Un produs Blogger.

marți, februarie 14, 2017

Regizorul Vaeni despre „ober-figurantul” Johannis

13 comments
Cum adica : Johannis isi "pregateste" cel de-al doilea mandat ?.. Care "mandat"..
- de la cine l-ar lua ?.. cine sa i-l dea ?!..- fiindca e a nu stiu cata oara auzim cum.. pe la tot felul de emisiuni tv.- d'astea in care se mesteca vidanje intregi de vorbe, se mesteca, mai nou, si idiotenia asta ! - probabil ca de dragul.. conversatiei !..
Ce fel de "mandat" ?..- poate.. "de aducere" - desi asta, "de aducere", ar fi trebuit sa fie deja.. in curs !.. Da' si chiar daca asta ar fi in capul plavanului.. si-al unora dintre puzderia de chelnerii si de lustragii care roiesc prin preajma lui,.. pai da - mai servitorilor ! -.. la viitoarele alegeri prezidentiale,.. adica, hat !.. peste doi ani,.. va-nchipuiti ca vor vota numai astia cu "luminitele" in maini, de prin p.ta Victoriei, sau de pe unde-or mai bate ei strazile.. pentru "un viitor luminos" al Romaniei ?!
Asa va inchipuiti voi, toti cei care "dezbateti" aceasta.. < ipoteza > bezmetica ?..
Pai si-atunci ce-ar trebui sa intelegeaga lumea.. si "sa accepte" ?.. - ca pentru
"un al doilea mandat" al unuia.. Johannis,.. din Sibiu -pe dreapta,.. o intreaga tara trebuie sa se lase impinsa in.. dezmat stradal,.. in balamuc social si politic,.. si intr-un tambalau inept,.. intretinut de o masa amorfa de figuranti.. care habar n-au in ce film fac ei figuratie, nici cine sunt : "scenaristul, regizorul si producatorul" filmului cu pricina, desi n-or fi ei chiar toti doar "figuranti de rand" - sunt si o intreaga sleahta de samsari de figuranti, care-i aduna.. - "convocandu-i la filmare" si manandu-i din spate, ca la "defilare", prin fata camerelor televiziunilor.. ca turmele de oi la pascut, ori la tuns ?!..- behaind "Imnul national" si fluturand - in mod nerusinat si.. aiurea.. - Tricolorul Romaniei, de ca si cum ei "ar fi" Romania ?!..- alaturi de.. culmea !.. steaguri d-ale .. UE,.. SUA , Canadei si dracu mai stie de-ale cui ?!..
Asta ce-o mai fi ?!..
Oare cine-ar mai avea, be fapt, nevoie de "ober-figurantul".. Johannis.. si de ce ?!.. penru inca un "mandat" ?!..
Romania ?!..

13 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Discursul onorabilului om de arta teatrala si cinematografica nu-i pentru omul obisnuit, cu scaun la cap, care are simtome de voma doar cand aude numele impostorului din prepeleac. Are destinatie precisa catre incrancenati. Care acestia nu-i scoti din indobitocire, nici daca i-ai scopi de fudulii ca pe vieri, nu numai sa le taie si veniturile!

mirelamarinescu@917 spunea...

Am crezut ca Basescu va fi cel mai nenorocit presedinte pe care l-am fi avut .dar vad ca acest IOHANIS este o calamitate pe capul nostru , asta chiar crede ca asa va obtine un nou mandat? asta ar trebui dat afara din tara .in suturi. e un om rau ,periculos , e un nenorocit ,o pedeapsa pe capul nostru ,Este o scarba , un intrigant .....are toate semnele diavoluui

mirelamarinescu@917 spunea...

SI va dati seama .daca ae mai fi trait dl VADIM TUDOR ,CAM CE I-AT FI AUZIT URECHILE ALEA ALE LUI MALAI MARE , ?

Iulian Mareș spunea...

Extraordinar mesajul maestrului; exhaustiv, direct, acid si veridic!
Romania nu duce lipsa de romani adevarati!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Mi-as dori foarte mult sa-l vada o comisie independenta de psihiatrii si sa-i dea un diagnostic real, pe bune! Cred ca l-ar scoate la pensie pe caz de invaliditate, fara drept de incadrare in munca!

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
E multă ticăloșie. Nu e caz de psihiatrie.

mirelamarinescu@917 spunea...

TICALOS e prea putin ,asta este adus la putere cu scopul sane faca praf, este un nemernic chiar un om fara suflet Daca puteti sa ii spuneti .pentru cine acumula el atatea case? adica este si avar,porcul.

mirelamarinescu@917 spunea...

Azi plavanul iohanis si maimuta au proces pentru casa .auziti ca se judeca de 10 ani,sa le fie rusine

Anonim spunea...

Huhu te rog sa faci o analiza in urma la ce am sa postez:
-OUG 57/2015" art 109....baza de calcul stabilită conform prevederilor art. 28, actualizată conform prevederilor legale care reglementează salarizarea militarilor, polițiștilor și funcționarilor publici cu statut special la data intrării în vigoare a prezentei legi.
-M 25/2016 " art. 12(1)(1) Actualizarea soldei/salariului de funcţie se efectuează în conformitate cu actele normative consecutive care au reglementat stabilirea funcţiilor în instituţiile de apărare naţională, ordine publică şi securitate naţională, prin stabilirea evoluţiei succesive a sumelor/claselor de salarizare/coeficienţilor de ierarhizare până la data de 1 ianuarie 2016.

Eu inteleg de aici ca toate pensiile celor care au iesit pana in 31.01.2007 ( atunci s-au schimbat coeficientii de functie) se recalculeaza ilegal, deoarece , una srcie in Lege (oug) si alta se aplica in practica. Adica , in lege scrie ca actualizarea se face in baza legislatiei existente la 01.01.2016, iar in M 25/2016, scrie ca actualizarea se face in baza legislatiei existente pana la 01.01.2016 ( adica in baza unei legislatii in mare parte , abrogata). Vechea anexa Nr.1 din legea 138/199, a fost abrogata in 31.01.2007 de noua anexa din legea 447/2007. Adica vechii, coeficienti nu mai exista, si nici nu exista o corelare intre cei vechi si cei noi. Cine actualizeaza coeficientii de ierarhizare ,o face in baza unei anexe abrogate, la fel cum este si decretul 217 din era lui Ceausescu. Ce ar zice un judecator in legatura cu aceste aberatii?

Adi 4 you spunea...

Huhu, carei banci din Sibiu i-a inchiriat Joha o casa?
Huhu ce director de banca din Romania a fost la miting, in fata guvernului? Oare se leaga????

Huhu Rezea spunea...

@alpacin
Aici discutăm despre ober figurantul din Sibiu nu despre pensii. Reintrodu comentariul la un post adecvat.
La actualizarea soldelor de grad și funcție zice bine M25. La celelalte componebte ale soldei brute zice prost.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Adi 4 you: Ombilical se leaga, si la vedere! Dar cui ii pasa, frate? Mai avem noi DNA pe bune sa atace frontal abuzul, neicriminat acum? DNA ataca doar la ordinul idiotului penal!

emillian123 spunea...

1.Domnilor: ...de unde ati scos ca Iohannis ar mai vrea vreun al II-lea mandat de presedinte? caci nu l-am auzit la TeVe pronuntandu-se in acest sens!...si oricum ar fi - va mai curge-..pana atunci... multa apa...pe Cibin...!2 (Nu)...ma surprinde faptul ca NIMENI dintre comentatorii de aici-mare atentie-NU CERE-ACUM- ABROGAREA O.U.G.nr.57/2015 ="DEZAVANTAJOASA" SI MULT "HULITA"(si ACCEPTATA ATUNCI-in DECEMBRIE -DE TOTI PARLAMENTARII-INDIFERENT DE "CULOARE")-a-NU-I ASA-a "odiosului Ciolos"...!? Cum EXPLICATI... asta...?!