Un produs Blogger.

joi, decembrie 01, 2016

Cum a mai adăugat Johannis câteva procente electorale alianței PSD-ALDE!

4 comments
De  Ziua Națională i-a excomunicat în public pe liderii PSD și ALDE. O nouă gafă față de liberalii pedelizați, adaugată  lângă contestarea eliminării a 102 taxe și  contestarea majorării salariilor din invățământ și sănătate.

 

4 comentarii:

Gigi spunea...

Cu ocazia zilei nationale,urez tuturor celor care mai simt romaneste,un calduros,La Multi Ani!
Traiasca,glorioasa noastra Armie romana!

Iulian Mareș spunea...

In ritmul asta, dupa redistribuire, PSD va guverna singur! :))
Atrntie ...prin ordin scris, transmis din Centrala, MAE HUN a interzis diplomatilor sai, din ROO participarea la 1Decembrie!
Nici macar aparentele nu mai conteaza.....acum sunt cu rusii....uitand de 56 insangerst!
Astia sunt in NATO sau UE?

CEZAR spunea...

Ar cam fi cazul sa o luam asa cum este ..fara prea multe greturi si ..ifose ..
Declaratie de razboi pe fata ...!!

Unknown spunea...

Sunt pensionar militar si am avut SALARIU DE FUNCTIE negociat cu CA (in locul soldei de functie)iar gradul functiei de pe care m-am pensionat era de colonel. Institutia de la care m-am pensiont si care mai exista si are numai functii civile in stat refuza sa-mi actualizeze la 01.01.2016 SALARIUL DE FUNCTIE si celelalte drepturi salariale (partea civila) desi are in plata functii similare si/sau apropiate cu functia de pe care m-am pensiont eu (economist peincipal 1)care permit actualizarea salariului de functie conform art. 12 din Ordinul M25/2016.
Rog pe cei care sunt in situatia mea pensionati de pe functii pentru care au primit salariu de functie sa-mi spuna daca, cum si cine le-a actualizat salariul de functie. Multumesc. Mache