Un produs Blogger.

joi, martie 16, 2017

Consecințele conducerii agresive pe Drumul lui Iohannis

13 comments

EXCLUSIV VOCEA VALCII: Lucian Isar, soţul Alinei Gorghiu, implicat în accidentul de pe DN 7! El era la volanul Porsche-ului (VIDEO)

 

Lucian Isar a fost rănit, însă starea lui este stabilă, spre locul accidentului plecând o ambulanță de la Spitalul Județean Vâlcea. În urma accidentului, Isar s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă. Șoferii blocați pe Valea Oltului, în urma accidentului au declarat că acesta a condus agresiv pe întreg tronsonul.
Lucian Isar, de 38 de ani, se afla la volanul unui Porsche Cayenne şi conducea agresiv, făcând mai multe depășiri riscante de-a lungul deplasării sale pe DN 7, susţin martorii.
În zona Câineni, acesta a intrat într-o altă depășire, în curbă, pe linie continuă și a intrat în coliziune cu o autoutilitară, iar apoi a intrat în roata TIR-ului, care a explodat. Șoferul acestuia a pierdut controlul volanului și TIR-ul a căzut pe linia ferată.
UPDATE
Surse medicale susțin că după efectuarea tuturor procedurilor medicale și legale Lucian Isar ar fi părăsit spitalul și se află în drum spre București.

13 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Rau faci, rau gasesti! Isar...A vrut sa-i haleasca fotoliul lui Isar...esacu! Cu javreta aia gurista, pupila Shmenarului, Aluna Burghiu...Dumnezeu nu doarme! Toti care vor raul altuia ajung intr-un fel sau altul niste victime. Nu actiona dusmanos sa-l vezi pe altul frustat de ceva, lovit in ceva, lipsit de ceva cuvenit, sau infrant ca Dumnezeu nu bate parul! Si toate facandu-le ca sa razi de el, de necazul lui, sau sa te bucuri de uzufructul lui, ori vicleniile sa te duca in locul randuit lui...Roata, si patrata, se intoarce ea o data! Nu-i asa dusmanilor nevertebrati?

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
Nu este nicio pedeapsa cereasca. E consecința stilului agresiv și iresponsabil de conducere. La fel de agresiv și de vulcanic este Isar și în disputele publice.
Există concordanță între comportamentul din viața de toate zilele și stilul de conducere la volan.

Atenție @Corneliu! Si d-ta esti un vulcanic! ;)

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sunt, onorabile, vulcanic pentru nedreptati, dar masina mea de ras se plimba regulamentar pe bulevardele obrajilor, asa ca niciodata nu sangerez, si niciodata nu sap groapa altuia, precum Isar si altii de genul lui!

Iulian Mareș spunea...

Problema este ca din cauza modului inconstient de a conduce masina a produs un grav eveniment auto, ce se putea solda cu victime multiple, inclusiv un pisibil si tragic eveniment feroviar!
Si unde mai pui ca tragedia putea fi exponentiala daca se petrecea la o anumita ora, in wek, stiut fiind ca pe acelasi drum ruleaza in mare viteza o anume coloana!
Blocand temporar caile de comunicatie rutiera si feroviara, Isar a produs un atentat la securitatea si siguranta nationala, blocand 33% din capabilitatea de manevra Muntenia-Oltenia/Transilvania!
Categoric, intentia este exclusa, dar poate fi un test! :)))....

PS-si nici nu era asa departe de domeniul celui ce-i vizeaza postul!
Aferim!

CEZAR spunea...

UnIMBECIL issar asta !
Doar o bafta porceasca a facut sa nu mai omoare o duzina ..
Drum ud..alunecos ..linie continua(adica INTERZIS A FII INCALCATA) si imbecilul se apuca sa faca slalome ca ael are Porchete ..nu-mi pare deloc rau de ce a patit ...
Mi-au placut lingaii pe la toate tv...
..vaaaai ...nu avem autostrazi ..ca sa poata omul sa ..zboare ..idiotii..!!
Cum ii drumul asa mergi ...intre noi fie spus era o sosea ..onorabila.....!!

CEZAR spunea...

PS...un anumit ,,domn" cred ca se uita a mila goala in contul care ....nu s-a umplut!
Este cu totul altceva ..hombre ..!
Dumnezeu nu-i iubeste pe ce-i care intind mana asa intr-o voiosie..mai degraba pe aia care-si duc crucea asa cu le-a fost data ..
Atentie.....

Iulian Mareș spunea...

Cezar
Este post! Tu tii de zeii romani sau cei de pe Olimp?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Cezarica, si daca nu se umple, care-i problema ta? Din moment ce n-am cerut nimanui nimc cu mana intinsa, ci doar mi s-a oferit din omenie si empatie, care ar fi bucuria ta ca nu mi se da? Poate sa puna, poate sa nu puna, eu de trait tot traiesc cu sau fara ei. Iti fac placerea sa-ti spun ca nu s-au ingramadit sa puna, deci bucuria iti este implinita! Fii tu fericit si lasa-ma in necazurile mele, ca Dumnezeu are grija si de cei necajiti ca si de cei bogati!

tigri2 spunea...

@Iulian , acest impostor de-si spune cezar, care si printre colegii lui a fost si este un paria face parte din prima categorie descrisa de filozoful roman Seneca :
"Cine nu știe și nu știe că nu știe - e prost - evită-l; cine nu știe și știe că nu știe - este neînvățat - ajută-l; cine știe și nu știe că știe - e adormit - trezește-l; cine știe și știe că știe - e înțelept - ascultă-l.".
El se da mare "papagal" dar, in fond , este o biata cioara...vopsita!

Huhu Rezea spunea...

Este lipsă de educaţie ca să vă folosiţi de munca şi cheltuiala mea ca să vă scoateţi ochii unii dintre dvs. Citiţi ce spun alţii dacă nu vă este în obişnuinţă să faceţi un bine pentru semenii dvs.

mirelamarinescu@917 spunea...

ZICETI :::DOAMNE FERESTE

Iulian Mareș spunea...

Asta spuneam si eu....

Dan B. spunea...


Admit ca un accident auto se poate intampla oricui, chiar daca stilul de sofat este unul preventiv! Cand, insa, se conduce agresiv, evenimentul nu mai este „accident”, ci o premisa a unei infractiuni, motiv pentru care vinovatul ar trebui sa plateasca toate „oalele sparte” (TIR-ul, duba, spitalizari, intarzieri la calea ferata si alte distrugeri), inclusiv penal.