Un produs Blogger.

joi, februarie 23, 2017

Descoperire colosala la NASA.

9 comments

S-a găsit o colecție de comori de planete la ....doar 40 de ani lumină de noi.


Șapte planete de mărimea Pământului au fost observate de catre Telescopul Spatial Spitzer al NASA în jurul unei stele mici, în apropiere, ultra-cool pitic numit trapiști-1.Trei dintre aceste planete sunt bine fixate în zona locuibile. Peste 21 de zile, Telescopul Spatial Spitzer al NASA a masurat scaderea in lumina ca fiecare planeta a trecut in fata stelei. Spitzer a fost în măsură să identifice un total de șapte lumi stâncoase, inclusiv trei în zona de locuit, încazul în care s - ar putea să fie găsit apă lichidă. Videoclipul prezintă interviuri cu Sean Carey, director al Centrului de Stiinta Spitzer, Caltech / IPAc; Nikole Lewis, James Webb Space Telescope proiect om de știință, Space Telescope 

9 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Huhu Rezea: Nu v-ati prins nici acum? Sunt restul de case ascunse de Iohannis sa nu le gaseasca justitia! Patru au mai ramas...Ce departe le-a pitit!

tigri2 spunea...

Teoretic ar fi posibil sa ajungem la aceste planete, 40 de ani lumina pare enorm si aseara Mironov spunea la RTV ca ne-ar trebui cam 100-000 de ani, cu tehnologia actuala dar a omis sa spuna ca in Teoria Relalitivitatii lui Einstein se vorbeste despre calatoria in timp.
"Călătoria în timp
Teoria generală a relativității prezice faptul că dacă există găuri de vierme traversabile, ele ar putea permite călătoria în timp.[1] Aceasta ar fi realizată prin accelerarea unui capăt al găurii de vierme la o viteză foarte mare față de celălalt capăt și a-l aduce înapoi ceva mai târziu; dilatarea temporală din teoria relativității restrânse ar rezulta în faptul că acceleratul capăt ar îmbătrâni mai încet decât cel staționar, așa cum e văzut el de un observator extern, similar celui din paradoxul gemenilor. Totuși, timpul curge diferit prin gaura de vierme decât înafara ei, astfel încât ceasuri sincronizate din fiecare capăt al ei vor rămâne sincronizate cu cineva care călătorește prin ea, indiferent de cum se mișcă ale ei capete.[2] Aceasta înseamnă că orice intră prin capătul accelerat al găurii de vierme va ieși prin cel staționar într-un moment anterior intrării sale."
Sa speram ca nu va dura mult,10-20 de ani si aceasta teorie va vi aplicabila , sa nu uitam de Portalurile Energetice de pe teritoriul tarii noastre din zona Muntilor Buzaului , Surianu si Platoul Bucegi-portal cu care m-am confruntat si eu, chiar am scris cateva episoade despre aceste misiuni...

tigri2 spunea...

CREIERUL UMAN-CUPLAT LA POMUL CUNOASTERII UNIVERSALE

Creierul nostru este cuplat la Univers, acuma il folosim la cateva procente dar diferenta pana la capacitatea maxima este enorma si in timp vom ajunge sa descifram Pomul Cunoasterii, cel descris in Biblie...vom ajunge sa mutam muntii din loc cu ajutorul mintii...
De-a lungul timpului, incepand din Antichitate foarte multe teorii si inventii au fost facute si descoperite in subconstient , in somn, ca dovada a cuplarii creierului la Cunoasterea Universala, a legaturii intre OM si alte civilizatii(ancestrale), civilizatii care ne-au creat, de altfel.
Sunt de notorietate inventiile marilor oameni de stiinta, inventii facute in somn (recunoscute de acestia):
-tabelul periodic al lui Mendeleev
-modelul atomic al lui Niels Bohr
-masina de cusut a lui Elias Howe(prin 2006 predat stiinte si tehnologii textile la un liceu din Urziceni si aveam descrierea ei)
-viteza luminii Albert Einstein
-structura moleculara aluiFriedrich August Kekula
-teorema lui Pittagora-
-marile descoperiri sec XIX, curent, telefon, motor
-viziunile unor oameni si Teoriile Evului Mediu precum Nostradamus-
-viziunile profetilor
-cel mai mare vizionar al sec XIX a fost Edgar Cayce, el a prevazut izbucnirea celui de-al IIlea razboi mondial...O alta previziunea luata in ras de contemporanii sai, a fost cea legata de hibrizii oameni-animal, care au fost creati de atlanti, intamplare care urma sa se reia si in viitor. In luna mai a acestui an, autoritatile britanice si-au dat acordul pentru ca oamenii de stiinta sa continue cercetarile asupra hibrizilor creati din ovule de vaca, golite de informatii genetica, si ADN uman, dupa ce primele teste aratasera ca acestia pot supravietui.
Sa nu-i uitam pe marii romancieri Jules Verne sau inventatori Nicolae Tesla, Henry Coanda ,etc.
Asa vom ajunge sa descoperim si sa ne bucuram de Marile Vise ale Omenirii:nemurirea, calatoria in timp, contactul cu alte civilizatii.

ifrim spunea...

Da pe planetele alea cum e simbriile militare?Daca intru dintr-un capat al gaurii de vierme cu dansa mica pot iesi dincolo cu ea mai mare?

Unknown spunea...

Ce nu se spune ca distanta 40 ani lumina e de fapt foarte putin( in univers) datorita teoriei relativitatii.Exemplul: daca o nava pleaca de pe Pamant spre acea planeta, pe Pamant ar trece 40 de ani pana mava ar ajunge acolo dar pe nava care ar merge cu viteza luminii ar trece doar cateva luni. Problema e ca nici o nava nu poate atinge( inca ) viteza luminii.Dar cu viteze apropiate de viteza luminii lucru perfect posibil(in vid) cei 40 de ani care ar trece pe pamant pe nava ar insemna cativa ani.Tehnnologia actuala nu e departe de asta.

Unknown spunea...

Ifrim.Depinde si de vierme.😂😂

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Tizule, n-ai avea ce face cu ea mare si tare la iesirea la plimbare din viermusul ala deocheat si indoliat, pentru ca acolo muierile fac sex telepatic! Iar aici, pe pamant, de la stresul si foamea-n garleje, vom face in viitor sex cu pickamerele sau vibratoarele de mortar si ciment!

@ Tigrisor, iti inchipui ce departe am fi ajuns noi acum, pentru ca, din pacate, creierul uman lucreaza si stocheaza doar la doar maximum 10% din capacitatea intelectuala a circumvolutiunilor si a substantei cenusii, restul nefiind folosit din considerente de primitivism evolutiv, noua mai trebuindu-ne cateva milenii de evoutie pentru a atinge maturitatea de gandire si asimilare programata de Creatorul suprem!

tigri2 spunea...

@Ifrim, preocuparea ta sa fie vigoarea nu marimea care conteaza mai putin pentru beneficiara cuponului...
Oricum, sa fii linistit, in curand vom fi ajutati sa traim mai mult prin transformarea noastra in Cyborgi si atunci poti cere sa ti se indrepte handicapul cu care ai trait o viata intreaga si te inzestreze cu o bata noduroasa din ...esenta tare.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Tigrisor, avem deja 2 cyborgi: Ciolannus si Kurvosi! Acum, la bilantz, Doamne, ce rahat de ipocrizie mananca ei in calitate de penali sadea amandoi! Rusine, bai ipocritilor penali! Cu dosare politice la comanda, si fara probe, impotriva adversarilor politici faceti voi lupa anti coruptie? E doar o cloaca de anihilare a oponentilor politici prin metode fasciste si bolsevice, acest DNA denaturat!