Un produs Blogger.

joi, februarie 14, 2019

La Chilia-n port, cu Ghiță. Dâncu și Kovesi

103 comments


Într-o intervenţie la România TV, Cozmin Guşă a vorbit despre "indicile" care ar trebui să-i dea spaime Laurei Codruţa Kovesi: "Primul e legat primul indiciu e legat de poze si filmari care certifica ca Ghita avea o relatie personala cu Kovesi, ceea ce a fost negat de Kovesi . În al doilea rând, este vorba de un schimb de mailuri, unde i se cere lui Ghita sa efectueze acea plata in interesul statului in contul Parchetului, legat de aducerea lui Popa din Indonezia. Apoi, sunt marturiile fostilor sefi ai politiei romane care au fost audiati de procurori, care au spus ca doar au completat ce facuse Ghita pentru aducerea lui Popa, mimand o licitatie, cerere de oferte", a declarat Guşă la România TV.


Reluare din 28 12 2016


Varianta originală cu Ionel Tudorache Varianta statului de drept

103 comentarii:

reddog spunea...

https://m.youtube.com/watch?v=OY1vv7hQQCg

Ghita&Kovesi-Love! :)

Iulian Mareș spunea...

Lautarii sunt tari, spectacolul este la Pitesti!
Ar fi fost si mai tare daca aveam imagini din Ploiesti si/sau Sibiu!
Dar sa vrdeti varianta statului de drept cu initiatorii binomului sau trinomului la Serparie!
Sebi este in tara!
Vulturii Carpatini vegheaza! Inca!

PS-la Sinaia, Luluta tinea tambalul?!...cine stie? Tanara, libera...fara prejudecati...

Unknown spunea...

In alta ordine de idei ; Basescu ii transminte prin televiziuni lui IOHANIS sa respinga si aceasta nominalizare .omul asta este pus sa ne termine? pe cine serveste ? cum adica SRI este impotriva poporului ,sau trebuie si este in slijba poporului . Ce face omul asta ? va dati seama ce va fa e asta in parlament? nu se gaseste nimeni sa ii inchida gura aia de betiv spurcata . Daca IOHANIS va face asta inseamna ca face jocul lui BETIV si trebuie terminat cu el DEFINITIV.

Unknown spunea...

ALO DNA ce faci cu dosarele lui BASESCU? ia-l de pe capul nostru . Dece ii tine-ti dosarele cu nup? ce hram purtati si voi?

Sorin spunea...

Foarte subtire iesirea lui Ghita. Nu i a iesit. Exemplul concret de om care s a bagat unde a putut crezand ca scapa daca face evaziune fiscala. Sa inteleg ca Dancu & co ar fi trebuit sa aiba muzica simfonica ca si fundal la distractie?

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
La behaielile alcoolice ale lui Smigel dau Pas!
Ciuma nu este la SRI (si asa scindat) ci la o structura informativa dintr-un serviciu, care si-a depasit atributiile de f mult timp!...unul din sefi are prenumele Gabi! Bingo!
Cu ei se va incepe dezintoxicarea.... planul a fost facut de Ponta prin 2013, dar s-a renuntat!
Sunt scapati total de sub control!
PS: esarfa genul arab este un indiciu pt recunoastere....folosit de toti!
Imi pare rau...dar provine dintre voi!
Gusturile nu se discuta!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Iti propun un titlu.... Realitate istorica si evolutie in timp a Grupului etnic german!
De aici incepe totul!.....in toate domeniile sociale!

Huhu Rezea spunea...

@Mares
Citește aici că am scris in 2014, dar degeaba.

http://www.huhurez.com/search?q=etnic

Adi 4 you spunea...

Va doresc la toti numai bine si sanatate!
La mine anul 2016 a fost pe plus financiar, inclusiv pensia recalculata (am primit si toate restantela)! In privinta politicii (si nu fac politica) sunt pe minus, DAR RAU DE TOT!
L-am vazut pe base la TV. De ce dracu media il tot mai difuzeaza???? Spune despre Grindeanu ca nu este bun, ca a urmat o scoala, ochiul si timpanul! La tataroaica si-a bagat coada, ce dracu mai vrea asta, nu intelege ca este expirat. A invrajbit profesorii cu doctorii, intelectualii cu patura de jos (avem si din acestia, care sunt corecti si muncesc), a invrajbit civilii cu militarii, iar acum se pupa pe gingie cu plavanul pe care eu nu l-am vrut. In primul tur Ponta avea 2.000.000 voturi in plus, cum a recuperat plavanul? basitul si boc in 2010 mi-a luat 25% din salariu, (cum justifica acesti bani stransi, pentru ce a mai luat si de la pensionari?) nu am mai avut drept la prima, al 13-lea salariu, salariu de merit, plata pentru studiile superioare, plata pentru titlul de doctor in stiinte militare. La pensionare nu am primit nici soldele care se platesc la trecerea in rezerva. Ce mai vrea dupa cat rau a facut, se crede atotstiitorul.......? Ii dau dreptate si lui Lupi, toti expiratii s-au cacat pe votul meu si s-a sters cu buletinul de vot la cur. Si mai cred ca si cu buletinele de vot a multora.... De ce pleaca plavanul urechea la basitu? In mod sigur sunt televiziuni care sunt aservite altor interese, decat ale Romaniei de unde isi sug banii! Stiti de ce plavanul a fost la colindat cu Steaua doar la un singur vecin? I-a luat patru ore sa o recite! Toate cele bune pentru dumneavoastra si familii, LA MULTI ANI!

Unknown spunea...

IOHANIS nu va spune nimic azi , tine cu sufletul la gura nu clasa politica ,ci un intreg popor ,popor care asteapta sa li se aduca cat de cat o alta viata . asta isi bate joc , ce il face sa creada ca daca va fi suspendat va revenu , sai vrea sa se razbune. E un nenorocit.

Iulian Mareș spunea...

Suspendarea.... demiterea.... si....

Huhu Rezea spunea...

Ce te poți aștepta de la un mutuligă molâu, încăpățânat, xenofob și misogin? Tace și face...
Pas cu pas se îndreaptă spre tomberonul istoriei.
Mă enervează că ți Grindeanu este adeptul zicerii ...pas cu pas.

Iulian Mareș spunea...

Cica i-a cerut lista membrolor guvernului...sa isi dea el ok!
Ma doare burta. Asta este autist sau cretin?
Asta vrea cativa Amperi in nas...
Taramul uitat de timp...Romania!
Ghinion ca ne-am nascut contemporani cu plavanul asta, manevrat de cativa sefi din structuri!

Unknown spunea...

Cum se spune PORC DE CAINE in germana ??????. Englezii n-au decat son of the bitch sau motherfucker , romanii, fiu de catzea sau pui de lele , da' nemtzii ?????.

Huhu Rezea spunea...

Ce te poți aștepta de la un mutuligă molâu, încăpățânat, xenofob și misogin? Tace și face...
Pas cu pas se îndreaptă spre tomberonul istoriei.
Mă enervează că și Grindeanu este adeptul zicerii ...pas cu pas.

iceparu spunea...

Huhule ,formularea,pas cu pas, e imprumutata de la voi.Voi la-ti facut sef.Voi chiar nu ati invatat ca frate frate dar branza e pe bani?Chiar trebuie sa ne dezbracam in curul gol in fata prietenului de azi care nu e imposibil ca maine sa ne fie neprieten.In 1986 eram membri Tratat de la Varsovia.Un fost coleg ,sef de stat major la o D.Mc. avea ceva rude indepartate in actuala R.Moldova.Esaloane suparatoare l-au facut mintenas sef GAZ.Pai cum naiba vine ?Pe ala l-ati schimbat dintr-o functie oarecare si pe asta cu toate neamurile de gradul intai cetateni straini il cocotati in varful piramidei.

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihai spunea...

@ Iceparu
Avea prefectul si primarele de BZ actualizate documentele pentru interventie la efectele ultimului cutremur daca bunul Dumnezeu nu-l marginea la 5,3 ? Sau inca mai lucreaza la actualizare ?
Te intreb de documente ca de forte si mijloace nu are rost . Se gaseau ei o ceata de prin Simileasca ”sa te rezolve” cu bunuri cu tot si transport gratuit !!!!(((((

Unknown spunea...

@ Avianyk Gibonule , pune mana si citeste Constitutia , e redactata in limba ta materna , chiar daca te dai jmecher pe-aci cu y ala din nume !!!!. N-ai nevoie sa tzi-o traduca nimeni , nici macar taticul tau , basaul-bas-basau-basanau !!!!. Si de unde stii tu ca ordonantza i-a pus-o ponta[psd]-n bratze jupuitului , ai fost acolo ???????. Imbecil trepanat , uite-te ca jupuitu' a inghetzat salariul minim , a redus tva-ul , etc , etc , acum , cand de mult trebuia sa fi plecat iin piiiizada muma-sii acolo de unde-a venit !!!!. Pe astea tot ponta-psd i le-a pus in bratze , oxiurule fara creier ????.

Unknown spunea...

Si daca JUPUITUL ERA MESIANICUL, BINEFACATORUL , LUMINA LUMII , CE-L OPREA SA DEA O ALTA ORDONANTZA SI SA ANULEZE ARTICOLUL 40 ?????.

Huhu Rezea spunea...

@iceparu
Unde ai văzut tu pe acest site că s-a făcut publicitate pentru salam săsesc?
@iceparu
Măi, dar este și nesimțit salamul asta săsesc!
După ce ii convoacă pe ascuns pe Tăriceanu și Băsescu și le propune o guvernare care să înfrângă rezultatul alegerile, dracu mai crede motivările lui de respingere a turcoaicei și de amânare a desemnării cărășeanului.
Cum să lași românii fără Guvern la trecerea dintre ani... si tu pleci iresponsabil acasă?

Iulian Mareș spunea...

A facut ceva cumparaturi de Revelion si a mers sa le duca sotiei....carne...cafea...saleuri...etc!
Ea nu putea veni in capitala?...
Sunt scarbit....

reddog spunea...

Huhu amabilu' si alti cativa trompetisti fani Ghita sunt pe baricade. 😁

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2693903503960934&id=100000239327574&anchor_composer=false

Patrascioiu spunea...

Ce voi mai rade sa ajungă Luluta procuror european.Sa te ții ce le arde La Chilia în port.Deja le ard chiloții în cur.Nu am furat deci nu îmi e teama nici de SRI și nici de DNA sau DICOT.Sunt un om liber.Pe ei Kovesi ,pe ei,pe mama lor.

Mihai spunea...

O metodă de a prinde hotii este si aceea ca sa infiltrezi intre ei persoane acceptate.
In general sefii din anumite structuri .......sunt bine primiti si chiar invitati in cercurile selecte unde se chefuieste si se clocesc strategii de furt sub protectie politică. S-au se sarbatoresesc reusite,tunuri la stat,etc
Fiti siguri ca nu sunt invitati generali de la mapn arme terestre,navale sau aeriene, ...........
Rau este cand se sparge buba si hotii se trezesc cu dosare ........
Atunci fac front comun transpartinic si se dau lichele curate .......
Banii si influenta vorbesc ......orinde .
Poti fabrica chiar si o diploma de medic.....
Bine ca nu au operat pe creer si sa fie si o reușită..........
Justitia politica bazata pe replici functioneaza ca unsa..........
Odata si odata pentru necinstiti vine scadenta .Roata se invarte ......

Huhu Rezea spunea...

După probele depuse de Ghiță în urma cu 3 zile la Comisia rogatorie, Cucuveaua Roz se alege mâine cu cel puțin un control judiciar și interdicția de a părăsi țara.
Sponsorii săi din străinătate și agenții de legătură din țară sunt preocupați de extragerea ei din România.

reddog spunea...

Acesti oameni, cum este cel din Arad, multi fani Stalin si Kim umflatul din Coreea de Nord, sprijina constient sau nu niste mizerii.
Mizerii pentru care lupta impotriva unor procurori de genul lui Kovesi are o miza: pierderea libertatii si a averii.
E greu de inteles care e miza oamenilor simpli care ii sustin pe acesti nemernici.
Nemernici care profita fatarnic de probleme sociale reale.

Mihai spunea...

Daca pentru a aduce in tara unul din cei mai mari infractori care a pagubit sute de mii de oamenii neinformati la timp lasandu-i cu buzunarele goale se da control judiciar cu interdictie de parasire a tarii probabil cei de la UE isi vor intari convingerile despre justitia ro cu reflectare in MCV.

Leo spunea...

Se vor indarji mai mult ca s-o selecteze procuror sef european.
Daca ii vor interzice sa paraseasca tara , eu cred ca vor amana interviul sau il vor reloca pe malurile Dambotiei , ca tot suntem la conducerea rotativa a UE.

Huhu Rezea spunea...

Numai niste inși lipsiti de educație civica și de empatie față de victimele regimului mafiot patronat de Băsescu, in care Maior, Kovesi, Codlea, Stanciu erau doar zbirii mânuitori de cătușe, pot să iubească injustitia de tip Kovesi.
Noroc ca romanii le-au dat cu flit la ultimele alegeri.
Striga din morminte bătrână din Moldova , judecătorul Mustață Alte sute de români târâti prin instante se intreaba daca acesti adulatori ai abuzurilor ar reacții ă la fel dacă ei sau rudele lor ar fi fost abuzat/e.
Când străinii iti decoreaza sefii serviciilor si ai parchetelor, oamenii cuscaun la cap se intreaba saca astia lycreaza pentru Romania sau pentru cei care ii decoreaza

Liviu PO spunea...

@Patrascioiu
Daca cineva a spus: Nu exista oameni nevinovati,ci doar oameni de care nu ne-am ocupat indeajuns...sa stii ca istoria se repeta.Greseala Codrutei e ca a incercat sa se apropie prea mult de ei in scop profesional desigur si de a-i studia mai bine .Daca a avut aprobarea cuiva,respectiv a ministrului justitiei din aceea vreme: scapa ca fiind misiune sub acoperire,dar daca nu probabil va avea probleme atata timp cat sa nu prinda postul vizat.

M spunea...

Trebuie să rămân consecvent cu mine însumi. Kovesi nu este "penală". Ea este acuzată de niște fapte. Numai trepanații lui Johannis pot comenta în favoarea lui Kovesi.
Parchetul respectă la literă legea, lucru care nu se făcea sub comanda lui Kovesi. Cum a oprit-o ea în trafic pe Bica? Iar Bica era exact în situația ei.
Mai bine ar tăcea din gură. Sau, cum spunea chiar ea : nu sunt decât declarațiile unui infractor disperat.
Kovesi vorbește EXACT ca Bercea Mondial, Mazare, Udrea, Sandu Geamanul sau Urlea.
Să tacă din gură să își "dovedească nevinovăția."
Iar trepanații care nu văd dubla măsură : ciocu' mic! 😁

iceparu spunea...

Huhule @tare curios sunt ce te mana pe tine in lupta fiindca tare pazesti cu strasnicie CV tau.Nu-mi aduc aminte ca tu sa te fi remarcat cu ani in urma luptator antibasist sau antiIohanns.

Iulian Mareș spunea...

Eu vreau sa primesc niște răspunsuri edificatoare, dacă se poate, privitor la Kovesi...
1. Este sau nu un procuror mediocru?(3-4 dosare de orășel)
2. Cum de a primit distincții de stat, străine, ea nefăcând servicii acelor țări?
3. Există practica extracției și securizării unei persoane sau abandonarea ei? Daca da, cui îi este proprie procedura?
4. Este benefica promovarea într-o structură centrala a unui procuror de pe lângă parketului unui tribunal/judecătorie?
5. Există cel puțin o situație în care a mințit cum respiră?
6. Este adevărat că transmitea părți din rekizitoriu unor jurnaliști?
7. Este adevărat că a făcut circ mediatic prin tele-arestarea unor VIP-uri?
8. Este legal sa arestezi 4-7 luni și să urmeze akitare?
9. Este adevărat că a mințit că va fi audiată la Bruxelles pe data de 18 februarie?
10. Există posibilitatea că cineva de la cel mai înalt nivel să dorească condamnarea ei, pt că ea se fardase cu ceva dosare?

PS-nici nu mai iau în calcul că LCK a fost sold 0 la domeniul conducere și control!

Iulian Mareș spunea...

Leonard...
Asiguram conducerea rotativa a Consiliului UE, doar. Asta este palierul miniștrilor UE!
Uiți cum a solicitat recurs în interesul legii, împotriva unor drepturi câștigate de militari!

CEZAR spunea...

joi, februarie 14, 2019
reddog spunea...
-------------------------------------------
Credeam ca lipsa ta o perioada ..s-a datorat faptului ca te-au trimis la reciclare!
Este evident ca nu s-a prins nimic de tine..
Ai plecat bou..te-ai intors vaca...!!
Asta pentru ca sustii o ,,PENALA" cu acte in regula
Sau 18 dosare nu sunt suficiente..??

Mihai spunea...

Mai bine cititi aici să vedeti ce ministri va croiesc destinul.
https://www.fsanp.ro/2019/02/ministerul-finantelor-raspuns-negativ-la-solicitarea-de-plata-a-ajutoarelor-de-pensionare/

@ Huhurez
1. Daca te iubesti cu cineva este infractiune?
2. Daca ceri bani ”cuiva” ,acel ”cuiva” este si obligat sa tii si dea ?
3. Daca iti modifici declaratia in fata procurorului este cumva infractiune ?

Huhurez ,ia la cunostiinta sub semnatură.
Hoții ”achitați” au avut privilegiul de a fi cercetati insuficient documentat sau cercetati de procurori mai putin profesionisti.
Nu acelasi noroc l-a avut si ”lotul Constanta” .........
În rest doar trebuie sa te uiti la ”foia de avere” si să pui verdictul.

Cât timp DNA va fi cu ochii pe ei si LCK procuror european sigur vor fi bani suficienti în buget. Ca pe vremea lui Tepeș.

@ Mares
Si Tanase Joita (psd) a depus RIL împotriva militarilor.

Patrascioiu spunea...

Citesc disperarea hoților și a slugilor lor.Hoțîn au fost si sunt cam în toate partidele .Așa cum avocații dau rateuri in apărarea clienților așa dau rateuri procurorii.Prostii nu văd ca discreditarea îi măresc cotele Cucuvelei roz.

Stelian P. spunea...

@Iulian
Incerc eu citeva raspunsuri:
2. Foarte simplu. DNA a colaborat cu institutii judiciare din alte tari si rezultatele au fost apreciate.
3. In UE ? Sa fim seriosi.
4. E normala
6. DA, e o metoda foarte uzitata (se numeste rechizitoriu nu rekizitoriu) pentru a influenta opinia publica.
7. Da, nu e singura institutie care face asta daca legea ii permite.
8. E legal. Achitarea (nu akitarea) e pronuntata de judecatori si nu scrie absolut niciunde ca un arestat preventiv e musai sa fie condamnat sau daca in prima instanta este achitat atunci in apel e musai sa fie tot achitat.

Patrascioiu spunea...

Citesc disperarea hoților și a slugilor lor.Hoțîn au fost si sunt cam în toate partidele .Așa cum avocații dau rateuri in apărarea clienților așa dau rateuri procurorii.Prostii nu văd ca discreditarea îi măresc cotele Cucuvelei roz.

Iulian Mareș spunea...

Ei, atunci, îți urez că până la sfârșitul anului să simți parte din cele 10 puncte...., in situația în care ai înțeles f bine întrebarea și răspunzi cu glume!
Oricum, dacă tu crezi că un procuror cu 3 ani vekimea la Câmpeni este bun pt DNA, asta spune totul!
Așa a gândit și bețivul kior când a adus o novice pe funcția de PG pe lângă ICCJ!
Felicitări...nu credeam că Băse mai are adepți!
Viața-i scurtă, gustul este lung!

Iulian Mareș spunea...

Declarație de nebun sau cum îți asiguri clar 10% la alegeri!
"Ludovic Orban, declarație angajament: când PNL ajunge la guvernare vom desființa Secția Specială de Investigare a Magistraților."

Ein Stein spunea...

Politrucule iar ai aparut.
Kovesi a fost decorata ceea ce e cu totul alta poveste. In Romania decoratiile se acorda cam pentru asta:
"Decoraţiile pot fi conferite şi cetăţenilor străini pentru contribuţia deosebită la progresul umanităţii, la promovarea păcii şi a democraţiei în lume, la dezvoltarea relaţiilor de colaborare şi prietenie cu România sau pentru fapte şi servicii remarcabile aduse statului şi poporului român."
Sunt convins ca si tarile alealalte, cum ar fi Suedia, acorda decoratii tot in aceasi maniera. Cam ce servicii exceptionale a adus Kovesi Suediei?

M spunea...

@Stelian
1. ESTE un procuror mediocru dar a fost beneficiara unei conjuncturii favorabile.
2. Puteți da exemplul unei colaborări? Nu uitați care era domeniul de competență!
3. Suntem serioși!
4. Nu, nu este. Este ca și cum ai lua un locotenent și l-ai pune șef SMG.
5. Minte cum respiră. Dar NU o aviz de asta pentru că se comportă sa orice om politic.
6. Da, transmitea. Problema e că o făcea când urmarirea penală era în faza secretă!
7. Da, a făcut circ. E corect? Nu știu! Ce ai zice dacă mâine iese cu cartușe la mâini? E circ? Dacă tu zici ca nu ar fi....
8. Arestarea este o situație atipică. Da, este legal dar nu imoral. Ce zici de o arestare a lui Kovesi de 7—8 luni??? Ți se pare la fel de "legal" și "admisibil"?
9. Da, a mințit. Dar noi am stabilit că e o mincinoasă. Și Dragnea minte, și Udrea, și Mazăre. Nici cel mai mare fan al lui Kovesi nu poate să spună că nu e o mincinoasă
10. Posibil.

Stelian P. spunea...

@Ein
In actul de acordare a unei distinctii apare si motivatia. Intrebati la ambasada, eu nu tin evidenta.

Iulian Mareș spunea...

Pt politicieni minciuna poate fi asociata cu virtutea, pt justițiari nu, întrucât alterează și conceptul de justiție...
Nimănui nu-i plac arestările, fie și cu festival, dar pt ekilibrul naturii merită și Luluța cam 7 ani de arest preventiv, urmată de o condamnare de 6 ani și 364 de zile!

Iulian Mareș spunea...

T3,
una este sa fii contra/#/cabotin/carcotas si alta sa fii penibil!
Nu amesteca lucruri...

M,
una este sa minti frumos ca politician si alta sa minti ca magistrat!


PS-cu cine credeti ca era inculpata la kef la Ghita? .... in bratele cui statea?

Iulian Mareș spunea...

Patrascoiule,

una din diferente este ca avocatii nu au puterea sa dispuna arestarea preventiva/abuziva/repetitiva! Nu intelegi kiar nimic?

Iulian Mareș spunea...

Uite cum se intretin prieteniile inculpate, ale inculpatelor(tilor):

"Elena Udrea a declarat, în direct, prin telefon, că îi trimitea lui Kovesi genţi, ceasuri şi alte bijuterii scumpe, „în schimbul unei amiciţii”. De asemenea, Udrea afirmă că aceste cadouri le transmitea prin fostul său şoţ, celebrul afacerist Dorin Cocoş.
Eu am depus denunţuri împotriva lui Kovesi, ea spunea că nu se întâlneşte cu politicieni. Se întâlnea cu ei, primea cadouri de la politicieni şi de la afacerişti. A primit cadouri de la mine, de la familia mea, cadouri cumpărate de mine. Pe atunci nu eram coruptă, nu aveam dosare. Bijuterii, genţi, cadouri pe care le primesc femeile. Cadourile erau oferit de soţul meu. Denunţul meu a fost rapid soluţionat, clasat în 3 zile. Poate cineva îl va redeschide, acum. I-am făcut cadouri de sute de euro, pe care ea ar fi trebuit să le declare în declaraţia de avere. Și domnul Ghiţă i-a făcut cadouri.”

Iulian Mareș spunea...

Citez din declaratiile de presa ale inculpatei LCK:

"Procurorul, atâta vreme cât a deschis un dosar penal, nu își face agenda în funcție de suspect. Justiția trebuie să își urmeze cursul. Atâta vreme cât un cetățean este chemat în fața unui organ de urmărire penală trebuie să se prezinte. Cine nu se prezintă sfideză organul. Nu comentez declarațiile penalilor."

Iulian Mareș spunea...

Apucati-va de stricat reteaua electrica.....:))...nu este un indemn ci doar o gluma generata de o lege corecta:
-Incepând cu 1 ianuarie 2019, consumatorii casnici primesc automat despăgubiri în cazul unor pene de curent. “Compensațiile datorate de operatorul de distribuție pentru nerespectarea indicatorilor de performanță privind continuitatea serviciului de distribuție a energiei electrice se plătesc utilizatorilor racordați la rețeaua electrică de distribuție la nivelul de joasă tensiune în mod automat, fără a fi necesară o solicitare din partea acestora”, subliniază documentul.
Același document stabilește și valoarea maximă a despăgubirilor acordate, care este de “30 lei, pentru un loc de consum și/sau producere racordat la RED (rețeaua electrică de distribuție - n. red.) la nivelul de JT (joasă tensiune - n. red.)”.
O anumită durată de timp
Totuși, compensațiile nu se vor acorda în cazul tuturor penelor de curent. Concret, consumatorii vor primi aceste compensații doar în cazul în care întreruperea de curent a avut o anumită durată, ce are valori diferite în funcție de condițiile meteo, scrie Avocatnet. Astfel, despăgubirile se acordă în cazul în care o avarie nu este remediată:
-pentru mediul urban, cu excepția municipiilor reședință de județ, în condiții normale de vreme, în maximum șase ore;
-pentru municipiile reședință de județ, în condiții normale de vreme, în maximum patru ore;
-pentru mediul rural, în condiții normale de vreme, în maximum 12 ore;
-pentru mediul urban sau rural, în condiții meteorologice deosebite care generează avarii în elemente ale rețelei electrice de distribuție aflate în zona intravilană, în maximum 48 de ore;
-pentru mediul urban sau rural, în condiții meteorologice deosebite care generează avarii în elemente ale rețelei electrice de distribuție aflate în zona extravilană, în maximum 72 de ore.

Iulian Mareș spunea...

Nebunia lui Rares Bogdan, de la o televiziune care eludeaza legile fiscale de cam 8 ani!
Uite cine si cum admira SLUJIREA:

"Aici nu vorbim de un om, de obligatia unui cetatean de a se prezenta in fata Justitiei. Chestiunea "Kovesi" are in acest moment alte conotatii, blocarea unui roman de a ocupa o fuctie cheie la nivel european. Aici e vorba de Romania si cum arata in Europa aceasta tara. Atacarea Laurei Codruța Kovesi este un atentat de tip mafiot și are potențialul de a prăbuși PSD sub 15%.
>Populația o admiră, se raportează la ea, Laura Codruța Kovesi este un simbol al luptei anticorupție<."

PS-populatia poate, dar poporul roman?

iceparu spunea...

Parca si Dancu a fost si s-ar putea ca inca sa fie PSD.A fost vice premier in guvernul lui Ciolos votat cu ambele maini si sustinut de PSD.Lui Ciolos ca sa fie acceptat i s-a impus sa nu faca nimic ce nu ar fi convenit inclusiv PSD.Despre ce vorbim.
Privind Kovesi.La inceput Ponta,Dragnea,Ghita etc au profitat de naivitatea ei.Au atras-o in diferite chiolhane crezand ca ea va inchide 4 la furaciunile lor.Mai tarziu vazand cu cine are deaface s-a distantat de ei lasand procurorii sa-si faca meseria.Si Maior nu era fost PSD?Privind Coldea.Era normal sa-si insoteasca seful.Cati dintre voi v-ati refuzat seful cand va invitat la un pahar?Imi pare rau ca Coldea nu iese la rampa sa spuna tot ce stie.
Dragnea vrea un moment zero,adica sa fie iertati toti hotii dar ce ne facem ca la momentul zero hotii raman bogati iar cei ce nu au furat saraci.Asta e filosofia lui Dragnea si a altora .Va place asta?Atunci sustineti-l pe Dragnea.Pentru furt trebuie sa plateasca toti hotii indiferent ca se chiama Iliescu,Constantinescu,Basescu,Iohannis,Ponta,Dragnea ,Tariceanu,Orban etc.Dece numai Nastase?
Ce ati zice daca ar fi activata legea lui Ceausescu si fiecare sa-si justifice averea?Cred ca politicienii si nu numai s-ar revolta .

Iulian Mareș spunea...

La tema mea ai raspuns asa:
3. Există practica extracției și securizării unei persoane sau abandonarea ei? Daca da, cui îi este proprie procedura?
Raspuns:...la misto sper....
3. In UE ? Sa fim seriosi.
Uite aici....

Bancă amendată cu o sumă COLOSALĂ pentru spălare de bani

ING a acceptat plata unei amenzi de 775 de milioane de euro pentru închiderea unei investigaţii în Olanda, într-un caz de spălare de bani, transmite Reuters, conform News.ro.
Procuratura olandeză a acuzat ING de încălcarea legii referitoare la prevenirea spălării banilor şi finanţării terorismului, prin faptul că nu a împiedicat utilizarea conturilor clienţilor pentru spălarea de bani, în perioada 2010-2016.
ING nu şi-a respectat obligaţiile, pentru că uneori nu a identificat beneficiarii finali ai conturilor şi nu a observat tranzacţiile neobişnuite care au avut loc prin intermediul acestor conturi.
”Rezultatul a fost că clienţii au putut ca ani de zile să utilizeze conturile băncii ING pentru activităţi ilegale, fără să fie deranjaţi. ING ar fi trebuit să vadă că banii care au trecut prin conturile respective proveneau din activităţi ilegale”, au arătat procurorii.
ING a anunţat că regretă profund aceste nereguli şi că board-ul executiv, condus de directorul general Ralph Hamers, a acceptat să nu primească bonusuri pentru 2018.

Ce regreti tata? ca ai finantat terorismul si spart embargoul?
Asta-i UE? ...sau mai vrei si la pranz?

Cezar spunea...

Asa
M.Ale....se vede ca ai facut cursuri cu mine😂🤣😋😋😋😎😎

Stelian P. spunea...

@Iulian
"Există practica extracției și securizării UNEI PERSOANE sau abandonarea ei"
"BANCA amendată cu o sumă COLOSALĂ pentru spălare de bani"
Ati auzit de diferenta dintre O PERSOANA si O BANCA ?
Nu amestecati mere cu pere.

Mihai spunea...

@ Mares
Când vei întelege că in cadrul unei infractiuni trebuie sa demonstrezi cu probe judecatorului ca cele trei elemente constitutive ale infractiunii se sustin, să te expui.
Altfel ,chiar nu merită.
De la vorbe si pâna la ce contine un dosar tradus prin televiziuni de tot felul de platiti de unii si altii ,fiecare cu scopurile lui, cale lunga.
Justitia se infaptuieste in sala de judecata pe probe.
Probe care depind de competenta si capacitatea profesionala a procurorului.
O maxima conditie ,magistratii să fie corecti ..........ca sa nu spun altceva ....

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Gigi spunea...

@Mareș I.
*****Ce să mai vorbim
starea de scârbă a cuprins întreaga societate!
Șacalii,au mers împreună la "vânat",sau înfruptat împreună,iar acum după ce au văzut că nu prea se mai poate vâna pe unde vor și ce vor,încep să se devoreze între ei.
După atâta timp de la așa zisa revoluție,cei care ar trebui să se ocupe de destinele noastre put al dreakului de tare,iar alții care ar trebui să se ocupe la rândul lor cu "asanarea","deratizarea",ce să mai vorbim,am văzut și vedem acum cu ce s-au ocupat,în loc să-și facă treaba.
Românii,sunt scârbiți de tot și de toate!
O "curățenie",dar una adevărată,este singura scăpare.Dacă nu,suntem supuși dispariției că nație,cu corupția nu e de jucat.Răul trebuie tăiat de la rădăcină!
Restul sînt vorbe.
Aleșii contează acum și alții care au salarii de nababi,dar în schimb taie frunză la câini și merg pe burtă că să nu sperie peștii.*****

CEZAR spunea...

vineri, februarie 15, 2019
Gigi spunea...
===============================================
Sugerezi usr+pmp ? Ar merge prostovanii deja au uitat....

CEZAR spunea...

@/T2+1...cat de ..retardat sic..gandesti..
Pai porK urorul ala destept ca institutie a statului care cheltuieste resurse fara limita ..nu poate "afla "ca X..ii nevinovat si sa dea NUP..?
Axioma..
La maxim ...2 finalizari in justitie cu FAPTA NU EXISTA...porKurorul trebuie ..arestat !!
Asa ca sa fim mai rai ca basistii besinosi ...!!

Stelian P. spunea...

@Iulian
Ca sa fiu mai clar precizez ca despre extractia unei persoane am mai auzit dar despre extractia unei banci nu. Ca extractia aia presupune un inalt nivel de confidentialitate nu e cazul sa vorbesc aici. Un colonel cu mitraliera in mina oricum nu intelege.
Sper ca intelegeti totusi ca si in UE exista coruptie dar acolo coruptii stau la racoare sau pe tusa, nu formeaza guverne, nu angajeaza ministri de justitie personali, nu fac legi cu ajutorul unor semiscolarizati, nu conduc parlamente, nu impiedica functionarea serviciilor, etc., etc.

Cezar spunea...

@/Stelian
E grav...vindecare nu cred că mai ai
Imi explici cum poate fura o BANKA...BANI CU NEMILUITA..ETC
Sau la jmekerosii astia...banka nu.i din ciment..sticla..etc

Huhu Rezea spunea...

Daaaaa! În ue nu se face justitie se le tiva, procurorii nu fabrica probe, un martor nu este ascultat de mai multe ori sub identități acoperite,procurorii nu intimideaza judecatorii cu cătușele,sefii parchetelor nu încalcă flagrant Constituția.

Cezar spunea...

A.aa...sa nu exagerăm
m.Alul nu-i cu pulemiot in mana
El..ii cu cafelele...ascuțit creioanele etc
Nu jigniți oamenii !😂🤣😂🤣😎😎...daaj si.a tras o pensie super

Iulian Mareș spunea...

Stelian,
1.Daca nu ai fi măgăruș as spune că ești autist!
Tata, nu clădirea de birouri a băncii ING a furat ci oamenii din conducere! Ești în clar?
2. Nu face pe naivul că ți se apleacă....aluzia mea era f evidenta și viza extracția unei persoane și securizarea ei prin numirea POLITICA într-o funcție înaltă!
Acum te-ai dumirit....
Ahaaa, în UE este corupție? Hai mă, ce înseamnă să plătești doar 785 mil€ că o amendă! Mai trec unii pe roșu...
Kiar vrei o lista privind corupția uriașă din UE, kiar și la nivel guvernamental?...pls, nu-mi keltui energia pe fapte f cunoscute!

Huhu Rezea spunea...

Pentru cei care nu stiu definiția infracțiunii de mărturie mincinoasă.
Mărturia mincinoasă

Fapta martorului care într-o cauză penală, civilă, disciplinară sau în orice altă cauză în care se ascultă martori, face afirmaţii mincinoase, ori nu spune tot ce ştie privitor la împrejurările esenţiale asupra cărora a fost întrebat, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.

Stelian P. spunea...

(3) Autorul nu se pedepseşte dacă îşi retrage mărturia, în cauzele penale înainte de reţinere, arestare sau de punerea în mişcare a acţiunii penale ori în alte cauze înainte de a se fi pronunţat o hotărâre sau de a se fi dat o altă soluţie, ca urmare a mărturiei mincinoase.

Mihai spunea...

@ Huhurez
Nu vrei sa mai publici inca odata definitia marturiei mincinoase.
Poate citesc si petrecaretii din Dubai ,Ghita si Ponta.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Daca in justitie se petrec si lucruri regretabile (sa nu generalizam totusi) inseamna ca infractorii sunt cei in drept sa faca ordine ?

Mihai spunea...

Ps
@Huhurez
Si poate dai si definitia darii de mita ca sa se dumireasca toti pupatorii de penali ..........

Stelian P. spunea...

@Huhu
Eu va propun sa renuntati la preziceri:

"joi, februarie 14, 2019
Huhu Rezea spunea...

După probele depuse de Ghiță în urma cu 3 zile la Comisia rogatorie, Cucuveaua Roz se alege mâine cu cel puțin un control judiciar și interdicția de a părăsi țara.
Sponsorii săi din străinătate și agenții de legătură din țară sunt preocupați de extragerea ei din România."


Huhu Rezea spunea...

@Stelian
Alineatul respectiv se referă la cauze penale. Or, după cum se știe, Kovesi a fost audiată și a mințit în cauze disciplinare cercetate de Inspecția Judiciară.

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
😂🤣 Incorigibil!...
Vrei sa moara Ceparu în wek, de inimă friptă?
Pensia mea este nimic, ca un bacșiș, față de cea a magistraților!

Cere-i lui S.P. relații despre CSAR (extracție), că a studiat și este specialist...! Eu nici nu am auzit până azi și sunt dispus sa iau notițe!

În altă ordine de idei un președinte (Franța) era și el tot suspect, ba mai și fura stilouri, iar pe Christine Lagarde numai președinția FMI a salvat-o!

PS-si in fata evidențelor, mitomana susține că nu a participat la întâlniri private! Nu a vorbit niciodată cu Ghiță...
Oare și prizează și nu mai ține minte?
În cazul ăsta se impune control psihiatric, nu?
Eu kiar sunt mândru că o susține Angi de Călărași și respinsul la testarea psihologică pt un post de necalificat, la grajdurile Jandarmeriei! Numai oameni mari, integri, cu probitate morală și civică de necontestat!

M spunea...

Uluitor cum PSD și rezist au EXACT aceleași reflexe când liderii lor sunt chemați la parchet.
Declarațiile că o structură de parchet specializată pe infracțiunile magistraților este "o presiune", "ce? toți magistrații sunt infractori? “, “e un abuz și o discriminare - pentru nici o alta e categorie profesională nu există așa ceva! “ arată cât de idioți sunt rezistenții!!
E o întreagă discuție privind mărturia mincinoasă. Se referă doar la declarațiile date în fața magistraților? Dar a ofițerilor de poliție judiciară? Mă rog, e mai tehnic!

Iulian Mareș spunea...

Hopa-tropa...
Sunt anketati Lazăr și șefii care au redactat un comunicat de presă pt un comunicat în fals!

Huhu Rezea spunea...

Na! Asta mai trebuia! Lazar acuzat de favorizarea infractoarei Cucuveaua Roz după închiderea dosarului penal privind extrădarea FNI-stului.
Să mulțumim lui Iohannis că a respins numirea Adinei Florea la conducerea DNA.

Iulian Mareș spunea...

In puterea nopții, o doamnă, terfelită de propriul soț, cu baticul pe cap, a fost audiată de procuror!
Să fi confundat Catedrala Mântuirii Neamului cu PG, de purta batic?
Eu așa cred....

Iulian Mareș spunea...

Este f clar că mărturia mincinoasă a fost produsă în fața anketati, cu ocazia unei cauze legate de acesta anketa!

Mihai spunea...

Cănd politicul se amesteca cu justitiabilul suntem ce vedem.
Era de asteptat reactia grupurilor constranse sa se supuna legii impotriva celor carora le-au taiat calea spre jafuri incomensurabile.
Ce tupeu la unii să glorifici infractori de joasa speta care au devalizat si practicat traficul de influenta prin toate institutiile ,prostind lumea cu afirmatiile unor nemernici in avantul lor de a-și scapa pielea cu orice pret.
As vrea doar sa trag niste concluzii pur personale ;D-voastra intelegeti ce doriti.
1.Oare chiar un procuror care nu s-a remarcat cu nimic, propulsat la vârf de grupul celor de la Constanta care mai alaltaieri au luat ”en corpore” in ultima instanta 132 de ani puscarie este indreptatit sa cerceteze cauze atat de sensibile?
2.Oare nimeni nu-si pune intrebarea daca acest Ghită ,in conflict cu Vântu in acel moment prin scindarea acelei televiziuni pe care o împarteau, nu era chiar el interesat sa-l aduca pe infr. Popa in tara in scopul recuperarii unor prejudicii care i-ar fi fost create ,acesta fiind cheia FNI si a banilor ascunsi,iar acum toarna baliverne ca sa-și salveze pielea si sa impiedice propulsarea celei catre care ”se confesa” ?
Ma gândesc ca dragoste din moment ce era casatorit si cu socru alaturi ,nu putea fi. Oare nu seamana actiunea acestui a șantaj la fata procuror?
3. Cu ce tupeu (scos la lumina de o televiune cu spatii de emisie pentru infractori dovediti) vine pe post un alt specimen intitulat sef al pol Ro la data aducerii lui Popa , prins cu 700 000 Euro in valiza si cercetat penal, sa spuna senin telespectatorilor fideli ca el ”șeful politiei Ro la acea data nu a cunoscut nimic despre misiune si nu a fost instiintat de platile facute de MAI pentru acel transport ,spunand ca a aflat pe urma ca banii au fost dati sub semnatura adjunctului de la logistica - financiar”.
Măi oameni buni ,ati auzit bine si nu va cruciti ce sef de pol Ro am avut ? Ati mai auzit undeva asa aberatii de la mun sef de institutie ?
Va mai aduceti aminte cand a spus ca politistii sunt niste bețivi după care si-a cerscuze ?
Păi mai oameni buni ,unul ca asta si ca ghita vreti voi sa devina credibili in fata unora care fac dosare din obligatie ca s-a depus o plângere penala ?
Mai oameni buni daca aia de sub el devalizau tot bugetul MAI si el nu stia nimic cum se numea ? Competenta sau incompetenta ? Ce slujea asta ,vecin de sat cu ministrul de atunci si apoi amândoi cercetati ,unul achitat de ”judecator” in prima instanta ,celalalt cu grad profesional maxim in cercetari si cu averea sub sechestru?
Ce pot sa spuna astia ,mai mult decât auzim si vedem ? Ba unii chiar le dau crezare și-i glorifica întru eternitate.
Rău am ajuns si inca nu s-a terminat.

Iulian Mareș spunea...

"Onorabilului" care scria că Luluța mergea prin crame că să cunoască infractorii, un fel de "sub acoperire" le dau 10 bani să-și cumpere și minte: ei îi plac șprițurile, căci sub acoperire sunt polițiștii operativi...etc, nici într-un caz PG sau PG al DNA!
Ar fi o premieră mondială absolută și ar merita și premiul Nobel!

PS-Huhu,
Nu ai ofițer de serviciu, căci de la psihiatrie a scăpat iar același nebun al blogului! 😂😎🤣😅

Mihai spunea...

@ Mares
Dacă tu crezi ca intre astia la asa nivel infiltrezi un oarecare politist sub acoperire,recomandat
sa eviti sa spui cuiva ca ai lucrat in SNapOp.

Iulian Mareș spunea...

T3,
Devii hilar....te știu urât, dar nu și prost!
Lasă draku prosteala! Ori nu ai înțeles ce am scris, ori ai fixații fanteziste!
Hai sa fim serioși!

M spunea...

@ Tigri - uluitor!!!
Fanii lui Kovesi sunt de nivelul lui Mihai Dide ăla declarat de psihologi (nu de unul, nu de doi ci de PATRU psihologi) că este prea prost ca să șteargă la kur caii Jandarmeriei! 😁
TOT ce ai scris este stupid ca argumentație.
"Oare chiar un procuror care nu s-a remarcat cu nimic, propulsat la vârf...." vorbeai de Kovesi? 😂

Iulian Mareș spunea...

T3,
Ar mai fi ceva....de când ai ieșit...la zbor, nimic nu mai este ceea ce știai tu prin armată!
Drept dovadă este SNAOPSN și nu ceea ce încerci să scrii tu!
Sigur că Luluța a fost sub acoperire; adică sub acoperirea funcției s-a găsit o mediocră profesional, o mincinoasă, o keflie, o coordonatoare de grup mafiot sun acoperire!

Mihai spunea...

Uite ca " sub amenintarea cu bomba cu neuroni" ministrul ap a promis ca are in vedere gasirea de solutii pentru actualizarea pensiilor la nivelul activilor similari.
Sa vedem cat durează de la vorba pana la faptă.
Halal proceduri.
Unii se fac ca ameninta ,altii se fac ca fac control cu personalul neevacuat.

IAR99Army spunea...

@TIGRI3
Cum dreaku se face ca toti astia de dreapta, printre care si tu care esti un mare admirator al mutalaului din Sibiu(acesta fiind protectorul din umbra al Lulutei) clamati peste tot pe unde puteti si clantaniti fara partinire urmatoarele(de fapt si Luluta are acelasi discurs ca al vostru):
1. justitia sa fie independenta.
2. procurorii sa fie lasati sa isi faca meseria fara presiuni ori amenintari de orice fel.
3. tot poporul sa aiba incredere in justitie si in angajatii acesteia.
4. orice persoana citata intr-o ancheta penala, fie ca este martor ori inculpat este obligat sa se prezinte in fata anchetatorilor; in caz contrar se va aplica legea si vor fi adusi cu mandat de aducere.
5.nu exista prezumtia de nevinovatie, daca un om este anchetat ori judecat este deja penal si chiar condamnat.
6.cind un cetatean este anchetat ori judecat nu are voie sa recuze anchetatorul ori judecatorul ca ,,deja" este penal si este si ,,deja" condamnat ca asa vrea seful DNA.
7.multi ,,penali" au cerut sa fie recuzati anchetatorii si judecatorii, ba chiar sa fie desfintate parchetele, CSM, controlul judiciar, alte entitati de justitie, o recunoasteti cumva pe LULUTA in ceea ce s-a intimplat astazi cind s-a prezentat in fata procurorului ?
In concluzie te intreb : ceea ce cerea si acuza LULUTA la altii este valabil astazi si pentru ea ca cetatean roman oarecare ? dar ca ,,penala" ?
Dar cu faptul ca voi clamati si cereti mereu cu obstinatie ca trebuie sa se respecte legile tarii, ca trebuie sa se aplice legile si constitutia tuturor cetatenilor tarii, ca toti suntem egali in fata legii, ca trebuie sa se aplice acelasi tratament tuturor suspectilor fara vreo discriminare sau vreo protectie, ca trebuie sa.... , ca bla, bla, bla si culmea cind sunteti voi in acele situatii faceti presiuni in media ori in strada ori politice sa nu fiti anchetati, sa nu fiti judecati, cereti protectie la stapinii pe care i-ati ajutat sa jecmaneasca aceasta tara, acuzati justitia ca nu este independenta, recuzati pe toti justitiarii, cereti desfintarea institutiilor de care v-ati servit la un moment dat,etc, ce mai voi sunteti FECIOARA MARIA, sunteti puritanii de pe pamint are cineva ceva cu voi. Doar ceilalti sunt mafiotii voi sunteti ingerii ingerilor. Neprezentarea consoartei mutalaului de n ori in fata justitiei ce este mai sibianule hasthag ? asa suntem toti cetatenii egali in fata legii ? NU VA E RUSINE SA MAI COMENTATI ca sunteti puritatea intruchipata ? cum dreak se face ca situatia Romaniei de astazi se datoreaza in mare masura si celor din Transilvania care au avut functii importante ori au condus tara in ultimii ani : Iohanis, Boc, Maior, Ciolos, Ardelean(vulpea), Magureanu, Rus, Dincu, grupul de la cluj,

Iulian Mareș spunea...

Dedicație de la Taica Lazăr (viitor audiat și revocat/suspendat) pentru Georgeta:

Cind era cicoarea-mbobocita,
Tu erai mica si imbrobodita,
Aveai basmaluta rosioara,
Miroseai a flori de primavara.

Ti-am luat basmaluta uite asa,
Sa vad cum iti sade fara ea,
Si ti-am lasat coadele pe spate,
Sa te cunosc fata de departe.

Patrascioiu spunea...

Mares faci niște afirmații de numai tu le înțelegi. Lasa-Le naibii de dantelarii ca te faci de ras.Înțeleg ca ai pupat pe un șef la profundor ca în ultimele șase luni sa-ți tragă o funcție Bine retribuita dar aici e cazul sa renunți la asemenea apucături. Încep sa regret ca generația mea s-a sacrificat ca tu sa devii ofier NATO.Trebuie sa fii legat la ochi sa nu vezi ce avantaje a adus multor tineri intrarea în UE. Am văzut astăzi ca un dement cere declararea ambasadorului SUA persoana indezirabila.Același măscărici afirma sus și tare ca Kovesi a fost sluga lui Obama.Mă mir ca același individ nu propune sa devenim parte a Rusiei.Sunt idioți care pentru a se menține în gratiile lui Dragnea afirma numai tâmpenii.

Iulian Mareș spunea...

T#3,
Mai, pls, lasa-te de aprecieri acolo unde nu stii!
1. Se verifica daca exista obiecte suspecte si apoi se ia decizia!....daca era un spital, evacuau spitalul?
Daca nu crezi cere informatii la SRI si vei primi parte din procedura.

Iulian Mareș spunea...

Bogdan Chirieac susține că Laura Codruța Kovesi este susținută de Germania în cursa pentru funcția de procuror-general european și consideră că ar trebui să ocupe acest rol pentru că astfel s-ar pune din nou în valoare prezumția de nevinovăție călcată în picioare până acum.

''Este susținută de Germania și este important ca dânsa să rămână pe lista scurtă pentru că vedem și noi cum tratează Occidentul penalii. Penală fiind va fi pusă procuror-general european, în timp ce unui premier în funcție, căruia i s-a făcut dosar penal, președintele i-a cerut imediat demisia, iar după aceea premierul respectiv a fost achitat. Același lucru s-a întâmplat cu fostul procuror general al României, pus sub acuzare, a demisionat și a fost achitat de instanță, nu a primit niciun fel de reparație domnul Tiberiu Nițu. În cazul doamnei Kovesi, probabil se gândește să fie pusă procuror-general, dar nu se ajunge acolo. În opinia mea, statul subteran a contraatacat, cred că se va comite un abuz în sensul în care procurorul-șef de secție Gheorghe Stan va fi recuzat de procurorul general Augustin Lazăr. Din acel moment, înțeleg că orice act se face în dosarul de urmărire penală de către doamna procuror Adina Florea va fi infirmat de procurorul ierarhic superior fiindcă spre deosebire de ce spune propaganda, faptul că procurorii sunt independenți, sunt independenți în anchetă, dar ei se supun controlului ierarhic superior și se află sub autoritatea ministrului Justiției. Din acest punct de vedere, cred că dosarul ca atare va fi amânat câtă vreme președintele Iohannis va deține această funcție care se numește procurorul general'' a afirmat analistul politic, prezent prin legătură telefonică, în jurnalul de știri de la România TV.
'Kovesi trebuie pusă procuror-general european'
''Dacă la Berlin s-a luat decizia de a o susține, nu mai contează câte dosare are în țara sa?'', a întrebat Geanina Lungu.

''De ce ați crezut vreo clipă că justiția din România poate fi luată în considerație în mod real în Occident? Ea a fost bine când s-au săvârșit abuzurile înspăimântătoare aici și câtă vreme au fost eliminate anumite persoane, companii, când s-a eliberat o piață. După știința mea, când un procuror este pus sub acuzare, automat este suspendat. Poate că doamna Kovesi nu se va suspenda și nici nu va fi suspendată de secția de procurori a CSM condusă de același domn Augustin Lazăr, dar un procuror suspendat și urmărit penal în România devine procuror-general european? Eu consider că doamna Kovesi trebuie pusă procuror-general european. Lucrul acesta va fi intens dezbătut în România și poate vom pune din nou în valoare prezumția de nevinovăție, călcată în picioare înspăimântător de regimul Băsescu și din nefericire și de președintele Klaus Iohannis. Întrebarea, în momentul acesta, la Cotroceni, o să fie: Ce părere aveți că Europa a pus o penală în funcția de procuror-general european? E o întrebare foarte simplă și legitimă. Și ce răspunde președintele? 'Nu știu de niciun dosar penal al doamnei Kovesi'. Este un răspuns care îl caracterizează pe domnul Iohannis. Parcursul european al doamnei Kovesi nu trebuie oprit'', a spus Bogdan Chirieac.

Iulian Mareș spunea...

In crucea noptii, coborand dintr-o masina REBU (falsa), flancata de 40-50 garzi de corp, o doamna, avand peruca si o masca de latex cu kipul lui Sharon Stone si purtand o broboada maramureseana a coborat fix in fata unei cladiri impunatoare din B-dul Libertăţii nr.12, Sector 5 - Bucureşti!
Sunt sigur ca era kiar Sharon Stone, dar si-a pus propria-i masca pentru a induce in eroare "populatia"!

Iulian Mareș spunea...

Stiati ca preşedintele Parlamentului European, italianul Antonio Tajani, a fost ofiter de aviatie (comandor) in forțele armate aeriene italiene?

Iata:

http://www.europarl.europa.eu/meps/ro/2187/ANTONIO_TAJANI/cv#mep-card-content

PS- aproape ca si....... :))

Iulian Mareș spunea...

Pt ca tot voia onorabilul domn Stelica informatii despre corupsan, ca noi, romanii am fi cei mai corupsan:

Militarii unităților de pușcași marini au cumpărat creme împotriva rănilor și durerilor la prețul uriaș de 14.500 dolari, în condițiile în care pe Amazon același produs poate fi achiziționat cu 30 de dolari, relatează publicația Business Insider.

Este vorba de o escrocherie de 65 de milioane de dolari, bani proveniți din bugetul Departamentul american al apărării.

Potrivit Business Insider, s-a lucrat după o schemă foarte simplă. Medicii prescriau o rețetă pentru ceea ce ei numeau o ”cremă-minune”. Pacienții, militari din unitățile de pușcași marini, erau sfătuiți să meargă la o anumită farmacie, unde, în baza asiguării medicale militare Tricare primeau respectiva cremă la un preț de 14.500 de dolari. Pe Amazon, același produs poate fi achiziționat cu 30 de dolari.

La rândul său, Pentagonul transfera, în baza asigurării, sumele necesare în contul farmaciei, în condițiile în care militarii bazei Camp Pendleton beneficiau de un ajutorlunar de 300 de dolari pentru miraculoasa cremă. Restul de 14.000 de dolari erau repartizat între diferitele organizații, medici și farmaciști implicați în această infracțiune.

Business Insider menționează, printre altele, că responsabilii Pentagonului nu au avut niciodată curiozitatea de a citi prospectul criei Mederma sau de a se interesa în legătură cu eficiența ei. Schema a funcționat începând din 2015.

PS-US sigur o vor naturaliza pe kefuitoarea noastra! US Army, atentie ca vine SLUJIREA insasi!

Iulian Mareș spunea...

S-a mai intamplat si pe alte meridiane si latitudini....

Jocuri politice și trafic de droguri

De corupție a fost acuzată și Luisa Ortega Diaz în Venenzuela. Între 2007 și 2017 a fost procuror general, iar opoziția o acuză că a avut un rol important în reprimarea adversarilor politici ai președinților Hugo Chavez și Nicolas Maduro și în subordonarea politică a sistemului judiciar. Ruptura de Maduro a survenit după ce președintele a creat o Adunare Constituțională care a uzurpat o serie de atribuții ale Parlamentului, controlat de către opoziție. În august 2017, Ortega Diaz a fost demisă de Adunarea Constituțională, fiind acuzată că, împreună cu soțul ei, German Ferrer, a obținut 6.000.000 de dolari în urma unor fapte de corupție. Imediat, Ortega și Ferrer au fugit din țară, stabilindu-se în Columbia.

Chiar și americanii au avut parte de surprize neplăcute, deși în Statele Unite preocuparea este mai mare în ce privește comportamentul abuziv și manipularea probelor de către procurori decât comiterea faptelor de corupție de către aceștia. Totuși, procurorul districtual din Philadelphia, Seth Williams, a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru luare de mită și evaziune fiscală.

Pe lista procurorilor-șefi cu probleme în justiție intră chiar două dintre victimele DNA în perioada în care Kovesi a condus parchetul anticorupție. Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, a fugit în Costa Rica, după ce a fost acuzată într-un dosar privind retrocedările ilegale, iar Tiberiu Nițu a demisionat în 2016 din funcția de procuror general după ce a fost pus sub acuzare pentru faptul că ar fi beneficiat ilegal de coloană oficială. În octombrie 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție l-a achitat precizând că ”fapta nu există”.

Iulian Mareș spunea...

Cu dedicatie pt S si T,....:))

"N-ați ascultat-o pe Săraca_KOVESI când dezvăluia abuzurile DNA!...

"Mi-au făcut dosar după 10 ani... Îmi fac dosar taman acum când candidez... E o răzbunare..."

...Și doar vă tot spune săraca_KOVESI de cel puțin 10 ani că PROCURORII ABUZEAZĂ, că PROCURORII FAC DOSARE POLITICE... Și voi "Batman, Batman"... N-ați ascultat-o! Nici la mitingul PSD împotriva abuzurilor n-ați urmărit-o pe săraca_KOVESI când, pe scenă, vorbea despre abuzurile abominabile ale procurorilor-paraditori DNA Ploiești! Când venea zilnic în fața voastră săraca_KOVESI și vă prezenta probe referitoare la procurorii abuzivi Onea și Portocală, nu-i acordați atenție! N-ați ascultat-o pe săraca_KOVESI nici când vă povestea cum i-au distrus doamnei RARINCA viața Livia Stanciu împreună cu șefa DNA! N-ați avut urechi de auzit nici când vă arăta săraca_Kovesi cum a fost întors de două ori rechizitoriul procurorilor DNA care o plimbaseră abuziv pe Lia Olguța Vasilescu, cu cătușe la mâini, exact înainte de alegerile locale! Nu ați ascultat-o pe săraca_KOVESI, evident, nici atunci când vă povestea cum îl punea sub acuzare șefa DNA pe premierul Ponta exact în ziua în care Guvernul trebuia să supraviețuiască unei moțiuni de cenzură! N-ați fost atenți nici când vă vorbea săraca_KOVESI despre cum i-a distrus DNA viața primarului Mircia Gutău, care a făcut pușcărie DEGEABA și care a câștigat apoi la CEDO și ulterior a fost achitat! Nici despre chinurile la care a fost supusă doamna Secară de către DNA nu ați fost dispuși să o lăsați pe săraca_KOVESI să vorbească!

De cel puțin 10 ani, săraca_Kovesi vorbește întruna despre ABUZURILE procurorilor DNA! Și voi, timp de 10 ani, ați refuzat cu încăpățânare să o ascultați! Săraca_Kovesi...",a scris Liviu Pleșoianu.

Iulian Mareș spunea...

Patrascioiu,
Daca nu ai fi fraier as a ce că ești doar naiv!
Pe mine nu m-a pus nimeni pe funcții, m-am pus singur, în urma examenului; pe ultima am stat peste 7-8 ani!
Nu mai fuma ierburi... asiatice! Rup ireversibil sinapsele-ti și așa puține!

Mihai spunea...

De la ”clarvazătoare ”pentru @ Mareș si IAR 99 !
Cât de frumos o să fie când procurorul european LCK va emite directive europene pe justitie in concordanta cu legislatia UE iar d-nul ministru al justitiei si parlementul o sa trebuiasca obligatoriu sa le transpună in legislatia romaneasca.
Sâc !

@ IAR 99
Eu chiar nu sunt de dreapta . Am in schimb alergie la anumiti bugetari care nu sunt întrebati de unde atatea averi colosale si care pozeaza in mari reformatori ............. Să fi avut astia orbul gainii până nu s-a ajuns la ei cu catușele ? Ba unul chiar era prim ministru când s-au înfiintat protocoalele.
Ce-i mai enervant ca transpartinicii jefuitori cand sunt atacati devin ”grup de lupta organizat” impotriva justitiei care le-a taiat calea cu pisica neagră.
As prefera ca d-nul ministru de justitie sa copieze si sa introduca in legislatie câte ceva de la nemti.
Daca cel putin paragrafele prin care nemtilor li se cere sa dovedeasca din ce fonduri ai construit ,etc fiecare metru patrat ,etc ar fi translatate sa vezi si să nu crezi.
Sau o declaratie de venituri pe familie in asa fel ca in momentul in care tragi linie si o depui la fisc sa vezi cine se incadreaza sau nu la ”ajutorul social”.
Nu cred ca doljenii sunt atât de saraci incât sa fie pe primul loc la ”ajutoarele sociale” iar ardelenii să verse ”plusvaloarea investitiilor ” in contul lor.
Din cei enumerati de tine in ultima fraza primii doi sunt realeși de poporul local suveran la al n-lea mandat ,restul sunt de la scoala lui nea Ilici. Care-i problema ta ?
Chiar crezi ca mai putem trai sub stresul ca daca intri in spital nu stii daca te opereaza medicul ,instalatorul ,contabilul sau portarul ?

Iulian Mareș spunea...

#3,
Cel mai bine ar fi sa introducem prevederea nemților de revocare a PG fără comentarii!
Dar ce te faci când vei afla că malaca LCK mai are cel puțin o cetățenie și se adeverește/probează extracția?

Mihai spunea...

@ Mares
Pana la revocare sa facem legi ca in gGermania ,sa le respectam precum nemtii ,apoi discutam.

Iulian Mareș spunea...

#33,
Exact ca in Germania; cea prin care presedintele sta ca bomboana pe coliva 4 ani ar fi inceputul!
......respectarea legii de catre toti...nu?
Ar mai fi si aici o mare problema...Germania a inceput sa impuna legi (Nord Stream II,) si asta nu prea este corect!
Ca sa nu spun ca la scara istorica, Germania nu-i tocmai cel mai bun exemplu in respectarea legilor interne si internationale, in egala masura!
Daca ar fi fost bune, imi pare cu regret sa-ti spun ca destinul tau ar fi fost cu certitudine cel de salahor!
Cum ti-am mai zis, esti tu urat, dar prost nu!....asa ca intelegi f repede pt "un salahor".

Stelian P. spunea...

@Huhu
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22981775-documente-cedo-intreaba-statul-roman-daca-laura-kovesi-putut-contesta-instantele-nationale-demiterea-dna.htm

Iulian Mareș spunea...

Numai că, Slujirea le-a ascuns că ea are grad profesional doar de judecatorie....
Să vedem cat de multe fâsâituri pot înghiți susținătorii ei!?