Un produs Blogger.

sâmbătă, noiembrie 05, 2016

Fluiere liberale

10 comments
(Parafrazare  a unui banc)
Un tânăr  din Ceata lui Vlad Țepeș(PRU) se plimba pe Aleea Modrogan  din București . Cum dete coltul să iasă în Bulevardul Aviatorilor, o recunoscu pe d-na Gorghiu într-o mașină care se pregătea să intre în sediul PNL. Instictiv, își băgă  două degete în gură și trase un șuier de sperie ciorile din copaci.
Nu mai făcu mulți pași... că fu ajuns din urmă de doi domni și o doamnă, care îi cerură să-i urmeze la secția de poliție, pentru că a tulburat liniștea publică.
Cum să tulbur liniștea publică, domnilor, se apără cetărașul, că doar 2-3 ciori din castanul ăla s-au speriat?
La secție fu legitimat, amprentat, întrebat cu ce ocazie prin zonă, după care polițaiul îi zise;

 - Mai baiete, de identificat te-am identificat, nu ai antecedente, mare lucru... n-ai facut! Uite... iti dau un avertisment scris și apoi poți să pleci,  dacă ne spui un banc bun cu liberalii, banc pe care să-l aprecieze și doamna Ciocan, aici de față din partea liberalilor, doamna  care te-a adus.

- Credeti ca scrie pe fruntea mea fraier? Vreti sa gasiti motiv sa ma bagati la zdup? intra tanarul in joc.

- Mai, ti-am promis ca nu te amendez si sa stii ca ma tin de cuvant!

- Va spun, domnule.... ! Ce grad aveti?... Ahaa! .. ! Domnule maior va spun un banc cu chinezii. daca va tineti de promisiune!

- Bine ma, zi-l si cu chinezii, daca ti-e frica sa spui unul cu liberalii! Sa te aud!

 - Stiti ca ei au natalitatea mare si cauta fel de fel de metode de reducere a numarului de nasteri. Cea cu anticonceptionalele nu a prea prins! Cea mai eficienta metoda este una nouă prin care tinerii sunt ademeniti  intr-un cinematograf fara scaune si cu ecranul pe tavan. Ii dezbraca, ii culca pe spate si pe  tavan dau filme porno. In timp ce intra in erectie vine unul cu coasa si... harsc le reteaza sexul !

- Bai, da-i dracu, si ce fac cu ... chestiile alea retezate? vru sa fie pe faza maioru`.

- Fluiere  și jucărele pentru liberali, domnule maior ! Sunt ei, chinezii, comuniști, dar au și ei liberali, preciză tanarul... ca masura de precautie!

Bine ca noi nu importam si fluiere din China, reflecta doamna Cătălina ... mai mult pentru sine ! Sunt prea mici. Ce să faci cu ele la miting.
-Dați-i drumul, domnule maior!



 Catalina Ciocan, candidata PNL la Braila, făcută ....la recentul Halloween



10 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Bun banc, dar ce pacat ca e si real! Pacat in sensul ca acolo s-au aciuiat toate rapandulele specialiste in fluiere si taragoate, si deloc in absortia cunostintelor elementare de politica, chiar si de cultura generala! Adunate poate sa constituie un taraf de prima mana sa satisfaca un public larg, de la vladica pan' la opinca! Sunt si bune gospodine ca le creste carnea-n mana, fiziciene ca stiu legile frecarii sau matematiciene specialiste in 8-uri!

Foste ,,culturiste'' pe chat-uri sau in maniPULArea jucariilor sex-anale si sexuale, au un palmares CV de invidiat, comparabil cu garniturile de tren canadian care se intind pe km intregi! Cu asa specialiste as fi curios cum vor analiza si aproba legile educatiei si invatamantului, legile de moralitate si alte legi de etica...Legea pensiilor cazone, de va intra pe, sau in mana lor fermecata si in discutii...orale, libere, adicatelea in de(zbatere) le vor fi ca o manusa, ca acel tempou de preludiu sexual pentru ca vor cere mai intai exercitii practice de proceduri de aplicare sa se vada daca in urma elaborarii vor fi flasce sau erectile cu cuantumul cel mai avantajos la centimetrii de lungire.

Guristele, pardon, flautistele sau trombonistele astea la fluierul piciorului iambic vor inventa astfel pensiile militare in centimetrii liniari, mai pe scurt: Pensiile la metru si numere (de sporuri): Cu cat o s-o ai mai mare, cu atat vei avea parte si de mai multe numere! Astia proaspat iesiti cu oug 57 cu dedicatie vor avea mai multe sporuri cu finalizare, dar cel mai mare si mai tare din parcare va fi cunilingusul!

micutzul spunea...

Votati romani , votati cu doua maini, votati partidul care va da m....ie.
Atata stiu atata fac ..... Atata pot , atata fac.... voatati cu doua maini platforma si masurile liberale si ale reprezentantelor lor. Masurile pe care le vor lua se vor referii strict la ridicarea nivelului .... Sa aibe ceva mai gros in gurita... Astia nu se mai satura sa ne fure, acum vor sa ne si ....ta.
Oricum fetita duce la gurita ceva foarte mic si vad ca e si incantata. Fata tatii incerca masura militara de cariera. S-ar putea sa iti placa.... armata.
Ma intreb daca asta e doar candidata , oare ce pot sa faca sefele din penele.....????

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Liberalistii au inventat si dezvoltat pizdificarea politica! Mai intai au adus un Ciolan pizdificat la Cotroceni, care fiind si penal am constatat, in timp, ca fara muierea din dotare nici macar nu poate sa deschida gura sa vorbeasca, tarand-o in lesa prin toate voiajele si vizuinele din jurul lumii, cel mai bun lucru la care se pricepe! La randul lui, acesta a pizdificat partidul din dotare, numind-o in varful shtremeleacului de partid pe Aluna Burghiu-gurista fara frana! Lantul slabiciunilor continua acum cu numirea ,,vedetelor'' din showw bizz-ul de mahala din Romanistan! Printre ele mai sunt si doamne de companie sau dezbracate pe chat-urile calculatoarelor, unde sunt aninate la intrare felinarele rosii! Avem nevoie de o asemenea emancipare a pizdificarii? Intrebati un liberalist, dar tare veti fi dezamagiti cand in loc sa va raspunda va vor da o limba in raspar la...microfonul reportofonului!

Cornel spunea...

Se introduce stagiul obligatoriu de armată pentru tineri.
https://www.youtube.com/watch?v=kkwaTIT_Ogs

tigri2 spunea...

Chestia cu "stagiul obligatoriu..." intai sa creeze locuri de munca platite omeneste ca sa aduca tinerii in tara si apoi sa aiba pretentii de militarie de la ei, sau facem precum facea imperiul Austro Ungar, o sa introduca "arcanul" ca sa aduca tinerii imprastiati in toata lumea?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Mihaela & Tigrisor, poate ca asta e si motivul ascuns pentru care vor sa scada cuantumul pensiilor militare, sa aiba fonduri de solde pentru trupeti! Vreau si eu sa-l vad pe fiul lui alde un Adriean Vicleanu sau un alt danddy din politica cum face bijuri cu AKM-ul in popusoaiele poligoanelor! Sa-i vad cum pleaca cu helicopterul lu' tata de pe pajistea bovinelor din cazarma in permisie! Va dati seama ce spagi vor lua comandantii de plutoane si companii? Cand l-o intreba: ,,Ba, soldica, cu ce-ai venit tu din permisie?'' Ala va raspunde: ,,Cu cariciopterul, dom' Capitan!'' ,,Pai, bine, ba, Geolgau, eu beau si mananc carici...optere?''...

tigri2 spunea...

Proiecte de ordine de zi, lucrari, Camera Deputatilor

Proiectele de ordine de zi sunt ordinile de zi publicate pentru reuniunile comisiilor, care sunt organizate cel puțin o dată pe lună. În cadrul acestor reuniuni, comisiile discută, realizează schimburi de opinii și votează cu privire la proiecte de documente legislative și amendamente și organizează adesea discuții cu experți. Este posibil ca modificările de ultim moment aduse ordinii lucrărilor unei reuniuni de comisie să nu fie incluse întotdeauna în proiectul de ordine de zi.

Huhu Rezea spunea...

Aici se potrivește acest comentariu.
La miting cu fluiere a la Ciocan, brăileanca.


Maine vin in Bucale cca 15.000 de liberalisti masoni si sorosisti (platiti) la un miting de scandal si exchibitionism. Nu mai sunt cei 50.000 promisi de flautista si taragotista Aluna Burghiu. Vine si Ceolofan Bubosu', prim sinistrul Romanistanului sa manance cacao la megaciocofoane cum o sa iasa cu liberalistii lui masonisti si sorosisti la cosit drepturile romanistanilor, caci va veni vremea secerisului de drepturi financiare! Asta s-o creada el si ma-sa care i-a dat speranta asta cand l-o fatat! Cand a fost adus cu deltaplanul de Soros pentru a acoperi mortii de la Colhoz, jura ca porcul in papusoaie ca nu va face politica, si ca se va duce dracului de unde a venit sprancenat! Ce curva esti, boarfa de politica sorosista! la Motoc: Legea pensiilor militare a creat deficit de personal în MApN
Publicați | Ștergere | Spam
Cornelius Flavius Ifrim
la 23:27

Huhu Rezea spunea...

Pentru mitingul liberal de după amiază s-au descărcat în Modrogan, în cursul nopții, peste 15 000 de fluiere importate din China. Distibuitoare este brăileanca Ciocan

Pop Iuliu spunea...

Tare postare👏🏻, foarte mișto comentariile😂