Un produs Blogger.

marți, ianuarie 24, 2017

Atentie...ca nu-i de ris ! WC-ul modern, dusmanul colonului și prostatei!

10 comments
Preluat din Euro + Medical

Cam acum treizeci de ani, doctorul european Simetra, sau cam asa ceva, specialist lucrand in geostatistica bolilor, numit de confratii sai "omul de stiinta al rahatului" a fost uimit de ce turcii nu sufereau de boli ale prostatei, de hemoroizi, de cancer stomacal sau intestinal, fiind si foarte putini bolinavi de inima sau atacuri cerebrale in Turcia. Dupa el toate se datoreaza WC-ului turcesc, mai bine zis pozitiei pe vine, pozitie normala pentru eliminarea excrementelor. A acuzat WC-ul englezesc (scaun) de nenorocirea Europei si in general a lumii civilizate, aducand multe boli odata cu scaunul confortabil. Presiunea exercitata in actul de defecare asupra sfinterului anal si asupra peretilor intestinului gros este anormala, fiind preluata de artere si in ultima instanta, de creier. - 

Cum sa convingi Europa si lumea civilizata sa renunte la WC-ul englezesc, cum sa convingi batranii care se ridica cu greutate de jos, cum sa convingi o industrie intreaga sa se intoarca la WC-ul turcesc:  Imposibil. 

Tot doctorul Simetra a gasit solutia ideala pentru eliminarea neajunsurilor WC-ului englezesc:
-Se pune in fata WC-ului englezesc un scaunel de 20-25-30cm inaltime, dupa dorinta, pentru actul de defecare. GENUNCHII TREBUIE SA FIE MAI SUS DECAT SCAUNUL WC-ULUI. Astfel excrementele vor fi eliminate rapid, fara durere, in timp, se vor regla constipatiile, diareele, hemoroizii, se va intari sistemul imunitar, se va beneficia de o digestie mai usoara, este posibila si reglarea sistemului hormonal, multi bolnavi de inima nu vor mai face infarcturi la toaleta, etc.
Europa a ras de acest doctor, dar o parte a Asiei nu, si este la el acasa in Australia , unde in fiecare casa, in fiecare toaleta veti gasi un scaunel sau un paralelipiped mic, cu inaltimi diferite, 25 sau 30 centimetri si metoda lui se raspandeste acum si in Olanda. Mi-am facut datoria de a va informa, gandindu-ma ca aveti copii, aveti familii sau aveti propriul corp spre a-l apara. Bineinteles, veti proceda cum doriti sau...cum puteti - 
Avantaje ale toaletei traditionale
1. Eliminarea materiilor fecale este mai rapida, mai usoara si completa. Pozitia „pe vine“ contribuie la prevenirea stagnarii fecalelor in colon, factor major in aparitia cancerului de colon si sindromului de colon iritabil.

2. Pozitia ghemuita la toaleta protejeaza nervii care controleaza prostata, vezica si uterul.
3. Pozitia ghemuita inchide etans valva ileocecala, dintre colon si intestinul subtire. In cazul pozitiei sezande la toaleta, aceasta valva nu se inchide bine, favorizand ajungerea toxinelor in intestinul subtire.
4. Pozitia ghemuita este un tratament non-invaziv eficient al hemoroizilor si o metoda de prevenire a constipatiei si cancerului de colon.

10 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Taareee!
Sa trimitem articolul si lui KWJ!
Eu tin la sanatatea fizica a lui si atat!
Sau, sa supunem referendumului!
Avyanyk, auzi?....dar Red?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Stiu asta de la taica-meu, inca de copil. Lui ii spusese un medic militar, cand facuse armata la Jandarmerie. Daca armata se face la 2o de ani, iar tata era nascut in 1912, cred ca asta o aflase pe la inceputul anilor '30.

Mai stiu de la bunicul meu, dupa mama, care facuse armata 4 ani, si cand sa se libereze a venit inataiul Razboi mondial si a mai petrecut inca 3 ani pe front, la Artilerie, ca-l invatase un medic militar sa manance multe cotoare de pere, daca vroia sa-si vindece ulcerul gastric de care suferea si se tavalea pe jos de dureri, dar nici nu accepta sa se opereze! Astfel, acolo pe unde era incatriruit, la Marasesti sau Oituz, a facut rost de pere si a consumat cotoarele samburoase ale acestora si intr-o vara, sau toamna, s-a vindecat complet de aceasta boala, traind peste 90 de ani.

Lui bunicul i s-a mai intamplat ceva pe la 70 de ani: A lasat fumatul subit, el fumand numai mahoarca, tutun brut, toata viata. Aceasta l-a costat vederea doar intr-o sapatamana, orbind total si, saracul, asa a murit, orb...

Pozitia fetus la defecatie chiar ca nu e o gluma. Stiu ca, atunci cand ma duceam la tara si ma foloseam de un closet de tip turcesc, simteam plecarea de acolo mult mai benefica si cu o iesire totala si reconfortanta. La fel si in armata, la Artilerie-01034-Obuziere 122 mm, Bacau, unde incazarmarea era facuta in niste foste grajduri de cai, tot regimentale, ramase de la 1870, aveam closete turcesti, dar n-auzeam pe nimeni ca se vaicarea de constipatie.

Am citit si brosuri despre subiect si scria despre beneficiile acestei pozitii pentru prostata si sistemul digestiv. La bloc si sistemul ce-l avem acum, e bine sa avem un scaunel pe care sa tinem picioarele cu genunchii sus si va compensa cumva benefic pentru efectele asupra colonului si prostatei.

Produsul finit e bine sa-l punem in cisterne de tren si sa le trimitem la Cotroceni, unde este mare nevoie de ,,dansul'', la cat se mananca de acolo cu polonicul in fiecare zi pe teme obscure de amnistie si alte galcevuri sa incurce guvernarea, de parca am fi in campanie electorala! Il putem trimite la pachete si sub forma de tort, proaspat scremut si gemut, pentru ca tovarasul din prepeleac sa calce, tot pe ,,dansul'' sa-i poarte mare noroc la suspendare...in funia generos sapunita! Iac-asa! In consecinta, nu mergeti cu gura cascata pe strada, ca nu se stie ce va poate pica din cer in cavitatea bucala, sau cu ochii pe sus sa calcati in...,,dansul!'' Nimic nu-i mai al dracului decat sa calci cu pantoful intr-un afurisit de cacat de neam prost, ca-ti va imputi, nu numai toata ograda, ci tooot cartierul! Ptiu, drace belit!

iceparu spunea...

Moldovenii omului i se adreseaza cu MA iar rahatului cu DANSUL.Sa fim respectosi si lui IOHANNIS sa ne adresam cu DANSUL.Angajatii de la Cotroceni merg cu sticluta de parfum in buzunar.Sasii sunt foarte pragmatici.Dau drumul la gaze oriunde si oricand ,chipurile sa nu-i doara burta.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Felicitari, Iceparu, ca bine mai zisesi, ca si amicul Stefan Palagheanu! Sunteti in asentimentului meu! Rahatul de la varf se impute! Vidanja democratiei va functiona doar prin demiterea prin referendum, altfel apa de ploaie nu-l va spala!

Iulian Mareș spunea...

Ice,
Adica, azi, la Iasi, KWJ nu a dorit sa se uneasca cu cei portocalii, de pe zapada, cu dansii?
Cei la fel se gasesc....portocalii astia, sunt fenomenali!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iuliane, am prins ideea ta din zbor (bine ca nu l-am prins si pe ,,dansul'' cu mana!): Iohahahanos Bulanos se poate infrati pe el si liberalisti, impreuna cu ,,dansii'' din, sau de sub zapada, de hamaitori comunitari sau de boschetari, portocalii, negrii sau vineti! Atunci sa vezi...cacarea lumii politico-liberaliste cu damfuri de chicat parul din bornau (nas) in zapada! Ihaaai! Romanistanii ar fi legitimi sa strige in strada: Jos closetarii!

iceparu spunea...

Stiti intrebarea:cum te cheama pui de dac?Scuzati expresia "comemorarea micii uniri".Era de asteptat cand cuvantul i l-a scris madam Pralog.Nu stiti cine-ui Sandra Pralog?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

***Frati romani si militari, La multi ani de Ziua Micii Uniri! V-as ruga sa semnati Petitia de demitere din functie a impotentului ,,conducator,'' Klauss Werner Johannis! Petitia este pe pagina mea fb, Ifrim Corneliu, pe pagina fb Huhu Rezea, pagina fb ,,Pensionarii militari uniti intr-o singura forma asociativa'' si este raspandita pe tot Internetul! Daca vreti pace, liniste si o guvernare care sa-si indeplineasca Programul de guvernare si care ne-a garantat drepturile si libertatile constitutionale, atunci aveti motivatia sfanta s-o semnmati! Va multumesc***

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
Crezi că merită un asemenea anunt pe o pagină despre buda turcească sau englezească?
Aceeași intrebare și pentru @iceparu

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea: Aveti dreptate, dar stiind ca toti intra buluc aici prima data...Dar sa va zic ceva: Toti urla suspendarea, acum o sa vedeti si cati o sa dea macar click pe postarile cu suspendarea, daramite sa le mai semneze! Romanul are in el escuns un iades de curva si iese la iveala ori de cate ori trebuie sa puna umarul la ceva sa-i fie bine! Mereu va zice: ,,Dar ce ma bag eu la asa ceva? Lasa sa semneze altii! Eui vreu ceva buna pentru mine, dar mai degraba sa lupte altii si eu doar sa beneficiez de uzufruct, fara sa-mi rup oasele sau sa transpir!'' Atitudinea aceasta pasiva se regaseste la orice drept care trebuie castigat, chiar si in cazul pensiilor militare unde n-ar misca un deget, dar vor minuni si actiuni reparatorii absolut toti! Scuze ca am postat intr-un cadru neadecvat!