Un produs Blogger.

sâmbătă, septembrie 24, 2016

CUTREMUR!!!! E toată lumea bine?

38 comments


Un cutremur puternic a avut loc, sâmbătă dimineață, în România, în zona seismică Vrancea. Seismul a fost puternic resimțit în Capitală. 
Conform INFP, seismul a avut o magnitudine de 5,7 grade, potrivit datelor inițiale.
Mai multe surse externe anunță pe rețelele de socializare magnitudine de 6,1 și 6,3 grade.


38 de comentarii:

Huhu Rezea spunea...

A trecut mai bine de o jumătate de oră de la cutremur și nicio televiziune nu transmite vreo știre.
Dorm toți.

Unknown spunea...

http://www.cutremur.net/2016/09/cutremur-cu-magnitudinea-de-58-6-grade.html?m=1

Iar alte surse (straine) il dau de 6,1 chiar.

La casa cu 1 etaj (veche, nu nou construita) s-a simtit cumplit de tare.

tigri2 spunea...

Ma pregateam sa merg la Aeroport si o bubuitura puternica urmata de o zguduitura scurta ,m-au dezechilibrat. Apoi liniste totala, fara huruieli, ca altadata!

ifrim spunea...

Eu inca mai misc!

Anonim spunea...

la etaj 1 din 9 etaje s. dat in folosinta in 1990 cu grad de 8 s-a simtit ca o leganare ,fiind in pat .Bloc construit pe grinda.

Anonim spunea...

Bucuresti...m-au trezit perusii cu chiraeli,tipete si zbor necontrolat prin camera,cu cateva secunde inainte...cand s-a produs cutremurul ,eram treaz si alergam dupa ei sa-i prind...desi stau la et.6 nu s-a simtit prea tare

Trofin spunea...

La Constanta , eu nu l-am simtit. Totul este bine.

Lorem Ipsum spunea...

a

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Eram in balcon sa iau o gura de aer, dupa ce citisem ce se scrisese pe aici in cursul zilei de ieri si citisem pe fb niste postari trimise pe Huhu Rezea pe care n-apucasem sa le studiez...S-a auzit in noapte un huiet sinistru, infundat, concomitent cu ridicarea si coborarea balconului si leganarea florilor din glastre, apoi daca doamna mea a inceput sa urle si sa se panicheze imobilizata in pat am mai realizat in drumul meu catre ea s-o linistesc ca sub picioarele mele se legana blocul valurit! I-am luat rapid Lui Ana tensiunea cu stetoscopul manual si avea tensiunea 22/14 (cele cu baterii sunt periculoase si arata eronat)...Mi-a trebuit mult timp s-o linistesc caci era panicata, tremura ca varga si parea sfarsita, pe hol vecinii panicati si ei vociferau, fiind la etj3, ultimul, dar intr-unbloc din 1959, cu camere foarte inalte, din caramida si consolidat dupa cutremurul din 1977. Dupa linistirea treburilor, am schimbat vorbe cu panicatii de pe hol, i-am linistit si pe ei, apoi m-am vazut in oglinda alb la fatza ca varul dar nu mi-am luat tensiunea, cred ca am avut si eu cam 18-20! Eu functionez dupa principiul incurajator: Sunt militar, ce PLM! Apoi am intrat pe fb si am comversat cu rudele si prietenii pana la ora 04.00. Cititi la mine in pagina cum am scris predictia mea, desi inca nicaieri nu scria despre taria lui: A avut 5-5,5 pana in 6 pe scara Richter am scris eu acolo, apoi au dat info exact cum am zis eu! Doar pe fb ramane si ora cand postezi! La ora 04 intram in bucatarie sa fac cartofi prajiti cu oua ochiuri si 2 pulpe de pasare, la 06 mancam, apoi am dormit ca leul pana acum! La Onesti lumea s-a panicat, in rest voi afla dupa ce ma voi informa telefonic, dar sunt sigur ca a fost bine! Doamne, ajuta tuturor si sa ne fereasca de ce e mai rau! PS: Tot pe fb am scris la brodeala, in acele clipe imediate dupa cutremur, desi nu m-am uitat la ceas, ca zgaltaiala a avut loc la ora 02, 10 sau putin mai mult, acum vad ca zica de 02,11! Ce ghicitor bun mai sunt! Sunt militar, ce PLM, cum zice bancul! Fac haz de necaz! Sanatate tuturor!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Scandal mare: Sistemul ANFP a cazut la cutremur! Toate tarile vecine si statiile internationale confirma 6,1, ai nostrii 5,3! Masonii sorosisti isi fac bine treaba! Ce golanie!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ma uitam pe acoperisurile blocurilor si sunt tiglele deranjate, cu multe tigle alunecate si goluri ramase! E si un horn cazut. As fi curios daca deasupra locuintei mele, pe bloc, tiglele daca nu cumva sunt deranjate sa-mi ploua in casa...

Mihai spunea...

Adevarat cutremur după ce s-a anuntat ca salam nu mai concerteaza in tara si ”interesul national” si-a dat demisia.
Urmeaza stirile/dezbaterile pe larg despre bulina rosie.
Doamne feresti cu asa ”administratori” de tară !!!!

Anonim spunea...

Sa va spun ca am o pisica , de vreo doua zile avea un comportament altul decat pana acum,se ascundea , miorlaia intr-un alt fel ma privea fix.Am crezut ca e bolnava .Acum este linistita, sa fii simtit ea ca urmeaza cutremurul? poate .

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Se pare ca in dimineata asta cam toti postatorii s-au dus la Biserica, dupa cutremurul de asta noapte! Nu prea s-au ingramadit cu postarile crestinii nostrii! Frica le mai aduce aminte de Dumnezeu? Ha, ha, ha!!! Rad, dar o fac si eu manzeste...Urat e dracul asta la necaz, credeti-ma! Nu ne inchinam cand suntem fericiti, si nu ne doare la basca, dar cand dam de dracul o facem cu sete!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Daca raspunzi la stimuli, inseamna ca a fost sub 7 grade Richter! Abia a fost sub 6...Icter!

Huhu Rezea spunea...

Asteptăm demisia directorului postului public de televiziune care câteva zeci de minute nu a transmis vreo informație despre cutremur, în condițiile în care TVR nu a suferit avarii.
Cum este posibil ca un asemenea mijloc de informare să nu aibă permanență pe parcursul nopții.

tigri2 spunea...

O fi vreo nepoata de-a lui Marmureanu!

tigri2 spunea...

I-o fi alergat pisica lui @anonim de mai jos

Pop Iuliu spunea...

Cred ca pisica dumneavoastră a presimțit cutremurul! Merita sa fie recompensata cu "papa" delicioasa! Sa va bucurați de pisi dumneavoastră!
La București , etajul 2, cutremurul s-a simțit suficient de puternic, astfel încât eu m-am trezit!
Este bine ca nu au fost înregistrate pagube sau ... victime.
Am onoarea sa va salut!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Nu mai are droguri pe masura lui in Romanistan, se duce in lume unde se poate droga in voie, plus ca il urmaresc camatarii ca pe iarba de lea! Cica e pe listele de candidati la Senatm, spuneau niste intunecati de suparare ca n-o sa mai fie bun de cantare! Sanki!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

E mason, domnule, si sorosist! E obligat de Loja sa nu faca nimic bun pentru romani!

Anonim spunea...

In ardeal de abia maine vor simti cainii si pisicile"apropierea" cutremurului:)
serban

Anonim spunea...

Cainele meu "ardelenesc" dormea bustean si eu umblam buimac prin casa.Si stau la et 8....hi,hi!!>asta asa ca sa radeti un pic....doar pe la ora 3 s-a trezit si s-a dus sa mai haleasca ceva.Eu deja bausem si cafeaua si-am bagat si 2-3 tigari,ca-mi "sarise" somnul.
serban

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

O moldoveanca mi-a zis ca in toata Rep. Moldova s-a simtit, apoi si in Ardeal, la Brasov, pana la M Ciuc.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cumnata doarme cu catelul in brate. Dormea asa adanc catelul ca atunci cand l-a luat in brate sa fuga cu el pe prispa casei nu s-a trezit! E catelul meu, Bilutza (Billy in certificat) pe care i l-am dat ca datorita sotiei bolnave si nu puteam sa-l scot afara, si acum e odorul cumnatilor. Cand eram in balcon, de obicei doua javre paduchioase care hamaie pe sub balcon toata noaptea, la cutremur nu s-au auzit, dar nici macar pe raza orasului la alte haite pripasite prin incinte nu s-au auzit acele hamaieli obisnuite, zau va spun ca stau cu geamul crapat pana toamna tarziu, simt ca ma sufoc cu geamul inchis! Cred ca a fost ori prea brusc, si chiar asa l-am simtit, ori coteii s-au speriat si s-au ascuns! E luna plina si cutremurile se manifesta doar in aceasta faza, nu uitati! Deci plina, nu noua!

Anonim spunea...

dragilor .sa va fereasca dumnezeu sa vedeti cum se urca sobolanii pe garduri sau incep sa se vada incolonati prin fata blocurilor ,asta este semn de mare cutremur ,asa ca sa fiti sigur ca atat pisicile cat si cainii pot sa simta pericole de tot felul, dare poanta cu MARMUREANU e tare, poate nev spune si daca se va rezolva cu acele probleme legate de legea pensiilor militare , de impozitare , ca si aci au provocat nenorocitii aceea tot un cutremur .

Mihai spunea...

Asa-s ele animalele . Cîinele meu de curte ,un ciobanesc mioritic ,latra continuu cînd îi arat ce scrie R 26500 si-i gata sa rupă lantul cind vede poza de profil a lui tigri 2.

Anonim spunea...

Stiti cumva, dece vor nemtii sa ne dea un milion de euro sa invatam limba germana? candva invatam limba rusa ,ca limba obligatorie , acum ne momesc cu bani ,ce cutremur mai este si asta ,deu asa il vad, asa era frumos sa ne cea bani sa c onsolidam cladirile . sau ce?

Trofin spunea...

O veste trista tin sa v-o anunt.
Colegul nostru de breasla , Niculae Mircovici , a trecut in lumea celor drepti in dimineata acestei zile , dupa o lunga si grea suferinta.
Dumnezeu sa-l odihneasca !

Mihai spunea...

Trista veste .
Militarii au mai pierdut un luptator pentru drepturile care li se cuvin.
Fie-i tărîna usoara fostului deputat gen.Mircovici Nicolae ! Odihneasca-se in pace!

Anonim spunea...

VA SPUN CEVA INGROZITOR ; A INCETAT DIN VIATA SENATORUL NICOLAE MIRCOVICI , acum ne-a parassit cel in care aveam atatea sperante , imi pare nespus de rau..

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Deputatul Mircovici a murit noaptea trecuta!
Dumnezeul sa-l odihneasca in pace!

micutzul spunea...

Dumnezeu sa il odihneasca pe Col. Mircovici....Am pierdut inca un sustinator.

ifrim spunea...

a) Era general nu col.,b) a fost deputat nu senator,c) era de partea noastra.Dumnezeu sa-l odihneasca, condoleante familiei!

Anonim spunea...

CA era colonel sau general . nu are nici o importanta , sigur era um OM ,acesta a dovedit ca era un camarad si s-a zbatut sa faca ceva . Deci era bolnav si totusi lupta . Sa nu il uitam si condoleante familiei si camarazilor lui.

micutzul spunea...

Cand am fost eu in misiune in biroul sau era colonel. Nu tin evidenta inaintarilor in grad si in fata Lui gradul e zero... Cred . Conteaza ce a facut omul...

tigri2 spunea...

Chestia interesanta este ca stapanul acestei javre rupe altceva in loc de lant...de fapt , DOUA JAVRE!