Un produs Blogger.

marți, ianuarie 17, 2017

Ticurile Luluței

30 comments
Coldea nu-și poate controla mișcările capului.⇢ aici
Kovesi nu-și poate controla mișcările picioarelor. Vezi mai jos, la interviu.
Ce lipsă de control au avut capul și picioarele Binomului! 

30 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Tulburari compornamentale de tip maniacal! E clar ca poate fi vorba chiar si de stari psihopatoide polimorfe, daca mai punem in balanta si cele de tip obsesiv, de reazbunare...Ei sunt supusi unor controale psihiatrice si psihologice anuale, dar cine indrazneste sa le dea lor un diagnostic direct? Ar doua zi ar fi calarit acel medic de o droaie de controale, iar a treia zi incatusat, condamnarea dandu-i-se in cel mult o luna pe zece ani, ca daca legea lear permite, ,,le-ar fi dat si doua zeci de ani,'' ca sa-l citez pe matelotul bahic si conflictual, inventatorul acestui sistem represiv!

Gigi spunea...

Dl.Gl.Coldea, a fost trecut in rezerva.S-a cerut la pensie.Acum,il asteptam aici sa dezbatem art.40 din OUG 57/2015. Oare,se baga?







Cornelius Flavius Ifrim spunea...

I-am mai studiat, inca o data, pe cei doi protagonisti, papusari din lumea interlopa si mondena. Iata ce-am desoperit:

1. Lulutza nu-i maritata. E clar ca structurile ei telurice au acumulat energii ce ar putea declansa Marele Cutremur! Din Injustitie, daca organele sexuale abilitate ar vrea. Pana la acele organe, e vorba ca n-are ea un organ permanent si stabil care s-o astampere, si tocmai de accea hormoneii ii tropaie cu bocanceii in zona ghiocului! Cucuveaua roz bombon i-a oferit frugale gustari, cu tzaraita, pe sub ubrarele fruzelor de vitza de vie, sau in camerele obscure de ,,hotele!'' La un cal mare, trebuie si muuuult tain! Norocul ei, la tremuriciul planetarelor de sub birou, ca s-au interzis blacheurile si potcoavele hormoneilor, care ar putea declansa catastrofa unei explozii nucleare la nivelul de forfecare ale celor doua planetare Glentzer din dotare! N-avem noi herghelii de monta cu cabaline pe masura-i! Demisia, sau demiterea, cu intraga-i herghelie, poate sa rezolve, in sfarsit, si actul cu finalizare orgasmica. Ticurile vor dispare complect, apele se vor limpezi si puscariile vor primi noi chiriasi!

2. Coldrex are boala lui Kalaki! Un trepadush care trepideaza! Bine ca nu scuipa cand se uita si chiorash peste umarul muscat de clantza! Cand il scutura frisoanele, nu-s decat orgasme de fericire ca a mai bagat un nevinovat in bucluc! Cu cat fonctia celui batjocorit e mai mare, cu atat frisonul si zgaltaielile bostanului din dotare ating cotele de 8,5 grade centigrade pe scara Icter! La penzie, se va folosi de zgaltaielile din dotare sa pescuiasca somni si moruni. E de ajuns sa intre pur si simplu in apele ghiolului cu capul si imediat le tulbura cu namol. Pestii, zapaciti ca dupa un chef cu vodca sau vin de Jidvei, ies afara din apa cu mainile ridicate si batista alba prinsa-n protzap!Asta se intampla doar daca apasa parghia la foc automat, situata pe linia feng-shui din cutia craniana, si care-i tine loc creierului lipsa, pentru ca si-a lasat creierul, cat greierul, garantie la Tel Aviv in serviciul crestin de acte caritabile, Mossad! Fiind un clar vazator recunoscut si de catre Asociatia Nevazatorilor di Romanistan,, pot afirma ca va avea un viitor stralucit intr-o sectie a otelariei din GHalati! Ca turnator.

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Gigi,
Dar Codea este aici de f mult timp, cu misiuni specifice! Este pe fata, il poti intreba pe Huhu!

Are numele la vedere!

Unknown spunea...

@ Gigi Coldea nu s-a cerut la nicio pensie . Coldea ar mai fi vrut sa ramana doar ca , dupa ce onoarea si demnitatea i-au fost reperate , Directorul SRI i-a cerut Presedintelui trecerea in rezerva !!. CICA PE-O PENSIE DE 5000 EURO !!. Iar un homuncul , un vechi securist zicea - COLDEA DEJA SI-A GASIT UN JOB F. BINE PLATIT IN PRIVAT , CE SA MAI STEA IN SRI , SA MAI IA O STEA , CE SA MAI FACA , SA SE POZEZE CU EA ???????. TRONCOTA IL CHEAMA PE SECURIST !!!!.

bel spunea...

Intrebari:
1.Are dreptul la pensie? Pe cei din subordine,chiar daca acestia lucrasera 25-30 de ani in conditii speciale,2 ani la an, ii obliga sa-si dea demisia, contrar legii care le dadea acestora dreptul de trecere in rezerva la limita de varsta, lit.a. Credeti-ma,sunt multi demisionari din sri care ar fi avut dreptul la lit.a, dar la presiunea sistemului si satui de nedreptati, au preferat sa plece, indiferent de litera din legea 80, bineanteles, cu drepturi depline de pensie integrala. Coldea, la 48 de ani, are dreptul la pensie integrala, conform ordinelor verbale date de el si de celalalt ipocrit, Voinescu ?
2.Cu ce litera va trece in rezerva, dupa tot scandalul asta?
3.Oare aici se va termina toata povestea( intrebare retorica, crad ca stiu raspunsul) ?
4.Conform anumitor legi, pe unde ar putea sa se angajeze in urmatorii 5 ani ?
5.Cine credeti ca o sa aiba sange in instalatie sa-l caute la toate fardelegile si sa-l mai si ascunda acolo unde trebuie?
6.S-a copt sri-ul, au inceput sa-i cada fructele?

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
tehnocrat spunea...

Orice frunza pica jos nu mai urca unde o fost.
Motivul pensionarii lui coldea: apararea demnitatii si onoarei militare !
N-am auzit in viata mea asemenea motiv.
Te pomeni ca se pune la dispozitia Parchetului Militar !

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
bel spunea...

A nimerit-o ca nuca-n parete cu demnitatea si onoarea militara.Cine il cunoaste,sau macar a avut curiozitatea sa-i studieze biografia,stie ca, de fapt, a fost doar un oportunist, nicidecum vreo minte sclipitoare sau vreun specialist de marca.Pe asta nu l-as numi militar niciodata. Ca sa nu facem confuzii, va trece in rezerva, dar va avea dreptul la pensie ?

Iulian Mareș spunea...

T3
Mare adevaruri spui! In toata lumra normala este exact asa cum spui matale....serviciul secret national este biela-manivela cu procurorii si judecatorii!
Noroc ca s-a prins base la tim si a scis acele hotarari CSAT!
O singura intrebare mai am.....actionand numai pe teritoriul national SRI nu este mai corect sa fie denumit de contrainformatii?.....asta daca dam la o parte domeniile ilegale stabilite de CSAT, pe care tu le-ai lustruit!

Iulian Mareș spunea...

Tehno,
Formularea a negociat-o! Doar nu crezi ca KWJ putea face altfel?....stai sa vezi ce va urma, in crescendo...

Iulian Mareș spunea...

Mai degraba eu cred asa:
-Coldea a fost albit cu Ace pt imaginea SRI
-el a incercat sa negocieze transformarea functiei de prim-adjunct, militar, in Director adjunct-civil, fireste cu aceleasi domenii si prerogative!
De ce zic asta?.....pt ca voia sa ramana in slujba activa a SRI!
Chiar albit, nu cred ca va fi numit intr-o alta functie a statului.....
De vazut daca Parketul militar va anketa!.....depinde de presiunea urmatoare!...mai ales dinspre US.
Cert este ca acest KWJ este creatia lor si nu stiu cat se va afla din lucrarea lor de la alegeri!
Posibil sa fie si un tzunami devastator pe care ei incerca sa-l controleze!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Inca n-ati realizat ca nu avem institutii functionale? CSAT este o gluga de ciocani, condusa de-un autist incompetent, dar si de catre o adunatura care nu aplica legile Talionului, mai ales cand este vorba ca Apararea Tarii este periciltata!

Acest binom, pur si simplu a pus in pericol existenta constutionala a statului roman, mai ales ca se vorbeste de apartenenta acestora la un serviciu strain de informatii! In plus, sa distrugi destine, cariere si vieti este o crima! Europa tace, SUA tace, toti din jur tac si-si rad in barba de ce se petrece in aceasta gubernie neguvernata! Ma simt ca traiesc intr-un sat fara stapani si caini! Nu mai am incredere nici in autoritatea statului de drept, nici in autoritatiile indrituite sa vegheze la normalitate, nici in ziua de maine!

E pur si siplu o harababura si se vaneaza toti unul pe altul, cu acuze fabricate si autoritati corupte! Vina cea mai mare o poarta actualul presedinte care intretine si amplifica aceste stari si evita cu obstinatie starea de normalitate, ba mai mult, punand paie pe foc ori de cate ori are ocazia! Putea s-o suspende pe Kovesi, pana la lamurirea situatiei, ba chiar s-o demita, dat fiind imoralitatea situatiei in care este implicata! Un militar, cand este implicat intr-o situatie publica jenanta, nu este damnat ca a facut-o cat este acuzat ca a pus institutia statului, Armata, intr-o situatie publica defavorabila stirbindu-i din autoritate si prestigiu.

Asa si cu orice institutie publica, dar cu osebire cand este vorba de Justitie si siguranta nationala, asigurata si de catre SRI, ce au inalta menire de a restabili dreptatea, linistea si ordinea de drept, pe cand acest binom le-au pus in cea mai defavorabila lumina! Daca Iohhanis ar fi inlaturat, va asigur ca Romania astazi ar merge snur!

tehnocrat spunea...

Codruta sa n-ai manie ca ti a picat frunza tie.
Codruta Kovesi a fost avansata la gradul de colonel, colonel plin, fara sa faca armata, de Gabriel Oprea, total ilegal.
Gradul militar reprezinta o recunoastere in plan social a nivelului de pregatire militara, unde codruta este zero barat in comparatie cu ofiterii superiori.
Faptul ca a refuzat gradul, nu o scuteste de rigorile legii.
Sunt doua intrebari de pus:
1. De ce nu l-a acuzat pe gabriel oprea pt abuz in serviciu ?
2. Daca nu refuza gradul militar, iesea si domnia sa la pensie, pt apararea onoarei si demnitatii militare ?
Codruta Kovesi va solicit public demisia.

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Premiera mondiala: Iohannis participa astazi la Sedinta de Guvern! Vrea sa intervina pentru a se construi o Autostrada intre SUA si Romanistan, direct pe Atlantic! Pontonierii braileni si giurgiuveni vor asigura mentenanta cu poduri de gheata intarite cu beton armat cu structuri si insertzii de bambus din Thailanda si Ceaina Town! Mai doreste si o punte de flori de nu ma uita, pe elastice de budigai, intre Bucale si Chisinau, asa ca acolo sunt invitati si cei mai buni arhitecti din Sibiu, care i-au renovatara inaltului oaspete toate droaia de 'jde mii de case proprietate personala din Sibiu, Miami, Berlin si aiurea, mai putin doua donate Tribunalelor din Pitesti si Sibiu, sa-i arhiveze toate dosarele proceselor ce si le sustine intru cauze pierdute!

O sa vedeti ca va impune Executivului si ministresului Justitiei Legea gratierii porcilor in ajunul Craciunului, de Ignat, si-a meilor de Pastile cailor verzi pe pereti, inlocuiti cu carne macra de pui de austeritate si adolescente mamifere ierbivore de post negru! Trai pe vatrai, fratilor, daca presedintele in persoana se ocupa si are grija de cresterea nivelului nostru de trai democratic prin masura, fara precedent, de a se implica direct in inima si intestinele Executivului penal de stanga!

Dl. Dragnea va fi prezent in calitate de judecator de pace si securitate intre cele doua parti coparticipante, anuntandu-se o atmosfera tovaraseasca de pace, prietenie si intelegere reciproca, chiar de frati de cruce ortodoxo-catolica! Deja a anuntat ca e foarte multumit de executiv, i-a fost chiar o placere orgasmica si-o onoare profunda, si i-a felicitat cu politetzuri si reverentze adanci, la urma sedintei urmand sa-i confere D.lui Dagnea Crucea de fier forjat, in grad de cavaler de onoare la nunta lui Baseasca aia mica, daca s-o mai marita fro data la viatza ei!

Va rog, aplauze!

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
iceparu spunea...

Sa nu credeti ca sunt de acord cu acordarea gradului de col.lulutei.poate stiti in ce se transforma la razboi dna si ce functie are luluta.tampiti au fost cei ce au divulgat.

Iulian Mareș spunea...

Avion
Faza cu procurorul magistrat ti-ai insusit-o de la mine si te apreciez!
In rest.....afla ca pe timpul academiei SRI 4 ani specializarea lor era psihologie...acum este altfel. Pe module....dicutia ef mai complicata cu institutiile de forta!
Nu e loc pt dezbatere aci.
Las ca o rezolva Trump...

Huhu Rezea spunea...

@avianyk
Nu o să-ți mai public johanismele dacă te strecori prin junglă cu numere de feline din junglă.
Cine blochează grațierea să fie pus să plătească sancțiunile europene pentru supraaglomerarea penitenciarelor.
Ai face bine să mai studiezi legislația, nu te face ecoul propagandei prostești. Si un student la Drept știe că amnistia și grațierea nu sting și despăgubirile către cei care s-au constituit părți civile în procesul penal și nici confiscările instituite pentru recuperarea prejudiciului.
Prin lege se poate reglementa că pot beneficia de amnistie și grațiere doar cei care au plătit prejudiciul stabilit prin deciza de condamnare.

Iulian Mareș spunea...

T3
Scaza-ma .... eram fara okelari si acum vad ce prostii ai putut scrie!
Stau si ma intreb...Nu te prefaci? Vezi ca CCR a stopat colaborarea SRI-DNA, numai ca tu nu ai aflat!
In rest ce as mai putea zice? Ti-a zis Huhu de te-a capiat!
Bafta la mersul pe burta! Multi stim cine esti si ce reprezinti aici!

Gigi spunea...

Prin oug 57/2015 au fost aprobate masuri fiscal-bugetare pt.anul 2016 precum si modificarea l.223/2015 prin "celebrul"art.40.
Aceasta oug si-a incetat aplcabilitatea la 31.12.2016.
Deasemenea,tehno au emis oug 99 care isi face efectul pentru primele doua luni ale acestui an,fara sa mai faca referire si la acest celebru art.40 din oug 57,incetand astfel efectele oug57 asupra l.223.
Atunci,se pune intrebarea daca se va trece din oficiu la schimbarea modului de calcul al pensiilor militare in 2017 pe modelul l.223, fara sa fie reglementat printr-o alta lege?
Si care va fi regimul pensiilor recalculate in 2016?

Unknown spunea...

Ciolanis agentul serviciului secret german si mason declarat a incalcat iar Constitutia Romanistanului prezidand sedinta guvernului fara sa fie invitat inainte de prim ministru si fara sa fie dezbatute probleme de siguranta nationala .Vad ca Constitutia a devenit ceva neimportant pentru Ciolanis cum era si pentru perciunatul Basina voda.Ar trebui sa se hotarasca cei din republica paralela a cui colonie suntem.

Huhu Rezea spunea...

@GIGI
Dă-o dracului de treabă! Esti un vechi comentator al blogului. Cum poți să mai vii cu o asemenea intrebare când de atâtea ori s-a spus pe acest blog că articolul 40 al OUG 57/2015 a modificat deja Legea 223/2015. Modificările rămăn valabile în acea formă pâna la adoptarea ordonanței în parlament.

Gigi spunea...

@Huhurez
Am uitat sa specific:am reluat o discutie intre un user si admin unui blog militar.

Iulian Mareș spunea...

Unui nemarinar
"Ca Constitutia" ....kiar este de matroz!
Masonii sunt inteligenti, educati si scoliti! Nu cred ca mutu face parte din masonerie....ci din Grupul etnic german al carui continuator este Forumul german!

Huhu
De ce tot sterge Avion.....? Cam seamana cu unul Coldea!?

Iulian Mareș spunea...

Nenarinarul,
Neputand sa corecteze cacofonia evidenta a sters-o cu apa din port!
Succesuri la piturare!