Un produs Blogger.

marți, septembrie 20, 2016

Justitia pune DNA la punct in dosarul primaritei din capitala Olteniei

14 comments
Speţa Olguţa Vasilescu nici n-a început bine că s-a cam făcut praf în instanţă, încă din camera preliminară. Procuror DNA: Claudia Roşu. Confirmat şi verificat: procuror DNA, adjunct şef de secţie, Dănuţ Volintiru. "Succesul" secţiei I a DNA, condusă de procurorul şef de secţie, Gheorghe Popovici”, scrie  ziarista Sorina Matei.


Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) :27415/3/2016/a1
Data inregistrarii19.07.2016
Data ultimei modificari:20.09.2016
Sectie:Secţia I Penală - Camera Preliminara / Fond
Materie:Penal
Obiect:măsuri şi excepţii dispuse de judecătorul de cameră preliminară
Stadiu procesual:Fond

Părţi

NumeCalitate parte
VASILESCU LIA OLGUŢAInculpat
PREDA RADU COSMINInculpat
POPESCU ELENA DANIELAInculpat

Şedinţe

20.09.2016
Ora estimata: 10:00
Complet: CF32
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Admite în parte cererile şi excepţiile formulate de inculpaţii PREDA RADU COSMIN, POPESCU ELENA DANIELA şi VASILESCU LIA OLGUŢA. În baza art.345 alin.2 Cpp rap.la art.328 alin.1 Cpp constată neregularitatea actului de sesizare a instanţei în ceea ce priveşte stabilirea obiectului şi limitelor judecăţii cu referire la inculpaţii PREDA RADU COSMIN şi POPESCU ELENA DANIELA. În baza art.345 alin.2 Cpp rap.la art.282 alin.1 Cpp şi art.102 alin.3 Cpp, cu ref. la art.6 din CEDO constată nulitatea relativă a actelor de urmărire penală privind pe inculpata VASILESCU LIA OLGUŢA, prin încălcarea dreptului acesteia la apărare. Exclude actele de urmărire penală efectuate de ofiţerii de poliţie judiciară fără a avea delegarea procurorului de caz şi anume: declaraţiile martorilor Selavartea Constantin, Vlăsceanu Ion, Miereanu Gabriela şi denunţul (declaraţie) formulat de Pârvulescu Ionuţ Cosmin la data de 07.03.2016. Exclude proba constând în interceptarea convorbirii ambientale dintre Vlăsceanu Ion şi Părvulescu Ionuţ din data de 19.02.2016, aceasta fiind obţinută în mod nelegal. Încheierea motivată se va comunica procurorului care în termen de 5 zile de la comunicare trebuie să înştiinţeze judecătorul de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată sau solicită restituirea cauzei. Pronunţată în cameră de consiliu, azi, 20.09.2016.
Document: Incheiere - camera preliminară    20.09.2016

--
Sursa foto: Pixabay

14 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

DNA este compromisa total! Mai mare rusine ca asta si o motivatie in plus pentru ca sefa DNA sa-si dea demisia, impreuna cu toata cloaca de acolo care nu mai reprezinta nimic pentru intreaga magistratura, cred ca nu mai exista altceva! Da, institutia DNA este doar o ,,justitie'' politica si care lucreaza febril doar in precampaniile electorale in detrimentul liderilor capabili si pentru a accede ciocoii si tradatorii sorosisti! In rest, doar circ pe paine si panarame televizate, doseste dosarele coruptiei basismului si pune umarul la ruinarea Romanistanului! Ce jenant si degradant! Pariem ca de acum vom vedea numai astfel de rezolutii cerebrale si juste care sa reliefeze rolul nefast al DNA in societate?

Mihai spunea...

Sa nu ne îmbatam cu apă rece. Primari nevinovati nu prea gasesti(poate deocamdata d-na Firea), problema-i ca pe unii îi cauta justitia ,pe altii nu. Altii mai cad ”victime” zic ei în urma unor denunturi.
Asa ca stati pe pace,denuntatorii pot sa refaca probele si fiti siguri ca procurorii nu se vor lasa. Asta seamana mai mult a ”razboi” intre justitiari decît justitie.
Iar în colonie nu face cine ce vrea. A fost doar episodul I.
**********************
Asa-i cu ”justitia planetara”.
Ce ziceti voi de faptele hacherilor rusi care au spart banca de date a Agentiei Mondiale Antidopaj si au gasit documente de dopaj ale sportivilor americani,unii campioni olimpici,altii sportivi de performanta precum S.W .tenismena.
Asa-i justitia planetara,vinovati sunt doar care vrem noi,Andreea Raducan ,rusii si altii care ne incurca.

Huhu Rezea spunea...

Bună ziua,stimați oaspeți!
Fiți bineveniți in casă renovată!
Noua politică de editare a blogului, sper să fie la fel de interesantă pentru domniile voastre, ca și până acum.
Aștept și sugestiile voastre.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Huhurez: Furat de noul peisaj al noului blog, pe care l-am descoperit total schimbat inca de la miezul noptii, am uitat sa va multumesc pentru noua infatisare moderna si atractiva! Felicitari pentru aceste eforturi, si sunt convins de marea sa utilitate in sprijinul rezolvarii problemelor noastre stringente in ceea ce privesc pensiile noastre militare si nu numai! Succese tuturor!

Ca sugestie, ar fi publicarea unor recente decizii de recalculare in vederea unor comparatii si comentarii utile ce se pot dezvolta pe marginea acestora, dar si publicarea unor procedee in actiuni procesuale in ceea ce privesc eventuale contestatii in instanta pe actiuni de neconstitutionalitate, in viitor.

Unknown spunea...

http://www.eskape.ro/vesti-bune-pensiile-ar-putea-creste-de-la-1-ianuarie-2017/

Unknown spunea...

Blogul arata mai bine .Felicitari.

Adi 4 you spunea...

@ Huhu, am vazut de aseara modificarea, arata bine, viata lunga, fara virusi!
Corneliu vroia sa afle decizii. Am aflat decizii, dar nu de recalculare ci cu legea 223 impreuna cu oug a unor camarazi ce au trecut in rezerva cu luna mai si iunie.
-Col. 55 ani ca varsta (fac precizarea varstei ofiterului pentru unii tampiti invidiosi care vor sa le scriu din decizia mea, vechimea cumulata = 49 ani, 6 luni, 15 zile, poate acum o intelege), avand IC, SM, si celelalte sporuri care au fost trecute in lege si oug ....5922
-Plt.adj.sef. 48 ani varsta, SM, SS si celelalte sporuri care au fost trecute in lege si oug ....3380 (cred ca sti de ce a plecat sof din armata la aceasta varsta...hi, hi, hi!!!)
Din aceste sume brute se scade CASS in procent de 5,5 % pentru sumele care depasesc valoarea punctului de pensie de 871,70 si se mai scade IMPOZITUL, care se calculeaza in procent de 16 % pentru sumele care rezulta prin deducerea din valoarea pensiei a CASS si a sumei de 1050 lei si se afla valoarea neta a pensiei, cred ca nu am gresit explicatia.
Daca crezi ca nu faci rau publicand aceasta postare, ai libertatea sa hotarasti ce ti-am scris, doar este blogul tau. Felicitari pentru renovare!

Pop Iuliu spunea...

Va felicit pentru schimbarea interfeței site-ului. Este fff intuitiva. Multumim!🤗

Ein Stein spunea...

@adi4you
Eu cred ca minti putin, nu mult, atat cat ii sta omului bine.
E greu de crezut ca un plutonier, fie el si sef poate sa iasa la pensie la 48 de ani. Vezi tabelele alea cu varsta de pensionare si cu reducerea varstei. Trebuia sa fi lucrat numai si numai in AC toata cariera, o jumatate de an daca ar fi fost incadrat in CD, aloimis. Si cred ca a lucrat mult mai mult in CD atat timp cat spui ca a fost incadrat pe SS, adica pe functii de frecat menta prin birouri. Cat priveste pensia, e greu de crezut ca plutonierul tau sau altul ajunge la 3380, dar dracu stie.
Cat despre pensia ta de ~ 6000 lei, ce nu-ti ajunge prietene, cam cat ai vrea? Sau ce vrei sa arati?
Eu cred ca bagi batul prin gard.

Unknown spunea...

Felicitari si multa putere de munca in ceea ce faceti.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Ady For You: Dintr-o data ti-a crescut pensia, pe langa cei fro 5,8 mii lei, cu 5,5% prin eliminarea CASS-ului care a fost scos, si abia acum te poti lauda ca ai 6000, conform teoremei lui Ein Stein! Noile decizii vor veni cam 90% pe minus, pupa-i-as talpile lui Dumnezeu ca i-a luminat pe decidenti cu cuantum avantajos sa nu se umple tribunalele si strazile cu noi! Ei, fratilor, v-a cazut fisa de ce ei, ca curvele de pe centura care cer banii inainte, au prevazut in L 223/2015 cuantumul avantajos? Pentru ca stiau ca aproape toate pensiile vor scadea in urma unei copite de cal in frunte ce urma imediat dupa Lege! Deci, nu degeaba au bagat acest cuantum al avantajului, totul fiind stiut dinainte ca pensiile vor scadea dramatic! Un viol cu premeditare! Sau talharie, de care MApN nu-i straina prin seful Casei, scula lor politica! Nu-i asa, Soros Baci si Marea Loja a perciunatilor?

Adi 4 you spunea...

@ Ein Stein
Eram sigur ca voi deschide Cutia Pandorei!!! Daca erai mai atent la postarile mele mai vechi, aflai ca eu am iesit in anul 2015, pe Legea 263. Eu nu am 6000, sincer as vrea si eu asa ceva! Erau doar doua exemple, fosti camarazi cu mine, un of. cu acea pensie si ma rog sa fie sanatos sa poata sa se bucure de ea cat mai mult!!! Exemplul doi, respectivul sof, a lucrat toata viata in CS si AC, iar acele conditii de munca nu sunt in birou la frecat menta cum crezi tu, iar acele conditii iti ofera sase luni sau an la an cu exceptia scolii, concediu medical, cursuri, spital sau misiuni externe, deci din start a avut 13 ani reducere. Nu te cunosc, inca te mai respect, sa nu fi invidios pe ei, iar tie iti doresc o pensie mare si lunga!!!!

Adi 4 you spunea...

@ Corneliu, citeste atent ce ti-am scris, inclusiv lui Huhu la ora 14.00!!!!!!!!!!
Nu era pensia mea, eu am iesit in 2015 pe contributiva, mult mai mica, iar dupa recalculare va fi ramanerea in plata a cuantumului cel mai avatajos, sigur nu va creste la mine!!!!
Ai cerut exemple cu pensii recalculate, nu am avut dar ti-am dat pensii pe legea noua plus oug. de la un of si un sof. Cand voi primi decizia de recalculare, promit ca iti scriu diferentele, la tine sper sa fie pe plus, fiindca stiu cum s-a lucrat in DLEN! Restul este doar campanie electorala fara impozit si cass, cu majorari si alte abureli pentru fraieri!!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ady For You, a fost doar o delectare logoreica pe controversele voastre amuzante, nimic serios! Nu m-ar incalzi expuneri de decizii, ci doar cine le-ar mai etala din manie sau multumire ne-ar aduce un beneficiu sa stim cat de ,,generosi'' au fost mafiotii kaki, care se dau ca sefi ai nostrii la pesnii plesnite, cand au ticluit OUG 57 doar pentru ei si restul...sa-i ia dracul din partea lor! Nu trebuie etalare ci atat: Fratilor, eu sunt Zebra, sau Leul, sau Leopardul, si in urma recalcularii am minus 2000 lei, sau am plus 2000 lei. Atat, fara alte amanunte, iar noi sa contabilizam din memorie cam care sunt proportiile dezastrului! Can voi primi decizia va voi scrie doar atat, ca sa respect regula propusa aici: Fratilor, mi-a venit plus la pensie 2000 lei! Punct. Deie Domnul macar juma'! Sau: Mi-a venit minus 1 leu! Puschea pe limba mea!