Un produs Blogger.

sâmbătă, iunie 17, 2017

In PNL sunt mult mai mulți trubaduri decât bușoi.

14 comments
După victoria trubadurului iohannist  în fața bușoiului de crin, ne dam seamă pe care extremă joacă activul liberalilor pedelizați.
Se pune mai mare preț pe superficialitatea spectaculoasă în detrimentul politicianismului plictisitor.


Imediat după ce l-a încovoiat pe adversar la votul din Congresul liberal, greierul risipitor a cântat:
Obiectivul nostru imediat este provocarea alegerilor anticipate.
Luând de bună cântarea iohanistului, înțelegem mesajul dat pentru parlamentarii liberali la moțiunea de cenzură împotriva a ceea ce a mai rămas din Guvernul Grindeanu.
Ca să provoci alegeri anticipate, primul pas johanist pe care trebuie să-l faci este  să pui umărul la căderea guvernului în funcție.
Al  doilea pas este votul împotriva următoarelor două  guverne pe care actuala majoritate parlamentară le va propune spre validare în Parlament.

14 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea: Ha, ha, ha...Partidul asta liberalist, plin de maimutzoi, siliconate, cocote, bushoane, patroane si lautari mi-a oferit un circ pe paine dat dracului! Marele lautar, lingau de pingele cotroceniste pana la ridicolul suprem, a violat orice asteptari, fiind ales in momentele in care in alta tabara e doliu dupa o lovitura de stat! Si vazand marele lautar la mandolina ca drama aceasta ii excita gladele salivare, s-a pornit pe retorica unor anticipate la balta cu peste! Ca sa prinzi pestele cel mare, iti trebuie scula care se numeste masa de electorat! Care masa de electorat, daca depaseste cu fro doua procente de 20%, pana acum, dar dupa preconizatele mariri pe promisiuni ale pesedistilor, nu stiu daca pe real au electorat de 15%! Mai ales ca acea capra siliconata se declarase contra masurilor pesediste de bunaciuni si fiind un esec maririle promise, care ar distruge Romanistanul economic!
Liberalistii sunt o lumanare palpainda, un decor frumos intr-o mahala saraca unde paianjenii de la cur...peni duc si ei foamea, dar fericiti ca cineva le canta balade la mandolina, dupa cinzeci de cinzeci de rachiu ardelenesc, melodii de mahala cantate dupa ce mai intai s-a obosit de lins pingele si clante cotroceniste pentru un blid de functie....care functie, uite ca a capatat-o, precum un cersetor guraliv pe octave de la poarta cimitirului! Sa-i fie de sedentarism in opozitie pana i-o canta cucul!

doc987 spunea...

...Se intorc in mormant vechii si adevaratii liberali daca ar vedea pe mainile cui a incaput liberalismul si cine duce stindardul mai departe.....Aceeasi mizerie in toate partidele.....Apropos......noi pe cine mai votam ?

Iulian Mareș spunea...

Kiar daca pare a avea verbul la el, ce mare diferenta este intre bufonul matol si turcanca secretara? Ah, este una si anume intre picioare ... ea poarta 40,5, el 43!

iceparu spunea...

Cand am zis sa punem de un partid am fost injurat.Pe cine sa votam?Pe noi ca altii nu merita.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iulian, la marimile astea dintre plantare intra cam o duzina de ochi de curci in...Groapa Marianelor! Cum o fi vaslind ala care se incumeta, prin mariaj sau aventuri amoroase, sa intoarca maliga din ceaunul cat butoiul de benzina?!!!

@ Iceparu: Ce as fi dorit si eu un partid al nostru, cazon precum iarba de gazon, dar la cati Ghenerali avem s-ar fi dus cam cateva sute de batalii infometate, intestine, gen Buzemoi-Gibon=Draknea-Fiola pentru ciolanul plin de macra! Am fi fost doar asistenti cotizanti la niste spectacole grotesti pentru putere, amorale, in loc de lupte sindicale cu pretentii de rezolvari contabil-financiare! Ca asa e la Romanistan: Mai intai sa-ti faci, ca sef, lula mare si tare cu bunaciuni din oala cu sarmale, si pe urma sa rezolvi problemele generale cand...o veni din groapa tata mare!

Leo spunea...

Am vazut in "teatrul de lupta" dintre Casa Poporului si Palatul Victoria ,ca o aripa o "porecleste" pe alta "hoti" iar alta o porecleste pe prima "incompetenti"
Acum ca sa parafrazez tema ferestrei intreb retoric :
In PSD sunt mai multi hoti decat incompetenti ?... Red DOG prietene, #REZIST
( daca nu ma "drujbeste" , acum vad cat de toleranta cu alte idei este gazeta "H" )

Iulian Mareș spunea...

Leonard
Astora le trebuie o ora de instructie cu MCG pe rat!
Sa vedem cat si cum rezista!

Huhu Rezea spunea...

@tigri2
Până te întorci din Austria...poate înveți să comentezi civilizat.
Până atunci ai interzis la comentarii.

Leo spunea...

Din solidaritate cu prietenul meu T2 , protestez de masura radicala adoptata de gazeta de a opri si numai temporar singurul izvor de informatii pertinente si calificate provenite din cotloanele intunecate ale decidentilor politici si ale decidentilor formali cu epoleti din principala zona de interes a blogului.
Daca comentariile nu convin , atunci exista instrumentul ( ca sa nu zic) institutia "DRUJBEI". H-ule te rog fi REZONABIL si drujbeste dar nu interzice, deoarece nu uita ca prin cei ca noi gazeta e vioaie...Singur ai fi mai trist

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Stai Linistit, Leonard! Masurile sunt doar temporare si fara efecte restrictive definitive, ci coercitive! Limita elasticului e data de intinderea la care se poate rupe! Am trimis si eu o g(l)uma care putea sa pleneasca prin ruperea la intinderea vizuala a auditoriului, astfel ca adminul n-a admis-o la budigaii discutiilor! Poate ca postarea Tigrisorului era de fapt o pastila de ,,Atacant,'' elastica la adresa unui adversar!

luminita spunea...

ohoo

Leo spunea...

O cugetare foarte adanca "ohoo" pe care eu unul nu am inteles-o. Sau este o onomatopee ? E un cod ? ... lumi , te rog fi mai concisa...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Luminita, wooow, ti s-a rupt elasticul?! Hai sa nu mai cumparam bikini si budigai de la chinezi!!! Mama lor de constipati!!!

Leo spunea...

Am inteles de la TV ca daddy negociaza cu udmr pt. ca in schimbul voturilor pt. motiune , udmr sa primeasca legea statutului minoritatilor. Daca va fi asa, stegul secuiesc va flutura si ureichile romanilor de acolo vor fi mangaiate de imnul urmasilor lui attila...Pretul nu se merita. PS. Flavius, cine o fi luminita? prin anii 80 era o localitate langa Lumina ( de langa Ovidiu -jud. CT)unde era 1728, o unitate de GE pt. Canalul Dunare Midia Navodari. 1728-ul isi avea locatia "la peninsula", exact pe locul unde s-a aflat unitatea de munca si exterminare a detinutilor politici pt.canal din anii 50. Asta pt. fereastra de istorie si geografie a gazetei...