Un produs Blogger.

luni, ianuarie 16, 2017

Dragnea și Grindeanu, invitați la ceremonia de instalare a lui Trump

42 comments
Administrația republicană a lui Donald Trump i-a invitat pe Liviu Dragnea, președinte PSD, și Sorin Grindeanu, premierul României, la ceremonia de inaugurare din 20 ianuarie, anunță DC News.
„Cele două personalități din România vor merge în SUA pentru instalarea oficială a președintelui american. Aceștia vor avea o întâlnire cu generalul Thomas Flynn care va fi numit consilier pentru securitatea națională al SUA. Flynn a fost șeful Defense Intelligence Agency. Pe lângă participarea la ceremonie, vor avea o scurtă întrevedere cu vicepreședintele Pence. Invitarea celor două personalități din România este un semnal clar că SUA respectă votul dat de români în 11 decembrie. 
Pe surse am aflat că SUA doresc începerea unei noi etape în parteneriatul strategic cu România. În zilele următoare sunt așteptate alte semnale din partea noii administrații republicane de la Washington față de țara noastră. Invitarea lui Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea se dorește a fi doar un prim semnal în sensul în care esențiale pentru SUA rămân valorile fundamentale, așa cum sunt respectarea democrației și a drepturilor omului, independența adevărată a justiției, prosperitatea și stabilitatea României ca partener strategic al SUA în Estul Europei.
Vizita nu are legătură cu Ambasada României la Washington.”

42 de comentarii:

Sorin spunea...

Cine a fost invitat la instalarea lui Obama? De ce Dragnea si Grindeanu si nu Iohannis si Grindeanu? Referitor la ultima propozitie, cum adica vizita nu are legatura cu ambasada Romaniei la Washington? Oricum de la sosire pe aeroport pana la plecare, vor fi primiti, insotiti si transportati de personalul si mijloacele ambasadei care face si demersurile de cazare. Anterior publicarii acestei invitatii s a purtat corespondenta prin ambasada noastra cu MAE, referitor la programul vizitei. Probabil vor fi incluse intalniri cu oameni de afaceri si comunitatea romaneasca iar pentru Flynn va fi prezent si cineva legat de fosta sa pozitie. Sunt curios sa vad, daca stirea e reala, reactiile lui Basescu, PNL, USR, catorva posturi tv.

Unknown spunea...

Ghita sa gandit sa ramana el cu banii firmelor sri, firme pe care le gestiona la ordinul lui Coldea. Ghita a vandut toate firmele pe 94 de milioane de dolari bani pe care (asta i-a spus lui Coldea cand acesta i-a cerut bani ca de obicei pentru ”operatiuni speciale”)cica ia ” imprumutat” unui prieten. Asta la scos din minti pe Coldea care ia dat ordin lui Kovesi sa-l termine.Atunci Ghita a aplicat planul B pregatit cu ajutorul altor ofiteri sri. Planul B e cel fuga in Iordania si cu asa zisele dezvaluiri de acun.De fapt mai mult petarde si fumigene decat dezvaluiri despre sistem .Surprza e cz banii lui Ghita sunt acum gestionati de ””prietenul „” Basescu perciunatul care se da acum ranit ca fost inregistrat fara acordul lui desi char el cu seful CNI Moldoveanu au planuit totul.Coldea prostovanul ( cel cu IQ mic ,cu liceul facut la seral si ramas repetent la facultate ) a cazut ca fraierul fara sa stie ce il loveste . Ghiciti cine urmeaza ..

Unknown spunea...

Iohanis e sluga lui Soros .Iar Trump nu il inghite pe Soros si slugile sale declarate .

Sorin spunea...

Se pare ca nu a fost invitat niciun sef de stat, asta fiind cutuma protocolului la investirea presedintelui. Cei doi vor face parte din public pur si simplu.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Bai, Satan Ciolanus Shmen, ia-ti adio de la ceremonia coniacului Truph Licurici!Ti-au cazut coarnele, drace belit! Azi ti-au mazilit si solda aia nemeritata! S-a intrunit si-o Comisie parlamentara sa te caute la cofragul de oua pe avere, cum ai obtinut-o din meditatii la curcile CAP-ului, asa ca daca te mai uiti si urat inca o data la Drac Nea, ai sa fi pus pe faras, bai mutantule, si mergem la referendum fluierand sa te dam jos din poiata, PENALULE! Drac Nea-ti rade-n bot si face misto de un prostan care o sa-si linga mucii in prepeleacul Cotrocellului cand el e la Licurici Pogonici! Ha, ha, ha, ha! Cine-i mai penal?

Satan Soros Baci si golanii lui din Romanistan, care au pus focul la Colhoz, de-au decedatara 64 de flori tinere, sunt in atentia viitoare a Guvernului. In Ungaria, prin lege organica, au fost scosi banditii acestui criminal politic din viata publica. Si la noi se va intampla asta. Cat de curand si, incet, incet va va veni randul! La toti, cufuritilor! Dulce ca mierea este crunta razbunare a romanestenilor!


Satan Coldrex Limuzina Lux, si-a racit izmenele pe el de frica, cu tot cu rahat si muierea din dotare, ca intra in cercetari. Satan Kurvosi Calul CAP-ului, e si ea pe faras! Satan Liviana Stramba, de la CCR, intra si ea in cercetari ca face parte dintre asasinii morali din SRI, cu state de plata ca turnatoare, dar si alti monstrii fascizoizi...Ai ramas singur, mafiotule de case si de copii! Ai ramas orfan, fara capra aia de Satan Aluna Burghiu, fara alte satanii! Satan Ludwing Orbete, ala care intreba prostimea libertinista in campania fraudata: ,,Cine-i cel mai tare din parcare, care 6 case furate are si-o ia in fund mai tare sa ajunga pe-un tron mare?" se duce la parnaie, chiar daca ti-a dat limbi in raspar pana la rana! ,,Siiingur, ataaat de siiinguuuur'' va fi slagarul tau de acum incolo, cal habsburgic belit!

Ai sa-i ceri azil politic Anghelei Hloci golasi ca sa scapi de parnaie grea, golan mafiot ce esti!? Timpul lucreaza in defavoarea ta, shmenarule si penalule dovedit! Capra ta, mai intai, pe urma tu, si sa stati la bulau pana faceti mucegai la cur!

Atentie mare, camarazi: Olguta a promis ca va lucra la legea salarizarii, dar a cerut ca fiecare minister sa-si trimita reprezentantii! Daca ajunge binomul mafiot, Casa Ororilor si Ministerul Izmenelor Verzi, ne-am ras! Ei vor milita pe razuiri, scaderi si doar pentru avantajele celor care ies acum la pensie, cu grade luate ,,anul si galonul,'' adicatelea avantaje doar pentru ei! Faceti front comun sa dati de ministru si sa-l atentionati, cei care sunteti din Bucale cu sarmale si aveti priza pe acolo! Sa nu cumva ca un mafiot din binomul asta murder sa ajunga la Comisia de munca, pentru ca o sa fim terminati! De tot. Parol d'honnorre!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Chiar acum, o Comisie CSAT a declarat ca SRI a infuentat Justitia! E foarte grav, si despre asta va afla Ambasada SUA!Si Trumph! Si Europa. Si El Mondo! Klaus Iohannis se pare ca are o funie care i se infasoara cate o bucla in fiecare zi in jurul garlejei! Astept cu mare interes si nerabdare sa particip si eu la un Referendum de demitere pana-n primavara! Sper ca, pana atunci, sa ma bucur de viata, dar si dupa aia, cam pana la 110 ani, ca sa tooot rad in hohote de un prostan care a cazut singur in propria-i cursa intinsa ,,penalilor'' de la PSD-ALDE, doar ca sa aiba un ,,Guvern al meu''! Ie-te caca-pishu! Acum are. Are mortul pe nasalie si o spaima de moarte in cuibarul sufletului ala negru, de cioclu!

tehnocrat spunea...

Ambasadorul Romaniei in SUA este din 2015 George Cristian Maior, fostul director SRI.
Daca se analizeaza motivele demisiei Dl Maior din conducerea SRI rezulta si de ce iohhanis sta acasa cu sotia iar la investirea Presedintelui SUA merge Dragnea si probabil si Grindeanu.
Miercuri 11 ianuarie 2017 Dl Maior a avut o intrevedere de lucru cu un grup de personalitati americane printre care si fostul congressman republican , Jack Kingston, in prezent membru al echipei de coordonare a tranzitiei presedintelui ales Donald Trump, unde s-au discutat prioritatile de cooperare romano-americane, dupa instalarea noii administratii americane.

tehnocrat spunea...

Analistul politic Bogdan Chirieac ( chiar daca are multe hibe, are si o mare calitate, cand "vrea" este foarte bine informat si informeaza si opinia publica) a vorbit despre rolul ambasadelor straine in Romania.
El a precizat ca in acest moment "ambasadorul SUA la Bucuresti este mai puternic" decat klaus iohannis.
Si acest lucru explica invitarea lui Dragnea si Grindeanu in SUA.

iceparu spunea...

Ma abat de la subiect.Nu stiu daca am retinut bine dar parca in legea unica a salarizarii initiata de tehnocrati solda de functie era mai mare decat in varianta Plumb.
Privind neinvitarea lui Iohannis eu zic sa analizam bine protocolul.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Tehnocrat: Foarte bine punctat! Sa mai complectez si faptul ca presedintele ales al Romaniei va fugi de Ziua micii Uniri, fiind gazduit, ca un fugar, in zona neamului sau teutonic si la sora-sa, aia care facea plaja la Mamaia in bucul gol, Angela Merkel, si intrucat un sorosist n-are voie sa fie si patriot, caci i se interzice de la oculta masonica si cea sorosista?! Inca un motiv de demitere! Daca se ducea, totusi, la ceremonie, doar ca papusar de complezenta, ca nu-i el patriot si-l bucura sarbatorile romanilor, vedeti-va de treaba, nu rezista el la flegmucelile si huiduielile binemeritate ale poporului roman! Americanii l-au cumparat bine pe presedintele nostru ocult si-l va baga la izolator de acum incolo! Trumph face alergie la sorosisti! Ati vazut ce au facut turcii cu sorosistii anul trecut? Si noi eram maniati ca de ce-i batjocoresc in halul ala! Era chestia ca aia erau tradatori sorosisti si mai era un pic sa-i bage pe turci pe aratura! Bine le-au facut! Asa avea sa fie si la noi, daca invingeau liberalii! Eram terminati in scurt timp! A fost ieri ziua lui Eminescu si l-as parafraza: Mai am, manca-v-as, un singur dor/ Sa-l vad pe Iohanis la Jilava in privdor!

Unknown spunea...

@ tehnokkrat -Chirieac este orice altceva decat anal-ist !!!. Agent de influentza , ,,formator si informator de opinie'' , vector , ,,emitzator'', purtator ,specialist in vorbe si manipulari , etc,etc.

Unknown spunea...

TZURCANA BALANA E DE-O IMBECILITATE MONSTRUOASA !!!. DA' CAT DE TOLOMAC , GUGUMAN , RETARDAT , TARAT SA FII -PRECUM SIBIENII EI , ASA CUM SPUNE EA ,UNA PARASHUTATA DIN BOTOSANI- SA VOTEZI O ASEMENEA MANGAFA ??????. SI CU UN ASEMENEA PROCENT. DUMNEZEULE MARE !!!!!!!.AM INSA RASPUNSUL CITIND POSTARILE UNUI GIBON , AVYAMUK !!!!.

Unknown spunea...

Sunt consternat de reactia unor colegi fosti militari, care imi placea sa cred ca sunt informati, net-ul fiind o sursa de prima mana. Invitatia celor 2 este "supralicitata" politic, ambasadorul Romaniei in SUA fiind singura persoana invitata oficial. Asa, la prima mana, gasesc ca primul ministru al Canadei, Justin Trudeau (ei neavand presedinte...) nu participa http://www.firstpost.com/world/justin-trudeau-will-not-attend-donald-trumps-inauguration-ceremony-3192492.html , nici cel al Australiei, Malcolm Turnbull http://www.adelaidenow.com.au/news/world/donald-trump-rips-civil-rights-icon-john-lewis-as-andrea-bocelli-pulls-out-of-inauguration/news-story/376d7f5ef23046200853e3c14baedb77 , Australia fiind reprezentata de ambasador - Australian Ambassador to the US Joe Hockey will officially represent Australia at the 45th President of the US’s inauguration on January 20, nici primul ministru al Israelului Benjamin Netanyahu nu a fost invitat, delegatia evreilor fiind condusa de Oded Revivi, primar in Yesha. http://www.timesofisrael.com/settler-leader-delegation-to-attend-trump-inauguration/ Nu stau sa mai caut si alte exemple, dar sa nu-mi zica cineva ca Trump se dezice de Israel, Canada sau Australia. Asa ca hai sa bem un pahar cu apa rece si sa ne calmam, nu este absolut nimic extraordinar ca in delegatia Romaniei conduse de ambasador sa mai fie primul ministru plus presedintele Camerei Deputatilor (nu in calitate de membri PSD!). Banuiesc ca este dorinta lui Dragnea de a-i fi alaturat numele de presedintele american, pentru a-i da greutate in fata romanilor naivi.

karadeniz spunea...

http://www.presidency.ro/ro/media/comunicate-de-presa/precizari-referitoare-la-participarea-la-ceremoniile-de-inaugurare-a-presedintelui-statelor-unite-ale-americii
6 ianuarie 2017
”În legătură cu informațiile vehiculate în spațiul public referitoare la participarea la ceremoniile de inaugurare a Președintelui Statelor Unite ale Americii, Administrația Prezidențială face următoarele precizări:
Conform practicii Statelor Unite ale Americii privind ceremoniile de inaugurare a noilor președinți, șefii misiunilor diplomatice acreditați la Washington sunt singurii care îi reprezintă oficial pe șefii de stat și guvernele lor la evenimentele de învestitură. Nicio delegație străină, cu atât mai puțin șefi de stat sau de guvern, nu este, potrivit acestei cutume, invitată oficial cu această ocazie.
Această regulă a fost reconfirmată explicit și cu ocazia învestirii Președintelui Donald Trump, astfel cum a fost subliniat în invitația trimisă de către Departamentul de Stat, în numele Comitetului Congresional Comun privind Ceremoniile Inaugurale, tuturor misiunilor diplomatice din Washington.
Delegații formate din reprezentanți ai unor instituții sau partide care participă la evenimente organizate în marja ceremoniilor oficiale inaugurale nu reprezintă oficial statul român. România va fi reprezentată, conform practicii amintite, de ambasadorul României în Statele Unite ale Americii.”

Huhu Rezea spunea...

@Denim
Te-aș sfătui să fii mai ponderat în a da sfaturi cu ce trebuie și ce nu trebuie să spună rezerviștiii pe acest blog.
Nu contrapune nimeni, care gândește normal, participarea președintelui Camerei Deputaților și a sefului guvernului cu neparticiparea lui Iohannis.
In fond, cei doi demnitari români sunt invitați de organizatorii Ceremonialului de învestire. Mai important decât participarea este că vor avea întâlniri cu noul vicepreședinte al SUA și cu alți oficiali americani.
Nu ați ieșit încă din logica de frustrați antipesediști?
Spre deosebire de nesimțirea johanistă de la Ziua Națională, noii guvernanți americani știu să aprecieze votul românilor.
Naivi sunt cei care preiau ca papagalii explicațiile ranghiunoase de la Cotroceni.
Vom aprecia, la timpul ei, prima vizita a lui Iohannis la Casa Albă.

Iulian Mareș spunea...

Pana la sfarsitul saptamanii apare vacantarea postului de sef DNA!
Ce credeti?
Pana la sfarsitul lui ianuarie se mai vacanteaza un post mare?

karadeniz spunea...

@ Mareș
Cam toți șefii de la servicii vor fi schimbați până prin primăvară.
Dar schimbarea șefilor fără reorganizarea și curățarea respectivelor structuri nu înseamnă mare lucru. E posibil ca virgina noastră clasă politică să încerce scăparea de violul din ce in ce mai probabil al românului de gloată, prin oferirea unor trufandale ca serviciile. Ideal ar fi se fie regulate bine și clasa politică și domnișoarele servicii. ( Dex - REGULÁ, regulez, vb. I. Tranz. 1. A pune în ordine, a aranja, a rândui; a sistematiza. )

Unknown spunea...

@ Denis Denim - ,, colegii fosti militari'' imi place sa cred ca sunt militari iar nu gradatzi din servicii , precum pari a fi domnia ta . Credetzi-ma , am avut de-a face cu multzi baietzi si stilul va este inconfundabil .

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Iuliane, Doamne, ajuta si sa te auda sa pice Kovesi! Cand si-o rupe asta garleaja, va fi sarbatoare nationala! E cea mai periculoasa din tot sistemul mafiot din Romania!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Huhu Rezea: Probabil ati vrut sa scrieti ca vom sarbatori pe acesta pagina prima vizita a lui Iohannis la Poarta Alba, nu Casa Alba, in calitate de prim locatar!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Denim Denis: S-a precizat de catre Ambasada SUA, chiar mai adineaori, ca sunt invitati presedintii de partide, si alti oficiali de rang secund (presedinti de camere legislative), nefiind un obicei sa fie invitati sefi de state. Pacat ca n-am cules postarea s-o pun pe Huhu Rezea fb, dar o voi posta cand o regasesc sa fiu mai explicit si corect.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Dar uite ca a postat-o Karadinez si n-am fost atent!

Iulian Mareș spunea...

Lupi
Total in acord! Pt propozitia de final meriti un 10++!

Iulian Mareș spunea...

Ofer factura falsa pentru COLDEA! Si cupon de pensie, dar real! Stie el!
Omul nu este in Iordania....., ci pe mare cu o salupa marca GC/PF!

Gigi spunea...

Eu,nu inteleg,sunt mai greu de cap! Cum adica nu reprezinta,tara?
Dar,atunci,pe cine reprezinta?
Reprezinta,cetatenii acestei tari care i-au dat girul la alegerile din decembrie.
Asta inseamna ca,americanii, respecta votul romanilor si da un semnal clar celor care mai au dubii in acest sens!
Romanii, s-au pronuntat prin vot
cine sa conduca tara in urmatorii patru ani.
Asta trebuie sa inteleaga ,unii care inca nu se impaca cu aceasta ideie!

Iulian Mareș spunea...

US pune pret f mare pe democratie si structuri democratice! Balmajelile aruncate din Cotroceni maskeaza neimpliniri ale politicii externe personale!
Jalnic!

Iulian Mareș spunea...

Marea Neagra
Sper ca cine nu moare iese si mai intarit, ca tot veni vorba de viol regulat!
Nu as vrea sa aud, cum se vehiculeaza, ca fuga asigurata a lui Haisam, a oferit ocazia matrozului alcoolic sa arunce la varf niste defectati....intrucat timpul necesar de pregatire cam bate! Ei, abia atunci lucrurile devin comolicate si in retea complexa!
Curatenie se va face, intrucat acesta este un principiu de betagaduit si vor fi aruncati si multi copii odata cu apa de baie!
Vom vedea multa miscare dar, lucrurile vor intra si in normalitate!
Raul s-a produs adata cu acea hotarare a CSAT prin care li s-au dat unora atributii nelegale; sa raspunda penal toti cei prezenti la acea sedinta!

PS-dar aici numai marele specialist in drept ne poate lamuri....ei, da, mai este unul, dar el este doar in salupe si sateliti!

Unknown spunea...

Sa descoperit ca Kovesi si Coldea sunt agenti straini.Am ras cu lacrimi.Serviciile secrete romanistane sunt subordonate direct CIA si Mosad ( de altfel sie a fost condus doar de perciunati ) .Atunci cum au tradat astia doi cat timp si guvernatorii coloniei sunt tot agenti straini ba chiar si masoni vezi Ciolanis si tapul ?

Unknown spunea...

Mares .Nu cred ca Ghita e pe mare sau ocean Cu actuala tehnologie era localizat in 2 minute .

tehnocrat spunea...

Sfantul Ghita, nascut in Romania, din parinti crestini, a renuntat la credinta pagana si s-a alaturat democratiei.
A rapus primul balaur si a salvat SRI-ul. N-a avut nevoie decat de 7 episoade.
Cetatea DNA striga dupa ajutor. Pana la episodul nr 15 va salva si DNA.
Indiferent unde se afla Sf Ghita, sta sus pe cal, in mantie rosie si cu mila lui Dumnezeu, strapunge cu sulita balauri.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Incurcata zi...Base da acum declaratii pesei cu singurul ochi pe care-l mai are intreg. Al doi-lea e acasa, intr-un pahar cu Jidvei rosu, sa supravegheze infrarosu seiful fameleonului cu cea mai ramas din spagile guvernarii Boc. Radea ca proasta-n bula, dar un ziarist l-a sucarit c-o intrebare si repede a bus botuxul de i-a impietrit wisky-ul in riduri de furie. A intrat in Mertzan ud la cur de shucarit!

Zbanghiul de nepot-su a luat azi 2,5 anisori de bulache pentru spaga 1 mil. de euroi catre jupanii judecatori. Kovesi, dupa ce s-a muls singura in oglinda sa arate bine si subtire la TV, nu recunoaste nimic din vechile trante greco-catolice pe Dormeo, sau pe sub butucii de vie cu Ghitza, dar Mossad-ul o are pe statele de plata ultra secrete, si au si un martor cheie care i-a gineala la nasolo: O cucuvea roz care zbura intamplator pe acolo si a filmat totul. Coldea a trecut in rezerva cu dosarul boboc de floare alba. Nu-i pute gura a rahat, chicioarele a usturoi si subsioara a starv. E roz bombon, tip permis de conducere, uns cu toate alifiile si parfumat cu ghainat de cucuvea roz.

Iohannis, daca vrea, il mentine pe fonctie pana ne baga pe toti in balamuc. Ma bucuram la afirmatia lui Iulian Mares, ieri, ca madam Kovesi va pica in cap intr-o saptamana, se pare ca va iesi la pensie de batranete din DNA. Avem politicieni fricosi, lasi si fara plasma-n cocar! Taurul se ia de coarne, nu-i iei lingam-ul (stremeleacul)sa-l freci in palmar pana-i sare mustarul! Ministerul Justitiei, prin ministrul ala bonom, prietenos si amabil cu sistemul ticalosit, si ma mir ca nu-i saruta in gura ca freza de asfalt, fara scula tare la bascula, deja pactizeaza voalat cu infectia din subordine. Ponta e cel mai las, speriat si fara caracter dintre toti ca tace din gura si nu se apara public! Inseamna ca face parte din infectia corupta! Un munte de haine, din care iese un gat cu un cap patrat si sec!

Toate institutiile statului sunt in putrefactie morala si corupte, iar abuzurile sunt deja mai rau ca in stalinism. Daca mai intarzie mult si Legea cu raspunderea magistratilor, atunci suntem ca si pierduti, pentru ca balaurului ranit doar la coada, nimeni n-a indraznit sa-i taie si cele doua capete de la DNA si Secu. Mai e Inalta Curte de Casatie si Justitie cu mafia ei. Mai e CCR cu Livia Stanciu, care e trecuta pe statele de turnatori Secu. Caracatita e mare, si daca mai punem si infectia din Politie, avem si capac peste un closet public. Imputita treaba!

Ghita e pe un yaht de mare lux in jurul lumii si in apele internationale, unde este imun la orice extradare, nu in Yemen sau unde se bat campii de catre un interlop de pe acolo, platit sa dezinformeze. Cloaca e mare, si are in componenta multa mizerie morala si incalcari flagrante ale legilor. E fratie generalizata. Cand s-a vrut votarea legii confiscarii averilor, ieri parca, pesedistii au fugit din sala, ca de gripa aviara, sa nu fie cvorum suficient, dar cu numarul acela restrans s-a votat impotriva confiscarilor. Atunci, despre ce vorbim? Dragnea, ba, ma lasi in kilul meu? Azi, daca as fi in locul tau, l-as schimba deja pe ministru Justitiei. Punct.

iceparu spunea...

Nu ca as vrea sa fiu avocatul diavolului dar:
-Coldea a cazut de prost. Daca statea in banca lui si nu se amesteca direct si personal in treburi murdare era bine merci si acum.Excesul de slugarnicie se plateste.Sa vedeti cu ce placere il va freca parchetul militar.Bine pentru el ca are drept de pensie.
-Luluta chiar daca isi pierde scaunul nu va muri de foame.Procurorii au un talent .Oricum ii arunci cad in picioare.Cati procurori au platit pentru procese politice?

CEZAR spunea...

Cornelius Flavius Ifrim
Da dovada de ..decenta !
Tu , ai grija cu ce se petrece in ...pmp..!!
Dragnea nu-ti este dator nici macar cu un ..vot ...!!

CEZAR spunea...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Incurcata zi...Base da acum declaratii pesei cu singurul ochi pe care-l mai are intreg. Al doi-lea e acasa, intr-un pahar cu Jidvei rosu, sa supravegheze infrarosu seiful fameleonului cu cea mai ramas din spagile guvernarii Boc. Radea ca proasta-n bula, dar un ziarist l-a sucarit c-o intrebare si repede a bus botuxul de i-a impietrit wisky-ul in riduri de furie. A intrat in Mertzan ud la cur de shucarit!

Iti reamintesc : pe asta l-ai bagat si Tu in Parlament ..!
Este bine ca te mandresti cu el ....

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Cezarica, in cabina de votare am fost singur, nu-mi amintesc faptul ca cineva sa fi vazut pe cine am pus stampula. Eu l-am ajutat in campanie pe prietenul meu fost deputat, V. V, acum un somer de lux! La nivel local, pe toti ceilalti, de la orice pardid, nu dau nici mucii. N-as vota pe nici unul, dar nici partidele lor. Primarul pesedist, de la alegerea sa, n-a mai fost vazut de nimeni in public, orasul e cumplit de murdar, inzapezit, cu probleme grave cu apa, rationalizata si mari datorii, handicapatii au iesit in greva sa-si primeasca drepturile restante de luni de zile, iar daca nu-l sunam pe primar sa-i fortez mana in campanie, si acum erau fara drepturile neprimite...Oamenii sunt cumplit de infuriati pe el si nu va mai fireales niciodata! Interesele, mai intai, sunt pe plan local si sunt oameni cu scaun la cap care nu-i incurajeaza pe primarii ignoranti si trantori! Primarul nostru pesedist, n-avea 5 luni de la alegerea sa ca deja DNA i-a intocmit 2 dosare penale si sunt pe rol. De data asta nu le-a incropit SRI si vre-un binom, ci pe materialul clientului si pe faptele sale. Daca vrei sa intelegi ce am explicat, e foarte bine, la fel si daca nu intelegi. Reaua credinta nu ma dezarmeaza.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Dragnea nu trebuie sa-mi fie mie dator cu nimic, nici nu-i cer decat sa-si tina promisiunile datorate romanilor. Cate milioane de romani, ca si mine, nu l-au votat pe unul sau pe altul? Si, s-a sfarsit lumea pentru cei care au pierdut? Sau cei care au castigat i-au discriminat pe cei care au pierdut? Roata, chiar si patrata, se roteste intr-un perpetuum mobile neancetat, cat va exista politica in lume!

Pe chior nu l-am bagat eu in Parlament, te asigur de asta! Lui i s-a asigurat locul la ordinul SUA si a Mossad-ului, pe care Iohannis l-a pus in aplicare prin generoasele noastre servicii conduse de Coldrex! Calculatoarele cu situatia electorala se afla la un serviciu special cu mustati, care au fost olarite pe timpul matelotului si preluate de Iohannis la ordin extern, pricepi?

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
Chiar vrei să-l concurezi pe @călugărul cu stafiile Mossad și CIA care l-ar fi dus pe Băse în Parlament?
Nu domnule, Băse a intrat în Parlament și ca urmarea a naivității unora ca d-ta care i-au făcut propagandă în campanie. Nu te ascunde după cireș, că ai fost prieten cu V.V din Onești!
Indirect, ne spui că și d-ta, care ai indemnat oamenii să pună stampila pe PMT, esti agent Mossad? Ia analizează-ți comentariul!

Unknown spunea...

Huhurez nu face pe naivul .Sti foarte bine cine la numit pe Basina voda guvernator dupa ce 8 milioane de romanistani au votat la referendum ca sa plece chiorul tradator de colonie .Si cine lustruia clantele ambasadelor cat era suspendat.( vezi wikil...) Si cum ambasadorii si sefii de agentii straine dadeau ordine CCR cum sa voteze .Unii au memoria scurta.Ifrim are dreptate .Faptul ca a votat cum ai spus tu ca e bine adica cu Ghita (de fapt o alta grupare din sri) e gresit .

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea: Le-am analizat, onorabile. Analizele au iesit proaste! Colesterolul si glicemia foarte ridicate, ca si VSH-ul, trigliceridele si alte alea cu uremie cu tot! Fatza de bahicul conflictual, nu mi-au gasit scame pe creier si etilism in instalatia de racire turbo! Trebuie sa tin un regim sever anti obezitate de dreapta si sa trec pe vegetariane de stanga! Acum ca V.V. este in resuscitare la ATI, o sa ma ocup de revizuirea intregii stari de sanatate partinica, de la dreapta impusa, la stanga consacrata!

Eram la Braila in Gara, pe peron, cu mii de ani in urma, cu un coleg de brostaceala, el civil, eu militar. Avea ala o caciula brumarie misto si scumpa pe un cap chel, ca un falus de lemn stralucitor, iar cand a plecat un tren din loc si a prins viteza spre Galati, ca el pleca la Buzau, un nenorocit s-a aplecat si i-a sustras caciula de pe lingam, zicand in acelasi timp: ,,Uite asa se ia caciula!'' Era proprietarul prezervativului blanos un zgarcit cu lustru, si s-a inrosit de furie si obida pentru catastrofala pierdere, muscandu-si buzele pana la sangvinitate, pe cand eu am ras pana la Craciun, ca asta se intampla intr-un Paste ortodox! Am mai avut si tupeul sa-i zic, hohotind de ras, ca bine a fost de nu si-a furat singur caciula, intrucat avea sa-i mai poarte grija inca alti multi ani inainte! Bashca avea sa-i zica lumea ,,uite un penis imbracat in haine si cu capul acoperit cu un prezervativ blanos!''

Chestia e ca, daca l-am ajutat pe un bun prieten sa reajunga unde-si dorea sa iasa la penzie, fara sa vreau mi-am furat caciula singur, si acum se mai gasesc unii sa ma ia cu barca in larg! Bine ca nu sunt valuri sa ma rastorn, iar de innotat le am cam de pe la 5 ani, intrucat Onestiul e inconjurat de ape: Casin, Oituz, Trotus, Tazlau, Curitza, plus ca am avut si un mare lac, Belci, care s-a rupt in 1990 la inundatii si a inecat un sat intreg, Slobozi-le-as, pardon, Slobozia, facand peste 100 de victime, daca nu ma insel, de a venit Petre Roman-Apaca sa le scoata apa!

Intratul la apa poate creea probleme de izmene, sa le scurteze si sa ramai cu clopotzeii spanzurati de elestice, zornaind morocanos pe coclaurile vietzii asteia amarate! Sa nu zic de cacat! E totusi un avantaj: Cu ei poti castiga bani, ducandu-te cu Plugusorul sau cu Sorcova! Dar poti avea si neinspirata patalama a opiniei publice ca ,,esti dus cu sorcova,'' ceea ce te face sa renunti a mai umbla, nici macar cu Steaua Ursului mamii ei de treaba facuta din laba!

CEZAR spunea...

Cornelius Flavius Ifrim
Nu realizezi cat de IRELEVANTE sunt cuvintele tale mestecate ..amestecate si apoi scuipate ..cand vrei sa zici ca lovesti Ciuma basisto-iohanista ..??
Tu ...care ai fost cu ei ..?

CEZAR spunea...

PS.
Ce ai zice daca generalul Mac Artur sau Patton..ar fi spus ca pe vreamea cand mureau mii si mii de americani in Europa pentru a distruge fiara hitlerista ..ei se intalneau cu bunul lor prieten SS. Gobelles sau Rudolf HESS..sau Mangele..
O mai mare fractura logica rar mi-a fost dat sa intalnesc ...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Cezarica,
nu-ti consuma bateriile, daca afara s-a luminat de ziua! Comparatia ta e la nivel mondial, iar cu un punct neansemnat pe harta, ca mine, lumea merge inainte, cu sau fara atitudinea mea de moment si pe intersul de a-l ajuta pe un prieten care m-a salvat de la inec nu o data, si mai ales in cele mai cumplte situatii! Sa-ti dau un exemplu, dintr-atatea altele, in care prietenul m-a salvat din situatii fara iesire:

Eram la tzara cu doamna mea si, brusc, intr-o Dumninica i-a crescut tensiunea la 22/12, situatie cand putea muri de accident vascular cerebral! Pana a venit Salvarea, a facut 24/13, si mai grav deci! Cu mare greu am imbarcat-o in Salvare si, o data ajunsa acolo, nimeni n-a sarit sa-i acorde primul ajutor, ea incepand de acum sa horcaie si sa tremure in frisoane de la atata tensiune! M-am certat degeaba cu medicii, ca erau ignoranti si aveau alte preocupari mai bine spaguite! In disperare, si vazand ca Ana deja tragea sa moara, i-am telefonat deputatului meu care, intelegand situatia disperata si grava, a telefonat direct ministrului Sanatatii, mai ales ca era si Dumnica spre inserare, si care a luat masura sa-l sune pe Directorul Spitalului civil din Focsani, care impreuna cu sase medici au venit de acasa si au preluat-o pe Ana, au bagat-o in terapie intensiva, salvandu-i viatza! A stat in perfuze 48 de ore ca sa-si revina din acel grav puseu cardiac! Chiar mi-a zis Directorul ca putea sa se sfarseasca tragic acel incident nedorit! Asta este unul din cazurile in care onorabilul prieten m-a ajutat, sa nu mai zic de saci de medicamente luate lui Ana, ani in sir, ca nu aveam posibilitatea financiara sa i le cumpar! Si, atunci, cu ce am gresit sa-l ajut si eu pe acest OM care practic m-a ajutat de la cateva esecuri care puteau sa se finalizeze cu deces?

Onoarea aici nu se pune, prietene, aici se pune, mai presus, omenia si responsabilitatea de a-i multumi acestui mare Om, nerefuzandu-l atunci cand il durea si pe el maseaua, ca eu l-am ajutat sa ia un nou mandat, de fapt, nu sa intre din nou acel bandit care a profitat de altii cu onoare sa intre si el printre ei! Si, ca sa stii si tu, nu a castigat acest mandat, asa ca e lamentabila atitudinea ostila care mi se ridica la fileu ca sa fiu lovit pe nedrept!

Am fost, poate, si in faliment personal, ori, acest om de omenie m-a scos la mal, stiind ca sunt foarte limitat si la ananghie! Pe tine, cand cineva te ajuta la greu, tu il abandonezi cand el iti cere ajutorul la randu-i si scuzandu-te ca din principii morale nu-l poti ajuta? Mai reflecta, draga Cezarica, mai reflecta la ce m-am spovedit, nu sa ma justific, ci sa arat o realitate pe care am etalat-o sa fiu inteles! Daca se vrea.

AICI NU E VORBA CA SCOPUL SCUZA MIJLOACELE, EU VIN CU LUCRURI REALE, SI IZVORATE DIN SITUATIA MEA MATERIALA SI FINANCIARA, PE CARE NICIODATA CEI CU MULTI BANI NU MA VOR INTELEGE!