Un produs Blogger.

vineri, septembrie 23, 2016

Sectantii justitiari ONG-isti l-au umilit pe tatăl polițistui Gigină

21 comments
Sectanții mitingiști își strigau numele de derbedei.
Talibanul care l-a intrerupt pe Cornel Gigina
Un incident a avut loc după ce protestatarii au rupt cordonul de jandarmi. Un reporter al Antena 3 i-a luat un interviu tatălui polițistului Bogdan Gigină, numai că acesta a fost împiedicat de către manifestanți să vorbească. ”De ce îl luați pe el?” au întrebat doi dintre cei participanți la protest, probabil, fără a știi cine este bărbatul. Tatăl lui Gigină se exprima foarte greu, din cauza emoțiilor, iar cei din jur au crezut că este o persoană care nu știe să vorbească.

Reportaj al A3


,,Tatăl poliţistului Bogdan Gigină a ajuns în faţa Senatului României pentru a le mulţumi personal protestatarilor pentru că au ieşit în stradă.
„Am venit la acest emoţionant miting.  Este foarte greu. Am venit să le mulţumesc tuturor celor care sunt aici. Cred că fiul meu se zvârcoleşte în mormânt. Sper să se facă dreptate şi că nimeni să nu fie mai presus de lege. Toată lumea să fie egală în faţa legii”, a declarat bărbatul cu lacrimi în ochi.

„Vreau să le mulţumesc pentru solidaritatea pe care o au şi emoţional pentru copilul meu. Sper ca justiţia să fie lăsată să-şi facă treaba până la capăt. Nu pot să comentez. Eu emoţional sunt alături de aceşti cetăţeni din toată ţara. Familia Gigină aşteaptă să se facă puţină dreptate, pentru ca Bogdan să poată dormi liniştit. Atât. Nimic mai mult. (...)Fiul meu avea toată viaţa înainte. Îşi crease o familie (....) Comandantul suprem mi-a lăsat copilul în urmă. Vinovaţi, în opinia mea personală, în ordinea cronologică, sunt conducerea Brigazii Poliţiei rutiere de la acea vreme, ministrul de Interne şi firma de gaze. (...) Pe vreme nefavorabilă, trebuia scos din misiune. Se spune că Bogdan a auzit în cască faptul că urmează o groapă. Dar, nimeni nu a spus, până acum, că Bogdan nu avea comunicare în cască, nu putea fi auzit dacă vorbea, pentru că nu funcționa casca. El avea doar o stație mică, Motorola, pe motocicletă. Procurorii știu asta. Pe nicio înregistrare nu există vreo replică a lui Bogdan. Asta pentru că nu putea răspunde, fără o cască funcțională. În al doilea rând, domnul ministru ne spune că nu dă comandă cu ce viteză să meargă coloana. Este adevărat, dar să vă spun mecanismul. El pleca la 7.30 dimineața de acasă către minister sau către Guvern. Dacă el ieșea din casă la 7.20 și aghiotantul lui transmitea că trebuie să fie la 7.30 undeva, cu ce viteză puteau să meargă?”, a declarat Cornel Gigină la Antena 3, pentru emisiunea Subiectiv.

21 de comentarii:

Anonim spunea...

Pe acest blog, este permisa publicarea comentariilor/opiniilor:
Atat sub numele real, cat si sub pseudonim;
Cu mentionarea adresei web si/sau a legaturii catre blogul/site-ul autorului;
Numai in limba romana;
Fara folosirea caracterelor speciale/diacritice (nu toate computerele au suport pentru limba romana);
Pe acest blog, nu este permisa publicarea comentariilor/opiniilor:
Avand un limbaj indecent, vulgar, obscen, discriminator, xenofob sau rasist;
Care aduc injurii de orice fel sau instiga la violenta;
Care abunda in fraze supraincarcate ("betia de cuvinte"), prescurtari fara rost sau limbaj de chat precum tz, sh, k, cu exceptia cazurilor in care pot aparea confuzii.
Avand un mesaj publicitar (spam) si care nu au nicio legatura cu subiectul. Daca doriti sa va promovati blogul sau orice fel de alt produs, incearcati s-o faceti intr-un mod inteligent. Orice legatura externa catre un alt site, fara legatura cu subiectul, va fi stearsa.
Imi rezerv dreptul de a nu publica unele comentarii/opinii, fara a da explicatii suplimentare.

Autorul comentariilor/opiniilor este singurul responsabil pentru acestea.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

E OK, sefu'! Ma voi conforma!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Treaba sta cam asa: Domnul Gigina habarnistul nu stie ca in spatele sau sunt bandele cu provocatorii platiti de Soros si proveniti din randurile libertinistilor si USR care vor sa actioneze politic profitand de o durere personala! La toti ne moare cate cineva drag, dar nu toti transforma tragedia in rafuieli personale ca cineva sa raspunda vinovat, nevinovat si neaparat ca vrea el sa faca din asta un caz special si doar razbunarea i-ar fi lui benefica! Decenta si piosenia tristetii in tacere sunt mai utile atunci cand nimic nu se mai poate face!Nu poti baga la puscarie un pasager de pe bancheta din spate! Cred ca in acest caz, mortul a fost de vina ca nu a avut acuitatea vizuala concentrata pe directia drumului si mai mult a fost indreptata catre pietoni cu falosenie ca face parte dintr-o coloana oficiala si curios daca putea surprinde priviri admirative! Mananc Circulatia pe paine, ca fost specialist auto si care am predat, in cadrul invatamantului militar, din postura de Cdt pluton Circulatia rutiera, prin Decretul de circulatie, la clasa de Circulatie auto, tehnologie teoretica si practica la sala de mecanica auto si am coordonat personal orele de conducere pe timp de zi si napte cat si orele de poligon, insumi eu cu subordonatii construind impreuna cu Compania mea un Poligon auto in cadrul Poligonului de instructie tactica si trageri ,,Vulprea'' din Braila, dar si intocmind numeroase randuri de chestionare auto si predand Conducere preventiva, printre alte multe activitati, fiecare serie parcurgand cursuri de cate 6 luni pentru cat. B,C, si E. Deci, acest tanar facuse cursuri de foarte scurta durata, asa cum se fac acum si pe ,,barbi,'' era fara experienta, era prea tanar si nerutinat, era exchausiv la aceasta varsta si poate ca ii placea sa braveze! Nu te duci intr-o groapa la acuitatea vizuala a unui tanar imberb decat atunci cand ingamfarea, bravada si spiritul de aventura depasesc conditia de modestie si atentie sporita! Asta este opinia mea, altele nu ma intereseaza!

ifrim spunea...

1,2,3, proba de microfon, da e bine!

Unknown spunea...

Corneliu gresesti de la un cap la altul.Acea coloana oficiala nu ar fi trebuit sa existe..

iceparu spunea...

Pe timpul impuscatului doi soldati aflati in invoire se plimbau pe o strada in orasul X.Din sens invers trece pe langa ei un capitan.Dupa ce a trecut ofiterul unul din soldati se adreseaza colegului sau.Mai ,ai vazut ofiterul care a trecut pe langa noi.Eu l-am facut capitan.Fugi ma ,cum sa-l faci tu capitan?Simplu.Saptamana trecuta am facut o mare prostie,si ofiterului i s-a luat gradul de maior.Cam asa e si la Oprea.
Dincolo de neplacerile provocate de Oprea treaba cu omor din culpa e trasa de par.Ce o fi avand sula cu prefectura?Ce treaba are DNA cu omor din culpa?Sunt accidente de circulatie cu multi morti si faptasul primeste condamnare cu suspendare.Mai bine DNA l-ar cerceta pe Oprea pentru alte magarii.
Oengistii schimba guverne si ministri.Incepe sa semene a structuri paralele.Asta inseamna ca statul incepe sa aiba slabiciuni.Cine va pune piciorul in prag?

Anonim spunea...

iceparu ai dreptate!!
serban

Anonim spunea...

....si oprea era pe bancheta din spate....in stanga in dreapta nici nu conteaza.....dar restul se poate numi "abuz in serviciu" si nici asta nu e clar.....ca pana si amaratii de primari din ultimul satuc isi trimit masinile de serviciu cu sofer si nevasta la piata.Cica e spre binele "comunitatii":):)Ce nu stiati??
serban

Unknown spunea...

Lacomia si pupincurismul desantat al unor militari l- a facut pe izmana Gropea mare .Va ajung blestemele celor morti de infarct dupâ taierea pensiilor.Totul se plateste in viata .Mai ales lacomia.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ca politist, te inteleg, si inteleg si situatia, dar aici eu subliniez faptul ca lipsa de experienta a acestui baiat si-a spus cuvantul! De multe ori, tineretea este asociata cu exuberanta, bravada si teribilismul! O misiune este misiune in orice conditii si la orice ora, dar presupune sporirea atentiei in si mai mare masura, in primul rand pentru propria securitate, apoi a restului coloanei. Cat priveste legalitatea, atunci cand executi un ordin de la un superior trebuie sa-l executi stiind ca raspunderea cade asupra acestuia, si nu cu gandul la drobul de sare ca va pica de pe soba ca oricum, legal sau nelegal daca e sa se intample, se intampla, si mai ales din vina celui neatent! Regret moartea acestuia, dar din prisma realitatii baiatul n-a condus atent!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Subscriu si intaresc faptul ca DNA, pe laga faptul ca cerceteaza un caz obisnuit (popular spus gainarie) de ACCIDENT DE MUNCA rutier, de sine statator, nu un caz de coruptie cu un camion cu bani obtinuti din furt si spagi, cum ar fi al pedelistilor Olteanu, Videanu, Berceanu, Blaga, Boc, Anastase, si haita, etc care ne rad in nas liberi, se fac de ras intocmind dosar penal de omor din culpa, de parca cel de pe bancheta din spate a masinii i-ar fi facut vant in groapa baiatului! E un accident clar de munca, in timpul serviciului, Oprea putand fi inculpat pentru abuz in serviciu cel mult, cu circumstante atenuante, sau agravante, functie de hotararea unei instante obisnuite, si nu una cu caracter anti coruptie la nivel national! De aia marii corupti nu sunt cercetati, pentru ca DNA se ocupa de gainarii!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

OUG 57, care ne-a retezat pe toti, a izvorat dintr-o fratie din interiorul MApN si MAI cu cei din interiorul caselor de pensii pentru avantajele imediate ale unor granguri, Oprea in acest caz nefiind implicat, decat nu stiu in ce masura la elaborarea L 223/2015 care, daca era putin carpita, avea sa fie excelenta tuturor.

Dan B. spunea...

Daca antemergatorul nu a avut casca functionala, ce cauta in dispozitivul lui Oprea, cum ar fi reusit sa avertizeze urgent asupra oricarei probleme ivite pe traseu? Cu statia radio de la centura? Pana o ducea la „vorbitor”, ......
Si de ce ar fi trebuit ca vreun coleg, din dispozitivul aflat in spatele sau sa-l avertizeze asupra prezentei gropii? S-au inversat rolurile, ariergarda avertizeaza avangarda asupra traseului ce urmeaza a fi parcurs? Nici tat-su nu are „tiglele pe casa”, mai ales ca jobul sau este de politist rutier, daca sustine ca fie-su ar fi trebuit atentionat despre groapa de catre cei din spate!

Huhu Rezea spunea...

@ calugăre
Stiam că la mânăstire sunt viețuitori, nu sectanți cu mintea îmbâcsită. Indiferent de imprejurãri, antemergătorul era în misiune.
Ccr a redefinit si abuzul în serviciu.
După mintea voastră dacă era coloana oficială, cu Blaga sau cu Iohannis, singurul vinovat era mortul.

Huhu Rezea spunea...

Ar trebui să le explice cineva sectanților mitingiști, îndoctrinați prin pastorii organizațiilor din Turnul de veghe, că și miniștrii de Interne din Turn au protecție asigurată și că oamenii care le asigură paza își pun viața în pericol tocmai pentru a proteja viața demnitarilor.
Nu era de râsul lumii ca la București în locul antemergătorului să fi căzut în groapă mașina ministrului Gropea? Atuuuunci să fi vazut ce anchetă penală facea Parchetul asupra vinovaților!

Unknown spunea...

Cred ca vorbesc altâ limba cand spun ca vicepremerul NU avea drept la coloanâ oficiala si a dat ordin conducatorului coloanei ca trebuie sa ajunga acasa in 10 minute.Asta insemna o viteza medie de 120km .Si asta pe ploaie (cu motociclisti din politie antemergator e din codul penal) Ma las pagubas daca nu vreti sa pricepeti.Huhurez sa ma faci pe mine basist sau adept a lui Ciolanis sau Bleaga este prea de tot .

Unknown spunea...

Huhurezi tu confunzi grav pe sepepistii care ii pazesc pe ministrii cu politistii de la rutierâ din coloanele oficiale ..Cred ca pierd timpul.

Unknown spunea...

Nu de OUG 57 era vorba ci de legea 263 clocita de izmana Gropea.

Dan B. spunea...

Ordinul se respecta atunci cand sunt asigurate conditiile necesare indeplinirii lui. Seful dispozitivului de insotire ar fi trebuit sa-i ceara lui Oprea sa se faca zi, sa nu mai ploua si sa-i comunice ca timpul minim de ajungere la destinatie este ......, mai ales ca mergea acasa. Daca voia sa ajunga in 10 min, nici elicopterul MAI nu putea ajunge in mai putin de 30 min la el acasa.

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
emillian123 spunea...

...cineva vorbea de norma de hrana -ca ar face parte din baza de calcul -la recalculari de pensii= ESTE FALSA parerea asta..., in nici o lege de pensie militara nu a fost prevazut asa ceva...!