Un produs Blogger.

marți, noiembrie 08, 2016

Americanii au stat liniștiți la coadă și au votat antisistem

9 comments
UPDATE
Trufașii americani și-au ales un președinte reprezentativ pentru caracterul lor.
La noi, Binomul a primit o lovitură puternică. Ambasadorul Klemm, apropiat de cercurile PD american și principal susținător al ciudaților care populează spațiul public din România, urmează să fie retras de la București.
Soros-iștii se vor manifesta mai cu reținere sau în clandestinitate. Miliardarul american a fost susținător financiar al candidatei Hillary Clinton. A fost  acuzat de Trump  în campanie că a beneficiat de protecția fiscală a familiei Clinton.
Americanii au dat prin votul de ieri o lovitură stașnică moraliștilor ipocriți de toate genurile și orientările.
   
El este alesul americanilor

                                                               **********

Spre deosebire de expatriații noștri de la Paris, Londra și alte capitale călcate de propagandiștii iohanniști, americanii fac cozi la vot la deschiderea secțiilor de votare nu la închiderea lor.
Nu se găsește vreo televiziune și vreun realizator ca Rares Bogdan de la iRealitatea Tv care să incite la mitinguri de protest antiguvernamentale?
Ce mult ne-a tembelizat președințiatul lui Băse!



Vot la primele ore

9 comentarii:

micutzul spunea...

Aia sunt membrii PDL care ,, vrea,, si ei sa manance o ciorba (de broscuta sa le faca asa in gat...) la minister. In curand cand o sa ii intrebe pe bleaga, vicleanu, plesnar, boralteanu , etc. ce cauta la DaNA o sa raspunda ,, am venit si noi la o ciorbita cu galinusa ...,,.
In alta ordine de idei cine este rares bogdan? Omul drept si cinstit care nu este partinic si tine numai cu werner si cu penaleu...?
Cred ca PRU intra cu brio in parlament .
Personal cred ca prima doamna a Americii o sa fie Bill....

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Castiga miss Erectus Clitoris, pardon, Jeleu Bobon Clinton, la o distanta de-o pulpana de palton! Sa-i comparam pe licurici cu noi, sunt ca magarii printre oi, iar gura sparta, Marar Bogdan, e doar o bota de cioban!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

La Licurici arici pogonci alegerile sunt foarte serioase si nu se lasa rugati, ca la noi, sa vina la vot trasi cu arcanul. Ordine, disciplina, calm si rabdare este deviza lor tacita si poate sa ploua, sa ninga sau in furtuna stau docili la cozile votarii. Cum spunea adminul in coperta, ei nu se imbulzesc abia la finele operatiunii si cand trebuie sa se inchida cabinele de votare, dupa ce s-au dus la discoteci, in cluburi sau aiurea, ca la noi, precum niste ignoranti fara responsabilitati civice. Mi-am zis ca va castiga Hillary, dar se pare ca acest cocosel catolic, Donald Trump, va prelua fraiele puterii democratiei americane. Cu toate ca-mi este antipatic, tind sa cred ca este mai responsabil si impune o anumita prestanta fata de poporul american, carora le plac oamenii puternici si stapani pe sine care sa-i ocroteasca. Daca era mamaligarul asta al nostru de la Cotrocello ii dadeau zero voturi pe mutenia si ignoranta lui totala fata de soarta amarastenilor din batatura bantustanului! Succes noului presedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump! Cand vom avea si noi un presedinte competent si responsabil, asa cum de peste 200 de ani il aleg americanii? Ce m-am acrit de rapandule!

Huhu Rezea spunea...

Trufașii americani și-au ales un președinte reprezentativ pentru caracterul lor. Un Trump neempatic.

Trofin spunea...

In timp ce unii deplang pe madama Clinton si-l ponegresc pe Trump iar altii o ignora pe madama Clinton si-l ovationeaza pe Trump , in ziarul Observatorul Militar , Nr. 44 la pag. 7 este postat un interiu cu seful CPS. Este mult mai interesant decat ce va face in viitor , domnul Trump !

Huhu Rezea spunea...


La noi, Binomul a primit o lovitură puternică. Ambasadorul Klemm, apropiat de cercurile PD american și principal susținător al ciudaților care populează spațiul public din România, urmează să fie retras de la București.
Soros-iștii se vor manifesta mai cu reținere sau în clandestinitate. Miliardarul american a fost susținător financiar al candidatei Hillary Clinton. A fost acuzat de Trump în campanie că a beneficiat de protecția fiscală a familiei Clinton.
Americanii au dat prin votul de ieri o lovitură stașnică moraliștilor ipocriți de toate genurile și orientările.

Iulian Mareș spunea...

Huhu
Corect dar eu zic sa asteptam care jumatate a binomului! Apele se limpezesc in maximum o luna!

Unknown spunea...

@ Trofin Șeful C.P.S a M.Ap.N. nu spune nimic de fișele de pensii care zac în unități deși sunt finalizate. De ce oare?

Huhu Rezea spunea...

De ce crede Ilie Năstase că e bună pentru România alegerea lui Trump, cel care il invita odinioară în Florida să joace tenis? Sunt și leat.

„Pentru că îl va schimba, sper eu, cât mai repede, pe ambasadorul Statelor Unite de la Bucureşti (n.r.- Hans Klemm). Asta ar fi cea mai bună mişcare, una care ne interesează pe noi. Îl tot aud că spune că suntem o ţară de corupţi, face tot felul de greşeli, mă rog, e om şi el, dar sper să-l schimbe cât mai repede. El spune că suntem corupţi, vede paiul din ochii noştri, dar nu vede bârna din ochii lui. Să se uite mai bine la Microsoft”