Un produs Blogger.

marți, aprilie 18, 2017

#HUHU-DON -->

100 comments
Răspunsul cititorilor la inițiativa de întrajutorare a unui camarad este descurajator.
Ca urmare, așa cum am informat încă din luna februarie, pe data de 20 04 2017, orele 24,00 Blogul se inchide!

Cineva, un ardelean mutat prin Regat, mi-a sugerat o inițiativă caritabilă, de întrajutorare a unor cititori-comentatori ai blogului, aflați în dificultate, din partea celorlalți cititori cu dare de mână.
Acțiunile caritabile se vor desfășura la inițiativa comentatorilor  cunoscuți ai blogului, care știu situația materială dificilă a unor rezerviști, dar numai după ce beneficiarul, la rândul său un comentator al blogului, își dă acordul  prin publicarea pe  acest topic a unui cont bancar în care să primească donațiile în bani.
Donatarul va păstra confidențialitatea donatorilor care vor apărea în contul său bancar.

Cupoanele de pensie ale familiei IFRIM le puteti vedea AICI
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Pentru început este propus uzerul @Cornelius Flavius Ifrim, despre care știm că are o pensie militară mică, are soția bolnavă și nici el nu se simte prea bine.
Dacă el acceptă ajutorul cititorilor acestui blog, este rugat să o spună personal într-un comentariu pe acest topic și să indice un cont bancar personal deschis la o bancă din Onești.
Propun ca fiecare dintre noi să depună în contul său bancar o sumă echivalentă cu creșterea cuantumului net al pensiei militare pe luna februarie a.c, rezultată din eliminarea totala a CASS și neimpozitarea cuantumului brut al pensiei cuprins între 1200 lei și 2000 lei. 
Fiți altruiști!

Trimiteți banii în contul comunicat de Ifrim Corneliu.









Cornelius Flavius Ifrim spunea...
Am postat contul bancar BCR pe postarea Huhu Don, daca mi se permite il voi reposta si aici:

 Ifrim Corneliu RO87RNCB0030103772950001, in Ron, BCR. 
Multumesc frumos

100 de comentarii:

reddog spunea...

Buna dimineata!
Eu i-am trimis lui Corneliu Ifrim un mesaj pe Facebook dupa ce a anuntat ca se simte rau si are probleme cu tensiunea.
Daca are anumite setari pe messenger nu poate primi mesaje decat de la prieteni pe FB.
Poate gasi acest mesaj si probabil si altele, de la alti utilizatori, intrand in setari-message requests!
Postati conturile celor care au nevoie de ajutor si incercam sa ajutam.

Huhu Rezea spunea...

Comentariu mutat

Suntem oameni si mai ales suntem dintre cei alesi, dotati cu inteligenta si spirit caramaderesc, sunt de acord cu aceasta propunere, Cornelius sa-si deschida un cont si sa ne transmita numarul de cont. la Ritmul de recalculare a pensiilor militare la CPS a MApN
Publicați | Ștergere | Spam
tigri2

Gigi spunea...

Frumoasa inițiativă!
Așa e bine,să ne ajutăm camarazii aflați în sufuriță pe care soarta le-a stat împotriva!
Va felicit!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sunt uluit de aceasta initiativa, nu-mi vine sa cred si sa vad asa ceva! Mi-a trebuit ceva timp sa-mi revin, dupa ce am luat o jumatate de drajeu de Captopril, caci imi crescuse tensiunea la peste 19...Se amesteca jena cu bucuria...Nu stiu ce sa zic, sunt de-a dreptul uluit! Draga REDDOG, sa ma mai uit la mesaje, dar cele vorbite nu sunt setate cu camera video si toate cele, nici n-are cine sa-mi mai arate de cand ni s-a inchis redactia ziarului. Da, am foarte mari probleme financiare, mai ales ca m-am trezit la garsoniera cu facturi mai mari decat pensia, amandoi avand acum, eu 1064lei, Ana 340 lei ajutor social. Blocul fiind particular, nefiind social, totul la pausal si cu mari escrocherii in contabilitate, am ajuns sa platim sume astronomice aici, in special iarna! Este prima iarna si data in cei zece ani de cand suntem aici cand am ramas in urma cu o luna. Regula este ca, daca ramai doua luni restanta, te da afara in strada, decat cu actele personale si ce ai pe tine, totul ramane in camera, iti schimba yala si iti dau drumul inapoi cand platesti datoriile, de aceea ne-am lipsit de medicamente si altele sa nu ajungem in starea aceasta. E stupid, e jenant e chiar de-a dreptul penibil pentru demnitatea si onoarea mea, dar asta este adevarul, si nici nu m-am dus sa ma plang nimanui, mai ales la cei bogati, pentru ca te faci de ras sa ceri si sa nu ti se dea, devii chiar ridicol...Indiferent cine-i acel domn sufletist care si-a propus sa ma ajute, sa ia aceasta initiativa, eu zic doar atat: Multumesc frumos si din suflet, si Dumnezeu sa aiba grija de el toata viata, alaturi de toti cei care vor veni cu acest sprijin neasteptat, pentru a avea infinite beneficii si noroc incat sa fie fericiti si in bunastare pana la cei peste 110 ani pe care le doresc sa traiasca!
Maine ma duc la BCR sa deschid un cont, dar v-as intreba daca contul actual cu care scot pensia este bun, stiind ca pe card este o serie in relief stantata. Oricum, pana maine mai sunt atatea ore. Cam dupa orele 10, maxim 11 deschid acest cont la BCR, fiind aproape de mine si o voi lasa pe Ana cu o vecina, caci asa fac cand ies din casa, avand atacul de panica generalizat. Va multumesc frumos cu anticipatie!

Huhu Rezea spunea...

@corneliu
Cel mai bine, cred, este să deschizi un cont în lei separat, pe care iîl vei publica tu pe acest topic, urmând ca apoi să-l preiau eu în cuprinsul articolului, pentru a fi găsit mai repede.
In câteva ore articolul a fost citit de peste 500 de ori.
Sper că, pentru cei care vor să pună în acord vorbele cu faptele, o sumă cuprinsă între 200 și 400 lei, media creșterii pensiei nete în luna februarie, nu reprezintă un efort prea mare.

Huhu Rezea spunea...

Comentariu reformulat:


Sa nu uit: Numele meu corect este Ifrim Corneliu. Va pot da adresa, mai ales ca nu o tin secreta, dat fiind ca sunt cunoscut in tot orasul, dupa ani de zile de jurnalism local: Str. Viorelelor Nr.1, Bl.1, Sc. A, Et.3, Ap. 125, Mun. Onesti, Jud. Bacau, Cod 601017. Nici telefonul nu-l tin la secret....... Va amultumesc, onorabile Huhu Rezea, pentru sustinere si atasament fata de actele umanitare! la HUHU-DON
Publicați | Ștergere | Spam
Cornelius Flavius Ifrim

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Huhu Rezea, bine ca ati facut reformularea si ati lasat doar ce trebuie! Dv. stiti mai bine ce si cum trebuie. Maine dimineata la orele 09, maxim pana-n 10, merg la banca sa deschid contul, eu vi-l scriu, dumneavoastra formulati-reformulati tot ce trebuie. O singura data am umblat cu asa ceva si m-am implicat cand ziarul a strans bani pentru anumite cazuri sociale grave in ce priveau niste copii, apoi a fost numita o colega care avea acesta sarcina caritabila, cat si de trimitere de pachete cu alimente de sarbatori persoanelor defavorizate...

Unknown spunea...

CEA MAI FRUMOASA INITIATIVA CAMARADEREASCA ! NU SUNTEM DIN FIER ... AM AVUT CANDVA PIEPTUL DE OTEL, DAR A CAM INTRAT LA CASAT. APOI MAI APARE SI DEMORALIZAREA IN SITUATII DE CRIZA .SI STRIGATUL DE AJUTOR NU-L AUDE NIMENI. ESTE FOARTE POSIBIL SĂ NU AVEM PE NIMENI LANGA NOI ... NU FRATI, NU PARINTI , NU MATUSI , NU NIMIC SI NIMENI. SI NE ESTE JENA. AM SERVIT PATRIA . DACA PATRIA NU NE AUDE CAND SUNTEM DISPERATI, NE AUD CAMARAZII NOSTRI DE PRETUTINDENI , OFITERI , SUBOFITERI , MAISTRII ,DE TOATE ARMELE, NU CONTEAZA... CAND SUNTEM IN DIFICULTATE , LANGA NOI SUFERA SI SOTIILE SI COPII . DAR CEL MAI GRAV ESTE MOMENTUL DE DISPERARE PESTE CARE SIMTI CA NU MAI AI CALE DE SCAPARE , MOMENTUL CAND TE APUCA TOATE GANDURILE NEGRE. SI ATUNCI UN CAMARAD ITI INTINDE O MANA. E MOMENTUL CAND INTELEGI CA NU ESTI SINGUR

Iulian Mareș spunea...

Corneliunson
Varba multa.....
Maine trimiti contul si gata!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Iulian, Ady, Gigi, Reg Dog, Huhu Rezea, Ardeleanul filotti-initiatorul acestei actiuni si toti ceilalati camarazi: M-ati lasat fara cuvinte...Mi-e greu sa cred ca poate voi avea un dram de noroc in marea aceasta de rautate nationala care s-a asternut peste noi toti si drepturile noastre mereu ciuntite si batjocorite...Niciodata nu voi avea puterea sa va rasplatesc si sa va intorc actele de buni samariteni, dar sincer va spun ca pentru fiecare ma voi ruga sa aveti pace, sanatate, bunastare, fericire si tot ce va doriti alaturi de cei dragi! Chiar ca poate este posibil sa-i iau Anei acele medicamente care nu se compenseaza, sau compensate cu plata, cum ar fi passiflora de Hofigal, aspenter, bilobil, tanakan, betaserk, essentiale, Liv 52 , aspacardin, malox, triferment, nospa, unguente pentru reumatismul generalizat, si pentru ca n-o pot cara mereu la oftalmolog la cozile alea la medic unde nu rezista, ii iau mereu timolol si xanatan pt. glaucom, unele medicamente fiindu-i necesare pentru ficatul facut praf, dupa atatia ani de medicatie pentru epilepsie, atac de panica generalizat, boala cardiaca cu risc major de accident vascular cerebral, noduli tiroidieni, vertij Menierre, dischinezie biliara, varice, obezitate morbida, paradentoza, etc. Toate medicamentele de inima se dau compensate cu bani, de exemplu. Asta doar sa stiti ca nu ma plang, dar prin astea trec si ma zbat lunar sa fac rost macar de o parte, ca statul nu-l intereseaza. Ma mai ajuta cumnata, sora ei, din pensia ei de 700 lei, sau mama care are 650 lei, singurile neamuri care ma pot ajuta cu putin, dar de n-ar fi fost era mare jale, si au si ele de platit facturi la bloc la fel de mult. Daca mi-as mai lua si eu, chiar ca am fi pe zero, dar eu o tin cu ceaiuri si cand am tensiunea mare iau de la ea. Miofilinul meu pentru insuficienta respiratorie 50% este ieftin, dar daca luam spray-urile prescrise, care sunt enorm de scumpe, eram pe strazi acum, asa ca fac efort mai putin si dozat si fac economie la respirat sa nu ma innec sufocat! La vara e speranta mea si procesul ce-l sustin la Bacau ci Armata. Daca dau chix...dar sa gandesc pozitiv, ca Dumnezeu n-a plecat nicaieri de deasupra noastra, si am sperante foarte mari ca totul ne va fi mai bine! Tuturor!

Iulian Mareș spunea...

Corneliunson
.....si pleaca odata de la chiria borfasului ala de proprietar!
Reziliaza-ti contractul......nu realizezi ca te fura la greu? Imposibil sa nu gasesti in Onesti altceva mai ok!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Iata extrasul de cont bancar: Ifrim Corneliu- RO87RNCB0030103772950001 CONT IN ron ClasiCont-BCR-Conturi curente. Va multumesc frumos!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iulian Mares: Am pierdut cu acest bloc o groaza de bani pe cheltuielile curente de chirie si intretinere, dar cand m-am mutat am facut investitii enorme, caci am avut 350.000.000, banii pe jumatate de apartament: Am vandut cu mama apartamentul sa ne luam 2 garsoniere, sa stam separat caci o deranjau bolile Anei si e cam ursuza de felul ei. Ea s-a incadrat sa-si cumpere, eu de acum eram pe strazi cu Ana, cu banii in buzunar si nu gaseam, iar in disperare cu mare greu am putut intra aici, a trebuit sa dam 50.000.000 sa platim datoriile celui care fusese dat afara la acel timp, ca altfel nu erau camere libere, asa e regula la banditii astia daca vrei sa intrii intr-o garsoniera! Restul de bani i-am investit sa compartimentez camera, sa schimb usile, sa pun faianta, parchet, instalatie electrica, etc pentru ca era totul facut praf si era ca la porci si tiganie. Apoi eram lefteri de mobila, masina spalat, linguri, furculite, etc, mama luandu-si cele ale ei in garsoniera ei, iar eu n-am acceptat ciurucurile si vechiturile ei, asa ca am luat-o de la zero cu toate, acum 10 ani. Chiria era atunci 700.000 lei, apoi s-a facut 1.200.000, ca acum sa fie de 2000.000 lei, deci n-ar fi cine stie ce, dar ne-au rupt la intretinere care a ajuns iarna cu tot cu chirie si peste 10.000.000 lei, dar mai lumina, telefoanele, cablul, mancarea, medicamentele, etc, ce are orice om. Din cauza scumpirilor, au fugit toti, lasandu-si chiar si agoniseala si mobila, altii au fugit pe furis noaptea lasand datorii uriase. Blocul, din 155 de camere, daca mai are circa 50 ocupate, ca s-a golit, suntem cativa care inca mai rezistam. E un bloc social, numit ,,Evazatul,'' dar e rusinea orasului: Plin de tiganime si cocalari, patronat de Primarie, plin de betivi si scandalagii, fura curentul unul de la altul, toaletele comune sunt focare de infectie, batai, scandaluri si mereu le taie curentul. Daca aici avem centrala de bloc la caldura si apa calda de 3 ori pe saptamana cate 3 ore, acolo, kanci, tremura ca dracii de frig, mai ales ca le taie curentul! Am avut primar nepot foarte bogat si care detine lantul de magazine si farici de mezeluri, Nevila (Neghina Victor Laurentiu), am ajutat mari politicieni, le-am luat interviuri, am facut bine multora, dar cand le-am pus problema de o casa toti au invocat SARACIA SI GREUTATILE LOR, desi sunt miliardari in lei si milionari in euro! Tot cei saraci m-au ajutat la urma urmelor cand am avut un necaz! Toti fug cand e vorba sa te ajute, si de aia nu cer la nimeni nimic, si daca pica din cer e bine, daca nu-inseamna ca asa mi-e soarta si il las pe Dumnezeu sa decida! Cred ca aici se fura din bani sa acopere pierderile de la cei fugiti, primaria nu se baga ca e domeniu privat, desi blocul este luat in custodie de patron pe 10 sau 20 de ani ca domeniu social, dar num,ai social nu-i! Asta e, fratilor si n-ai cui te plange, Armata o doare la basca de noi si de tragediile noastre! S-a folosit de noi, ne-a uzat si...papaki si-un praz verde du[pa aia, ca nici pensii sa supravietuiesti nu-ti dau daca te imbolnavesti ca mine!

Huhu Rezea spunea...

Articolul a fost citit de peste 1000 de ori.
De luni, prima zi de lucru a băncilor după comunicarea contului de către @Corneliu, vom ști ce fel de cititori avem.
Câți dintre ei se vor învrednici să doneze, fie și parțial, creșterea netă lunară a pensiei, prin facilitățile fiscale aplicate de noul Guvern, începând cu luna februarie?
In funcție de numărul donatorilor voi decide dacă merită efortul de a mai menține public acest blog.
@Corneliu este rugat să comunice doar numărul donatorilor, dar... după data de 20 aprilie 2017. Până atunci silenzio stampa!

tigri2 spunea...

Abia dupa ridicarea pensiilor pe luna aceasta se vor vedea rezultatele asa ca "nu fortati gaina sa se oua" dupa cum bine spune un proverb romanesc. Unii ridica pensiile si pe 22-24 martie ,iar dupa cum spunea LIA s-ar putea sa ridicam praful de pe toba caci se anunta defectiuni de soft.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Multumesc anticipat pentru generozitatea Dumneavoastra! Ma simt foarte stingher intrucat niciodata n-am fost tratat cu atata generozitate si marinimie sa fiu ajutat de cineva, chiar daca sunt un guraliv de felul meu pentru drepturi legale ale statului catre mine sau oricine, dar sunt o fire foarte retinuta si rusinoasa in astfel de situatii pe care de fapt nu le-am mai trait niciodata, obisnuit fiind sa dau si sa mi se ia, nu sa mi se dea! Ana si acum crede ca e o gluma camaradereasca, insa am asigurat-o de bunele intentii si spiritul de intrajutorare ale militarilor in anumite situatii deosebite! Dumnezeu sa va ajute, stimati camarazi! O asa gaina cu ouale de aur merita sa fie asezata intr-un altar de Catedrala, sau biserica de provincie, in care sa faca oua de aur pentru toti saracii Romaniei! Statul ar trebui sa fie aceasta gaina generoasa si cu spirit de solidaritate, nu oamenii, care fiecare au problemele si greutatile lor, copiii de ajutat in scoli sau in viata de familie si case de intretinut, boli de tratat, indiferent cat de mult ar castiga sau cat de mari ar avea pensiile!

Huhu Rezea spunea...

@Tigri
Ar fi bine să punem aici și o copie a Deciziei de pensie a domnului Ifrim. Dar ma tem că nu are posibilitati tehnice de a trimite un atasament.
Luăm de bune comentariile sale din ultimul an și cele spuse într-un comentariu mai sus:
„eu 1064lei, Ana 340 lei ajutor social”. Din martie ajutorul soţiei va depăşi cu ceva 500 lei.

tigri2 spunea...

Poate cere unui prieten sau sa mearga la vreo agentie de profil si pentru 2 lei i-o copiaza si ti-o trimite in atachment pe e mail.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Huhu Rezea, dati-mi o adresa, chiar a unei casute postale, ca va trimit cupoane de pensie originale. Ana le are negre, are ajutor social dat de Primaria, poate a se verifice probabil pe nuele Fodor Ana, ca a muncit putin si s-a imbolnavit de la 24 de ani, am aflat ca i se face acum in Martie cam 520 lei. Eu am avut in Decembrie cam 1003 lei, dupa ce mi-a scos CASS-ul si mi s-a dat 5,3% am 1064 lei. Ana are gradul 1 cu insotitor, dar are toate drepturile sociale stabilite in Vrancea unde are adresa din buletin. Ca sa ia de insotitor, trebuie sa stea la adresa surorii ei din Vrancea, care a luat-o in spatiu sa-i faca buletin, caci casa parintilor nu mai exista, au murit de multi ani si casa a luat-o un frate cu probleme si cu care n-are legaturi.

Aici, in acest bloc, nu se face mutatie definitiva, doar flotant, mie mi s-a facut definitiv ca lucram la ziar si am scris pozitiv de acest bloc sa pot obtine acest privilegiu, (istoric si parcurs, transformari, destinatii, etc, e din 1959). La Ana e o particularitate, pe laga faptul ca traim consensual si nu legitim: Daca ar lua de insotitor, care e peste 1000 de lei, ar fi controlata lunar la domiciliu, si daca n-ar gasi-o ar plati si din urma, asa e legea si i s-a zis. Noi traim de cand eram eu in invaliditate, din 1997 parca, deci de 20 de ani, si nu aveam dreptul sa iau de insotitor pentru ea cu invaliditate. Sora ei ii ridica acest ajutor si-l trimite prin posta lunar.

Tot cumnata ii ia toate medicamentele de la medicul de famiie si farmacie si lunar, cand trimite banii, pune acolo si medicamentele. E o treaba incurcata, dar pe care o facem de ani de zile. Anul asta i-am promis ca daca imi creste pensia ii fac si ei mutatia definitiova, si fiind pensionar de limita ma voi pune insotitor sa ia si banii aceia de insotitor. Pana acum 3 ani, ne chinuiam cu trenul, ocazia sau binefacatori s-o duc la Comisie la Focsani. Dar era sa se intample si o tragedie si abia atunci i-au dat definitiv din gradul doi gradul unu: In fata comisiei a facut o criza de epilepsie crunta, cu spasme foarte urate si sufocari, si-a inghitit limba pe gat, a intrat in coma si a fot dusa in stare grava la Urgente cu tesiune de 24/12 si i-au descoperit si diabetul cu glicemie de peste 240! A stat o luna la neurologie in perfuzii, de abia si-a revenit, are insa anumite sechele de orientare, stabilitate si echilibru, chiar a devenit si foarte nervoasa si agitata. Din acea zi s-a terminat cu iesirile ei din casa, acum in Mai face 3 ani de cand n-a mai iesit din casa, pentru ca daca merge pe jos face vertij Menierre, tensiunea trece de 20 si face criza de epilepsie! Atacul de panica il face din absolut orice si am foarte mare grija cum ii vorbesc, cum ma port cu ea si ce sa-i dau sa manance de la diabet. Tot de atunci stim amandoi sa luam tensiunea cu aparatul de tensiune manual.

Frica noastra a fost si este ca daca ii fac transferul la Onesti a ajutorului asta nenorocit de 340 lei, sa n-o bage iar in comisie astia de la Bacau, sa-i ia gradul 1 si sa-i dea pe cel de 2, si iar sa ne taram cu targa la Comisie, ca de transport nici vorba sa mearga cu trenul sau mai stiu eu ce, in afara de o masina pe care nu ne-o permitem, si de aia zic ca avem sitiutia foarte grea ca nu ne ajung banii la nimic sa facem ceva serios. N-ai bani nu poti face nimic, iar putinele rude ce le avem sunt si ele limitate.

Tot ce va relatez e de-o realitate dureroasa si in viata mea n-am putut sa duc in eroare sau sa mint, mai ales in cazuri serioase ca acestea. De fapt m-ati prins in aceasta actiune deja stiind de la flecarelele mele in timp cam care este situatia mea, fara sa fi avut macar intentia sa le zic sa produc mila, ci doar sa ma refulez de situatia mea si ca statul mereu ma neandreptateste la necazurile pe care le am. Am facut aceste precizari sa elimin vre-un dubiu despre realitatile cumplite cu care ne confruntam de foarte multi ani.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sa-mi dati o adresa, D.le Huhu Rezea, sa va trimit cupoanele in original pentru atasare.

Huhu Rezea spunea...

Adresa Blogului am scris-o de atâtea ori:
huhurez2013@gmail.com

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Daca pot sa ies si sa gasesc pe cineva sa-mi posteze, pentru ca eu nu cunosc sa fac asa ceva, n-am nici tehnica, va copiez datele de pe cupoane:

1.Fodor Ana are nr. cupon ajutor social DGASPC-Vrancea. Drept 340,00 lei,
( Buget complementar (grad 1) (106lei)+indemnizatie (grad 1) 234 lei)- Oficiu postal Focsani1, FODOR ANA (25603033907) NR. DECIZIE 280429, total 340,00 lei;

2.IFRIM CORNELIU, NR CUPON O4551698, PENSIE 1.064 LEI Cupon Pensii Militare.
Pana atunci, aveti incredere in cuvantul meu de militar.

CEZAR spunea...

Cornel zice...,,, caci am avut 350.000.000, banii pe jumatate de apartament: Am vandut cu mama apartamentul sa ne luam 2 garsoniere, sa stam separat caci o deranjau bolile Anei si e cam ursuza de felul ei. Ea s-a incadrat sa-si cumpere, eu de acum eram pe strazi cu Ana, cu banii in buzunar si nu gaseam, iar in disperare cu mare greu am putut intra aici, a trebuit sa dam 50.000.000 sa platim datoriile celui care fusese dat afara la acel timp, ca altfel nu erau camere libere, asa e regula la banditii astia daca vrei sa intrii intr-o garsoniera! Restul de bani i-am investit sa compartimentez camera, sa schimb usile, sa pun faianta, parchet, instalatie electrica, etc pentru ca era totul facut praf si era ca la porci si tiganie. Apoi eram lefteri de mobila, masin....??????
********
Si de ce nu ai o ..locuinta propie .....chiar si la tara sau in alt oras ..??
Cum sa investesti intr-o casa care nu-ti apartine ???
Intrebari de neam prost...
Nu stiu ce dar parca ..pute ceva in ..Danemarca ..!!

CEZAR spunea...

PS.....,,nuele Fodor Ana, ca a muncit putin si s-a imbolnavit de la 24 de ani, am aflat ca i se face acum in Martie cam 520 lei. Eu am avut in Decembrie cam 1003 lei, dupa ce mi-a scos ...
****
Tu cand ai luat-o ..era deja captusita cu toate bolile din ..nomenclator ..??
Nu ai fost casatorit ..legal ..nu ai copi ..???

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Cezar, am dat 50. ooo vechi, nu milioane, asa e regula aici: Ca sa ocupi camera, trbuie sa achiti datoriile celui fugit de aici, altfel nu-ti da camera. Nu-ti doresc sa fi patit prin ce-am trecut! Eram amandoi bolnavi, eram depistat cu ciroza lichida, pe care ulterior am estompat-o naturist, am scris acum doi ani pe aici, cu bolile pentru care am fost pensionat, eram in depresie severa, Ana cu bolile ei grave, neajutati de nimei. Am zis ca am un baiat cu care nu mai am treaba de cativa ani, e in Luxemburg, pentru ca m-am certat cu nora-mea, si asa nu e atasat de mine ca m-am despartit de mama lui cand era mic si a crescut fara mine, e o ruptura intre noi ireversibila ca nu i-am permis anumite atitudini obraznice si lipsite de caracter, sunt amanunte pe care nu le public aici ca nu mi-am facut ca obiectiv sa rada lumea de mine daca sunt ajutat la initiativa unor generosi, asta nu trebuie ca acul sa scot viata mea ca la taraba din Piata sa faca lumea ras de mine si de problemele mele grave, nu ca am cerut eu expres ceva cuiva, nici macar prin aluzii, sa tii cont de acest lucru foarte tare! Cu banii cuiva, ori nu, eu tot traiesc, insa nu cred ca este cazul ca in aceasta situatie sa fiu judecat in public ca pe un condamnat care a furat ceva, jignit, umilit sau injosit prin invocari care nu-si au rostul. Nu impun absolut nimanui nimic, nu cer absolut nimic de la nimeni, eu ma supun doar generozitatii oferite de catre ,,Ardeleanul generos'' si D.lui Huhu Rezea care au generat acest act de donatiii a cui doreste s-o faca benevol, iar acum cred ca nu-i necesar nici sa fiu luat in bascalie si ofensat pentru ceva ce n-am impus nimanui cu forta, nici unor reprosuri in bascalie si nimeni nu obliga pe nimeni s-o faca! Chiar incep sa ma simt jenat ca am acceptat acest ajutor, intrucat nu stiam ca se vor gasi voci cu reprosuri si de luat in bascalie pentru acest sprijin sa mi se scoata pe nas! Sa stii Cezar, ca daca tu ii reprosezi consoartei mele ca este bolnava, sau despre mine, printr-o atitudine de luat peste picior in batjocora dai dovada ca nu te-ai lovit de greutati in viata, ceea ce nu-ti doresc, dar te descalifici singur in fata opiniei publice cu un astfel de comportament lipsit de respect si empatie fata de cei in suferinta. Daca ai ceva cu mine, ar fi bine sa nu-mi mai acorzi atentie si cu asta-basta! Eu nu cred ca ti-am jignit sotia sau sa-ti cer socoteala pentru betesuguri sau membrii de familie. Cred ca am primit destule palme nemeritate de la viata sa mai primesc si de la un camarad! Ma obligi sa-mi etalez actele si viata pe aceasta pagina, cand eu deja de ani de zile ma plang ca statul ma neandreptateste, iar un gradul 1 nu se da oricui, decat cand ai boli netratabile si nu ti-as dori nici tie nici familiei tale sa treaca prin ce trecm noi si repet: N-am cerut nimanui nimic sa ne reprosezi ceva, a fost initiativa unui coleg generos in colaborare cu Huhu Rezea, nu suntem cersetori, nu suntem milogi si nici bataia de joc a cuiva! Nu am luat casa cu acei bani, caci nu gaseam cu banii ce ii aveam in buzunar, mama a avut mare noroc ca a gasit intr-un bloc rau famat...Regret nespus ca mi-am pus viata pe tava si am acceptat oferta generoasa, ca apoi sa mi se scoata pe nas cu reprosuri pe care nici eu si nici Ana nu le meritam! Chiar ca mi-ai produs o mare dezamagire si tristete prin aceste reprosuri nemeritate si nu voi mai comenta absolut nimic! Exact cum ai face repros unui om, dupa ce ii oferi o lingura de mancare, dupa care sa i-o scoti pe nas!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ D.le Huhu Rezea, cu scuze ca n-avti nici o vina in aceste momente umilitoare pentru noi, dar si scuze fata de camarazi si postatori, ma stiti de prima data de cand am postat ca m-am plans de grutatile ce mi le-aau provocat statul si sistemul, am zis spontan si din suflet de toate bolile sotiei mele, dar si de bolile mele, de necazurile mele, si stiti foarte bine ca au fost destainuiri sincere ca intre camarazi, ca intre prieteni de arme si societate cazona, sa-mi justific supararea si frustarile pe autoritatile care nu ne-au ajutat cu nimic! Stiti foarte bine ca nu am cerut niciodata nimanui nimic, n-am cerut mila, n-am cerut bani, n-am cerut ajutor, n-am cersit nimc, decat sa fiu lasat sa-mi exprim frustarile pe cei care ne fac viata grea, ori sa ne plangem unul altuia de problemele noastre! Ca mine, mai am camarazi pe aici carora le plang de mila ca au soarta mea nenorocita s ii cred cu lacrimi in ochi, ca acel camarad impuscat la Revolutie si se zbate in mari lipsuri si greutati! Ca si mine, nici ei n-au cerut nimic, n-au cersit, nuaui dorit sprijin de la mine, decat de la statul si armata care ne-a au nenorocit si au aceasta putere de a indrepta lucrurile cu cei napastuiti! Nici acum n-am cerut nimic si am fost luat prin surprindere de actul Dv, si a Ardeleanului de generozitate si camaraderie, m-am bucurat impreuna cu Ana, dar am ramas si mut de uimire ca nu ni s-a mai intamplat ca cineva sa sara sa ne ajute!

Acum suntem foarte dezamagiti si tristi ca s-a gasit si o voce sa ne considere niste cersetori la mila cuiva, desi n-am cerut nimanui nimic, si regret ca totul s-a transformat intr-o mare dezamagire si lacrimi in ochi, fiind supusi la rusine si jena, fara ca sa facem cuiva vre-un rau, sau sa-l milogim pe cineva, nestiind ca se transforma totul intr-un circ de batjocora si repros pentru care ne simtim foarte jenati ca sa fim trasi la judecata si marginalizati cu neandreptatita justificare de cineva care, probabil, n-a fost umilit cum ne simtim noi acum...

tigri2 spunea...

@cornelius , nu-l lua in seama pe acest cioban imputit numit cezar_fostul Cpt Padina Petre care la revolta din '89 si-a tradat propriul popor , ridicand arma impotriva lui, vine acuma sa arunce cu noroi in toata lumea, uraste tot ce-i in jur..."lupu-si schimba parul, dar naravul, ba!"

CEZAR spunea...

..ma KiSS...ca la sedinta de partid ..unde conduceai tu ....
Hai sari si vireaza-i in cont lu Cornel...macar 2000...ca la tine nu se cunoaste ...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Tigrisor, nu stiu de ce, dar n-am putut niciodata sa urasc pe cineva, ca asa mi-a casunat mie si, mai ales fiind la necaz, sa-i mai pun la focul care-i arde pe casa si o galeata de benzina...Eu cred ca sunt si prost, cateodata! Mereu am impresia ca, daca suntem militari pana la sfarsitul zilelor, exista intre noi coeziune si camaraderie desavarsita!...Cine-i om, tot om va ramane pana dincolo de mormant...Iar noi, marea majoritate, am dovedit ca suntem oameni, chiar si cand ne-am mai carait pe blog ca niste copii cu parul alb, dar constienti ca pana la urma urmelor toti suntem prinsi in cate un necaz, sau altul, nefacandu-ne rau, decat contraziceri prin apostrofari copilaresti pe care ni le-am iertat reciproc. Cand esti surprins de un act de ura fara motivatie, este trist ca nu-ti intelegi dusmanul si sa faci ceva pentru el, sa-l ierti, sa-l ajuti sa se dumireasca, sa realizeze ca ceea ce face este un mare pacat...

Iulian Mareș spunea...

Mr. Petre Padina,
Te-am pedepsit cu 15 zile arest sever la arestul garnizoanei!
Pe stil veki! La curatat cartofi si latrine!
Asa ceva nu se face!.....clar?

CEZAR spunea...

m-ALE..adica ..ce nu se face ..??
PS...vreau sa publici documentul prin care Tu..i-ai virat omului ..macar vreo 3000 lei ..ca la cat bagi tu ..mocca ..nu se simte !!
Dupa asta mai vorbim ....!!
Si mai lasa deprinderile astea vechi ..si rusinoase .. arest la ..ofiteri ..!!
Nu am avut placerea dar cred ca dezertam instant ...!!!

Iulian Mareș spunea...

Cezar
Atacul a fost suburban.....
Nu fii nesimtit!
De ce crezi ca eu "bag moca"?...... si asta este tot un atac suburban?

CEZAR spunea...

m-Ale !!
Adevarul nu poate sa fie ,,atac suburban"..in nicio situatie !
Nu mai fii..asa cum spune ..mos Alecu...

Iulian Mareș spunea...

Cezare
Oricare ar fi adevarul...ai incalcat un prag....si nu e bine!

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
Sunt doua articole pe blog dedicate comandorului Susanu. De ce nu-i mulțumești acolo?
Disciplina... bat-o vina!

Anonim spunea...

Propun ca numele donatorilor sa apara intr-un tabel pe blog! Va garantez ca succesul va fi mult mai mare....parerea mea...

Huhu Rezea spunea...

@angel
Nu cred că este bine ce propui. Tocmai această ideea i-ar determina pe mulți să nu facă donații.
Oricum, pe acest blog asigur că nu va apărea niciun tabel cu nume.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea, cu scuze, dar cred ca am postat catre Dl. Comandor Tanase, fara sa citesc coperta! Imi cer scuze, dar n-ati putea transfera articolasul meu? N-am realizat ca ati bagat aceasta postare cu prioritate si am postat din inertie!

sergiu spunea...

Cezar,nu am crezut vreodata ca exita un OM cu un astfel de caracter!Sigur ai fost militar?
Angel,cu ce te ajuta pe tine numele de pe un tabel?Daca pe strada faci o fapta buna te duci la primarie sa-ti posteze numele pe afise pt fapta deosebita facuta?

Iulian Mareș spunea...

Sergiu
Intr-un fel sau altul....sa zicem ca a fost! Putem sa-l lasam in urma? Nu putem! Si cei gresiti trebuie adusi acasa, nu numai mortii si ranitii!

Gigi spunea...

Gest urât din partea lui,"Cezar"!
Cei care donează nu au nevoie de publicitate!

sergiu spunea...

Iulian
Nu numai ca este postul Pastelui,suntem un popor crestin,si intradevar trebuie sa iertam.

Huhu Rezea spunea...

Apropo de postul Paștelui și religie.
Cei 40 de soldați au deveni mucenici în credința ortodoxă , prăznuiți în fiecare an pe 9 martie, după schingiuirea lor la Sevastia de către comandantul Agricola, guvernatorul roman al Armeniei, în numele credinței în zeitățile romane. Regulile în interiorul unei religii le stabilesc tot oamenii.

Anonim spunea...

@ifrim
inca o data eventual cu scuze ca sa fiu politicos(dar aveti prea multa limbarita pt un om cinstit si necajit):
Nu va cunosc,nu ma cunoasteti,asa ca ce doriti de fapt? un pic de manipulare?
Iar huhu va publica pt "rating"

Anonim spunea...

apropo:@ifrim
stiu ca ati primit imprimanta pe care o solicitati.V-am oferit si eu una moca dar nu v-a convenit ....oare de ce, daca tot va trebuia?....si nu era o porcarie cu riboane era un HP bun si performant......doar ca se impune o conditie: daca nu este folosita 5-6 zile,cartusul se infunda.atunci cand faceam zilnic contabilitate(primara) nu erau pb.Daca nu am mai facut si cartusul s-a bulit, normal...si de ce sa ii fac refill sau sa cumpar unul nou daca o folosesc doar ca sa scanez? Asa sa ma aflu"in treaba"?

Anonim spunea...

@ifrim
vad ca sunteti un pic contrariat
Eu va spun: rufele nu se atarna pe gard si nici nu se spala in public.In rest e treaba dvs!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ma adresez tuturor colegilor de mare suflet care sunt alaturi de mine in aceste momente si nu ma judeca pentru saracia, lipsurile, bolile noastre si faptul ca suntem necajiti din pricina faptului ca avem un stat care isi abandoneaza cetatenii aflati in imposibilitetea de a se intretine corespunzator. Sunteti de o profunda omenie si solidaritate, fapt pentru care va multumim din tot sufletul! Daca as multumi cu nominalizari, as discrimina poate din omisiune fara voie, sau necunoasterea acelor persoane anonime! Daca cineva s-ar interesa la domiciliul meu despre toate afirmatiile pe care le-am facut mai sus, va descoperi ca absolut cu nimic n-am exagerat, ba inca sunt foarte multe lucruri pe care nu le spun, tot de frica sa nu cumva sa se interpreteze ca acte voite de a produce mila sau compasiune, de a obtine ceva avantaje, dar in viata vietilor mele n-am gandit macar la asa ceva, sub nici o forma!! Aceasta initiativa s-a produs instantaneu, n-am fost avertizat sau instiintat, am crezut ca e un gen de pamflet sa se mai destinda atmosfera pe blog, o gluma buna! Nici macar nu v-am relatat, macar in gluma, ca de la sfarsitul anului si pana azi mi-am pierdut toata dantura de la o paradentoza galopanta, mi-am gasit zilnic cate un dinte prin bucatura de mancare, m-a amuzat dar m-a si intristat, dar sunt totusi fericit ca din asta nu se moare! Puteam sa va zic de la sfarsitul lui Decembrie cand a inceput sa-mi cada unul cate unul, dar n-am facut-o. Au fost semne, dar cui sa-i zic, cu ce bani sa ma tratez, mai ales ca aveam o dantura de invidiat cu o dentitie aproape perfecta, unde sa ma duc cu femeia bolnava care abia gasesc pe mama sau o vecina sa stea cu ea, fiind cu atacul asta urat de panica si boala cardiaca, combinat cu diabet si epilepsie, cand fug sa cumpar de mancare in oras, sau sa platesc facturi, numai daca am cu cine s-o las sa n-o gasesc moarta, dar n-as pleca pana nu-i asigur protectia si paza! Abia acum inteleg unii din jurul meu ca nici galeata de gunoi nu o pot duce, nici jos la parter sa platesc facturi la administratora, stie cred ca tot orasul situatia mea precara, caci Ana doar un pic daca nu ma vede, sau nu e cineva cu ea in lipsa mea, ceea ce este imposibil vreodata, face rapid atacul de panica insotit de epilepsie, ii creste brusc tensiunea, diabetul intra si el in reactie si poate muri subit cu accident vascular cerebral. Are o hartie scrisa de medic in care scrie ca are boala cardiaca cu risc major de accident vascular, si alta hartie in care scrie ca-i diabetica, fiind obligata sa le poarte cu ea daca ar iesi din casa, deci nu-i de gluma! Ea practic e o leguma la pat, ca daca merge mai mult de 10-maxim 20 m i se ridica rapid tensiunea la 20-22, dar nu poate merge in primul rand de la vertijul Meniere care o dezechilibreaza si-o dezorienteaza! De la atacul de panica generalizat, fiind permanent dependenta de o persoana alaturi, a facut toate aceste boli, epilepsia din spaimele repetate! Eu sunt cu un tabel de boli, nici una tratabila, ultima fiind aceasta cardiopatie ischemica si ca fac tensiune mare pana-mi curge sange din nas! Am trimiterea la cardiologie de o luna in portofel si nu pot ajunge acolo din cauza situatiei in care ne aflam...Va multumesc inca o data, chiar de nu mi-ati da absolut nimc, sunt fericit ca va am camarazi si macar de-o vorba buna m-as bucura, dar ma bucur ca nu ma judecati ca sunt sarac si necajit, ca ma incurajati in aceste momente de depresie si tristete de toate prin cate trec, si nu-i doresc nici dusmanului dusmanului meu sa ajunga in situatia mea si a lui Ana! Dumnezeu sa va ajute pe toti! PS: Glumele mele ma ajuta sa depasesc toate necazurile si sunt departe de a supara pe cineva!

sergiu spunea...

Nea Dorule,daca ai fi urmarit acest blog mai des si mai atent ai fi constatat ca acest camarad a avut aceeasi "limbarnita" din todeauna.Si inca ceva, domnul nu s-a autopropus pt ajutor,ci a fost desemnat de catre un utilizator al blogului.Din pacate,nu esti departe de Cezar!

ifrim spunea...

Breaking-news soc si groaza noutati la Vae Victis!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Doru Serban, n-ai de ce sa-ti ceri scuze. Nu ti-am cerut absolut nimic sa-mi dai si nici n-am cerut absolut nimanui sa-mi dea ceva. Initiativa a fost a camarazilor mei si m-a luat si pe mine prin surprindere! Habar n-am avut de aceasta surpriza. Eu doar am explicat celor indoielnici ca dumneata despre situatia mea reala, sa nu se creada ca sunt un escroc, daca tot a fost o initiativa sa fiu ajutat! Daca ai citit pe undeva macar un cuvant sa fi cerut ceva cuiva, in toti acesti ani de cand postez, te rog sa-mi spui si mie, dar si camarazilor. De ce sunt judecat pentru ceva ce nu am facut sau, mai ales, ca sunt sarac si necajit? Nu stiu de ce supar pe cineva daca eu nu le-am facut nici un rau cu ceva si nu le-am cerut nimc? Daca aceasta initiativa supara pe cineva, nu stiu si de ce, din moment ce initiatorii n-au obligat pe nimeni s-o faca?! Adresa mea este sus. Oricand poti veni la mine acasa sa te convingi despre adevar, si nu de la mine, mai intai de la vecini, administratia si directoratul domiciliului, dar si foarte persoane multe cu rang oficial, sau mai putin oficial, cu acte doveditoare si tot ce se doreste. Si cu asta am pus punct unei situatii care m-a pus intr-o postura deprimanta, jenanta si deloc placuta, ba chiar ma simt umilit ca un cersetor care este judecat ca primeste mila, desi n-am cersit nimanui nimic...Nu-mi dati nimic, dar nu ma mai judecati pe nedrept, ca eu nu v-am facut absolut nimic sa merit aceasta umilinta...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Doru Serban, sincer spun ca e prima data cand aud de aceasta imprimanta, nu mint si nici nu-mi amintesc de oferta! O fi fost postarea cand eu nu ma aflam in oras si eram internat cu Ana, nu stiu, sicer! Chiar nu-mi amintesc absolut deloc! Am atatea pe cap, pentru ca le fac pe toate pe aici prin casa, ca uneori nu-mi mai vad nici capul de oboseala si stres. Cand dorm, uneori, nici macar nu ma intorc prin somn pana la ziua de atata oboseala si ma scol nauc, zapacit, ametit de ma tin de pereti...Mai ales, ca de neumblat pe jos, de la sedentarismul involuntar, Ana are carcei, dureri groaznice de oase, are si osteoporoza, reumatismul generalizat, mai are si mari probleme de dantura si-o dor toti dintii si ma urla pentru fiecare cu cate ceva, se sufoca mai mereu de la tiroida, se inneaca la masa, trebuie pazita cand mananca, mai tot timpul isi ia sau ii iau tensiunea...Nu stiu, habar nu am ca mi s-a propus imprimanta... Multumesc pentru intentie!

CEZAR spunea...

@ Sergiu ...nu prea ai fost vizibil pe acest blog..
Poti sa-ti luminezi fata ...
Asta-i singurul subiect care ti-a trezit interesul ??

Huhu Rezea spunea...

@Ifrim
Te îngrozești dacă niște documente închipuite de către @Potecar sunt luate de bune ca documente oficiale de către un sindicat al disponibilizaților.
Pai, dacă se pun în aplicare solicitările domnului Dogaru cu abrogarea OUG 99/2016 și OUG nr.2/2017 se pun în pericol indexarile și majorările de pensii din anul 2017, deja puse parțial în aplicare de Grindeanu.

tigri2 spunea...



Prima pagină
Eveniment
Ultima oră
1298 de vizite

Mai multe ştiri online: armată • Eveniment • Ultima oră
Veşti proaste pentru militari. MApN se opune acordării salariului de bază minim de 1450 lei, pentru SGP
Ştire online publicată Vineri, 10 Martie 2017. Autor: Cosmin ZAPOROJAN
Comentează ştirea
Facebook
Twitter
Google+
Veşti proaste pentru militari. MApN se opune acordării salariului de bază minim de 1450 lei, pentru SGP - 1-1489172363.jpg
Militarii profesionişti au primit astăzi o lovitură teribilă, chiar de la şefii lor din MApN. Aflaţi la negocieri la Ministerul Finanţelor, reprezentanţi din conducerea MApN s-au opus la acordarea salariului minim pe economie de 1.450 lei, fără sporuri şi indemnizaţii, militarilor profesionişti. Surse aflate la negocieri ne-au declarat că generalul Florin Jianu, şeful Direcţiei financiar-contabile din MApN, a precizat că Ministerul Apărării nu achiesează la aplicarea HG1/2017 şi pentru militarii profesionişti, al căror salariu minim este în prezent de 900 lei.

Anonim spunea...

@ifrim
hai sa ne "laudam"
eu am 2 stenturi si un infarct(ventricul stang inferior)functioneaza doar 70% din "motoras"basca imi troznesc genunchii si articulatiile la orice miscare+piciorul drept cam albastru......cum s-ar zice "din cauza muncii de birou"
Pt dvs dl ifrim promit ca am sa fac o lista cu toate bolile de care suferiti si pe care le enumerati.Chiar le aveti pe toate?....fara numar? si inca postati pe net 24/24?Mai sa fie!!ceva nu se potriveste,dar deloc!!.Eu as fi fost mort de mult in acest caz.In rest va doresc multa sanatate!!

Anonim spunea...

@sergiu
donati domnule,donati.Aveti treaba cu mine? donati ca aveti numarul de cont al lui ifrim!
in rest sunt vorbe goale:)

Amoniac spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

@Serban
Ce rost au asemenea împunsături? Tu îi reproșezi lui Corneliu că stă toată ziua pe NET?
Cititorii constanți ai acestui blog cunosc destul de bine situația dificilă în care se află familia lui @Ifrim. Nu e camaraderesc să introduci indoieli.
Cînd nu vrei să faci un bine, întelept este să nu faci rău.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Luni fac tot posibilul sa trimit cupoanele de pensie pt. Doru Serban si alti camarazi sa ne comparam veniturile. Impreuna cu Ana, de la 1 Ian. avem putin peste 1400 lei, impreuna. Acum circa cinci ani aveam amandoi: Eu, 470, Ana cam 250 lei, aici intr-un bloc cu chirie. E mult, e putin? Cu aceste pensii, daca era sa-mi pun un stend, puteam? Sau cu banii de azi, cand jos la asociatie se duce aproape toata pensia mea, pot sa fac ceva? Eu doar fac o comparatie, nici macar nu vrau sa demonstrez ceva...N-am tehnica sa trimit cupoanele pe mail la D.l Huhu Rezea, dar poate umblu prin tot orasul si gasesc pe cineva sa ma ajute, dar repet: Eu am 1064lei, Ana 350 lei, in Decembrie eu aveam 1003 lei, Ana tot 350, se pare ca va lua curand 550 lei si ea. Intreb statul roman, nu colegii care n-au nici o vina sau interes:

-Statule roman, tu poti trai cu suma asta la oras, mai ales cu 2 persoane bolnave? Lista de boli...Sunt pensionat de boala din 1989, m-am pus si in genunchi la Comisie sa mai ma tina, iar Comandantul de atunci era dispus sa-mi dea o functie sedentara, fara prea mari raspunderi, sa mai capat ceva ani, dar daca eram grav bolnav, atunci medicii au considerat ca trebuie sa ma pensioneze fara drept de tagada, nu-si asumau raspunderea, iar de atunci, una cate una s-au instalat si alte boli, pana la colectia de astazi...

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
Nu te avantajează clinciurile cu cârcotașii.
Nu știi că toți cârcotașii sunt și zgârciți?
Stai blând că oamenii care înțeleg situația dificilă în care te afli te vor ajuta.
Rămâne valabilă rugămintea de a nu comenta aici sau în altă parte intrările în cont înainte de 20 aprilie 2017.
Eu voi dona suma promisă în luna aprilie.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Huhu Rezea, m-am conformat! M-am convins, si m-a surprins si pe mine acest lucru, ca traim intr-o lume total diferita de cea pe care eu, in mod naiv, mi-am inchipuit-o pana acum ca ar fi...Poate ca daca nu eram un naiv visator, aveam sa clachez de foarte mult timp, pentru ca m-a ajutat sa infrang toate piedicile si greutatile acestei vieti chinuite...Si totusi, voi continua sa-i iubesc pe toti oamenii asa cum sunt si i-a dat Dumnezeu, fara sa fac judecati de valoare, fara resentimente, fara amintiri neplacute sau reprosuri pentru cineva. De azi inainte, nu voi mai comenta pe aceasta postare, indiferent cat as fi de umilit si injosit de cineva caruia, pur si simplu, chiar nu i-am facut nimic rau!

Iulian Mareș spunea...

Huhu si Cirneliuss
Acum intelegeti ce ne-a facut comunismul?
Ne-a degradat uman, aducandu-ne la originea animalica de specie! ....bine, categoric unii sunt predilecti genetic!

sergiu spunea...

Pt Cornelius
Poate a mai fost publicata,dar nu am vazut-o.AS dori sa va lasati adresa de e-mail,asa cum ati facut cu adresa de domiciliu.Sunt din Galati si mai fac drumuri pe la Slanic Moldova,si poate ne vom si vedea...

Huhu Rezea spunea...

@Cezar
Repet și pentru tine:
Dacă nu vrei să faci un bine, înțelept este să nu faci rău.
Tocmai tu nu ai înţeles că propunerea de întrajutorare a unui camarad a venit de la Viorel Kis, alias Tigri2? Cum să fie identitate intre @tigri2 și @Corneliu?
El a propus donarea unor sume ipotetice, rezultate din eliminarea art. 40 din OUG 57. Eu am venit cu propunerea de a dona o o sumă certă, deja adaugată la pensii... din luna februarie.
Esti chiar atât de lipsit de empatie încât nu realizezi că omul are nevoie de ajutor în prezent... indiferent de trecutele sale greşeli?
@Mares
Ai uitat deja că prin definiție comunismul exclude egoismul și individualismul?
Degradarea umană de care vorbești este consecința vremurilor post-comuniste.

Anonim spunea...

Uite asta ma pune pe ganduri.Pe voi nu?
stiti cat inseamna acum 50.000 lei vechi? desigur stiti!=5 lei
nu am spus eu a spus ifrim...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...duminică, martie 05, 2017
citez

"@ Cezar, am dat 50. ooo vechi, nu milioane, asa e regula aici:"

CEZAR spunea...

In cazul asta spune ceea ce noi ..nu cunoastem!
Spune ca-l cunosti pe individ ..ca ai verificat ..ca situatia este asa cum se prezinta ..etc ..
sau in meseria ta mergeai pe principiul ..,,crede si nu cerceta ...??
Daca ai ceva pacate pe constiinta nu ti le speli asa ...
Becali face biserici...crezi ca-i ajuta la ceva ...??

Iulian Mareș spunea...

Cezar
Unii cu un pacat altii cu mai multe!
Nu ai niciunul?
Nu esti crestin?.....asa ca lasa indoielile!

PS
Ca sa fii ajutat de ong Camarazii trebuie sa fii si membru, adica sa soliciti ca 2% din impozit sa mearga la asociatia respectiva!
In activitate am fost membru....acum trebuie sa completezi si sa transmiti niste formulare tip.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Pentru Sergiu: Adresa mea de mail este: ifrimcorneliu@yahoo.ro Cu toata pretuirea sunt dispus sa primesc orice oaspete care mi-ar calca pragul garsonierei, astfel ar afla lucruri incredibile despre mine si pe care aici nu le postez, sa nu fiu bataia de joc a cuiva, pentru ca daca m-as plange, in general, as fi imediat interpretat si expus unor injosiri nemeritate. Abia atunci mi se vor intelege dramele mele...Da, am dat acum 10 ani 50.000.000, la banii aia, sa intru aici! Va rog sa veniti la blocul meu, s-o faceti pe viitorul chirias sa ocupati o camera, la brodeala. Nu ti se da camera pana nu platesti datoriile acelei camere, cu banii actuali. Exemple: Ala a lasat datorii 1000 lei, atat ti se cere, a lasat 5000 lei, asta dai! Dar esti obligat sa platesti si facturile la curent restante, plus garantia care sa da la intocmirea contractului cu E-on! Pana acum 5 ani, erai obligat sa dai si avans in fiecare luna la intretinere, vad ca acum nu mai cere. Zilnic se perinda pe aici oameni sa-si ia o camera, iar cand li se pune in bot situatia, pleaca cu coada intre picioare cu chirie pe la particulari! Vineri, mi-a zis un vecin, ca au fost doi doritori si au plecat intempestiv cand au auzit ca au de dat 2.500 lei pentru o camera dorita, atat avea datorii, si se cauta sa fie date acele camere cu datorii sa scape din acumularile uriase la furnizori...La ultimul etaj, unde stam noi, nu se mai dau camere pentru ca acoperisul este distrus aproape total, mie mi-a distrus camera si parchetul deja...In bucataria comuna, cand ploua, stau cu mopul si galeata sa scot apa scursa prin tot tavanul...Eram sa si mor cand a cazut o tigla in balcon pe langa urechea mea, o doamna era sa fie prinsa de o scandura de streasina...Sergiu, vino cand vrei la mine, si sa le povestesti colegilor postatori impresiile din frumoasa vizita si tot ce te va ului pe aici, de la facturi cat pentru un apartament cu trei camere, si pana la minunatele conditii de cazare!

Iulian Mareș spunea...

Cornelinsson
Cam cati locuitori nai are Onestiul?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iulian, Onestiul avea, cand functionau Combinatul de cauciuc sintetic, Polistirenul si polistirenul expandat, Termocentrala 1 pe gaze si Termocentrala 2 pe carbuni, fiecare cu cate 12 cazane si tot atatea turbine, Rafinaria, Combinatul Chimic, UTON, marile gradinarii de leguminoase din jurul orasului, Fabrica de conserve de legume, compoturi, gemuri si marmelade (acum transformata de un fost profesor de sport in Croco-stixuri si eugenii), Serele Borzesti, doua fabrici de sticla (despre absolut toate am scris un serial in ziarulOra 25 in serialul Amintiri), toate scolile profesionale si toate liceele de specialitate, subinginerii, etc, peste 75.000 locuitori si 100.000 cu suburbrii.

Acum, se estimeaza, dupa ruinarea intregii industrii si Marele Exod in Europa circa 45.000 locuitori. Pacat. De aici s-a ridicat Nadia Comaneci & intrega echipa de aur imortalizate in bronz, Loredana Grozea, Carmen Radulescu Oprea, Alexandra Ungureanu, Alexandru Ungureanu, Printesa Arambi, Mihaela Gurau si alte nume sonore...Sute de apartamente ferecate, blocuri pustii, putina animatie, lentoare, scumpeturi, saracii, multi batrani, putini copii, tineret dezorientat, un oras trist dar foarte curat si linistit cu infractionalitate aproape zero din intodeauna. Am avut fotbal in Divizia A pentru 2 sezoane, am avut ani de zile Handbal Carom in Divizia A si am alimentat nationala cu nume grele...


Avem scriitori si poeti prolifici, muzicieni, oameni de stiinta, cele mai rafinate si frumoase curve de pe piata felinarelor rosii europene, mai putin si centuriste, avem laureati internationali din liceele de specialitate, avem toate partidele din spctrul politic, una dintre cele mai scumpe ape din Romanistan, desi ne inconjoara Trotusul, Oituzul, Casinul, Tazlaul, Curita si suntem mereu semi inundati, am avut Barajul Belci cu plaja, cazare, complex turistic, lac si flotila de caiace si barci, dar intr-o noapte s-a rupt in doua la inundatii, a ras de pe suprafata pamantului satul Slobozia, murind peste 100 de oameni si sute de sinistrati, avem hotelul statiune de tratament, Trotus, cu sare de Tg. Ocna, orasul nasterii mele si a fratelui meu geaman, in mod intamplator acum 62 de ani, pentru ca atunci Onestiul era un satuc lesinat si nu avea spital...Am scris in ziare atatea amintiri cat sa afle generatia tanara din rubricile ,,A fost o data...'' si ,,Amintiri'' cum era Onestiul de alta data...

sergiu spunea...

Cornelius,multumesc pt adresa si pt invitatie!Cu prima ocazie cand voi ajunge in zona te voi vizita,nu pt a afla conditiile tale fizice si materiale,pe care,oricum le-am crezut,ci pur si simplu pt a ne cunoaste si a vorbi despre una ,despre alta.Numai bine!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Sergiu: Ma simt onorat si oricand cu mare placere! Eu sunt un om comunicativ, deschis si prea sincer, ca o carte deschisa, in cap la mine sunt rafturile pline de carti frumos citite si depozitate, nu prea pot fi dat la intors de oricine si cu orice si din cauza asta unii de pe aici nu ma prea agreeaza, dar daca as minti sau ascunde ceva m-as simti ca o curva impovarata, asa ca refulez sa nu fac acumulari de negativisme...Cine ma place, ma place asa cum sunt, pentru ca nu pot mima pentru placerea cuiva o atitudine controlata! Nu-s un bosorog scrantit si senil, chiar daca mai tot timpul ma sprijin de unul din cele 5 bastoane din dotare din cauza multiplelor fracturi plantare avute, gonartrozei bilaterale, reumatismului generalizat, discopatiei lombare operabile si ametelilor de la proasta circulatie, dar fac tot posibilul sa-mi ramana carja dupa usa si s-o fac pe tinerelul sprinten! Am baston pentru sedinte si reuniuni, baston de mers in natura, bastoane de oras, toate facute de mine si nimeni nu crede ca le-am facut eu, mereu le revopsesc, le ingrijesc si repar, iar pe zapada sub nici o forma nu las carja din mana, mai ales ca am uitat numarul fracturilor de oase si putine ierni au scapat sa nu stau de una, doua ori in ghips! Asta mi-ar mai trbui cu femeia la pat, ca intr-o iarna mi-am rupt o data ambele maini din incheiturile palmelor si gamba stanga de m-am chinuit in mari dureri, mai ales ca a trebuit sa le rupa din nou ca le pusese gresit, iar mana stanga mi-a ramas si acum cu modificare! Asta e!

CEZAR spunea...

Hai mai baga ..dupa picarea dintilor instant ..acum a venit asta cu ..scranteli ..
Nomenclatorul mai are ...
Fereastra deschisa la mansarda se trateaza gratis ....!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea, V-am trimis cupoanele. A lui Ana e de anul trecut din Octombrie, dar nu conteaza, si asa in toata Romania cu aceste pensii sunt vesnic in urma cu 1-2 luni, cupoanele le ia cumnata, a dat la medicul de familie, la spital sau farmacii, se pierd, noroc ca s-au mai gasit pe sept si oct sa pot trimite unul, iar marirea la 520 lei o sa le vina luna viitoare sau in Mai, la ei nu-i ca la noi, au fost si 2 luni cand n-au primit pentru ca depinde de primarii, etc.

Huhu Rezea spunea...

Comentariu mutat


reddog spunea...
@tigri2
http://zdbc.ro/un-fost-militar-acuza-primaria-onesti-de-discriminare/

sâmbătă, martie 18, 2017

Huhu Rezea spunea...


Comentarii mutate

Cornelius Flavius Ifrim spunea...
Ajutoare cu atacuri injositoare, de parca am facut cuiva un rau, l-am distrus pe cineva si acum trebuie sa suport sa fiu batjororit, pus la zid, executat, lovit din toate partile si scuipat! Si vreau sa-i intreb pe atacatori: De ce faceti asta, si ce aveti de castigat tinand mortis sa ma umiliti ca pe o carpa, de parca n-as fi om? Am adus cuiva prejudicii atat de mari sa fiu supus unui asemenea tratament inuman? Va mai considerati, cei care ma atacati orbeste, militari de onoare si cu buna educatie? Ati mai vazut asemenea scene oripilante in aceasta lume, decat pe acest blog, care din bun simt si la initiativa unor oameni cu inima s-au oferit sa ma ajute fara a obliga pe cineva prin presiuni si fara ca eu sa fi stiut anticipat de aceasta initiativa? Va satisfac asa de tare suferintele a doi oameni bolnavi si in lipsuri incat sa insistati in a continua sa-mi jucati in picioare demnitatea? Ne-ati mahnit si indurerat profund, si cred ca ma voi retarage in suferintele mele, alaturi de Ana, fara ca nimeni sa ne mai supuna unui oprobiu si expuneri la niste umilinte la care nici unul dintre noi nu ne asteptam, chiar din partea unor militari cu pretentii...Ana mi-a declarat plangand ca asa ceva n-a mai vazut de cand se stie, si nu poate crede ca exista otrava si in sufletele unoar oameni care au purtat o viata uniforma militara! Este un pahar prea plin ca sa mai putem suporta atatea umilinte nedrepte si nemeritate...

sâmbătă, martie 18, 2017
Ein Stein spunea...
@reddog
Trebuie sa fii tare mandru de ce ai facut.

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
Aici este un test de omenie.
Articolul a fost citit de mai bine de 5000 de ori.
Eu sper ca până la Paște.... măcar 50 dintre ei să contribuie astfel încât să se strângă cel puțin 10 pensii de- ale dumitale.
Nu se va întâmpla, promit solemn că voi proceda cum am spus în articol și în comentariul din 04 martie.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea, ma simt onorat de comentariul Dv! Va multumesc pentru bunele intentii! M-am inscris pe adresa acestui blog datorita seriozitatii si informatiilor foarte utile care mi-au deschis ochii in timp, pentru ca orbecaiam pe intuneric, nu stiam despre pensii nimic, despre legislatie nici atat! Cand m-am inscris, inca scriam la ziarul Ora 25 ca voluntar neplatit, ca si toti redactorii de altfel, fiind o Tribuna a Democratiei si de informare locala, care intre timp s-a inchis, vina cea mai mare fiind a mea pentru ca situatia Anai s-a inrautatit dramatic si n-am mai putut coopera eficient cu redactia, fiind pamfletar si nemaifiind cine sa ma inlocuiasca, nici cine sa mai scrie Amintirile onestene, apoi fiind responsabil cu distributia ziarului si nemaifiind altul sa ma inlocuiasca, ziarul s-a stins incet, incet...V-am ales blogul pentru daruirea, seriozitatea si exactitatea informatiilor ce ni le-ati furnizt la timp si cu acuratete legislativa in domeniul pensiilor militare. Am gasit in Dv. nu numai un prieten de incredere, dar si un om deosebit, vertical si impartial. Am invatat foarte multe, iar daca voi castiga acel proces, va fi, in primul, rand victoria Dv! Mi-am facut foarte multi prieteni si buni si mai putin intentionati sa ma agreeze, dar la urma urmelor toti ne nastem cu cate un betesug sau frustari si le refulam catre cineva mai mult sau mai putin vinovat. Se pare ca nu mai sunt dorit pe acest blog de catre cateva persoane, desi n-am facut vre-un rau intentionat cuiva, si se pare ca este o traditie printre bloggeri sa fie haituite persoane dintr-o placere pe care eu inca nu o inteleg, nu-i indentific cauza, dat fiind ca m-am bucurat de-a lungul vietii de o anumita educatie in care mi s-a impus sa evit cu orice pret sa fac rau, intrucat sunt reguli ceresti care ti le intoarce neasteptat si cu mult mai aspre decat cele savarsite!

Nu voi parasi blogul pentru placerile sau satisfactiile unora, dar le voi urmari din punct de vedere legislativ si va voi cere sprijinul acolo unde nu ma voi pricepe sa ma descurc, ori intr-o instanta viitoare de Apel, sau, fereasca Dumnezeu inca o data, sa ajung la contestatii pentru Decizie! Si, ca sa nu mai supar pe nimeni, sau sa dau satisfactia revarsarii urii necontrolate si nejustificate ale unora, voi posta doar si numai in situatii de maxima stringenta si de a fi sprijinit de catre Dumneavoastra in situatiile legislativ-administrative amintite mai sus. Deasemenea, multumesc celor cateva persoane care au virat in contul meu sumele care m-au ajutat sa cumpar cele mai necesare medicamente pentru Ana, dar si cateva alimente necesare la diabetul si regimul pe care-l urmeaza!
Dumnezeu sa va ajute la infinit!

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
In primul rând, să nu uiți că luni ai primul termen la Tribunalul Bacău privind obligația Casei Sectoriale de a face revizuirea pensiei pentru limită de vârstă, termen la care se vor pune în discuție cu prioritate excepțiile ridicate de Casa Sectorială în Întâmpinare.
La acest punct vorbești numai despre acest subiect, respectiv că acțiunea nu este o contestație, ea are ca obiect obligația de a face revizuirea conform notificărilor la care Casa a răspuns, recunoscând greșeala, greșeală pe care refuză s-o repare. Notificările către Casa Sectorială au împlinit procedura de sesizare prealabilă înainte de a te adresa instanței.
Dacă se va intra la discutarea pe fond a cauzei, numai atunci vorbești despre articolele de lege în baza cărora ceri revizuirea. Ca sa nu te complici, cel mai bine ar fi să spui că îți menții cele solicitate în cererea inițială și în Răspunsul la Intâmpinare.
In cazul în care Casa nu se prezintă la proces ceri judecarea pe fond, în lipsa pârâtei, procedura fiind îndeplinită prin depunerea de către ea a Intâmpinării.

In al doilea rând, te rog să-mi comunici pe adresa de mail huhurez2013@gmail.com numărul cititorilor care au răspuns la inițiativa de a vira în contul d-tale ajutorul camaraderesc de care face vorbire articolul „HUHU DON”. Termenul limită pentru o primă evaluare a OMENIEI cititorilor este 20 aprilie, adică de Paște.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Va multumesc, onorabile! Inca o data si-a dovedit marea utilitate acest blog practic, ca daca nu erati Dv. sa ma indrumati virtual, va asigur ca aveam sa pierd victorios aceasta lupta! Si nu sunt singurul care a avut de invatat si de castigat de pe urma generozitatii si cunostintelor juridice si legislative ale Dv, dar si din utilitatea blogului Huhu Rezea, asa ca daca cineva afirma ca acest blog e doar de trancaneala se va afla intr-o mare eroare, ori o va face din invidie, rautacios si nemeritat!
Fiti convins ca voi tine cont de aceste sfaturi si nu voi iesi din ele pentru a nu pierde sau sa irit instanta! Va multumesc si n-am cuvinte de recunostinta la cat de mult m-ati ajutat, ramanandu-va dator moral tot restul zilelor mele!

In cele ce privesc donatiile, pot sa va afirm ca sunt cativa generosi care au sarit in ajutorul meu, apreciind, pana la obtinerea desfasuratorului, ca donatorii nu intrec degetele de la o mana si...,,jumatate!'' Asta nu are importanta cat faptul ca s-au gasit cativa oameni cu suflet care sa aprecieze gestul celor care au luat aceasta initiativa, fara sa ma batjocoreasca, sa ma persifleze sau sa-mi gaseasca nod in papura pentru a infrana eventualii inimosi, ignorandu-le egoismul si agresivitatea nejustificata! Modesta suma de pana acum mi-a rezolvat foarte multe probleme cauzate de lipsurile financiare.
Va aduc la cunostinta ca de la banca am fost sfatuit sa mi se trimta aceste virtuale sume tot pe cardul de pensie, deci nr. de cont este al acestuia, ca daca deschideam cont separat aveau sa-mi retina anumite sume ca dobanda, iar pentru a va putea trimite numarul persoanelor donatoare ma voi duce sa cer desfasurator. Oricum, eu am scos de trei ori, tot de atatea ori am cerut si chitanta bancomatului, eu le xeroxez si pe acestea si vi le trimit Dv. sa va faceti o imagine asupra sumelor, alaturi de desfasurator. Saptamana viitoare, dupa proces, cam pe marti sau miercuri, voi trimite aceste dovezi, Dv. apreciind ce este si ce nu este destinat postarii publice.

Pe aceasta cale tin sa multumesc din inima, alaturi de Ana, tuturor celor care au fost generosi cu noi si ne-au tratat cu omenie si intelegere, discret in anonimat si fara a ne desconsidera nemeritat! Va uram tuturor sanatate, fericire si prosperitate nemarginite impreuna cu mii de multumiri!
Aceleasi urari generose si sincere sunt destinate si acelora care s-au impotrivit acestor acte de caritate, neasteptate, venite din partea unor generosi cu sufletul mare, fara ca noi sa le cerem aceasta actiune! Doamne, ajuta!

Huhu Rezea spunea...

Îngrozitor de zgârciți sunt cititorii acestui blog.
@Corneliu mă anunță că, în 2 luni, i-au intrat în contul publicat pe acest topic doar 1 176 lei, din care aproape jumătate au fost trimiși de un singur cititor.
Nu glumesc!
După Paște închid blogul.
Nu pot să mai prestez pentru oameni lipsiți de empatie și înțelegere pentru camarazii aflați în lipsuri și suferință.

Pop Iuliu spunea...

@Huhu Rezea
Cred ca ar fi util daca la fiecare nou articol postat sa inserati si o eticheta/link catre articolul HUHU-DON si IBAN-ul camaradului Cornelius Flavius Ifrim!

Huhu Rezea spunea...

@pop iuliu
Cea mai bună aducere aminte va fi dispariția blogului!
A început numărătoarea inversă.
Incepeți să salvați documentele care vă interesează.
La accesarea site-ului, blogger vă va informa așa cum veți vedea peste o ora.

Leo spunea...

Blogul va disparea "in cloud" cu talent si cu sansa de a aparea in alta parte de "Sky" precum si din inca alte 2 motive :
1.prelucrarea psihosociala a atitudinii recurente a bloggeri-ilor ( personal am fost onorat ca "meduza" Leo a participat la un studiu psihosocial , chiar pe "ultima suta")
2. lipsa informatiilor de calitate prin eroarea de "concediere" a bloggeru-lui nasturel.

mirelamarinescu@917 spunea...

IMI PARE RAU ,dece?

mirelamarinescu@917 spunea...

TOTUSI NU SI PENTRU TOTI . aVEM NEVOIE DE DVS . uRMEAZA O ETAPA CHIAR MAI GREA ,NU TINETI CONT DE NII DE PE ACI ,CARORA PUTETI SA NU II BAGATI IN SEAMA , EU VA MULTUMESC PENTRU TOT SI POATE NE REVEDEM PE ALT BLOG , CU DRAG

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea:
De la ultima depunere pe care v-am comunicat-o cu toate sumele, adica din 23 03 2017, astazi m-am uitat in bancomat si am mai gasit 100 lei. Saptamana viitoare cer extrasul din banca sa-l trimit sa-l vedeti. Va trimit marti sau miercuri, iar de o mai veni pana pe 20 va comunic tot aici pana la ultima suma ridicata. Total, pana acum, sunt 1.276 lei. Va multumesc, inca o data, pentru cauza nobila si frumosul gest ce l-ati facut pentru noi, Ana multumindu-va in mod deosebit, alaturi de mine, Dv. si tuturor acestor camarazi deosebiti si generosi, ea nici acum parca nu crede de acest mare noroc si sansa acordata in sprijinul nostru! Sanatate si sprijin divin tuturor!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Huhu Rezea: Dumneavoastra, cat si tuturor postatorilor si camarazilor militari rezervisti, va doresc un Paste fericit cu multa sanatate si liniste in suflete! Multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de mine intodeauna si in ultimul timp cu intelegere si inima buna si curata! Va spun, cu anticipatie, Hristos a inviat!

Huhu Rezea spunea...

@mirela
Inainte de a-ți părea rău, verifică dacă ai virat câștigul din pensia neta pe luna februarie, de la Guvernul Grindeanu, în contul comunicat aici de @Ifrim.
Aici este un test de omenie.
Imi sunt suficienți cei trei ani și jumătate de muncă voluntară.

mirelamarinescu@917 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
mirelamarinescu@917 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

@mirela
Nu ai motive să fii zgârcită.
Dacă „ciuma portocalie sau galbenă” câștiga alegerile în toamnă, mai primeai sutele acelea din luna februarie încoace?
Nu mă așteptam ca și d-ta să ai același caracter ca și @cezar.
De aici provine lehamitea de a mai face ceva pentru informarea unor oameni egoiști.

mirelamarinescu@917 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
CEZAR spunea...

Asa Huhu...plange ca nu ajutam un Basist ..
Nu cumva actionati in ..ECHIPA ..ca prea te dai cu curul de asfal ..!
Vrei sa-l ajuti ..da-i de la tine ca si asa ai destul ..si multa ..MOCCA ..adica impartita la 20 ..fara sa meriti !

mirelamarinescu@917 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
doc987 spunea...

Ramane o intrebare......Oare, noi , ca oameni, ajunsi la o varsta respectabila, am invatat ceva de la viata ? PASTE FERICIT TUTUROR VA DORESC.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea: Maine, pana la pranz, ma duc la banca si cer un extras de cont. Din data de 14 Aprilie nu a mai intrat nimc, insa va voi informa corect si pana-n ultima clipa a datei de 20 Aprilie cu situatia contului pentru donatii. Va multumesc frumos si reamintesc postatorilor ca aceasta initiativa apartine a doi camarazi postatori si adminului Huhu Rezea, fara ca eu sa fi stiut ceva de aceasta surpriza, asa ca nu sunt motive ca celor care nu le plac aceasta initiativa sa-mi reproseze impunerea unor obligatii personale din partea mea. Va multumesc pentru intelegere, stimati camarazi!

ando spunea...

Inchiderea blogului mi se pare o ambitie prosteasca. Imi cer scuze, dar inteligenta si viziunea ar trebui sa precumpaneasca orgoliului ranit. Acest blog este mult prea util in ansamblul sau. Eu, chiar daca nu am postat vreun comentariu, l-am urmarit cu multa placere de cand l-am descoperit anul trecut, cand cautam informatii in legatura cu pensionarea. Si ca mine, sunt convins, sunt multi care apreciaza grija si eforturile administratorului pentru actualizarea lui.
Huhurezea, sunt de parere sa mai reflectezi. Daca nu, asta e ! Dar e pacat !

Huhu Rezea spunea...

@ando
Nu este o ambiție.
Acest test m-a convins că nu merită să depui eforturi pentru oameni lipsiți de omenie.
Nu a fost cerut decât un semnal simbolic, de empatie cu greutățile prin care trece un camarad.
Blogul va rămâne în conservare, numai pentru citirea materialelor existente, până la 01 09 2017, dată până la care am cumpărat domeniul huhurez.com
Cu regret pentru puținii cititori de omenie,
ACESTA A FOST BLOGUL HUHUREZ!

Huhu Rezea spunea...

Din miile de cititori care au luat la cunoştinţă de acţiunea de intrajutorare, s-au învrednicit să doneze, prin virament în contul comunicat de Corneliu, la Oneşti, următorii camarazi de omenie. Surpriza pentru mine este dinamovistul de pe Litoral.
1. 03 03 2017, SV Petrica a donat 100 lei
2. 03 03 2017 I.Andrei a donat 300 lei
3. 06 03 2017 P.L. Ion a donat 100 lei
4. 10 03 2017 I. Brai a donat 200 lei
5. 10 03 2017 P.stef a donat 400 lei
6. 23 03 2017 F. Gelu a donat 100 lei
7. 11 04 2017 P.I. Grig a donat 100 lei
_______TOTAL = 1 300 lei

Datele sunt certificate de Corneliu Ifrim.
Acțiunea de binefacere poate să continue.