si prost daca nu ar profita de avantajele materiale pe care le are , era de fapt in concediu ,ce sa faca ,?eu cred ca nici asta nu este o treaba normala , de unde sa stie el ca va fi cutremur in ITALIA? in fond dupa ce trec cei 5 ani omul asta va ramane cu inca o casa de la stat ,cu fel de fel de avantaje ca fost presedinte . Nu credeti ca ar trebuii sa li se mai tae din aceste avantaje?
a