Un produs Blogger.

marți, februarie 14, 2017

Monica din Consiliul de Administraţie al UCE finanţată de Soros

3 comments




3 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ce cauta microbul si infectia aia de Monicaca Morcovei intr-un closet de mare lux americanos, unde, daca ai tras apa cu putere, se duce dracului pe canal tot rahatul puturos care incurca astazi mapamondul politique?

Iulian Mareș spunea...

Monique,
Trebuie inteleasa ca entitate demonica ce accede starile ei de femeie neimplinita, cu bufeuri si de rautate maximala, grefate pe nenopauza timpurie, alaturi de consumul excesiv de alcool!
Vorba procurorului Portocala-O zdreanta!....dar, cu enorm tupeu si venin de cobra!

Gigi spunea...

Cum pot,unii,sa-si tradeze tara in care s-au nascut,crescut si i-au invatat carte, pe cheltuiala statului respectiv,eu nu inteleg si nu o sa inteleg niciodata.
De ce mai candideaza si mai este votata asemenea specimen la alegerile pt.PE,daca acea persoana odata ajunsa acolo din tot ceea ce inteprinde face numai rau tarii care a trimiso sa o reprezinte?
Cât de neam prost sa fii,sa mergi in cel mai reprezentativ for european,unde se fac legi care îi intereseaza si pe cei care te -au votat,tu,aleasa lor,trimisa acolo sa te zbati pt.ei,pt.tara ta,chiar tu cochetezi cu cei care vor sa impuna regulile in tara?
Poate intelegeti dvoastra cei care ati votato si i-ati dat girul,nu o data!