Un produs Blogger.

duminică, octombrie 09, 2016

Binomul a doctoricit-o pe Kovesi cu un plagiat. Imagini de la locul faptei

2 comments
Jurnalistul Cristoiu a descoperit ce scria OpiniaTimișoarei, in data de 16 decembrie 2011, despre cum și-a luat Codruța titlul de Doctor în drept (putea și  în stângul - cum zicea un pacient  într-un banc) la Universitatea de Vest din Timișoara, tăman în ziua în care Maior și Coldea participau la inaugurarea noului sediu al SRI din Timișoara.

Cum să aibă succes Mugur Ciuvică?
 De 4 ani se stăduiește pediatrul  Mugur Ciuvică să-i  extragă avortonul cu forcepsul.

Articolul ca articolul, dar pozele sunt de milioane.

Laura Codruta Kovesi, sefa procurorilor din Romania, si-a luat doctoratul la Timisoara. In aceeasi zi, SRI si-a inaugurat sediul din Timis

"Sefa procurorilor din Romania a avut parte de o asistenta selecta la prezentarea tezei, directorul SRI, George Cristian Maior, adjunctii acestuia, generalii de brigada Florin Coldea si Viorel Voinescu, dar si procurorii de la parchetele din Timis."



2 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Au participat la acest eveniment toti partasii la infractiunea de plagiat, pe principiul ca ajutorul sustinut ii va apropia de gratiile ei si ii vor scapa de un eventual bulau in caz de coruptie! Stiu pe chelea lor si Ponta, Rusu, Ghitza si altii cu ce se papa asta, intrucat si ei si-au invartit cozile pe langa fondul ei global, cat chiatra de moara, iar cel putin Ponta candva era cu coada cu o nara prea aproape de bikinii ei cand ei i se facuse giugeaua rosie de vier! Dar, gloaba i-a flituit pe toti de la coliva cu bombonica si-i baga acum in sperieti si-n umbra celulelor, iar daca Ponta a refuzat sa-i bage coada pe sub bikini, la giugea, acum trage ponoasele! Ce prost, babuinul, exact ca in povestea din Psalmii biblici, invocata si de poetul Ion Minulescu, in care o fata de curte, Sulamita, a refuzat sa se culce cu regele si ala a ras-o de la portiile bunacioase, lumesti: ,,Sulamita, Sulamita (Ponta), ce proasta fost-ai cand nu l-ai iubit pe rege (Kovesi)!

Unknown spunea...

Statul e de fapt mafia.