Un produs Blogger.

luni, martie 20, 2017

Mitingurile pentru susținerea șefilor abuzivi ai instituțiilor represive au întărit PSD

19 comments
Dacă ministrul Justiției propune zburătăcirea CUCUVELEI, partidul social democrat poate depăși 50%.

Sondajul a fost făcut de Sociopol în perioada 6-14 martie, pe un eşantion de 1.007 persoane, prin metoda interviului telefonic (CATI). Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/laura-kovesi-isi-face-debutul-pe-primul-loc-in-sondajele-pentru-alegerile-prezidentiale-peste-gabriela-firea-si-klaus-iohannis_346643.html#ixzz4brmpfAXJ

19 comentarii:

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Leo
Daca scot legea salarizarii si nu o aplica s-au dus dupa PNTCD!
Oricum, tare mi-e teama ca sporurile sunt deja incluse in soldele de functii!

Amoniac spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

dca baga sporurile in functie este de bine sau de rau?

Huhu Rezea spunea...

@Mares
Sa fii convins că sporurile sunt incluse în solda de funcție! Nu așa zice șeful DFC? Așa se confirmă previziunile lui @Cezar.Doar 4 elemente ale soldei brute intră în baza de calcul a pensiei.

Iulian Mareș spunea...

Huhu
Cred ca m-ai inteles gresit!
Temerea mea este ca toate sporurile sunt deja introduse!
Ramane in afara Norma de hrana, solda de grad si IC!
Asa ca....de unde marea marire a soldelor?

Iulian Mareș spunea...

Huhu
+ gradatiile! :))

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Amoniac spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
kostas spunea...

In noua lege a salarizarii solda(salariul) va fi format exact din aceleasi componente ca si in legea lui Boc(284/2010),adica, SFB, indemnizatii,compensatii,sporuri, etc.
SFB = SF + SG + Gradatii + S. de comanda
SF va fi cea prevazuta in noua lege a salarizarii, care de fapt o sa cuprinda si Solda de merit si ID si Sporul de confidentialitate( fidelitate.)
La SFB se mai adauga celelalte sporuri pe care le are fiecare, calculate in procente din SFB. Si gata solda. Deci nu o sa mai existe nici SM, nici ID, nici SConf. O sa existe solda de functie care are un minim si un maxim iar fiecare va fi incadrat in functie de locul de munca corespunzator gradului , va primi o suma fixa (SF) fara indici de salarizare si fara o valoare de referinta.

Iulian Mareș spunea...

Veja nu este corect ceea ce ai facut!

Amoniac spunea...

Asa este dl Mares ma luat valu ,scuzati marlania,nu o sa mai raspund provocatilor

Iulian Mareș spunea...

Veja
Dar ce provocare am facut eu....de scrii mascari?

Amoniac spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
emillian123 spunea...

...daca ar fi adevarat,ceea ce eu nu cred-dar -nu m-ar surprinde deloc- pt. ca se vede clar ca -zicala DIN TRECUT: cu "mancatul salamului cu soia" =e adevarata,si chiar mai mult=a avut EFECTUL SCONTAT: SPALAREA CREIERELOR...!si ca oamenii, SARMANII, ...ASTA ISI DORESC-sa fie MINTITI, ABUZATI,..FURATI,,etc....! Eu-impotriva a tot ce se spune ,manipuleaza...pe ici, pe colo.. =pt. ca REALITATEA -PROBELOR =HOTIE LA DRUMUL MARE-PE CARE LE AM-de la politicienii insisi,guvernanti sau nu= E IREFUTABILA...!(PROBE:deciziile repetate de pensie recalculata-revizuita..., documentele=altele decat deciziile de pensie,ca de ex.:"referate de taiere ABUZIVA a pensiei,chiar si de 1=un leu..!",decizii de "instiintare privind taierea pensiei-dupa o eroare a casei de pensii sectoriala-a MApN-ului.."=decizii=ele insele =PROBE CLARE DE FURT...)=in concluzie=eu sunt LAMURIT...!SUNTEM ASA-pt. ca SUNTEM DIN.... ZONA ASTA: DE LA "CURBURA" CARPATILOR ....!=INCORIGIBILI...!

Huhu Rezea spunea...

@emilian
De trei ani repeți același lucru. Nu realizezi că ai devenit plictisitor?

emillian123 spunea...

...raspuns "tipic"(=patognomonic)-pt.militantii=propagandistii politici...!=in ciuda evidentelor realitatii...!=adica hotii conduc societatea, si nu de azi ,de ieri...!

emillian123 spunea...

...Adevarul "doare","plictiseste"(..EVIDENT..!) ...si -de aceea-trebuie CENZURAT...!

emillian123 spunea...

...Aviz "amatorilor"...:revedeti "parerea" lui Cristian Tudor POPESCU (un .... "INSIDER"="CUNOSCATOR") -despre institutiile "patronate"-de.. si... despre PSD "zise" ieri 30 martie a.c.-pe un post "de media"...!