Un produs Blogger.

sâmbătă, ianuarie 28, 2017

Cum să nu-i fugă lui Klaus ochii spre pieptul înțepător al mesagerei UNIRII?

18 comments

Dezvăluirile deputatei care i-a dat harta României Mari președintelui Iohannis

    Eugen Dinu, redactor
  • 26.01.2017

Alina Zotea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, i-a înmânat președintelui României, Klaus Iohannis, o hartă a României Mari miercuri, la Consiliul Europei.

R: Am fost impresionat de gestul dumneavoas­tră. Când v-a venit ideea să-i faceți un asem­enea cadou președint­elui Iohannis?
A.Z.: M-am bucurat foarte mult atunci când am văzut pe agenda Cons­iliului Europei că printre invitați este Președintele României, Klaus Io­hannis și în acel mo­ment am știut că înt­rebarea mea pentru domnul Președinte va fi una despre Unire  și desigur însoțită de un cadou cu Harta României Mari.
R: Această acțiune este asemănătoare cu cea dintre Vladimir Put­in și Igor Dodon. Da­că aceea nu ar fi av­ut loc, îi mai făceați un astfel de cadou șefului statului român?
A.Z.: Bineînțeles că da! Eu nu mă conduc și nicio­dată nu mă voi condu­ce după gesturile lui Putin sau Dodon. Idealul meu este Unirea, iar mesajul Unirii trebuie să ajungă la toți, inclusiv și în instituțiile europ­ene.
R: Ce v-a răspuns preșe­dintele Klaus Iohann­is când i-ați înmânat harta?
A.Z.: A zâmbit și mi-a mul­țumit pentru acest cadou.
R: V-a lăsat de înțeles că ar putea face vr­eun pas pentru o vii­toare Unire?
A.Z.: Domnul Președinte în­țelege perfect că numărul unioniştilor este în creștere, de aceea angajamentul nostru ca politicieni este să ducem acest mesaj în fiecare casă, iar în 2018 vom lupta îm­preună pentru o majo­ritate unionistă în Parlamentul din R. Moldova.
R: Chiar credeți că Uni­rea României cu Basa­rabia este posibilă? Vă întreb asta în contextul în care ide­ile lui Igor Dodon sunt complet opuse.
A.Z.: Odată învestit în fu­ncție, domnul Dodon în prima sa vizită oficială a demonstrat interesele cui le protejează și sper să nu ajungă niciodată să aibă o majoritate în Parlament, fiin­dcă de altfel vom rata parcursul European, vom pierde Acordul de Asociere cu UE,  vom pierde libera circulație și finanțarea economică.
R: De când a devenit Ig­or Dodon președinte al Republiciii Moldo­va, politicienii uni­oniști de la Chișinău întâmpină probleme?
A.Z.: Republica Moldova nu ar mai întâmpina pr­obleme dacă Rusia nu s-ar amesteca în in­teresele noastre naț­ionale. Astăzi noi vedem partide finanța­te cu bani grei din Rusia ca să le prote­jeze interesele, iar unul din ei este do­mnul Igor Dodon care nu face decât să fie pe plac finanț­atorilor personali. Noi, ca politicieni unioniști nu ne rămâ­ne decât să luptăm până la capăt şi sunt convinsă că generația mea va face unirea.
R: Cetățenii Basarab­iei sunt deschiși la o eventuală Unire?
A.Z.: Conform sondajului Fundației Universita­re a Mării Negre (FU­MN) jumătate dintre moldoveni (47%) ar vota pentru Unirea cu România pentru a-și îmbunătăți viața, iar mai mult de un sf­ert dintre aceștia – din considerente na­ționale. Prioritatea noastră este să cr­eștem acest număr și să le explicăm în continuare cetățenilor că singura soluție pentru Republica Mo­ldova este parcursul european împreună cu România.
R: Cum credeți că ar trebui procedat? Un prim pas ar putea fi reprezentat de org­anizarea unui refere­ndum pe ambele maluri ale Prutului?
A.Z.: Trebuie de muncit foarte mult, prin interconectare energetică, investiții româneşti, mass media, cultură, educație si va veni timpul când ce­tățenii vor merge la vot şi vot decide ce e mai bine pentru viitorul națiunii.

18 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Dotata si putin ..... emotionata! :))

MisuS spunea...

Atentie !!! la un referendum pe ambele maluri ale Prutului. Un rezultat in favoarea unirii tuturor moldovenilor ar putea fi interpretat de Moscova ca necesitatea unirii Republicii Moldova cu Moldova din granitele acuale ale Romaniei (dintre Prut si Carpati) intr-un stat independent, care va fi bineinteles satelit al Rusiei. Ideea ruperii Romaniei actuale in mai multe state mici este vehiculata din ce in ce mai des in politica internationala. Sau reciproca: Romania, ca stat unitar, din ce in ce mai puternic in aceasta regiune, deranjeaza toate puterile cu inerese aici.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Fatuca asta este de-o naivitate de papusica Barbie iesita din comun! Vine din tara lui Dondonel Poponel Paltonel, frate de cruce cu Putinel, iar cei 47% nu-s nici macar 50%, baleg de sama, si aia trasi de par, ca daca Rassian Savietzcaia Imperia le mai da si cate o vodca sa stampuleze la referendum ,,niet,'' atunci cocoboara shtanga la 10%, cei 10% fiind fiind traseistele din Occidnt si papagalii Unirii din Romanistan care o fac doar la brodeala sa primeasca burse, si nu din convingere patriotica, pentru ca ei sunt rusificati pana-n izmene si bikini! Si cui ii da ea harta? Reprezentantului Imperiului Austro-Ungar sau Habsburgic, fratello cu Putinelo? Astuia schizoid si fascist care amana in prostie drepturile romanilor, ca acum cu budgetul de stat ca iar sa primim cu intarziere penziile si lefurile? Las-o, fai, fatoaie, moarta-n papusoaie c-o facusi de oaie cu mutantul autist si cu pluta dus de atata sugus!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Pieptul laptos si untos face parte dintr-o strategie pe baza experimentului Pavlov, cu eprubeta pe glada salivara a unui caine sa se observe reflexul conditionat, ca si cel neconditionat, dar mutantului in loc de eprubeta s-au folosit de casti sa se vada daca i-au curs urechile cand s-a uitat in ugere! La urma experimentului si analizand castile le-au gasit carbonizate intr-un mediu perfect uscat, asta insemnand ca fatuca a avut in fatza un mutant fara simturi umane si senzoriale! Pacat ca doar fatuca s-a umectat in fata unui mutant robotizat!

Gigi spunea...

Ca un un simplu cetățean al Romaniei care s-a bucurat în '89 ca a scăpat de dictatură si in sfârșit liber,dupa 27 de ani de așa zisa "libertate", sunt profund dezamăgit de ceea ce văd astazi!
Acum,cand la granițele țării se agită Steagul sfartecarii pământului sfânt al țării noastre,cand revizionismul a prins din nou viața,ma face să regret din tot sufletul ceea ce s-a întâmplat atunci.
Când văd că acei conducători de după '89,nu au făcut nimic în a consolida democratia,in a întări statul de drept,lasand tara de izbeliste,la mana unor aventurieri lacomi, săpând zi de zi la temelia țării,ma face să regret si mai mult.
Cum este posibil ca,conducătorul unui stat sa fie el însuși cel care nu respectă legea fundamentală a tarii?
Cum aceste posibil să pleci în vacanțe,la distractii în weekend știind că tara nu are bugetul încă aprobat?
Cum este posibil să-i faci rău tarii care te-a pus în fruntea ei si care ar trebui să fii garatul respectării Constitutiei,cand tocmai tu o încalci grosolan?
Cei care îl informează pe acest conducător,ar trebui să aibe cuajul si să-i spună acestuia ca a cam luat-o rău pe arătură!
Președintele,este al tuturor cetățenilor care locuiesc aici,si nu numai a unui grup,organizatie,etc.
Ar trebui,să i se spună, să lase orgoliile acasă,undeva,si să se aplece mai mult asupra îndatoriri lor pe care le are fata de tara,de popor.

Iulian Mareș spunea...

Aud si ma crucesc...
KWJ a dolicitat mai multi bani pt Cotroceni ca sa amenajeze un mic lac cu ratuste, pe care deja le are!
Nesuplimentadu-i-se bugetul vrea sa supuna CSAT dorinta si ocupatia sa de capatai!
Macane.....mereu pe langa
CEDO recomanda gratierea....kiar in numar mai mare....dar si pt ratusca sa!
Mai sa fie!....avem acum si un mare specialist in DIU (drept international umanitar)!
Cineva...persoana importanta i-a promis ca-i aduce ceva rate si gaste siriene....numai sa dea un aviz acolo, cum il duce mecanica si acustica! Cu optica sta mai slabutz!

Adrianuş
Ce curiozitati mai ai nenicule?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Ilie Surla: Fantezista ipoteza, dar in mediile de claca se discuta si varianta asta, pentru ca reprezentantii drobului d sare de pe soba sa-si justifice banii pe care si-i ridica de la casierie in vederea sustinerii colocviilor de propaganda electorala! Ruperile de shold nu se fac decat pe tatami de judo sau de lupte greco catolice, nu si pe hartile europene! Se uita, oare, ca licuricii si-au adus tehnica de lupta pe teritoriul Romanistanilor, plus trupeti cucuieti, masate cu toate in Dobrogea si in nordul guberniei? Plus ca Deveselul e activ, ori acolo unde sunt stationati americanii se considera teritoriu batustanez, de ocupatie permanenta, sau temporara si reactionaza ca atare atunci cand cineva vor sa le haleasca cascaveaua de la botoase. Hacuirea de teritorii e de moda veche si nu se mai poarta, acum e infometarea prin schimbare climaterica, geruirea pe timp de iarna si taierea macaroanei de la gazele de esapament ale Siberiei sa gegeram in casoaie, niste canicule de rarire spontana ai tuturor dereglatilor cu sanatatea si innebunirea de cap a trupetilor, si alte smecherici si comeate cazute in tartacute din senin si de-a-n boulea, astfel ca sa rada de noi ca la Tom si Jeri cum ne prapadim in propriile cochilii! Rusnacii si-au luat Crimeea in baza Istoriei milenare ca teritoriu sacru si strategic, mai urmeaza cele 50% din Ucraina, care tot proprietatea uzufruct a lor este, si tinerea in capastrul ograzii a Moldovei rusificate fortat, pentru ca rusii nu cedeaza teritorii cu populatie proprie, sub nici o forma! Dezbinarile astea le discuta strategii irdentisti, dar nu la nivel de seriozitate diplomatica si statala, ca daca era asa, valonii se dsprindeau de mult de Belgique, si Spania era acum cat Moldova prin risipirea provinciilor, ca si in alte parti europene, ca Alsacia si Lorena francaisses. S-o punem de-o cinzeaca mai degraba, decat felierea franzelei fara si-o coada de carnat la gratar!

tudor spunea...

Domnule Gigi, nu trebuie sa ne miram ca un asemenea conducator... nu respecta legea,o duce intr-o veselie cu vacante, distractii pe banii nostrii, ca incalca legile si juramantului facut acestui popor...de a lupta pentru propasirea si prosperitatea lui(a poporului ) si care asa cum ziceti este in aceste sensuri pe invers. De el nu trebuie sa ne miram, trebuie sa ne miram cum acest popor a fost prostit, inselat, cum cetatenii romani de buna credinta au votat asemenea specimen. Ce asteptari aveau romani de la el. Cu mustata ingusta (sub nas) si pieptanat pe stanga ar fi fost mai bine perceput si inteles de romani. Si nu este o gluma, cine stie ce-l poate duce mintea!

Iulian Mareș spunea...

Va reveni din wek luni seara....
CSAT se putea tine in orice zi incepand cu vineri!
Dar nu vrea el sa isi strice niciun wek la Sibiu!
Poate se intoarce duminica, in masina cu finul sau Vecerdea....care se agita si vine la mitingul "spontan"!
Autoritatea copililui nu se autosesizeaza pt vandutul de Plicusor Dan care pune in pericol viata unui copil?
Este purtat in frig si in locuri cu risc si nu isi poate exprima vointa!
Halal tata!....

Unknown spunea...

Nu inteleg ce asteptari aveti de la nazi Ciolanis care inainte de a fi pus guvernator vindea copii de romanistani.Diavolul asta nu are suflet daca chiar el a declarat ca a ''investit in case nu in copii si ''trebuiau sa moara oameni '' la Colectiv ( ca sa puna el mana pe putere),de la scarbit pana si pe perciunatul bataus Ponta( vezi Pungesti) .Soros a ales un diavol fara mila sau suflet omenesc exact dupa chipul si asemanarea lui la conducerea coloniei de sclavi lasi Romanistan,( plina de politicieni tradatori de colonie) .Si Ciolanis va face mult mai mult rau in viitor exact dupa modelul perciunatului masa verde .E doar inceputul .Vin vremuri si mai grele.

Huhu Rezea spunea...

@Călugăre
Nu mai vorbi prostii, călugăre. Nu Soros a introdus voturile in urnă împotriva lui Ponta. Români ca tine, care nu au convingeri politice, s-au lăsat păcăliți de propaganda... așa zis, de dreapta.
L-ați votat, mai suportați-l și voi incă doi ani, că și noi il suportăm.

Iulian Mareș spunea...

Dar cum se piate ca Orban, in HUNGARIA, sa interzica ONG lui Soros si noi nu putem?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iuliane, ungurii sunt cea mai unita natiune din lume, mai tari decat americanii la acest capitol! Mult mai tari si duri, si se iubesc unii pe altii la rupere! Ei nu se barfesc intre ei ca la noi, nu sunt incrancenati si dusmanosi intre ei, ca noi, cea mai curva si barfa natiune de pe glob! Cand au vazut ca Soros, tot de-al lor, ii invrajbeste cu cotite intre ei, l-au ras prin lege organica si nu mai au ce cauta in institutiile publice cozile lui de topor, ca la noi!

Turcii i-au arestat pe absolut toti si acum ii judeca pe rand, dar dupa torturi cumplite sa borasca tot ce stiu despre retelele sorosiste din interior care erau sa casapeasca democratia traditionala turceasca! Daca Dragnea doarme pe scula, ca un bou plavan cu balele la bot, cu toate aceste chestii pana la demiterea oligofrenului din jiltz, imi pare rau s-o spun, dar vom vedea iar tehnocratii la timona statului si vom fi regulati orgasmic de o sa umblam toti cu burta la gura ca niste g...uvizi, nu gravizi!

Taiat capul sarpelui otravit la presedintie, la SRI, la DNA, in procuraturile care intocmesc dosare pe comanda, ca la cizmarie, si pot apoi guverna linistiti, nu toleranti, iertatori, moi si diplomati cu frac cu acesti mafioti statali de pana acum! Iar tot ce este sorosist sa treaca de urgenta in somaj, afara in strada direct, pe caldaram cu boarfele in brate si valiza la picior din joburile si functiile din stat! Abia atunci va functiona cam 30% din statul de drept, pentru ca infectia este generalizata si e foarte putin antibiotic impotriva ei, ca trebuiesc ani in sir de tratament si deratizare politica si morala!

Unknown spunea...

Huhurez,Zici ca nu am convingeri politice dar am votat dreapta?Absurd .Am convingeri politice clare sunt nationalist si atat.Pentru mine stanga sau dreapta nu exista( decat declarativ pentru naivi) in Romanistan .Singura doctrina a politicienilor (toti tradatori chiar daca exceptia confirma regula)existenta in colonia asta e hotia, monipularea vulgului si lacomia fara masura .Totul coordonat de servicii platite gras care la randul lor sunt conduse de masoni si agenti straini .Republica paralela nu e o fictiune ci realitatea pura iar solutia corecta e cea din Turcia( chiar daca nu e perfecta) .Dar cred ca,deja prea tarziu si pentru asta .Dar cum cimitirul e plin de optimisti iar speranta moare ultima mereu sclavii romanistani asteapta o minune (care sa ii salveze iar ei doar sa stea sa comenteze pe face buci ).Minune care nu va venii iar noi am fost deja impinsi in prapastie .Urmeaza contactul dur cu fundul propastiei. Care se apropie mai repede decat credem.Noi tot asteptam '' minunea'' intre genocidul de la Colectuv si Hexy pharma.

Unknown spunea...

Mares . Ungaria e tara si e condusa de nationalisti .La noi in colonie republica paralela detine controlul total al sistemului in absolut toate institutiile de forta si exercitare a puterii.Si cat timp colonia produce bani pentru grei ei si se lasa exploatata salbatic de straini acestia vor negocia doar cu ''reprezentantii '' republicii paralele ."" exemplu Ciolanis ''Reprezentanti '' (alt ex.Coldea care nu vroia autostrada care sa uneasca provincile istorice deoarece crestea pibul si nu e voie de la stapanii coloniei ) nummiti chiar de ei si sti foarte bine la cine ma refer.

Iulian Mareș spunea...

Maine merg la mitingul civic....voi sta langa Alinuta, ca e dama bine!
Plicusor Dan e urat....doamna Turcanu va fi langa KWJ!
Dar unde este activista Clotilde? Ador femeile raraite!

Unknown spunea...

Mares sti tu ceva Femeile raraite forteaza mult muschiul limbii pentru a pronunta litera r .Iar o limba musculoasa si jucausa face minuni in pat.Ma duc acum a ma autoflagelez (cu biciul) pentru ce am spus .Cred ca o sa ma excomunice (mult) prea fericitul cu ochii albastrii pentru vorbele porcoase.Sa- mi fie rusine. .Si tie Cornelius nu rade manzeste ca te vad.

Liviub spunea...

Cine a pus aceasta poza a spart casa de la Sibiu (care oare? Nu mai obtine dinsul aviz favorabil de la doamna pentru sedinta de marti! de aia nici n-a convocat-o pentru vineri, sambata, duminica ori luni. pana nu vine de la Sibiu, cu aprobare. Noi pentru cate zile pe luna il platim pe navetistul ales. Da pe ceilalti alesi? (ar trebui totusi condica de prezenta la locul de munca??? Sau locul de munca e tara...