Un produs Blogger.

duminică, iunie 25, 2017

Comandor(r) Kis Viorel, ajută un soldat al armatei americane! Caz rezolvat

12 comments
...să-și găsească mama naturală și frații din Slobozia.
Numele mamei este Cutarida Adela, care a născut o fată, Cutarida Claudia, pe data  de 3 noiembrie 1996 în SLOBOZIA, probabil la maternitatea din acest oraș, adoptată de o familie de americani din Colorado.
Mai multe date despre acest caz găsiți  Aici


LA LOC COMANDA. CAZUL A FOST REZOLVAT.
Pe data de 26 iulie, Claudia Cutarida a intrat în contact cu noi în căutarea de ajutor pentru a o găsi pe mama ei biologică. De la început, am avut foarte puţine informaţii cu care să lucrăm; a urmat mai multe mesaje de e-mail, telefoane de căutare, căutare publicată în ziarul Local Slobozia, căutări de socializare şi cel mai bun din ea, trebuie să ştim, din nou, un nou prieten cel mai bun. Mai multe contacte au fost făcute de-a lungul drumului şi împreună, am găsit-o pe mama ei, Adela Cutarida. Multe multumiri se duc la ajutorul nostru in Valea Argovei, judetul Calarasi, suntem pe veci recunoscatori, Dl Nitu Mugurel

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1496857470340126&substory_index=0&id=1068806209811923

http://www.independentonline.ro/2016/08/30/Calatorie-virtuala-spre-casa-parinteasca-13680

12 comentarii:

CEZAR spunea...

Nu am inteles ce treaba are ..LOCOTENENT -COMANDORUL(MAIOR)..KIS...????

tigri2 spunea...

@huhu, da , sunt comandor(r) si daca demonstrez cu acte te rog sa-l determini pe acest ciobanas Padina Petre, sa-mi plateasca diferenta de grad si functie.
O sa ma ocup de lamurirea situatiei soldatului armatei americane.

tigri2 spunea...

@OK, am dat de familia Cutzarida, dar cui trebuie sa ma adresez dupa ce o identific pe Adela care a nascut pe 03.11.1996, am CNPul ei, deocamdata.

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Leo spunea...

De la "forbiden" la "headline" in gazeta nu este decat un pas , iar T2 este dovada. Ce-mi place ca sunt la moda "numele de scena". Nu am inteles prea bine daca "ciobanasul Petrica" are turma de caprite sau turma de oite. E un detaliu important pt. deslusirea unei legende, daca va mai amintiti , despre o caprita foarte bucuroasa când isi vedea ciobenelul... Poate este numai o legenda, la fel ca legenda tab-ului uitat prin codrii parca ai Bucovatului sau al Podarilor ?....

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Felicitari, D.le Comandor, Viorel Kis! Succes in aceasta actiune si reusita ei!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Cu Col.Mircea Dogaru la Aparare, ca secretar de stat, asa mai venim si noi de acasa! Sper sa scoata toate idioteniile legislative care ne-au mancat zilelele la toti!

Leon spunea...

Padurea Bucovat..DA !
In Podari este un singur..Bard !..
TUDOR GHEORGHE..:))

tigri2 spunea...

Ma bucur ca acest caz a fost rezolvat, chiar mi s-a spus de la arhiva ca cineva s-a interesat de acest nume. Ma bucur sincer!

CEZAR spunea...

@ Leonard..
Legenda..spune ca TAB-ul a fost ,,pierdut"..pe platourile de filmare din Bucuresti...
Ce rau imi pare ca ..nu am fost eu..!!!!
Eu TIMISOREAN...hi..hi..hi..
Dati ceva ....va spun eroul ...!!!
Nu va mai luati dupa mitomani gen T-2..care l-a prostit pe m-Al ..el pe tine etc ...!!

Leo spunea...

***Leon , te-am "marcat" cu 3 stele de colonel (ca sa nu fiu cenzurat)...
In tinerete am cunoscut ambii codrii dar atunci , la "menestrel" erau multi "BRAJI", foarte multi stejari si foarte multe veverite...Acolo am avut parte de singura mea aplicatie , in codrii Podarului. Este drept ca in codrii Bucovatului am vazut multe "caprioare" nu CAPRITE..

Iulian Mareș spunea...

Leonard,
mai nou nu Cezar, alis Visinescu sau Ficior, a pierdut TAB-ul ci acesta, TAB, satul de tortionar a dorit sa scape de el!