Un produs Blogger.

miercuri, iunie 07, 2017

Raportul Comisiei de munca pe LSU a fost depus la CD. Art. 37, reformulat

53 comments
Il puteţi citi şi aici!


A dispărut sporul de fidelitate!
Doar tranşa a doua a soldei de merit va fi inclusă în solda de funcţie potrivit Legii de adoptare a OUG nr. 9/2017
Raportul a trecut deja la votul pe articole din Camera Deputaților. Mici ajustări. Mai urmează votul final.
Legea salarizării unitare a trecut și de votul final cu doar 28 de voturi împotrivă.
Art. 37 a fost astfel reformulat:





53 de comentarii:

maiag spunea...

dupa atita balbaiala de comunicare la tv,totusi cind vor creste soldele in mod real?la adaptarea pensiilor se va folosii solda de functie aprobata in lege la un anumit moment,la care se adauga gradul,sporurile avute in cele 6 luni ,omm si pensie suplimentara,sau sunt cuprinse in solda din lege?
o viitoare lege a pensiilor,poate modifica legea pensiilor miliatre?revenim iar la lege unica?
place de coarna ca se lupta.pentru noi cine lupta in parlament?iata intrebari care trebuie la murite ca multi pun aceasta intrebare si nu au cui.ar fii bine sa rapunda cunoscatorii,nu mistocarii si palavragii.

Iulian Mareș spunea...

Bine ca, in sfarsit, aseara pe finalul sedintei la comisie, s-a reusit majorarea salariala si sporurile pentru primari, .. si prin OUG, ca sa fie siguri!
Asa s-a transat o mare nedreptate!
Categoric, totul pe fond muzical si versurile "Multumim din inima partidului!" 😫 🤐 🤔 😭 👿

Iulian Mareș spunea...

Ministru de fi si Gugulanul nu au venit la discutii in Parlament!
Trag concluzia ca a inceput da isi stranga lucrurile si sa verifice inventarul de la RAPPS!
Sa nu isi uite pantalonii aia cu vedere la glezne si sa-i predea pe cei de la protocol!

miranda spunea...

O AIUREALA . NU MAI APLICA NIMIC IN IULIE FIINDCA TREBUIA SA FACA MISCARI SI IN PENSIILE MILITARE ,ASA CA NU LE-A MAI DAT NUMIC ACTIVILOR , SA FIE SANATOSI , SA PICE SI MOMAIA AIA DE GRINDEANU CA NU E BUN DE NIMIC , SA IL PUNA PE TEODOROVICI CA ESTE DE 3 ORI MAI BUN SI MAI....VIOI .

CEZAR spunea...

Olguta ..a declarat azi ..ca militarii au o crestere de 20% incepand ci 1 Iulie parca ..sau iunie ..??...

CEZAR spunea...

Miranda ...te-a zapacit m-Alulu ..??

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
miranda spunea...

arunci prostii cezarica ,lasa-te de soparle,

Leon spunea...

Proiectul de lege a fost Adoptat; mai ramane 5 zile la Secretariat pentru sesizarea CCR, daca o face un partid parlamentar, daca nu ..pe 12 iunie merge la Promulgare. Si aici in max.20 zile, Presedintele stim ca are 3 optiuni:
-promulga proiectul, devine Lege si se publica in M.O.
-sesizeaza CCR.
-il trimite la Reexaminare si urmeaza acelasi traseu: Senat..Camera ..comisii si vot final.! In acest caz...vine Vacanta parlamentara...!

Iulian Mareș spunea...

Padina,
Gugulanul tau a prevazut in lege, doar actualizarea unor sporuri!

Iulian Mareș spunea...

Miranda
Cartile sunt facute...Busoi va fi viitorul Premier! Sau Orban!

Iulian Mareș spunea...

Leon,
Werner va promulga legea in cateva zile, pt ca are interese politice! 😎

Leo spunea...

Draga H-ule , mai bine nu-mi afisai comentariul , decat sa il castrezi mai rau ca Ciomu... Mai lasa drujba aia si fi un jurnalist ADEVARAT ca documentare si potential ai...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Premierul Buzemoi Gugulan cred ca s-a shucarit pe PCR de Dambovicioara unde caraie Firea Fe-cioara, iar cel de la minstresul cu fofei-zornaiei s-a solidarizat cu el in contumacie! De ce? 1. Shucareala pe tema iminentei remanieii; 2.Legea asta nu are sustenabilitate, in conceptia lor, si nu au vrut sa-si asume in plen raspunderea!Pai, noi ce sporuri sa avem? De depasire a planului cincinal si a tonelor de carbon solid din subterane? Hai sa fim seriosi un pic! Moti8ve sa nu dai la toti se gasesc prin ineptii legislative! Doar Legea...Pensiilor Unitare, nu Militare, ne va scoate in relief ce drepturi ne asteapta. Eu deja am mirosit ca asta se pregateste in mare taina. Ati uitat cat tam-tam s-a facut pe subiectul definitiei gramaticale a Pensiilor Militare si nimeni n-a miscat un geget? Ceva, ceva clocesc ei...Pushchea pe limba mea, dar asta miros eu: O oala mare minune cu toate penziile in care suntem cu totii aruncati si pusi la foc mare sub presiune! Lege Unica a Salarizari + Legea Unica Pensiilor! Ce ziceti: Nu si PSD e tot un drak komunist?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Miranda, daca ai fost la Mama Omida sa dai in boghi sa stii ca ti-a ghicit bine: Nu apuca PSD Craciunul in clocitorile in care si-a depus icrele de la gurile Dunarii!

Leo spunea...

Deci eu inteleg ca , comisia senatului este HABARNAMISTA din moment ce comisia camerei deputatilor a desfiintat amendamentele comisiei senatului. Deci cei din comisia senatului inteleg ca sunt incompetenti , neinformati despre finante, aerieni si "au livrat" un rebut profesional la camera deputatilor. Cred ca mai trebuia inca o camera (a treia), care sa verifice daca comisia din cam. dep. nu a livrat tot un rebut . Si tot asa...
Parlamentul = TEMPLUL SINECURISTILOR FARA RASPUNDERE

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
Nu ma afecteaza predictiile sumbre, pe care le faci! Am 2 pensii si de una nici KWI nu se poate atinge!

Anonim spunea...

Stati ,,linistiti,,....au motive intemeiate sa nu renunte la legea pensiilor militare:
-peste 60% sunt recalculate in minus si cu sume semnificative
-toate tarile din NATO si UE au pensii militare
-revenirea militarilor in sistemul unic ar ingreuna din nou sistemul si asa in colaps
O sa mentina procentajul de 65% si maxim 85%. O sa modifice conditiile de iesire la pensie pentru a nu mai pleca usor din sistem.
Stiu ei ce au de facut. Nimic din ce s-a facut si din ce se face nu este pentru noi. Nu cred ca vom ajunge vreodata la performanta de a avea pensii egale si echitabile pentru perioade egale si functii egale.

Iulian Mareș spunea...

Leonard,
Stiu bine ce fac, nu-s cretini!
De acum trebuie intrebati daca stiu ce sa nu faca, nu ce su de gand sa faca, in campania electorala!
Au fost votati la greu! Ca sa ne minta!

Unknown spunea...

Olguta este acum la B1 TV, bla,bla,bla, programul de guvernare, propaganda ieftina si o lada plina cu gogosi. Chiar mi s-a facut pofta de niste ,,infuriate,,.

Unknown spunea...

Spune ca din 2022 un soldat o sa aiba 4400. Iti vine sa urli. Iti inseala inteligenta. O asemenea persoana nu merita angajata nici ca femeie de serviciu. Ti se face scarba cum esti mintit in fata.

Unknown spunea...

Din sursa sigura, site-ul CNP, din toamna pensiile militare intra inapoi in sistemul national de pensii, recalculare si ciopartire. Retineti lucrul acesta.

Trofin spunea...

Va recomand sa cititi si Anexa 6 la Raportul Comisiei de Munca pentru adoptarea LSU. Ma refer in mod deosebit la articolele 11,19 , 23 , 28 si 93.

Leo spunea...

Unknown sau necunoscutule
Imi esti f. simpatic caci gândim asemanator. Tot despre GOGOSI , GOGOSI ..GOGOSI am scris si eu dar mesajul meu nu a trecut cenzurii gazetei.
Poate o fi o legatura , nu stiu , cu ce spuneai ca din "toamna pensiile militare intra in sist. de pensii ..."
Mai jos este un link catre Comisia de contestatii a MApN , din continutul caruia rezulta ca aceasta comisie verifica pensiile militare NU dupa L223 ci dupa Legea 263/2010. Sunt 2 variante , ori ai dreptate ori cei din Comisia de contestatii HABAR NU AU PE CE LUME TRAIESC = slugi ale politrucilor...
PS. T2 avem nevoie de informatii pertinente , te rog ...
linkul este : https://drpip.mapn.ro/pages/view/89

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Unknown: Te am ca aliat la afirmatiile cu pensiile in regim unitar, civil! In plus: Jmecherii care si-au tras functii babane, chiar inainte de iesire la pensie, doar sa le iasa pensia gonflata, vor fi fripti cu impozitul progresiv (hai, sanki si siktir, Fiola, ca bagi asta la misto!). Nu stiu cat de mult, pentru ca dintre ei fac parte gusterii politici intangibili, apoi sunt magistratii care se apara prin CCR, tot de-ai lor. Pensiile mici vor avea ceva mariri, tot pe sistem contributiv la o adica, dar cele mari nu vor mai fi si mai mari, asta e clar din teama de colaps financiar in viitor si pe raportul 1/12 (ma bufneste rasul cand Fiola se da mortii ca asa va fi, uitand ca mafiotii politici pensionari o inconjoara cu batalioanele!)

Apropo, pentru toata lumea: E in elaborare o lege care ne va schimba, poate chiar din toamna, la toti Cartile de Identitate pana la 15 Iulie 2018, in format card de bancomat, tip european, fara adresa detinatorului, ca o siguranta impotriva infractorilor! Cine vrea, va fi etichetat cu cip, cine nu vrea din motive religioase si personale nu va avea cip, dar pe 15 Iulie la anul toate vor fi in posesia romanilor. Cu siguranta ca cei fara cip vor fi fortati s-o faca cu siretenii si viclenii legislative. Cardul de sanatate va dispare si va ramane in aceasta Carte de Identitate.

miranda spunea...

nu se va umblala pensii . nu au timp si pana o face vin alte alegeri , hotii

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Unii plang de fericire ca toata solda le creste cu x%! Era un pompier excitat de asta pana la orgasm in budigai! Nu, fratilor, doar brutul soldei de grad si functie, fara ajutorul social de gogosi, fofeii de muraturi si pachetelul de gustare de la ora 10! Acea suma se va reflecta si in penzii, daca nu pica guvernul in toamna asta, insa doar ca marmelada subtire pe felia de paine neagra, cat sa nu se inmulteasca infarcturile si atacurile cerebrale printre ghijogii brotaci!

iceparu spunea...

Mares,te credeam mai asezat la minte.Tu ti-ai propus sa scapam de dracul si sa dam de tata-sau.Cu Busoi sau Orban la butoane se duce si mai in jos Romania.Nu am fost ,nu sunt si nici nu voi fi pesedist dar se pare ca PSD nu a facut fata presiunilor si a dat o felie mai mare unora iar pentru unii nu a mai ajuns.In ceeace ne priveste dicteaza sistemul de aparare ,ordine publica si siguranta deci noi suntem regulati de ai nostri.Ma asteptam ca tu sa fi inteles dedesupturile.
Pentru noi singura solutie este organizarea pe fondul unei nemultumiri generalizate intr-un partid de extrema.Cu cerseala nu iese nimic.

Iulian Mareș spunea...

Este clar!
Din ianusrie 2018 cine a avut-o mica i se va mari iar, cine a avut-o mare i se va taia!
Asa este principiul! Rotatia conteaza!
Lui Geica îi va ramane doar un buton! 😄 😎 👌 🖕

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Miranda, dai o bere daca nu mint ca pana la toamna Legea pensiilor e gata si votata?

tigri2 spunea...

Daca incepand cu 12 iunie 2017, art.40 al OUG-57 referitor la ciuntirea Legii 223/2015 nu va intra in discutia in plen, a CD, atunci adio brothers,pregatiti-va pentru ce este mai rau, pentru inceput deoarece militarii vor fi primii sacrificati ,undeva intre 16-50 vor fi toate p.m.
Evenimentele se precipita cu o viteza imprevizibila , de la o ora la alta, ceva sumbru se intrezareste la orizont...

Huhu Rezea spunea...

Vai, câte zmiorcăieli, câte sudalme pentru că LSU nu mai prevede includerea în solda de funcție, de la 01 07 2017, a fantomaticului spor de fidelitate, drept care nu se știe dacă folosea prea curând și pensionarilor militari. Cu sau fară acel spor, în anul 2022 solda de funcție era tot cea din grila aprobată.
Important este că au rămas valabile valorile soldelor de funcție din 2022 spre care tind toate majorările, includerile în soldele de funcție din anii care urmează. Orice majorare nu poate depăși valoarea din 2022
Cine înțelege nițică matematică realizează că majorarea cu 25%, la 01 01 2018, a soldei de funcție din iunie 2017, micșorează diferența fată de valorile din 2022, astfel că sferturile anuale(1/4) din acea diferență sunt mai mici pentru anii 2019-2022.
Nu am înțeles de ce nu s-a făcut diferența pe cinci ani, astfel încât în fiecare an, inclusiv pentru anul 2018, să se acorde câte o cincime(20%) din diferența dintre valoarea soldei de funcție din anul 2022 și ceaq existentă in iunie 2017.
Se pare că acest lucru nu-l înțelege nici maestrul Coarnă, de s-a lansat în amenințări nejustificate cu contestații la CCR.

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
totoiany48@gmail.com spunea...

DLE H,
Acel spor de .....infidelitate , reducea diferențele fata de MAI , la activi , deoarece le .....descoperise și dorea remedierea situației decidentii.
Nu s-a folosit ....20% , deoarece în 2018 se transfera ...taxele de la angajator la angajat și se pare ca exista pericolul ca NETUL sa fie afectat .

Unknown spunea...

CU SCUZELE DE RIGOARE , O PARERE A UNUI PENSIONAR CARE ASTEAPTA MAI CU NERABDARE , CHIAR DACA LA FEL DE PESIMIST , PENSIA DE STAT DIN UK DECAT CEA MILITARA MARITA DE N ORI PANA-N 2022 [ dupa ce abia mi-a fost taiata cu vreo 20% cu legea si ordonantza JUPUITULUI JULIEN]. CU 10 ANI DE MUNCA-N UK MI-AU ZIS AIA DE LA department for work& pensions CA O SA AM [ IN BANII DE AZI, 2017] , MINIM 75 DE LIRE[ PE SAPTAMANA , ACOLO PENSIA SE PLATESTE SAPTAMANAL. ADICA 300 PE LUNA , APROAPE CAT AIA MILITARA SI CIVILA PENTRU 32 DE ANI DE MUNCA GREA IN ROMANICA] . Sa ma ajuta dumnezeu sa fiu sanatos s-apuc anii aia[66, nu mai e mult]. Potzi sa-i dai unui doctor si 15000 de euroi salariu , el va mai lua inca 15000 din spagi !. Potzi sa-i dai unui profesor 15000 de euro salariu , il va durea-n cot ca scoate semianalfabetzi dupa cu clase !. S-a ales praful si pulberea de tzara asta si de acest neam - s-a inceput cu industria si marile exploatatzii agricole si s-a distrus totul - invatamant , cultura , sanatate , pana jos la radacinile societatzii si fiintzei neamului romanesc .Am devenit o colonie si-un neam de servi - atat cei de-acasa cat si cei pribegitzi . ,, Ofitzeri in rezerva ai serviciilor secrete fac lobby ca RADET sa fie preluat pe nimic de multinatzionale'' ii spune Firea lui Ciutacu. Mircea Diaconu spune - Multinatzionalele sa plece !!!. Daca au venit doar pentru mana de lucru platita f.f.f. prost -sa plece !!!. Pentru cine guverneaza guvernul , pentru multinatzionale sau pentru poporul roman ?????. In rest doar zbatere bezmetica, precum gaina cand ii tai gatul !!. Iar pensionarii tot la coada cozilor , sa mai puna un praf de pe toba-n strachina cu bors !!!.Numai bine tuturor !!!.

miranda spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Leo spunea...

1. Desigur, trebuie sa-i laudam,sa-i felicitam , sa le sugem ureichile , pt. ca avem convingerea ca ce au promis peste 5 ani va fi realizat, când ei nu sunt in stare sa indeplineasca ce au promis cu 3 luni in urma.GOGOSI, GOGOSI , GOGOSI.
Cine e sigur nu ca peste 5 ani ci peste 5 luni va mai fi pe aici....
2. De la T2 am retinut un element IMPORTANT si anume ca pe 12.06.2017 exista posibilitatea ca art.40/OUG57 sa fie intre in dezbaterea CD. Este o speranta ivita si nu am inteles de la T2 ce este sumbru . Probabil daca nu va intra art.42/OUG in dezbatere ? La ce te-ai referit ca e sumbru T2 ?

miranda spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

@ChRoMax
Asta am vrut să explic mai sus, dar văd că nu se prinde nici de-al dracu de văicăreți. Pentru cei de la MAI sferturile anuale din 2019-2022 vor fi mult mai mici. Nici solda lor de funcție nu poate depăși valoare din grilă pentru 2022.
Terminați cu prostia reducerii netului activilor dacă partea angajatorului din CASS se transferă la angajat. Brutul se mărește cu acea parte de transfer.Unde este scăderea?
Ce să facă și portocalii liberalizați? Bagă ștăngi pentru creduli.

Elisav spunea...

Guvernantii lui peste au dovedit inca odata ca isi bat joc de romani indiferent de partidul care i-au propulsat.Dar si noi romanii suntem pe masura lor ca acceptam asemenea bataie de joc.Pe langa faptul ca au taiat tot ce au vrut din propuneri in final maresc salariile ati ghicit numai pentru ei si oamenii lor,iar noi calculam si ne da ca este bine.

totoiany48@gmail.com spunea...

DLE H ,
Guvernanții nu au spus clar dacă transferul taxelor către angajat va duce la mărirea ...salariilor brute cu acea valoare .
Aceasta omisiune CREAZA un ....spațiu de suspiciune .

Andrei spunea...

@Huhu - Terminați cu prostia reducerii netului activilor dacă partea angajatorului din CASS se transferă la angajat. Brutul se mărește cu acea parte de transfer.Unde este scăderea?

Nu, vor mari 'toate' - minciuna, chiar ei au spus ca sunt salarii care vor scadea, acelea vor mai scadea inca odata dupa transferul taxelor - salariile cu 25%, si apoi vor lua taxele de la angajat, nu vor mai da inca o marire la brut pentru a compensa transferul taxelor. Daca faci o socoteala, realizezi ca de fapt nu dau, iau.
Si dupa ce 'maresti' brutul cu 25%, multe solde vor depasi valoarea estimata pentru 2022.

Cum ne-am procopsit cu imbecilii astia la conducerea tarii? (nu ca spagarii si hotii care i-au precedat ar fi fost mai buni)

Iulian Mareș spunea...

HUHU,
tare-mi plac glumele tale! Doar deducerea de la impozitare a sumei de 2000 lei, va mai salva putin! Cu reducerea decalajului MApN-MAI cum ramane?

Ice,
mai si glumim! Cu Orban se va da liber la spritz si la trageri! :))

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Elisav: Ce credeai, ca pesedistii-s mai breji? S-au repezit ca hultanii sa mareasca gastii de parlamentari, primarilor care le aduc voturile si unor slugi politice, iar prostii mai va si-un kokar! Pe mine m-au smintit cu reducerea pensiei la recalculare cu aproape 50% si astept dezbaterea in CD a Art.40. Ca mine sunt peste 60%, si nu scazuti cu foarte putin asa cum afirma cineva! Cei scazuti si deja cu pensii mici sunt in pragul tragediei si ar trebui sa se faca dreptate, nu sa iau cat ajutorul social de trantori care n-au o zi de munca! PSD au imbuibat slugile si clasa politica, medicii care tot pe spaga vor opera, profesorii care tot din spagi s-au inavutit! Nu ma credeti? Iohannis nu din...meditatii si-a facut avere? Sa am eu bani care spagi iau astia si stiu ce spun! Sau, la spital pana si portarii si femeile de serviciu iau spagi grase! Militarii au doar posibilitatea sa si-o vada in oglinda...Daca o mai au!

Iulian Mareș spunea...

Leonard
Lasa o adresa de mail si iti explic, in privat, ce si cum este la capitolul sporuri, la ordonatorul principal!...caci te framanta!

miranda spunea...

ZICE olguta ca solda de functie este la nuvelul saariului minim si ca nu mai este raportata la anul 2009? ca in camera deputatilor este un oug care saptamana viitoare duce la o alta cresterede salarii la unii , care oi aia si cui ? DLE H STITI CEVA sau ce?

IV spunea...

Domnule H,

Cu respect va rog, ca specialist ce sunteti, sa ne spuneti clar ce se va intampla cu pensile militare de la
- 01.07.2017
- 01.01.2018,

in raport cu prevederile LSU votate de C.Deputatilor, ultima forma plecata la promulgare.

Cu multumiri anticipate,

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Andrei, am tras plasa cu niste tzepari! Au avut tupeul sa programeze majorari dincolo de limita guvernarii lor! Dupa ce vor pica, urmatoarea guvernare va mai purcede la sustinerea etapizata a acestor mariri programate de pesedeisti? Kanci! Un alt oug 57 va spulbera totul in cale! Ce fecundati suntem de cativa ani buni! Cand dreak' se va sfarsi calvarul?

Leo spunea...

"pt. cei de la MAI sferturile anuale din 2019-2022 vor fi mult mai mici .."
Cred ca "sferurile" sunt sferturi , nici mai mici nici mai mari. Totusi , daca o GOGOASA e mai mica , sfertul ei e mai mic decat sfertul unei GOGOSI mai MARI.




gheo spunea...

NIMENI nu trebuie sa conteste *dreptul la o salarizare corecta pentru doctori si profesori*, pentru munca lor trebuie compensati financiar corespunzator, si totusi ... *multi ar ramane uimiti in fata unor adevarate palate despre care ar afla ca apartin *UNOR profesori si doctori*, asta cu *dovezi fotografice nu cu afirmatii gratuite si inca altele ... si despre altii. Nu ca nu ar avea *dreptul sa le detina doar CA, la veniturile salariale pe care se lauda ca le primesc ... *nu ar putea in veciul vecilor sa si le construiasca !!!*. NU toti doctorii si profesorii desigur dar printre ei si cei care *striga in gura mare ca sunt platiti mizerabil*, pe de alta parte, guvernantii actuali *VOTATI cu sarg si inflacarare de clasa muncitoare*, NU vor explica NICIODATA de ce *au majorat DOAR salariile LOR si ale acolitilo lor, primari si altii ... etc*, ACUM !. Pentru restul ..., probabil se va *rostogoli aplicarea ... pentru alte guvernari*, tot asa cum au procedat si cu ... punerea in aplicare a sentintelor pentru profesori de catre *celebra guvernare Boc - Basescu, prin 2011 sau 2012 cred. Asa sa fie oare ?.

Iulian Mareș spunea...

Miranda,
OUG sunt ale guvernului nu ale CD! In CD se trec ulterior pt a fi tranformate in legi de aplicare!
Deci CD nu da OUG, dar vom da ama2 in Mexic! Cate vrei...😄😍

miranda spunea...

hai dle MARES nu ma lua de proasta , stiu ca guvernul da oug + hg ,eu ma referea la alea care u ramas in oada de peste la cd adica art 40 din oug 57 ,ce dracu lasa ca in mexic te duci cand va fi gata zidul

Leo spunea...

AMINTIRI cu RETUR DE EXPERIENTA !
* Horica ( ironic): "Vai, câte zmiorcăieli, câte sudalme ......Vai, câte zmiorcăieli, câte sudalme pentru că LSU nu mai prevede includerea în solda de funcție, de la 01 ..."
* Leonard ( pesimist) : "OGOSI , GOGOSI GOGOSI.....Desigur, trebuie sa-i laudam,sa-i felicitam , sa le sugem ureichile , pt. ca avem ..."... " Draga H-ule , mai bine nu-mi afisai comentariul , decat sa il castrezi mai rau ca Ciomu... Mai lasa drujba aia si fi un jurnalist ADEVARAT ca documentare si potential ai..."...
* T2 ( realist) "Daca incepand cu 12 iunie 2017, art.40 al OUG-57 referitor la ciuntirea Legii 223/2015 nu va intra in discutia in plen, a CD, atunci adio brothers,pregatiti-va pentru ce este mai rau, pentru inceput deoarece militarii vor fi primii sacrificati ,undeva intre 16-50 vor fi toate p.m.
* PP-ul ... ???? vid...
Evenimentele se precipita cu o viteza imprevizibila , de la o ora la alta, ceva sumbru se intrezareste la orizont...."
* Iulian : ( realist) : Stiu bine ce fac, nu-s cretini!
De acum trebuie intrebati daca stiu ce sa nu faca, nu ce su de gand sa faca, in campania electorala!
Au fost votati la greu! Ca sa ne minta! "