Un produs Blogger.

vineri, decembrie 09, 2016

Poliția locală din intersecție fluierată de la balcoane

6 comments
 Ecoul strigătului de disperare al  unei pensionare  crescătoare de porumbei și pisicioare!

„Miliţienii fluieră ca derbedeii pe câmp în intersecţia Titulescu-Banu Manta, primăria sectorului 1, la 7 dimineaţa. Şi încă ore după aceea. Şi serile. Şi nu le pasă că deranjează mii de oameni. Condamnare penală scrie pe ei ca executanţi şi mai ales, pe superiorii lor care nu i-au învăţat că ei sunt funcţionari publici, pe banii noştri, ca să ne servească discret, nu să ne tracaseze şi să ne terorizeze. Mă refer la superiorii ierarhici - din minister, dar şi de la primării - sectorul 1 şi generală, fiindcă pe ei scrie poliţia locală. Aviz promotorilor ghiolbăniei, Ţaţa Firea şi Dan Tudorache! Pe primarul de la 1 l-am prevenit, într-o postare anterioară, după care chiar am apreciat liniştea, credeam că au priceput. Aiurea! Şi dacă acum, cu câteva zile înainte de alegeri fac aşa, cum vor face după? Ieri au fluierat de la 7 şi ceva dimineaţa, până după 11, iar când am venit seara acasă, era o urlătoare infernală, care a durat cel puţin două ore. Sigur, de vină e cine suportă, le tot spun vecinilor, dar pe ei îi deranjează
 porumbeii.”
 

6 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Simplu....cu un porumbel su brat.... sa coboare in intersectie si sa manance lamaie greceasca, dar neaparat greceasca!

Huhu Rezea spunea...

Cineva imi șoptește că neliniștita crescătoare de pisicioare nu este altcineva decât o cunoscută fostă ziaristă de pe la Ziua lui Rosca Stănescu și România Liberă a lui ....nu mai știu cum îl cheamă.
Al naibi concert la capul Podului Basarab:
Greierii pe stradă cu bulane, pisicile și porumbeii la balcoane.
Dacă în loc de fluierici ar fi claxoane nervoase în trafic, oare.... cum s-ar auzi de la balcoane?

Grea dilema!

Unknown spunea...

Parca se voteaza la resedinta votantului ,iar cei din diaspora prin corespondenta , atunci dece s-au pus cabine de vot pentru 2 mil de votanti plecati din tara? astia vor sa faca ceva ca la IOHANIS ,sau ce? tare ma tem sa nu iasa iarasi asa cum a iesit la BASESCU si IOHANIS , dar asta e ,nu avem ce face . Nu ne ramane decat sa vedem pe mana cui incapem .

Iulian Mareș spunea...

E. Nedelcu
Cabinele sunt dotate cu echipamrnte ROMSTAL!
Si... poti vota si din picioare.
Lasand gluma...se poate vota si clasic! Eu am votat deja!

PS-poate pune si 5 mil de cabine....diaspora voteaza pt vre-o cateva pozitii! Parca 6?
Asa e la parlamentare! Parol!

Dan B. spunea...

Nu vreau sa fiu rautacios, insa cand persoana a decis sa se mute central, cu vedere la bulevard, nu si-a asumatasumat niste riscuri privind stresul provocat de zgomotul motoarelor, claxoane si fluieraturile agentilor de politie? Cu siguranta, pretul de achizitie a fost destul de piperat, insa cine l-a oprit pe cumparator sa ceara scaderea contravalorii pentru zgomotul ambiental?
Imi amintesc ca, imediat dupa 1990, s-a initiat „febra imobiliara”, motiv pentru care nordul Capitalei a fost „sufocat” de cladiri, incepand cu Baneasa si terminand cu Pipera. Ulterior, locuitorii situati in proximitatea PDA Baneasa, s-au organizat in asociatii pentru a promova necesitatea mutarii aeroportului, cauza fiind poluarea fonica a zonei. De parca aeroportul Baneasa ar fi fost construit acolo dupa finalizarea cartierelor de tip „residence” si nicidecum invers.

Huhu Rezea spunea...

Dacă ar claxona maşinile blocate în intersecţie, persoana respectivă, care pare a fi cu nervii la pământ, ar reclama lipsa fluiericilor în intersecţie-