Un produs Blogger.

sâmbătă, martie 30, 2019

In memoriam Niculae Mircovici, după 3 ani de când a postat pe facebook celebrele sale amendamente la OUG 57/2015

54 comments

Articol reeditat după varianta publicată în anul 2016.
Mircovici Niculae a adăugat 13 fotografii noi.
„Dintr-o greșeala, ieri seara, am postat o alta varianta de amendamente la OUG 57. Aceasta este varianta corecta depusă la comisie. Multumesc celor care m-au atenționat si va urez o seara buna!”

....scria în urmă cu trei ani deputatul Mircovici, general în rezervă, atunci membru al Comisiei de apărare din Camera Deputaților. Printre cei care i-au atras atenția cu privire la unele inadvertențe ale amendamentelor postate în urmă cu o seară m-am numărat și eu. Spunea atunci că se simte singur printre ceilalți membri ai Comisiei în susținerea intereselor militarilor. Din păcate, o boală nemiloasă l-a trecut în neființă în toamna trecută. 

Poate îi sugerează cineva domnului general Iliescu de la ANCMRR să preia amendamentele regretatului deputat și să le susțină în fața Comisiei de aparare din Camera Deputaților. Pot să înlocuiască propunerile din recentul Comunicat al ANCMRR.  
Pot fi găsite și aici

Nu știu dacă din cauza sănătății nu le-a mai putut susține în fața Comisiei de Apărare din trecuta Legislatură parlamentară.

54 de comentarii:

Unknown spunea...

Huhurez sincer nu inteleg ce asteptari ai de la mumiile din conducerea ANCMRR.Ele se trezesc din letargie doar in interes personal niciodata in interesul militarilor de rand .Acum le e frica ca la actualizare dispare cuantumul avantajos si astfel vor ramane fara pensiile lor gonflate.De aia zguduie acum cavourile in care vegetau si lovesc cu manta ( ca la biliard)simuland ca le pasa si de trupa.E de manual( de manipulare).Daca le promite cineva ca nu dispare cuantumul avantajos la actualizare se linistesc si se duc iar sa astepte invierea.

Iulian Mareș spunea...

Daca redacta KWJ titlul precis scria in sarbatorirea implinirii unui an....

Iulian Mareș spunea...

Ca sa se mai scrie si de iei SPP si-a furat CAR-ul! Doar 1mil de €!
Putini...dar bogati!

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
mirelamarinescu@917 spunea...

DLE T 2 asa este .sa ne amintim de dl MIRCOVICI ,dar nu ar trebuii sa se lupte cineva acum ,tocmai din acest motiv ? adica sa ii aduceti in asa fel un omagiu ,acestui brav OM/doamne ajuta

tigri2 spunea...

@mirela, dar cine a zis ca nu luptam , ba chiar suntem "pe redute" numai ca , gata cu informarea , nu mai spunem nimic deoarece, daca te zbati si faci bine esti injurat, daca dai rateuri , esti injurat de toti gagautii si gusatii, impotentii si tontii asa ca "mergem pe burta" ca la instructie.
Vor veni si vestile, le veti afla in curand. Unii nu le merita , dar asta e. Sanatate multa!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l binecuvanteze! A murit bravul General, au murit si sparantele noastre si cel mai mare luptator dintre toti sprijinitorii nostrii! Pe blogul fb ,,Pensionarii uniti intr-o singura forma asociativa'' e un articol interesant cu interventia Asociatiei cadrelor militare in rezerva cu un demers la Comisia de munca de pe langa Senat, si se face apel la nu stiu ce interventii ale noastre cu propuneri. N-am avut timp sa citesc, dar pare ca sunt ceva actiuni si demersuri pe marginea Ordonantei 57.

Huhu Rezea spunea...

@T2
Mai fezabilă ar fi revenirea la Legea 263/2010 decât modificările pe care le sperați voi, cei din asociația aviatorilor, a fi aduse art. 28.
Cum vă puteți închipui reluarea de la capăt a procesului de recalculare a sute de mii de pensii militare? Cam asta ar însemna modificarea bazei de calcul reglementată de art. 28 pentru calculare și de articolele 109-110 pentru recalculare.
Una este să aduci câteva setări softului, în caz că se modifică articolele 29, 30 și 108, și alta e să pui toți pensionarii militari să-și realeagă cele 6 luni pentru baza de calcul.

tigri2 spunea...

@Huhu, privesti gresit, si apoi nu este doar problema aviatorilor ci a tuturor, nu pot scrie aici exact cum sta problema caci ar citi alti ochi si ne-ar sari la gat.Atata poti sa-ti spun: de-a lungul carierei ai avut venituri pe o asimtota pozitiva(de la putin la mai mult) si se face o medie aritmetica ,OK?(Asta fara gonflatii care au stat cate trei decenii si ceva in A). Alegand cele 6 luni din suma maxima , normal ca media aritmetica va fi >>.
Abia s-a calculat 27 mii, de unde scoti sute de mii
Deja sunt softuri pregatite pentru vreo 12 variante, nu te necaji
Datele le au de la toata lumea , ceea ce s-a facut pana acuma cu fa raport pentru si pentru , nustiu ce date ,care de fapt le au ei , a fost pentru a ne amana si chinui, a fost facut cu ura si dedicatie!Vor fi pedepsiti toti cei vinovati.
In cazul mediei veniturilor brute impozabile nu mai tine vraja cu grad, functie ,vechime si alte smechereli deoarece toate acestea sunt incluse in VENITURILE calculate si se va merge pe puncte (de pensie ) cu actualizare la 01.01.2016, chestia cu grad,f v,etc a fost promovata de o gasca de bashinosi stil Mos Alecu zevzecu cu obida si ura , venin de spurcaciuni in pragul mortii!!! Mult rau si multe victime au facut acesti nenorociti, i-as condamna la moarte.

mirelamarinescu@917 spunea...

sant putine pensii recalculate ,mai ales la mai,asa ca dece sa nu se revada amendamentele propuse de dl MIRCOVICI?

mirelamarinescu@917 spunea...

DL T2 cum adica pe puncte depensie , pai asta afost pe legea 263 , asaau rezultat pensii mari la cei care au avut in decursul actvitatii si salarii mari , asa ca nu inteleg de unde ati scos asta cu calcul pe puncte .?

tigri2 spunea...

@mirela Fiind vorba de calculul pe venitul total, punctul de pensie reprezinta o placinta cu mai multe ingrediente si compusa din mai multe foi si o sa mananci placinta caatare (Punt pensie) nu pe parti componente (grad,functie, vechime, sporuri si alte matrapazlacuri). Compri?

fernando spunea...

Casa de pensii nu are nici o vină că unii nu si-au primit pensiile recalculate. De vină sunt cei de la arhive care lucrează haotic, luand la întâmplare cererile. La unele centre militare (doua stiu eu) nici nu se mai lucreaza la pensii ca nu au mai primit nimic de la arhive!

tigri2 spunea...

Amendamentele propuse de dl Mircovici sunt cuprinse aici, cu multe imbunatatiri si adaugiri, toate in favoarea noastra , el insista atunci pe "plata cu ora' si alte chestii si se pierdeau din vedere anumite sporuri ,prime, indemnizatii, etc. Daca baza de calcul se va constitui din "media veniturilor brute impozabile a celor sase luni consecutive din ultimii cinci ani" ce rost mai au calculele pe parti componente cand avem intregul. Adica calculezi pe grad,f,v,d,sporuri ca apoi sa le aduni si sa te complici, asa cu punctul de pensie este f simplu , sumele sunt aduse la zifara problemesi la orice ajustare a punctului de pensie castigam si noi...iar m-a luat gura pe dinainte.

mirelamarinescu@917 spunea...

DLE H ,sa dea domnul sa nu fie doar ASA CUM A FOST SI ANUL TRECUT , AU MERS PANA NU A MAI PUTUT CU FEL DE FEL DE COMISII SI COMITATE SI APOI A FOST UN MARE fasss.pe mine ma intereseaza ce se va intampla cu pensiile obtinute inainte de 1989. HAI SA VEDEM : bafta la toata lumea , si nu va mai luaTI DUPA GURILE RELE ,cand aveti ceva de spus va rog sa ne spuneti.DECI se lucreaza undeva?

mirelamarinescu@917 spunea...

Nu cumva ce se va intreprinde ar insemna o alta lege a pensiilor militare?.asa cum spuneti .dl T2. nu se mai pupa cu legea 223 si nici cu toate precizarile .Atunci dece s-a cerut urgentarea recalcularilor .Bine o sa mai vedem ,ca si DL DOGARU zice ca NEGOCIAT nu stiu ce pe data de 14 ,ce a negociat nu spune

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Fernando, iti dau dreptate. Acolo la Arhivele Pitesti se lucreaza haotic si la intamplare. Mi-a intrat acolo dosarul, sau ce naiba acte au intrat si acolo au intepenit. Daca dai telefon sa te interesezi de mersul treburilor, te pun sa inchizi telefonul si sa reiei operatiunea zicandu-ti sa dai telefon din nou, la o sectie sau alta din cadrul Arhivei, si o lasi balta ca aia te invart la fel sa dai telefoane in alta parte. Are intrare din primavara trecuta si nici acum nu se stie nimic, desi am fost poate primul din judet care a trimis cererea recomandat pentru recalculare. Reiterez ca peste tot, si la Casa Sectoriala, si la Arhive, si la Minister sunt angajati pe nepotisme, si nu pe competente de pregatire profesionala. Daca s-ar face un audit pe aceasta linie n-ar fi o surpriza ca acolo sa fie angajati pe familii intregi si cumetrii stranse. M-as fi bazat pe DNA sa faca acolo curat, dar care DNA, dupa cate stim, mai bine ne lipsim de fructul...,,Portocala!''

mirelamarinescu@917 spunea...

recalcularea are termen de 24 deluni ,dece va grabiti ?

tigri2 spunea...

@mirela...consider ca orice discutie cu tine este o pierdere de vreme, ori nu intelegi -ori este paralela cu o doza de reavointa la activ.
In ce sens "nu se pupa cu legea 223"?, in lege se propune ACTUALIZAREA la data iesirii la pensie si noi am propus actualizarea la data intrarii in vigoare a legii(01.01.2016), iar chestia cu elementele de calcul , am explicat-o la nivel de gimnaziu, nu puteam sa o reduc la sub sapte clase...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Tigri 2, Chestia cu ura si egoismele unei bande de raufacatori este cat de reala! Eu cred ca in banda asta nenorocita sunt implicati sorosisti platitii tradarii sa faca rau Armatei, altfel nu se poate intelege de ce atatea flagrante nedreptati care sar in ochi de la o posta! Si mie mi-a suflat o pasarica despre faptul ca vor fi schimbari radicale in bine pentru toti, sunt concepute altfel de calcule sa nu mai existe dezavantaje si discriminari, nimeni nefiind dezavantajat dupa noile concepte de recalculare. Deie Domnul sa ne fie bine si sa apucam avantaje multumitoare!

Huhu Rezea spunea...

@T2
Ca să te liniștesc și să nu vă mai faceți iluzii, textul pe care îl va aproba Camera Deputaților nu va putea să difere prea mult de textul adoptat de Senat al Legii de aprobare a OUG 57/2015.
Asta după ce CCR a admis recent excepția de neconstituționalitate privind nerespectarea principiului bicameralismului în adoptarea legilor.
Singura modificare pe care o vor face la textul adoptat de Senat este readucerea articolului 30 la forma din OUG 57/2015, cu plafonul de 85% pentru vechimea cumulată și sporul pentru PS și procentul maxim de pensie de 102%, ASTFEL ÎNCÂT SĂ NU MAI FIE RECALCULATE SI PENSIILE CALCULATE/RECALCULATE DUPĂ DATA DE 01 01 2016.

mirelamarinescu@917 spunea...

NU asta a aprobat senatul ,a aprobat coeficient de 80 si limita de 100 .,asa ca degeaba ar face alte corecturi daca ce se aproba in senat nu se respecta . De altfel cum ramane cu legea 223 , acel art 40 trebuie sa primeasca amendamentele ,altfel degeaba mai fac ceva

tigri2 spunea...

@Huhu, spui asa: "textul pe care îl va aproba Camera Deputaților nu va putea să difere prea mult de textul adoptat de Senat al Legii de aprobare a OUG 57/2015."
Argumenteaza cele spuse, unde scrie, in ce lege/intelegere/troc, ca ar fi asa si nu altfel?
Sau este o presupunere/dorinta a cuiva? caci legea camerei nu prevede asa ceva.

mirelamarinescu@917 spunea...

Pensiile obtinute dupa 1 ian 2016 , ar trebuii sa nu le recalculeze ci sa li se aplice 85.de la data intrarii in vigoare ce o fi lege sau oug ,in monitoriul oficial:deci nu recalculare dala 1 ian 2016 .DL T2 .gata OK nu va mai revoltati .

Huhu Rezea spunea...

@T2
Citește art. 75 din Constituție.

(2) Prima Cameră sesizată se pronunţă în termen de 45 de zile. Pentru coduri şi alte legi de complexitate deosebită termenul este de 60 de zile. În cazul depăşirii acestor termene se consideră că proiectele de legi sau propunerile legislative au fost adoptate.
(3) După adoptare sau respingere de către prima Cameră sesizată, proiectul sau propunerea legislativă se trimite celeilalte Camere care va decide definitiv.
(4) În cazul în care prima Cameră sesizată adoptă o prevedere care, potrivit alineatului (1), intră în competenţa sa decizională, prevederea este definitiv adoptată dacă şi cea de-a doua Cameră este de acord. În caz contrar, numai pentru prevederea respectivă, legea se întoarce la prima Cameră sesizată, care va decide definitiv în procedură de urgenţă.
(5) Dispoziţiile alineatului (4) referitoare la întoarcerea legii se aplică în mod corespunzător şi în cazul în care Camera decizională adoptă o prevedere pentru care competenţa decizională aparţine primei Camere.


Citește și Comunicatul CCR din 12 02 2017

II. Obiecția de neconstituționalitate a Legii pentru completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori, obiecție formulată de Guvernul României.

În urma deliberărilor, Curtea Constituțională, cu unanimitate de voturi, a admis obiecția de neconstituționalitate și a constatat că Legea pentru completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori este neconstituțională, în ansamblul ei.

În argumentarea soluției, Curtea a reținut că legea a fost adoptată cu încălcarea principiului bicameralismului, consacrat de dispoziţiile art.61 alin.(2) din Legea fundamentală. Astfel, legea, în redactarea adoptată de Camera Deputaţilor, se îndepărtează în mod substanţial atât de textul adoptat în Senat, cât şi de obiectivele urmărite de iniţiativa legislativă, prin modificările aduse, Camera decizională reglementând dispoziţii care nu au fost niciodată şi în nicio formă puse în dezbaterea Senatului, ca primă Cameră sesizată. Aceste modificări sunt semnificative, de substanţă, și privesc lipsa acordului de voinţă în ceea ce priveşte operaţiunile de conversie a contractelor de credit și realizarea conversiei la cursul de schimb franc elveţian/leu valabil la data încheierii contractului de credit, iar nu la data conversiei.

mirelamarinescu@917 spunea...

BINE atunci sa se reia discutarea pensiilor militare in asa fel incat sa se refaca tot ce a fost jefuit prin neaplicarea legii pensiilor asa cu a fost promulgata Sa se revina in parlament cu problema introducerii acelui art 40 care privesc pensiile militare , hoteste Nu cred ca nu exista o solutie ca legea pensiilorsaie asacum a plecatla promulgare .Pe urma sa sefaca alte norme de aplicare si sa se aplice pe viitor la toate pnsiile

iceparu spunea...

Nu va mai luati dupa Tigri 2.Asta isi face vant precum calul de basina.Cititi cu atentie comunicatul ANCMRR precum si vorbirea chestorului Coarna.Comunicatul ANCMRR completat cu vorbirea chestorului Coarna urmeaza sa devina realitate in viitor.

mirelamarinescu@917 spunea...

unde este comunicatul .,unde este vorbirea lui coarna

tigri2 spunea...

Minciuni de-ale lui iceparu pentru a ma defaima!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Romania se misca! Bravo, pitesteni, va felicit pentru protestul de amploare anti Iohannis! Saptamana viitoare va ajunge temperatura afara si la 20 de grade. Favorabil pentru cerut demisia cu sutele de mii...De ce nu si miliooane?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Mirela, Coarna are declarat salariul secret...Cat despre comunicat, cred ca poate fi gasit pe Google. Daca-l caut si-l aflu iti indic cum sa-l gasesti.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Mirela, scrii SNPPC pe bara Google, dai click, intrii si este un comunicat din 17 02 2017 in urma intanlirii lui Coarna cu ministresa lor in care s-au facut oaresce propuneri pentru politisti.

tigri2 spunea...

@mirela:
Astăzi, 17 februarie 2017, la ora 13,00, la sediul MAI, va avea loc o întâlnire a ministrului Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, cu reprezentanţii federaţiilor sindicale care activează în domeniul ordinii publice. FSNPPC va fi reprezentată de către preşedintele organizaţiei, Dumitru Coarnă, şi de Claudiu Staicu, trezorierul general, care vor solicita dispunerea de măsuri, conform competenţelor, pentru soluţionarea unor probleme grave, referitoare la:

1 – salarizarea precară, raportată la realităţile economico-sociale şi la alte categorii de bugetari (din învăţământ, sănătate, administaţie publică etc.), a poliţiştilor şi a personalului contractual din MAI, precum şi eliminarea disfuncţiilor / diferenţierilor salariale care există, încă, în cadrul categoriilor profesionale;

2 – aplicarea prevederilor HG nr. 1/2017 pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată;

3 – eliminarea deficitului real de personal existent la nivelul MAI, de circa 25.000 posturi, fapt care afectează capacitatea operaţională a structurilor şi implică un program de lucru suprasolictant pentru personalul în activitate (a nu se uita cazul recent de la Vişeul de Jos, când poliţistul aflat singur în serviciu a fost ucis cu bestialitate chiar în sediul postului de poliţie);

4 – modernizarea parcului logistic al MAI, întrucât există încă în dotare autovehicule şi mijloace tehnice, care nu doar că nu mai dau randament, dar pun în pericol viaţa lucrătorilor;

5 – tergiversarea elaborării unui proiect modern de Lege privind statutul poliţistului, act normativ care, în ultimii ani, a suferit diferite modificări succesive, devenind stufos şi greu aplicabil;

6 – tergiversarea încheierii unui nou Acord colectiv de muncă privind raporturile de serviciu ale poliţiştilor, între MAI şi federaţiile sindicale reprezentative;

7 – abrogarea OUG nr. 76/2016 privind remilitarizarea unui segment din cadrul Poliţiei, act normativ care contravine Constituţiei României;

8 – acordarea tichetelor de vacanţă pentru poliţişti şi personalul contractual din MAI;

9 – acordarea ajutoarelor prevăzute de lege, dar suspendate de mai mulţi ani, cu ocazia pensionării pentru vechime în serviciu şi limită de vârstă
Nu are nicio legatura cu art 40 din L223, deci Iceparu minte, pacat ca este destul de varstinc si...minte...RUSINICAAAA!

mirelamarinescu@917 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

Comentariu mutat

Cornelius Flavius Ifrim a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "Cauză, efect: Experimentul Pitești contra Rebeliun...":

Olguta Vasilescu a anuntat ca de la 01.06 a.c. va creste punctul de pensie la 1000 lei la peste 5,73 mil. pensionari! Sa inteleg ca in numarul asta si eu sa fiu inclus, sau oricare dintre noi, desi se zice ca noi, militarii nu?

Răspuns
Corneliu, nu o să te numeri, pentru că nu ai pensia calculata în puncte de pensie. Pensia ți se mărește prin actualizare doar dacă se aplică noua lege a salarizării unitare.

tigri2 spunea...

2016:PP=871,7 lei iar SMB=2680 lei >>30,74% din salariul mediu brut
2017:PP=1000lei iar SMB=3070 lei >>30,70% din salariul mediu brut
Unde-i cresterea , mai ales ca toate utilitatile si preturilor vor creste?
Ce usor poti pacali niste naivi, exact cum se facea pe vremuri cand disparusera cerealele si in mancarea unor omnivore se introducea , alaturi de cereale fan si lucerna macinata...pacalindu-le stomacul...

tigri2 spunea...

@mirela eu stiu ce s-a discutat si ce se discuta , dar nu am sa mai spun nimic, sa spuna smecherii care, cica,le stiu pe toate!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea: Va multumesc! Doar imi ziceam eu ca nu-i potrivita intrebarea pe cealalta postare, dar lenea e cucoana mare!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Tigri2, de ce, frate, bagi la secretizare toate informatiile in permanenta? Ori le spui, ori nu mai spui nici macar ca le stii, dar nu vrei sa le spui! Nu te fac egocentrist, dar nici nu e bine ca atunci cand e sa ajungi la orgasm s-o scoti precipitat afara din cuibarul buclucas al fericirii! Daca o sa te doara capul sau o sa faci prostata?

tigri2 spunea...

@Cornelius, poate nu-ti amintesti, dar cand scriam despre anumite discutii din spatele usilor inchise si daca aceste informatii nu se concretizau imediat deoarece am fost tot timpul amanati si mintiti(deci nu era vina mea , nu puneam eu coada la pruna), sa vezi ce-mi sareau confratii in spate ,iar prima care o facea era madam mirela sau cum s-o fi chemand.Asa ca ma abtin, nu am nicio obligatie, fata de nimeni...Cand incerci sa faci bine esti blamat !

mirelamarinescu@917 spunea...

Zau ,asa , dle T ..dece santeti rau. nu m-a plans inca de nimic , u stiu la cine va referiti , dar nu are importanta daca se va realiza sau nu informatiile pe care le detineti ,cel putin avem si noi speranta ca se va unbla la rectifcarea nenorocirilor. atat.Daca nu va fi nimic ,asteptam alte vremuri daca maiapucam .de nu PA. POate la emiterea noi legia salarizarii o sa mai fie vreo miscare sipentru unii, vrdem , asa ca daca aveti ceva de spus ,spuneti, nu ne suparam dacanu se realizeaza asta e

tigri2 spunea...

...de unde atata belsug daca ei s-au repezit sa dea mariri de 15-20-50 % doar unor categorii, apropiate ocupational de rudele, amantele si familiile celor din frunte, in special "gurului" suprem. Si culmea , au dat doar acelor categorii care pe langa faptul ca nu sunt concludente pentru dezvoltarea economiei , singurul izvor de bani, au si ocupatii usoare cu programe lejere, dovada ca tocmai astia traiesc cate 85-95 de ani, de ce , de viata grea si stres? In paralel militarii si inginerii mor pe capete cam pe la 65-75 de ani- stresul omoara cel mai mult!
daca erau oameni(de fapt hotararea o ia unul singur), daca erau cu capul pe umeri ar fi dat din jimbla asta , fiecaruia cate o feliuta apoi din ce a ramas dadeau cate o felie zdravana, protejatilor lor.Dar nu, ei s-au repezit precum gaina la muci si au impartit daniile in trei bucati;profesori(400.000)-doctori+personal medical(150.000)-artisti(50.000), care au luat 15-20-50% din cascaval iar restul de 6.500.000 ,"praful de pe toba". Amageli si daruri"otravite-dau cu o mana si economia/comertul/serviciilor le inghite cu doua maini. ce sa mai zic ca pe militari si fostii militari i-a bagat sub pres, i-a transformat in Cenusareasa bugetarilor si asta din ura fata de noi a unor mafioti din frunte!

Iulian Mareș spunea...

T2
Pt dituatiile de amanare si abureli ale politicienilor te acuzau 2 ilustri ganditori hamangieni!
JURISTUL SI BETIVUL IN SEVRAJ! HAHALERELE GROBIENE!
Stii tu cine sunt!

mirelamarinescu@917 spunea...

poate intr-o zi

Mitica spunea...

Dumnule Huhurez,vin cu o intrebare..sa nu radeti: am primit decizia de recalculare. Am ales 6 luni, altele decat ultimele de activitate.Nu am stiut la acea data....ce ALTE ELEMENTE SALARIALE...o sa fie la punctul g....adica ce sporuri urmau a fi luate in calcul pentru recalcularea pensiei. Pe cine am intrebat la momentul respectiv.....nimeni nu a stiut sa imi spuna. Acum, vorbind la unitate, de sporurile din acea perioada, acum stiind care sunt ,,alea luate" in calcul...am ramas..cu buza umflata. VIN CU INTREBAREA.....mai pot sa retrimit o alta cerere de recalculare CU ALTA PERIOADA DE 6 LUNI.....sau nu?? VA MULTUMESC !!

Huhu Rezea spunea...

@Mitica
V-am răspuns aici:
http://www.huhurez.com/2015/05/componentele-soldei-de-baza-care-intra.html?showComment=1487606176199#c9069110543576811848

Mitica spunea...

Multumesc, domnule Huhurez..am citit acolo...dar vazusem in postare ca data...
ceva ianuarie 2016...si m-am gandit ca nu se mai uita nimeni pe acolo. Va multumesc !!

Leon spunea...

@Huhu Rezea, asa este, boala de care suferea dul General Mircovici, nu i-a mai permis sa sustina amendamentele la OuG.57.
Acum 3 ani, in luna martie 2016, mi-a zis la telefon, "..Doctorii mi-au spus ca am cancer la plamani..", si dupa cateva luni, pe 25 septembrie s-a stins..!
Dumnezeu sa-l aibe in paza sa in continuare !
Cat de mult ne lipseste un asemenea om in Parlamentul Romaniei..!!

Iulian Mareș spunea...

A dorit, s-a zbătut, a lăsat o urmă în scurtul drum!

Leon spunea...

In MO.nr.244/2019, este publicat Ordinul nr.M 46/14.03.2019 pentru infiintarea, organizarea si functionarea Consiliului consultativ al militarilor in rezerva si in retragere(MApN).

Gigi spunea...

Văd,aici,postări de acum 2 ani.
Nu am mai văzut cam de multișor doi postatori,Tigri 2 și veșnică îndrăgostita,
@mirela.....,sper că încă mai sunt pe recepție,dacă da,să ne dea un semn.

În ceea ce privește tema propusă,spun că este bine că prin intermediul blogului și celui care cu onoare îl conduce,avem ocazia să ne reamintim de camaradul,de omul care a fost,dl.gl.MIRCOVICI.

Iulian Mareș spunea...

Gigi,
posibil ca dna Mirela sa fie racita! Avea o varsta venerabila!
Lipsa date.....

Cezar spunea...

Posibil ca si T2...sa fi prins..guturai..🤣😂🤣😂😜😜😜

Sorina spunea...

Cine o dorește pe Mirela? Deci este greu da o.uitati ori dece?