Un produs Blogger.

luni, august 14, 2017

Articolul „Cine l-a mințit pe premierul Tudose” a ajuns în numai 3 zile în topten-ul pe 4 ani al blogului

45 comments
captura pagină de monitorizare
Afișări de pagină
72613
51826
46232
42358
40762
33166
27920
27753

24541

22382

Afișări de pagină astăzi 14 08 2017, ora22
21.161
Afișări de pagină ieri
16.396
Afișări de pagină luna trecută
428.576
Istoricul general al afișărilor de pagină
8.445.498

45 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Eu cred că nu l-a mințit nimeni, ci asta este argumentația PSD,. de la structura centrală, prin care își justifică toată nemernicia și ura viscerală ce o au împotriva Armatei Românie, activi și rezerviști!
Pe unii îi consideră cel mult păpușari sau primari de comună, iar pe ceilalți îi likidează psihologic , cât și socio-economic!
Ultimul bastion al rezistenței se clătină!.... și nici biserica, BOR, nu se simte prea bine!

Stelian P. spunea...

Banuiesc ca ura asta impotriva armatei le induce civililor o serie de concluzii:
- nu avem nevoie de armata deoarece ea ne-a adus pe cap Deveselu si i-a suparat pe rusi. Noi vrem pace Idem cu alte arme costisitoare. In locul lor putem sa construim crese, spitale etc.
- militarii romani sunt mercenari care lupta pentru altii, nu lupta pentru noi asa ca nu merita gramada de bani pe care o primesc.
- nu avem nevoie de UE deoarece ei ne-au impus suveranitatea limitata. Noi vrem sa fim singurii stapini in tara noastra.
- nu avem nevoie de americani si de bazele lor militare. Tot armata e vinovata ca nu apara tara de ocupatia militara asa ca mai bine fara ea. In fond poate ca ne apara chinezii.
Nu glumesc. Aud chestiile astea aproape intotdeanuna cind ma racoresc cu o bere si nu ma laud ca sunt fost militar.
Daca nu iesiti in oras gasiti parerile astea aproape pe orice blog sau articol care dezbate problema armatei.

Iulian Mareș spunea...

Stelian,
Bine faci, căci dacă de pui cu proștii, te aduc la nivelul lor și te bat cu experiența!
Ce ai vrea că generația de moșălăi pt care TV este singura sursă de informare să înțeleagă ceva din mișcarea marilor actori strategici?
"Am muncit la viața mea 45 de ani și uite ăia ce pensii au!"
Dar el, a cărat span cu roaba sau spăla borcane de iaurt la ICIL."
Ce poți auzi de la fosta clasă muncitoare, manipulată, furată, terfelită, ostracizată și înșelată de politicienii actuali!
Kiar mă întreb dacă mai există clasa muncitoare și care ar fi ponderea ei în societate?
Cei pe care în 90 Iliescu îi învățase să ragă Noi muncim, nu gandim sunt cei mai săraci pensionari acum, dar nu-i bai, căci în curând le urmează cei ce au muncit la negru sau cu minimul pe economie,....
În anii 90 erau mințiți că li de fură țara iar acum că li de fură banii de pensie....și mereu al treilea fură și câștigă din plin!

Huhu Rezea spunea...

@Stelian
Civilii, indeosebi politicienii, nu au boală pe Armată cât pe celelalte structuri ale Forțelor armate, care nu-i lasă să se îmbogătească pe măsura dorinței lor nemăsurate.
Problema e gravă cănd corupția pătrunde și în structurile de apărare.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ura asupra structurii bolsevic-fascistoide, bicefale, Lola Lov Fiola si Dragan Penal, le-au atras, doar in ceva cu putin peste jumatate de an, atatea injuraturi, repulsii si revolte cat peste toata guvrrnarea portocalie in 10 ani! Nu vor rezista in ritmul asta bolsevico fascist pana la Revelion! La mai multe congelatoare pline cu macra! La mai multe scatoalce peste carca ghebei! Batista incarcata cu masa microbiana se arunca cu totul la ghena...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Stelian, eu vorbesc cu oamenii: Ura mare porneste, in mod sigur, de la Generalul Izmana si ati Generali politici cu pensiile luate nedrept la gradul de...nesimtire!

Huhu Rezea spunea...

@Mares
„Casa muncitoare a iesit la pensie”
Este titlul unui articol scris de Plano prin 2010 si a rămas pe acest blog.

http://www.huhurez.com/2010/06/clasa-muncitoare-iesit-la-pensie.html

Acum nu mai există clasă muncitoare ci clasa corporatiştilor. Nu ai văzut-o căt #rezistă la comandă prin Piată?

iceparu spunea...

Se vorbeste in piata cum ca in octombrie ne asteapta o noua lege care va fi copia fidela a celei ce era inainte de 1990.Daca va fi asa nu e bine deloc.
Armata si-a pierdut influenta in mediul civil in momentul in care stagiul militar nu a mai fost obligatoriu si cand pregatirea militara a disparut.Am intrebat un activ dece nu mai poarta uniforma.Raspuns:"evitam sa fim agresati de tigani".Acesta este respectul de care ne bucuram.

Gigi spunea...

Șeful guvernului,a venit la interviu fără să fie informat.
A spus că militarii ies cu 130% pensie din soldă/salarii activilor.
Ori,dacă spui pe post că la calculul pensiei intră si norma de hrană,norma de echipament,este prea de tot.Asta înseamnă că habar nu au de Lege.
Dacă,să zicem,a fost inf.de consilier,ăla trebuie să-și depună demisia fără doar și poate!
Ne mai dăm seama că,ăsta nici nu știe că se pleacă de la 65% și se plafonează la 85%.
Nici LOV nu cunoaște bine Legea 223,modif cu OUG 57?Sau face pe prostul?
Cred că suntem,țara cu cele mai multe procese/cap de pensionar,nu di EU,ci din lume!

Iată că pentru unii care au ieșit la pensie după 2016,au obținut ajutoarele la ieșirea la pensie,pentru șmecherii se poate!
Alții,așteaptă de ani buni,împiedicându-se de Oug emise de Boc,Ponta,Cioloș,Gindeanu.
-Toți care s-au perindat la putere au fost pentru unii mumă,iar pentru alții ciumă!

Iulian Mareș spunea...

Gigi,
Mai nou simpatica doamnă Carmen dorește să ia polițiștii de mână și să-i treacă strada, spre 2022, kiar dacă ei nu vor, pt că nimeni nu mai crede în declarații de bune intenții!

Părțile,
Ce te încurcă uniforma?... ăla a spus o prostie și tu o crezi?
Vrei să știi o parte din adevăr? Hainele sunt f scumpe: pantaloni ribstop mozaic-120, cămașă bluză kaki-120, bocanci-280-400, pantofi 240-300, scurtă îmblănită mozaic...parca 350...etc! Și sacul tip, 90 l îl cumperi și este cam 400(este in locul raniței). Ecuson nume-100, brodat mânecă tot cam așa! Insigne, grade, petlite...toate le cumperi! Mult timp soldele fiind ff mici militarii făceau mici economii la ținută!

luminita spunea...

SA O CREDETI DVS CA NU STIA , fac asa fiindca au ordin

Iulian Mareș spunea...

Lumi,
Exact, nu l-am mințit nimeni pe Tudose! El a supralicitat minciuna, dând credibilitate prin natura funcției!
Josnic!

PS-cumva nu ești pedepsit dacă incalci legea pe motiv că nu ai cunoscut-o?
Cumva, Premierul ăsta nu trebuia să știe legea? Cine-l scuză că nu știe și prin natura funcției trebuia să știe? Tupeu de brăilean, antrenat de tanti Elvira!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iulian, Da, contracte pe aceste echipamente militare care nu sunt verificate la sange, cu firme care jupoaie din cauza rezonantei numelui, poate fara concurs. Exemplu: Daca luam o geanta de dama din sac de rafie, pur si simplu, ca e la moda, costa mii de euro, ca de la...Gucci sau Castelano, etc, dar sa iei aceaisi marfa de la fabrica de la Buzau, pe aceeasi calitate si material, costa 1 lei, ca-i rafie, da-o dracului de zdreanta! Poate am exagerat putin, dar avem firme roamnesti care fac lucruri bune, trainice si in care ai garantia calitatii, numai ca managementul contractual nu-l avem bun din cauza ,,comisioanelor'' primite de catre cei care fac aceste contracte si cei care trebuie sa-i controleze au gura astupata cu spagai! Si, uite asa, pierde Armata niste bani la capitolul investitii de inzestrare, asta in afara corvetelor, avioanelor, rachetelor depasite moral si tehnic pe bani grei, tocmai ca spaga face pretul si piata in Romania, si de aia fondul de pensii e cenzurat, ducandu-se o parte din bani pe strategii de inzestrare scumpe ca au fost cumparate pe comisooane-spagi si la pensii raman resturi de fonduri, strangandu-se cureaua!

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Cornele,
Hainele le poți solicită prin magazinul de haine militare, c/cost sau mergi și ți le cumperi de la magazine, care respectă norma!
Ex. Pentru barete legate, am dat 120 lei în 2010!
Intră și vezi piața www.adina.ro
Prima data ribstop a fost UK, ulterior am avut dreptul să producem și noi, dar prețul produsului finit nu a scăzut....

tehnocrat spunea...

Pe tudose nu l-a mintit nimeneni, lui i s-a spus adevarul, dar el prezinta partial adevarul, deci minte cu nerusinare, de fapt este in ton cu politica nationala psd+alde.
Ce este acest procent de 130% ?
Este un procent mediu si este un raport intre pensia neta pt o functie, stabilita dupa 01/01/2018 cf legii 223/2017 modificata cu oug 57/2915, fara a tine cont de oug 59/2017 si baza de calcul neta, stabilita in aceleasi conditii, pt aceeasi functie, tot dupa 01/01/2018.
Acest lucru se datoreaza trecerii contributiilor angajatorului la angajat, dupa 01/01/2017.
Concluzie:
A. afirmatia lui tudose este 100% minciuna, pana la 31/12/2017 inclusiv.
Incepand cu 01/01/2018, daca reducem solda activilor la baza de calcul a pensiei si consideram netul nu brutul, procentul mediu de 130% este adevarat 100%.
B. Noi analizam drepturile brute de pensie cf legislatiei actuale iar tudose se refera la drepturile nete de solda la activi in cf cu codul fiscal care vor sa-l implementeze incepand cu 01/01/2018.
C. Oug 59/2917 se justifica partial, dar nu aveau dreptul sa anuleze actualizarea pensiei cf art.60/legea 223/2015, chiar daca aceasta actualuzare se facea la net si nu la brut, asa cum se face azi .

Gigi spunea...

Chestii politicianiste,d-le Mareș.Să "mănâncă" și gura lor!

Alioanei Dan spunea...

Intrebari , intrebari ...

Multe discutii , inclusiv "justificarea" prezentata de curvernanti , pe tema "intangibilitatii" pensiilor de serviciu ale magistratilor !

Ca_cum_ca Curtea Constitutionala a emis o hotarire (cu ocazia contributivizarii pensiilor de serviciu din 2010) prin care stabileste ca numai pensiile bazate pe contributivitate sint "intangibile" ... marimea/existenta celorlalte pensii (necontributive) fiind la latitudinea guvernantilor ...
Foarte bine ! Atunci de ce toate celelate pensii de serviciu (si de stat) au fost contributivizate in 2010 ... numai ale magistratilor nu ?!?
Si , daca numai pensiile contributive sint "intangibile" , de ce partea "necontributiva" a pensiilor magistratilor n-a fost "la latitudinea" guvernantilor ... Adica sa fi ramas numai cu partea contributiva ("intangibila") din pensie ... cealalta parte sa fi fost redusa conform "vointei" guvernantilor !

Daca acea decizie a CCR este invocata si acum ... de ce numai pensiile de serviciu ale magistratilor se "supun" ei , iar celelate pensii de serviciu (de stat) nu se supun ??
Si , iarasi , de ce nu se aplica "intangibilitatea" la tot ceea ce depaseste partea contributiva a tuturor pensiilor de serviciu (si prin oug 59/2017) ???
**************************
Deci , din acea decizie a CCR , partea necontributiva a pensiilor de serviciu (si de stat) , este "la latitudinea" guvernului daca sa fie (si in ce cuantum) acordate ...
Prin similaritate ... salariile sint la latitudinea guvernului (in cazul de fata) ... El poate hotari (discretionar asa cum insinueaza acea hotarire a CCR ???) daca si in ce cuantum le acorda !
Atunci de ce instantele de judecata (reprezentantii paminteni ai dumnezeiestii CCR) hotarasc (si se pun in aplicare) restituiri de diferente de salarii in situatii in care , prin legislatii ulterioare , guvernul hotaraste micsorarea unor salarii (sau neacordarea unor majorari ulterioare) ?
Daca salariile (similarele pensiilor necontributive) sint la latitudinea "bunavointei" guvernului , de ce acesta (guvernul) nu poate dispune marimea acestora (ca in cazul pensiilor necontributive) ... si este urgent stopat de justitie ???
*************************
In concluzie : pensia contributiva (partea contributiva a pensiei de serviciu) este "intangibila" ... conform acelei hotariri a CCR ; foarte bine ... acea parte a pensiilor de serviciu a magistratilor nu se modifica : se modifica (se elimina , se "stopeaza" cresterea) numai partea necontributiva a tuturor pensiilor de serviciu (inclusiv a pensiilor de serviciu ale magistratilor) !!!

Huhu Rezea spunea...

@avianyk
Cineva și-a bătut joc de ziaristul Grigore Ecrivan (https://www.facebook.com/605104846253265/posts/1424058651024543) că el a publicat acest material, cu banii pentru chirie și decontările pentru transport care, chipurile, ar intra în baza de calcul al pensiei a polițiștilor.
Este grav însă și dacă restul artificiilor salariale sunt adevărate.

@alioanei
Bună întrebarea, dar iar îți însușești ideile lui @mos alecu, curbă de nivel?

luminita spunea...

Oare cumva DRAGNEA si OLGUTA impreuna cu CARMAEN DAN este pusa sa desfiinteze PSD? ca numai asa inteleg ce se intampla , de abia astept sa vad ce va face cu noua lege a pensiilor , sant convinsa ca va crea o si mai mare incurcatura . Eu nu cred ca se va aplica nici o lege , nici cea a salarizarii , nici a pensiilor , fiindca din toamna acea majoritate din senat va fi terminata si nu cred ca vor vota asa aiureli . IOHANIS ii lasa sa isi franga gatul . de acum va fi CARE pe CARE

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Astazi este Sf.Maria mica, nu se ureaza la multi ani, cica ar fi si pacat sa urezi sanatate cuiva azi, nu si daca se fura talhareste de catre politicieni la penzii si solde, sunt clipe de reculegere si piosie religioasa, dandu-se doar de pomana. Unii, suferinzi grav de delir religios, au acum ore de instructie de infanterie, taras-grapis, pe coate si genunchi, in jurul lacaselor de cult...Am dat si eu la o vecina fructe si dulciuri de pomana pentru morti, cu lumanare, conform traditiei. Dv, onorabili postatori va dau de pomana, cu anticipatie, a 13-a pensie si sa fiti sanatosi, ca fericirea o aveti si asa, de atata bine cat va face Armata si statul! Nu-i asa, D.le Ministru al Apararii, Turtureanu, si eminentele voastre cenusii, Dragan Super Penal si Lola Lov Fiola? Doamne, ajuta!

gheo spunea...

@iceparu - luni 14 august 2014 - cei care au participat la constructia Canalului Dunare - Marea Neagra, cel putin la Cernavoda, nu au uitat ca erau ”numiti de tigani ARMATA de Ocupatie”, cautaui mereu ”galceava” si ca iesit in oras trebuia sa-ti supraveghezi permanent ”spatele !!!. Oare ”s-au intors vremurile ... armatei de ocupatie de propria armata ???”.

gheo spunea...

Domnule ”H”, de ce, de cate ori cand ”deschid Huhurez.com” sunt atentionat de antivirusul utilizat ca a ”blocat intrusi dubiosi ???”.

Sorin spunea...

La multi ani Marinei Romane Militare, Marinei Civile, Garzii de Coasta, lucratorilor portuari si din santierele navale, profesionisti care duc mai departe traditiile si tin Romania conectata la marile si oceanele lumii. O profesie deosebita, multi doritori, putini alesi. Cred ca e singura profesie dublu patronata, de Sf Maria si Sf Nicolae, aparatorul de apa.j

luminita spunea...

Nimeni nu spune despre grupele de munca , ca acestea se adauga doar cand iesi la pensie si se aduga la pensie , de asemenea nu spune despre ordinele primite si se aduga la calculul pensiei , CARMEN DAN a facut un calcul la un politist care iese cu o pensie mai mare ca salariu , nu spune cat era pensia si cat are adaugat cumva un drept care i se atribuie doar la pensionare . Nu se poate sa isi bata joc in asa fel . sa ajunga oameni ca unii generali pe mana fatutelor astea , TREBUIE facu ceva si urgent

Huhu Rezea spunea...

"Corneliu
Nu le prea ai cu educaţia religioasă!
Astăzi este adormirea... nu nasterea sfintei. Aşadar este Sf. Maria Mare. Cea mică este pe 08 septembrie.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Onorabile, Sf.Pensie mica mi-a indus si Sfanta Marie mica! Ca Sfantului Pitic, mic de foame si lipsuri, ii dam cu totii de pomana chiorali si gineli dupa bunaciuni!

gheorghe spunea...

STIMATI DOMNI VA REPET PT CA DOGARU SI COARNA SA INCEAPA DEMERSURILE : mai oameni buni ! noi tot despicam aici pe blog firul in patru....dar nimeni nu scrie concret nimic. de exemplu " ce facem stam cu mainile in buzunare ? sunt atatea asociatii de pensionari miliari, chiar nu ne unim si sa protestam impotriva acestei ordonante ? sa facem ceva ca de nu ordonanta intra in vigoare si vor rade de noi acesti guvernanti. sa nu mai votati PSD in vecii vecilor atat noi ca militari cat si neamurile noastre de la cel mai tanar pana la cel mai batran. asociatiile de pensionari sa faca liste cu semnatura fiecaruia si sa deschidem proces impotriva ordonantei si guvernului. suntem 65000 si cred ca nu o sa le fie usor politicienilor.

vio spunea...

,,Poporul care nu vrea sa hraneasca armata proprie va fi curand nevoit sa hraneasca armata dusmanului." Napoleon Bonaparte

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Ghita, ca stam pe burtica intrucat e apa mica, ori urlam, ne se face nimic, daca nu se vrea. Solutia? Jos cu panaramele de la puterea prepeleacului si...altii! Altii, mai rai, nu cred ca pot fi decat astia la care nici nu ne asteptam! Ghinionul nostru: Lola Lov Fiola a avut intre antricoate un cazon care N.A.T.O.lanit-o cum trebuie sau n-a altoit-o cum trebuie, si acum tragem noi ponoasele impotentei muncii aluia! Nu stia ca oltencele sunt datae dracului in razbunari? Durerea intrebarii mele: La ce arma presta brotacul Lolei? Ia sa fi fost de Auto, ca mine, specialist in rangi, stangi, cardane, leviere, ciocane si baroase aplicate pe fuzete...Apropo, stiti ce e aia olareala la un orificiu? Hai, ca stiu ca toti va pricepeti la mecanica interioarelor, nu? Nimanui nu i s-a olarit orificiile de prezoane la gentile de la roti? Ala o fi gasit ceva olarit la rotile pe fazta(!) si se saturase de intors facaletul in ceaunul de maliga!...Fraier! Ce masina de spalat rufe faceam din din ceaunul ala olarit!!

ifrim spunea...

@ Ghita.Lasa oamenii sa stea flexati, cat mai e pana-n toamna si apare LUP.La capitolul privind militarii dupa o micuta recalculare o sa uite sa treaca cuantumul avantajos sa vezi atunci ce mai vaiet, ce mai zumzet , degeaba ...e tarziu!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Onorabile, admin, macar ,,Mai baftales, jupane''... nu s-ar potrivi cu postarea? E mai razuita la decenta, s-ar potrivi cu prelata cortului si competenta Jupanului! Dzic si eu...De ce s-o citeasca doar Presdintele, Prim Ministrul, Lov, Penal si tot Minsterul Ap, toti senatorii, deputatii, etc? Camarazii nu sunt si ei setosi de literatura, ca doar pamfletul e o opera literara?!

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,
Ai scris destulă literatură...și pamflete!
Ia și tu o pauză, mai menajeaza-te, omule, că secatuiesti și la toamnă o sa ai crampa scriitorului!

luminita spunea...

Nu vedeti ce relaxati sant toti , isi fac concedii peste concedii , rectificarea bugetara o fac in septembrie , fiindca dau din colt in colt . Ei cred ca santem putini si nu contam la vot , asta este si ciupesc bani de la noi ca sa le inchida gura pensionarilor civili ,care sant mai multi ,masa de manevra la viitoaree alegeri .Noi nu putem sa facem decat sa vedem raspunsul de la CCR .IOHANIS ii lasa sa isi franga gatul cu promisiunile alea desantate .

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iulian, stai linistit in vacanta de lux prin cele tari calde si lasa-i pe postatori sa-si exprime dreptul liber la pareri, ca nu esti administrator de blog sa faci ordine pe aici! Tu postezi pe aici cel mai des si inept, dar nimeni nu-ti pune pumnul in gura. Gelozia pe talentul meu la scris exprim-o prin postari de calitate, mo!

CEZAR spunea...

@/Cornelius Flavius Ifrim ,
Tu il crezi..pe m-Alul(de radiolocatie )..??
Asta minte cum respira ..
Am informatii ..ca traieste pe la tara - sat , pe undeva..si-a bagat toti banii plus imprumuturi in pamant ..lucrari agricole neinspirate !!!
Acum ..ii pe butuci si ..clampane ..tare ...hi..hi..hi..
PS..
Iti sugerez sa schimbi formatul ..depeselor pe care le trimiti ..!!
Lasa..parodia ..si ..TRECI LA INDICATII PRECISE..
EX..Sa-i taie lu m-Alul si sa puna la mine si la tine ..
** 90% dintre pensionarii militari ar fi FERICITI ..daca ..pensiile peste 5500lei s-ar impozita drastic ..cu peste 80%..
Asta-i solutia si nu ..plafonarea ...
Plafonarea va duce la scandal monstru ...
Atentie Olguta si Tudose iesim la ..bataie ....

Leon spunea...

Aproape 94% pensii recalculate la MApN, la data de 16.08.2017 !
Oare se apropie si Actualizarea pensiilor militare..?

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,
Inept este un termen care ți de potrivește! Să știi că de poate bloca o adresă de mail..., Cred că a ta este fff blocată!

Cezar,
Pistolare, ție ți de va da din urmă sau de urmă din 89-la zi!

luminita spunea...

DLE LEON adica dupa recalculate ce actualizare asteptat_?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Spam da doar tot ce e legat de numele tradatorului, afemeiatului, zgarciogului, lasului si mincinosului de TARICICA PARC AUTO ALDE, un ipocrit cu aere jegoase de politician, in fapt e o zdreanta a pesedistilor!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Nu știam că ai descoperit creatori de literatură in mediul virtual?
Oricum, poți pune de, cel puțin, un cerc de creație inedit! Succes!
Nu se nasc genii pe strada/Nici la ușa șoferiei, ...
Eu militez pt că cei ce nu au 20 de ani, fără școală, de muncă în sistem să nu ia pensie deloc! Că să fie dreptate până la capăt! Sau, cel mult, pt perioada activată, să i de deskidă dreptul la pensie de stat doar la implinirea vârstei maxime, prevăzute de legislație!
Ca în US!

PS- Așa vor înghiți în sec câțiva dintre cei ce gândesc doar cum să taie unora și să le pună lor! Distanța dintre proști și comuniști nu este decât de un pas!

Leon spunea...

Dna Luminita, ma refer la Comunicatul Casei de pensii a MApN. din 6 iulie 2017, care ne-a dat sperante ca imediat dupa recalcularea pensiilor militare va urma Actualizarea acestora..!
Cunosc faptul ca cel mult 50% vor avea o crestere de max.3%, dar cel putin ar aduce la nivelul lunii ianuarie 2016 toate elementele de calcul: Solda de Comanda, Solda de Merit, Indemn.de Dispozitiv..
P.S.Colegii nostri rezervisti au inceput sa trimita masiv la Casele de pensii sectoriale Cereri prin care solicita Actualizarea pensiei.

Iulian Mareș spunea...

Leon,
Adică pt ceilalți 50% actualizarea le va aduce pt cuantumul recalculat mai mult de 3%?

Leon spunea...

Iulian, ceilalti 50% vor ramane cu indexarile din 2016 si 2017 reprezentand sume mai mari decat suma obtinuta in urma actualizarii..!; Parerea mea !

luminita spunea...

DLE LEON cum sa aduca dupa recalculare asa ceva , cand pensia mea este recalculata dupa elementele salariale din 1987 si atunci nu erau elementele date de legea 164 din 2001 ,asa ca nu vad decat ca ramaem la mana idiotilor astia ,care ne fac praf